Explanation

Sisältäen niin syrjäisimmät asunnot, kuin kylän keskustan. Kylän keskipisteenä on suuri, yleensä vilkas aukio, jota kutsutaan kauppatoriksi. Torilla järjestetään niin myyjäisiä kuin kansantapahtumiakin, juhlista, vuodenajasta ja valtakunnantilanteesta riippuen.
Kylä on monitasoinen ja suuri. Katuja risteilee siellä täällä. Suurin osa kauppatorinläheisistä kaduista on täynnä puoteja, kapakoita ja majataloja. Mitä syrjemmäs mennään itse kauppatorilta, sitä enemmän alkaa esiintyä itse kaupungissa asuvien asuntoja. Linnalle päin jos lähtee, tulee vastaan aateliston asuinalueet. Toiseen suuntaan lähdettäessä Länsikujille päin on taas niin porvareiden, kuin talonpoikien asuntoja.
Kaduilta ei ole vaikea löytää myös kodittomia ja orpoja pyörimästä.

Kaupunkia ympäröi muurit. Muurit ovat hieman matalammat ja heikommat, mitä itse linnan muurit, mutta silti kestävät ja hyödylliset. Siellä täällä muurissa on portteja, joita vartioidaan tarkasti. Sisään ei päästetä ketä tahansa, mutta aina kaupunkiin tuntuu livahtavan hämärähiippari jos toinenkin. Muuri on viimeisimmän hyökkäyksen jäljiltä rikki Länsikujien puolella. Muuria on alettu korjaamaan, mutta korjaustyöt vievät aikansa. Rikkonaista muuria kuitenkin vartioidaan tarkasti, mutta jos olet tarpeeksi ovela, saatat päästä livahtamaan rikkinäisestä kohdasta sisään.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja Nipustin » 04 Syys 2013, 20:10

Toinen tuhahteli ja murahteli ääneen tyytymättömyyttään, mikä lähinnä huvitti Jennaa. Tuo oli niin söpö kiukutellessaan noin.
Kun kysyttiin täytyikö uteliville vanhemmille sitten vastata Jenna harkitsi pitkään sanojaan. Samkiel otti nämä asiat monesti juuri niinkuin hänelle sanottiin joten jos nyt alkaisi keskustelemaan siitä ettei ketään oikeasti voinut mitään pakottaa tekemään ja miten jokainen sai päättää mihin haluaisi vastata olisi lopputulos selvä: toinen ei siis sanoisi mitään.
"Noh, minä tietysti arvoistaisin suuresti jos voisit. Mutta ei tarvitse vastata sellaisiin uteluihin jotka eivät millään tavalla kuulu heille! Jos tulee esille näitä kysymyksiä minusta niin voithan sinä niihin hillitysti vastata... Se olisi kohteliasta." Brunette taiteili teetä kuppeihin ja tuli tarjoamaan sitä sitten entiselle enkelille ja siemasi siinä matkalla jo vähän omastaan. Tee ei ollut niin vastenmielistä rommimausteenaan. Niin ainakaan Jennasta joka piti rommista kovasti.
Siro ihminen sovittautui istumaan sohvalle miehensä viereen niin että nojasi käsinojaan ja heitti paljaat jalkansa miehen syliin. Jenna joi pitkän siemauksen vielä onneksi lämmintä juomaansa ja samalla näytti miettiväiseltä. Tuo kävi päässään asioita joita toiselle olisi hyvä vielä kertoa.
Nipustin
 

ViestiKirjoittaja Janni » 04 Syys 2013, 20:18

Jennan vastaus ei ollut järin selkeä, mutta kyllä Samkiel sen joltain osin ymmärsi. Vai niin. Mies totesi lyhyesti, samalla ottaen vastaan lämpimän teekupin. Langennut kohotti kupin nenänsä alle ja nuuhkaisi pienesti. Pieni vivahdus rommia oli huomattavissa lämpöisen höyryn seasta. Aluksi pienesti siemaisten Samkiel maisteli juomaansa, hymähti hiljaa kitkerälle maulle ja hörppäsi lisää.
Janni
 

ViestiKirjoittaja Nipustin » 04 Syys 2013, 20:29

Hetken siinä hiljaa istuskeltuaan Jenna tunsi kuinka häntä alkoi jälleen ramaista. Univelka vaati veroaan ahnaasti. Hetken nainen istuikin siinä mukavasti silmät ummessa ja antoi käsiensä lämmitellä lämpöisen mukin ympärillä. Ei hän jaksanut murehtia enää huomista tapaamista hänen vanhempiensa kanssa, sillä mikä nyt oli pahinta mitä voisi sattua? Saarnata nuo aikoivat Jennalle kuitenkin melkein aina tämän nähdessään, joten ei tämä varmasti kovin paha katastrofi voinut olla. Niin oli toivominen. Samkiel oli ihanan oikeassa kun oli aiemmin todennut vain että että mitäs keskusteltavaa tässä nyt oli, olivathan se vain menossa tapaamaan Jennan vanhempia.
"Kerro jotain matkastasi." neito pyysi laittaen päänsänojamaan sivulle selkänojaa vasten, sillä istui siis sivuttain sohvalla. Nyt kauniit silmät olivat jälleen auki ja tuijottivat onnellisina hänen komeaa vierastaan. Jälleen myös mukista hörpättiin.
Nipustin
 

ViestiKirjoittaja Janni » 04 Syys 2013, 20:43

Samkiel katsahti Jennan puoleen, joka pyysi häntä kertomaan matkastaan. Mies pysytteli tovin hiljaa pohtiessaan mitä oikein kertoisi, olihan hänellä valinnan varaa, mutta kaikki tuntui niin masentavilta aiheilta puhua.
En usko että haluat kuulla tilanteista joissa oli lähellä kuolla. Samkiel totesi jyrkästi, ennen kuin siemaisi uudemman kerran teestään. Tai siitä kuinka leikkasin omat siipeni irti, tai se kun...uhm... Mies jatkoi, mutta keskeytti selityksensä tajutessaan että meni liiallisiin yksityiskohtiin. Niin, huomaat kai ettei matkani ollut järin mukava.
Janni
 

ViestiKirjoittaja Nipustin » 05 Syys 2013, 07:36

Jenna nousi ketterästi ylös sohvalta ja laski mukinsa maahan vähän matkan päähän sohvasta. Sitten sohvalle asettauduttiin uudestaan, mutta tälläkertaa miehen syliin. "No ei kyllä kuulosta kovin mukavalta reissulta..." Jenna sanoi samalla kun sujautti molemmat kätensä miehen paidan sisään ja alkoi näin tunnustella tuon selkää, kohtia joissa siivet olivat olleen ja joihin nainen oli aikoinaan viiltoja tehnyt. Siipiä ei siis enää ollut.
Todettuaankin tämän nainen ei vetänyt molempia käsiään pois, ainoastaan toisen joka pyöräytettiin miehen hartialle ottamaan tukea niin että sylissä oli mukavampi istua, kun taas toinen käsi jäi sivelemään miehen selkää sekä kylkiä. Paidan alta löytynyt lämmin iho tuntui todella mukavalta.
Jennan olisi varmaan kuulunut toisten naisten tavoin olla kovin huolissaan siitä että mies oli juuri kertonut kuinka oli vielä jonkin aikaa sitten ollut hengenvaarassa ja kamppaillut selviämisestä, mutta naisesta tuntui että jos joku pärjäsi, niin sitten tämä mies. Sitä paitsi tässähän sitä oltiin täysin ehjinä, joten miksi enää alkaa vollottaa jostain mitä tapahtui menneisyydessä. Noin laitettuna ajastus kyllä pisti hieman sillä Jenna ei voinut olla yhdistämättä ajatusta menehtyneisiin kaksosiin, jotka olivat myös osa menneisyyttä...
Nipustin
 

ViestiKirjoittaja Janni » 05 Syys 2013, 13:51

Samkiel otti Jennan syliinsä ja seurasi hiljaa kuinka nainen vei kätensä hänen paitansa alle. Sirot sormet tuntuivat mukavilta ihoa vasten. Nainen löysi tiensä aina hänen selälleen asti tunnustelemaan suurikokoisia arpia.
Samikel painoi päänsä selkänojalle rentoutuen, näyttäen voipuneelta. Mies oli kulkenut pitkän matkan sinä päivänä, lepo tekisi todella hyvää. Näytät väsyneeltä. Samkiel komentoi, sen sijaa että olisi valittanut itse väsymyksestään.
Janni
 

ViestiKirjoittaja Nipustin » 05 Syys 2013, 15:08

Arpiset miehet olivatkin aina olleet Jennasta kovin kiehtovia, vaikkeivat nämä kyseiset arvet kovin näkyvällä paikalla olleetkaan Jenna piti niistä kovasti. Sääli että niihin liittyi kauhean kivulias tarina, niin nainen ei kehdannut ääneen julistaa tunteitaan arpia kohtaan. No ei ainakaan vielä tässä vaiheessa.
Toinen näytti kovin voipuneelta siinä Jennan häntä hivellessään ja pian tuo totesikin Jennan näyttävän väsyneeltä. "Sinäkin näytät..." Neito sanoi hymyillen samalla toiselle. "Ehkä meidän pitäisi mennä nukkumaan." Jenna ei kuitenkaan tehnyt elettäkään noustakseen toisen sylistä. Sen sijaan tuijotti viattomasti toista silmiin. Hän ajatteli että toinen voisi ehkä kantaa hänet mikäli hän ei lähtisi siitä vapaaehtoisesti kävelemään.
Nipustin
 

ViestiKirjoittaja Janni » 05 Syys 2013, 16:09

Jenna ehdotti nukkumaan menoa, kun kerran Samkielkin vaikuttu väsyneeltä. Mies hymähti hiljaa, vikaisten toista. Nainen ei liikahtanut mihinkään, katseli vain miestä, joka katseli takaisin hetken aikaan kunnes totesi; Olet laiska.
Samkiel ujutti käsivartensa Jennan jalkojen alta, sekä tuki tuon selkää, ennen kuin nousi ylös sohvalta nainen sylissään. Mies kantoi rakastettunsa keittiön ohi makuuhuoneeseen ja laski naisen vuoteelle.
Janni
 

ViestiKirjoittaja Nipustin » 05 Syys 2013, 17:06

Suloinen tuijotus oli toiminut sillä torujen kera Samkiel kuitenkin kaappasi Jennan syliinsä ja kantoi makuuhuoneeseen. Jenna ei voinut olla kikattamatta siinä toisen vahvoilla käsillä. Oli mukava tuntea välillä olevansa täysin toisen varainen, kuin prinsessa pulassa.
Nainen laskettiin sänkyyn johon humpsahtaessaan Jenna ei voinut olla olematta yhtä suurta hymyä. Kuitenkin toisen toru ihmisen laiskuudesta takaraivossaan, Jenna kiepsahtaa pois sängystä ja astelee langenneen eteen. "Istu." Nainen komensi pehmeästi ja aukaisi solmu kiinnityksen omasta korsetistaan. Toinen saisi nähdä miten energinen hän oli, eikä todellakaan laiska. "Tiedätkö sinä mitä strippaaminen on?" Nainen kysyi sitten kullaltaan kovin viaton ilme kasvoillaan ettei ainakaan hänen ilmeistään toinen voinut kyseistä sanaa päätellä jos sitä ei todella tiennyt.
Nipustin
 

ViestiKirjoittaja Janni » 05 Syys 2013, 18:26

Samkielin ihmetykseksi Jenna pyörähti vuoteelta pois ja käski miestä istuutumaan. Ei hän mitään asiaan kuitenkaan kommentoinut, istahti vain hiljaisena alas vuoteelle.
En. Samkiel vastasi naisen kysymykseen lyhyesti, jääden odottamaan että toinen sen selittäisi hänelle.
Janni
 

ViestiKirjoittaja Nipustin » 05 Syys 2013, 20:24

//K-15

Jennan viaton ilme muuttui virneeksi toisen vastauksesta. Niinhän oli kyllä olettanutkin, ei tämä muuten olisikaan ollut niin hauskaa. "Voisi kai sitä eräänlaiseksi tanssiksi kutsua..." Brunette selitti samalla kun löysää korsettinsa kokonaan ja heittää sen sitten huoneen toiseen nurkkaan. Jenna osasi tanssia parhaiten myöhäisinä baari-iltoinaan, muulloin voisi sanoa että häntä nolotti liikaa tehdä liikkeensä ihan täydellä panoksella, mutta Samkielin seurassa häntä ei oikeastaan nolottanut. Ehkä siksi ettei toisella olisi kokemusta kuitenkaan tästä kenenkään Jennaa taitavamman tekemänä.
Nainen alkoi liikuttaa kehoaan hitaasti, suurin näyttävin liikkein. Hän liikkui aaltomaisesti melkein kyykkyyn ja takaisin ylös. Kuljetti käsiään aina reisiltä hitaasti vatsaa pitkin hiuksiin jossa hiukskia heilautettiin seksikkäästi sekaisin. Tanssin ohessa ensimmäisenä oli lähtevä paita.
Ylös käsiä liuttaessaan nainen sujauttaa kätensä oman paitansa sisään ja sitten yhdellä ripeällä liikkeellä saa sujahdettua ulos paidastaan. Paita lensi korsetin kanssa samaan suuntaan lattialle sekin. Nyt tämän yksityistanssijan yläkeho oli täysin paljas joka Jennasta itsestään tuntui erityisen mukavalta sen jälkeen kun oli koko päivän ollut työasussaan. Nainen myös kumartui tässä välissä tekemään seksikkään poseerauksen etukumarassa, jonka aikana puristi hellästi toista rinnoistaan.
Tanssiminen siirtyi ihan Samkielin eteen, siinä missä äsken välimatka oli ollut puolisentoista askelta. Välillä pyörähdettiin ympäri ja välillä nainen kosketti käsillään leikkisästi miestä. Jäljellä oli enää tuon röyhelöinen lyhyt hame, joka lähtikin seuraavaksi. Brunette liu'utti kätensä hitaasti hameensa sisään ja se pudotettiin nilkkoihin. Kahdella viettelevällä jalkojen nostolla neito kipusi Samkielin syliin istumaan hajareisin jättäen hameen maahan. Nyt kauniin ihmisen yllä ei ollut muuta kuin pikkuiset vaaleat alushousut, jotka melkein sopivat naisen ihonväriin.
"Mitä pidit?" Jenna kysyi samalla kietaisten kätensä miehen kaulalle. Pieni puna oli noussut nyt naisen kasvoille kun esitys oli ohi.
Nipustin
 

ViestiKirjoittaja Janni » 06 Syys 2013, 13:18

Samkiel seurasi hiljaisena vuoteelta Jennaa, joka ryhtyi näyttävin liikkein tanssimaan niin kuin oli sanonutkin. Mies kallisti päätään kummastellen, mitä nainen oikein teki? Tai ylipäätään miksi?
Se kyllä valkeni Samkielille pikkuhiljaa, Jennen riisuessa vatteitaan yksitellen mahdollisimman eroottisin liikkein. Miehen katse vaeilsi toisen vartaloa pitkin.
Lopulta Jenna kiipesi Samkielin syliin puolialastomana, kietoen kätensä miehen kaulan ympäri ja udellen hänen mielipidettään. Miksi riisuuduit niin hitaasti? Tiedätkö kuinka kiusoittelevaa se on miehelle? Mies kommentoi toruvaan sävyyn, samalla kun kietoi itse kätensä Jennan lanteille.
Janni
 

ViestiKirjoittaja Nipustin » 06 Syys 2013, 13:41

Jenna yritti aluksi taistella hymyä vastaan toisen kommentille strippaamisesta, muttei sitten lopulta voinut, mutta nauramisen sai onneksi tukahdutettua tiiviisiti yhteen puristettujen huulten taakse. "Tuota, rakas, se on vähän niin kuin sen tarkoituskin", brunette sanoi edelleen hymyillen huvittuneena. "Olet niin suloinen kun et tiedä näitä juttuja..." Jennan teki mielisanoa myös ääneen, muttei hän kehdannut sillä oikeastaan uskoi ettei toinen ottaisi sitä alkuunkaan kohteliaisuutena niinkuin se oli tarkoitettu.
Hellästi nainen painoi suukon toisen otsalle, joutuen kurottamaan hieman sillä toinen oli kuitenkin pidempi kuin hän itse. Näin naisen paljas rintakehä kävi aika likellä miehen kasvoja. Mietittyään hetken itsekin miten älyttömältä toisesta täytyi strippaamisen käsitteen kuulostaa, sillä kukapa nyt haluaisi vain tuijotella kaunista naista joka riisuu vaatteitaan kun ei saa sitten edes koskea tuohon. "Joistakin miehistä on kiva katsoa alastomien tai vähäpukeisten naisten tanssia. Heistä se on kiihottavaa." Jenna päätti vielä selittää selventääkseen tätä koko asiaa. Se oli kyllä puoliksi myös ääneen ajattelua johtopäätöksenä hänen omiin mietteisiinsä.
Nipustin
 

ViestiKirjoittaja Janni » 06 Syys 2013, 19:17

Tarkoitus Samkiel tuhahti Jennalle, josta saattoi nähdä huvittuneisuuden vivahteita. Mies ei kuitenkaan marissut asiasta enempää, otti vain mielessään suukon vastaan.
Nainen päätti selittää hivenen lisää aiheesta, joka Samkielin korvaan kuulosti entistä typerämmältä. Se toki on kiihottavaa, mutta miksi ei voida mennä suoraan asiaan? Mies kummasteli. Se ainokainen kuukausi minkä hän oli Jennan kanssa viettänyt, oli opettanut hänelle monta asiaa eroottisuudesta, joten aihe ei ollut täysin tuntematon hänelle.
Janni
 

ViestiKirjoittaja Nipustin » 06 Syys 2013, 20:32

"Pääsee oikeaan tunnelmaan?" Jenna ehdotti selvästi huvittuneena siitä ettei itsekään tiennyt tuohon kysymykseen vastausta. "Älä minulta näin vaikeita kysele, miesten keksintö tämä on!" Vai oliko sittenkään? Saattoi olla myös huomionkipeiden naisten keksintö jotka näin eivät varmasti huomiotta jääneet. No asiaa oli varmaan turha miettiä sen enempää.
Jenna hivutti kätensä Samkielin paidan sisään ja alkoi nostaman tuota pois. "Illat on vielä niin lämpimiä että tarkenet varmasti nukkua vähemmälläkin vaateuksella. Ja jos alkaa paleltaa, niin olenhan minä sentään siinä..." Söpöläinen kihersi onnellisena miettiessään sitä että pääsee tosiaan jälleen toisen viereen nukkumaan. Tuntui ihan liian hyvältä ollakseen totta. Jenna suukotteli nyt toisen paljasta yläruumista monilla rakastavilla suukoilla.
Nipustin
 

EdellinenSeuraava

Paluu Kylä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron