Sadetta ilmassa //Nya Azureineen kiitos//

Nahorissa sijaitsevat torit ja kadut. Katuja vartioidaan erittäin tiukasti, niin päivisin kuin öisin.

Valvoja: Crimson

Sadetta ilmassa //Nya Azureineen kiitos//

ViestiKirjoittaja Noitarinki » 16 Heinä 2012, 14:58

Sinä päivänä oli ilmassa sadetta. Suolaiseen meri-ilmaan oli sekoittunut jotain painostavaa, joka sai nuoren neidon mielialan laskemaan hitusen. Niin, Azure ei pitänyt sateesta.

Eipä hän kyllä mitään mahtanut luonnonvoimille, satoi jos oli sataakseen. Tuuli puhalsi kylminä puuskina mereltä päin, saaden tytön värähtämään vähän väliä. Vanha Pan lönkytti hänen vierellään, kylki vähän väliä hänen pohjettaan vasten hangaten.

Azure luotti lammaskoiran suuntavaistoon täysin. Kesy ja tottelevainen koira toimi hänen silminään tänä aamuna, kun hänen oli käytävä ruokaostoksilla. Moni kauppias olisi helposti voinut huijata sokeaa tyttöä, mutta Azure tunsi muutaman luotettavan.

Nyt kävellessään kotiaan kohden kantamuksinaan muunmuassa jauhoja ja kalaa, neito värähti jälleen kerran ja pysähtyi. Hän käänsi pajukoria kantavan kätensä kämmenen taivasta kohti, ja tunsi hetkisen kuluttua kylmän vesipisaran putoavan sille.

Tyttö puuskaisi ja siirsi poskeaan kutittavan hiustupon korvansa taakse. Jos hän arvioi oikein, heillä menisi vielä jonkin aikaa päästä takaisin kotiin. Ja tietenkin sateen piti alkaa juuri nyt.

Azure nosti vauhtiaan hieman, mutta oli silti liian hidas. Hän ja Pan eivät ehtineet kävellä kuin muutaman minuutin, ennen kuin satoi jo kuin saavista kaatamalla. Muutenkin epätasainen tie oli pian kaiken lisäksi liukas, ja Azuren täytyi kävellä varovaisemmin pysyäkseen pystyssä.

Pan uikahti pari kertaa alakuloisena, ja sen sokea omistaja omistaja pysähtyi silittämään litimärkää koiraa. "Anteeksi Pan", tyttö sanoi pahoittelevasti, "ei sen ihan näin pitänyt mennä." Azure nousi ylös ja käänteli päätään hetken. "No niin poika, mennään kotiin."

Pan haukahti ja lähti jälleen liikkeelle, pysyen visusti emäntänsä vierellä.
... Kaikkia kinosti.

Naava
Avatar
Noitarinki
Porvari
 
Viestit: 753
Liittynyt: 14 Heinä 2012, 17:28

ViestiKirjoittaja Nya » 17 Heinä 2012, 19:44

Azure

Nainen katsoi taivasta, joka tummui melko nopeaan. Hän ei itse asiassa tiennyt missä oli. Hän ei ollut koskaan käynyt tällä päin. Nainen puuskahti ja hieraisi silmiään. Hänellä oli hieman kylmä, kun merituuli puhalsi päin naamaa. Azure suoristi selkänsä ja taputti mahaansa. Se oli iso ja suuri, sen kanssa käveleminenkin oli raskasta. Nainen venytteli hetken, ennen kuin jatkoi matkaansa. Hänen lisäkseen ja lapsen, mitä nyt kantoi sisällään ei ollut muita. Naisen lauma oli muualla, totuttelemassa villiin luontoon ja siellä elämiseen.
Naisen liikkuiminen näytti hieman tuskaisella. Hän liikkui ison mahansa kanssa hieman kömpelästi ja hengästyi melko nopeasti. "Perhanan perhana... Nytkö se sitten alkoi?" Azure kiroilli ja hieraisi mahaansa. Sitä sattui ja aristi. Että se ottikin koville. Nainen kuitenkin jatkoi matkaansa, hän saapui jonkilaiseen kylään, jossa hän ei ole käynyt koskaan. Nainen tuijotteli ympärilleen, kunnes alkoi satamaan. Vettä tuli kaatamaalla, nainen joutui hakemaan jostakin suojaa. Hän liikkui kuitenkin tavallisesti rytmistään paljon hitaammin. Azuren oli pakko huilata hieman. Häntä sattui kamalasti. Vauva potki hieman mahassa eikä nainen tahtonut tietää mitä tulisiskaan käymään. Hän nojautui hetkeksi talon seinää vasten ja huohotti.
Sade jatkui rasittavana rapinana talojen kattoja vasten. Ilma oli kostea ja harmaa. Taivas oli täynnä tummia pilviä eikä mitään auringosta näkynytkään. Azure murjotti puisen ja märän tynnyrin päällä. Tässä nyt oli se tuleva äiti. Vauva halusi lähi päivinä ulos hänestä, eikä hänellä ollut kokemusta lasten synnyttämisestä. Azure pyyhkäisi vesi pisaroista otsansa ja katseli ohi meneviä kasvoja. Täällä oli niin hiljaista ja rauhallisen tuntuista, mutta ei se rauha aina halunnut säilyä. Taas vatsaa kirpaisi ja Azure joitui jo hieman paniikkiin. Nytkö sen piti syntyä? Tänään? Tänä sateisena ja harmaana päivänä? Nainen murjotti hieman lisää ja katseli edelleen meneviä kasvoja.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Noitarinki » 18 Heinä 2012, 13:22

Nuori naisen alku tarpoi hyvää vauhtia kuravelliksi muuttuvalla tiellä. Hänellä ei ainakaan pitäisi olla enää kovin pitkä matka. Azurella alkoi olla pikkuhiljaa kylmä sateen ropistessa kovaa vauhtia hänen päälleen. Huonolla tuurilla hän vilustuisi, hänellä ei ollut viittaansa mukana tällä kertaa.

Miten typerää häneltä.

Azure pysähtyi tuntiessaan Panin lähtevän kaartamaan vasemmalle. Tyttö kääntyi itse samaan suuntaan, astellen koiran perässä pienelle pihamaalle. Vihdoinkin perillä. Vanha lammaskoira oli kävellyt talon toiselle seinustalle, mutta tietenkään Azure ei sitä nähnyt. Sokea kutsui koiraa, mutta sitä ei kuulunut.

Pan haukahti pari kertaa, ei vihamielisesti, mutta kutsuen emäntäänsä. Azure mietti mitä ihmettä se koira oli löytänyt, ja lähti tunnustelemaan tietään koiran luo. "Pan? Missä sinä oikein olet?" Tyttö kutsui koiraa hämillään, kuullen pian uuden haukahduksen.

Hän käveli hitaasti kohti äänen lähdettä, pysähtyen sitten talon nurkalle. Azure oli kuulevinaan sateenkin yli koiran hengitystä raskaampaa sellaista, eikä uskaltanut lähestyä sen omistajaa. Pan luultavasti oli löytänyt tämän vieraan, ja nyt varmaankin heilutteli uteliaana häntäänsä tämän edessä. Koira saattoi olla vanha, mutta virtaa siltä yhä löytyi.

"Kuka siellä?" Tyttö pälyili mitäännäkemättömin silmin ympärilleen, yrittäen paikantaa hengityksen omistajan. Sade haittasi hänen kuuloaan sen verran, että äänen lähteen paikannus oli vaikeampaa.
... Kaikkia kinosti.

Naava
Avatar
Noitarinki
Porvari
 
Viestit: 753
Liittynyt: 14 Heinä 2012, 17:28

ViestiKirjoittaja Nya » 18 Heinä 2012, 14:37

//Synnytyksestä yksi asia. Azure saa kaksoset, pojan ja tytön. Aattelin vaaan selventää hieman.

Azure

Nainen tuijotti sitä. Hyvin pitkään ja hänen suden korvansa nousivat hitaasti ylös kohti taivasta. Koira oli vanhan näköinen, ystävällisen tuntuinen eikä siis vaarallinen. Azuren suden korvat liikkuivat hieman kuunnellen sateen ropinaa ja ihmisäänen huhuilua. "Onko se sinun omistajasi? Hm?" Azure kysyi ja rapsutti koiraa leuan alta. Hän tunsi eläimen vanhan hengitysksen, sen silmistä näki että se ei aikoisi viaraalle pahaa, joten nainen muutti korvansa taas ihmisen korviksi. Hän kuuli uudemman kerran naisen äänen.
Hämärä hahmo tuli näkyviin ja Azure katsoi nuoren näköistä melko lyhyttä neitokaista. "Anteeksi, eksyin hieman ja olen kantava nainen." Azure sanoi pahoittelevasti. Hän puhi hieman niin, kuin hän olisi ollut eläin. No olihan nainen nyt eläin puoliksi. Ihmisuden puolikas. Azure hymyili mutta huomasi toisen kasvoista jotakin kummaa. Hän ei ojentanut kätään toiselle niin kuin yleensä teki. "Oletko sokea?" Azure kysyi ja suoristautui hieman. Hänen kasvonsa tulivat hyvin lähelle toisen kasvoja. Neiti varmaankin tunsi Azuren hengityksen todella lähellä kasvojaan.

Azure meni kauemmaksi ja tuumaili hetken. Hän pudisti päätään ystävälliseen sävyyn. Hiuksista roiskui hieman vettä sinne tänne. "Pahoitteluni, tuli kotisi pihalle kieltämättä. Olen Azure Naomiya. Kuka sinä olet." Nainen kysyi viekas ilme kasvoillaan. Hän hymyili kuitenkin ystävällisesti ja meni kyyryyn. "Mikä koirasi nimi on? Hm? Pan, vai?" Azure kysyi hymyillen ja vastasi siihen itse, sillä hän oli kuullut koiran sanovan nimensä hänelle. Sillä olivathan koirat sukua susille. Joten Azure ymmärsi niitä hyvin vähän. Nainen piti käsiään puskassa ja katseli vatsaansa. Hän mietti vauvojahan voi olla kaksikin tai jopa kolme. Mutta kukapa sitä koskaan tietää.
Äkkiä vatsaa kirpaisi kovasti ja nainen huudahti hieman yllättyneenä ja tuskallisesti. "Ouch..." Hän mutisi ja puristi käsivartensa vatsansa ympärille.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Noitarinki » 19 Heinä 2012, 15:18

Tyttö pälyili hetkisen ympärilleen, paikantaen äänen suoraan edestään. Hän kuunteli vierasta hieman varuillaan, heidän kotipihalleen ei ihan joka päivä eksynyt tuntemattomia. "Kantava..?" Azure mietti hetken mitä toinen tarkoitti tällä termillä, ja pian tämän kasvot kirkastuivat ymmärryksestä.

"Aivan! Tarvitsetteko kenties apua?" Tyttö loi hieman epävarman hymyn suuntaan, jossa arveli toisen naisen olevan. Hän kuuli tämän vieraan kysyvän hänen sokeudestaan. "Ah, kyllä. Olen minä", Azure mutisi hieman vaivaantuneena, tuntien toisen lämpimän hengityksen kasvoillaan.

Neito kuuli toisen liikkuvan kauemmas ja pahoittelevan hänen pihalleen tunkeutumista. Tosin jokin muu osui Azuren korvaan hieman paremmin, saaden sokean nauramaan hyväntuulisen oloisena. "Hyvää päivää, Azure-neiti", tyttö niiasi siveästi, "nimeni on Azure. Sukunimeä minulle ei liene annettu."

Tyttö suoristautui ja pyyhkäisi märkiä hiuksiaan pois kasvoiltaan. "Te ette ole aiheuttanut vahinkoa, ei haittaa vaikka pysähdyittekin tässä", neito sanoi katsoen edelleen paikkaan, jossa arveli Azuren olevan. "Kyllä, Pan on perheemme vanha lammaskoira. Se on täysin vaaraton."

Azure jätkähti hieman toisen huudahtaessa sekaisin tuntein, ja nosti sauvaa pitelevän kätensä suulleen. "Voi luoja! Tulisitteko mukaani, voisin tarjota teille suojaa. Sisareni palaa vasta muutaman päivän kuluttua, joten talossa on vielä tilaa." Azure oli saanut isosiskonsa vakuutettua siitä, että pärjäisi ihan hyvin yksinkin muutaman päivän. Joten sisko oli lähtenyt vierailulle erään ystävättärensä luokse, eikä tosiaan palaisi vielä kotiin.

"Tai siis, jos teillä ei ole muita suunnitelmia, ja jos kotimme vain kelpaa?"
... Kaikkia kinosti.

Naava
Avatar
Noitarinki
Porvari
 
Viestit: 753
Liittynyt: 14 Heinä 2012, 17:28

ViestiKirjoittaja Nya » 19 Heinä 2012, 15:26

Azure

Nainen naurahti hieman vaivaantuneena ja nousi pystyyn. "Hetken lepo hetki kylläkin kelpiasi, minulla kun ei ole tänään muutakaan tekemistä kuin voivotella kipujani." Nainen naurahteli ja meni Azuren viereen hymyillen. Hän rapsutti edlleen koiran päätä ja nuuhki hieman kosteaa ilmaa. "Mukavaa tavata saman niminen henkilö. En olettanut että tapaisin täällä saman nimistä henkilöä." Azure hymyili. Hän seisoi siinä kuin taitti yhdestä suunnasta turvonneella. "Minulle kelpaa vaikka kuiva katos, kunhan se on kuiva." Azure nauroi ja ravisti taas päätään, kuin koira. Vesi roiskui hieman kaikkialle.

"Luulen kylläkin että joudut kätilön töihin, vaikkakin olet sokea. Minulla taitaa olla sittenkin tekemistä. Ja se taitaa olla tämän mahan tyhjentäminen." Azure nauroi ja pyyhki silmään. Nainen ei kiusaantunut, mutta hän olit ullut heti paljon iloisemmalle tuulle tavatessaa toisen Azuren. Siinähän olisi melko mukavaa, jos jou vaikka huutaisi Azure ja molemmat kysyisivät mitä. TUolle kuvitelmalle nainen sitten hieman tirskahti. "Olet kovin ystävällinen tyttönen, pidän sellaisista." Azure sanoi ja laski kätensä varovasti tytön olalle, ettei tämä vain säikähtänyt. "Onko tämä häiritsevää jos otan sinusta hieman tuke. Mahani painaa hieman minuakin enenmmän. Lisä kiloit eivät olleet kivoja kun tulin raskaaksi." Nainen virnisti. Hän tykkäsi vääntää vitsejä itsestään. Mutta ei se haitannutkaan jos toinen ei tajunnut.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Noitarinki » 19 Heinä 2012, 15:47

Azure hymyili nyt hieman varmemmin toiselle samannimiselle. Tyttö nyökkäsi ja sanoi: "Ja lepohetken te sitten saatte." Hän kuunteli toista hetken, ja naurahti hiljaa. "Niin no, en kyllä itsekään uskoisi että ensimmäinen pihallemme eksynyt henkilö olisi samanniminen kuin minä."

Tämä Azure vaikutti varsin mielenkiintoiselta henkilöltä, mutta sokea oli yhä hieman varuillaan. Hän ei silti voisi jättää raskaana olevaa naista luonnonvoimien riepoteltavaksi. "No, kuivaa katosta meillä ei taida olla, mutta kuiva talo löytyy?" Tyttö hymyili jälleen, miettien mitä seuraavaksi.

Se selvisi pian. "Kätilöksi? Minäkö?" Azure tunsi halua panikoida vähäsen. "Pitäisikö minun kutsua ihan ammattilainen?" Tämän äänensävy oli hieman epävarma, hän ei ollut koskaan tehnyt mitään vastaavaa, mutta tekisi pakon edessä kaiken mahdollisen.

Hän hätkähti hieman Azuren laskiessa kätensä hänen olalleen, pudistaen sitten päätään. "Ei se haittaa. Ymmärrän hyvin vaivanne. Jos seuraisitte sitten minua?" Tyttö siirsi pajukorinsa sauvaa pitelevään käteen ja kietaisi vapautuneen käsivarren varovasti Azuren vyötärölle. "Pan!" Sokea huudahti nopeasti, saaden vastaukseksi ystävällisen haukahduksen.

Hän lähti hitaasti kulkemaan tulosuuntaansa. Varovasti, hän ei halunnut rasittaa raskaana olevaa naista liiaksi. "Jos sallinette kysymykseni, mikä tuo teidät tähän maailmankolkkaan?"
... Kaikkia kinosti.

Naava
Avatar
Noitarinki
Porvari
 
Viestit: 753
Liittynyt: 14 Heinä 2012, 17:28

ViestiKirjoittaja Nya » 20 Heinä 2012, 10:21

Azure

Nainen naurahti. "Ei syytä paniikkiin, kunhan sanot että pitää hengittää se riittää. Kätilönä ei tarvitse muuta kuin kannustaa ja pyyhkiä vauvat verestä. Minähän kaiken työn teen." Nainen virnisti leveästi. Hän hymyili, toisen lämmin käsi meni naisen vyötärölle, joka oli nyt kolme kertaa paksumpi mitä aluksi. Azure ei puuskuttanut kun hän käveli, hän käveli melko rauhallisesti ja sokean tytön tahtiin. Ensinnäkin hän halusi ettei toiselle tulisi paniikkia ja ettei hän saisi jotain paniikki kohtausta. Sillä nainen oli vain kuullut synnytyksistä, ei hän koskaan ollut synnyttänyt. Tämä oli hänen ensimmäinen kertansa, sekä ensinnäkin hän halusi olla kertomatta tytölle että synnyttäisi ensimmäistä kertaa. Se ei kylläkään kävisi, että hän kertoisi toiselle synnyttävänsä ensimmäistä kertaa. Eikä nainen halunnut valehdella, että olisi vanha synnyttäjä. Joten hän päätyi siihen tulokseen että pitäisi vain suunsa kiinni.
Nainen hymyili tytön kysyessä. "Taisin aluksi vain harrastaa kävelyä metsässä, kunnes taisin eksyä ja ajauduin tänne ja jäin hieman huilimaan. Eipä siinä mitään muutakaan tapahtunut. Minulla on vähän tapana jaloitella tämän möhön mahan kanssa. Raskaana olemisessa on huonot puolensa ja hyvät." Azure mainitsi ja katsoi jalkoihinsa. "En pysty tehdä mitään kunnolla, nukkuminenkin on vaikeaa. Nilkat turvoksissa ja selkää särkee. " Nainen huhki ja tirskahti. Hän hieraisi mahaansa. Nainen hymyili onnelisen näköisenä itsekseen.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Noitarinki » 21 Heinä 2012, 15:23

Azure naurahti hiljaa. "Vai niin", hän sanoi vaitonaisena. Pyyhkiä vauvat verestä. Vauvat - monikossa. Hän ei ollut koskaan nähnyt vauvoja. Hemmetti, hän ei ollut koskaan nähnyt mitään!

Eikä neito pitänyt sanan "veri" kaiusta. Hän yhdisti sen automaattisesti sotiin ja kuolemaan. Mutta tällä kertaa kyse ei ollut kummastakaan.

Tyttö haparoi kohti oven kahvaa löytäen sen nopeasti. Hän avasi oven johdattaen Azuren vasemmalle oviaukosta katsottuna, kohti omaa makuuhuonettaan.

"Voinette suorittaa synnyttämisenne täällä. Levätkää hetki, niin minä haen pyyhkeitä." Sokea päästi varovasti irti toisesta ja poistui huoneesta.


//Lyhyehköä, anteeksi.//
... Kaikkia kinosti.

Naava
Avatar
Noitarinki
Porvari
 
Viestit: 753
Liittynyt: 14 Heinä 2012, 17:28

ViestiKirjoittaja Nya » 23 Heinä 2012, 10:04

Azure

Nainen käveli rauhallisesti sisälle. "Voi kun on soma koti sinulla." Azure hymyili ja katseli ympärilleen. Hän katseli seiniä ja muita paikkoja. KUn hän kuuli synnytyksestä, hän meni hieman paniikkiin. Sisäisesti, eikä siis näyttänyt yhtään paniikkiselta ulospäin. Nainen hymyili ja katsoi toisen perään ystävällisesti. Tytöllä oli varmaankin rankkaa, toiset saattoivat kysyä näkisikö tämä tähdet taivaalla auringon kirkkauden. Se varmastikkin harmmitti myös tyttöä. Azuren kävi sääli tyttöä.
Hän hieman paijali mahaansa ja käveli huojentaakseen kipua joka alkoi jo hieman voimistua. Nainen istuitui läheiselle tuolille. "Et ole varmaankaan saanut tilaisuutta olla kätilö?" Azure kysyi lempeästi ja asettui hieman paremmin tuolille. Hänellä alkoi olla jo hieman epämukava olo.
Äkkiä nainen nousi ylös tuolista ja ryntäsi ulos. Hän seisoi pihalla hetken j atuli sitten sisälle. "Saanko pyyhkeen? Lapsi vedet taisivat juuri mennä. En halunnut kastella kotisi lattiaa, joten ryntäsin ulos." Azure yritti kuulostaa mahdollisimman huolettomalta, mutta se ei nyt kamalasti onnistunut.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Noitarinki » 23 Heinä 2012, 10:48

Palatessaan Azure hymyili hieman alkuloisesti, laskien kasan pyyhkeitä pienelle pöydälle. "Kiitoksia, kai. En tiedä. En osaa sanoa onko talo sievä vai ei", tämä vastasi hiljaa ja laski tyhjät silmänsä lattiaa kohti.

Tyttö pudisti päätään nopeasti, kohauttaen olkiaan. "En ole, en. Kukaan ei halua luottaa mitään niin suurta 'sille sokealle tytölle'." Azure etsi käsiinsä yhden suurista pyyhkeistä juuri kun toinen ryntäsi hänen ohitseen ja ulos.

Tyttö kääntyi ihmeissään ovelle päin; mitä ihmettä juuri tapahtui? Azure kuitenkin palasi pian, ja hän sai selvennyksen tähän. "Oi! Toki saatte, hetkinen vain."


Sokea nosti kätensä jälleen pöytää kohti, ojentaen toisen pyyhkeen toista kohti. Hän käveli sängyn luo ja nosti peitteet syrjään, jonka jälkeen hän levitti pitelemänsä pyyhkeen oljilla täytetyn patjan päälle. Hän voisi jotenkin puhdistaa patjan, mutta olisi onnellinen jos se pysyisi mahdollisimman puhtaana. "Milloin vain olette valmis, Azure-neiti."
... Kaikkia kinosti.

Naava
Avatar
Noitarinki
Porvari
 
Viestit: 753
Liittynyt: 14 Heinä 2012, 17:28

ViestiKirjoittaja Nya » 23 Heinä 2012, 11:00

Azure

Nainen näytti hieman kiusaantuneelta. "Voi että sano pelkkä Azure. Onhan se vähän hölmön kuuloista sanoa minua neidiksi." Azure punastelin ja tuli makuu huoneeseen. "Nyt on kai sen aika sitten." Azure huokaisi riisu housunsa ja ja asetti ne sitten läheiselle tuolille. "Yritän olla likaammatta patjaasi." Azure virnisti ja halasi nopesti tyttöä. "Tarvitsen tuki halin." Azure sanoi nopeasti ja päästi irti, asettui makuulleen ja meni synnytys asentoon. Hän mietti nopeasti mahdolliset riskit, jos vauva syntyisi väärin päin ja muuta. Sitten virnisti Azurelle. "Okei valmiina aloittamaan?" Nainen kysyi kannustavasti ja puristi nyrkit tiukalle.

//Tehdään tälläinen nopea aikahyppy :D//

Kauan siinä meni ehkä nelisen tuntia ehkä viisi. Azure ei pitänyt luku, hän keskittyi vain ponnistamiseen ja kivun lievittämiseen. Lopulta hän sai viimeisenkin synnytettyä. Nainen ei kyllä ollut tiennyt saavansa kaksoset. Azure ei ollut liannut kamalasti vuodetta, ehkä osan pyyheistä, mutta mitä se naista nyt kiinnosti. Hän oli ihan rätti väsynyt ja huohotti hervottomasti. Nainen makasi vuotella, hän kuitenkin nousi nopeasti istumaan, Azure näitti olevan ihan entisensä. Nainen kuitenkin oli ihan puhki. "Saanko käyttää vähän vettä? Pesisin itseni nopeasti, tämä ei oikeastikkaan tunnu kivalta olla punainen." Nainen kysyi ja pyyhki hieman pyyhkeeseen. Hän katsoi vauvoja onnelisena. "Hahha. Minusta tuli äiti." Azure nauroi hieman kyyneliään pyyhkien.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Noitarinki » 23 Heinä 2012, 11:44

"Selvä sitten, Azure", samanniminen sanoi iloisen oloisena. Hän ei halunnut loukata ketään epäkohteliailla sanoilla, joten oli hyvä pelata varman päälle, kunnes saisi luvan.

Sokea värähti hieman ajatukselle kätilönä olemisesta, hän oli kaikin puolin kokematon. Azure halasi toista naista tiukasti, ennen kuin päästi irti. "Aloitetaan."

***

Kaikki oli sujunut hienosti, ja Azure olikin saanut yhden sijasta kaksi lasta! Sokea tyttö oli iloinen uuden ystävänsä puolesta, ja piteli lapsia tämän puolesta naisen kysyessä vettä.

"Toki saatte. Takaovesta oikealle", tyttö hymyili valoisasti, kuulostellen sadetta, jota ei kuitenkaan enää kuulunut.

Azure tahtoi jonain päivänä itsekin lapsia, mutta se saattoi olla turha toivo. Hän oli yhä se kummajainen, jota joko vain säälittiin tai pilkattiin.

Ajatus tästä sai hänen ilmeensä synkkenemään, sokea huokaisi hajamielisesti.
... Kaikkia kinosti.

Naava
Avatar
Noitarinki
Porvari
 
Viestit: 753
Liittynyt: 14 Heinä 2012, 17:28

ViestiKirjoittaja Nya » 23 Heinä 2012, 12:26

Azure

Nainen meni ulos ja peseytyi kunnolla. Hänellä oli raukea olo ja väsähtäny. Nainen tuli sisään katsellen vatsaansa. Koska hän oli ihmissusi puoliksi, vatska oli painunut kasaan ja lihakset näkyivät taas. "Oi että on ihanaa nähdä taas omat jalkansa!" Azure henkäisi ja siisti vuodetta pyyhkeistä ja muista. Hän otti lapset syliinsä ja katsoi niitä onnellisena. "Kiitos, sinä olet todella kätevä kätilö, vaikkakin sokea. Uskoisin että sinusta on vielä paljon hyötyä." Azure sanoi iloinen ja tuuditti lapsiaan. Hän oli äiti. Nainen katsoi hetken lapsiaan, sitten hänen katseensa kohosi Azureen. "Kiitos paljon, sain saataa nämä lasta hyvissä turvin tänne maailmaan. Kun tulen uudemman kerran raskaaksi, toivottavasti en niin tulen tänne ja saat toimia kätilönä." Nainen naurahti ja katsoi poikaa ja tyttö vauvaa. "Lyndon ja Azuma" Azure hymyili. "Toinen isän nimen mukaan ja toinen minun... ei meidän nimemme mukaan." Azure julisti juhlallisesti ja ylpeänä. Hän halusi antaa kaikkeinsa lapsilleen.
Nainen otti Azuren kädestä kiinni ja virnisti. "Olet todellinen aarre tälle karulle maailmalle, minun maailmalleni ainakin. Kaksi uutta elämää syntyi sinun auttavien käsiessi tähden. Olen sinulle todella kiitollinen. Toivottavasti saat isona lapsia. Kunhan et mene sänkyyn liaan nuorena." Azre nauroi. "Mutta jos mietit että sinua ei huoli kukaan, olet väärässä. Minäkin uskoin niin, koska olen erillainen. Ja katsos olen äiti. Sinullekkin tulee aikanaan rakkautesi. Ja saat lapsia. Ei noin sievää tyttöä voi jättää huomioimatta." Azure sanoi lempeästi ja silitti hellästi tytön kättä.
Nya
 

ViestiKirjoittaja Noitarinki » 23 Heinä 2012, 12:57

Azure katsahti ovelle päin kuullessaan äänen. "Vai niin", tämä sanoi hiljaa hymyillen, "nähdä omat jalkansa." Hän antoi kaksoset naiselle ja pyyhkäisi jälleen kurittoman hiussuortuvan korvansa taakse.

"Kiitos paljon ystävällisistä sanoistanne", Azure sanoi niiaten toisen kerran sinä päivänä. "Olette tervetullut muutenkin." Tyttö kuunteli hetken nimenantoa ja hymyili hieman leveämmin. "Kauniita nimiä", sokea huokaisi ihastuksissaan.

Hän säikähti hieman tuntiessaan otteen kädestään, mutta rauhoittui pian, jääden kuuntelemaan Azuren puhetta, joka oli melkein suora vastaus hänen aiempiin ajatuksiinsa. Tyttö nauroi jokseenkin värittömästi ja nyökkäsi. "Kiitos jälleen kerran teille. En tiedä miten muut määrittelevät sievyyden, mutta oletan tuon olevan kohteliaisuus."

Azure hankasi toista punaiseksi helahtanutta poskeaan, sulkien silmänsä hetkeksi. "Mitä aiotte seuraavaksi?"
... Kaikkia kinosti.

Naava
Avatar
Noitarinki
Porvari
 
Viestit: 753
Liittynyt: 14 Heinä 2012, 17:28

Seuraava

Paluu Kadut ja Torit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron