First misstep, Second misstep || Nya

Sisältäen niin syrjäisimmät asunnot, kuin kylän keskustan. Kylän keskipisteenä on suuri, yleensä vilkas aukio, jota kutsutaan kauppatoriksi. Torilla järjestetään niin myyjäisiä kuin kansantapahtumiakin, juhlista, vuodenajasta ja valtakunnantilanteesta riippuen.
Kylä on monitasoinen ja suuri. Katuja risteilee siellä täällä. Suurin osa kauppatorinläheisistä kaduista on täynnä puoteja, kapakoita ja majataloja. Mitä syrjemmäs mennään itse kauppatorilta, sitä enemmän alkaa esiintyä itse kaupungissa asuvien asuntoja. Linnalle päin jos lähtee, tulee vastaan aateliston asuinalueet. Toiseen suuntaan lähdettäessä Länsikujille päin on taas niin porvareiden, kuin talonpoikien asuntoja.
Kaduilta ei ole vaikea löytää myös kodittomia ja orpoja pyörimästä.

Kaupunkia ympäröi muurit. Muurit ovat hieman matalammat ja heikommat, mitä itse linnan muurit, mutta silti kestävät ja hyödylliset. Siellä täällä muurissa on portteja, joita vartioidaan tarkasti. Sisään ei päästetä ketä tahansa, mutta aina kaupunkiin tuntuu livahtavan hämärähiippari jos toinenkin. Muuri on viimeisimmän hyökkäyksen jäljiltä rikki Länsikujien puolella. Muuria on alettu korjaamaan, mutta korjaustyöt vievät aikansa. Rikkonaista muuria kuitenkin vartioidaan tarkasti, mutta jos olet tarpeeksi ovela, saatat päästä livahtamaan rikkinäisestä kohdasta sisään.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja Aksutar » 02 Tammi 2012, 13:36

Fakta siitä että verenhukka uhkasi, ei saanut Ravea hidastamaan. Edna jättikin siitä paasaamisen myöhemmälle, mikäli poika elossa pysyisi. Joten, mustalainen tiukensi otettaan Ravesta käskyn käydessä ja toivoi syvästi, että Rave tiesi mitä teki. Poika oli kyllä vähällä tipahtaa puusta, mutta tuon nopeat refleksit pelastivat tilanteen ja matka jatkui. Edna ei valitettavasti ehtinyt vastaamaan Raven kysymykseen siitä, oliko tyttö hyvin pojan selässä, kun jo saavuttiinkin aukean läheisyyteen ja Edna laskettiin selästä alas. Tyttö vilkaisi kysyvästi hymyilevään nuorukaiseen, kunnes tuo päätti päästää ilmoille korkean vihellyksen. Vihellys kuitenkin pysähtyi kuin seinään, Raven kaatuessa ja alkaessa yskimään. Edna ei voinut kuin katsoa neuvottomana tätä tilannetta, kun Rave jo kapusi ylös ja tarttui hellästi Ednan käteen.
Rave kehotti Ednaa piiloutumaan puskaan. Edna oli avaamassa suunsa sanoakseen mahdollisen vastalauseensa, mutta ennen kuin noidanalku sai sanaakaan suustaan, oli Rave poistunut paikalta.

Edna katsoi hölmistyneenä pojan perään, kunnes vilkaisi puskaa. Ei kai muu auttanut.. Kerran, kepeästi pyörähtäen Edna muutti muotonsa pieneksi, ilvestä muistuttavaksi kissapedoksi ja paineli puskan suojiin piiloon. Piilostaan Edna saattoi kuulla taistelun äänet. Taistelun, joka ei turhan kauaa kestänyt. Arvatenkin ylikasvuinen susi oli saapunut takaisin paikalle auttamaan isäntäänsä.
Hiljaisuus laskeutui metsään. Kun Edna oli varma, että vaara oli ohi, kömpi valkea kissapeto pois piilostaan ja kipitteli katsomaan, miten oli käynyt. Rave makasi maassa, suuren koiraeläimen suojatessa isäntäänsä mahdollisilta vaaroilta. Kissa käveli muutaman metrin päähän kaksikosta, jääden sitten varuillaan tuijottamaan sutta. Ei hän tyhmä ollut, jo pelkkä maalaisjärki sanoi, ettei suurta koiraeläintä kannattanut lähestyä, kun tuo suojeli isäntäänsä!
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Nya » 09 Tammi 2012, 10:52

Raven Rhine

Nii-chan katsoi suoraan Ednaan. Sen keltaiset silmät välähtivät ja kirkkaassa päivän valossa. Susi laski päänsä sen etukäpälien väliin ja murahti pienesti. Se tunsi kyllä Ednan hajun ja antoi sen tulla jos neito edes tulisi. Rave yskäisi, hänen silmänsä olivat kiinni, mutta elävien kirjoissa ja hereillä olitiin. Rave siristeli silmiään ja hengitteli tasaiseti. Lopulta Rave avasi kokonaan silmänsä yskäisi uudelleen ja tajusi ettei kannata nousta istumaan. Selkä oli kipeä ja vuosi edelleen verta. Nuorukainen käänsi päätään ja katsoi ympärilleen. Näkökentä oli sumea, mutta erotti Ednan.
Rave nosti hitaasti kätensä ylös. "Ei hätää... Ei se sinua syö. Voit ihan rauhassa tulla.." Rave köhisi ja hänen äänensä kuulosti enemmän murinalta kuin puheelta.

Nii-chan sulki silmänsä ja kuunteli samalla pyöritellen korviaan ympäri eri suuntiin. Rave hymyili ja sulki silmänsä kiinni.

//Lyhyttä pukkaa, mutta kuitenkin vastaus. :) Toivottavasti ei haittaa.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Aksutar » 23 Tammi 2012, 20:12

Susi ei tehnyt suuria eleitä kissapetoa kohtaan. Kuitenkin Edna pysyi liikkumattomana, odottaen jonkinlaisia selviä eleitä sudelta. Pian tuo kuitenkin laski päänsä etutassujensa väliin ja päästi pienen murahduksen. Eipä tuo kovin vihaiselta vaikuttanut. Pian Rave huomauttikin, ettei sutta tarvinnut pelätä ja että Edna saattoi tulla lähemmäs. Kissa epäröi hetken, kunnes muutti muotonsa takaisin ihmiseksi ja käveli lähemmäs. Edna kyykistyi Raven viereen, katsellen hetken nuorukaista joka makasi maassa hymyillen, silmät suljettuina.
Kylään emme voi palata Mutta sinä tarvitset apua Edna totesi lopulta, pohtien pöhkössä päässään mitä tässä tilanteessa nyt voisi edes tehdä. Rave vuosi yhä, verenvuoto piti saada tyrehtymään ennen kuin tuo olisi täysin kuiva. Lähellä ei ollut asutusta ja kylään ei tosiaankaan ollut asiaa tältä seisomalta Vartijat varmasti pitäisivät silmällä saapuvia kansalaisia metsästä.. eivätkä vartijat nyt niin tyhmiä olleet, että olisivat unohtaneet Raven kasvot näin nopeasti!

Voisin.. yrittää polttaa haavasi umpeen, mikäli annat siihen luvan? Edna totesi, samalla kun hieroi käsiään pienesti yhteen, aivan kuin yrittäen luoda kitkaa niiden välille Olen näet noh.. noita. en tosin etevä, mutta osaan jo jotain. Saisimme ainakin verenvuotosi tyrehtymään.

// Lyhyet ei haittaa, niin kauan ku tarina menee eteenpäin. Voihan ne pitkätkin vastaukset olla surkeita, jos niissä ei yksinkertaisesti tapahdu mitään mihin reagoida >:
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Nya » 24 Tammi 2012, 09:54

Raven

Nuorukainen kuunteli Ednaa hiljaa. "Sopii se. Vaikka siitä jää arpi. En ole yhtään peloissani. Vaikka olisit mikä. Nimittäin olen itsekkin vähän erikoinen... Haltia ja ihmisen lapsi." Rave nauroi hiljaa köhien. Rave nousi kaikin voimin istumaan. Hän riisui verisen paidan yltään ja heitti sen pois. "Pitää ostaa uusi... Haltiakylästä." Rave hymyili.

"No niin... Voit aloittaa..." Nuorukainen sanoi ja tunnusteli eteensä. Silmät olivat sumeat, eivätkä tahtoneet millään tarkentua. Lämmin karvapeite osui hänen käsiinsä. Nii-chan oli laskenut häntänsä isäntänsä lähelle. Se uikutti hieman ja vilkuili koko ajan ympärilleen. Susi suojasi Ednaa ja Ravea itsellään. Sen korvat liikehtivät kaikkialle, kuunnellen mahdollisia viholisääniä. Maassa makasi monia kuolleita ja tajuttomoa vartioita. Raven olo oli kevyt, haavan polttaminen ei varmastikkaan tuntuisi miltään. Oli eikko olo, mutta nuorukainen oli sisukas sekä elämän halua täynnä.

"Kerroppa siinä samalla minulle, mitä osaat tehdä... Noh. Noitana." Rave sanoi selkä käännettynä Ednaa. Hänestä oli mielenkiintoista tietää toisesta jotakin. Olihan hän nyt vain raahannut tuon neidon mukaansa, pienen epäonnistumisen myötä. Ravella oli kylmä ilman paitaa. Veri ei tuntunut kivalta paljasta ihoa vasten. Tosin ei paitakaan ollut tuntunut kivalta päällä. "Et kai sotkenut itseäsi vereeni?" Nuorukainen kysyi ja yritti pysyä pystyssä sekä hereillä.

//Tälläistä sitten. ;P
Nya
 

ViestiKirjoittaja Aksutar » 28 Tammi 2012, 13:00

Ravelle sopi, että haava poltettaisiin umpeen. Tottahan se oli, että siitä jäisi ruma arpi, mutta Edna mieluummin kulkisi itse ympäriinsä kera arven kehossaan, kuin kuolisi metsään verenhukkaan. Nuorukainen nousi vaivalloisesti istumaan ja riisui paitansa. Kävi myös ilmi että Ravekin oli puoliverinen.. asui ilmeisesti haltiakylässä. Edna naurahti pienesti.
Minulla on.. huonoja kokemuksia haltiakylästä.. joten sinne saat hankkiutua sitten ilman minua Tyttö totesi, samalla kun alkoi napsuttelemaan sormiaan.
Sormien lyödessä yhteen alkoi Ednan käsiin muodostumaan pieniä kipinöitä. Tyttö kirosi mielessään sitä, ettei osannut kerta heitolla jo sytyttää kunnon liekkejä käteensä. Mutta kai se tästä harjoittelemalla. Hetken Edna napsutteli sormiaan, kunnes sai aikaan liekit käsiinsä. Liekit eivät näyttäneet polttavan Ednaa lainkaan. Tietenkään ne eivät polttaneet, nämä olivat hänen liekkejään.. Ja liekit eivät koskaan polttaneet isäntäänsä.. Tai no, tässä tilanteessa emäntäänsä.

Ai mitäkö osaan tehdä? Edna hymähti samalla kun tarkasteli hetken Raven haavaa, vielä ennen kuin laski toisen palavista käsistään hellästi haavan päälle, liuuttaen sormiaan pitkin haavaa. Sormet liukuivat lihan yli, polttaen mennessään haavan kiinni. Edna saattoi vain arvailla kuinka kivulias operaatio tämä oli, joten tyttö yritti hoitaa sen mahdollisimman nopeasti pois alta. Kun haava oli poltettu kiinni, veti Edna kätensä irti Ravesta.
Kaikenlaista ja en oikeastaan mitään.. Olen vasta aloittelija Edna totesi samalla kun liekit hänen kädessään hiipuivat.
En veri ei ehdi koskettaa ihoani kun se jo palaa liekeissä.. joten ei tullut sotkua Edna vastasi Raven kysellessä verestä.
Kuinka sinä voit?.. taidat tarvita lepoa


// >:3
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Nya » 30 Tammi 2012, 09:56

Raven

Kipu tuli ja meni, mutta Rave oli hieman purenut hammastaan. Rave huokaisi helputuksesta ja sulki hetkeksi silmänsä. Kipu oli vienyt ne vähäisimmätkin voimatt nuorukaisesta. Rave kuitenkin kääntyi kun Edna kysyi. "Kaikki hyvin... Taidan tosiaan tarvota lepoa..." Rave naurahti ja nousi ylös. Hieman horjahtaen, muttei kuitenkaan kaatunut. Rave otti tukea Nii-chanista. Hän haukotteli ja nousi suden selkään.

Väsynyt katse suuntautui tyttöön. "Taidan nukkua hieman... Jos sopii..." Vastausta odottamatta nuorukainen painoi päänsä suden turkkia vasten. Uni tuli hyvin nopeasti. Rave hukkui valkeaan pehmeyteen ja lämpöön.

Herätessään vihdoin oli ilta. Nuorukainen kokeili arpeaan selässä. Iho kihelmöi ja nuorukainen päätti mennä lähellä olevalle lammelle. Kun paita oli saanut kyytiä, oli ilma nyt paljon kylmempi. Pelkät polvihousut jalassaan ja sukelsi veteen. Vesi oli kylmää ja raikasta. Rave heräsi nyt kunnolla. Arpikaan ei haitannut kamalasti, mutta siitä lähti hieman ihoa. Lopulta nuorukainen tuli takaisin ja istui Nii-chanin selän päälle. Susi nukkui. Rave katseli hieman ympärilleen, tyttöä katseellaan etsien. Oli pimeää, joten Efnan erottaminen olisi hieman vaikeaa.

//:0
Nya
 

ViestiKirjoittaja Aksutar » 31 Tammi 2012, 22:55

Operaatio oli nopeasti ohi, eikä Rave onneksi tajuntaansa menettänyt kivun takia. Nuorukainen oli varmasti väsynyt ja heikko. Pian tuo sen totesikin ääneen. Edna naurahti pienesti, vaivautuneesti Raven sanoille. Raven yrittäessä ylös olisi Edna halunnut huomauttaa siitä, että ehkä olisi parempi vain pysyä paikoillaan. Nuorukainen kuitenkin kiipesi sutensa selkään ja päätti, että nyt on aika vetää tirsat.
Hyvä on odotan että heräät Edna totesi Ravelle vielä ennen kuin tuo nukahti.

Odottaminen tuntui pitkältä. Metsässä ei pahemmin mitään tekemistä ollut, joten Edna saikin tyytyä omien voimiensa harjoittamiseen. Tytön aika kuluikin suurimmilta osin sormien napsutteluun ja liekkien luomiseen. Oikeastaan aika ei tuntunutkaan loppupeleissä niin pitkältä, kun tekemistä keksi.
Illan alkaessa pimentyä Edna alkoi miettimään, kannattaisiko ihan tulta tehdä nuotioon. Rave varmasti pitäisi lämpimästä liekistä kun heräisi joten miksi ei? Niinpä mustalainen osti sievän ahterinsa ylös ja lähti etsimään polttopuita lähistöltä.

Puiden keräämisessä meni tovi. Niitä ei löytänyt helpolla maasta, eikä Edna halunnut terveitä oksia lähteä katkomaan. Kun puita oli kuitenkin kerätty reilu sylillinen, lähti mustalainen suuntaamaan takaisin Raven luokse.
Päästessään paikalle, huomasi Edna Raven jo olevan hereillä.
ah.. Heräsit. Onko jo parempi olo? Edna kysyi hymyillen, samalla kun kyykistyi alas ja lähti kasaamaan puita nuotioksi.
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Nya » 01 Helmi 2012, 10:59

Raven

"Juuh! Kaikki on hyvin, voin jo paljon paremmin." Rave vastasi. Hän katseli tyttöä vihreillä silmillään. Paita olisi nyt todella kiva tässä säässä. Rave pohti ja lähti kävelemään kohti Ednaa. "Voinko auttaa sinua?" Nuorukainen kysyi hymyillen ja tuumi miten tässä säässä nuotio syttyisi parhaisten. Hän katseli aluksi ylös sitten taas alas. Hieman hahmotellen ympäristöä. Oli hiljaista, rauhallista. Rave hymyili ja otti polttopuut naisen sylistä. Hän kokosi niistä nuotion ja varmisti että se oli hyvin. Rave katseli hetken kasaamaansa nuotiota ja siirtyi hieman kauemmaksi. "Haluatko että saatan sinut kotiisi? Kun minunkin pitää pian lähteä omille teilleni." Nuorukainen ehdotti ystävällisesti. Hän haukotteli hieman, häntä ei varsinaisesti väsyttänyt, kun oli nukkunut juuri.

Nuorukainen katseli lähes pilveetöntä taivasta, josta tuikki kauniita kirkkaita tähtiä. Leuto tuulahdus heilutti hänen hiuksiaan sekä sai hänen rintakehänsä värisemään. Oli tulossa kevät, ja se ilahdutti häntä kovasti. Susi seurasi molempien puuhia, korvat tarkkoina vaarojen varoilta, mutta kylästä kuuluneet äänet olivat hiljentyneet.

Rave lysähti lopulta maahan makaamaan. Suden kuono haisteli hieman ilmaa ja sitten Ednaan suuntaan. Se tarkkaili Ednaa, mutta laski lopulta päänsä alas. Rave vilkaisi Nii-chania, nuorukainen mietiskeli asioita hetken.
Viimeksi muokannut Nya päivämäärä 01 Helmi 2012, 13:59, muokattu yhteensä 1 kerran
Nya
 

ViestiKirjoittaja Aksutar » 01 Helmi 2012, 11:28

// tuota nooin, me aloitimme tämän pelin ennen kuin kymmenes aikakausi alkoi, joten pysytään myös siinä ajassa. Eli sotaa ei vielä ole voittanut kukaan, vaan se velloo tässä pelissä yhä tantereella. Joten jos viitsit muokata tuon viimeisen osion poois~ :3 Kun tämä pelihän sijoittuu loppusyksyyn/alkutalveen ja sota päättyi vasta näin uudenvuoden jälkeen. Eli olisi hassua, jos yhtäkkiä pelissämme hypättäisiin muutama kuukausi eteenpäin, kun tuossa ei selvästikään ole kulunut edes vuorokautta//
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Nya » 01 Helmi 2012, 14:01

//Shit! Taas moka.... Noh ei voi mitään. Pyyhin jo pois. Jote No hätä!
Nya
 

ViestiKirjoittaja Aksutar » 01 Helmi 2012, 14:30

Rave kertoi olevansa kunnossa ja voivansa jo paljon paremmin. Hyvä! Tapaturmasta oltiin siis selvitty säikähdyksellä, eikä enää tarvinnut pelätä tuon hengen puolesta. Ainakaan tällä sekunnilla.
Auta vain jos haluat Edna totesi Ravelle, joka sitten kävi auttamaan mustalaista nuotion tekemisessä. Kun puut oli kasattu, sytytti Edna sen liekkeihin, jotka lähtivät valaisemaan ympäristöä ja lämmittämään pienesti. Lämpö olikin varmasti tervetullut, varsinkin Ravelle jolla ei paitaa.

Rave kysyi, haluaisiko Edna hänen saattavan tytön kotiin. Edna mietti hetken, kunnes nousi ylös kyykystä.
Jos voisit ainakin näyttää tien metsän reunalle. Enköhän siitä selviä itsekin. Sinun tuskin kannattaa kauhean lähelle kylää tulla heti näiden tapahtumien jälkeen vai onko tapanasi yleensäkin hankkiutua hankaluuksiin? Edna kysyi naurahtaen pienesti. Ei sitä koskaan tiennyt, josko Rave oli niitä henkilöitä, jotka halusivat hankkiutua vaarallisiin tilanteisiin.


// sellasta sattuu, ei se maailma niihin kummiskaan kaadu~ //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Nya » 02 Helmi 2012, 11:01

Raven

Raven hymyili ja katseli liekkejä. "Selvä. Minä pidän hieman vaarallisita tilanteista. Ei voi mitään. Mutta nyt en taida käydä kylässä pariin päivään. Vartiat ovat liian typeriä, he unohtavat hetkessä naamasi, ellei sitä ole piirretty paperille... No jaa." Rave kohautti harteitaan ja hymyili tytölle. Hän nousi ja venytteli hieman. "Sammuttaisitko nuotion?" Rave kysyi ja pällisteli tähtiä.
Niiden kaunis hehku oli lumoavaa, Rave kääntyi lopulta ja käski sutensa nousta ylös. Nii-chan nousi uneliaasti ylös ja haukotteli. Se käveli hieman lähemmäs, nuuhkaisi ilmaa ja haukotteli oikein isosti. Nnuorukainen hyppäsi sen selkään. "No niin minä saatan sinut nyt. Muuten pakastun tänne varmasti." Nuorukainen naureskeli. Hän auttoi neitosen parhaansa mukaan suden kyytiin. Hän pörrötti suden turkkia ja kehotti sitä lähtemään liikkeelle. Susi löntysteli hetken, pysähtyi ja venytteli. Sitten se lähti nopeaan juoksuun. Rave tunsi kylmän viiman ihollaan, hän värähti. Nuorukainen kääntyi Ednaan. "Olemme pian perillä. Kannatan että kuljet hieman varjossa, vartioifen varalta." Rave pohti suden kyydissä.
Pian he saapuivat metsän reunalle, Rave laskeutui suden selästä, olettaen tytön itsekkin päädevän alas. "Ne ovat sitten hyvästit. Mutta minulla oli hauskaa kanssasi. Toivottavasti tapaamme taas, oli mukavaa tavata." Rave hymyili, hän kumarsi hieman, nousi sityen sulavasti suden selkään. Huiskautti kädellään Ednalle ja kehotti suden liikkeelle.
Pian Rave katosi metsän pimeyteen hymysuin.

//Kiitos tooooosi paljon pelistä Aksu. Oli tosi kivaa pelailla kanssasi. :) Pelaan mielelläni sinun kanssasi uudelleenkin. ;9
Nya
 

ViestiKirjoittaja Aksutar » 02 Helmi 2012, 19:55

Rave kertoi pitävänsä vaarasta. Tapansa kullakin. Kyllä Ednakin jonkinlaisesta jännityksestä piti, mutta tämä päivä oli ollut vähän liikaa. Jälleen kerran. Rave myös tuumi, että tuon kannattaisi pitää matalampaa profiilia kylän puolella. Ihan hyvä veto.
Raven kysellessä nuotion sammuttamisesta Edna nyökkäsi pienesti ja ojensi kätensä kohti liekkejä. Muutaman lausutun taikasanan jälkeen liekit imeytyivät kämmeneen ja katosivat täysin. Tuon jälkeen oltiinkin valmiita lähtemään. Edna naurahti pienesti Raven sanoille, kavuten sitten tuon suden kyytiin, Raven auttaessa parhaansa mukaan.

Sen jälkeen kolmikko kävikin matkaan. Matka taittui nopeasti ja vaivattomasti, ennen kuin Edna osasi odottaakaan, olivat he saapuneet metsän reunalle. Edna hypähti alas suden selästä, kääntäen sitten katseensa Raven puoleen.
Oli.. ihan mukava tavata. Mutta ensi kerralla koeta olla järjestämättä noin paljon hankaluuksia! Edna naurahti nuorukaiselle, vielä ennen kuin tuo katosi susineen metsän varjoihin.
Edna puolestaan suuntasi takaisin kotiin, pitäen mahdollisimman matalaa profiilia matkalla.

// Kuin myös, kiitos mielenkiintoisesta pelistä! //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

Edellinen

Paluu Kylä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron