Minkä kirjan luit viimeksi?

Keskusteluille tarkoitettu alue. Keskustelujen luonti on vapaata, mutta katsothan ennen keskustelun aloittamista, onko foorumilla jo samankaltainen ”töpö” olemassa.
Muistetaan hyvät käytöstavat, eikä pyritä loukkaamaan ketään tieten tahtoen, pidetään kiroilu ja herjaus minimissä, huomioidaan kaikki keskustelussa ja vältetään turhia konflikteja. Pidetään yhdessä yllä rento, ystävällinen ja leppoisa ilmapiiri.

Valvojat: Crimson, Ivy, Agna

ViestiKirjoittaja Onzki » 02 Helmi 2012, 19:45

J.R Ward - Pimeyden rakastaja, kantsii lukia(: olisko toiki jo 4 kerta ku luen:D
Onzki
 

ViestiKirjoittaja Ventus-setä » 02 Helmi 2012, 20:43

Langennut Enkeli~ Luin sen joskus viikko sitten loppuun~ Ihana oli ja siitä sain idean tulevaan hahmooni joka joskus tulee tänne, jos keksisin sille nimen~
Ventus-setä
 

ViestiKirjoittaja Templer » 10 Helmi 2012, 20:32

Matkaaja (kirjoittajaa en muista)

Kouluun piti scifi kirja lukaista, tällaisen kirjan sitten otin. Tiesin, että haukkasin ehkä liian suuren palan, kun olihan kirjassa sivuja 525 ja aikaa ei ollut siihen tarpeeksi. Kuitenkin kirjan luin ja siihen tykästyin.
Suuremmin kirjan juonta en kerro, koska en osaa, mutat voin sanoa, että tätä kirjaa suosittelen! (:
Templer
 

ViestiKirjoittaja Onzki » 10 Helmi 2012, 22:47

Halusin vaihteeksi lukia jotaki jonku sortin romanttista, hauskaa, kaiken tän kaaoksen keskellä, joten : Tyttö, 16 vee. Mimmi tykittää. Sue Limb(: oli hauska taas lukia tällästä, mitä ei oo aikoihi lukenu...
Onzki
 

ViestiKirjoittaja tynnyri » 28 Maalis 2012, 22:41

Voihan nenä, minkähän kirjan oon viimeksi lukassu?? Liian pitkä aika viime kerrasta, mutta muistelen, että se taisi olla tuo Reijo Mäen, Pahan suudelma, vares :]
tynnyri
 

ViestiKirjoittaja harlekiini » 28 Maalis 2012, 23:29

Sir Arthur Conan Doylen Baskervillen koira. Nyt on menossa armoton metsästys Jules Vernen Maailman ympäri 80 päivässä kirjasta.
harlekiini
 

ViestiKirjoittaja tynnyri » 01 Elo 2012, 14:37

Kirjamaku on kesäksi muuttunut ihan totaalisesti... Nora Roberts, Sininen Daalia, seuraavaksi taijan tavata saman kirjailijan Mustan ruusun.
tynnyri
 

ViestiKirjoittaja Sae » 30 Joulu 2012, 23:33

Miten niin joku on tässä parin päivän aikana lukenut kuin mikäkin pesusieni, allekirjoittaneelle tuli kunnolla joulu *jälkijunassa* kirjakaupassa käymisen jälkeen.

Bernard Cornwell - The Saxon Stories sarja - Viimeinen kuningaskunta ja Kalpea ratsastaja
Sae
 

ViestiKirjoittaja Templer » 30 Joulu 2012, 23:35

Patruunan tytär

Köh. taas tämmönen joka piti kouluun lukea. Ilmari Kiannolta ihan kiva kirja, vaikkakin en toiste aio lukea enkä sitä varsinaisesti suosittele nyt oikein kellekään, ehkä näille vanhemmille ihmisille tai todella niille, joilla tämänlaiset kirjat ovat enempi makuun.
(JA tämän kirjan takia Taru Sormusten Herrasta kirjan lukeminen viivästyi seuraavilla kuukausilla. D:)
Templer
 

ViestiKirjoittaja Ay » 31 Joulu 2012, 18:47

Tänään luettii jälleen kerran J.R Ward Herätetty rakastaja.
Uusimpia mitä luin on sama sarjaa Vapautettu Rakastaja.
Tällä hetkellä menee ruotsalainen kirja (kiirre lukee, koska Ruotsissa on jo sarjan kakkonen ilmestynyt).
Tähän mennessä mitä on lukenut niin suosittelen kovasti lukea.
Avatar
Ay
Aatelinen
 
Viestit: 1652
Liittynyt: 16 Syys 2008, 21:54

ViestiKirjoittaja tynnyri » 18 Tammi 2013, 17:44

Luin kaverin suosituksesta Cecelia Ahernin kirjan nimeltään Yllätysvieras. Siinä oli kerrankin kirja joka sai tunteet pintaat herkällä ja kauniilla tavalla, mutta ei silti jättänyt tyhjää aukkoa sydämeen loppuessaan, kuten muut jännittävät ja kiehtovat kirjat.
Vaikka tässä nimenomaisessa eeppoksessa tapahtunutkaan murhia, räjähdyksiä tai muuta pelottavaa, niin kirjan tunnelma oli niin käsin kosketeltavaa, että itseäkin pelotti arjen haasteet kuten kirjanhenkilöitä :)

Suosittelen lämpimästi, jos haluaa lukea koskettavan tarinan kasvusta~~
tynnyri
 

ViestiKirjoittaja Ay » 10 Maalis 2013, 15:57

J.R Ward - Uudestisyntynyt Rakastaja ja mutta eri kirja sarjaa - Halu
Avatar
Ay
Aatelinen
 
Viestit: 1652
Liittynyt: 16 Syys 2008, 21:54

ViestiKirjoittaja Templer » 15 Maalis 2013, 23:07

Ilkka Remes - Isku ytimeen

Tämäkin kouluun ja olen päättänyt että TSH jää nyt toistaiseksi lukematta, kun en siinä eteenpäin pääse ja seuraavaksi pitäisi vielä yksi suomalainen kirja lukea kouluun..

Mutta tuosta Iskusta ytimeen voin vain sanoa, että aluksi tuntui ylitsepääsemättömän tylsältä, mutta nyt kun sen sain luettua niin voin todeta, että kun juonessa pääsee eteenpäin, noin puoleenväliin, niin sitten alkoi jo minua kiinnostaa enemmänkin. Ja kun kirja sitten loppui, niin pakkohan se oli myöntää, että kappas keppanaa, olisipa se jatkunut vielä hetken.
Templer
 

ViestiKirjoittaja Lotdow » 16 Maalis 2013, 14:21

Christa Faustin Dreamspawn tuli luetuksi, ja aloitin hetki sitten Rick Riordanin Kanen aikakirjat - Punainen pyramidi.
Lotdow
 

ViestiKirjoittaja Ay » 05 Huhti 2013, 22:49

C.J. Daugherty - Night Schol Yön valitut

Ihan jees nuorten kirjaksi, että suositellaan. Pienesti tuntui juoni ei kuljennut, mutta kun se murtuu niin sitten kaikki sujuu hyvin. Kirjan loppu jotenkin muistutti elokuvan perus loppua ensimmäisestä sarjasta. Jollakin tavalla muitutti myös Harry Potteria. Sinäänsä oli mukava kirja, että sai epäillä koko ajan, että oliko kirjassa taruolentoja mukana ne olivat yökoulussa. Se myös sai hieman miettimään oliko tämä samanlainen, kuin Vampire Kinght manga sarja, kun on yökoulu ja koulun oppilaita oli kielletty kulkemasta öisin ja muita sääntöjä. Koulu oli jossakin landessa ja keskellä metsikköä ja läheisyydessä oli järvikin. Jopa oma kappeli ja hautuusmaa. Mutta yönkoulun takaa kuului jotakin muuta ja siihen vaikuttaa maailman järjestö.

Vaikeuksiin joutunut Allie joutuu kesälomansa viettää Cimmerian koulussa vanhempien pakottamana. Uutena oppilaana hän joutuu juorujen aiheeksi ja suosituimman koulupojan Sylvain kohteeksi, jostä hänkin pitää ja samaan aikaa jokin vetään taas ei suosittuun poikaan Carteriin. Hiljalleen Allie huomaa, että koulussa oli jotain salaisuuttava kantavaa asiaa. Yksi hänen ystävänsä kuolee traagisella tavalla ja rehtori ilmoittaa asiasta et se oli itsemurha ja se Allien varpailleen. Ennen kaikkea häntä ihmetyttää muiden oppilaiden kanssa et miten hän oli päässyt tällaiseen kouluun missä oli vain eligaattisia opiskelijoita ja hän oli taas normaalinen perheinen lapsi? Ennen kaikkea miksi Lontoo poliisit eivät tiedä tästä Cimmerian koulusta mitään?
Avatar
Ay
Aatelinen
 
Viestit: 1652
Liittynyt: 16 Syys 2008, 21:54

EdellinenSeuraava

Paluu Keskustelut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 15 vierailijaa

cron