Outo tutustuminen || Nya

Mättäitä, puskia, kiviä, havu- ja lehtipuita, kukkuloita. Mitä ikinä metsä pitääkään sisällään. Metsän reunat ovat tasaista, usein lehtimetsää, mutta mitä syvemmälle metsään vaeltaa, sitä hankalammaksi ja aaltoilevammaksi maasto muuttuu. Metsää on silmänkantamattomiin, aina Cryptin etelärannikolta pohjoiseen, Kleth vuorille ja niistä eteenpäinkin.
Metsästä löytyy vaikka mitä enemmän ja vähemmän mukavaa. Pohjoisemmasta metsästä löytää melko usein raunioituneita kivirakennuksia, jäänteitä kylistä. Metsästä löytyy kuitenkin myös toimivia, pieniä kyliä, joista suurin osa on ihmisten hallinnassa. Osa kylistä on täysin ihmisten asuttamia, osa taas koostuu suurimmaksi osaksi taruolennoista. Haltioilla ei ole yksittäisiä kyliä pitkin metsää, vaan heillä on yksi, suuri kylä piilossa metsässä.
Käräjäkivet ovat yksi tunnetuimmista muinaispaikoista metsässä. Käräjäkivet ovat suurehko rinki isoja, istumakelpoisia kiviä, joiden keskellä on yksi isompi, pöytää muistuttava järkäle.

Viimeisimmän tannersodan jälkeen haltiat ovat ottaneet metsää haltuunsa. Yksin liikkuvien ihmisten on parasta varoa haltioiden partioivia joukkoja. Myös ihmisten karavaanien, jotka käyttävät metsäteitä, pitää varoa haltioita. Haltiat eivät kuitenkaan ole ainoa uhka metsäteillä ja poluilla. Satunnaiset maantierosvot vaanivat pahaa-aavistamattomia uhrejaan vakiopaikoissaan.
Metsäteitä on rutkasti. Suurin osa niistä on tarpeeksi leveitä ja hyväkuntoisia vankkureille, jotka saattavat matkata kylien välillä, jopa kaupunkiin. Teitä menee aina eteläisimmästä päästä pohjoiseen. Metsätiet ovat kauppiaiden suosima reitti maantierosvoista huolimatta, sillä arojen tiet ovat alttiita lentävien olentojen, kuten lohikäärmeiden hyökkäyksille.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja Nya » 19 Loka 2011, 10:56

Misute

Tyttö nyökkäsi toiselle ja vetäisi kaksi pitkää ja ohutta tikarimaista miekkaansa. Äkkiä Misuten ilme vääntyi kuitenkin hölmistyneeksi ja osoitti varovasti toista. "Keiko-san? Onko, onko tuo...? Leipäveitsi...?" Misute sanoi hiemn huvittuneena hän katsoi toisen veistä. Äkkiä ihmiset kuitenkin tulicat esiin. Misute oli muuttunut kuitenkin takaisin sudeksi ja hyökkäsi ensimmäisenä. Hän puraisi toista jalkaan. Tämä huudahti ja alkoi riuhtoa hänen jalassaan roikkuvaa sutta. Misute iroitti otteensa ja katosi puun takse. Siellä hän muuttui ihmiseksi ja laittoi lakkinsa nii, että se peitti molemmat korvat.

Misute tuli esiin molemmat aseet näkyvissä. Ihmiset tuijottivat hyökkäilivät. "Fuzi? Mitä sinä täällä teet?" toinen miehistä kysyi. Misute ei sanonut sanaakaan vaan löi toista kyynärpäällään saaden hänet maahan. "Viattomia ei lyödä!" Misute sanoi kylmästi kuitenkin hymyilen. Hän seisoi toisen edessä. Valmiina taisteluun.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Ventus-setä » 19 Loka 2011, 12:21

~ Keiko ~

Tyttö nosti hieman toista kulmaansa ja nyökkäsi. Hän piteli leipäveistä toista kädessään ja naurahti.
"Ei siin nyt noin paljon ihmeellistä ole", tuo sanoi ja käänsi sitten katseensa niihin ihmisiin jotka lähestyivät näitä.
Keiko katsoi noita ja hyökkäsi sitten yhtä ihmistä päin. Hän heilautti leipäveistään. Se osui yhtä miestä käteen ja jäljestä alkoi vuotamaan verta. Hän vilkaisi Misutea ja totesi tuon pärjäävän. Sitten hän hyppäsi ylös ja potkaisi sitä samaa miestä naamaan. Mies taisi nähdä hänen pikkuhousunsa, mutta se ei tyttöä haitannut. Hän vain hymähti pienesti kun mies kaatui maahan.
"Heikko ihminen", hän sanoi ja heilautti etuhiuksiaan pienesti.

Hän vilkaisi Misutea. Hänen toinen kulmansa nousi taas. Tunsivatko nuo kaksi. Keiko katsoi heitä ihmeissään ja löi yhtä tätä päin hyökkäävää miestä naamaan.
Ventus-setä
 

ViestiKirjoittaja Nya » 19 Loka 2011, 12:44

Misute

"Fuzi! Miksi puolustat tuota... Tuota... Tuota olentoa!?" Mie huusi ja osoitti Keikoa. "Keiko-san ole paha mutta jos nyt otettaisiin hieman yhteen niin saataisiin pieni taistelu aikaan." Misute hymyili ja katsoi ihmistä. "Olet petturi! Petit kansasi puolustamalla tuota oliota!" Mies huudahti ja hyökkäsi. Tyttö väisti sulavasti ja löi nyrkillä ihmistä. "Säälittävää.." Misute huokaisi ja sivalsi toista miekkaansa. Mies väisti ja hengitti vähän aikaa paikoillaan. "Mitä? Mitä sanoit Fuzi? Oletko suistunut haltioiden ja noiden typerien olentojen puolelle!?" Mies raivosi ja juoksi nopeasti Keikoa päin. Sivalsi ja vaihtoi suuntaaja lähti juoksemaan kohti Misutea, mutta jähmettyi. Viekas ilme oli ilmestynyt tytön kasvoille. "Säälittävää. En ole koskaan tavannut kaltaistasi säälittävää ihmistä. Teet omat päätelmäsi ja kuvittelet typeriä." Misute sanoi ja vetäisi miehen jalkaan ison haavan. Misute katsahti Keikoa. "Oletko kunnossa Keiko-san? Osuiko se sinuun?" Tyttö kysyi ja nopeasti otti vasten omaa miekkaansa toisen ihmisen iskun. Hän heilautti sitä ja toinen lensi hiukkasen taakse päin ja nousi vihaisen näköisenä. "Oii.. Anteeksi! Ei ollut tarkoitus lyödä noin kovaa." tyttö katsoi hetken ivallisesti ja taas viekkaasti.

Misute hyökkäsi. Molemmat miekat kilahtelivat ja osuivat mikä mihinkin. Päätä alkoi särkeä tyttö horjahti ja kaatui takamukselleen. Misute pelästyi kun mies hyppäsi ja aikoi juuri tappaa hänet. Nyt olisi kiva saada apua... Misute ajatteli hieman kiusaantuneesti. Hän nosti miekkansa nopeasti ylös toivoen ettei toisen miekka osuisi.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Ventus-setä » 19 Loka 2011, 13:15

~ Keiko ~

Tyttö väisti miehen iskun ja löi tuota itse. Se ei kyllä tainut osua, kun mies juoksi melkein heti pois. Hän katsoi sivusta noitten keskustelua ja siristi hieman silmiään. Hän ajatteli mennä auttamaan tuota, mutta tuo näytti pärjäävän. Kun Misute sitten kaatui, Keiko päätti auttaa tuota. Hän juoksi noita päin ja hyppäsi samaan aikaan kuin mies. Keiko potkaisi miestä kylkeen. Mies kaatui maahan, hieman kauemmas Misutesta. Keiko tuhahti pienesti ja potkaisi maassa olevaa ihmistä naamaan.
"Typerä ihminen..", tuo mutisi ja meni auttamaan Misuten ylös.
"Oletko kunnossa?", tuo kysyi ja ojensi kättään tyttöä kohti, jotta voisi auttaa tuon ylös.
Ventus-setä
 

ViestiKirjoittaja Nya » 19 Loka 2011, 13:43

Misute

Tyttö tarttui toisen käteen ja nousi ylös. "Päätä särkee... Kasutaka ei tule tykkäämään tästä." Misute voivotteli ja hieraisi otsaansa. Sitä särki melkoisesti. Äkkiä jotain kylmää alkoi valua siteen alta. Misute pelästyi hän pyyhkäisi verta otsaltaan. "Keiko-san!" Tyttö lähes alkoi panikoide jota mies hyödynsikin. Hän lähti kohti Misutea. "Fuziii!" Mies huusi raivona. Sillä hetkellä tyttö ei tuntenut itseään itsekseen, jolloin hän vetäisi miestä toisella miekallaan miehen kyljen läpi. Raa-asti hän työnsi toisenkin miekan miehen vatsan läpi ja vetäsi ne sitten pois. Verta roiskui ympäri puita ja nurmea. Misute pysähtyi äkkiä, kylmän tuntuinen veri valui miekoista pitkin hänen käsiinsä. Tyttö tärisi, hän oli juuri tappanut miehen. "E-en minä... En minä... Tarkoi... Tarkoittanut tappaa häntä... En minä aikonut tappaa häntä... En minä aikonut! En minä tarkoittanut!" Misute tärisi, kyyneleet valuivat pitkin poskia. "EN MINÄ AIKONUT TAPPAA!!" Tyttö huusi ja lysähti maahan. Hän itki, kuitenkin hän nousi nopesti ylös ja otti kolmannesta miehestä kiinni. Maassa makasi yksi Keikon mukiloima. "Et puhu tästä! Onko selvä?!" Tyttö huusi ja mies vastasi vain nyökytellen pelokkaasti päätään. Tyttö ei voinut siltikään luottaa tähän joten oli ainut asia mikä tehdä. Misute löi niin lujaa että mieheltä lähti muisti ja taju. Misute lyhistyi ja alkoi itkeä. Veriset kädet peittivät itkevät kasvot.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Ventus-setä » 19 Loka 2011, 14:14

~ Keiko ~

Tyttö katsoi hieman ihmeissään kun Misute tappoi sen miehen. Hän astui hieman lähemmäs tuota. Keiko ojensi hieman kättään tuota päin, mutta laski sen takaisin sivulleen. Hän katsoi hiljaa kun tuo huusi, mutta nousi sitten ja puhui jollekkin miehelle. Tyttö hymähti pienesti kun mies kaatui tajuttomana maahan. Keiko meni polvilleen itkevän naisen vierelle. Hän kietoi kätensä tuon ympärille.
"Älä itke.. On ihan normaalia tappaa joku", hän mutisi tuolle.
Misute ei varmaan ollut koskaan tappanut ketään. Keikolle se taas oli normaalia, joten häntä ei olisi haitannut vaikka olisi itse tappanut miehen. Keiko silitteli tytön hiuksia ja huokaisi pienesti.
Ventus-setä
 

ViestiKirjoittaja Nya » 19 Loka 2011, 14:31

Misute

Tyttö katsoi hetken nyyhkyttäen samalla. "Ihan sama.." Tyttö puuskahti ja nousi ylls hän pyyhki veriaiä käsiään ja tuijotti toista. "Oletteko ennenkin tappanut kun sanot noin... Keiko-senpai?" Misute sanoi toista sillä tavalla jolla tarkoitti että hän oli tätä parempi tappamisesaa. "Keiko-senpai. Mennään jonnekkin josta löytyy vettä. Haluan pestä aseeni ja käteni. Sopiiko Keiko-senpai?" Misute kysyi hiljaa ja vilkaii vielä makaaviin ihmisiin.

Hän alkoi kävelemään ja nuuski ilmaa. Tyttö kuuli veden lorinaa ja suuntasi sinne. Hän näki vettä ja pesi kasvonsa, kätensä sekä miekkansa. Vesi muuttui puneetavaksi ja Misutw huokaisi hiljaa.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Ventus-setä » 19 Loka 2011, 15:18

~ Keiko ~

Tyttö nyökkäsi pienesti ja irroitti kätensä Misuten ympäriltä.
"Olen.. Monestikkin", tuo sanoi ja nousi seisomaan.
Hän nyökkäsi tuolle neidille ja auttoi tuon varovasti ylös. Hän lähti kävelemään tuon perässä kohti jotakin paikkaa, josta löytyisi hieman vettä. Keiko kuuli tarkoilla kissankorvillaan veden ääntä, niin kuin Misutekin taisi kuulla. Hän käveli tuon perässä pienen, mutta silti puhtaan vesilammikon luokse. Hän joi hieman vettä, ennen kuin tuo toinen alkoi puhdistamaan kasvojaan, käsiään ja miekkojaan.
"Oletko kunnossa?", tuo kysyi ja laski kätensä tytön pään päälle.
Hän silitteli nuoremman tytön hiuksia vinosti hymyillen.
Ventus-setä
 

ViestiKirjoittaja Nya » 20 Loka 2011, 10:03

Misute

Tyttö huokaisi syvään. "Joo.. Olen iha kunnossa.." Misute huokaisi ja painoi päänsä polviin. Vähän ajan kuluttua hän nosti pienesti katseensa Keikoon. NS. Koiran pentu ilmeellä hän tuikotti toista arasti. "Keiko-senpai... Missä sinä asut?" Tyttö kysyi hiljaa. Tyttö istui maassa lammen vieressä. Hän tuijotti tyhjästi eteensä. Lakki valui tytön kasvoille, kun hän painoi päänsä polviin. Misute huokaisi, hämellä oli paha mieli. "Olen vain taakaksi teille. Anteeksi." Tyttö sanoi pää painuksissa. Hän oli ehkä hiukkasen masentunut, aivan kuin silloin, kun hänen kaksoisisar kuoli.

Tytön letin nauha avautui ja pitkät hiukset valahtivat sivuille. Tyttö nousi ylös ja sitoi nopeasti letin takaisin. Lakki valui yhä alemmas. Misute nosti sen kunnolla paikoilleen. Hän läpsäytti poskiaan vain yrittäen piristyä.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Ventus-setä » 20 Loka 2011, 11:00

~ Keiko ~

Tyttö hymähti pienesti. Hän istui polvillaan maassa ja katsoi Misutea.
"Asun vielä vanhempieni kanssa semmoisessa talossa", hän vastasi hymyillen lempeästi.
Hän kallisti hieman päätään ja katsoi tuota tyttöä hiljaa. Hän vaikutti aika masentuneelta. Ei tainut olla ennen tappanut ketään. Hän pudisti pienesti päätään ja silitti tytön olkapäätä.
"Et ole taakaksi minulle. On mukavaa, jos minulla on seuraa. Mutta älä sure. Mennyt on mennyttä", hän sanoi ja nousi itsekkin ylös.
Tuo pyyhki polvistaan liat pois ja käänsi katseensa tuohon masentuneeseen tyttöön.
Ventus-setä
 

ViestiKirjoittaja Nya » 20 Loka 2011, 11:59

Misute

Tyttö katseli toisen touhuja. "Keiko-san. Tiedätkö mistä löytyy kukkia?" Misute kysyi ja katseli. Keiko seisoi siinä hänen edesään. Misute nousi ylös ja muuttui. Hän lähti jolkuttelemaan metsän syvempiin osiin. Vaikea kulkuita se olikin. Havupuut repivät hänen siteitään ja maa oli kovin kuoppainen. Suden olisi ollut vaikea kävellä ihmisenä siellä, eläimena melko helppoa.

Susi pysähtyi ja jäi katsomaan taakseen odotaen Keikoa. "Keiko-san? Keiko-san?" Susi huhuili ja haisteli ilmaa. Susi vainuisi kyllä toisen hajun muttei nähnyt häntä.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Ventus-setä » 20 Loka 2011, 14:38

~ Keiko ~

Tyttö kohautti olkiaan hieman ja katsoi kun tuo toinen neiti muuttui taas sudeksi. Hän katsoi hetken aikaa tuon perään, ennen kuin älysi, että ehkä hänen pitäisi mennä tuon perään. Sudeksi muuttunut tyttö kulki kuitenkin hieman liian nopeasti eläimen hahmossa. Keiko eksyi pian toisesta ja jäi paikoilleen seisomaan. Hän kuunteli ympäriltään kuuluvia ääniä. Läheltä kuului parin linnun laulua, puiden ja pensaihen kohinaa ja hieman kauempaa kuului hiljaista ääntä, joka tuntui kutsuvan häntä. Se kuullosti Misutelta. Keiko astui pari askelta ja katseli ympärilleen.
"Misute? Missä olet?", tuo huudahti ja lähti hitaasti kävelemään eteenpäin, yrittäen kuunnella ympäriltä kuuluvia ääniä, jos Misute taas kutsuisi häntä.
Ventus-setä
 

ViestiKirjoittaja Nya » 21 Loka 2011, 08:49

Misute

Tyttö kuuli hiljaista ääntä. Se tuntui tutulta. Heten epärlinnin jälkeen hän haukahti ja huusi ihmis äänellä. "Keiko-san! Oen tällää! Keiko-san." Susi huusi hyvin kovaa jotta toinen kuulisi hänet. Susi katseli hetken ympärilleen ja kuunteli luontoa. Pienet valon säteet pääsivät melko tiheään havu metsään. Misute nuuhki ilmaaa, hetken hän oli kuulevinaan jonkinlaista kävelemistä kaukaa. "Keiko-san!" Susi haukahti jakuunteli jos toinen vastaisi.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Ventus-setä » 21 Loka 2011, 11:21

~ Keiko ~

Tyttö kuuli ihmisäänen. Joku huusi hänen nimeään. Keiko lähti juoksemaan eteenpäin ja kuunteli. Hän hidasti pian juoksemisensa kävelemiseksi. Tuo huomasi hieman kauempana eläimen näköisen olennon.
"Misute!", tuo huusi ja juoksi suden luokse.
Hän hymyili pienesti ja meni kyykkyyn suden vierelle. Tuo silitteli susitytön pehmeää turkkia.
Ventus-setä
 

ViestiKirjoittaja Nya » 21 Loka 2011, 11:33

Misute

Susi näkikin Keiko tulevan. Hän alkoi heiluttamaan häntäänsä ja juoksi vastaan. Hän nulaasi toisen poskea ja Misute haukahti iloisesti Keikolle. "Keiko-san! Keiko-san!" Susi hyppäsi toisen syliin ja makasi siinä selällään. Misute hyppäsi pois toisen sylistä ja muuttui ihmiseksi.
"Jatketaan matkaa näin. Ettette eksy taas." Tyttö ojensi kätensä toiselle j a hymyili lämpimästi. Hän otti Keikon kädestä kiinni ja alkoi kävellä rauhallisesti eteen päin. Hän varoi kaatumasta ja kompastumasta.
Nya
 

EdellinenSeuraava

Paluu Metsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa

cron