Witch's assistance || Mori

Keskellä aroja kohoaa kaunis, mahtipontinen kaupunki, jota asuttavat nyt haltiat. Kaupunki on kauniimpi, mitä piilossa pidetty. Monikerroksinen ja moderni kaupunki pitää sisällään niin perinteisen kauppatorin, kuin monia pienempiäkin toreja. Kaupungista löytyy myös raskaasti varustettu sotilastupa, jotta kaupungin turvallisuus voidaan taata. Keskellä kumpuilevaa aroa kohoava kaupunki on kuitenkin turvassa yllätyshyökkäyksiltä, sillä lähestyvät viholliset näkee jo kilometrien päähän. Kaupungista löytyy kaikki mitä voisi olettaakaan. Kauppoja, putiikkeja, lekureita, tyrmät, asuntoja, kartanoita. Majataloja ja tallit, joihin sopii myös erikoisempia vieraita. Ihmisiä ei tässä kaupungissa suvaita, elleivät nuo ole ehdottomasti pettureita omilleen tai orjia. Edes puolueettomat ihmiset eivät selviä kaupungissa ilman pidätystä, elleivät taida varjoissa pysymisen saloja. Kaupunkia ympäröi kuitenkin valtava muuri, jonka yli on mahdoton päästä kiipeämälläkään. Kylään pääsee sisään portista, jota vartioidaan vuorokauden ympäri.

Kaupunkiin on muuttanut enimmäkseen haltioiden korkea-arvoisempia ja rikkaampia kansalaisia. Köyhemmät kansalaiset, jotka eivät ole kyenneet uutta asuntoa ostamaan, ovat jääneet haltioiden piilopaikkaan asumaan, kaikessa rauhassa.

Valvoja: Crimson

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 03 Elo 2014, 00:18

Elodie

"Juu." Elodie vastasi Shaelin kysellessä keksien laittamista lautaselle, eihän niitä suoraan purkista voinut tarjoilla vieraille. Siinä taas yksi asia minkä hän oli oppinut vaikeamman kautta. Tyttö piti tiukan katseensa teepannussa, availlen välillä sen kantta nuuhkaiset aromia, joka kohosi höyrynä ilmaan. Sen täytyi tuoksua juuri oikealta, ei liian kitkerä eikä liian laimealta.
Faunin katse kuitenkin herpaantui teepannusta, kun nainen pisti merkille pienen huomion minkä he saivat. Tytön katse käväisi nurkkapöydässä ja kahdessa palvelijattaressa, jotka olivat kyllä kuuleet mitä nainen oli sanonut. "Umm..." Elodie päästi epävarman äänen samalla kun tämän korvat luimistuivat. Fauni ei kuitenkaan osannut vastata tuohon ja käänsikin katseensa takaisin teepannuun, tarkistellen taas sen aromia.

Shael vaihtoi puheenaiheen Karhuntakkuun. "No tuota..." Tyttö aloitti, jääden pohtimaan hetkeksi. Hän oli kehunut miestä jo todella paljon, jäljellä oli puolia jotka olivat varmaan muista negatiivisia, mutta fauni itse ei nähnyt miehessä mitään vikaa. "Hän tykkää olla toisinaan yksin ja hän ei ole niin kiltti kaikille kuin minulle... mutta hänellä on syynsä ja olen ymmärtäväinen." Elodie kertoi, samalla kun otti liuenneet teelehdet siivilöineen pois teepannusta ja otti liinan jonka kääri pannun metallisen kahvan ympärille ja kantoi sitten pannun pöytään, mutta tajusi ettei ollut tuonut kuppeja joihin voisi tarjoilla teen. Fauni käänty kannoillaan takaisin lieden luo, hivenen nolostellen, nurkkapöydästä saattoi kuulla hiljaista hihitystä. Elodie toi vierailleen teekuppinsa ja yhden itselleen, ennen kuin haki pannun uudemman kerran ja ryhtyi kaatamaan höyryävää teetä kuppeihin vuorotellen.
Janni
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 03 Elo 2014, 17:20

Shael Yraueme

Elodie näytti pitävän suunsa kiinni, eikä näyttänyt muutenkaan osaavansa vastata noidan toteamukseen. Periaatteessa Shael oli olettänutkin, ettei tyttö osannut siihen vastata. Hän istui hiljentyneenä pöydän ääressä ja kuunteli hiljaa vartijoitaan, jotka miettivät, miten muotoilisivat mahdollisimman hyvin päivän tapahtumat. Faunin sitten kertoessa karhuntakun olevan mielellään yksinään ja olevan vain tälle hyvä, sai noidan kulmat kohoamaan. Miehet. Hän ajatteli ja nyökkäsi vain toiselle. Karhuntakku kuulosti siis erakolta, joka ei päästänyt kovin montaa henkilöä lähelleen, mutta sydämensä tämä näytti avanneensa faunille. "Olen kateellinen." Shael totesi hivenen surullinen pilke silmissään. Hän kaipasi Lauzia ja muihin miehiin hän ei pystynyt luottamaan, kuin auttomaattisesti hän vei kätensä lähelle alavatsaansa.
Lopulta noita nosti katseensa ja näki, kuin Elodie näytti nolostuvan, että oli unohtanut teekupit ja riensi niitä hakemaan. Tytön kömpelyys tuntui huvittavan Shaelia, mutta hän ei halunnut olla töykeä, joten hän vain hymyili lempeästi, kun tyttö rupesi kaatamaan teetä heidän kuppeihinsa. Vartijat näyttivät kiitollisuuttaan kehuen tytön hiuksia ja kiittäen teestä. Tosiaan, Elodien hiukset olivat ihmeellisen valkoiset. Kauniit ja pehmeän näköiset.

"Minulla oli kerran mies. Mutta hän menehtyi kauan sitten." Shael aloitti hörpäten teetään välittämättä panna siihen mitään. Näin teen aromi oli paremmin esillä. "Hänen nimensä oli Lauz. Hän oli hellä ja lämmin." noita katsahti Elodien vaalean sinisiin silmiin. "Hänelläkin oli samanlaiset silmät kuin sinulla. Hän muistuttaa sinua ehkä vähän." vino hymy ja naurahdus. "Lauz oli minulle enemmän kuin palvelija. Hän ja minä saimme tyttären, joka on sinua kaksivuotta nuorempi, kun sinähän olet täysi-ikäinen fauni?" pään kallistus ja leveä, jotenkin rakastava hymy.
Shael vaihtoi hivenen asentoaan ja laski teekuppinsa alas pöydälle.
Mori
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 03 Elo 2014, 18:12

Elodie

Elodie ei hopultaan kerennyt kysyä mistä Shael oli kateellinen, tyttö vain riesi hakemaan sokeri kipon ja pannualusen. Fauni asettui muiden seuraan pöydän ääreen ja veti oman teekuppinsa lähemmäs. Haltia päätti puolestaan kertoa omasta menneisyydestään, jota Elodie ei itse ollut uskaltanut vielä udella. Hän kun ajatteli, että jos joku tahtoi jonkun tietää jotain, kyllä nuo kertoisivat. Ei hän kuitenkaan pahakseen laittanut jos häneltä kyseltiin asioita.
Shaelin tarina ei kuitenkaan osoittautunut yhtään onnellisemmaksi, kuin Elodien. Tyttö katseli toista korvat luimussa ja surullinen ilme kasvoillaan. He siis tiesivät molemmat miltä tuntui menettää jotain rakasta.
"Surullista." Fauni kommentoi hämmennellen teetänsä, mutta kohotti apeaa katsettaan Shaelin mainitsessa tyttärensä, joka varmaan oli miltei Elodien ikäinen. "Mhmm täysi-ikäinen, 48-vuotta." Tyttö kertoi pieni iloisuus äänessään, täysi-ikäisyys oli jokseenkin tärkeää tytölle, hän kun näytti niin nuorelta ja lapsekkaalta.

Elodie uskaltautui hetken kuluttua hörppäämään teetään, kunhan oli sekoittanut siihen hivenen sokeria. Tytön ajatukset pyörivät hetken Shaelin miehessä, josta tuo oli hetki sitten maininnut. "Mmm..." Fauni päästi pienen epäröivän äänen. "Millaista on... rakastaa... miestä?" Elodie kysyi, lisäten kuitenkin; "Siis... ei sellaista rakkautta mitä tunnet isää kohtaan... vaan... toista..." Fauni nolostui sitä mukaa mitä yritti selittää ja soperteli sanoissaan.
Janni
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 03 Elo 2014, 18:56

Shael Yraueme

Jaa, vai että faunit olivat 48 vuotiaina täysi-ikäisiä? Hänen tyttärensä saattoi kylläkin olla jo vähän enemmän, mutta silti tuo näytti vielä teini-ikäiseltä. "Mmm..." Shael hymähti pohtivaan sävyyn.
Elodie sanoi hänen menneisyytensä olevan surullista. Voi kuule lapsi pieni. Sinä et edes tiedä, kuinka kauhea se on ollut osittain. Sillä haltia oli faunia paljon, paljon vanhempi, miltä näytti. Hän olisi aina, eikä ollut edes varmaa, eläisikö fauni yhtä kauan kuin haltiat. Elodie kuitenkin sopersi jotakin nolostuneesti. Miltä tuntui rakastaa. Shael katsoi tyttöä. Hänen huulilleen levisi se sama hellä hymy. Hän oli myös käynyt tämän keskustelun aikoinaan oman tyttärensä kanssa läpi.
"Rakkaus." Shael toisti ja näytti miettivän sitä hetken. "Sitä on vaikeaa selittää, mutta se muistuttaa ehkä vähän sellaista tunnetta, että sinua ujostuttaa samaan aikaan. Tunnet kuinka sydämmesi pamppailee hyvin nopeasti, kasvosi punottuvat ja haluat olla rakkaasi lähellä." noita selitti mahdollisimman helposti.

Hänen oli vaikeaa selittää rakkautta. Lauziin kohdistunut rakkaus oli jotain, mitä hän itsekään ei osannut selittää kovin hyvin. "Se on sellaista. Että kun rakastut haluat olla tämän kanssa aina, etkä koskaan erota tästä. Kun eroatte, et malta odottaa milloin seuraavan kerran näette ja kun näette, olet niin onnellinen, että voisit hypätä rakkaasi syleilyyn melkein heti." Shael selitti ja hänen vartijansa nyökyttelivät tiivisti yhdessä. Hekin olivat hengessä mukana.
"Rakkaus on kuin meri. Se on arvaamaton ja sillä on omat myrkynsä, mutta eniten siinä on lempeyttä ja onnea." Shael yritti kuvailla ja hänestä tuntui vähän hölmöltä, mutta tälläisiä puheltiin yleensä äiti-tytär-keskusteluissa, eikä se oikeastaan häirinnyt häntä. "Tiedät kyllä, kun löydät sen rakkaasi joku päivä. Kellään ei kuitenkaan ole kiire rakastua. Siinä sinun ei tarvitse kiirehtiä. Rakkaasi ilmestyy kyllä aikanaan." nainen nyökytteli omille sanoilleen jokseenkin ylpeäni.
Mori
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 03 Elo 2014, 19:24

Elodie

Elodien korvat nousivat kuulolle Shaelin ryhtyessä vastaamaan tytön kysymykseen. Fauni oli unohtanut laskea kuppinsa alas, jäätyään kuuntelemaan naista. Jokseenkin haltia kuulosti sanoiltaan tosi runolliselta, mutta ei kuitenkaan sekavalta. Kuitenkin Shaelin puhuessa ujostelusta, Elodie kallisti päätään. Hän ujosteli aina uusia tuttavuuksia tavatessaan, tarkoittiko se..? Ei kai nyt sentään, ennemminkin ongelmana oli se ettei hän erottaisi ujostelua ja rakkaudesta johtuvaa ujostelua toisistaan..
Teekuppi laskeutui alas lautaselleen ja faunin katse kääntyi hivenen oven suuntaan Shaelin sanoessa hänen rakkaansa ilmestyvän aikanaan. Kuin tyttö odottaisi oven avautuvan ja jonkun astuvan sisään. Pieni puna kohosi Elodien huomaamatta tämän poskille, tämän tuijottaessa ovea.
Janni
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 03 Elo 2014, 19:41

Shael Yraueme

Shaelin oli vaikeaa peittää huvittuneisuutta, kun tyttö käänsi odottavan katseensa oveen ja näytti hieman punastelevan. Hän laski oman kätensä tytön sirolle kädelle. "Elodie. Se, että rakkaasi saapuu joku päivä tarkoittaa sitä, ettei sinun tule odottaa häntä kuin sydämmessäsi. Rakkaus syntyy siitä, että tutustut henkilöön ja hän saa sinut tuntemaan itsesi onnelliseksi ja kauniiksi rakkasi silmissä." Shael yritti selittää. Hän näytti kikattavan pienesti. Noita, joka kikatti. Hyvin hänen ulkokuorensa vastaista.
"Sinun täytyy vain jatkaa elämääsi niin kuin se nyt on. Et voi jäädä paikallesi odottelemaan, milloin prinssi rohkeasi saapuu sinua hakemaan. Sinun täytyy elää elämääsi ja joskus sitten hän saapuu elämääsi ja saat tuntea rakkauden." hän sanoi ja kallisti pienesti päätään. Tämä oli niin huvittavaa. Faunin katselu sai aina naisen huulille hymyn.

Rakkaus oli hyvin laaja käsite. Sen merkitystä oli hyvin vaikeaa selittää ja koska Elodie oli ehkä hieman naiivi, oli Shaelin hankala selittää sitä tarpeeksi hyvin, että tämä voisi ymmärtää sen yhtä hyvin. "Lauzkin ilmestyi elämääni. En ensin tietenkään rakastanut häntä, mutta rakkaushan lähtee kahdesta eri henkilöstä ja siitä, mitä nämä ovat valmiita tekemään toistensa tähden. Lauz oli valmis jakamaan elämänsä kanssani. Hän hemmotteli minua kehuillaan ja kohteliaisuudellaan. Hän tuuditti minut aina uneen hellyydellään ja rakkaudellaan. Ja siksi, minä rakastuin ja sain sen kauan kaivatun rakkauden. Siksi Elodie." hengähdys. "Sinun täytyy vain jaksaa odottaa. Kukaan ei ehkä ihan heti rakastu ensisilmäyksellä, kuten sanotaan. Toiseen on tutustuttava mahdollisimman hyvin. Sillä kaikki ei ole aina kaunista päältä. Pitää myös katsoa pintaa syvemmälle." Shael opasti.

Hän hörppäsi teetä kuivuneille huulilleen ja hymähti tyytyväisenä sanoihinsa. Tälläistä aihetta hän ei ollut oikein päässyt käsittelemään edes itse kunnolla, joten kai hän itsekkin oppi tässä samalla jotakin. Noita käänsi taas katseensa nuoreen fauniin. "Odotus on hyvä tapa kerätä rakkautta sitä henkilöä kohtaan, joka ansaitsee ne!" Shael painotti, sillä kuka tahansa miehen rökäle ei veisi tuota hentoa neitoa ilman Shaelin arviointia. Ei takuulla. Jos tämä karhuntakku välitti yhtään Elodiesta, olisi tämän parempi olla samaa mieltä miesten valitsemisen suhteen, mitä Shael.
Mori
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 03 Elo 2014, 21:16

Elodie

Elodie hypähti paikoillaan Shaelin asettaessa kätensä hänen kädelleen ja selitti että täytyi olla maltillinen. Ennestään oleva puna tytön kasvoilla levisi, hänen tajuttuaan että nainen oli huomannut hänen tuijottavan ovea. Fauni nyökytteli ymmärtäväisesti haltian selittäessä lisää ja naisen kertoessa ettei rakkaus tapahtunut ensisilmäyksellä, pieni tuike tuntui välkähtävän Elodien sinivaltaisissa silmissä.
Ehkä siis oli toivoa? Hänen täytyi vain odottaa, niin kuin Shael oli sanonut. Heidän vain täytyi tutustua paremmin, he olivat vasta tunteneet toisensa kuukauden. Pieni hymy kohosi Elodien huulille. "Kiitos Shael." Tyttö sanoi tyytyväisenä ja pirteänä. "Olet niin viisas." Fauni ylisti naista, tarttuen toista tiukemmin kädestä siroilla sormillaan.

//Tulee niin lyhyttä anteeksi :< //
Janni
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 03 Elo 2014, 22:27

Shael Yraueme

Elodie puristi tiukasti hänen kättään omassaan ja sanoi hänen olevan viisas. Ehkä hän vähän oli, mutta tieto tuli kokemuksista ja elämästä. Shael ei voinut kuin hymyillä ja punastua vain vähäsen. Siitä oli niin pikä aika, kun joku häntä oli kehunut. Ajatus ei kuitenkaan ollut pahitteksi hänelle. "Ole hyvä, Elodie." noita nyökkäsi hellästi.
Hän tarttui toisella kädellään tytön käsiin, jotka puristivat naisen kättä. Nyt se oli sitten kasa käsiä, kunnes haltia päästi irti. Hän vei sormensa suunsa eteen. "Kerrohan, onko sinulla mielitiettyä? Siis henkilöä, jota pidät mahdollisena omalle rakkaudellesi?" Shael uteli ja oli valmis kuulemaan kaiken. Siis aivan kaiken. Sillä Eodie näytti omaavan jonkun, joka näytti täyttävän tuon hennon mielen, hienoisella punalla.
Shael asetti teekuppinsa takaisin pöydälle tyhjänä. Hänelle riitti se kupillinen teetä, se oli oikein hyvää. Noita kallisti päätään, kuullakseen faunin äänet. Hänellä ei ollut paras kuulo, kiitos sen ryövärin, joka leikkasi häntä. Mutta se oli mennyttä.

//Ei mitään, ite tuun perässä näillä lyhyillä viesteillä
Mori
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 03 Elo 2014, 22:49

Elodie

Elodie hymyili Shaelille tuon vastatessa hänen käden puristukseensa ja tuon päästettyä irti tämä kääntyi takaisin teekuppinsa puoleen. Fauni hörppäsi lisää ja nappasi keksinkin lautaselta, palaa hän siitä ei kuitenkaan ehtinyt haukata, kun nainen kysyi häneltä jotain. Oliko hänellä miellittyä? "E-Eh..?" Elodie sopersi kääntäessään yllättyneen katseensa toiseen, mutta väri tämän kasvoillaan saattoi jo kertoa vastauksen. "Um-mm... tuota... minä..." Tyttö sopersi, kääntäen ujon katseensa keksiinsä.
"P-Perian." Elodie vastasi aika vienolla äänellä, mutta tajusi sitten ettei ollut kertonut isäntänsä nimeä. "Siis... isäntäni... hän on satyyri." Tyttö kertoi. Sorkilla taisi olla vetovoimaa toisiin sorkkiin? Tai tytön naiivius sai hänet pitämään miehestä? Mutta mikään ei okeastaan muttanut sitä että hän piti Perianista.
"L-Lisää teetä?" Elodie piipitti kuin äänensä kadottaneena nähtyään Shaelin tyhjän kupin.
Janni
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 03 Elo 2014, 23:22

Shael Yraueme

Elodie näytti yllättyneeltä. Ehkä auhe oli tosiaan yllättänyt, mutta mistä muustakaan hän olisi voinut alkaa keskustella? Tytön lausuessa miehen nimen, Shael saattoi vain hyökätä rohkaisevasti. Perian. Tämä oli kuulema Elodien työnantaja ja ihastus. Satyyri. Noita vain nyökkäsi, mutta sisällä hän tunsi syvää ärtyneisyyttä, ehkä sen takia, että mies oli palvelija, mutta tämä passitti tytön omia asioitaan suorittamaan. Toisaalta, mies oli antanut työn tytölle, joka sai faunin hyvin onnelliseksi.
Hänen oli vaikeaa päättää oliko miehsestä Elodien arvoiseksi, mutta ei hän sitä voinut extääkkään. Lisäksi hän oli saanut hyvin vähän tietoa, joten hän ei voinut tuomioidakkaan tätä.

Huokaisu, kun äkisti tytön pieni piiperrys kuului. Halusiko hän lisää teetä. "Kiitos ei, minulle riittää yksi kupillinen." Shael kieltäytyi kohteliaasti ja katseli faunia. "Ihastumistasi ei tarvitse hävetä. Kunhan tunnet olosi turvslliseksi ja onnelliseksi häne kanssaan. Voin sitten olla tyytyväinen." noita totesi ja nyökytteli ankarasti omille sanoilleen. Hän kyllä näyttäisi sille satyyrille kaapin paikan, jos tämä kehtaisi kohdella Elodieta väärin.
Mori
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 04 Elo 2014, 03:20

Elodie

Shael kieltäytyi teestä ja Elodie tyytyi kääntymään takaisin teekuppiinsa, samalla kuunnellen kuinka nainen neuvoi häntä jälleen. Ei hänen kuuluisi hävetä, olon täytyi olla vain turvallinen ja onnellinen. "Niin..." Elodie sanoi, ottaen haukkauksen keksistään joka katosi pian tytön sitä mutustaessa.
"Ethän... kerro kenellekkään?" Fauni pyysi pienen hetken päästä ja vilkaisi Shaelin henkivartioitakin, olivathan nuo kuunnelleet keskustelua kokoa-ajan. Varmuudenvuoksi Elodie vilkaisi nurkkapöydässä istuvia palvelustyttöjä, kyllä nuo välillä kiinnittivät huomiotaan heihin, mutta tuskin olivat kuulleen hänen hentoa ääntään.
Janni
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 04 Elo 2014, 09:46

Shael Yraueme

Noita nappasi lopulta ensimmäisen keksinsä, joita hänen vartijansa olivat jo pariin kertaan napostelleet. Ne olivat maukkaita. Pieni makea pitkiin aikoihin. Elodie sopersi taas, mutta pyysi häntä pitämään pienen ihastuksensa salaisuutena. "Voit luottaa minuun." Shael nyökkäsi ja vartijat näyttivät leikkisästi, että heidän huulensa olivat sinetöidyt. He eivät paljastaisi tytön ihastusta kellekään. Ja jos paljastaisivat noita pitäisi huolen heidän rangaistuksestaan.
"Elodie. Kiitos teestä hyvin paljon." Shael aloitti. Hän vilkaisi vain hetkellisesti palvelijatar pariin ja mietti juoruisivatko he tytön oudosta seurasta, mutta jos he niin tekisivät. Hän kyllä näyttäisi näille taivaan tuulet. Shael nousi ryhdikkäästi ja vartijatkin nousivat ja laskivat teekuppinsa. Tosin pian he ottivat ne käsiinsä, kun noita nappasi teekuppinsa. "Oli mukavaa, että kutsuit meidät teelle. Nyt alkaa olla jo vähän myöhä, mutta jos vain haluat, voit tulla majataloomme kylään. Sanot vain, että olet minua etsimässä he kyllä tietävät, kun ilmoitan heille. Tietenkin sitten vasta, kun olet tehnyt työsi." Shael ehdotti ja paijasi tytön hiuksia sekä kasvoja.

"Nyt meidän on lähdettävä, jotta voimme käydä vielä hakemassa jotakin tuliaisia kylään. Vartijani haluavat ehdottomasti viedä jotakin mukanaan." noita selitti ja virnisti. Hän lähti viemään teekuppiaan ja viittoi yhtä vartijoista ottamaan myös keksilautasen. He veivät ne tiskialtaalle ja Shael katsoi Elodieta. "Nämä ovat nyt jäähyväiset, kunnes taas tapaamme. Odotan sinua majatalollamme, jos vaikka haluat tulla käymään?" nainen totesi ja katsoi sitten oven suuntaan ja kurmasi hieman. Vartijat tekivät samoin, näin kiittäen teestä. "Me menemme tästä nyt. Voi jatkaa töitäsi huoletta. Ole ahkera!" Shale kannusti ja lähti oven luo, jonka avasi hänen toinen vartijoistaan ja pian kolmikko oli poissa. He suuntasivat tuttua reittiä ulos ja poistuivat linnasta.
Shael lähti sitten vartijoiden kanssa kaupungille vielä ostelemaan ennen kuin he suuntaisivat majatalolle.

//Aikahyppy? :3
Mori
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 04 Elo 2014, 14:05

Elodie

Naiskolmikon oli aika lähteä ja nuo päättivät itse viedä teekuppinsa ja keksilautasenkin tiskipöydälle. "Minä kyllä voin hoitaa..." Fauni oli sanomassa, mutta se oli jo liian myöhäistä. Tyttö päätti nousta itsekkin ja kipittää tiskialtaan luokse ja kääntyi sitten kolmikkoon. "Hyvä että viihdyitte." Elodie vastasi kohteliaasti ja niijasi samalla, suoden ystävällisen hymyn.
Shael päätti kutsua faunin majatalolle, jossa nuo yöpyivät, jos siis tyttö ehtisi kiireiltään. Fauni mietti hetken, mitä hänellä oli vielä tänään tehtävänä. "Hmmm... olen valmis iltaan mennessä." Elodie kertoi, ehkä hän ehtisi piipahtamaan. "Kiitos vielä." Elodie kiitti Shaelia lähinnä kaikesta ja vilkutti pienesti noiden kävellessä ovelle.

//Okei, jos sä hyppäät ja vähän kerrot millanen majato yms nii Elodie ilmestyy sinne :3 //
Janni
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 06 Elo 2014, 12:08

Shael Yraueme

Kävely kaupungilla alkoi uuvuttamaan noidan jalkoja, joten hän päättikin huikkaista seuralaisilleen, että lähti itse jo majataloa kohti. Vakuutteli vielä, että pystyi kyllä pitämään itsestään huolen.

***

Majatalo oli yksinkertainen, mutta kodikas. Sen alakerrassa sijaitsi ravintola ja kapakka. Ylhäällä taas olivat huoneet, jossa asiakkaat majailivat. Vastaan otto lymyili heti vastapäätä puista ovea, jota kehysti kullatut karmit. Eivät ne oikeaa kultaa olleet, mutta kauniita ne kuitenlin olivat.
Shael oli saapunut vataan otolle ja kävellyt siitä suorat portaat ylös. Hänellä ja hänen vartijoillaan oli eri huoneet. Ihan yksityisyyttä varten. Oven takaa paljastui yksin kertainen huone, joka oli rekisteröyty yhdelle. Huoneessa oli yksi vuode, se oli pedattu valkoisella peitolla. Siellä oli vielä yksi pöytä ja tuoli. Se oli tarpeen, kosla pöydälle oli levitetty joitakin papereita.

Shael istutui alas sängylle ja hieroi hartijoitaan. Hän katseli ikkunasta alas kadulle, joka näytti hyvin ruuhkaiselta. Jos Elodie saapuisi, hän toivoi vain ettei tämä jäänyt jalkoihin.

//aikahyppy ja kuvailu tehty :3
Mori
 

Re: Witch's assistance || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 06 Elo 2014, 13:50

Elodie

Sorkkien kopse sekottui pieneen hälinään mitä kaduilla enää tähän aikaan oli. Aurinko häilyi horisontin rajalla, samalla kun Elodie viiletti tasaista hölkkää eteenpäin. Hän tiesi katujen käyvän vaarallisiksi pimeän saapuessa, joten hänen täytyi olla nopea. Toki ongelma tulisi palatessa, mutta hän ei nyt miettinyt sitä.
Tyttö oli vaihtanut palvelus asunsa yksinkertaisen näköiseen mekkoon. Se oli valkea, sen laskoksinen helma yletti faunia polviin ja sen hihat olivat ilmavan pulleat kyynärpäähän saakka, josta hiha muuttui ihoamyötäileväksi ja jatkui ranteisiin saakka. Jaloissa Elodielle oli tämän vanhat säärystimet, niiden kuluneisuuden saattoi erottaan mekkoa vasten, mutta ne olívat nätit silti.

Elodie hiljensi vauhtia uskoessaan löytäneensä majatalon, jossa Shael majaili. Tyttö asteli lähemmäs ovea, jonka sitten avasi. Sisällä kapakan puolella oli jonkinmoinen hälinä. Tyttö kuuli yllättäen karskin äänen. "Etkös ole hivenen liian nuori?" Elodie kääntyi katsomaan vastaanottotiskin takana seisovaan mieheen, joka oli huomannut tytön tuijottavan kapakan puolelle. "E-En minä...siis, e-etsin vain Shael Y-Yrauemea." Fauni sopersi, jonka mies yllättävästi kuuli ja ryhtyi selaamaan kirjaa edessään. Mies neuvoi tyttöä menemään portaat ylös ja etsimään käytävän toiseksi viimeisen oven. "K-Kiitos." Tyttö kiitti aika sukkelaan, ennen kuin hipsutti portaat ylös. Yläkerrassa oli paljon hiljaisempaa kuin alhaalla ja Elodien silmäillessä ympäriinsä tunnisti hän tämän rakennuksen. Se oli se samainen majatalo missä Karhuntakku oli yöpynyt kun he ensi kerran tapasivat. Elodie hymyili pienelle muistolleen, huomaten samalla päässeensä oikealle ovelle. Siro käsi kohosi koputtamaan kolme kertaa.

//Jos et huomannu piirtelin vähän luonnoksia muutamasta pelistä gallerian puolelle, ehkä sieltä löytyy jotaki tuttua ;D //
Janni
 

EdellinenSeuraava

Paluu Kaupunki

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa

cron