Karkaistu

Haltioiden kylä, kokonaisuudessaan. Kylä on monikerroksinen ja valoisa, ennen kaikkea luontoon sopiva. Talot ovat väriltään vaaleita, arkkitehtuuriltaan kauniita ja elegantteja. Joissakin taloissa on käytetty samaa, valkoista marmoria mitä itse aroilla sijaitsevassa linnassa. Kasvillisuutta kylässä on paljon, lähes joka nurkalta löytää seinäköynnöksiä, koristepuita ja pensaita. Kylä on täysin piilossa metsässä, sitä verhoaa lumous jonka läpi ei voi nähdä, ellei tiedä mitä pitäisi katsoa. Vain ne, jotka kylässä asuvat, löytävät sinne.
Kylä sisältää niin asunnot, kuin puodit ja torit. Toreja haltioilla ei ole niin paljoa, mitä ihmisillä, mutta kauppoja ja putiikkeja sitäkin enemmän. Majataloja on siellä täällä, osa tasokkaampia mitä toiset.

Öisin kylän kauniita katuja valaisee satunnaisesti ympäriinsä leijailevat maagiset valopallot. Päivisin auringonvaloa valoa tihkuu latvustojen lomasta. Kylää ei ympäröi muurit, eikä aidat. Haltiat luottavat täysin jo vuosisatoja toimineeseen maagiseen illuusioon, jonka ansiosta ihmiset eivät voi löytää tänne.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja harlekiini » 10 Tammi 2012, 23:31

Naurahdus karkasi mustan haltian huulilta naisen antaessa kipakan vastauksensa. Nuorikolla oli luonnetta, pakko myöntää. Edellispäivänä nähtyjen aseenkäsittelytaitojen yhteydessä se antoi naiselle oman viehättävän säväyksensä. Fareos nousi seisomaan pidellen miekkaansa sivullaan astuessaan kauemmas kukkaruukusta. Hänen omanarvontuntonsa olisi kieltämättä kokenut kolauksen, jos hän heti taistelun alkusekunneilla olisi pyllähtänyt petuniapuskaan. Tai mitä nuo rehut sitten olivatkaan.

Haltia sipaisi miekkansa kiiltävää terää sormellaan ja nyökkäsi annetuille ehdoille.
Hyväksytään. Ja mitä puumiekkoihin tulee osaavan soturin luulisi kykenevän käyttämään aitojakin katkaisematta turhaan kauloja.
Taitoa tai ei, oikeilla teroitetuilla aseilla ottelemisessa oli aina riskinsä, ja senlaatuiset kamppailut tiesivät lähes poikkeuksetta jonkinasteista verenvuotoa. Useimmiten harjoitusotteluissa käytettiin painavia tilanteeseen sopivia aseita, jotta vakavilta vammoilta vältyttäisiin ja teräsase tuntuisi käteen kevyemmältä. Nainen tuntui kuitenkin haluavan kovasti todistaa ylivertaisuutensa, miksi siis viedä häneltä, ja yhtä lailla Fareokselta itseltään, se ilo?
Mies pyyhkäisi mustia hiuksia kasvoiltaan ja taivutti vartaloaan virnistäen kumarruksentapaiseen.
Naiset ensin, hän virkkoi, ja otti puolustusasennon.
harlekiini
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 12 Tammi 2012, 23:18

Mimi

"Voi en minä omia taitojani epäillytkään." Mimi lisäsi piruillen, toista oli oikein miellyttävä hiillostaa.
Vai ihan herrasmies ? Mimi mietti toisen todetessa että naiset ensin. "Aina ei kannattaisi leikkiä kohteliasta, mutta kuten tahdot." Puoliverinen lisäsi ottaen sulavan askelsarjan lähemmäs toista, koittaen sitten näin alkuun tehdä vain helpolla torjuttavan hyökkäyksen, milteipä kummankin osapuolen lämmittelyn nimissä.
"Saisinko tietää nimesi ennenkuin innostun taistelusta ?" Mimi kysäisi milteipä ärsyttävän kohteliaasti, tai imelään sävyyn, tehden sitten toisenkin, hieman vaikeammin torjuttavan iskun.

//Voi derp mitä tekstiä @_o //
Kitty
 

ViestiKirjoittaja harlekiini » 13 Tammi 2012, 23:54

Casúrin terä käännähti ja lape torjui vaivatta aloitusiskun ennen kuin kaartui yhä yksinkertaiseen vastahyökkäykseen. Ottelun alku olisi vasta kokeilua, refleksien herättelyä ja tuntuman etsimistä ennen kuin päästäisiin asiaan ja vastapuolet ottaisivat tosissaan toisistaan mittaa. Vielä tässä vaiheessa kalpea aamuaurinko leikki hohtavilla terillä ja valaisi pehmeästi kummankin ottelijan virkut kasvot. Valo ehtisi vielä muuttua ennen kuin ottelu olisi päättynyt.

Miekka pyörähteli rytmissä aloittavan tanssin liikkeiden mukaan, ja terien tanssin edetessä kankeus alkoi kaikota mieshaltian lihaksista. Tällä kertaa hän ei kuitenkaan aikonut kiirehtiä ottelua; hän oli tullut antaakseen tuittupäiselle nuorikolle näpäytyksen, eikä halunnut pilata iloaan hätäilemällä.
No toki! Tällä hetkellä minä olen sinulle Léaspáin, mutta iltapäivään mennessä sinä kutsut minua siriksi, lapsi. Fareoksen vapaa käsi nousi tukemaan miekkaa ponnesta hänen suunnatessaan falcatan aiempaa aggressiivisempaan iskuun naisen oikeaa lonkkaa kohti.
Entä minkä nimen minä ilmoitan parantajille?


¤¤ Herp! ¤¤
Viimeksi muokannut harlekiini päivämäärä 14 Tammi 2012, 02:23, muokattu yhteensä 1 kerran
harlekiini
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 14 Tammi 2012, 00:17

Mimi

Nuori puoliverinen torjui toisen iskuja samalla kun antoi samalla mitalla toiselle takaisin. Jännittyneisyys alkoi raueta, ja aistit terävöityä entisestään.
Mimi kurtisti kulmiaan toisen ilmoittaessa nuorukaiselle tuon kutsuvan häntä iltapäivään mennessä eri nimellä. Kyllä siinä oli miehellä kustaa hatussa enemmän kuin laki sallii. Mutta kenties tämä oli vähän pata kattilaa soimaa tilanne.
Näppärästi Mimi tiuksensi otettaan miekastaan torjuen miehen lonkkaan suuntaaman iskun, koittaen siitä sitten pyöräyttää toisen miekan pois tieltään, yrittäen sitten huomattavasti reippaammalla liikkeellä saada tökättyä toisen olkaa miekalla viillon aiheuttamiseksi.
"Älä sinä kurja mies alistu samaan virheeseen kuin eilen. Parantajalle saat pian ilmoittaa oman nimesi, Léaspáin." Mimi sanoi vinoillen, yrittäen sitten viiltää toista käsivarteen.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja harlekiini » 14 Tammi 2012, 02:41

Virnistäen aiempaa leveämmin Fareos pyöräytti miekkansa torjumaan olkapäähän suuntautuneen iskun ja väisti sen jälkeen kätensä haavoittumisen uhkan loikkaamalla taaksepäin. Naisen oli turha huolehtia, hänellä ei ollut minkäänlaista aikomusta toistaa aiempaa virhettään.
Et vieläkään kertonut minulle omaa nimeäsi.
Ottelun tahti oli kiihtymässä, mutta haltia pysyi tyynenä ja vastasi naisen hyökkäyksiin sitä mukaa kun niitä sateli, palauttaen ne aina tilaisuuden saatuaan. Tästä huolimatta hän pysyi edellispäivään verrattuna huomattavasti passiivisempana hyökkäyskantansa suhteen. Hän oli kompastunut omaan erinomaisuuteensa, ja aikoi sillä erää yrittää toisenlaista lähestymistapaa. Vastustajan väsyttäminen ei suinkaan ollut strategioista väheksytyin.
harlekiini
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 14 Tammi 2012, 12:34

Mimi

Nuorukainen vaihteli vähänväliä iskujensa tahtia ja voimakkuutta, välillä oli hidastettava jotta pystyisi tosissaan miettimään samalla, ja välillä pystyi iskemään lujempaa kun ei tarvinut pähkäillä vihollisen taktiikkaa, jottei itse haksahtaisi ansaan.
Mies huomautti ettei nuorukainen ollut nimeään vieläkään kertonut, ja puoliverinen naurahti.
"Mimi on nimi, hauska tutustua." Nuorukainen sanoi vielä virnistäen itsekkin, harpaten sitten hyvin nopeasti etäisyyttä, koittaen heittää vastusta puukolla jalkaan.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja harlekiini » 14 Tammi 2012, 19:19

Oikein hauskaa. Ja vielä hauskempaa minulla on kun sanomme hyvästit. Fareos perääntyi jälleen ja käänsi jalkansa puukon tieltä. Naisella oli ikävän laaja aserepertuaari, mistä tuo oli mieheltä loukkaavan lempinimensä saanutkin. Mieluimmin iäksi.
Mies käänsi terän vaakatasoon suojaamaan päätään kumartuessaan nappaamaan Mimin heittämän puukon maasta, pyöräytti falcatan kaarevassa liikkeessä ylävartalonsa suojaksi noustessaan ylös ja teki pistohyökkäyksen nuorikon ylävartaloa kohti, perääntyen sen jälkeen puoliaskeleen. Hän tarttui puukkoa sen terästä ja palautti aseen viskaamalla sen naisen rintakehän yläosaa kohti.




¤¤ Piuu, olenko vielä näin lyhyttä kirjoittanutkaan? ¤¤
harlekiini
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 14 Tammi 2012, 20:45

Mimi

Puoliverinen naurahti kuivasti toisen sanoille, olkoot, mitä sitä turhaan sanojansa tuhlaamaan tuollaiseen toopeen.
Puoliverinen aavisteli pahinta toisen laskeutuessa nappaamaan heitettyä puukkoa maasta, ja noustessa sitten ylös. Miekalla koitettiin pistää puoliveristä rintakehään, ja väistöyrityksen tuloksena oli lievempi osuma, verta tuli muttei haava ollut fataali.
Pian puukkokin lensi kohti rintakehää, eikä Mimi kerennyt väistää muutoin kuin menemällä kyykkyyn. "Matalaksi takana !" Tyttö karjaisi jotteivät katsojat saisi vauhdilla lentävästä puukosta.
Äkkinäinen kyykistyminen sai nuorelta tasapainon heikoksi ja suojauskin oli pienen hetken auki.
Nopeasti tuo kuitenkin pyrki iskemään takaisin samalla kun nousi ylös miekka edellä kohti toista.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja harlekiini » 15 Tammi 2012, 13:50

Sivustakatsojat, Fareos ajatteli maalinsa jo toistamiseen ohittaneen puukon suhahtaessa nopeasti perääntyvän yleisön jalkoihin ja tömähtäessä maahan vahinkoa aiheuttamatta. Aina tulilinjalla. Osa yleisöstä oli ilmeisesti tullut samoihin aatoksiin, sillä katselijoiden rinki laajeni ja muutama poistui kokonaan päättäessään, ettei puukonpisto olisi katuteatterin arvoista.
Mimin kyykistyessä haltia ampaisi eteenpäin hyödyntääkseen toisen hetkellistä suojattomuutta. Hyvinkin hetkellistä, sillä aseteline ehti nousta ylös ennen kuin mies ehti hänen luokseen. Fareos pyrki iskemään toisen miekan sivuun omansa lappeella ja potkaisemaan nuorta naista palleaan suistaakseen tuon tasapainosta. Ottelun ensimmäinen osuma oli jo ollut hänen, mutta haltia ei riemuinnut siitä. Ainoastaan viimeisellä olisi merkitystä.
harlekiini
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 16 Tammi 2012, 17:28

Mimi

Toisen potku osui ja upposi, mutta Mimi ei kaatunut, horjahti vain taaemmas kyyristyneessä asennossa. Kauaksi aikaa ei kuitenkaan tähän asentoon voinut jäädä, vaan liikkeessä oli pysyttävä. Puoliverinen ryntäsi toista kohden, kuitenkin lähelle päästyään harpaten sivulle, koittaen viiltää siitä toista käteen. Sen jälkeen tuo yritti luikaista miehen seläntaakse, ja viiltää tuota selkään.
Yritysten jälkeen Mimi otti jälleen etäisyyttä, tarkastaakseen mahdolliset osumat.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja harlekiini » 17 Tammi 2012, 16:28

Potkaisu osui, mutta Fareos ei tälläkään kertaa ehtinyt tehostamaan iskuaan ennen kuin nainen oli päässyt takaisin asemiin ja lähtenyt vastahyökkäykseen. Ottelua ei ollut kestänyt puolta tuntiakaan, ja hän oli jo jäänyt jälkeen kahdesti. Pienissä vastustajissa tuppasi olemaan se vika, että he olivat niin turkasen vikkeliä! Toistaiseksi hän oli säästynyt viilloilta, mutta nähtäväksi jäi kuinka kauan kestäisi ennen kuin --
Perhana!
Haltia oli pyrkinyt torjumaan käteensä suunnatun iskun kääntämällä terän vaakaan sitä vasten, mutta oli nostanut aseensa liian korkealle ja maksanut siitä ikävällä viillolla olkavarteensa, juuri panssaripaidan hihan alapuolelle. Liikettä jatkamalla hän onnistui kuitenkin torjumaan selkänsä uhan viemällä terän hartiansa yli. Sokkona torjumisessa oli mukana aimo annos tuuria, eikä Fareos aikonut jäädä sitä koettelemaan, vaan pyörähti ympäri ja perääntyi muutaman askeleen. Saatuaan näin etäisyyttä hän soi itselleen hetkisen haavan tutkimista varten.
Vuotava lihashaava ei ollut vaaraksi, mutta se tulisi rajoittamaan hänen liikkeitään. Hän sai olla onnellinen etteivät he olleet kohdanneet sodassa adrenaliinin ajamina, ja ettei Mimin miekka ollut raskaampaa tekoa. Kunnollinen lyömämiekka olisi halkaissut hänen kätensä. Paitakin oli repeytynyt.
Muistuta, että lähetän sinulle laskun uudesta paidasta, hän ilmoitti ennen kuin veti tikarin vasempaan käteensä tueksi ja hyökkäsi vuorostaan etuviistosta. Haltia suuntasi naiseen muutaman peruslyönnin suojaten itseään vuorollaan kummallakin aseella, käyttäen tikariaan pääosin toisen miekan pysäyttämiseen hakiessaan vauhtia omaan iskuunsa.

Ennen uutta perääntymistään Fareos iski falcatallaan suoraan ylöspäin pyrkien jättämään viillon naisen kasvoihin. Kukkoilijalla ei luulisi olevan mitään sitä vastaan, eivätkös kasvoarvet lisänneet katu-uskottavuutta?
Haltia loikkasi iskunsa jälkeen taemmas vasen kylki Mimiä kohden käännettynä ja nosti miekkansa eteensä silmiensä tasolle pitäen kärjen suunnattuna naisen silmiin, vasen käsi suojaavassa asennossa, jolloin miehen vatsa ja kyljet jäivät hyvin suojatuiksi, mutta selkä ei niinkään.
harlekiini
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 30 Tammi 2012, 12:58

Mimi

Mies tivasi että paidasta tulisi lasku perässä. Mimi naurahti äänekkäästi toisen sanoille. "Voi hellan lettas, ota rakas paitasi sitten pois, siihen on nimittäin tulossa vielä paaljon enemmän reikiä." Nuorukainen lisäsi itsevarmana, hänhän voittaisi tämän, ei siihen ollut vaihtoehtoja. Neitohan oli kiistattomasti mahtavin soturi ikinä. Ainakin tuo kuvitteli niin.
Mies lähti jälleen tekemään iskujen sarjaa, ja tälläkertaa Mimillä oli täysi työ väistellä ja torjua iskuja, mies piti suojauksensa niin hyvin että nuorukainen päätti jäädä sillä kertaa itsekkin pelkälle puolustus kannalle.

Tuon jälkeen mies teki kuitenkin yllättävän liikkeen jota nuorukainen ei odottanut, eikä täten saanut torjutuksi. Mies viilsi miekallaan neitoa kasvoihin. Miltei koko kasvojen mitalta tuleva, onneksi vain pintahaava, kulki leuasta aina kulman halkaisten otsaan asti. Mimi sai verta silmänsä päälle parkaisten kuuluvasti.
Reippaasti puoliverinen haki etäisyyttä vastustajaansa pyyhkien verta pois silmänsä päältä, tämä haittasi näkyvyyttä ja sillä tulisi olemaan selvä merkitys taistelun jatkuessa.
"V*tun apina !" Nainen huusi pidellen vapaalla kädellään kirvelevää haavaansa, nyt oli leikki kaukana.
Kauaa ei malttamaton kuitenkaan pysytellyt etäällä, vaan neiti lähti juosten toista kohden, ensin iskien tahallaan hyvin suojattua kylkeä kohden, koittaen sitten viiltää esiin nostetulla piiloterällään miehen selkään. Tämä pyörähtävä liike vei nuorukaisen vastustajan taakse, jolloin Mimi aleni koittamaan likaista temppua, suunnaten potkun toisen polvitaipeisiin.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja harlekiini » 31 Tammi 2012, 01:19

Kasvojen viiltäminen oli aiheuttanut supinaa ja huudahduksia yleisössä, joskin katsojien joukosta erottui muutama kannustuskin. Virheettömyyden vaatimus oli naisen ihon kannalta hyvin yleistä, ja etenkin kasvoihin sijoittuvia poikkeamia katsottiin karsaasti. Tummaihoisen ratkaisu oli siten aiheuttanut enemmän paheksuntaa kuin hurrausta.
Fareos tunsi kuitenkin tyydytystä kuunnellessaan verikasvoisen nuorikon kiroiluja ja tiukensi otettaan Casúrin kahvasta valmistautuessaan ottamaan hyökkäyksen vastaan. Jännityksen ohuiksi puristamat huulet olivat kaartuneet päättäväiseen, jopa voitonriemuiseen hymyyn. Siinäpä lapselle opetusta!

Nopeastipa haltian ilme muuttui, kun kapinallisen hyökkäys oli täysin päinvastainen kuin mies oli suunnitellut. Lähes poikkeuksetta Härän Puolustusta uhmaava soturi tähtäsi suojaamattomaan selkään, jolloin puolustautuja kykeni pysäyttämään iskun laskemalla miekkansa, vapauttamaan aseensa pyörähtämällä ja viimeistelemään iskun vastustajan vierelle päästyään lyönnillä vihollisen niskaan. Fareos oli aikonut lopettaa ottelun lyhyeen tavallista, mutta tehokasta liikettä käyttäen, mutta olikin äkkiä itse joutunut ahtaalle.
Falcatan terä putosi torjumaan kylkeen suunnatun iskun, mutta piiloterää haltia ei ollut osannut odottaa. Hän oli miekkaa torjuessaan käännähtänyt, jolloin viilto muuttui lyönniksi ja terä iskeytyi hänen selkänsä sivuun läpäisten nahkapanssarin ja painuen liikkeen aggressiivisuuden seurauksena lihaan asti saaden miehen huudahtamaan yllätyksestä. Hän pysäytti potkun aiheuttaman horjahtamisensa oikealla jalallaan kääntäen kesken liikkeen miekkansa kohtaamaan raivokkaan naisen iskien suoran piston Mimiä kohti heti pysähdyttyään.

Fareos kääntyi kokonaan naista kohti varjellakseen selkäänsä uusilta iskuilta, pidellen falcataa puolhaltiaan suunnattuna, vuoroin tiukentaen ja hellittäen otettaan tikarin kahvasta. Hän taisteli harvemmin kahdella aseella, erityisesti milloin niiden kokoero oli yhtä huomattava, eikä hän pitänyt epätasapainon tunnusta. Raivostunutta asetelinettä tuntui muutenkin olevan turvallisempaa lähestyä kahden samanmittaisen terän kanssa..
Pistohyökkäys kaartui alavasemmalta yläviistoon suuntautuvaksi viilloksi tikarikäden suojatessa vatsanseutua. Haltian loukkaantunut käsi protestoi lihaksen liikkuessa, ja vaikkei selänkään haava tuntunut syvältä hän oli yhtä kaikki epämiellyttävän tietoinen loukkaantumisestaan. Enää ei mies tuhlannut energiaansa haastajansa pilkkaamiseen, vaan hän keskittyi taistelemiseen synkkä ilme naamallaan. Viiltoa seurasi lantioon tähdätty potku, ja mies kieputti tikarin terän osoittamaan alas iskeäkseen sen naisen hartiaan.
harlekiini
 

ViestiKirjoittaja Kitty » 05 Helmi 2012, 00:23

Mimi

Puoliverinen väisteli minkä kerkesi, mutta verta tuli kokoajan silmän päälle, mikä teki vasemmasta puolesta haavoittuvaisen. Mimi tunsi olonsa ahdistetuksi eikä se miellyttänyt nuorukaista lainkaan.
Kaikki tapahtui aivan liian nopeasti, ja näkyvyys oli aivan liian pieni, ja pian tuo tunsi kivuliaan potkun lantiossaan, horjahtaen kunnolla taaemmas, ja onnekseen kaatuen maahan, mutten tuolla olisi uusi reikä hartiassaan.
Puoliverinen pyörähti nopeasti ympäri nousten sitten maasta ylös, hakien mieheen etäisyyttä, ja paljon.
Nuorukainen haukkoi happeansa ja peli tuntui jo menetetyltä.
"V*tun, saatanan---" Mimi manasi asettaen jälleen kätensä kasvoillensa.
Siitä pitemmälle miettimättä orpo nappasi miekkansa taas jykevämpään otteeseen pyyhkäisteen näkyvyytensä selvemmäksi, juosten sitten jälleen vastustaan kohden.
Kitty
 

ViestiKirjoittaja harlekiini » 11 Helmi 2012, 22:45

Saappaankorko osui, ja mies tarttui tilaisuuteen keskittää potkuunsa kaiken itsevarmaa naishenkilöä kohtaan tuntemansa aggression sikäli kun ehti sen sekunnin aikana, mikä häneltä meni osumisen varmistumisen ja itse osumisen välillä. Fareos pysäytti tikarinsa liikeradan ja survaisi sen sijaan miekallaan maahan kaatunutta vastustajaa, upottaen aseen kärjen maahan naisen ehdittyä kierähtää alta pois hetkeä aiemmin. Hän tempaisi aseensa takaisin välittömästi liikkeen pysähdyttyä ja loi palavan katseen perääntyvää naista kohti. Nahkapanssarin hihan alta näkyvä puuvillapaita oli värjäytynyt verestä punaiseksi, ja tarkkanäköinen saattoi nähdä käden tärisevän hieman.

Fareoksen toinen suupieli nytkähti kiroiluille. Kuinka tyylitöntä. Käytöstapojen lisäksi hänen täytyisi kaiketi opettaa naiselle kuinka manailtiin.
Kuinka mauttoman kuuloista, hän huomautti lähtiessään jälleen liikkeelle ja suunnatessaan kaarevan vaakaiskun naisen loukkaantuneen silmän puolelle. Etkö langeta ainoatakaan kirousta minun ja sukuni päälle? Eikö yksikään salama kärvennä sukukalleuksiani tai torakat paskanna kytevään ruumiiseeni?
Hän oli pujottanut tikarinsa takaisin tuppeensa ja siirtyi Mimin liikkeiden mukana pyrkien pysyttelemään tuon sokealla puolella, käyttäen molempia käsiään falcatansa heilauttamiseen vähentääkseen haavoittuneeseen käteensä kohdistuvaa rasitusta.
Voi sentään, mikä vitsaus nuoria nykypäivänä vaivaa? Luovaa kiroamista tulisi mielestäni opettaa-- hän väisti iskun ja sivalsi miekallaan yläviistoon vastahyökkäyksen, --kouluissa.
Metalli kalahteli metallia vasten satunnaisten humahdusten siivittämänä terien leikatessa ilmaa tavallista raivokkaammin. Aseiden äänten alta oli havaittavissa tasainen rapina ja töminä saappaiden tallatessa rytmikkäästi maata, sekä nopeita hengähdyksiä nopeiden tai yllättävien liikkeiden ohessa. Fareos ei kyennyt rekisteröimään yleisöstä kantautuvia ääniä; hän oli täysin omistautunut kaksintaistelulle ja sulkenut ulkomaailman tajunnastaan. Mikään kylän keskustan läpi rymistelevää hyökkäävää armeijaa vähäisempi ei saisi häntä kiinnittämään huomiota ympäristöönsä. Tasaisella aukiolla oli lisäksi hyvin vähän objekteja, joita käyttää hyödyksi taisteluissa.

Kivisiä kukkaruukkuja kuitenkin oli. Torjuttuaan naisen miekan molemmin käsin annetulla heilautuksella Fareos loikkasi yhtä tällaista ruukkua vasten ja ponnisti sen reunalta vauhtia päästäkseen naisen ohitse, kyyristyi alas tullessaan ja potkaisi uudestaan, tähdäten saappaansa naisen polvitaipeeseen. Samantapainen isku oli koitunut hänen tappiokseen edellispäivänä, mutta nyt Mimi oli puolisokea. Mikäli nainen nyt kaatuisi, olisi haltia pantterina hänen kimpussaan valmiina painamaan miekkansa naisen kurkulle ja panemaan pelille pisteen.
harlekiini
 

EdellinenSeuraava

Paluu Kylä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron