Explanation

Sisältäen niin syrjäisimmät asunnot, kuin kylän keskustan. Kylän keskipisteenä on suuri, yleensä vilkas aukio, jota kutsutaan kauppatoriksi. Torilla järjestetään niin myyjäisiä kuin kansantapahtumiakin, juhlista, vuodenajasta ja valtakunnantilanteesta riippuen.
Kylä on monitasoinen ja suuri. Katuja risteilee siellä täällä. Suurin osa kauppatorinläheisistä kaduista on täynnä puoteja, kapakoita ja majataloja. Mitä syrjemmäs mennään itse kauppatorilta, sitä enemmän alkaa esiintyä itse kaupungissa asuvien asuntoja. Linnalle päin jos lähtee, tulee vastaan aateliston asuinalueet. Toiseen suuntaan lähdettäessä Länsikujille päin on taas niin porvareiden, kuin talonpoikien asuntoja.
Kaduilta ei ole vaikea löytää myös kodittomia ja orpoja pyörimästä.

Kaupunkia ympäröi muurit. Muurit ovat hieman matalammat ja heikommat, mitä itse linnan muurit, mutta silti kestävät ja hyödylliset. Siellä täällä muurissa on portteja, joita vartioidaan tarkasti. Sisään ei päästetä ketä tahansa, mutta aina kaupunkiin tuntuu livahtavan hämärähiippari jos toinenkin. Muuri on viimeisimmän hyökkäyksen jäljiltä rikki Länsikujien puolella. Muuria on alettu korjaamaan, mutta korjaustyöt vievät aikansa. Rikkonaista muuria kuitenkin vartioidaan tarkasti, mutta jos olet tarpeeksi ovela, saatat päästä livahtamaan rikkinäisestä kohdasta sisään.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja Janni » 20 Loka 2013, 13:12

Kaksikon matka jatkui torin kautta kotiin saakka. Sillä välin mies oli pohtinut itsekseen sen aamun tapahtumia ja yritti ymmärtää Jennan käytöstä erilaisten ihmisten seurassa.

Mies istahti tuttuun nojatuoliin heidän päästyä aivan sisälle asti, naisen puolestaan sipsuttaessa keittiöön puuhaamaan ostetun leivän ja salaatin kanssa.
Harjoitella? Samkiel toisti Jennan lausahdukselle, eihän hän ollut harjoitellut oikein mitään, ilmeisesti vain reputtanut kaikki kohteliaisuudet mitä hän olisi voinut missäkin tilanteessa sanoa. Toisen jatkaessa ja puhuessa jonkinlaisesta merkistä jota he voisivat käyttää aina kun miehen pitäisi käyttäytyä. Mutta mistä minä tiedän mitä minun pitää sanoa kun näen sen merkin?"
Janni
 

ViestiKirjoittaja Nipustin » 20 Loka 2013, 16:59

Jenna oikeastaan yllättyi että Samkiel ei ollut koko ideaa vastaan tai sanonut ettei halua nähdä Jennan vanhempia saati olla kohtelias. Brunette silmät suurina tuijotti hetken enkeliä hymyn levetessä hetki hetkeltä hänen huulillaan. "Minä opetan. Mutta uskon että pärjäisit kyllä täydellisesti kunhan saan toimisit juuri päin vastoin siihen nähden miten haluaisit toimia..." Jenna nauroi ja pomppasi alas pöydältä tuomaan Samkielillekin ruokaa. Sitten hän asettui istumaan sohvalle. Hän söi leipäänsä ja vatsa lauloi halleluujaa kun sai ruokaa. Ihmisnainen pohti kuinka voisikaan lunastaa lupauksen siitä että opettaisi toisen toimimaan oikein merkkin nähdessään.
"Esimerkiksi, jos joku yrittää ärsyttää sinua tahallaan, kuten se leipuri tänään, suurin nautinto minkä voit antaa sellaiselle ärsyttäjälle on ärsyyntyä. Merkin nähdessäsi sinun tulisi rauhoittua ja keksiä jotain nokkelaa takaisin heitettävää tai esimerkiksi sanoa 'kiitos', tilanteesta riippuen." Leipää mutusteltiin hetki ja kun saatiin nielaistua juttu jatkui, "Tai jos huomaat että joku selvästi valehtelee, ollakseen kohtelias, anna asian olla. Hän tietää että tiedät sen olevan vale, sinä tiedätkin että se on, mutta asiaan ei silti tule puuttua."
Jenna alkoi miettiä pitäisikö Samkielistä samalla yrittää muovata herrasmiestä niin että tuolle neuvoisi ovien availua ja kehuja. Ehkä mies omaksuisi niitä vähäsen pehmittämään muuten tylyä ensivaikutelmaa. Olihan tuo mies ollut aikanaan myös Jennalle todella tyly kun he ensi kerran kohtasivat ja mies oli kipeä Sitä muistellessaan neito tuijotti rakastuneesti pää kallellaan komeaa Samkieliä. Voi siitä tuntui olevan ikuisuus...
Nipustin
 

ViestiKirjoittaja Janni » 25 Loka 2013, 18:30

Päinvastoin? Samkiel tuijotti Jennaa hieman kulmat kurtussa, hänen täytyi siis alkaa miettimään mitä hänen täytyi sanoa, normaalisti suusta tuli mitä tuli.
Mies otti leivän vastaan, alkaen syömään sitä samalla kun Jenna ryhtyi selittämään tarkemmin mitä langenneen tulisi ottaa huomioon. Kaikki mitä nainen selitti oli täysin päinvastaista, jotenkin Samkielista alkoi tuntua koko touhun olevan todella huono idea, mutta taas toisaalta hän yritti parhaansa Jennan tähden.
Voin yrittää, mutta en lupaa mitään. Mies totesi mutustettuaan viimeisen suupalan leivästään. Näin ollen, langennut toivoi ettei Jenna odottanut hänestä liikoja. Noh jos vaikka kertoisit minulle esimerkin niin voin yrittää olla kohtelias.
Janni
 

ViestiKirjoittaja Nipustin » 28 Loka 2013, 01:43

"Kiitos rakas", Jenna sanoi hellästi käväisi suukottamassa Samkieliä poskelle tuon luvatessa yrittää tehdä parhaansa. Toinen oli kerrassaan suloinen ja mitä väliä vaikka kaikki ei ehkä menisikään täysin suunnitelmien mukaan? Kyllä hänen vanhempiensa pitäisi joskus tottua siihen että Sam oli tuollainen, sillä Jenna rakasti häntä sellaisena eikä tahtoisikaan tuon muuttuvan lipeväksi herramieheksi.
"Noh, mitäs minä keksisin..." Jenna aloitti pohdintansa ääneen ja nojaili mukavasti taakse päin istuimessaan. Hän mutristeli huuliian ja kurtisteli kulmiaan miettiessään. Lopulta keksittiin muutamia hyviä esimerkkejä. Jenna nojautui eteen päin nojaten käsillään polviinsa esittäessään keksimiään ajatuksia ääneen toiselle. "Esimerkiksi, jos joku sanoo että oli ilo tavata sinut, tiedät että hän valehtelee kuten eilen kävi äitini kanssa, mutta vastaat siihen silti 'Kiitos samoin', vaikka ymmärrän kyllä miksi se tuntuu tyhmältä. Kohteliaisuudet ovat vain koreaksi puettuja valheita! Ja sitten jos tulee hiljaista, on hyvien tapojen mukaista yrittää viritellä keskustelua. Jälleen esimerkkinä voit kehua ruokaa, sisustusta tai vaikka minua. Vanhemmat yleensä pitävät siitä kun heidän jälkikasvuaan kehuu, varsinkin jos vertaa heihin itseensä."
Nipustin
 

Re: Explanation

ViestiKirjoittaja Janni » 08 Marras 2013, 18:24

Samkiel oli syönyt leipänsä ja nojautui tuoliin paremmin kuuntelemaan Jennan selittäessä hyviä esimerkkejä. Mies ei keskeyttänyt toista, mutta murahteli hiljaa itsekseen mokomille esimerkeille. "Ihmiset ovat outoja." Langennut tuhahti toisen lopettaessa. "Kaikki olisi niin paljon helpompaa jos ihmiset vain puhuisivat mitä ovat oikeasti mieltä." Mies valitti, mutta lisäsi nopeasti perään. "Mutta siis, eihän sille enää voi mitään, joten minun on tyydyttävä kohtalooni." Samkiel ei halunnut valittaa kokoajan Jennalle jostakin, kaikella oli sentään jonkinlainen rajansa.
Janni
 

Re: Explanation

ViestiKirjoittaja Nipustin » 09 Marras 2013, 21:49

"Tiedän että se olisi rakas, tiedän." Jenna kipaisi näin sanoessaan keittiöön hakemaan vettä, leivän kyytipojaksi. Hän tuli istumaan puoleksi langenneen syliin ja tarjosi tuollekin juotavaa. "Ehkä jonain päivänä opetammekin kaikille muille rehellisyyttä, emmekä enää sinulle tätä ihmisten kohteliasuus potaskaa!" Nainen kikatti ajatukselle ja suukotti Samkieliä. Toinen oli kyllä kultaisin kun suostui yrittämään. Vaikka kaipa nämä asiat jossain kohti oli välttämätöntä oppia mikäli halusi ihmisten yhteiskunnassa elellä. Vai olikohan sittenkään?
Jenna nojasi miehestä vasten siinä sylissä istuessaan ja vei toisen kätensä leikittelemään tuon hiuksilla. "Miten te oikein tulette toimeen siellä mistä olet kotoisin? Kaikkiko vain sanovat mitä mieltä ovat? Aina? Vouh, te mahdoitte olla riitaisaa porukkaa..." Brunettea kiinnosti syvästi Samkiel ja tuon historia. Mies ei ollutkaan koskaan jakanut paljoa Jennan kanssa, joten ehkä nyt hän saisi kuulla joitain yksittäisiä asioita. Viaton, utelias ja suloinen katse tuijotti miehen komeita kasvoja, kirkkaan värisiä silmiä, odottaen vastauksia.
Nipustin
 

Re: Explanation

ViestiKirjoittaja Janni » 22 Marras 2013, 19:38

Samkiel sai leipänsä syödyksi ja jäi kuuntelemaan Jennan kikatusta, joka sai pienen hymyn kareen kaartumaan hänen huulilleen. Toisen nauru tuntui piristävän hieman päivää.
Mies kietoi kätensä naisen ympärille tuon asettuessa istumaan hänen syliinsä. Jenna päätti vaihtaa puheenaihetta kysymällä langenneen paikasta mistä hän oli kotoisin. Samkielin karkotuksesta oli jo sen verran aikaa ettei hän enää ollut arka ja kartteleva aihetta kohtaan, mutta se silti sai hänen hymynsä haihtumaan. ”Niin voisi luulla käytökseni suhteen, mutta asia ei kuitenkaan ole niin. Olimme päin vastoi sovussa, kaikki puhuivat aina mitä heidän sydämensä tahtoi sanoa ja toinen osapuoli vain oli ymmärtäväinen. Ja syy kärttyisyyteeni vain johtuu siitä että ihmiset eivät osaa ottaa sanomisiani ymmärtävästi, he loukkaantuvat ja vain koska satun olemaan erimieltä. Tämän takia kansani uskoo olevansa ihmisiä parempia.”

//Sori et on kestäny D: //
Janni
 

Re: Explanation

ViestiKirjoittaja Nipustin » 18 Tammi 2014, 00:57

//Ei se mitään, kuten huomaat minä se vasta annoinkin odottaa^^; Olen pahoillani, mutta oli pieni elämäpaussi niin sanotusti mutta nyt yritän kovasti tehdä comebäkkiä!//

Langenneen hymy vastauksena Jennan kikatukselle oli ihana yllätys. Se sai naisen suorastaan haukkomaan henkeään, sillä vaikka Samkiel oli kaikessa vakavuudessaankin Jennan mielestä hurmaava, oli tuo kerrassaan sydäntenmurskaaja kun harvoin väläytti pienoisen hymyn. Tätä harvinaista herkkua Jen osasi kyllä arvostaa!
Ja tietysti neidon utelut toisen kotipaikasta haihduttivat Samun hymyn. Pöh, no ei mikään hyvä yleensä kauaa kestäkään. Ihmiselle kuten Jenna Samkielin koti kuulosti oikeastaan todella virkestävän rehelliseltä. Kaikki tulisivat keskenään toimeen rehellidyysestä ja suorasukaisuudesta huolimatta - tai sen ansiosta! Jälleen sai brunette hävetä omaa rotuaan, joka oli niin äkkipikainen ja kiivas. Ihmisillä olisi paljon opittavaa toisilta roduilta jos vain viitsivät kuunnella. Nytkin oltiin sodassa haltioiden kanssa sen sijaan että niiltä yritettäisiin oppia ja elettäisiin kaikki keskenään sovussa. Humpuukia kaikki, ja hävetkööt ihmiset!
Jenna leikitteli Samkielin hiuksilla, vedellen niitä hellästi sormiensa välistä ja pyöritellen välillä etusormen ympärille muutamia kiehkuroita. Samalla nainen mutristi hieman huuliaan pohtivasti ja tuon katse oli jossain ihan toisaalla vaikka vähän näyttikin siltä kuin tuo olisi katsellut omien käsiensä leikittelyä miehen päälaella. "En edes tahtoisi olla ihminen. Ehkä voisimme lähteä - ihan vain me kaksi! - ja kierrellä maailmaa. Näkisimme ja kokisimme kaiken, menisimme sinne minne muut eivät ole vielä uskaltautuneet", Ensi kertaa Jenna yhdisti seikkalun haluisiin unelmiinsa miehen. Kyllä, Samkielin kanssa hän olisi valmis mihin vain.
"Mutta ennen kuin voimme tehdä sen", Jenna pomppasi miehensä sylistä, "Meidän tulee selvitä ainakin yhdestä pikku päivällisestä." Samulle hän väläytti aurinkoisimman hymynsä toivoen sen säteilevän niin kirkkaana että siitä tarttuisi vähän energiaa ja positiivisuutta myös langenneelle, jolle tämä koitos oli oleva haastavin, ärsyttävin ja rasittavin.
Nipustin
 

Re: Explanation

ViestiKirjoittaja Janni » 24 Tammi 2014, 20:07

//Ei se mitään, itselläkin on ollut muuta puuhaa :3 //

Samkiel silmäili Jennaa samalla kun tuo leikitteli hänen hiuksillaan ja alkoi taas tuntea olonsa mukavammaksi. Valitettavasti olotila pirstoutui kuin hauras lasi naisen yllättäen ottaessa puheeksi kuinka he voisivat vain lähteä jonnekin, vain he kaksi. Toisin sanoen sinne missä Samkiel saattaisi Jennan jälleen vaaraan. Hetki lamautti miehen hetkeksi, eikä tämä kyennyt sanomaan mitään, mutta tunsi että tämä oli se hetki milloin hänen täytyi kertoa naiselle totuus. Mutta valitettavasti Jenna ehti vaihtaa puheenaihetta ennen kuin mies sai puhekykynsä takaisin.
Syvähuokaus karkasi langenneen huulilta tämän kumartuessa ja hieroessa ohimoaan. Samkiel oli täysin unohtanut päivällisen Jennan vanhempien kanssa. ”Niin…” Mies huokaisi hiljaa.
Janni
 

Re: Explanation

ViestiKirjoittaja Nipustin » 22 Helmi 2014, 16:11

Samkielin raskaasta huokauksesta päätellen Jennan hymy ei ollut riittänyt piristämään toista niin paljon että tässä oltaisiin riemusta loikkien astelemassa ateroimaan appivanhempien luokse. Jen kumartui antamaan suukon langenneen otsalle ja sitten pyörähti sohvan läheisyydestä pieneen makkariin. "Kyllä tämä tästä!" Kuului kannustava huuto huoneesesta.
Ihmisnainen halusi pestä kasvonsa sekä kätensä ennen kuin he lähtisivät mihinkään. Laittautumiseen hän ei käyttänyt liiemmin aikaa, samat vaatteet kelpaisivat, mutta siistiltä tuli silti näyttää. Asuntokin siivottiin sopivaan kuntoon että kehdattaisiin sieltä lähteä.

Jennan vanhemmat eivät asuneet kovin kaukana, mutta silti kuitenkin riittävän etäällä ettei kuistilta huutaminen olisi kuulunut näille asti. Koti ei näyttänyt mitenkään muusta maisemasta erottuvaiselta, se oli keskikokoinen massan värinen rakennus, samanlainen kuin toisetkin lähistöllä. Oveen koputtaessa kuului pehmeä puuääni, ja sitten sisältä kuului askeleita. Heitä oli odotettu.
Oven avasi jo aikaisemmin tavattu Jennan äiti, joka hymyili vaisusti molemmille pyytäen heidät sisään. Kun ovi oli kaksikon perästä saatu kiinni äiti hävisikin sen sileän tien keittiöön sanomatta enää mitään teennäisiä kohteliaisuuksia tai muutakaan. Liekkö oppinut jo Samkielin tavoille yhden tapaamisen aikana?
Sitten Jennan isä, vankkarakenteinen, hyvin syönyt ja iäkäs mies tuli kaksikkoa vastaan. Hän, toisin kuin Jennan äiti, näytti todella ilahtuneelta. Tuo halasi vain pikaisesti tytärtään pitäen lähes koko ajan ilakoivat kasvonsa Samkielissä. "No mutta tervetuloa, tervetuloa!" Harmaantuva mies sanoi tuttavallisesti ja varoittamatta otti myös Samkielin halaukseen. Oikeastaan näytti siltä että isä piti enemmän tästä mieshenkilöstä jonka Jenna oli päättänyt tuoda esiteltäväksi kuin itse tyttärestään. Jenna ei oikeastaan ollut ihmeissään sillä hän oli usein kuullut miten isä oli sanonut tahtoneenssa pojan ja joutunutkin tyytymään hyödyttömään tyttölapseen sen sijaan. Nyt hänellä olisi kuin poika, nimittäin jos Jenna päättäisi naida Samkielin.
"Kiva nähdä sinuakin, isä", Jenna sanoi yrittäen näyttää hymyileväiselä ja sitten kunhan vain isä päästi Samkielin otteestaan Jenna luikahti komistuksen käsipuoleen esitelläkseen isänsä ja miesystävänsä toisilleen. "Isä, tässä on Samkiel. Sam, tässä on tuota minun isäni Eustace."

Jennan lapsuuden koti oli hyvin yksinkertainen ja täynnä erilaisia käsitöitä. Jennan äiti oli käsityöihmisiä ja myi niitä lisätienestiksi niin kuten hyvin olettaa oli myös heidän kotinsa koristeltu mitä erikoisimmin käsitöin.
Nipustin
 

Re: Explanation

ViestiKirjoittaja Janni » 03 Maalis 2014, 17:50

//Anteeksi viivästys, mutta nyt ehtii ku on hiihtoloma :3//

Kaksikko olivat lopulta lähteneet Jennan tyköä kohti tuon lapsuuden kotia. Normaalille sulholle tytön vanhempien tapaaminen oli varmasti hermostuttavaa, mutta Samkielin kohdalla näin ei ollut, mies oli enemmän kireämpi. Langennut yritti muistella neuvoja mitä Jenna oli hänelle antanut, mutta jokin oli saanut ne kariutumaan pahasti.

Kaksikon pysähtyessä puisen oven eteen ja Jennan koputtaessa sitä, Samkiel havahtui pois ajatuksistaan juuri ennen kuin naisen äiti tuli avaamaan. Langennut nyökkäsi pienesti vanhemmalle naiselle, joka kiireesti jo viiletti pois saatuaan oven kiinni heidän takaa. Samkiel vilkaisi kerran Jennaa kuin muistuttaen itselleen että pyrki tekemään parhaansa tuon tähden, ennen kuin talon isäntä astui puolestaan tervehtimään heitä. Mies vaikutti hyvätahtoisemmalta mitä Samkiel oli odottanut, vanhamies oli miltei yhtä hymyä. Langenneelta ei jäänyt huomaamatta kuinka mies halasi tytärtään lyhyesti ja samalla pitäen huomionsa hänessä. Tätä Samkile ei kuitenkaan ehtinyt kyseenalaistaa Jennan isän kahmaistessa hänet vuorostaan karhunhalaukseensa. Langennut vilkaisi jähmettyneenä Jennaa tietämättä mitä tehdä, mutta hänen onnekseen vanhempi päästi hänestä jo irti.

Jenna esitteli miehet toisilleen samalla kun Samkielin katse kääntyi takaisin naisen isään. ”Hei.” Langennut totesi lyhyesti ja kohotti hivenen oikeaa kättään tervehdykseksi. Hymyä Samkiel ei kuitenkaan toiselle suonut.
Janni
 

Re: Explanation

ViestiKirjoittaja Nipustin » 04 Maalis 2014, 21:19

Samkielin tervehdys levitti oikein aurinkoisen ja mairean hymyn Eustace nimisen miehen kasvoille. Tuon paljastunut hammasrivistö oli harva ja tummunut. "Tervetuloa, tervetuloa! Tulkaahan peremmälle!" Mies meni edeltä näyttäen tien peremälle tupaan, olohuone sekoitus ruokahuoneeseen. Nurkassa oli takka jossa loimusi tuli, keskellä huonetta oli puusta tehty pöytä johon oli aseteltu ympärille kuusi tuolia. Takan luota löytyi sohva joka oli asetettu niin että siitä saattoi katsella takassa loimuavaa tulta. Keittiöön pääsi huoneen toisesta päästä, tuoksuista päätellen huone ainakin oli keittiö. Sitten oli vielä yksi ovi myös huoneen toisessa päässä. Oletettavasti se johti takapihalle.
Jenna asteli edelleen Samkielin käsipuolessa peremmälle isänsä perässä. Isä hääri takan ja sohvan luona viittoillen pariskuntaa liittymään sinne seuraansa. "Istukaa, istukaa!" hän hoputteli ja Jenna istuutui.
Estace oli kaivanut esiin lasipullon lipaston uumenista ja Jennan äiti kipitti tuomaan keittiöstä laseja. Sitten mies virnuillen kaatoi kolmeen lasiin ruskeaa nestettä pullosta, jonkin sortin vahvaa viinaa hajusta ainakin saattoi päätellä. Laseja ojennettiin Jennalle sekä Samkielille, yksi jääden Jennan isälle itselleen. Mies istuutui nuorison viereen sohvalle, niin että istumajärjestys oli Jenna, Samkiel ja sitten Jennan isä.
Mies kohotti maljaa nuorison saapumiselle. Sitten juoma kulautettiin polttelevana kerralla alas kurkusta. Jennalle tässä ei ollut ongelmaa sillä olihan tuota juotua tultu ennenkin. Mies katsoi silmät säihkyen Samkieliä. Hän oli todella kiinnostunut kaikessa tuossa muukalaisessa mutta päätti aloittaa vähämmän painostavalla jutustelulla. "Noh, kai se meidän Jenna on osannut kohdalle sinua oikein, onhan miehillä aina omat tarpeensa?"
Nipustin
 

Re: Explanation

ViestiKirjoittaja Janni » 04 Maalis 2014, 22:46

//Ekan osan loppu! (joo aika tyhmä lopetus mutta siihen on syyntä ja pyydän anteeksi ja psssst Nipsutin tätä tietä.)
Janni
 

Edellinen

Paluu Kylä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron