Erudessa Cúthalion (Idhrenniel)

Tänne kaikki hahmot, jotka ovat haltioiden puolella.

Valvojat: Crimson, Ivy

Erudessa Cúthalion (Idhrenniel)

ViestiKirjoittaja Aksutar » 02 Helmi 2012, 21:01

Nimi: Erudessa Viansola Cúthalion (Os. Idhrenniel). Alaisilleen Lady Erudessa tai Kenraali/Kreivitär Cúthalion. Ystäville Erudessa tai pelkkä Eru. Hellittely nimi Dessa.
Ikä: noin 250 vuotta. Fyysisesti näyttää noin 25-30-vuotiaalta.
Sukupuoli&Seksuaalisuus: Nainen, Biromanttinen demiseksuaali.
Rotu: haltia
Puoli: Haltiat
Asema: Kreivitär. Ammattina toimittaa myös kreivin henkivartijan virkaa, sekä haltioiden piilopaikan turvallisuudesta vastaavan kenraalin virkaa.
Siviilisääty: Naimisissa Kreivi Arethdriel Cúthalionin kanssa.

Kuva

Semi NSFW kuva klick
Kuvat by Crimson/LoryDraws Kiitos kaunis >3<

Ulkonäkö:
Ruumiinrakenteeltaan Erudessa on hoikka, mutta jänteikäs. Nainen on selvästi harjaantunut taistelija, vaikkei omaakaan suurta lihasmassaa. Hän on kuitenkin haltioille ominaiseen tapaan siro, vaikkei rotunsa mittapuulla ehkä sieltä siroimmasta päästä. Pituutta naiselta löytyy 167cm ja painoltaan hän on normaalipainoinen. Naisellisia muotoja kreivittärellä on tullut raskauden myötä jonkin verran, mutta kovin kurvikkaaksi häntä ei voi kuvailla. Ihonsa on kalpea, omaten satunnaisia, lähes huomaamattomia naarmuja ja ruhjeita siellä täällä, kiitos sotilasuran. Kreivitär kantaa itsensä ryhdikkäästi ja arvokkaasti.
Kasvonsa ovat kapeat, ovaalinmuotoiset ja pehmeäpiirteiset. Erudessan poskipäät ovat korkealla, leukaperät vahvat. Huulensa ovat kapeahkot eivätkä mitenkään erikoiset. Nenävarsi on siron kapea ja pitkähkö, nenänpää teräväpiirteinen. Kreivittären silmät ovat teräväpiirteiset, ulkokulmien kohoten hieman normaalista. Paksujen ripsien ympäröimät silmät ovat alati tarkkailevat ja arvioivat. Väriltään näköelimet ovat turkoosinsiniset, sävyn kuitenkin vaihdellen pienesti valaistuksesta riippuen. Kulmansa ovat kapeat ja terävät, lähes aina asteen tai toisen tuomitsevassa kulmassa. Ylipäätään Erudessan kasvot ovat useinkin kovin ilmeettömät tai ärtyneenoloiset, vaikkei hän itse olisikaan pahalla päällä. Nainen on kuitenkin pienieleinen kasvoiltaan, eikä pahemmin anna tunteiden näkyä kasvojensa kautta.
Päästään kreivittäreltä löytyy paksut, kiiltävänkauniit platinanvalkeat hiukset. Edestä hiukset yltävät naisen solisluuntienoille, Erudessan mielellään jakaen kampauksensa sivulta kahtia, siten että oikealla puolella otsallaan on enemmän etuhiuksia, mitä vasemmalla. Takaa hiukset yltävät helposti puoleenväliin naisen selkää. Hän kuitenkin pitää hiuksensa usein kiinni ponihännällä tai nutturalla käytännöllisyyssyistä.

Asustuksessaan Erudessa suosii käytännöllisiä ja liikkumisen mahdollistavia vaatteita. Kreivittärenä hän tietää arvonsa ja pukeutuu myös sen mukaisesti, mutta ellei tilanne vaadi, suosii hän koruttomampaa pukeutumista, joka yleensä on tulkittavissa maskuliiniseksi. Naisella on kuitenkin henkivartijan ja kenraalin työnsä toimitettavana, joten pukeutumisensa mukailee yleensä näitä ammatteja. Juhla- ja edustustilanteissa kreivitär pukeutuu kuitenkin feminiinisen kauniisti ja koreasti, mutta suosii hillittyjä tyylejä ja asukokonaisuuksia. Pukeutumisensa yleensä myötäilee suuresti kumppaninsa asustusta, sikäli mikäli kreivipari on ottamassa osaa samaan tapahtumaan.
Yleensä Erudessa käyttää asukokonaisuuksissaan housuja, mutta kreivittären näkee kyllä toisinaan mekoissa ja hameissa, kun ei ole virkaansa toimittamassa. Vaatetuksen värimaailma vaihtelee usein, mutta Erudessa itse suosii punaisen, mustan ja kullan sekoitusta, sekä valkean, hopean ja turkoosinsinisen yhdistelmää.

Aseet ja taistelutyyli

Taistellessaan Erudessa käyttää hyväkseen nopeuttaan ja notkeuttaan. Pienen kokonsa ansiosta naista yleensä aliarvioidaan, mikä onkin yksi suurimmista eduista Erudessalle. iskuissaan hän on nopea ja tarkka, pyrkien iskemään vihollista aina heikkoihin kohtiin. Hän ei kuluta aikaansa eikä energiaansa turhiin hyökkäyksiin vaan miettii ja arvioi siirtonsa erittäin tarkasti, ennen kuin lähikontaktia kohteen kanssa hakee. Hänellä ei myöskään ole varaa jäädä kiinni tai pysähtyä, sillä jos joku voimakkaampi hänestä saisi otteen, ei Erudessa välttämättä saisi itseään enää vapaaksi.
Ilman aseita taistellessaan Erudessa pyrkii lamauttamaan tai tainnuttamaan kohteensa tarkoilla iskuilla, ollen valmiina käyttämään kaikkia raajojaan hyökkäyksissä. Pahin virhe, mitä vihollinen saattaa tehdä, on kreivittären päästäminen niskan päälle - kirjaimellisesti. Erudessa on oppinut käyttämään hyväkseen notkeaa kehoaan ja liikkeen voimaa, kyeten kaatamaan vankemmankin vastustajan maahan, mikäli vain saa tilaisuuden. Erudessa jää harvoin toimettomaksi yhteenotoissa ja on valmis pistämään kampoihin viimeiseen asti.

Aseinaan nainen käyttää pitkää naginata keihästä. Varsi on väriltään musta ja terä hopeansävyä. Keihäs ei kuitenkaan ole vain pelkkä teräase, vaan tuohon on lumottu muutama maaginen isku, joita myös kreivitär osaa käyttää. Terän pintaan on valettu hopeaa, jotta kreivitär kykenee myös hopeanarkojen otusten kanssa ottamaan kunnolla yhteen. Tuon lisäksi keihäässä on kaksi lumousta: Sähkö ja valo.
Sähköhyökkäyksen tehdäkseen Erudessan pitää päästä iskemään keihään tylppäpää maahan, jonka johdosta kaikki liian lähellä seisovat henkilöt saavat asteen tai toisen sähköiskun. Iskun voimakkuus vaihtelee pienestä näpäytyksestä lamauttavaan ja jopa tappavaan. Jotta isku olisi tappava, täytyisi jonkun olla yksin lähellä kreivitärtä, jonka johdosta hyökkäys kohdistaisi kaiken syntyvän sähköenergian tähän yhteen kohteeseen. Vesi myös johtaa hyökkäyksen sähköä hyvin, jonka johdosta kreivitär saattaakin olla pelottavan tappava vastus sateella. Kuitenkin, sähköhyökkäys saattaa toisinaan myös iskeä Erudessaan, jonka johdosta nainen ei kovin usein tätä ominaisuutta käytä.
Valohyökkäys toimii samalla tavalla, mitä sähkö. Kreivittären täytyy iskeä tylppä pää keihäästä maahan, jonka johdosta keihäs luo nopean, sokaisevan valo "aallon" ympärilleen. Tuosta valosta ei pysty näkemään läpi ja se sokaisee hetkellisesti kaikki, jotka siihen erehtyvät katsomaan. Valon rävähtäessä onkin parasta kääntää katseensa pois, niin välttyy sokaistumiselta. Jos vihollinen sokaistuu hetkellisesti valosta, käyttää Erudessa sen ajan erittäin tehokkaasti hyväkseen, iskien saman tien vihollisen ollessa toimintakyvytön.

Naginatan lisäksi Erudessalla on kaksi tikaria, joita tuo osaa käsitellä erittäin taitavasti. Tikareihin Erudessa kuitenkin turvautuu vasta sitten, jos Naginata häneltä kyetään riisumaan pois.
Näiden lisäksi nainen on taitava jousenkäsittelijä, vaikka tähtäyksensä ei ehkä ole sieltä parhaimmasta päästä. Pystyy kuitenkin jännittämään jousensa ratsailtakin tai liikkeestä ylipäätään.


Luonne:
Ensikättelyssä Erudessasta saa kuvan, että nainen tietää arvonsa ja olettaa jokaisen ympärillään myös tietävän sen. Kreivitär on etäinen, vähäpuheinen ja arvioiva. Hän tuntuu aina ensin arvioivan tilanteen ja seuralaisensa läpikotaisin, ennen kuin suutaan käy avaamaan. Erudessa on suorapuheinen ja ei voi sietää turhaa asian kiertelyä. Hän ei myöskään arvosta kielikuvia, jos asian voi ilmaista suoraan ja yksinkertaisesti. Kasvatuksensa tähden Erudessa suhtautuu negatiivisesti ihmisiin ja joihinkin taruolentoihin.
Tarpeen tullen kreivitär osaa kuitenkin olla miellyttävää juttuseuraa ja aatelistaustansa tähden hän taitaa myös niin sanotun rupattelun jalon taidon. Hän osaa hymyillä ja olla ystävällinen oikeilla hetkillä ja kuunnella, vaikkei välttämättä olisikaan oikeasti kiinnostunut juttuseurasta tai keskustelun aiheesta. Seurapiireissä liikkuessa kreivitär onkin huomattavasti mukavampi ja asiallisempi seuralainen, mitä arjessa. Vaikka tietääkin etiketin ja osaa rupatella, saattaa Erudessa toisinaan olla sosiaalisesti kömpelö. Hänellä on toisinaan vaikeuksia pitää keskustelua yllä ja välillä nainen kokee sanovansa vääriä asioita väärään aikaan. Hän harvoin kuitenkaan menee sanattomaksi tai häkeltyy kompastellessaan sanoissaan, mutta jälkikäteen potee häpeää ja ärtymystä mahdollisista ”epäonnistumisistaan”.

Kenraalina Erudessa on kuria arvostava ja tarkka. Hän ei salli alaistensa niskuroivan ja ei voi sietää virheitä, olivat ne sitten suuria tai pieniä. Hänen sanansa on laki ja jos joku sitä lakia uhmaa, saa siitä varmasti kuulla. Kenraalina hän on kuitenkin arvostettu sekä saavutuksiensa, että toimintatapojensa suhteen. Erudessa katsoo sotilaidensa perään ja pitää huolen, että heillä on asiat hyvin. Alaisensa pitävät kreivittärestä ja ovat uskollisia loppuun asti, heidän ollen yhtälailla ystäviä, kuin alaisia kreivittärelle. Toisinaan Erudessa osaa olla hankala pomo pikkutarkan luonteensa ja äkkipikaisuutensa tähden. Suuttuessaan tai turhautuessaan Erudessa saattaakin sanoa asioita, joita katuu myöhemmin. Anteeksipyytäminen ei kuitenkaan ole kreivittärelle ongelma ja yleensä, kunhan on saanut aluksi rauhoittua, on Erudessa ensimmäisenä pyytämässä anteeksi käytöstään. Jos siis katsoo sen aiheelliseksi.
Ikänsä tähden Erudessa lasketaan suhteellisen ”nuoreksi” kenraaliksi ja tästä johtuen platinablondi kokee ainaista tarvetta todistaa itsensä. Tästä johtuen Erudessa tavoittelee täydellisyyttä aivan kaikessa ja jos jokin todellakin menee pieleen asian tai toisen suhteen, on nainen lähellä menettää hermonsa heti. Hän saattaa raivostua, turhautua ja joskus jopa päätyä niin sanotusti ”kiukuttelemaan”, jos asiat eivät suju niin kuin hän oli ne suunnitellut. Erudessan on myös vaikea ottaa neuvoja ja ohjeita vastaan tilanteissa, joissa hänellä on hermot kireänä – varsinkin jos neuvoa on tarjoamassa joku tuntemattomampi taho. Neuvojen vastaanottaminen tarkoittaisi sitä, että hän hyväksyisi oman epätäydellisyytensä ja sehän ei käy päinsä, koska se tarkoittaisi sitä että hän olisi epäonnistunut! Kreivitär kammoksuukin epäonnistumista ja jos jossain epäonnistuu, saattaa Erudessa helposti vaipua päivän tai parin itsesääliin ja mököttää omissa oloissaan, kunnes pääsee siitä yli.
Perfektionistin vika kumpuaa lapsuudesta, jossa Erudessan isä vaati tyttäreltään kurinalaisuutta ja täydellisyyttä, ilmaisten pettymyksensä tyttäreensä aina harvinaisen suorasukaisesti ja selvästi.

Erudessalla on toisinaan vaikeuksia puhua ja ilmaista tunteitaan. Surun käsittely on hänelle lähes mahdotonta. Surun hän yleensä korvaa joko flegmatialla tai vihalla, raivolla. Hänellä on myös vaikeuksia pitää hauskaa ja antaa itsensä rentoutua täysin, johtuen kurinalaisesta kasvatuksesta jonka hän sai. Mutta tutussa ja turvallisessa seurassa Erudessa kykenee kyllä loppuviimein rentoutumaan, jos siihen saa tilaisuuden.
Tunteidensa näyttäminen on kuitenkin hänelle helpompaa. Rakkaidensa ja lähimmäistensä seurassa Erudessa ennemmin näyttää tunteensa, kuin puhuu niistä. Kumppanina kreivitär on rakastava ja uskollinen, ennen kaikkea suojeleva. Tutustuttuaan kreiviinsä paremmin, on Erudessalle muodostunut tarve suojella kumppaniaan kaikin mahdollisin tavoin ja olla tuon tukena ja turvana tarpeen tullen. Kreivitär pistää kumppaninsa tunteet ja tarpeet omiensa edelle, eikä itse pidä sitä ominaisuutta huonona asiana. Erudessa pitää kumppaniaan myös parhaimpana ystävänään, jolle hän kykenee kertomaan huolistaan ja murheistaan paremmin kuin kenellekään muulle.
Äitinä Erudessa on yhtälailla rakastava ja ennen kaikkea suojeleva. Kreivitär rakastaa lapsiaan yli kaiken ja on valmis tekemään kaikkensa pitääkseen nuo turvassa. Mitä taas tulee lasten kasvatukseen, on Erudessa siinä jokseenkin kömpelö ja ymmärrettävästi kokematon – toisaalta, eihän Kreivittären tarvitsekaan lapsiaan kasvattaa itse, lastenhoitajien ja palvelusväen tehden sen hänen puolestaan. Erudessa käyttää kuitenkin mahdollisimman paljon vapaa-aikaansa ollakseen lastensa kanssa, tehden parhaansa jotta noilla olisi hyvä olla.
Kreivitär ei osaakaan viettää vapaa-aikaansa vain rentoutumalla ja olemalla. Hän on toiminnallinen persoona, jonka on pakko pitää itsensä kiireisenä tavalla tai toisella. Erudessa turhautuu ja tuntee olonsa epämukavaksi, jos ei saa pidettyä itseään kiireisenä.


Menneisyys:
Erudessa syntyi aatelispariskunnalle ensimmäisenä ja viimeisenä lapsena. Isänsä Ael'Ren Idhrenniel ja äiti Feratha Idhrenniel (Os. Zynae) olivat yrittäneet jo vuosia hankkia jälkikasvua, mutta sitä heille ei oltu siunattu ennen Erudessan syntymää. Jo alkuunsa Ael’ren oli osin pettynyt, sillä maineikas ja arvostettu kenraali olisi halunnut ainoan lapsensa olevan edes poika. Tästä johtuen läpi Erudessan elämän hän sai tuntea olevansa aina tavalla tai toisella riittämätön isälleen, vaikkei isänsä sitä ehkä ääneen suoraa sanonut.
Lapsuutensa Erudessa vietti turvatussa ja rajatussa ympäristössä, aatelispariskunnan lapselle alettiin opettamaan etikettitapoja ja tarpeellisia oppiaineita kun tuolla vain ikää riitti. Erudessa ei koskaan omannut kovinkaan montaa ystävää, vaan lähimmäiset ”ystävät” olivat perheenjäsenet, sukulaiset ja palvelusväkeä. Äitinsä halusi kasvattaa tyttärestään mallikelpoisen seurapiirineidon, jonka voisi hyvillä mielin naittaa arvostettuun sukuun sitten kun aika tulisi. Mutta niihin suunnitelmiin tuli muutos, kun isänsä huomasi tyttären näyttävän kiinnostusta aseita ja taistelua kohtaan. Niinpä Erudessan saavuttaessa varhaismurrosiän, päätti Ael’ren alkaa kouluttamaan tyttärestään sotilasta. Erudessa tietenkin oli mielissään, kun isänsä viimein kiinnitti häneen huomiota, mutta se huomio muuttui pian epämukavaksi ja raskaaksi. Ael’ren vaati tyttäreltään täydellisyyttä, kaikessa mitä tuo teki. Isänsä otti tyttären silmätikukseen ja varmisti, että tuli huomauttaneeksi asiasta aina, jos Erudessa teki jotain väärin, oli kyseessä pieni tai suuri erhe. Isältä harvoin tuli kehuja, mikä alkoi pikkuhiljaa syödä platinablondin omatuntoa. Hän alkoi pitää itseään riittämättömänä, mutta sen sijaan että olisi vajonnut synkkyyteen, päätti tytär yrittää entistä enemmän, jotta saisi isänsä hyväksynnän.

Erudessan saavuttaessa täysi-ikäisyyden, oli platinablondi saavuttanut jo mainetta taistelijana. Kun ikä riitti, liittyi Erudessa isänsä sotilasjoukkoihin palvelemaan kuninkaallisessa armeijassa. Naisia ei pidetty mitenkään erikoisena näkynä armeijan riveissä, mutta siltikin Erudessa tunsi tarvetta erottua edukseen ja todistaa itsensä muille, sekä itselleen. Platinablondi lähtikin rakentamaan itselleen maineikasta ja saavutusrikasta sotilasuraa, josta isänsäkin voisi olla ylpeä! Mutta kuten arvata saattoi, vaikka Erudessa eteni urallaan, sai myönnytyksiä saavutuksistaan ja titteleitä nimensä alle, ei Ael’Ren tuntunut olevan vakuuttunut tyttärensä taidoista.
Äitinsä puolestaan oli huolissaan ja surullinen, kun tyttären kaikki aika kului sotilasuralla, eikä kaunis ja hehkeä – ja ennen kaikkea sukukypsä – tyttärensä ehättänyt viettää aikaansa seurapiireissä tapaamassa mahdollisia kosiskelijoita. Erudessa tekikin selväksi jo varhain, ettei hänellä olisi aikaa moisille liehittelijöille.

Vuodet kuluivat ja Erudessa päätyi lopulta haltioiden piilopaikan turvallisuudesta vastaavan sotilasryhmän kapteeniksi. Häntä ylempänä oli vain yksi vanhempi sotilasmies, jonka tittelin saadessaan olisi Erudessa samalla tasolla komentoketjussa, mitä isänsä omine titteleineen. Se oli jotain, mitä Erudessa tavoitteli, salaa mielessään jopa toivoen, että sen myötä pääsisi viimein sanomaan suorat sanat isälleen. Mutta niin ei koskaan käynyt.
Toinen tannersota syttyi Cryptissä ja Erudessa isänsä kanssa kuuluivat siihen joukkoon, jotka lähtivät tantereelle asti sotimaan ihmisiä vastaan. Äidille jätettiin hyvästit ja lupaukset siitä, että he palaisivat kyllä voiton kera. Voitonhan haltiat saivat, mutta Erudessan isä ei koskaan palannut tantereelta.
Seurasi suruaika, Erudessan koittaen nihkeällä sympatiataidollaan lohduttaa äitiään, joka oli rakkaan kumppaninsa menettänyt. Toki Erudessakin suri Ael’Renin menetystä, olihan mies ollut hänen isänsä, mutta ennemmin Erudessa tunsi olonsa tyhjäksi, kuin surulliseksi. Hän ei vuodattanut kyyneleitä isänsä vuoksi. Platinablondista tuntui, ettei hän koskaan saanut todistettua itseään isälleen ja nyt hän olisi ikuisesti vajaa, riittämätön.
Myös kenraali, joka piilopaikan turvallisuudesta oli ollut vastuussa, kaatui taistelussa. Joten jahka haltiat olivat palautuneet taistelusta ja oli aika järjestäytyä uuteen uskoon, nimettiin Erudessa tuohon virkaan. Piilopaikan turvallisuus jäi hänen ja tuttujen, ystäviksi tulleiden sotilaiden vastuulle. Mutta hänelle oli luvassa myös toinenkin ylennys. Erudessan saavutukset uralla ja teot tantereella eivät olleet jääneet huomaamatta, jonka myötä platinablondi sai kutsun kuninkaan luokse. Kuningas tarjosi hänelle nyt myös kreivin henkivartijan virkaa, sekä erikoisempaa, vastuullisempaa virkaa turvapaikan turvallisuudesta vastaavana tahona – Osa haltioista siirtyisi aroille kaupunkiin ja tämä tarkoitti, että kuningas veisi mukanaan omat sotilaansa. Se tarkoitti sitä, että Erudessa tulisi olemaan korkein taho piilopaikassa sotilaiden suhteen ja siirtyisi enemmänkin palvelemaan kuninkaan sukulaista, Kreivi Arethdrielia, jäädessään tänne.

Sellaisesta tarjouksesta ei tietenkään kieltäydytty, vaikka Erudessa olisikin ehkä halunnut lähteä muiden mukaan kaupunkiin ja tavoitella vielä suurempia saavutuksia. Mutta tämä oli hyvä hänelle – hän saisi pysyä kotona, tuttujen työtovereiden ympäröimänä ja lähellä äitiään, joka tuntui tarvitsevan tytärtään nyt enemmän kuin koskaan.
Joten hän hyväksyi kuninkaan tarjouksen ja sitä kautta hänet esiteltiin Kreivi Arethdriel Cúthalionille. Erudessa oli toki nähnyt kreivin ennenkin, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun hän oli varsinaisesti tekemisissä toisen siniverisen kanssa. Alkuunsa kaksikolla oli omat kitkansa välissä, mutta pikkuhiljaa tunteet henkivartijan ja kreivin välillä alkoivat lämmetä. Niinkin paljon, että kreivi päätyi lopulta pyytämään platinablondin vaimokseen. Ja se oli toinen tarjous, mistä ei tietenkään kieltäydytty – eikä Erudessa olisi halunnutkaan kieltäytyä, sillä ensimmäistä kertaa elämässään hän pystyi myöntämään itselleen olevansa rakastunut. Ennen sitä, ei Erudessa varsinaisesti ollut edes kiinnostunut kumppaniehdokkaiden yrityksistä.

Sen myötä Erudessa sai uuden tittelin nimeensä, nousten edustamaan Cúthalionin sukua kreivittärenä kumppaninsa rinnalla. Eikä kauaakaan, kun kreivipari jo odotti lapsia. Raskausaika oli Erudessalla hankala, naisen ollen tottunut olemaan aina liikkeellä ja menossa, toimittamassa virkaa tai toista. Nyt kun olisi pitänyt rauhoittua ja rentoutua, ajatella syntymätöntä lasta, tuntui se täysin mahdottomalta. Raskautensa aikana kreivitär olikin äärimmäisen kiukkuinen ja ”hankala” niin itselleen, kuin kaikille ympärillään. Sitä aikaa kuitenkin helpottivat pienesti lemmikkipantterit, jotka kreivitär sai kumppaniltaan lahjaksi. Pantterinpentujen kasvattaminen ja kouluttaminen siinä samalla oli tarpeeksi vaativaa, mutta silti rentoa ja rauhallista tekemistä hänelle.
Ja yhdeksän kuukauden päästä syntyikin sitten kreiviparin esikoinen. Tai esikoiset, Erudessan synnyttäen kaksoset. Vaikka oli pelännyt äidiksi tulemista ja tunsi olevansa siihen täysin sopimaton, löysi kreivitär yllättäen itsestään sen äidillisen välittävän puolen.

Tällä hetkellä:
Erudessa hoitaa yhä virkaansa piilopaikassa, toimien samalla myös kreivittärenä. Hänellä ja Kreivi Arethdrielilla on nyt muutaman vuoden ikäiset kaksoispojat Avalon ja Sariel.
Välit kreivin ja kuninkaan välillä kävivät kiristymään Erudessalle tuntemattomista syistä, kunnes hänelle selvisi kaikki se, mitä kulisseissa tapahtui. Tilanne kärjistyi siihen, että kuninkaan ja kreivin välit rikkoutuivat täysin. Erudessa tietenkin valitsi tässä ”riidassa” kumppaninsa ja on nyt vetäytynyt Arethdrielin kanssa piilopaikkaan, jossa Erudessa ja hänen sotilaansa ovat uskollisuutensa vannoneet kreiville, ennemmin mitä kuninkaalle. Kreivitär pyrkii olemaan kumppaninsa apuna ja turvana nyt entistä enemmän, tuntiessaan Arethdrielin tarvitsevan sitä enemmän kuin koskaan.


Muuta:
- Osaa soittaa harppua kohtalaisesti, sekä omaa potentiaalia musikaalisiin taitoihin. Ei kuitenkaan ole harjaannuttanut musikaalisia lahjojaan sitten teini-iän.
- Puhuu, kirjoittaa ja ymmärtää niin haltia- kuin yleiskieltäkin. Kykenee myös haltioiden tapaan telepaattiseen keskusteluun.
- Ei omaa maagisia kykyjä, mutta kykenee käsittelemään maagisia aseita ja esineitä. Jos alkaisi opiskella, voisi Erudessa helpostikin oppia käyttämään magiaa taikaesineiden ja välineiden kautta.
- Yllättävän hyvä pelaamaan korttia.


Ratsu ja muut lemmikit:
Ratsunaan Erudessalla on tätä nykyä ruunivoikon värinen hevoskotka. säkäkorkeutta ratsulla on 180 cm. Siivet ovat hännän tapaan tummat. Nokka on tummankellertävä, mukaillen turkin ja höyhenien sävyä.
Sukupuoleltaan hevoskotka on tamma ja se on saanut nimekseen Ruel. Luonteeltaan Ruel on uskollinen ja säyseä, omaa vahvan suojeluvietin emäntäänsä ja tuon jälkipolvea kohtaan.

Erudessalla on myös lemmikkinään kaksi nuorta mustapantteri naarasta. Ne ovat pennusta asti olleet Erudessalla, naisen saatua ne lahjaksi kumppaniltaan. Kissapedot ovat nimeltään Katar ja Abadda. Katar on kahdesta kissapedosta pienempi, mutta rämäpäisempi, siinä missä Abadda on rauhallinen ja varovainen tapaus. Molemmat pantterit tottelevat kuuliaisesti emäntäänsä ja Kreiviä, omaten Ruelin tapaan suuren suojeluvietin näiden lapsien kohdalla. Katar saattaa olla jopa aggressiivinen, jos sille tuntemattomat henkilöt yrittävät lähestyä lapsia ilman Erudessan tai Arethin seuraa.




Tavatut&suhteet:
Kreivi Arethdriel Cúthalion – Erudessalle tärkeä ja rakastettu taho. Areth on ainoa, jonka seurassa Erudessa kykenee voivansa rentoutua ja olla oma itsensä, niine kaikkine vikoineen ja epätäydellisyyksineen mitä itsestään löytää. Heidän välillään vallitsee luottamus ja kunnioitus toista kohtaan, pariskunnan katsoen toisiaan tasavertaisina suhteessa. Erudessa arvostaa ja ihannoi Arethdrielia kreivinä ja johtajana, pitäen kumppaniaan suuressa arvossa. Hän on valmis tekemään mitä vain puolisonsa tähden, jopa valmis antamaan oman henkensä tuon puolesta. Kreivitär kokee suurta tarvetta suojella ja puolustaa Arethdrielia kaikelta, vaikkei kreivi ihan joka tilanteessa henkivartijaansa tarvitsisikaan.
Haltiakuningas Aran Cúthalion – Ennen Erudessa ihannoi ja kunnioitti kuningasta siinä missä kuka tahansa kansalainen, mutta tutustuttuaan mieheen paremmin ja nähtyään, millainen Aran on kulisseissa, ei Erudessa pysty enää kunnioittamaan miestä millään tavalla. Kreivitär pitää kuningasta halveksuttavana ja vastenmielisenä, kierona ja katalana miehenä. Mutta vaikka tunteensa kuningasta kohtaan ovat silkkaa myrkkyä, pitää Erudessa ne piilossa ulkopuolisilta. Jos samassa huoneessa on ”ylimääräisiä”, osaa Erudessa esittää kuuliaista ja kunnioittavaa kreivitärtä kuninkaan seurassa. Viimeinen asia, mitä haltiat kansana tarvitsevat, ovat julkisesti sotaisat välit kreiviparin ja kuningasparin välillä.
Haltiakuningatar Delia Cúthalion – toisin kuin puolisonsa, Delia on osoittautunut mieluisaksi ja läheiseksi ystäväksi Erudessalle. Heidän välinsä ovat lämpimät ja ystävälliset, vaikkakin hieman kankeat muodollisuuksien vuoksi toisinaan. Vaikka Delia ja Erudessa ovatkin kasvaneet täysin erilaisissa oloissa, tulevat he toimeen uskomattoman hyvin. Erudessa on kuitenkin alkanut olemaan huolissaan Deliasta, saatuaan selville millainen mies Aran oikeasti on. Kysymys kuuluukin, onko Delia mukana Aranin juonissa, pitäisikö Erudessan varoa myös kuningatarta vai onko Delia täysin tietämätön kuninkaan kieroiluista?
Eliittikenraali Darius Winder – Erudessa kunnioittaa ja ihannoi Haukansilmää eliittikenraalina ja sotilaana. Mutta henkilökohtaisesti kreivittärellä ja eliitillä tuntuvat menevän sukset ristiin useinkin. Kreivitär ei voi sietää Winderin ylimielistä, snobimaista olemusta ja eliittikenraalilla taas tuntuu olevan vaikeuksia kunnioittaa kreivittären auktoriteettia. Nykyiseltään heidän välinsä ovat pehmenneet jonkin verran, kun Erudessa on saanut selville mitä kaikkea kulisseissa tapahtuu, mutta siltikään kaksikkoa ei voi sanoa ystäviksi. He kunnioittavat toisiaan ja pyrkivät tulemaan toimeen tarpeen tullen.
Ylikapteeni Mir Valdoren – punatukkainen sotilas eliittikenraali Winderin joukoissa. Erudessa ei niinkään tunne Mir Valdorenia kunnolla, mutta omaa ennakkoluuloisen asenteen häntä (ja kaikkia Sinisen Kuiskauksen sotilaita) kohtaan, pitäen noita ylimielisinä öykkäreinä. Mir Valdoren tuntuu kuitenkin olevan hillitympi ja asiallisempi, mitä Kuiskauksen sotilaat yleensä…
Eliittikenraali Atrevaux Argenteus – Erudessa on tavannut eliitin, mutta ei tunne tuota kunnolla millään tasolla. Argenteus tuntuu olevan läheinen kuninkaan kanssa, joten Erudessa suhtautuu sarvipäiseen varautuneesti. On kuitenkin kiitollinen tuon avusta kreivin sairauden suhteen.
Kuninkaanneuvonantaja Arathet Arvaen – Sukulainen, jonka kanssa Erudessa tulee hyvin toimeen. Heidän välinsä ovat lämpimät, vaikkeivät he enää aikuisiällä ole olleet tekemisissä toistensa kanssa niin paljon, mitä nuorempana. Erudessa ei kuitenkaan jaa sukulaisensa avointa suhtautumista ihmisiä kohtaan ja vieroksuukin Arvaenin tapaa pitää ihmisrotuisia ystävinään.
Zara – luotettava ja hyödyllinen liittolainen, jonka kanssa Erudessa on tehnyt yhteistyötä. Ei petoa kuitenkaan tunne sen paremmin.
Muodonmuuttaja koira – Erudessa törmäsi tähän otukseen eliittikenraali Winderin seurassa kerran. Vihollinen, joten kreivitär ei tunne mitään sääliä tai tarvetta tutustua mokomaan paremmin.
Siniharjainen serpentti – Ilmeisesti viholliseksi laskettava taho, jonka taustoista Erudessa ei tiedä sen paremmin. Kerran törmännyt, mutta ei sen jälkeen ole nähnytkään lohikäärmettä.
Shyvana – Mukavalta vaikuttava naistuttava, johon Erudessa tutustui tuon vieraillessa Winderin seurassa kartanolla. Sen pahemmin ei ole nähnyt naista, eikä liioin tiedä millainen henkilö oikeasti oli kyseessä, vaikka Winder puhuttelikin naista tittelillä Yliparantaja…
Briarin kyläpäällikkö Lorythas Seyr – Aluksi tuntematon taho, mutta kävi ilmi, että Seyr ja Erudessa ovat sukua toisilleen. Lorythas oli Erudessan äidin siskon lehtolapsi. Saatuaan kuulla sukulaisuudestaan puoliveriseen, halusi Erudessa tutustua tuohon paremmin. Vaikka ei ole pitänytkään puoliverisiä haltioita suuressa arvossa, on Erudessa onnistunut katsomaan ohi Lorythaksen veriperimän ja pitää sukulaistaan tätä nykyä läheisenä ystävänä. Hän haluaa pitää yhteyttä kaukana asuvaan sukulaiseen ja onneksi se onnistuukin kirjeitse ja yhteisten tuttavien kautta.
Theodluin Winder – Eliittikenraali Winderin kaukainen sukulainen, tai jotain sinne päin. Erudessa on tavannut nuorukaisen, mutta ei välitä tutustua tuohon paremmin.
Lothart Mordecai – Arethdrielin palkkaama ”henkivartija”, josta Erudessa ei välitä niinkään. Hän ei ole ihan varma, mitä vampyyriverisestä haltiasta olisi mieltä. Tällä hetkellä kreivitär ei pidä Mordecaista, mutta pyrkii tulemaan tuon kanssa toimeen tarvittaessa. Epäilevä miestä kohtaan, koska ei tunne tuota pahemmin, mutta luottaa kuitenkin Arethdrielin tietävän mitä tekee, kun mokoman palkkasi.
Salrabia Zhiermatui – Epämiellyttävä, epäilyttävä, ahdistava ja ennen kaikkea pelottava tuttavuus, johon Erudessalla oli epäonni tutustua eräissä linnan juhlissa. Miehen koko olemus sai kreivittären ahdistumaan ja tuntemaan pakokauhua, millaista hän ei koskaan ennen ollut tuntenut. Ei todellakaan halua tavata uudestaan ja haluaa pitää mokoman mahdollisimman kaukana perheestään, varsinkin lapsistaan.
Eliittikapteeni Delathos N’drayer – Miellyttävä tuttavuus, joka aikanaan ”pelasti” Erudessan Zhiermatuin seurasta samaisissa juhlissa. He eivät ehättäneet tutustua paremmin, mutta sen pienen hetken aikana, jonka Erudessa vietti N’drayerin seurassa, koki kreivitär tulevansa toimeen tummahipiän kanssa enemmän kuin hyvin. Heillä oli paljon yhteistä ja Erudessa toivookin voivansa joskus tutustua käsipuoliseen eliittikapteeniin paremmin.
Ihmisten Eliittikenraali Fritz – Erudessa oli tietenkin kuullut tästä eliittikenraalista, mutta kun viimein sattui törmäämään Fritziin ja ottamaan yhteen eliitin kanssa, sai Erudessa nähdä ettei jättimäisen lohikäärmeenkaatajan maine ollut pelkkää liioittelua. Fritz oli pelottava, pysäyttämätön vastustaja jonka kanssa yhteenotto oli päättyä huonosti.
Ihmisten eliittikenraali Artania – Erudessa ei ole kuullut paljoakaan tästä suhteellisen uudesta eliitistä, eikä liioin ole itse otellut mokoman kanssa. Kuitenkin mokoma oli samassa yhteenotossa mukana, missä Erudessa kohtasi Fritzin. Vaikkei itse otellutkaan Artanian kanssa, kykenee Erudessa sanomaan, ettei tuokaan ole titteliään ihan tyhjän tähden saanut…
Haltiakuningattaren satyyri – ärsyttävä ja tuhankin hienosteleva tapaus Erudessan makuun. Mutta sitähän hän ei ääneen sano, vaan pyrkii tulemaan toimeen tämän ”erityspalvelijan” kanssa, jos tarve…
(NPC) Feratha Idhrenniel – Äitinsä, joka on Erudessalle rakas ja läheinen. Heidän välinsä eivät aina ole olleet niin läheiset ja lämpimät, mutta isänsä kuoltua platinablondi on ottanut tehtäväkseen katsoa paremmin äitinsäkin perään. Toisin kuin isänsä, Erudessan äiti on aina ollut ylpeä tyttärestään ja varsin iloinen siitä, että ainoa lapsensa päätyi naimisiin itse siniverisen kanssa. Feratha iloitsee eritoteen siitä, että hänelle on siunattu jo lapsenlapsiakin.
(NPC) Elenaril Vafiel – Kreivittären luotetuin alainen ja joukkojen kapteeni. Erudessa luottaa tähän naiseen syvästi ja on tuolle jopa henkensä velkaa. Elenaril on rakenteeltaan samankaltainen mitä Erudessa, hänen hiuksensa ovat kastanjanruskeat ja yltävät puoliväliin selkää.
(toistaiseksi NPC) Poikansa Avalon ja Sariel – Rakkaat lapsensa, joista Erudessa välittää valtavasti. Vaikkei loistakaan kasvattajana, pyrkii Erudessa silti olemaan äiti lapsilleen ja katsomaan, että heidän välinsä



päivitykset:
18.2.2021
- Koko esittely kirjoitettu uudelleen
14.9.2018
- Luonnetta lisäilty
- tavatut listaa päivitelty
22.2.2015
- Ulkonäkö uusittu, uusi kuva lisätty
- Menneisyys kirjoitettu uudestaan
- Tavatut lista päivitetty
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

Paluu Haltioiden puolella

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron