Aksun pelit (päiv. 10.7)


Täällä voit etsiä itsellesi peliseuraa tai suunnitella pelejä. HUOM. Tarkista ensin jo olemassa olevat seuranhakuilmoitukset, ennen kuin teet uuden (mikäli etsit randomia peliseuraa/kuka tahansa kelpaisi). Näin säästymme seuranhakuilmoitusten tulvalta.

Valvojat: Crimson, Ivy

Avatar

Monarkki

Viestit: 14494

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Pe Joulu 02, 2011 9:53

Templer, Peli voisi tapahtua joko ihmisten kylässä näin alkuunsa, jos kaksikko on ihmisilluusioissa - Siis kaksikolla meinaan nyt Yardia ja Pumpkinia - alkuunsa nuo eivät edes tunnistaisi toisiaan, mutta pian riemu ratkeaisi kun sisarukset huomaisivat kenen kanssa ovat kasvotusten. Tämä voisi selvitä vaikka jonkinlaisen juttelun kautta.

Toinen vaihtoehto on, että peli alkaa vuorilta, jossa kaksikko tapaa lohikäärme muodossa. Kumpi kuulostaa paremmalta?

Ja Jester, tuossahan noita hahmoja on :D Voisin näin alkuunsa heittää tarjolle Kalin, Samhainan (tuo kaksikko pystyy myös tulemaan samaan peliin, jos molempien kanssa haluat pelata), Hecaten tai sitten... Sethosin.

Kalilla ja Samhainalla on helppo tulla toimeen erillaisten hahmojen kanssa. Kali todennäköisesti kylläkin on promillen jos toisenkin humalatilassa, tai sitten päänaukomis tuulella. Samhaina puolestaan on rauhaa rakastava Mambo, joten tuosta saisi todennäköisesti syvällisempää jutteluseuraa tai sitten parantajaa, jos hahmosi on saanut haaverin.

Hecate puolestaan on utelijas henkiolento, joka varmasti kiinnostuisi erikoisemmasta herrastasi. Joskin tuo ei ole verbaalisesti lahjakas, mutta eiköhän jonkinlainen kommunikointi onnistu.

Sethos puolestaan on melko pessimistinen angst pallero, joten jos tuon kanssa peliä haluat niin silloin sinun täytyy olla lähestyvä osapuoli. Ellei hahmosi sitten ole turpiinsa ottanut ja Sethos sattuu paikalle inisemään ja ilkkumaan.

Viesti Pe Joulu 02, 2011 10:35

Nyt tuli suorastaan liikaa vaihtoehtoja :'D
Mutta jos vaikka Hecatesta saisi pelikaveria?
Naga voisi olla vielä ennen (liian) kylmän tuloa vaikka käymässä haltiakylässä tai sitten nuo voisivat törmätä toisiinsa metsässä? Tai sitten joku korpeista on vain päättänyt tuoda mukanaan yksinäisen korpinhahmoisen henkiolennon mukanaan pajaan lämmittelemään?

Viesti La Joulu 03, 2011 12:38

Kylä sopisi minun makuuni mainiosti. (: Kumpi tekee töpön, sitten kunhan sinulle aikaa ja tilaa tälle pelille liikenee? :)
Avatar

Monarkki

Viestit: 14494

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Joulu 03, 2011 2:04

Jester, tuo korppi homma kuulostaa hienolta! Hecate tosiaan voisi korppi hahmossansa tungeksia herrasi "reviirille" ja sitten katottaisiin mitä siitä seuraa. Ellei sinulla oli mitään parempaa juoni ideaa tähän hätään? Tai ehdotuksia?

Temper, sehän sopii! Peli voidaan aloittaa vaikka heti, mutta varoitan että oma inspiraationi on mielialani takia vähän hakosessa, joten voisitko sinä aloittaa pelin? Tulisin itse mukaan sitten mahdollisimman pian~

Viesti La Joulu 03, 2011 10:44

Juu toi kuullostaa ihan hyvältä : D
Tuli vain mieleen, että lähteekö henkiolennoista edes niin paljoa lämpöä että Shashi edes kunnolla erottaa tuota :'D
Avatar

Monarkki

Viestit: 14494

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Joulu 03, 2011 1:40

Kyyyllä uskoisin, ainakin jonkinverran. Kerta vaikka henkiolento on, niin olen kuvitellut tuolla pulssin ja verenkierron olevan.

Viesti La Joulu 03, 2011 1:44

Jep, minäpä teinkin sitten töpön tuonne kylälle, eli tässä olisi linkkiä sinne. (:

Viesti La Joulu 03, 2011 4:27

Hienoa :'D
Siinä tapauksessa Shashi huomaakin tuon varmaan edes kohtuu nopeasti : D

Mietitäänkö enempää juonta vai aloitteleeko jompi kumpi peliä?
Avatar

Monarkki

Viestit: 14494

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Joulu 03, 2011 8:16

Eeeipä itselläni tällä hetkellä mitään mieleen tule. Mutta sitten nousee kysymys, kumpi aloittaa? Mikäli haluat itse aloitella, niin antaa mennä vaan. Jos taas välttämättä haluat, että minä aloitan, niin siinä saattaa mennä jonkin aikaa.
Kuten jo Tempille totesin, oma inspiraationi on hieman hukassa sattuneista syistä.

Viesti Ma Joulu 05, 2011 11:42

Kyyllä mä voin aloitella tässä tän illan tai viimeistään huomisen aikana.

Siinä olisi, Rauhallinen syksyilta
Avatar

Monarkki

Viestit: 14494

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Joulu 14, 2011 4:12

Vaikka pelitilanteet ovatkin täynnä ja vielä pari on tulossa ennen kuin vapaita paikkoja löytyy, niin silti ajattelin heittää esille suunnitelmia hahmojeni varalle, mikäli jotakuta kiinnostaa alkaa syvempiä suhteita rakentamaan:

Lounatuuli
Sodan jälkeen Lounatuuli päättää erota haltioiden riveistä. Tuo ei kuitenkaan käy sopuisasti, sillä Aran vetää siitä pultit ja haluaa lohikäärmeensä mieluummin hengiltä, kuin vapaaksi.
Lounatuuli pääsee pakenemaan, mutta pahasti haavoittuneena. Nyt siis etsinkin "Pelastajaa" lohikäärmeelle, joka tulisi auttamaan kuolemaa tekevää lohikäärmettä metsään/Mor vuoren rinteille.
Mikäli kyseessä on naishahmo, voi kaksikon välille harkita tunnetiloiltaan syvempää suhdetta, joskin herra ei osaa käsittää tunnetta "Rakkaus", vaan ennemminkin sitoutuu yhden olennon kanssa olemiseen ja suojelee tuota hengellään.
Lapsiahan - eikä kyllä sitä jälkeläisten teko hommaakaan - ei naishahmon kanssa voi hankkia, ellei kyseinen hahmo ole myöskin lohikäärme!


Darius
Eliittikenraali menettää sodassa toisen silmänsä. Tästä johtuen sodan päätyttyä herra on kuin perseeseen ammuttu karhu ja antaa tunteiden juosta vapaana. Lähinnä päällimmäinen tunnetila on viha, katkeruus jne.
Etsinkin siis joko miespuolista hahmoa, joka ottaa Dariuksen huudot ja mahdolliset fyysiset iskut tyynesti vastaan ja yrittää rauhoitella tuota, jonka johdosta kaksikon välille voisi loppujen lopuksi alkaa kehittyä veljellinen suhde.
Jos hahmo on nainen, niin voisi alkaa jonkinlaista romanssinpoikasta kehittelemään, joskin Kenraalilla on jo yksi ihastuksen kohde, joten tuon lemmen huomio on vaikea kääntää muualle. Mutta ei kuitenkaan mahdoton tehtävä. Joten jos neito on tyyni, kenraalin mieleen ja maltillinen, niin voi siitä jotain kehittyäkin.


Hecate
Etsii ns. "isäntää/emäntää", joka antaisi hengettärelle luvan astua kotiinsa ja myös pysyä siellä kodin omana hengettärenä. Hecate on enemmänkin vähän kuin... lemmikki....


// Lisää tulossa kun ehdin kirjottamaan, nyt uimaan! //

Viesti Ke Joulu 14, 2011 4:15

Pffft, sain ideoita Lounatuuleen liittyen, kenties yksärillä enempi jos kiinnostuit ?
Avatar

Jumal Velho

Viestit: 4130

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Void

Viesti Ke Joulu 14, 2011 5:24

MEH WANT DARIUS! MINÄMINÄMINÄMINÄ JA IRIADOR ! Asetan pienen punapääni ehdolle rauhoittelemaan ehanan eliittikenraalin jos suinkin vain on mahdollista *3* Darius fan 4ever~

Sain innostuksellani aikaiseksi jumalattoman yskänpuuskan <3
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR MIR VALDOREN - DELATHOS N'DRAYER - JACKALOPE - ARETHDRIEL CÚTHALION - ATREVAUX ARGENTEUS - SHYVANA - NOEL ARTANIA - LORYTHAS SEYR - WYRIUS - NESSAYA - QIRA A'DARUIL - OMANIRON - LOTHAR T. MORDECAI - SALRABIA ZHIERMATUI
---

Elä pelkää ottaa yhteyttä, jos peli kiinnostaa missään muodossa o7
Avatar

Monarkki

Viestit: 14494

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Joulu 14, 2011 6:46

Kitty, ehdottele toki. Joko yksärillä tai mesessä.

Ja Crim, Otan enemmän kuin mielelläni Iriadorin Dariuksen nyrkkeilysäkiksi ja lopulta itkupuuksi ja brudda fur evur! BFF4REAL
Mutta älä nyt tukehdu.
Onko Iriador ollu tantereella?
Avatar

Jumal Velho

Viestit: 4130

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Void

Viesti Ke Joulu 14, 2011 7:18

Mässynmässyn kurkkupastillit namnam etten koe tuota äskeistä uusiksi~

OH YAY !!! \o/ *kippaa lastillisen pastilleja kidasta alas* .. Tantereella - ei ole missään pelissä ollut mukana ainakaan sillä suunnin. Jos välttämätöntä kuitenkin jostain syystä on, niin siinä tapauksessa voidaan vaikka kuvitella/sopia, että on ollut. That's not problemo~ .. Mutta miksi tämä? Oleellinenkin asia liittyen tulevaisuuteen? 8>
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR MIR VALDOREN - DELATHOS N'DRAYER - JACKALOPE - ARETHDRIEL CÚTHALION - ATREVAUX ARGENTEUS - SHYVANA - NOEL ARTANIA - LORYTHAS SEYR - WYRIUS - NESSAYA - QIRA A'DARUIL - OMANIRON - LOTHAR T. MORDECAI - SALRABIA ZHIERMATUI
---

Elä pelkää ottaa yhteyttä, jos peli kiinnostaa missään muodossa o7
EdellinenSeuraava

Paluu Peliseuraa?

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö