Aksu etsii

Paikka jossa pelaajat voivat etsiä pelaajia ”orvoille hahmoilleen”. Esimerkiksi jo olemassa olevien hahmojen perheenjäsenille tai sitten uusille hahmoille, joita kaipaisivat omien hahmojensa elämään. Tämä ei ole kuitenkaan seuranhaku – osio.
Jokainen orpo hahmo pitää kuitenkin hyväksyttää aina hahmonhyväksynnässä ennen, kuin sillä voi alkaa pelaamaan!

Valvojat: Crimson, Ivy

ViestiKirjoittaja Aksutar » 04 Maalis 2012, 20:44

Eeen näe mitään syytä miksi ei. Paitsi että herrasi puolue pitää sitten vaihtaa haltioihin, puolueettomia ei valitettavasti riveihin oteta, kerta kyseessä on sotilaallinen eliittijoukko D: Ja tosiaan, pitää omata jonkinlainen koulutus, että harkitaan edes otettavaksi riveihin.
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Ylva » 04 Maalis 2012, 21:03

Ajattelin, että tuossa sodan lopussa ja sen loputtua niin dru on ollu jonku vanhan demoninmetsästäjän opissa ja elättäny itteään näin ja nähny siinä samalla cryptiä, riittäisiköhän tällänen? Voiko sen todella hyvä jousenkäsittely olla plussaa, tai korvaavaa jos muu on vähän vajaa?
Ylva
 

ViestiKirjoittaja Aksutar » 04 Maalis 2012, 21:12

Jousenkäsittely nyt on pakko osata, jos siniseen kuiskaukseen haluaa, joten kyllä se plussaks lasketaan~
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Ylva » 04 Maalis 2012, 21:12

No laitan tämän ainakin korvantaakse jos herraseni palaisi kotiin ja liittyisi tuohon joukkoon.
Ylva
 

ViestiKirjoittaja Aksutar » 05 Joulu 2012, 14:58

Vanhoja ystäviä

Henrylle. Se kun tuppas tuossa villeinä nuoruusvuosina (What) juoksemaan pitkin Cryptiä, niin varmasti tuli tavattua otuksia siellä täällä. Nyt olisikin siis hakuessa muutama hahmo, jotka voisivat tuntea Henryn vähän paremmin kuin pelkältä titteliltä.
Tähän hommaan kelpaa kaikki. Niin haltioiden tai ihmisten puolella oleva, sekä puolueettomat. Sillon aikanaan Henry kovasti kaveeras haltioiden kanssa, joten ei ihme vaikka muutama sellainenkin ystäväpiiristä löytyisi. Tietenkin puolueettomat hahmot ois siitä parempia, että ne vois sointua kauniimmin tulevan suunnitteluun, mitä sitten haltioiden puolella olevat.

Mitä näillä ystävillä sitten tehdään? Lähitulevaisuudessa ei oikeastaan mitään, mutta tulevassa on kaikkea jännää luvassa 8) Mihinkään ei tietenkään pakko ole suostua tai osallistua tulevassa, mutta silti voi ilmoittaa hahmonsa tarjolle kaveriksi. Kaveri, ystävä, tuttava.
Jalkansa menettäneellä vois olla nyt enemmän tai vähemmän käyttöä ystäville.
Uusiakin kamuja toki saa törkätä, mutta parempihan se ois että jotenkin ees tuntis menneestä. Se miten tuntee, siitä voidaan keskustella. Koska Henry on puunhalaaja hippi niin voi hoviinkin päästä tehtävään tai toiseen, mutta se vaatii sitä että puolue vaihtuu ihmisten puolelle, mikäli kyseessä on puolueeton/haltiat.
Uusien kamujen suhteen yksi mussutus: Niitä ei tulla tapaamaan tyrmissä. Henry on jo pari sieltä noukkinut joko mukaansa tai vapauteen, alkaa omasta mielestä olla aika puuduttavaa, jos Henry vielä yhdenkin ystävän sieltä mukaansa poimii.



Uusia leluja


Aranilla on tylsää. Aran kaipaa uusia uniikkeja olentoja enemmän tai vähemmän inhimilliseen kokoelmaansa. Jo pari tullut/tulossa (pelaajien hahmoja siis), mutta mikään ei riitä. Mitä Aran tekee uniikeilla kavereilla? Ei varsinaisesti mitään, muuta kuin pitää noita nätisti kultaisessa häkissä. Kilttiä leikitään siihen asti, kunnes joku sanoo/tekee jotain rumaa >: Sitten käy niin kuin Lounatuulelle: Nirri pois ellet pakoon ehdi. Jos kaverit osoittautuvat uskollisiksi ja päteviksi, ehkä noille jotain tehtäviä.
Tosiaan, rodultaan tai taidoiltaan uniikkeja otuksia Aran tykkää keräillä omiin riveihinsä. Joitakin kohdellaan kuin alamaisia/ystäviä, toisia kuin rakkaita lemmikkejä, riippuen rodusta. Lohikäärmeitä Aran tykkää keräillä ihan vaan ärsyttääkseen kolmea vanhinta.
Tähän siis sisältyy se, että Aran spottaa hahmon X jossain tai hahmo X spottaa Aranin ja lähempää tuttavuutta aletaan tekemään. Aran on mukava ja kiva ja lupailee kaikkea, kunhan toinen lupaa olla uskollinen alamainen. Sitten eletäänkin luksuksessa, kunnes tajutaan että perhana, eihän täältä luksuksesta niin helpolla pääse pois. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö uudet lelut voisi vaellella pitkin Cryptiä miten haluaa. Aran kuitenkin vaatii sitä tiettyä läsnäoloprosenttia aina silloin tällöin haltioiden linnalla. Jos kutsuun ei vastata, silloin kun moinen saapuu, suuttuu Aran ja pian spesiaali alamaiset saavat huomata että perhana, sieltähän tulee kavereita seipäiden kanssa perässä.

Aran tykkää kovasti leikkiä toisten tunteilla, joten mahdollinen kiero (köhseksuaalinenköh) jännite voi muodostua. Aran tosin pelaa melko paljon Katsoa saa, muttei koskea pelejä. Onhan Aran sentään naimisissa.
Puolue pitää olla tai pitää muuttua haltioiden puolella olevaksi, sillä Aran ei katsele kiukuttelevia ihmisten liittolaisia tai kuuntele puolueettomia.
Jos tarpeeksi kauan tunnetaan, voi tämä löysä omistaja-omistettava suhde muuttua jonkin asteen ystävyydeksi tai bromanceksi.


Pojasta polvi paranee

Constantinen ipanoita saa kysellä pelattaviksi.

Dominik Vanhin pojistaan, ikää 20 vuotta. Toimii sotilaana kuninkaallisessa armeijassa. Naimaton.
Emil Toinen pojista, 18-vuotias. Koulutuksessa sotilaaksi. Naimaton.
Diana Toinen tyttäristään, Emilin kaksoissisar. Ikää 18-vuotta. Naimaton.
Edith Nuorin tyttäristään, perheen kuopus. Ikää 16-vuotta.


Lisäksi Constan sisko tai tuon pojat voivat päästä pelattaviksi

Cyra Siskonsa, asuu oman perheensä kanssa Nahor kylässä. Cyran perheeseen kuuluu aviomies Anthony, sekä kaksi aikuisikää lähestyvää poikaa Markus (18) ja Albert (16).

Noiden suhteen ei ole oikeastaan mitään suunniteltu paitsi nimi, ikä ja Constan poikien suhteen ammatit/koulutus/asema. Kaikesta voidaan keskustella!



Sekava teksti on sekavaa. Anyways.
Viimeksi muokannut Aksutar päivämäärä 12 Joulu 2012, 02:03, muokattu yhteensä 1 kerran
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Ylva » 05 Joulu 2012, 18:04

Aranin leikkikaluista tuli mieleen, että mites olis Electra? Sille ku ei ole mitään isompaa suunnitelmaa mielessä ja ois sopivasti erilainen lohari XD (ja vähän...tietämätön)
Ylva
 

ViestiKirjoittaja Aksutar » 05 Joulu 2012, 18:08

Aran tykkää aina lohareista, vaikka jo yksi on tulossa. Mutta totta kai herra monarkki kiinnostuu Electrasta, jos tuo vain satuvasti syliin tupsahtaa.
Joten jos haluat paremmin suunnitella asiaa, niin ota yksärillä yhteyttä - ei viitsi "spammailla" tänne - niin katsotaan, mitä saadaan aikaiseksi!
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Lotdow » 05 Joulu 2012, 21:13

Haluatko toteuttaa sen Aerdirnaihton ja Aphaderuiondur Henryn nuoruudenkavereita -suunnitelman? Agna on ainakin yhä mukana, samoin minä :)
Lotdow
 

ViestiKirjoittaja Aksutar » 05 Joulu 2012, 21:28

Ja niin olen minäkin! Heittäkää yksäriä tahi mese viestiä kun ootte valmiita suunnittelemaan/sopimaan niiden suhteista paremmin, katotaan josko vaikka peliäkin sais aikaan taas!
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Lotdow » 05 Joulu 2012, 21:44

Jehs, ilmoittelen Agnalle asiasta ja me otamme yhteyttä. o7
Lotdow
 

ViestiKirjoittaja Niehku » 12 Touko 2013, 14:25

Pääsisikö Elwyn tuohon Siniseen kuiskaukseen?

Luin noista aiemmista viesteistä, että myös jousenkäyttö vaadittaisiin, sitä ei suoranaisesti lue neitoseni esittelyssä, mutta koska hän käynyt armeijassa kouluttautumassa, taitaa tuo jousella ampumisen perusteet..?

Mm, niin ja ryhmätyötä tarvitaan. Luulen kyllä, että Elwyn pystyy muidenkin kanssa toimimaan, sillä se on todettu aikasemmissa peleissä :D ja, tuon kaltaisessa joukossa on varmasti saman tyyppisiä sielunsisaruksia.

Ja kissa jää pois jaloista pyörimästä~

Houkuttelisi kovasti myös tuo kapteenin pesti...
Niehku
 

ViestiKirjoittaja Aksutar » 12 Touko 2013, 17:28

Luuuleeen että Elwynin pitäis siinä tapauksessa erottua erittäin kirkkaasti muiden sotilaiden juokosta, koska Darius on vähän tuommoinen kakka pää
Mutta jos sulla riittää mielenkiinto ja kärsivällisyys, voidaan vaikka muutama peli noilla kahdella pelailla ns. tutustumisen ja taitojen kartotuksen suhteen, niin sitten jos/kun Darius huomaa että kyseessä on ihan pätevä likka, jonka taidoille olis tarvetta, niin se voi itte ehdotella sitten Elwynille, että kuiskauksesta löytyis tilaa.

Kuiskauksessa tosiaan vaaditaan jonkinlaista taitoa "perusaseiden" käsittelystä, mutta ei sitä nyt tarvitse expertti kaikessa olla. Jousen käyttö nyt on siitä hyvä, että löytyisi joukoista myös etätaistelijoita tarpeen vaatiessa. Esim onhan tuo Iriadorkin kuiskauksessa, vaikkei oikein sokeana voi etätaisteluaseilla riehua 8) Mutta Iriadorilta löytyy sitten muita taitoja, jotka lasketaan suureks plussaks. Elwyniltäkin varmasti löytyy? Ja voihan se kissakin mukaan tulla, olis ainakin yks plussa millä Elwyn muista erottuis :D

Mitä taas kapteenin paikkaan tulee, niin sitä en ainakaan heti ensi kättelyssä luovuttaisi Elwynille D: Pitäisi olla jotain vähän parempaa tuntemusta toisista (Elwynillä ja Dariuksella) ennen kuin Darius niin luottamustavaativan paikan luovuttaisi. Toisin sanottuna en luovuta paikkaa kuiskaukseen vasta liittyneille. Toinen kapteenin paikka meni jo, mutta kyseinen hahmo taas luotiin niin, että hänellä ja Dariuksella on yhteistä historiaa jo pidemmältä ajalta.
Mutta mikäli haluaisit että Elwyn siihen pyrkii ja jaksat odottaa, niin voidaan toki pistää pieni varausmerkki sen kapteenin paikan päälle.
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Niehku » 12 Touko 2013, 17:38

Joo no sehän on vaan just hyvä, ettei liian helpolla päästetä ;) Elwyn kuule näyttää, mihin likat pystyy :D

Kyllä, Elwyniltä löytyy magian käyttöä ja tosiaan se kissakin, jos se vaan hyväksytään joukkoon :) nii ja tuli muuten mieleen, et kyllähän se heittelee välillä niitä tikareitaan, joten ei sillä ihan se tähtäämistaito ole metässä.. :)

Jaksan odottaa ja haluun pelit näiden kahden välille ilomielin! :3
Niehku
 

ViestiKirjoittaja Aksutar » 12 Touko 2013, 17:46

Hienoa! Sitten pitää varmaan alkaa miettimään vähän, minkälaisista lähtökohdista alotetaan tutustuttaminen. Onko ideoita? Toiveita? Ehdotuksia? Lienee kuitenkin parempi yksäreiden kautta tätä suunnitella, niin ei spämmäillä tätä täyteen :--D Pistähän viestiä jos/kun haluat alottaa suunnittelun!
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Aksutar » 31 Heinä 2013, 18:23

Ottakaa lisää juonipeliideoitaniin:


Constantinelle waifu.
Kyllä. Haluan Constatinelle nyt uuden vaimon, mutta tällä asetelmalla:




Ja ei Sands, Garrett ei ole nainen tähän hommaan.

Ofc heti jos joku kiinnostuu, voidaan alkaa yhdessä miettimään paremmin toteutusta ja juonikuvioita o3o Anybody? Nobody? Noo?
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

EdellinenSeuraava

Paluu Orvot hahmot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron