Voitokas kuningas on voitokas || k18

Linnasta löytyy käytävää jos toistakin, jolla vaellella päänsä pyörryksiin. Linnasta löytyy myös lumottuja salakäytäviä, jotka ovat erittäin vaikeita löytää tai sitten täysin mahdottomia avata ilman loitsuja. Käytäviä valaisee pimeällä hiljalleen edes takaisin lipuvat sinivalkeaa valoa kajastavat, lumotut valopallot. Käytävät ovat myös melko autioita ja maltillisesti sisustettuja.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja Ivy » 16 Helmi 2012, 00:37

Kuningattaren katse tosiaan harhaili kaikkialla muualla kuin peilissä, eikä siis huomannut kuningasta kun vasta parin nopean askeleen ja ranteen nappauksen jälkeen. Kuningatar älähti ensin yllätyksestä ja sitten käden vääntyessä kipupisteelle jolloin Delian oli aivan pakko kaartaa selkäänsä helpottaakseen tukalaa tilaansa. Katse yritti tavoittaa kuninkaan, mikä tapahtui parhaiten tuijottamalla peiliin. Hämmentynyt että lievä hätääntynyt katse tutkaili kuninkaan liikkeitä, hiljaisuus kului hengityksen tasauksessa, mutta syke ei ottanut rauhoittuakseen kuninkaan hieraistaessa kasvojaan vasten hänen hiuksiaan ja kuiskauksien paljastaessa hänen jääneen kiinni ajatuksistaan.

Vannon... Se ei ole ollut aikomukseni...! Delia vastasi toisen suudelmien lomassa, jotka tarjosivat jollakin oudolla, sairaalla tavalla kihelmöiviä mielihyvän tunteen aaltoilua. Pienikin kierohko romanttisuuden tunne kuoli kuitenkin tunnottomaksi käyvän käden tukalan asennon myötä. Päästää päiviltä? Tärkeäksi muodostumassa? Kuningas alkoi kuulostaa hetki hetkeltä pahaenteisöisemmältä.
Delia alkoi jo riuhtomaan rannettansa tämän otteesta, kääntäen katseensa kohotetun olkansa yli, estäen Aranin huulien kosketuksen kaulaa vasten.
Meidän tulisi käydä nukkumaan. Kuningatar onnistui sanomaan kylmän tyynesti samalla kun hivuttautui hiljakseen istumasta takaisin jaloilleen.
Avatar
Ivy
kuninkaan neuvonantaja
 
Viestit: 1981
Liittynyt: 02 Joulu 2007, 00:08
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Aksutar » 16 Helmi 2012, 01:06

Kuningas hymyili pirullisesti itsekseen Delian sanoille. Vai ei ollut aikomuksensa Nainen kävi nyt huomauttamaan, miten parivaljakon kannattaisi hakeutua jo unten maille. Totta, ehkäpä. Aranilla ainakin oli tiedossa kiireinen päivä huomenna, kuten oli tänäänkin.. mutta ei häntä väsyttänyt. Mielessä pyöri ties mitä asioita ja koko tunnetila oli turhankin kiihtynyt edes nukkumisen ajattelemiseen. Sitä paitsi Aran nautti Delian sekaisten ajatusten lukemisesta tällä hetkellä.
Delian noustessa ylös ei ote hellittänyt toisen käsivarresta, päinvastoin.
Kaikki mitä me ajattelemme voi olla yksi askel eteenpäin kohden itse tekemistä Aran totesi lopulta, samalla kun käänsi Delian kohden itseään, päästäen nyt irti tuon käsivarresta. Käsivartta pidellyt käsi nousi naisen niskaan, mistä se haki ensin hellän otteen.

Ja teoistamme meitä pitää rangaista, jos ne ovat vasten minun tahtoani Kuningas totesi hymyillen vetäessään kuningatarta kohden itseään.. Hellä ote niskassa muuttui aggressiiviseksi, kunnon otteeksi. Muutama askel naista talutettiin eteenpäin, kunnes tuo heitettiin sängylle.
Kuningas iskeytyi naisen ylle, toisen käden jääden ottamaan patjasta tukea. Toinen lähti liukumaan pitkin Delian kylkeä, lantiosta ylöspäin. Kasvot hakeutuivat vasten naisen kaulaa, suomaan muutaman hellähkön suudelman ja näykkäyksen. Suudelmat jatkuivat kaulalta leualle ja pian huulille hakemaan vastakaikua tähän yllättävään intiimin kosketuksen tarpeeseen.. Piti kuningatar siitä tai ei.

// Neljä vuotta ja vasta nyt me pelataan eka seksi peli //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Ivy » 16 Helmi 2012, 01:48

Ote sen kuin kiristyi rimpuilusta mutta vapaaksi päästyä kuningatar kävi hieromaan omaa rannettansa, toisen käden käyvän seuraavaksi kiinni niskaan. Delian olisi tehnyt mieli todeta kuninkaalle tämän olevan hullu! Tämä kiihtyi nyt aivan liikaa turhasta, mutta sitä ei sopinut käydä sanomaan kun kauhunkasvoista kuningatarta otettiin niskavilloista kovemmin kiinni, ja talutettiin sängylle, korjataan, -heitettin- sängylle. Kuningatar ei ollut yhtä vikkelä patjan päällä mitä lumessa karkaakseen kauemmaksi kuninkaan jo löytäessä paikkansa hänen yltänsä.
Aran..? Herrani? Kuningatar yritti silmäillä epätoivoisena puolisostaan järjen poikasta loukustaan, jääden kuitenkin kuuluvan hengityksen säestämässä hiljaisuudessa seuraamaan mitä kuningas tosiaan aikoisi.
Hengitys oli muuttunut äskeisen fiaskon mukana epätasaiseksi, Aranin kosketus ei tuntunut enää yhtä imartelevalta saatikka mukavalta kuin Delia oli aikaisemmin kuvitellut. Suudelmien ja näykkäyksien sadellessa kaulaa pitkin naisen vatsaa väänsi itseään solmuun.
Pidemmänhän aikaa kuningatar oli tätä halunnut. Mutta tälläkö tavalla? Kaiken päivän tapahtumien jälkeen? Ei. Tämä ei vastannut kuningattaren päiväunien kuvaa. Silti, pieni kiero mielihyvän tunne piti Delian paikallaan näinkin kauan. Osaksi moiselle kosketukselle vieras kuningatar ei tiennyt miten toimisi.

Suudelmien tavoittaessa huulet, jotka vaativat vastakaikua saivat kuningattaren säpsähtämään. Aran sai hetken hakea vastakaikua ennen kuin kuningatar sitä vastahakoisesti antoi, suudellen ensin varovaisesti tuota takaisin kunnes terve mieli ja järki huusi stoppia ja Delian vapaa käsi hakeutui kuninkaan suun eteen.
Ete-etenette liian lujaa... Tuskin saan henkeä. Delia yritti järkeillä tämän kanssa, vaikka todellisuudessa kuningatar olisi halunnut ottaa jalat alleen. Ei tässä enää ollut epäilystäkään mitä kuningas häneltä halusi.


//Oh gee, mullaku noit hahmoi olikin ku tähä tehty aikaisemmi//
Avatar
Ivy
kuninkaan neuvonantaja
 
Viestit: 1981
Liittynyt: 02 Joulu 2007, 00:08
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Aksutar » 17 Helmi 2012, 12:39

Kuningattaren ensimmäisiin puheisiin ei vastattu mitään. Sen sijaan kyljellä seikkaillut käsi hakeutui nyt ylemmäksi, yömekon kaula-aukolle availemaan etupuolella olevia nyörejä. Suudelmia jaettiin yhä vaativasti kuningattarelle, kunnes huulet lähtivät jälleen seikkailemaan pitkin tuon siroa kaulaa ja kauniita hartioita. Pieni virneenpoikanenkin käväisi kuninkaan kasvoilla tuon lukiessa yhä naisen sekavia ajatuksia ja tunteita. Yrittäisi edes nauttia.
Pieni hymähdyskin pääsi ilmoille naisen huomauttaessa liian nopeasti etenemisestä. puoliksi ummistettu katse nousi vastaamaan keltaiseen katseeseen kysyvästi, samalla kun Aran pysäytti hetkeksi sen, mitä oli tekemässä. Kasvot kohottautuivat naisen solisluun yltä tuon kasvojen tasolle.

Liian nopeasti? Hassua kuulla naisen, joka on unelmoinut tästä jo pitkään hiljaa mielessään, sanovan noin Aran totesi, kasvoillaan yllättävänkin lempeä hymy. Tosin oliko hymy todella lempeä vai pelkkää harhaa, siitä ei ottanut selvää.
Myönnä pois, haluat tätä


// No eikö Ophelia x Black ois ollu aika kova sana. Tai sitten Alfin ois vaan pitäny raiskata Aaron //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Ivy » 18 Helmi 2012, 01:09

Kuningas taisi rakastaa hänen mielensä tutkimista. Mikään ei tuntunut jäävän salaisuudeksi tuolta. Lieni parasta alkaa varoa ajatuksen juoksua tuon seurassa, juuri nyt se kuitenkin kävi mahdottomaksi kun kahteen jakautuvat tunteet tilanteesta taistelivat keskenään. Se tosiasia kuitenkin että kuningas oli pysähtynyt, sai Delian toipumaan pahimmalta säikähdykseltä.
Halusi tätä? Delia kurtisti kulmiaan. Kyllä... Kai. Kyllä hän oli halunnut tätä kuninkaan kanssa jonka oli tuntenut. Juuri nyt kuningatar ei enää ollut varma kenen kanssa oli tekemisissä, vaikka lempeä hymy Aranin kasvoilla, oli se todellinen tai ei, antoi pientä toivoa normalisoitumisesta.

Delia silmäili Aranin kasvoja hiljaa kaikkien näiden ohikiitävien ajatusten ajan, asettaen sitten molemmat kätensä molemmin puolin Aranin leukaa, tuoden sitten tämän kasvot luokseen. Delia soi ensin yhden suudelman tuon suupielelle, siitä sitten huulille, ensin kevyesti mutta vastakaikua saadessa suu avautui enemmän ja kevyet painallukset muuttuivat vaativammiksi huuman pikkuhiljaa noustessa kuningattaren päähän.
Käsi nousi kuninkaan niskan päälle kultaisia niskavilloja sormeilemaan, ellei välillä antamaan kevyen tukistuksen vasemman jalan noustessa koukistuneena vasten kuninkaan lantioita, lipuen sieltä tämän kylkeä vasten nostattaen miehen paidan reunaa.
Tämä lieni riittävän vastaukseksi, Delia ainakin alkoi tuntea olonsa rentoutuneemmaksi, mutta samalla jännittyneemmäksi aivan uudella tavalla suudelmien karatessa nyt huulilta leualle toisen käden seikkaillessa pitkin Aranin rintakehää.

//Unfortunately there was morals and TOO LATE! Mut olis kyll troll face-//
Avatar
Ivy
kuninkaan neuvonantaja
 
Viestit: 1981
Liittynyt: 02 Joulu 2007, 00:08
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Aksutar » 01 Maalis 2012, 01:47

Verbaalista vastausta kuningas ei saanut kysymyksiinsä. Ei hän kyllä tarvinnutkaan. Aran oli jo lukenut kaikki ne ohitse vilahtavat ajatukset ja tunteet mitä kuningattaren päässä saattoikin pyöriä. Ei hänen tarvinnut mitään ääneen kuulla.
Hetken kuningasta silmäiltyään kävi kuningatar suomaan tuon suupieleen kevyen suudelman, jonka jälkeen seuraava suotiin huulille. Kevyt, mutta muuttui vaativammaksi jahka Aran kävi vastaamaan tuohon vastakaikua vaativaan suudelmaan. Toinen kuninkaan käsistä kävi hellästi koskettelemaan naisen rintakehää, käyden pian tekemään ohuen kankaan läpi parempaa tuttavuutta kosketusherkkien alueiden kanssa.

Delian käsi eksyi kuninkaan hiuksiin, välillä jopa käyden pienesti tukistamaan kultaisia niskavilloja. Ja sekös vain sai kuninkaan entistä intensiivisemmälle tuulelle. Lantio, jolle kuningattaren jalka eksyi kyljelle nostamaan paitaa, kävikin pian tekemään vaistonvaraisesti edestakaista liikettä, joka alkoi pikku hiljaa muuttumaan vaativammaksi.


// Ophelia X Black olisi täysin loogista ja mahdollista. Alf tulee raiskaamaan Aaronin. Nyt. //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Ivy » 04 Maalis 2012, 00:07

Delia

Kuninkaan käden eksyessä naisen rintakehälle, pääsi Delialta suudelmien lomasta äkkinäinen mielihyvän voihkaisu. Kuumottava häpeän punan tunne nousi poskille, huumaten mieltä naisen entisestään ja pian kaikki edelliset epävarmuuden tunteet jäivät uusien tunteiden ja aistien varjoon. Kuningatar soi suudelmia jälleen lähinnä suupielle, välillä nuolaisten toisen huulia ja jälleen kunnolla, intensiivisesti sydämmen naisen rinnassa entisestään.
Kaikki tuntui etenevän yllättävän luonnollisesti. Ei siveellisen että korkealuokkaisen perheen tyttärelle oltu pahemmin saarnailtu miten sängyssä tulisi toimia kukkasia ja mehiläisiä enempää. Ei sillä, että silloinen tuleva kuningatar olisi ikinä moisia edes kehdannut kysyä.

Avatkaa vyönne... Delia kuiskasi lopulta suudelmien lomasta häpeilemättömästi miehen korvaan myötäiltyään ensin miedosti Aranin voimakkaammaksi käyvää liikettä säärellänsä, hieroen vasten miehen reittä ja lantiota, saaden samalla omansankin mukaan jonkinlaiseen hassuun, epätasaiseen rytmiin.
Saadessaan enemmän hengitystilaa, huoneen viileä ilma soi hetkellistä helpotusta kuumottavalle olotilalle. Delian puoliavonaiset silmät tarkkailivat kuninkaan liikkeitä. Nyt mentiin niin kuin hän oli kuvitellut ja toivonut, millään muulla ei tuntunut sinä hetkenä olevan väliä Delian saadessa kauaa haluamaansa huomiota aviomieheltään.
Kuningattaren kädet kurottautuivat tämän omille reisille, takertuen ohkaiseen yömekkoon. Vartaloa verhoava vaatekappale lähti nousemaan, paljastaen ensin naisen reidet, siitä lantion ja lopulta kapean vyötärön.
Voinko... Voisinko nähdä nähdä sen... ensin? Delia kysyi lopulta siirtäen kasvonsa, muttei katsettansa toisaalle, viitaten kysymyksellänsä puolisonsa miehuuteen. Tästä hyvästä neitseellisyyden rajoja rikkova kuningatar sai tuntea jälleen poskille palavan häpeän punan mikä peittyi nopeasti kämmenen taakse.

//Like a viiirgiiiiiing! Touched for the very first tiiime! And oh dont tempt me to break my moral barriel between those two and RUN AARON RUN!//
Avatar
Ivy
kuninkaan neuvonantaja
 
Viestit: 1981
Liittynyt: 02 Joulu 2007, 00:08
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Aksutar » 21 Maalis 2012, 22:11

Naisen voihkaisut saivat kuninkaan vain entistä enemmän nauttimaan siitä, mitä oli tekemässä. Aran tiesi turhankin hyvin, että moni nainen miksei mieskin - tästä kaupungista olisi valmis myymään sielunsa siitä hyvästä, että olisi saanut viettää edes yhden yön kuninkaan kanssa peuhaten. Delia sai laskea itsensä onnekkaaksi.. tai sitten hyväksikäytetyksi.
Naisen kuiskaus sai miehen vilkaisemaan kuningattaren kasvoja, kasvoillaan se pieni ylimielisen nauttiva hymy. Delian rinnalla seikkaillut käsi lähtikin kauniisti ilman toista komennusta valumaan alemmas, irrottautuen kuitenkin naisen kehosta ja nousi avaamaan kuninkaan vyötä. Aran itse vetäytyi hieman kauemmaksi kuningattaresta, mutta pysyi silti tuon yllä. Käsi kävi avaamaan vyön mutkitta, mutta pysähtyi kuitenkin niille sijoilleen kuningattaren seuraavan pyynnön myötä. Virne palasi miehen kasvoille, samalla kun tuo suorastaan nautti häpeänpunasta naisen poskilla.

Tiesin ettet ole kaikkein.. siveellisin nainen hovissa Kuningas kävi toteamaan samalla kun vetäytyi kunnolla pois kuningattaren yltä, polvilleen tuon ylle Mutta mikä minä olen sinulta sen kieltämään..
Aamutakkimainen kaapu löysi tiensä pois miehen hartioilta, jonka jälkeen housut työnnettiin alas, aina pois asti. Kun omasta mielestään jumalaisen komea kroppa oltiin aina miehuutta myöten altistettu naisen enemmän tai vähemmän palavalle katseelle, kävi kuningas istumaan sängylle naisen viereen. Nojaten tyynyihin, puoli istuvassa asennossa. Kasvoja koristi tyytyväisen rento ilme, samalla kun käsi kävi viittomaan naista lähemmäksi.


// PFPFPFPFPFPFPFPT MIKÄ MORAALI. And Aaron is so raped. now //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Ivy » 16 Huhti 2012, 00:20

Delia

Kuningattaren hymy leveni millisekunniksi Aranin kommentin myötä. Oliko tämä sitä epäsivelleisyyttä sitten? Vaikka se tapahtuikin avioparin kesken näiden omassa sängyssä? Mielenkiintoista... Kommenttia kuningatar ei sen kummemmin välittänyt miettiä naulittuansa katseensa yllä istuvaan, riisuutuvaan kuninkaaseen. Delia seurasi koko prosessia liikahtamattakaan, odottaen sitä H-hetkeä jolloin hän näkisi miehen ensimmäistä kertaa eläessään alasti. Käsi, joka oli peittänyt naisen nyt laantunutta punastusta että nyt rauhoittunutta hymyä, laskeutui naisen kasvojen edestä tämän rintakehälle nähdessään miehensä pian koko komeudessaan.

Kuningatar veti henkeä tasaiseen tahtiin sydämen hakatessa itseään ulos rinnasta johtuen miehensä silmäilystä alhaalta ylös, ajatustakaan ääneen jakamatta, mikäli niitä kykeni edes muodostamaan yrittäessään välttää katsomasta tuon miehuutta häpeällisen pitkää aikaa. Kihelmöivä tunne aaltosi naisen läpi, lamaannuttaen jalat, kädet ja aivot kunnes kuningas päätti vaihtaa asentoaan hänen yltään nojautumaan sängyn samettisille tyynyille.
Kuninkaan kujeilevahko hymy sai suupielet jälleen hymyyn.

Vain teitä varten... Enkä kenenkään muun. Muille jalkani ovat polvistani asti lukitut. Delia vastasi lopulta hymyillen takaisin kuninkaan kommenttiin tämän siveydestä, kierähtäen samalla selältään käsivartensa varaan, mönkien siitä kuninkaan viittoamista totellen tämän vierelle.
Kuningattaren kämmen kävi saman teitse tämän poskelle suodessa miehelleen rakastavan suudelman tämän huulille, siirtäen samalla yhdellä sulavalla liikkeellä sinimustat hiuksensa toiselle olalle etteivät ne verhoaisi miehen kasvojen ympärille.
Kuningattaren sormipäät lipuivat kevyesti miehen rintakehää pitkin seikkailemaan tämän vatsalle, naisen antaessa vielä nopean suudelman miehen suupielelle ennen kuin suoristi ryhtinsä ja heitti toisen jalkansa miehen ylitse, istuen nyt kevyesti miehen vatsan päällä.
Kirkkaat keltaiset silmät paloivat naisen kasvoilla tämän jälleen nostaessa yökolttunsa helmoja, tällä kertaa ylös asti, paljastaen naisen kalpean ihon, paljaan sopusuhtaisen rintamuksen ja jälleen kasvot vaatekappaleen lentäessä kauemmaksi sängyn laidalle.
Onko kuninkaani tyytyväinen? Delia hymyili alas miehelleen etusormenpään lipuessa jälleen pitkin tuon rinnasta pyörimään kehää leikkisästi tämän navan ympärille.

//MORALS! And Aaron haz fled the scene!//
Avatar
Ivy
kuninkaan neuvonantaja
 
Viestit: 1981
Liittynyt: 02 Joulu 2007, 00:08
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Aksutar » 24 Huhti 2012, 21:54

Hymy säilyi kuninkaan kasvoilla naisen tullessa lähemmäksi. Vain häntä varten. Delian oli parasta puhua totta. Tätä naista Aran ei halunnut jakaa kenenkään kanssa. Ei kenenkään. Sen takia hän oli aatelisen alttarille vienyt. Niin sanotusti.
Suudelmaan vastattiin lämpimästi, samalla kun kuningas hallitsi vielä himoaan kumota nainen takaisin sängylle ja ryhtyä itse asiaan. Kädet pysyivät rennosti omalla puolella, joskin lopulta toinen käsi kävi kiertymään hetkellisesti Delian lantiolle, hivellen tuon kylkeä. Kauaa käsi ei kuitenkaan kyljellä seikkaillut, kun kuningatar nosti itsensä miehen ylle. Aran olisi voinut kutsua sitä kiusaamiseksi. Nainen oli siinä, edessä, tarjolla ja valmiina, mutta ei käynyt vielä itse asiaan. Sen sijaan tuo kävi kysymään, oliko kuninkaansa tyytyväinen.

Hetkellisen hurmion ilme pyyhkiytyi miehen kasvoilta, virneen noustessa takaisin koristamaan noita kauniiksi luokiteltavia kasvoja.
Olen Oli vastaus samalla kun katse käväisi seuraamassa naisen kiusoittelevasti liikkuvaa sormea. Kutitti Mutta voisin olla tyytyväisempikin.
Noiden sanojen myötä nousi kuninkaan kädet kietoutumaan naisen lantion ympärille, samalla kun kasvot kävivät kohtaamaan Delian kasvot. Huulet ryhtyivät vaatimaan huomiota pehmeämmiltä, miehen kaataessa naisen hellästi alleen. Alleen, jotta kuningaspari saattoi aloittaa viimein tunteiden ja halujen täyttämän yön keskenään


// You wussy //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

Edellinen

Paluu Käytävät

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa

cron