Witch's assistance || Mori

Keskellä aroja kohoaa kaunis, mahtipontinen kaupunki, jota asuttavat nyt haltiat. Kaupunki on kauniimpi, mitä piilossa pidetty. Monikerroksinen ja moderni kaupunki pitää sisällään niin perinteisen kauppatorin, kuin monia pienempiäkin toreja. Kaupungista löytyy myös raskaasti varustettu sotilastupa, jotta kaupungin turvallisuus voidaan taata. Keskellä kumpuilevaa aroa kohoava kaupunki on kuitenkin turvassa yllätyshyökkäyksiltä, sillä lähestyvät viholliset näkee jo kilometrien päähän. Kaupungista löytyy kaikki mitä voisi olettaakaan. Kauppoja, putiikkeja, lekureita, tyrmät, asuntoja, kartanoita. Majataloja ja tallit, joihin sopii myös erikoisempia vieraita. Ihmisiä ei tässä kaupungissa suvaita, elleivät nuo ole ehdottomasti pettureita omilleen tai orjia. Edes puolueettomat ihmiset eivät selviä kaupungissa ilman pidätystä, elleivät taida varjoissa pysymisen saloja. Kaupunkia ympäröi kuitenkin valtava muuri, jonka yli on mahdoton päästä kiipeämälläkään. Kylään pääsee sisään portista, jota vartioidaan vuorokauden ympäri.

Kaupunkiin on muuttanut enimmäkseen haltioiden korkea-arvoisempia ja rikkaampia kansalaisia. Köyhemmät kansalaiset, jotka eivät ole kyenneet uutta asuntoa ostamaan, ovat jääneet haltioiden piilopaikkaan asumaan, kaikessa rauhassa.

Valvoja: Crimson

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 30 Heinä 2014, 10:32

Shael Yraueme

Mutta miksi? Kysymys oli varsin huvittava noidasta. Faunin vieläpä kysyessä, että jos miehiä ei ollut kuka teki raskaan työt. Shaelin oli pakko naurahtaa. Nauru oli kevyt ja heleä. Hänen oli pakko vähän pyyhkiä naurustaan tulleita kyyneliä. "Meillä tapaa miehiä korkeintaan palvelijoiden arvoisina." noita sanoi ja pudisteli päätään ja hymyili leveästi, jottei toisen tarvinnut ajattella pahaa tai pelätä heidän kyläänsä. "Kylässämme asuu toki pelkästään naisia, mutta ei se johda siihen, että raskaat työt jäisivät pois. Meillä kun on vähän miehekkäämpiä naisia, jotka ovat yhtä vahvoja kuin miehet ja pystyvät tekemään heidänkin työnsä." hän selitti hellästi ja tunsi pientä kikattelunun tuntua vatsassaan. Ehkä siksi, kun toinen oli niin naiivi ja viaton, ettei ymmärtänyt.
Elodie oli sinänlänsä suloinen, mutta liika naiivius saatoi viedä tuon vielä liian vaarallisille vesille. Shael kumartui hieman puhuessaan. "Kylässämme asuu niin heikkoja kuin vahvoja naisia. Sinäkin olet tervetullut sinne, vaikka ihan vierailulle. Se voi kylläkin olla vähän kaukana täältä. Kylämme sijaitsee mannessaarilla." noita totesi ja suoristi itsensä.

"Kuule Elodie." Shael lausui tytön nimen hyvin lempeästi. "Jos sinulla on hätä ja tarvitset apua, voit aina pyytää sitä minulta." hän sanoi ja katsahti nopeasti tyttöön. Kuin äiti, joka halusi ehdottomasti turvata lapsensa turvallisuuden. Olihan Shael käynyt nämä keskustelut ennenkin oman tyttärensä kanssa. Halunnut suojella tuota tyttöä, joka alkoi hiljalleen jo aikuistua. Pian tytär olisi nainen ja vastuussa omasta elämästään ja valinnoistaan.
Shael hieraisi otsaansa ja mietti ankarasti, miten jatkaisi puhettaan. Fauni vain vaikutti niin hauraalta, että jos tätä koskisikin, tämä särkyisi sirpaleiksi. Lopulta Noita vain tyytyi hymähtämään tyytymättömänä itseensä.
Mori
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 30 Heinä 2014, 14:43

Elodie

Elodie luimisteli pienesti Shaelin purskahtaessa nauruun, oliko hän sanonut jotain hassua? Hän ei ymmärtänyt. Pian nainen naurunsa hillittyään selitti tarkemmin mistä oli kyse. Zurin kyllässä oli toki miehiä, mutta vain palvelijoina, toki olihan haltiakaupungissakin miespalvelijoita, mutta ei pelkästään.
Shael selitti vielä kuinka raskaat työt tulisi tehdyksi, kylässä nimittäin oli miehekkäämpiä naisia. Tyttö kurtisti kulmiaan pohtivasti, miehekäämpiä naisia. Naisen kasvot ja miehen vartalo, vai toisin päin? Moinen kuva tuntui enemmän taruolentomaiselta, mutta Elodie ei jäänyt pohtimaan sitä pitkään, kun Shael totesi että tyttö oli milloin vain tervetullut vierailulle Zuriin. "Ah kiitos, vaikka en uskalla kulkea pitkiä matkoja yksin... mutta olisi se kivaa." Fauni kertoi.

Naisen äänensävy muuttui yllättäen pehmeämmäksi ja jotenkin tuttavalliseksi, kuin he olisivat tunteneet kauankin. Se sai tytön hymyilemään. Jos faunilla olisi jokin hätä, voisi hän aina pyytää apua Shaelilta. Tuo kuulosti jotenkin tutulta. "Kuulostat ihan isältäni-- tai siis Karhuntakulta!" Elodie totesi kiireesti korjaten sanojaan punastellen. "Mutta pidän sen mielessä kiitos." Tyttö sanoi hymyssä suin. Oli niin ihmeellistä kuinka hän oli tavannut jo kolmannen henkilön vuoden sisällä, joka tahtoi pitää huolta hänestä. Kenties hän näytti niin pieneltä ja avuttomalta?
Janni
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 30 Heinä 2014, 18:01

Shael Yraueme

Elodiesta olisi mukavaa käydä visiitillä hänen luonaan. Se ilahdutti kovasti noitaa, joka loi iloisen katseen pieneen fauniin. "Ei hätää, voin aina lähettää jonkun hakemaan sinua, niin sinun ei tarvitse tulla yksin." Shael lupasi ja nyökkäsi kuin vahvistaakseen sanansa.
Hän kuulosti kuulema aivan kuin faunin isältä, jonka tyttö korjasi karhuntakuksi. "Karhuntakku?" Shael toisti ja hymyili huvittuneena. "Onko hän isäsi? Hän varmaan pitää sinusta hyvää huolta, kun sanoaa samat asia mitä minä. Hän varmasti välittää sinusta hyvin paljon." noita totesi jotenkin lämminkatse silmisään. Ehkä sen takia, että hän muisteli Lauzia. Demonimies, jota hän oli rakastanut ja joka oli rakastanut häntä takaisin. Hän oli ollut niin hellä, niin hyvä ja niin nopeasti hänet oli viety Shaelilta. Ajatus sai naisen hieman pyyhkimään silmäkulmiaan.

Elodie lupasi pitää sen mielessään ja Shael nyökkäsi lempeästi. "Kerrohan, minkälainen tämä isäsi on, siis karhuntakku?" Shael kysyi. Miettien itsekin, minkälainen tämä mies oli. Ainakin mies tuntui huolehtivan Elodien turvallisuudesta ja olisi valmis hätiin. Eikä hän voinut tuomita miehiä heti, vaikkei heistä pitänytkään. Hänen täytyi olla maltillinen ja pitää salassa tämä miesten vihaaminen, ainakin Elodielta. Hän ei halunnut saada toista surulliseksi tai pahoittelevaksi.
Oli mukavaa jutustella näin, niitä näitä. Ennen kuin Shael joutuisi irrottamaan tuosta kädestä ja päästämään tytön menemään linnaansa. Hän tiesi, ettei voinut saada tai pitää itsellään mitä halusi ja kyläjohtajana hän tiesi hyvin oman vastuunsa ja työkuvansa.
Mori
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 30 Heinä 2014, 18:35

Elodie

"No tuota..." Elodie sopersi Sahelin kysellessä Karhuntakusta ja uskoen tuon pitävän hänestä hyvää huolta. "Hän ei ole fauni niin kuin minä... Hän on mies jolla on karhunsudän." Tyttö kertoi ja jatkoi; "Ja hän huolehtii minusta suuresti ja välittää. Hän kuitenkin asuu Quinnin metsässä yksinään ja tulee käymään kaupungissa toisinaan tervehtimässä minua, olenhan sentään jo aikuinen fauni. Osaan huolehtia itsestäni." Jotenkin miehestä kertominen tuntui mukavalta ja oli yllättävää että Shael tahtoi tietää.

Linnan portit häämöttivät jo tien päässä, joka Elodien mielestä oli sääli ja tämä yllättäen kääntyi katsomaan Shaelin puoleen intoa kasvoillaan. "Tuota... tahtoisitteko tulla teelle? Haluaisin kiittää pelastuksestani jotenkin." Tyttö pyysi, kääntäen katseensa naisen vartioitin. "Te myös." Fauni lisäsi hymyillen. He voisivat juoda teetä hänen huoneessaan ja Periankin oli vielä hoitamassa tehtäviään kuningattaren luona, tyttö kyllä ehtäisi hoitaa loput askareensa teehetken jälkeen.
Janni
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 30 Heinä 2014, 21:57

Shael Yraueme

Karhuntakku ei siis ollut pienen faunin oikea isä tai fauni ollenkaan. Ajatus ottoisästä käväisi hänen mielessään kyllä, mutta se pyyhkiytyi nopeasti pois. Mies myös näytti asustavan metsässä ja Elodie vakuutteli tämä huolehtivan ja välittävän hänestä. "Kuinka mukavaa kuulla." hän vastasi pienellä nyökkäyksellä. Elodie myös vakuutti osaavansa huolehtia itsestään ja sanoi olevansa aikuinen fauni. Shael ei voinut muuta kuin hymyillä lämpimästi. Tytön sanat olivat jääneet hetkeksi hänen päähänsä, kun linnan portit ilmestyivät heidän eteensä. Eron aika oi koittanut ja Shaelista itsestään tuntui yhtä ikävältä erota. Hän olisi halunnut tutustua tähän tyttöön paremmin.

Elodie käänsi äkisti innokaat kasvonsa häneen päin. Haluaisitteko tulla teelle? Ensin asia yllätti Shaelin, mutta positiivisella tavalla. Fauni selitti, että halusi sentään kiittää niin pelastajaansa. Tyttö kutsui myös hänen vartijansa, jotka ihastelivat kutsua, mutta katsoivat häneen odottavasti. Shael hymyili äidillisen lempeästi. Hän ei olisi uskonut, että tälläinen ihana päivä oli saapunut pienen matkustamisen takia. "Jos se vain sopii." hän totesi ja nyökkäsi tytölle hyväksyvästi. "Tee maistuisi varmasti kaikille meille." hän sanoi huvittuneena vilkaisten vartijohinsa, jotka puhkuivat intoa linnan sisään pääsystä.
Noita tunsi lämpöä sisällään. Tämän takia hän halusi suojella tälläisiä pieni ja viattomia olentoja. Ehkä ne muistuttivat häntä itsestään, kun hän oli vielä najttinut elämästään täysin siemauksen. Puhtaana ja koskemattomana.

Shael puristi hennosti tytön kättä ja katsoi tähän. "On ilo viettää teehetki kanssasi." nainen sanoi viehkeästi ja tuntui sätelevän iloa
Mori
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 30 Heinä 2014, 22:50

Elodie

Elodien kasvoille kohosi iloisempi hymy Shaelin myöntyessä tytön tarjoukseen. "Tätä tietä." Fauni sanoi iloisesti, lähtien miltei vetämään naista kädestä kohti portteja, vaikka nyt toisaalta olihan ilmiselvää mitä tietä piti mennä.
Joukkiota vastaan tuli portteja vartioiva mieshaltia, hyvin vakava ilme kasvoillaan. "Keitä seuralaisesi ovat?" Mies kysyi tytöltä, jonka tämä tunnisti palvelijan asusta. "V-Vieraitani. Shael Y-Yraueme ja hänen ystävänsä." Tyttö selitti hieman arasti ja näytti pelkäävän ettei vartija päästäisi muita sisään, hän oli unohtanut tämän seukan kokonaan. Vartija tuijotti hivenen epävarmasti naisjoukkiota, jonka takia fauni lisäsi kiireesti; "Neiti...tai rouva, Yraueme on Zurin kylän johtaja." Elodien lisäys taisi tehota haltiaan, tuon ilmeen höltyessä hivenen. "Hyvä on, voitte astua sissän. Mutta tiedät varmasti säännöt vierailioista?" Mies kysyi faunilta. "Kyllä, he saavat vain tulla palvelijoidentiloihin." Elodie vastasi ja vartija käveli edeltä avaamaan portit.
Fauni kiitti miestä nätisti ja lähti ohjastamaan vieraitaan hiekkatietä pitkin kohti linnan suuria etuovia, mutta niiden sijaan tyttö kääntyi oikealle kapemmalle hiekkatielle, joka johdatti linnan sivulle ja siitä aina taakse. "Anteeksi, joudumme käyttämään takaove. Etuovea vain saa käyttää jos on lupa." Elodie selitti, heidän päätyessä pienemällä ovelle etuoviin verrattuna, mutta näilläkin oli kokoa.
Ovien takaa paljastui jonkinlainen varasto tila, jonka vastakkaisella seinällä oli ovi vilkaiseen keittiöön ja toinen joka johdatti palvelijoiden tiloihin.
Janni
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 30 Heinä 2014, 23:12

Shael Yraueme

Fauni ilahtui hänen myöntymisestään hyvin paljon, joka soi noidalle hetken iloa, kun sitten tyttö lähes veti hänet innokkaasti mukaansa. Siitä oli niin pitkä aika kun vimeksi häntä oli riepoteltu tällä tavalla. Jokseenkin se oli oikein piristävää. Muistot omasta tyttärestään tämän tapaisena nostattivat naisen kasvoille haaveilevan katseen. Hänen henkivartijansa kulkivat heidän perässään yhtä innokkaina kuin tuo pieni tyttö.
Heidän kulkunsa kuitenki hidastui linnanvartijan käskystä. Tämä tiedusteli, keitä faunin seurassa oikein oli. Shael katsii hyvinkin vakavana miestä. Hän itse olisi voinut hoitaa puhumisen, mutta Elodie ennätti ensin. Tytön soinnukas ääni kertoi arasti keitä hänen seurassaan oli ja minkä aseman Shael omisti, joka hellitti hivenen vartijan katsetta. Vielä parin muistutuksen jälkeen mies päästi heidät ohitseen. Shael saattoi vain miettiä, mitä tuo mokoma oli puhutellut niin ankarasti Elodieta. Hän kyllä tiesi, että linnan sisällä vallitsi hyvin tiukat säännöt ja niitä tuli noudattaa empimättä.

Elodie johdatti heidät ohi etuoven ja selitti, mikseivät he voineet käydä siitä sisään. "En ole koskaan ollut linnassa, joten en oikein tunne tapoja, mutta on hienoa nähdä, että tunnet tavat hyvin. Olet varmastikkin opetellut ne ahkerasti?" hän kysyi. Nainen seurasi tytön käden ohjastamana sisälle takaovesta. Hänen henkivartijansa ihastelivat jo pientä varastoa näkyvää keittiötä, joka sinänlänsä huvitti noitaa itse. "Kylissä kun ei omisteta mitään näin suurta keittiötä, niin pitäähän heidänkin vähän ihastella." Shael naurahti.
Hän itsekkin katseli ympärilleen, tarkkaillen. Linnan keittiö vaikutti isolta, vaikka hän sen ohi mennen näki. He olivat selkeästi tulleet sisään jonkinlaisesta varastosta, mutta hän ei ollut oikein nähnyt mitä se sisälsi. Shael kuitenkin keskittyi itse faunin johdatukseen.
Mori
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 30 Heinä 2014, 23:41

Elodie

"Mmmm..." Elodie päästi pienen epävarman äänen Shaelin kehuskellessa että tyttö oli varmasti opetellut säännöt ankarasti. "Olen tehnyt parhaani kyllä... mutta kävelin kerran etuovista sisään, ihan vahingossa." Fauni tunnusti, pieni häpeä värittäessä poskia.
Varaston puolelta matka jatkui kierreportaisiin, jotka johdattivat ylös. He ohittivat pari ovea, jotka johdattivat eri kerroksiin, kunnes fauni ohjasti vieraansa sisään kolmannen kerroksen ovesta. Käytävä oli pitkä ja valoisan valkea, mutta hyvin yksinkertaisen näköinen. Käytävän päässä häämmötti suurehko ikkuna. He kulkivat käytävää pitkin jonkin matkaa, kunnes he pysähtyivät yhden oven eteen joka oli valkean idettinen muihin nähden, mutta ainoa ero oli metalliset numerot oven pinnassa, 311. Elodie päästi irti Shaelin kädestä ja kaivoi esille kauluksensa alta narun päässä roikkuvan avaimen ja kumartui hieman ujuttaakseen sen lukkoon. Pieni naksahdus ja ovi oli auki. "Se ehkä on hieman ahdas neljälle." Tyttö totesi ääneen avattuaan oven, kuin hän olisi unohtanut sen koon.
Huone tosiaan pieni, mutta yhdelle hengelle juuri sopiva. Vastapäätä ovea oli ikkuna, jonka edessä pieni kirjoituspöytä tuolin kanssa. Pöytä oli tällä hetkellä muutaman kirjan ja pergamenttipallon peitossa, sulka kynä ja mustepullokin näytti löytyvän. Pöydän vieressä oli siististi pedattu yhdenhengen vuode.
"Voimme nauttia teetä palvelijoiden taukotilassakin." Elodie ehdotti vilkaisten Shaeliin.
Janni
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 31 Heinä 2014, 00:01

Shael Yraueme

Elodie sanoi kerran eksyneensä ja menneensä vahingossa etuovista. Tyttö näytti häpeilevän hieman asiaa. "Virheistä oppii, kukaan ei ole täydellinen syntyessään." hän kannusti ja tuntui huvittuneelta. Elodieta vain oli niin mukava katsella. Tämän vauhtuvat, eloisat ilmeet ja pirteä, positiivinen olemus.
Varaston jälkeen joukko suuntasi kierreportaisiin, josta he kapusivat ylös oikein sievään ja siistiin käytävään. Elodie vei heidät pienen oven luo ja tyttö irroitti kätensä Shaelin omasta. Noidan oli pakko myöntää, että hänen kätensä tunsi itsensä vähän aikaa yksinäiseksi.
Huoneen avautuessa ja paljastaessa pienen soman huoneen, fauni pohti, että se saattoi olla vähän liian ahdas neljälle. Shael silmäili huonetta. Se tosiaan vaikutti vähän liian ahtaalta heille kaikille. Hän kuitenkin katsoi tyttöön ja hymyili. "Sinulla on oikein sievä huone." hän kehui lämpimästi. Hänestä tuntui, että hän saattoi kehuakin vähän liikaa, mutta mitä hän nyt omalle luonnolleen pystyi tekemään? Elodie ehditti sitten, että jos he siirtyisivät palvelijoiden pannuhuoneeseen. Ajatus ei haitannut mitenkään ja noita nyökkäsi siuhen.

Shael vilkaisi vielä huonetta, ikään kuin todetakseen itselleen, että tytöllä oli turvallista olla täällä. Katto pään päällä ja tämä varmasti sai myös ruokaa? Ajatus kuitenkin sivuutetiin lopulta, kun nainen käänsi katseensa takaisin fauniin. Hänen henkivartijansa olivat jääneet kärsivällisesti odottamaan kaksikkoa ja myös sen takia, ettei huoneeseeen tulisi liian ahdasta.
Mori
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 31 Heinä 2014, 01:38

Elodie

"Kiitos." Elodie kiitti Shaelin antamasta kohteliaisuudesta jälleen kerran ja sulki piakkoin oven naisen myöntyessä hänen ehdotukseensa. Lukko naksahti lukkoon ja avain sujautettiin takaisin piiloonsa. Hivenen aluksi epäröiden tyttö hapuili otteen jälleen Shaelin kädestä, ennen kuin lähti johdattamaan pinetä joukkiota takaisin kierreportaisiin. Vaikkei fauni toista tunteut lähes ollenkaan, jotenkin kädestä pitäminen ja tuon läheisyys tuntui mukavan turvalliselta.
Matka jatkui yhden kerroksen ylemmäs käytävään, jossa oli harvemmassa ovia kuin alemmassa kerroksessa. Elodie asteli ensimmäisen oven luo, jonka avasi. Sen takaa paljastui normaalin tuvan kokoinen valkea huone, jossa oli neljä pyöreää pöytää tuoleineen ja nurkassa pieni kyökki, joka oli mainio esimerkiksi teen keittämiseen. Huoneessa näytti olvan kaksi palvelus neitoa pitämässä taukoa, nuokin teekuppien kera. Nämä palvelusneidot olivat molemmat pukeutuneet samallaisiin asuihin, mutta ne poikkesivat täysin Elidien asusta, ne olivat hivenen yksinkertaisemman näköisiä. Toinen tytöistä, joka istui kasvot oveen päin vilkaisi sisään saapunutta joukiota, mutta jatkoi sitten keskustelua ystävänsä kanssa, tosin hiljempaa supisten nyt.
"Istukaa minne tahdotte. Laitan sillä aikaa teetä." Elodie sanoi vierailleen ja sipsutti nyt pikku kyökin puolelle.
Janni
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 31 Heinä 2014, 10:24

Shael Yraueme

Yllättävää oli, että Elodie hapuili hänen käättään omaansa. Shael oli todellakin kiitollinen tästä päivästä ja törmäämisestä. Hän tarttui tytön käteen tiukasti, mutta samalla hellästi. Fauni lähti johdattamaan heitä takaisin kierreportaisiin ja vei heidät kerroksen ylemmäs. Siellä oli samanlainen käytävä, jota pitkin he lähtivät kulkemaan.
Elodie avasi ensimmäisen oven, jonka takaa paljastui huone. Siellä oli neljä pöytää ja yhdessä puheskeli kaksi palvelijaa. Naisia molemmat, mikä sinänlänsä oli helpottavaa. Shael ei olisi halunnut puhua asioista miesten kuullen. Elodie sanoi heidän voivan istuvan minne tahtovat. Noidan pää nyökkäsi ja hän vilkaisi vartijoihinsa, jotka katselivat nyt tätä hyvin siistä huonetta aivan luomoutuneina. Vaikka se olisi vain pannuhuone, tarkoitettu palvelijoille. Oli se paljon enemmän mitä heidän kylässään näki. Varsinkin, kun kaikki talot eivät tehty marmorista tai kivestä laisinkaan.

Elodie kipitteli pienen kyökin puoleen ja Shael vartijoineen ottivat pöydän, joka oli mahdollisimman kaukana kahdesta palvelijattaresta. Hän ei halunnut näiden kuulevan mitään ja hän ei halunnut myöskään häiritä näiden pientä supinakeskustelua. Shael katseli faunia työnpuuhissaan ja nojasi käsiinsä. Hänen punaisenmustat hiuksensa valuivat hieman hänen silmillään ja hänen täytyi hieman siirellä niitä. Henkivartijat puhelivat jotakin toisilleen. Shael kuuli vain osan siitä, että he ainakin kehuskelisivat päässeensä linnan sisään. Into heidän puheissaan sai naisen hymyilemään lempeästi.
Ilmapiiri oli mukava, hän piti siitä. Kuinka kauan siitä olikaan kun hänellä oli näin rentoutunut olo? "Hmm... Elodie. Haluaisitko kertoa minulle vähän elämästäsi?" noita kysyi. Hän otti paremman asennon ja kohenso ryhtiään.

//Men kestä! >////< Elodie on niin söötti!!!
Mori
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 31 Heinä 2014, 11:10

Elodie

Elodien onneksi pikku liedessä oli jäljellä hehkuvat hiilet, tarvitsi vain lisätä pari polttopuuta niin tuli riehiu kaminassa jälleen ja tyttö saattoi laittaa teepannut liedelle odottamaan veden kiehumista. Sillä välin tyttö päätti kaivella teekupit lautasineen esiin, sekä hopeiset lusikat. Siinä astioita kilistellessään Shael päätti esittää faunille kysymyksen. Haluaisiko hän kertoa elämästään? Elodie katsahti naiseen hieman pohtien. Tahtoiko toinen tietää nykyisestä elämästä vai menneestä? Mutta nyt kun fauni pohti tarkemmin, tajusi että kyllä toinen jo tiesi millainen hänen nykyinen elämä kaiken kaikkiaan oli. "No tuota..." Elodie aloitti surullinen hymy huulillaan. "En järin muista mitään synnyin kodistani, vaikka elinkin siellä todella pitkään. Kai olen tahtonut unohtaa... Ihmiset tuhosivat kotini ja perheeni... mutta en vihaa ihmisiä, eivät he kaikki ole pahoja." Fauni kertoi näin aluksi. Tytön kasvoilta pystyi näkemään kuinka asian muisteleminen häntä suretti, mutta tuo pyrki pysymään vahvana keskittyessään teelehtien mittaamiseen.

//Voi sentään, mitä se nyt teki :'DD //
Janni
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 31 Heinä 2014, 11:31

Shael Yraueme

Elodie aloitti pienen kertomuksensa vähän surullisen hymyn kera. Hän kertoi, ettei muistanut perhettään ja ihmiset olivat tuhonneet sen. Tyttö kuitenkin vakuutti, ettei vihannut ihmisiä. Väitti, ettei kaikki olleet pahoja. Shael nyökkäsi siihen ja katseli keskittyneen faunin puuhia. Menneiden muisteleminen tuntui satuttavan tyttöä. Noidan kävi sääli ja mieli myös peruuttaa kysymyksensä, mutta ei kukaan elänyt pehmeydessä. Hän ei kuitenkaan halunnut tehdä toisen mieltä surulliseksi. "Olen pahoillani, en tiennyt." hän pahoitteli ja nousi hetken päästä ylös tuoliltaan. Jos totta puhutaan Shael ei ollut edes kahtakymmentä senttiä pitempi kuin fauni, mutta hänen ylväs kuorensa sai hänet näyttämään pitemmältä. Uhkaavammalta, joka sitten vaikutti enemmän niihin kahteen palvejiattareen. Sillä he katselivat kuinka noita läheni faunia.

Shael sulki pienen faunin lämpimään syliinsä. Hän ei sulkenut tyttöä niin tiukasti kiinni, etteivätkö tämän kädet voineet jatkaa työtään. Hän laski katseensa tytön valkeisiin hiuksiin. "Voin yhtyä mielipiteeseesi. Kaikki eivät ole pahoja." noita totesi lämpimän hymyn kera. "Minäkin kohtasin ongelmia ihmisten kanssa, mutta saatoin silti uskoa siihen, että joskut voivat olla erilaisia." sanoillaan hän taisi viitata taas Lauzia. Lauz. Mies, joka oli hellästi häntä rakastanut. Hellästi kohdellut eikä koskenut koskaan pahasti. Shael kaipasi miehen kosketusta.
Lopulta nainen päästi irti pitkän haluaksen kahleissa olevasta faunista. Hän siirtyi tämän viereen ja antoi henkivartijoidensa puheskella ehkä vähän vapaammin. "Voinko auttaa sinua tässä jotenkin?" hänen täytyi päästä tekemään jotain. Hänestä tuntui kauhealta, että Elodie joutui yksin tekemään kaiken. Lisäksi hän ajatteli, että seisominen tekisi aina hyvää.

"Voit jatkaa jos haluat. " hän totesi ja hypisteli pientä teepurnukkaa, jossa kuivatetut lehdet olivat suljettu tiiviisti purnukkaan. Shael tiesi kyllä teen, mutta hypisteli sitä siinä rauhallisesti.

//Ei se mitään tehnyt ole, se vaan on tollanen pumpuli pallo! <3
Mori
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 02 Elo 2014, 17:54

Elodie

"Ei se mitään." Elodie sanoi pirteästi Shaelin pahoitteluun, joka nyt oli noussut tuoliltaan. Tyttö seurasi toista katseellaan ja sai uudemman kerran halauksen naiselta. Hivenen kummastuen ja yllätyen fauni yritti katsoa toista olkansa yli. Häntä ei kuitenkaan halaus haitannut. Shael kertoi olevansa samaamiltä Elodien kanssa, joka sai tyytyväisyyden paistamaan tämän kasvoilla. Harva oli ollut samaa mieltä hänen kanssaan.
"Kiitos. Harva on noin ymmärtäväinen." Fauni kiitti, tuntien samalla sivulla istuvan palvelusneitojen katseet itsessään. Hän ei kuitenkaan suonut noille katsetta takaisin, sillä Shael tarjosi auttavaa kättään. "Jos ottaisit keksit esille? Ne ovat punaisessa purkissa, tuossa kaapissa." Elodie vastasi osoittaen kaappia olkansa yli. Ei hän tahtonut vaivata naista turhan työläällä työllä ja sitä paitsi tee olisi pian valmista, Elodien täytyi vain laskea mitatut teelehdet kuumaan veteen ja niin tämä tekikin.

//Pumpulipallo, ihana! :'D //
Janni
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 02 Elo 2014, 23:44

Shael Yraueme

Nainen nyökkäsi hymyillen faunin sanoille hän katseli siihen suuntaa, missä nämä teekeksit lymyilivät ja kurkotti punaista purkkia kädellään. Hän otti sen siroihin käsiinsä ja pyöritteli purnukkaa jotenkin lapsellisesti käsissään. Hän silmäili keksejä ja tyytyi toteamaan ajatuksissaan, että ne olivat hyviä.
Makeisia hän ei oiken napostellut, mutta välillä niitäkin oli hyvä ottaa. "Laitanko nämä johonkin lautaselle?" Shael kysyi ja katseli faunin tarkkaa työskentelyä. Ihailtavaa sinällään. Noita katseli kaappeja ja otti pienen lautasen, jolle asetteli keksit. Hän suuntasi pian askeleensa kohti pöytää, jossa hänen henkivartijansa odottelivat. Noidasta ei tuntunut yhtään pahalta vähän passata näitä maskuullisia naisia.

Hän itse sitten istutui aloilleen ja vilkaisi olkansa yli supettelevaan palvelijatar kaksikkoon. Nämä selkeästi tarkkailivat heitä. Shael otti hieman ryhdikkäämmän asennon ja näytti vain vilauttavan viekkaan hymyn kaksikolle, joka käänsi nopeasti katseensa muualle. "Taidamme herättää paljon huomiota?" Shael pahoitteli ja katsoi Elodieta. Hän hymyili tytölle lempeästi. "Elodie. Isästäsi, siis karhuntakusta. Minkälainen hän muuten on, kuin huolehtivainen ja välittävä? " noita kysyi ja kallisti päätään.

// JEP, se on valkoinen, pehmeä kuin pumpulipallo X3
Mori
 

EdellinenSeuraava

Paluu Kaupunki

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa

cron