Mitä mä tein viime yönä?!//Jatkoa

Mättäitä, puskia, kiviä, havu- ja lehtipuita, kukkuloita. Mitä ikinä metsä pitääkään sisällään. Metsän reunat ovat tasaista, usein lehtimetsää, mutta mitä syvemmälle metsään vaeltaa, sitä hankalammaksi ja aaltoilevammaksi maasto muuttuu. Metsää on silmänkantamattomiin, aina Cryptin etelärannikolta pohjoiseen, Kleth vuorille ja niistä eteenpäinkin.
Metsästä löytyy vaikka mitä enemmän ja vähemmän mukavaa. Pohjoisemmasta metsästä löytää melko usein raunioituneita kivirakennuksia, jäänteitä kylistä. Metsästä löytyy kuitenkin myös toimivia, pieniä kyliä, joista suurin osa on ihmisten hallinnassa. Osa kylistä on täysin ihmisten asuttamia, osa taas koostuu suurimmaksi osaksi taruolennoista. Haltioilla ei ole yksittäisiä kyliä pitkin metsää, vaan heillä on yksi, suuri kylä piilossa metsässä.
Käräjäkivet ovat yksi tunnetuimmista muinaispaikoista metsässä. Käräjäkivet ovat suurehko rinki isoja, istumakelpoisia kiviä, joiden keskellä on yksi isompi, pöytää muistuttava järkäle.

Viimeisimmän tannersodan jälkeen haltiat ovat ottaneet metsää haltuunsa. Yksin liikkuvien ihmisten on parasta varoa haltioiden partioivia joukkoja. Myös ihmisten karavaanien, jotka käyttävät metsäteitä, pitää varoa haltioita. Haltiat eivät kuitenkaan ole ainoa uhka metsäteillä ja poluilla. Satunnaiset maantierosvot vaanivat pahaa-aavistamattomia uhrejaan vakiopaikoissaan.
Metsäteitä on rutkasti. Suurin osa niistä on tarpeeksi leveitä ja hyväkuntoisia vankkureille, jotka saattavat matkata kylien välillä, jopa kaupunkiin. Teitä menee aina eteläisimmästä päästä pohjoiseen. Metsätiet ovat kauppiaiden suosima reitti maantierosvoista huolimatta, sillä arojen tiet ovat alttiita lentävien olentojen, kuten lohikäärmeiden hyökkäyksille.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja Pappis » 19 Joulu 2011, 01:02

Oscar

Oscar virnisti ja oli hieman huvittunut siitä, että esittäytyminen oli jäänyt näinkin myöhäiseen vaiheeseen. Hän heitti asian kuitenkin nopeasti mielestään sillä Rindou veti häntä lähemmäs ja mies joutui varomaan ettei laskeutuisi naisen päälle koko painollaan. Oscar alkoi pikku hiljaa nauttimaan entistäkin enemmän Rindoun eläimellisistä näykkäysyistä ja pieni naurahdus karkasi Rindoun nuollessa aiempaa näykkäyskohtaa. Oscar laskeutui alemmas ja antoi painon laskeutua kyynerpäiden varaan, hänen aloittaessa Rindoun kaulan suutelu. Suudelmat olivat nopeita, mutta mies teki parhaansa, että ne olisivat mahdollisimman nautinnollisia.
Pappis
 

ViestiKirjoittaja VaivainenLepakko » 19 Joulu 2011, 01:19

Rindou

Neito nosti kätensä ja asetti sen Oscarin poskelle, työnsi tämän kasvot omien kasvojensa kanssa kohdakkain. Rindou aloitti kiihkeän suutelun jälleen miehen kanssa. Nainen hivutti kätensä Oscarin yläselältä tämän alaselälle.
VaivainenLepakko
 

ViestiKirjoittaja Pappis » 19 Joulu 2011, 01:33

Oscar

Haltia ei pannut yhtään vastaan, Rindoun vetäessä hänet takaisin suudelmaan. Oscar tunsi naisen viileiden käsien hakeutuvan hänen alaselkänsä päälle ja tuntemus sai miehen värähtämään taas kerran. Oscarin vasen käsi livahti vaivihkaa Rindoun selän alle ja sieltä se lähti liukumaan hyvin hellin, myötäilvein liikkein yhä alemmas lantion seudulle. Mies hyväili, silitti naisen lantiota ja takapuolta, nautti joka ikisestä kosketuksesta ja mukavan pehmeistä muodoista. Pian Oscarin käsi livahti ulkokautta sisäreiden puolelle ja hän alkoi hyväillä aiempaakin lempeämmin ja tarkemmin.
Pappis
 

ViestiKirjoittaja VaivainenLepakko » 19 Joulu 2011, 01:45

Rindou

Hiljainen voihkaisu karkasi Rindoun huulilta kun Oscarin käsi vaelsi hänen selkäänsä pitkin lantiolle. Naisen kynnet painautuivat miehen alaselkään, tämän hyväillessä hänen lantiotaan ja takapuolta. Rindou voihkaisi kuuluvammin Oscarin käden osuessa hänen sisäreiteensä, neidon kynnet upposivat hivenen syvemmälle miehen alaselkään. Naisen poskille nousi enemmän punaa.
VaivainenLepakko
 

ViestiKirjoittaja Pappis » 19 Joulu 2011, 01:59

Oscar

Haltia hymyili tyytyväisenä kuullessaan Rindoun voihkaukset ja tuntiessaan tämän kynsien painautuvan kiinni selkäänsä. Tämä sai pienen tyytyväisen henkäyksen aikaan myös Oscarin suunnalla, joten mies jatkoi. Haltia vei kätensä ihoa myöten pois hyväilemästä Rindoun sisäreittä, koska hän tiesi sen härnäävän naista. Oscar hymähti ja toi kätensä takaisin ylös hyväilemään Rindoun yläselkää, nostaen tämän lähemmäs itseään. Haltia kumartui suutelemaan naisen pyöreää, pehmeää rintaa ja pelkästään se toi miehelle itsellekin suurta mielihyvää.
Pappis
 

ViestiKirjoittaja VaivainenLepakko » 19 Joulu 2011, 02:15

Rindou

Pieni pettymyksen kare häivähti Rindoun silmissä. Voihkaisu jos toinenkin livahti naisen huulilta. Mielessään Rindou toivoi, että Oscar tekisi vähän enemmän. Nainen otti toisen kätensä irti miehen selästä ja vei sen haltian kädelle. Hän otti kiinni Oscarin kädestä ja ohjasi lantionsa seudulle.
VaivainenLepakko
 

ViestiKirjoittaja Pappis » 19 Joulu 2011, 02:31

Oscar

Mies lopetti hetkeksi Rindoun rintojen hyväilyn, tämän siirtäessä hänen kätensä lantion seudulle. Oscar vilkaisi Rindouta silmiin ja jatkoi rintojen hyväilyn ohella myös lantion silittelyä. Tosin välilä Oscarin käsi saattoi karkailla alas reittä pitkin ja yrittää livahtaa sisäreiden puolelle, mutta joka kerta haltia veti kätensä pois ja jatkoi lantion hyväilyä. Tuollainen härnääminen oli aina ollut Oscarin mielestä hauskaa, mutta pikku hiljaa alkoi tulla omatkin rajat vastaan. Haltia päätti ottaa seuraavan askeleen pidemmälle ja laski Rindoun takaisin sängylle, aloittaen taas himoitsevan suutelun. Samalla hänen kätensä viimein pujahti naisen housujen sisään, alkaen vetää niitä alas, paljastaen Rindoun upeat, siloiset, pehmeät reidet. Vielä kerran Oscarin käsi sai harhailla sisäreiden puolelle, mutta tällä kertaa paljon ylemmäs.
Pappis
 

ViestiKirjoittaja VaivainenLepakko » 19 Joulu 2011, 09:08

Rindou

Nainen vastasi suuteluun yhtä himokkaasti. Neito aloitti Oscarin housujen pois ottamisen, tämän tehdessä samaa hänelle. Rindou päästi äänekkään voihkaisun ja veti miehen vielä kerran uuteen suudelmaan. Ja sitten...

Kirkkaat auringon säteet osuivat inhottavasti Naisen kasvoihin. Hän avasi silmänsä hitaasti. Mitköhän oikein on tapahtunut.. Rindou mietti hetken. Muutamia takaumia palautui naisen mieleen. Hän katsahti viereensä ja huomasi Oscarin olevan siinä. Yhä selkeämmin neito muisti, mitä oli tapahtunut. Hän ujutti kylmän kätensä miehen toisen kyljen kautta toiselle.
VaivainenLepakko
 

ViestiKirjoittaja Pappis » 19 Joulu 2011, 09:16

Oscar

Aurinko paistoi häikäisten miehen kasvoihin. Selän ja rinnan kivut olivat palanneet, mutta Oscar joutui muistelemaan tovin eilistä ennen kuin tajusi, missä oli ja varsinkin, mitä oli tehnyt. Yllättäen haltia tunsi kylmien, kapeiden sormien vaeltavan pitkin kylkeään eikä hän ehtinyt edes ajatella kahdesti ennen kuin mies jo parahti ja kavahti kädestä kauemmas ja tippui sängystä. Haavat karjahtivat kivusta ja mies sai purra hammasta ettei karjunut mukana.
"...Hemmetti..." hän manasi lattiatasolla kylkeään pidellen ja näki Rindoun. Eilis illan muistot vyöryivät miehen mieleen ja tämä ei voinut olla kääntämättä katsettaan rivakasti pois naisesta, jonka kanssa hän niin sanotusti sitä ja tätä ja varsinkin sitä toista.
Pappis
 

ViestiKirjoittaja VaivainenLepakko » 19 Joulu 2011, 10:32

Rindou

Nainen säpsähti miehen reaktiota ja nousi istumaan sängyllä. Oscarin tippuessa sängyltä, Rindou siirtyi katsomaan kuinka tämän kävi. Nainen punastui hieman. Pieni huvittuneisuus näkyi neidon kasvoilla, hän siirsi kätensä suunsa eteen, ettei nauraisi.
"Ei kai sattunut?" Rindou kysyi edelleen nauruaan pidellen.
VaivainenLepakko
 

ViestiKirjoittaja Pappis » 19 Joulu 2011, 10:40

Oscar

"No ei tietenkään, mitä oikein luulet?" Osca kysyi käheä ääni sarkasmia tihkuen.
"Mikäs tässä murtuneilla kylkiluilla." Mies nousi varovasti seisomaan ja poimi housunsa lattialta. Laittaessaan niitä jalkaan hän yritti löytää tolkkua eiliselle käytökselleen, huonolla menestyksellä.
"Mitä eilen oikein tapahtui...?" mies kysyi itseltään hiljaa.
Pappis
 

ViestiKirjoittaja VaivainenLepakko » 19 Joulu 2011, 12:09

Rindou

Nainen päästi huvittuneen naurahduksen miehen käytökselle. Hän nousi sängyltä ja meni vaatekaapilleen. Rindou otti yksinkertaisen puuvillamekon ja puki sen päälleen, samalla hän otti Oscarin paidan viikattuna kaapista ja ojensi sen tälle.
"Miten olisi ruoka? Tai toinen kuppi teetä?" Rindou kysyi edelleen huvittuneena. Nauraminen ja hymyily tuntui oikeastaan todella mukavalta niin monen vuoden jälkeen. Hetken kuluttua Rindou kuitenkin muisti mistä tilanteesta eiliesen yön tapahtumat olivat lähteneet käyntiin.
"Miten.. Se edes meni siihen.." Nainen kysyi hiljaisesti samalla kävellen keittiöönsä. Hän laittoi teepannun tulille. Rindou alkoi pikkuhiljaa saada selkeän kuvan koko illan tapahtumista, mutta selkeää kuvaa siitä, miten kaikki oli päätynyt juuri siihen, ei juuri syntynyt. Oudoin käänne kyllä vähään aikaan... Nainen ajatteli ja yritti edelleen pähkäillä päässään, miten kaikki oli juuri mennyt niin.
VaivainenLepakko
 

ViestiKirjoittaja Pappis » 19 Joulu 2011, 14:23

Oscar

Pukiessaan paitansa päälle, haltia punnitsi hetken vaihtoehtoja ja kehonsa kipuja ja pyysi teetä. Tällä kertaa ilman epäkohteliaita lisäyksiä tai kivahduksia. Eilisen jälkeen se olisi ollut hyvinkin tökeröä.
Oscar istuutui alas sängylle ja käänsi katseensa hajamielisesti kattoon.
"Me riitelimme..." Oscar muisteli, "Sitten vain..." Mies ei sanonut enempää, koska oli aika ilmiselvää, että hän oli tehnyt kaikkien aikojen oudoimman aloitteen kaikkien aikojen oudoimmassa tilanteessa.
Oscar päästi turhaantuneen äänen ja raapi päätään.
"Helvetti! Mitä eilen oikein tapahtui??"
Pappis
 

ViestiKirjoittaja VaivainenLepakko » 19 Joulu 2011, 14:37

Rindou

"No sinunhan se pitäisi tietää!" Nainen tokaisi. Hän otti kaksi teekuppia ja kaatoi juuri kuumaksi kiehuneen veden kuppeihin.
"Sinähän se päälle kävit. Kai sinulla nyt on selotys miksi?!" Rindou ärähti ja ojensi teekupin Oscarille. Ihmeellistä kyllä, vaikka viime yö olikin ollut naisen mielestä upea, oli mies taas kerran saanut hänet ärsyyntymään ja ihan vain yhdellä kommentilla. Rindou istui pöytänsä ääreen teekuppinsa kanssa. Hänen ilmeensä oli kaikkea muuta kuin huvittunut, vaikka vielä hetki sitten naisen kasvoilla oli ollut hymy. Mokoma.. Kehtasi suudella ja.. Rindou oli taas kerran punastunut ajatellessaan edellistä iltaa ja yötä.
VaivainenLepakko
 

ViestiKirjoittaja Pappis » 19 Joulu 2011, 14:50

Oscar

"Kyllä minä tiedän!" Oscar kivahti juuri ärsyyntyneenä siitä tosiasiasta, että hän tiesi, muttei ymmärtänyt. Haltia otti Rindoun tarjoaman teekupin ja joi siitä saman tien hörpyn ja oli melkein polttaa kielensä.
"Jos minulla olisi selitys, en kysyisi!" Oscar kivahti takaisin vaikka hän oli saanut huomata ettei se ollut tämän naisen kanssa kovin viisasta.
"Eilen olin vihainen ja raivoissani, mutta sitten jossain vaiheessa vain..." haltia piti pienen epäröivän tauon ja jatkoi, "...suutelin sinua." Oscar ei millään muotoa katunut tekoaan sillä edellinen yö oli ollut varsin nautinnollinen eikä mies panisi toista kierrosta pahakseen.
"Ei sellaisessa tilanteessa suudella...", Oscar mutisi ja hieraisi oikealla kädellä otsaansa.
Pappis
 

EdellinenSeuraava

Paluu Metsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron