Tarpeeksi hyvä ryöstettäväksi

Satamakylässä sijaitsevat Cryptin suurimmat laiturit, joille suuret kauppalaivat saapuvat. Laitureilta lähtee leveitä, kivetettyjä katuja risteilemään pitkin kylää, sekä suurin teistä johtaa pois satamasta, kohti aroja.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja Nipustin » 05 Syys 2013, 22:16

//K-15//

Kylmä kylpy tuli feeniksille kieltämättä yllätyksenä, mutta mikäpä ei tulisi kun ei koskaan vaivautunut miettimään mitään etukäteen. Korvia särkevä kiljaisu karkasi miehen kidasta kun vesi lensi häntä päin. Nopeasti se höyrystyi hänen iholtaan pois mutta silti se oli kirvellyt. Heti kun vesi oli alkanut höyrystymään pois, kivusta vieläkin kärsivä Phoenix alkoi nauraa. Häntä vihasi niin moni henkilö ettei ollut uutta että hänen päälleen oli heitetty vettä. Kerran hänet oli itse asiassa yritetty hukuttaa jääveteen ja se se vasta olikin sattunut perkeleesti. Phoen nauru oli vähän pilkkaavaa, sillä olihan tuo demoni tai mikä lie yrittänyt tosissaan käyttää Phoen mahtia tuota itseään vastaan.
Tarkasti tähdätty ärsytyspotku osui kun osuikin kohteeseen, mutta toinenpa jäädyttikin tulistuneen feeniksin jalkaa. Suuttuessaan ja kivun kirpaistessa Phoenix sytytti oman jalkansa joka äsken toiseen oli osunut liekkeihin että kipu katoaisi nopeammin. Uutta kiljahdusta ei enää tullut, vaikka tämä tekikin enemmän kipeää. Muutama ihmisten rakastama kirosana lensi kyllä ilmoille. Kaappidemoni alkoi raivomaan Phoenixille siitä ettei tämä ollut yrittänyt "puolustaa omaa nautintoaan" mille Phoenix virnisti hyvin itselleen uskolliseen tapaan. Hän oli todellakin saanut tuon mielipuolen ärsytettyä. Häntä päin lähetettiin selvästi jonkinlainen kylmäaaltohyökkäys johon feeniks vastasi räiskyvillä lieskoilla. Huone alkoi olla sieltä täältä tulessa, tuli oli aika tuhoava voima riistäytyessään käsistä.
Phoe havastui kamppailustaan kun Nau kiljaisi hänen takanaan. "Kiva kulta nähdä sinuakin", Phoe heitti imelästi tuolle vastaukseksi sekä iski silmää. No tämä taistelu ei kestäisi enää kauaa. Sitten sininen mies jälleen raivosi Phoenixille, selvästi tajunneena että oli hävinnyt jo. "No ajattelin kyllä siirtyä huoneesta pois sitä varten, mutta hei, kun muotoilet sen noin jään kyllä ilomielin." Sitten Phoenix ojensi kätensä kohti toisen kaappia. "Kaboon horo!" Tämä sanoin ja puristi kätensä nyrkkiin ja kaappia ympäröivät tulet roihahtivat todella kirkkaasti ja kaapista lenteli palavia räjähtäneen puun kappaleita.

Phoenix sammutti lieskat ympäriltään. Hän ei kuitenkaan aikonut polttaa taloa maan tasalle. Tuli ihan pimeää ja hän saattoi kuulla naisen epätasaisen hengityksen hyvin selvästi. Sitten luotiin ilmaan leijailemaan aikaisemminkin nähtyjä tulilamppuja ja kumarruttiin Naun luokse. Taistelussa Phoe oli polttanut itseltään housuista toisen lahkeen pois, aikaisemmin estääkseen jäädyttävää tunnetta jalassaan. Myös Phoen paita oli sieltä täältä palanut eli melko repaleisen näköinen. Phoenix nosti naisen syliinsä ja haki sitten katsekontaktia tuon kauniista silmistä. "Ootko kunnossa?" Miehen ääni kävi kysymään.
Nipustin
 

ViestiKirjoittaja Lörri » 05 Syys 2013, 22:34

K15

Samalla hetkellä kun Phoenix räjäytti tammikaapin komeasti kappaleiksi, ja demoni menetti henkensä - tai mitä niille sitten ikinä tapahtuikin- energiaa purkautui niin valtavasti että Nau karjaisi tuskaisesti ja sai elämänsä orgasmin. Ääni muuttui kirkunaksi ja kesti pitkään. Se oli karmiva kivun, ällötyksen ja kiiman sekamelska, joka hellitettyyään sai naisen kakomaan voimakkaasti; vatsalaukku kääntyi monta kertaa ympäri, mutta Nau ei antanut ylen, koska vatsalaukku oli tyhjä.
Nau vaipui tokeroisena turkiksille, ja huohotti siinä aloillaan, kunnes tunsi Phoen vahvojen käsivarsien nostavan hänet syliinsä. Phoen syli oli kuuma, ja nokinen. Kun Phoe puhutteli, Nau avasi silmänsä ja kohtasi miehen punahekuisten silmien katseen. Hänen kasvonsa olivat kyyneleistä ja noesta ja ties mistä sotkuiset, ja helottivat yhä turpeina ja lähes yhtä punaisina kuin hänen sekainen tukkapehkonsa. " En. En kuole, mutta en ole kunnossakaan." Nau sitten vastasi feeniksin sylissä. " Mitä helvettiä ja mikä helvetti tuo oikein oli?!" Tämä tuli suuttuneesti, joka kertoi hänen todellakin olevan palaamassa omaksi itsekseen. Sitten Nau virnisti.
" Kaboom horo!" Hän sanoi, ja alkoi nauraa villisti, katsellen yhä syvälle Phoeniksin silmiin.
Lörri
 

ViestiKirjoittaja Nipustin » 05 Syys 2013, 22:55

//K-15//

Phoenix kohautti huvittuneena toista kulmaansa kun neiti hänen sylissään mekasti ja raivosi tapahtuneesta. Phoenixilla ei ollut vastauksia tuon kysymyksiin joten ei alkanut niiihin näin ollen kommentoimaankaan, vaikka tuskin se oli kysymysten tarkoituskaan sillä aivan yllättäen Nau virnisti ja Phoen yllätykseksi hän oli näkevinään virneessä jotain kovin Phoenixmäistä. Eihän siitä voinut olla kuin ylpeä.
Mies liittyi toisen nauruun tuon heitettyä Phoenix voitonhuudahduksen jälleen ilmoille. Ai toinen oli siis ollut ihan tajuissaan kuullakseen miehen puheita. Oikeastaan Phoe ei piitannut paljoa toisista, mutta nyt hän yllätti itsensä miettimästä mitäs kaikkea muuta tuo nainen oli mahtanut kuulla. Sen täytyi tarkoittaa että häntä oikeasti kiinnosti mitä Nau oli kuullut. Häntäkö? Kiinnosti? Toisen ihmisen mielipide?!
Phoenixin katse oli intiimi kun he siinä tuijottivat toisiaan. Toisen yrittäessä tarkastella yhä aina vain syvemmälle Phoenixin silmiin, missä normaalisti näy lämpimän väristen iiristen lisäksi mitään lämpöä, nyt siellä oli jotain. Kipinä toivoa siitä ettei tämäkään mies ehkä ollut täysin tunnevammainen.
"No mulla oli kivaa, monesti mimmit ei suostu järjestämään ihan tommosta showta, mutta mäpä sainkin nyt seurava eturivistä melkosen hekuman hetken" Phoenix sanoi perverssi sekä oikeastaan kiusoitteleva ilme kasvoillaan.
He olivat likellä seinää joten yhdellä askelleella Phoenix sai kirittyä välin seinään niin ahtaaksi että laskiessaan Naun käsivarsiltaan tuo jäi seinän ja miehen väliin. Phoenix piti naisen itsensä ja seinän välissä niin ettivät tuon jalat osuneet maahan, sillä kasvot olivat miehen kasvojen korkeudella. Naun huulille tähdättiin seuraavaksi melko väkivaltaisellakin voimalla suudelma, joka kaikessa intohimoisuudessaan ja eläimellisyydessään kuvasi miehen kiihtynyttä olotilaa.
Nipustin
 

ViestiKirjoittaja Lörri » 06 Syys 2013, 12:10

K15

Naun teki mielensä iskeä miestä kasvoihin nyrkillä, ja samalla häntä kuitenkin nauratti, ja hän tunsi olevansa jotenkin lumoutuneessa olotilassa. Ei voinut olla varma, johtuiko se Phoenixistä, äskeisistä sattumuskista, vai kenties molemmista.
Mies harppasi niin, että Nau oli puristunut tiiviisti seinän ja miehen ruumiin väiin. Phoenixin irrottaessa kätensä hänen ympäriltään, Nau kiepautti jalkansa tämän lanteille, ja tarttui raa'asti tätä liekinpunaisesta niskatukasta kummallakin kouralla.
Suudelma oli raaka, kuuma ja intohimoinen.
Nau raastoi suudelman tuoman kiihkon vallassa miehen hiuksia, puristi reisiään tämän ympärillä, ja alkoi keinuttaa lanteitaan tätä vasten rytmikkäästi. Hengitys kiihtyi ja syveni huohotukseksi.
Liekeissä. Siltä se tuntui.
Samassa Nau iski hampaansa terävästi Phoenixin kaulaan, koetti kiskaista hiuksista miehen pään taakse, ja onnistua potkaisemaan tätä haaroväliin julmetulla voimalla. Raivon voima yllätti Naun itsensäkin. Hän lennähti lattialle ja tuijotti mieheen murhaavasti vihreillä silmillään. Hän oli kyyryssä, toinen jalka allaan ja toinen suorana. Asennossa ja koko naisessa oli nyt jotain hyvin kissamaista. " Nyt saa riittää!" Nau sähisi Phoelle, ja samassa hänen katseensa sattui sievään, mustaan samettikääröön, joka lepäsi hiiltyineden puunkappaleiden seassa vähän eteenpäin siitä paikasta, jossa Phoenix oli äskettäin seissyt. Kääröstä pilkisti esiin jotain metallista, kuin kahva, ja impulsiivisesti Nau loikkasi kohti kääröä käsi ojossa.
Lörri
 

ViestiKirjoittaja Nipustin » 06 Syys 2013, 13:11

Ihminen oli lähtenyt mukaan Phoenixin kuumana leikkiin vastaten suudelmaan, kietaisten jalat miehen ympärille ja upottaen sirot kätensä tuon hiuksiin. Kipu oli Phoenixille erilaista kun toisille, kuolevaisille. Hän saattoi ammentaa siitä kiiihkoa, kuten nytkin kävi kun hänen herkimpiin hiuksiinsa tarrattiin voimallisesti. Se sattui, mutta kipu muunsi muotoaan niin sukkelaan ettei kivusta melkein voinut puhuakaan.
Yhdessä hetkessä kuitenkin tuntui uudenlainen kipu kun Nau upotti hampaansa miehen niskaan, se sattui muttei saanut Phoenixista ulos kiihtynyttä henkäystä enempää. Tämäkään kipu ei ollut riittävä näyttääkseen todelliset rumat kasvonsa miehelle, mutta seuraava potku kyllä hoisi sen homman. Nainen oli tainnut tähdätä Phoenixia suoraa tuon arinpiin osiin, mutta kun nainen oli kirkaissut miehen päätä taaksepäin oli myös koko miehen kroppa liikahtanut siten että potku osui, voimallisena ja kovana, suoraa miehen sääreen. "Mitä helv--!" Mies huusi liikahtaen tosiaan sen verran taakse päin että saattoi antaa Naun tipahtaa tuohon kissamaisen viekkaaseen asentoonasa maahan. Nainen sähisi feeniksille joka katsoi tuota virne kasvoillaan, kulmat kysyvästi kohollaan. Naun katse siirtyi hiiltyneisiin kaapin kappaleisiin ja Phoenix vilkaisi samaan suuntaan, sillä tiesi kasasta varmasti lyötyvän vielä aseita ja vaikka hieman kiihottunut pienistä määristä kipua olikin, hän ei kaivannut miekkaa sojottamaan rinnastaan. "Niinkö sinusta?" kuului miehen vastaus kun toinen syöksyi kohti mustaa kääröä hiiltyneen puuan seassa, käsi ahnaasti ojossa. "Minä kun vasta lämmittelen..." Phoenixin kasvoilla oli häiritsevän kieroontunut virne ja tuo sylkäisi maahan. Mies ei välittänyt mitään siitä että toinen oli nyt saavuttanut haluamansa kohteen. Käsi vietiin tunnustelemaan kaulaa, kohtaa johon nainen oli häntä purrut. Kohta oli kipeänä, siinä tuntui suorastaan sykkivinä aaltoina kipu. Feeniks olisi voinut parantaa itsensä tuollaisesta haavasta, tietysti, mutta oikeastaan se symboloi aika hyvin tilannetta joten se jätettiin siihen.
Phoe siirtyi ulospääsyn tielle, luoden itselleen jälleen mahtavat feeniksin siivet ja sitten hän katsoi tuota nuorta ihmisnaista edelleen virne kasvoillaan. "Melkoinen pakkaus, täytyy myöntää..."
Nipustin
 

ViestiKirjoittaja Lörri » 06 Syys 2013, 17:37

Mustasta sametista kuoritutui jotain upeaa. Hopeoidut ja sirot heittoveitset, joiden kahvoihin oli upotettu pieniä timantteja, ja herraparatkoon, niihin oli kaiverrettu kauniisti pieni N kirjain, jonka juurella oli siro kukkanen. " Hah!" Nau huudahti, ja tarkasteli ihastuneesti upeaa käsityötä olevaa luomusta silmiensä edessä. Sitten hänen mieleensä putkahti ajatus, joka sai hänet yllättäin hymyilemään. Neito kääntyi pää kallellaan katsomaan kohti Phoenixia, joka seisoi nyt sekasortoisen huoneen ovella, ja loi jälleen upeat siivet selkäänsä. " Sinä" Nau aloitti. " Taisit tietää, että nämä kyseiset heittoveitset odottivat täällä kaapissa?" Äänessä oli nyt ilkikurisuutta. Ajatus oli punapäästä hirmuisen lämmittävä. Hän asteli rauhallisesti miehen luo ja pysähtyi tämän eteen, sujauttaen heittoveitset takaisin samettiinsa ja laittaen ne tallelle uumallaan kulkevaan tarvikevyöhön." Olen pahoillani tuosta äskeisestä,hyvä mies." Nau sanoi sitten kauniisti ja muka nöyrästi, kohotti kätensä ja silitti hellästi tulimiehen poskea. "Olen hiukan epätasapainossa, kuten huomaat" Neito sanoi vielä, ja kohottautui varpailleen, jotta ylettyisi suikkaamaan söpön suukon keskelle Phoenixin lämmintä nenää. Sitten hän jäi virnistellen siihen liki, tarkkailemaan miehen reaktiota tähän hänen herttaiseen hellyyteensä. Nau oli mielestään saanut miehen kiinni miellyttävästä huomionosoituksesta näiden heittoveitsien suhteen, ja halusi nähdä, miten tulimies siihen suhtautuisi.
Lörri
 

ViestiKirjoittaja Nipustin » 06 Syys 2013, 21:58

Toinen avasi käärön jota oli aikaisemmin lähtenyt niin ahnaasti tavoittelemaan. Kuten oletettua Nau ihasteli ihan äänen äännähtäen heittoveitsiä, jotka olivatkin kyllä todellakin ase- sekä korusepän yhteintyön kaunis luomus. Aivan yllättäen naisen ääni muuttui taas kellossa ja siihen tultiinkin sitten ihan lähelle silittelemään Phoen poskea ja jopa suukotettiin tuota nenän päähän. Phoenix ei missään välissä luopunut omasta perusvirneestään joka lepäsi kasvoilla, silloin olisi todella täytynyt keksiä muita tunteita ilmentäviä ilmeitä, ja eihän se enää käynyt päinsä. Phoenix oli kyllä tiennyt heittoveitsien olemassa olosta ja arvellut naisen pitävän niistä, muttei myöntänyt sitä ääneen vaan hymyili salaperäisesti ja kohautti hieman olkiaan.
"Jos kaikki miehet ovat sikoja, niin kaikki naiset ovat pinnallisia ja tuuliviirejä", Phoenix sanoi ja ottaen huomioon tuon virneen olisi voinut olettaa ettei tuo kuitenkaan ollut tosissaan. Vaan puhuiko mies silti syvällä sisimmissään loukatun miehen suulla, loukattuna siitä että hänen oli annettu ymmärtää, sitten ei oltu ymmärretty antaa ja nyt taas alettiin lirkutella.
"Näinpähän ainakin että olet todellakin halukas menemään riittävän pitkälle päästäksesi tavoitteeseesi", tulimies naurahti viitaten hänen aikaisempaan kysymykseensä samana iltana, "Ihailtavaa. Emme olekaan niin erilaisia, sinä ja minä. Olet oikestaan tosi kiehtova, vaikka täytyy myöntää että aluksi pidin sinua ehkä hieman itsestäsi liikaa luulevana kakarana." Tämä oli oikeasti kohteliaisuus vaikka Phoen sisäinen paha poika sai sen kuulostamaan tylyltä.
"Jos lähentelen sinua uudestaan, voisitko purra taas?" komistus ei liikahtanu oven suusta mutta vei nyt toisen kätensä sivelemään Naun käsivartta hellästi jättäen jälkeensä lämpimän tuntoisen ihon. "Kukaan ei ole ennen tainnutkaan ihan purra minua..." Miehen ääni pursusi jälleen seksuaalista energiaa joka oli aistittavassa myös tämän silmien palossa sekä pervossa virneessä.
Nipustin
 

ViestiKirjoittaja Lörri » 07 Syys 2013, 22:21

Nau nauroi suloisesti." Ehkäpä osut aivan oikeaan, pinnallinen ja tuuliviiri voi sopia minuun kuin nenä päähän...tai sitten ei." Hän sanoi Phoelle jonka komeat kasvot olivat jähmettyneet kestovirneeseen. Seuraaville sanoille punapää kohotti kulmiaan ja katsoi miestä tutkivasti, mutta päätti sitten ottaa sen kohteliaisuutena. " Luulo ei ole tiedon väärtti." Hän lausui hymyillen.
"Jos lähentelen sinua uudestaan, voisitko purra taas?" Sanoi Phoe ja Naun rinnassa läikähti. Tässä kommentissa oli hänestä jotain todella liikuttavaa. Tämä suuri, hurja, mystinen ja tulinen feenixlintu - siksi demoni oli Phoea sanonut- pyysi häneltä, nuorelta neitoselta, puremaa. Okei, se olisi voinut olla vaikka suudelmakin, jota mies pyysi, mutta toki oli kovin Phoelle sopivaa, että kysymys oli nimenomaan puremasta. Sitten tuo siveli hänen käsivarttaan hellästi, ja samassa miehen katseeseen syttyi jälleen tuttu kiihko. Nau saattoi tuntea sen väristyksinä selkäpiissään, ja tunsi jälleen kuumentuvansa itsekin. Hän painautui lähemmäs Phoenixin lämmintä vartaloa. Hetkisen hän juoksutti käsiään miehen vartalolla, haluten nauttia sen jokaisesta täydellisestä neliösentistä. Sitten Nau kohotti miehen lihaksissa vaellelleen katseensa tämän silmiin, ja sanoi;
" Kultaseni, voisin aivan varmasti purra sinua uudelleen, ja voit olla varma, että haluaisinkin. Mutta minusta on parempi, että se jää tänään tähän. Sinä saat minut vietyä sellaisiin tiloihin, mies, ettei ole paremmasta väliä...en ymmärrä. Mutta mikäli nyt tekisin, niin kuin mielin, en voisi olla varma että kokisin sinut. Että se olisit puhtaasti juuri sinä, joka minut saa syttymään. Tuo äskeinen demoni, vai mikä liekään, sekoitti minua aika tavalla, ja oloni on ällöttävä, kun vain ajattelenkin että se mitä saisin kokea sinun kanssasi sekoittuisi tuon olennon likaiseen energiaan ja kosketukseen." Viimeisten lauseiden aikana Nau irrotti katseensa miehen hehkuvista silmistä ja loi sen viistosti alas. Hän puraisi huomaamattaan pullean alahuulensa hampaidensa väliin, ja kohotti sitten taas katseensa ylös Phoen kasvoihin.
Lörri
 

ViestiKirjoittaja Nipustin » 08 Syys 2013, 17:37

Mies kuunteli toisen puheen ja antoi tuon leikitellä milloin sormillaan pitkin miehen kehoa, tai sitten silmillä tuijotellen näyttäviä lihaksia. "No siinä ainakin olet harvinaisen oikeassa että minua kannattaa vaalia..." Mies sanoi 'vaatimattomasti' ja naurahti. "Mutta tiedätkös mitä mussukka, minä nautin kyllä kovasti kun kauniit naiset hyväksikäyttävät minua, todella. Mutta sitäkin peliä pelataan minun säännöilläni." Phoenixin eroottiset silmät tuijottivat hypnoottisesti Naun silmiin ja mies kumartui tuon ylle, nostaen kädellään neidon kasvot ylös omiaan kohti, jääden siihen sitten pitelemään tuota leuasta. "Olet todella kaunis Nau, toivon todella että tapaamme vielä..." Feeniksin siivet kietoutuivat myös naisen ympärille siinä herkän kauniissa hetkessä, kun Phoenix painoi hellän jäähyväissuudelman toisen huulille. Siinä oli jotain herkkää ja kaunista.
"... ja varmistaakseni sen taidankin ottaa tämän!" Mies naurahti suoristautuessaan toisen luota. Nyt hänellä oli kädessään joka oli ollut vapaan suudelman ajan se äskeinen musta sametti paketti. Mies virnisti oikein leveästi. "Nähdään Nau! Tiedän että kaipaat minua kovasti ja tulet etsimään minut vaikka maailman ääristä, koska minä olen niin täydellinen ja upea!" Tulimies ei antaisi naisten höynäyttää itseään. Nyt ainakin hän saattoi olla hyvinkin satavarma että he kohtaisivat vielä, nimittäin Nau oli niin onnellisena katsellut kauniita heittoveitsiä jotka olivat paketista kuoriutuneet. Ei tuo niitä Phoelle antaisi.
Tietenkään nainen ei antaisi Phoenixin mennä tuollaisen tempun jälkeen, mutta Phoenix uskoi yllätyksen tuomaan etumatkaan ja vieläpä samalla kun lähti juoksemaan antoi tulivalojen sammua. Hän tiesi nopeimman reitin ulos kartanosta myös ilman valoa, taas kun toinen olisi nyt hetken sokea kuin myyrä.

Phoenix astui raskaista etupihan ulko-ovista raikkaaseen ilmaan ja lennähti hymyillen ilmaan edelleen toisen vaalima paketti käsissään. Tuon kasvoilla lepäsi edelleen mairea virne.Tämä ei jäisi tähän. He tapaisivat vielä...

//Noniin suunnitelmiesi mukaisesti se Phoenix nyt nappasi nuo heittoveitset itselleen:D Haluatko aloittaa samantien peliä toisaalla jossa Nau voi tulla ensin potkaisemaan miestä tuon tempun vuoksi ja sitten pihistämään heittoveitsensä takaisin itselleen, vai joskus myöhemmin?;D//
Nipustin
 

ViestiKirjoittaja Lörri » 08 Syys 2013, 19:27

Lörri
 

Edellinen

Paluu Laiturit & kadut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron