Aksun pelit (päiv. 10.7)


Täällä voit etsiä itsellesi peliseuraa tai suunnitella pelejä. HUOM. Tarkista ensin jo olemassa olevat seuranhakuilmoitukset, ennen kuin teet uuden (mikäli etsit randomia peliseuraa/kuka tahansa kelpaisi). Näin säästymme seuranhakuilmoitusten tulvalta.

Valvojat: Crimson, Ivy

Viesti To Elo 01, 2013 11:35

Eli sitten kun sinulla on aikaa pelille jos ei nyt ole, niin ehdottaisin että joko Hecate tai Lounatuuli voisi tavata Kapan. Kappa tarvitsee kipeästi ystäviä ja on hyvin kiinnostunut lohikäärmeistä joten ne voisivat hieroa tuttavuutta kun kerran Lounatuuli on lapsirakas. Hecaten kanssa taas ajattelin jotain sellaista että Hecate voisi käyttää Kapan eläinrakkautta hyväkseen tai sitten muuten vaan varjostaa Kappaa tai yrittää hieroa tuttavuutta. :'3
Avatar

Monarkki

Viestit: 14494

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Elo 06, 2013 1:40

Huuuu, sopii oikein hyvin! o3o Kuitenkin, kysymys kuuluu, missä päin Cryptiä Kappa asuu? Ihan pohjoisessa, missä muutkin kääpiöt vai asuuko hänen perheensä etelässä päin? Meinaan Hecate ei kauhean pohjoisessa liiku, kerta asuu tuolla etelän metiköissä eikä koe tarpeelliseksi saatikka hyväksi ideaksi lähteä liian kauas kotikulmilta, tai muuten voi tulla pipi >: Joten, ellei Kappa itse liiku tosiaan etelässä, niin Hecateen tuskin tulee törmäämään.
Lounatuuli taas voi hyvinkin olla seikkailemassa pohjoisessa päin, mikäli on päättänyt ottaa vähän omaa aikaa laumasta. Ja kerta Kappa on vasta ipana itte, niin Lounatuuli vois hyvinkin kiinnostua Kapasta, kerta sattuu oleen lapsirakas örmeli.

Viesti Pe Elo 09, 2013 12:07

Jeps, eli Kappa asustelee lähellä Kääpiöiden kaupunkia perheensä kanssa. Joten todennäköisempää olisi tavata Lounatuuli? :3
Avatar

Monarkki

Viestit: 14494

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Elo 11, 2013 1:39

Ayeee, Lounis se siis on! Onko sulla jotain ideoita/toiveita juonen suhteen vai vedetäänkö me ihan satunnaisesti sitä eteenpäin? Mä en tosin nyt alota uusia pelejä, ennen kun on saanu vanhoja pois alta, mutta voihan sitä jo suunnitella etukäteen <:

Viesti La Elo 17, 2013 11:50

Hmm...ei vielä ainakaan juolahda mieleen mutta onhan tässä aikaa miettiä. x)
Avatar

Monarkki

Viestit: 14494

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Kesä 02, 2014 11:56

Re: Aksun pelit (päiv. 2.6)

Siivoilin nyt viimein pelejäni ja pistin jäihin ja poikki ja otin yhteyttä niihin, joiden kanssa on ollut suunnitelmia - vastauksia odotellessa - joten ehkä voisin ottaa myös muutan uuden.

ELI RANDOM SEURAA! Mielelläni ottaisin uusimmalle hahmolleni, Mirellille aloitus pelin, että pääsee tuollakin avaamaan pelisaldon. Seuraksi käy lähes kaikki, mutta en välttämättä haluaisi heti kauheaa verilöylyä käyntiin kissalle. Juonta voidaan sitten yhdessä kasailla.

Myös kaikki muut hahmoni ovat vapaina. Ainoa, jolle en tällä hetkellä ota uusia pelejä, on Darius ja se johtuu siitä, että olen omasta mielestäni pelannut aivan liikaa viimeaikoina vain hänellä >:

Mikäli on siis ehdottaa pelejä tai haluat vain yksinkertaisesti jotain pelata minun kanssa, niin heitä viestiä ja tarjoa hahmoa/ehdota jotain minun hahmoista, yhdessä voidaan sitten lähteä kursimaan jonkinlaista juonta kasaan :) MYÖS NE JOILLE EN JOSTAIN SYYSTÄ MUISTANUT LAITTAA VIESTIÄ MAHDOLLISISTA "HEI MEIDÄN PITÄÄ PELATA JOSKUS" - EHDOTUKSISTA NIIN HEITTÄKÄÄ KIVELLÄ en tyhmyyttäni ole kaikkea merkinnyt ylös ja nyt on vähän paperit sekaisin.

Anyways, uudet, vanhat, tutut ja tuntemattomat. Emmie pure. Ellei pyydetä.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14494

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Loka 05, 2014 4:00

Re: Aksun pelit (päiv. 5.10)

Tässä vanhoja pelejä lueskellessa tuli mieleen juonikuvio, johon tarvitsisin nyt vapaaehtoisen, jos ketään kiinnostaa:

Aranin toimesta ihmisten hoviin vakooja, joka tavalla tai toisella tulee pääsemään Henryn suosioon. Vakoojaks kelpaa periaatteessa kuka tahansa, joka loppujen lopuks on haltioiden puolella ja haltioille uskollinen. Ihan sama, taruolento tai ihminen, kuitenkin pitää olla henkeen ja vereen haltioiden puolella ja valmis riskeeraamaan henkensä ihmisten hovissa. Koska ihan ensimmäisenähän siinä on vaarana se, että ei pääsekään Henryn "pelastamaksi" vaan joutuu tyrmiin ja mestattavaksi, SIKÄLI MIKÄLI on selvästi taruolento, tai ehkä ennemminkin haltia. Noihin kun ei suhtauduta kauheen lempeesti ihmisten alueilla, kaupungista ja linnasta puhumattakaan.

Se miten herra tai rouva vakooja sitten ihmistenkuninkaan kanssa tekemisiin päätyy, on vielä kysymysmerkki ja itse olen valmis pohtimaan ideaa kahden kesken, mutta olen myös avoin ehdotuksille.
Tarkoitus olisi kuitenkin voittaa Henryn luottamus ja saada kaikki mahdollinen tarvittava irti hovista, niin kuninkaalta kuin muiltakin siellä liikkuvista ja kertoa sitten Aranille/haltioille tietoja.
Lopuks voi tietenkin suunnitella jotain kaunista selkään puukotusta jne kaikkee on mielessä mutta en nyt ihan jokaista suunnitelmaa&salaisuutta viitti tässä listata 8)
Tietenkin ois suotavaa, että tää vakooja ei olis kukaan jolla on jo jonkinlaista mainetta piireissä tai toisissa, joten heti alkuunsa kyllä sanon että eliittikenraalit tai näiden joukossa olevat ei kelpaa, sori >: Myöskin ne hahmot, joiden kasvot on tunnistettavissa jonkun toimesta ihmistenpuolella, on vähän kiikunkaakun. Esim jos hahmo on ollu varas/palkkamurhaaja ja joku tietää tuntomerkit, niin semmonen kyllä aika nopeesti hovista löydettäis ja otettais kiinni. Joten, mikäli ei oo niin sanotusti "Kasvoton" lainsuojaton, niin ei onnistu.

Mitähän vielä piti sanoa. No, toivottavaa ois tietenkin jonkinlainen luottamussuhde pelata tai sopia Aranin ja tämän vakoojan välille, ei Aran sinne nyt ketätahansa lähettäis pomppimaan. En kuitenkaan halua että tämä vakooja tulis vaihtamaan puolta tai ees mitenkään sympatisoimaan Henryn suhteen vaan jakais Aranin mielipiteen ihmisistä ja näiden kuninkaasta.
Voidaan myös sopia palkkiosta, mitä vakooja tulee saamaan.

Tietenkin vaihtoehtona on myös joku ihmisten puolella oleva, joka tämän palkkion saattelemana takkinsa kääntää ja rupee Aranin silmiks hovissa. Pitää vaan suunnitella, miten sekin tulis tapahtumaan.

MUTTA SIIS TIIVISTETTYNÄ KIINNOSTAAKO KETÄÄN RYHTYÄ VAKOOJAKSI ARANILLE?!
Yhteyttä voi ottaa yksärillä tai tässä, mikäli kiinnostaa o3o Nopeimmat eivät syö hitaita, valitsen ko. hahmon sen perusteella kuinka helposti saisi luotua luottamussuhteen Araniin ja kuinka helposti luikerreltua Henryn hoviin~

// EDITTO: On jo ehdokkaita sen verran, että uusia ei tarvita tähän väliin =3=
Avatar

Monarkki

Viestit: 14494

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Huhti 02, 2015 1:00

Re: Aksun pelit (päiv. 2.4)

Vaikka hiljaisuus uhkaa jne niin pistänpä tänne anyway viestiä:


(ARDASHIR SUUNNITELMA VARATTU ALUSTAVASTI)
En oo vieläkään Ardashirilla päässy pelaamaan ensimmäistäkään peliä kunnolla loppuun, joten herra enkeli tarvisi nyt jotain seuraa jolla jotain sais aikaan.

Ardashir on tällä hetkellä vaeltelemassa pitkin Cryptiä, joten oikeastaan missä vain käy pelit. Myöskin herra on kovin hyväksyväinen kaikenlaisia eliöitä kohtaan - kunhan ei suoraa jotain murhaajaa/palkkamurhaajaa/toisten tappamisesta nauttivaa henkilöä eteen hyppää. Silloin Ardashir saattaa ehkä vähän suuttua >:
Kumminkin, haluaisin ehkä ennemminkin jotain rauhallisempaa peliä näin alkuunsa, eikä heti mitään hirveetä turpiin mättämistä. Seuraksi tosiaan kelpaa kuka tahansa, mutta suotavaa olisi, jos ko. henkilön johdolla Ardashir tavalla tai toisella pääsisi ihmisten kaupunkiin.

Myös kaikki muut hahmot ovat tarjolla peleihin, jos jokin muu kiinnostaa jotakuta. Voidaan yhdessä miettiä juonia jne, ettei ihan hatusta tarvitse vetää. Ainoat, joille en nyt tähän väliin ota/voi ottaa pelejä, ovat: Darius Winder, Henry Scarlington, Hans Black, Arathet Arvaen.

Hahmot jotka kaipaisivat myös kipeästi seuraa: Raella Tornhelm, Shiloh Jadon, Sethos, Kali Kalpana.

Raella on yhä Kääpiöiden kaupungissa tai korkeintaan pohjoisessa, kääpiöiden kylissä tai metsässä. Etelään neiti ei ole vielä ehättänyt matkustaa eikä sitä vielä ole tekemässä.
(MENI JO) Shiloh on angsti päällä, koska menetti siipensä ja ihastuksensa demonille. Joten tämä enkeli on vähän maassa ja masentavaa seuraa. Kuitenkin, Shiloh on myös vapailla markkinoilla, jos jotakuta kiinnostaisi harkita jonkinlaista romanssia, pidemmän kaavan kautta.
Sethos on tällä hetkellä haltioiden piilopaikassa ja koittaa jotenkin elantoa ansaita, mutta ehkä jonkinlaiset ystävät kelpaisivat myös demonille, nyt kun tuota pikkuhiljaa alkaa kehittämään angstisesta pessimististä vähän positiivisempaan suuntaan. On myös mahdollista pelata puolueettomilla alueilla, mutta turhan pitkälle Sethos ei lähde piilopaikasta nykyään.
Kali kaipaisi jonkin asteen ystäviä ja seuraa. Kali on myös kykenevä takomaan maagisia aseita ja haarniskoja, jos joku moisia on vailla. Maksua vastaan, tietenkin.

Seuraa saa tosiaan kysellä, tässä tai yksärillä, jos siltä tuntuu. Ehdota hahmoja ja voimme yhdessä miettiä mitä siitä saisi aikaan.
Kuitenkin aktiivisuus on vaihtelevaa, nyt kun työt taas lisääntyvät mutta ainahan sitä voi suunnitella jo etukäteen jos kiinnostaa <:
Avatar

Monarkki

Viestit: 14494

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Heinä 28, 2015 1:32

Re: Aksun pelit (päiv. 25.7)

Ardashir on yhä vailla ensimmäistä pelattua peliä, joten tiedustelenkin kiinnostaisiko jotakuta pelailla herran kanssa?
Kaikenlaiset juonet käy, ystävystyminen, vihollisiksi, romanssia, taistelua, juttelua - vaikka mies nyt aluksi on aina mykkä... yleensä. Jonkinlaista juonellista peliä olisi kiva vääntää, sillä tällä hetkellä tuntuu että herra on tarkoitusta vailla >:|
Tällä hetkellä Ardashir on päässyt ihmisten kaupunkiin joten todennäköisesti enemmän siellä pyörisi, mutta mahdollista on kuitenkin lähteä puolueettomillekin alueille.

ofc muutkin hahmot on yhä käytettävissä joten jos muiden suhteen peli-ideoita tulee niin saa tulla tökkimään.

Viesti Ti Heinä 28, 2015 2:32

Re: Aksun pelit (päiv. 28.7)

Ooo, tulevaisuudessa vois kehitellä jotain Ardashirin ja ongelmallisen kätilön välille? Ehkäpä enkeli-miäs voisi olla kiinnostunut oudosta pienestä naisesta (siis sellaisessa psykologisen uteliaassa mielessä?). Puheväleihin voitaisiin koittaa kaksi mykkää saattaa jonkun mukavan käsikähmän, tai semmoisen kautta? Mutta, sitten joskus kunhan taas vapautuu tilaa. Tää on vain tämmöinen ennakkovaraus :D
Avatar

Monarkki

Viestit: 14494

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Heinä 28, 2015 3:05

Re: Aksun pelit (päiv. 28.7)

Käy mulle oikein hyvin 8) Ardashirilla kun on helppo lähestyä lähes ketä vaan, se kun on kovin utelias kaiken uuden suhteen niin varmasti Nora tavalla tai toisella vois sitä kiehtoa sitten. Mut mahdollisista juonikuioista jne voidaan jutella vaikka lisää yksärillä ja kattella sitten peliä liikkeelle jahka sulta tilaa vapautuu/jahka toi nykynen peli saadaan päätökseen~

Mutta, muitakin ehdotuksia otetaan!
Avatar

Monarkki

Viestit: 14494

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Tammi 09, 2017 12:10

Re: Aksun pelit (päiv. 9.1)

Mulla ei taaskaan ois varaa huudella peliseuraa kun niin paljon kesken MUTTA SILTI HUUTELEN TULEVALLE.

THEO alkaa kohta liikkumaan aktiivisemmin haltioiden kaupungissa/hovissa ja sen lähettyvillä, mutta ei liian kaukana ainakaan yksin. Sille ois kiva saada lisää tuttavia/ystäviä haltioiden alueilta, kerta nyt on ollu vähän kivikkoinen alkutaival. Kaikenlainen seura käy, kunhan ois jotain positiivista eikä heti vedettäis taas turpaan.

RAELLA puolestaan seikkailee ihmisten kaupungissa/hovissa ja sille ois mukava saada kans jotain hyvänpäivän tuttuja. Koska on rinsessa, niin Raella ei kauheen usein yksin liiku linnan ulkopuolella.

ERUDESSA Kahden lapsen myötä kreivitär on ollu aikalailla kahlittuna kartanolle, mutta nyt pikkuhiljaa alkanu ottamaan omiavapauksia ja käy "kävelyillä" vähän siellä täällä lähimaastossa, yksin tai seurassa, koska tarvii omaa aikaa ajatuksille ja pohdinnoille. Ehkä rouva kick-yo-ass voisi törmätä tahoon tai toiseen joko haltioiden piilopaikassa tai sen lähettyvillä metsässä, katsoa sitten mitä tulee.

PUMPKIN kaipais kans jonkinlaista jännitystä elämäänsä. Pikkulisko pitää sijaansa tällä hetkellä Briar kylässä ja sen lähettyvillä, mutta mikään ei varsinaisesti estä lähtemästä kauemmaskin.

HENRY voi puujalkansa ansiosta nyt vähän paremmin liikkua ja näin, joten ois kiva kenties jotain seuraa saada kunkulle. En kyllä keksi minkälaista ja missä tilanteessa ja missä päin valtakuntaa, mutta silti. Parhaiten Henryn tavottais tietenkin hovista, mutta en näe syytä miksei se ois lähteny sieltä liikkeellekin. Tosin ei yksinään, ei se niin tyhmä ole. Enää.

MARDUK laski nappulansa ja totes että on häviöllä Shyvanalle. Joten, josko josain löytyis lisää liittolaisia/"pelinappuloita" oraakkelille. Tietenkin kiinnostaa eniten henkilöt, jotka on jonkinlaisessa valta-asemassa, puolueettomat tai puolueelliset. Mutta kyllä muistakin voi kiinnostua, kunhan herra kivikasa voi jotenkin hyötyä henkilöstä.

Siinä nyt muutama, jotka eniten seuraa kaipailis johonkin. Toki muutkin hahmot on yhä käytettävissä ja ehdotuksia saa heitellä, katotaan mitä saadaan aikaseks!
Avatar

Monarkki

Viestit: 14494

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Tammi 22, 2018 12:50

Re: Aksun pelit (päiv. 21.1)

Huutelen taasen koska porukkaa seisoo rivissä toimettomana:

SETHOS kaipaa jonkinlaista seuraa ja toimintaa. Herra vaikuttaa tällä hetkellä haltioiden piilopaikassa, mutta on saattanut tylsyyden iskiessä edetä myös kaupunkiin asti. Mielellään jotain muuta, kuin taistelupeliä, idiootti kun ennemmin ottaa sen nyrkin nassuun kun pistää vastaan.

SHILOH menetti viimein maskinsa ja täten on tietoinen kuolevaisten huveista ja houkutuksista. Enkeli kaipaisikin nyt jotakuta joka joko pitää hermoraunioisen herran poissa niistä iloista tai sitten houkuttelee mukaansa, miten vain. Siivetön vaikuttaa tällä hetkellä ihmisten kaupungissa, mutta saattaa vaellella metsissä.

Myös edellisen viestin ehdotukset yhä voimassa <:
Avatar

Aatelinen

Viestit: 2301

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Mun koti

Viesti Ma Helmi 12, 2018 11:13

Re: Aksun pelit (päiv. 1.2)

TARJOAN SHILOHILLE NAISTA, MAKSU TAPAHTUU LUONNOSSA, EIKUN.

*Työntää pellavapään enkelin naamaan* Tässä, take it! >: I

Eiku siis, kerta tätä ehdotit ja tää kuulosti musta tosi hyvältä, kerta Silille ei nyt mitään tarkotusta elämälle löydy. Parka juuri menettänyt ainoan suojeliansa, joten viaton sielu voi suurin silmin tulla tuijottaamaan enkeliä. Puhua syviä ja esittää kuolevaisten maailmaa toisesta näkökulmasta. Kerta se mahdollisesti liittyy viikoksi demonien seuraan tai muutamaksi päiväksi, voi se vaikka törmätä suureen ja pelottavaan enkeliin metsällä :D

Mut toi nyt oli pierasu ehdotus ja haluan syventyä miettimään juonta yv:n kautta :D SEND ME NUD-, eikun siis... Tuu kuiskii mulle kauniita sanoa, niin voidaan funtsii kaikkee kivaa. Ellei Sil sitten kelpaa :D
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears
EdellinenSeuraava

Paluu Peliseuraa?

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö