Let's protect each other K-Varoitus || Mori

Luolia on ympäri metsää, jotkut maan alla, jotkut kalliossa, jotkut suurista kivistä muodostuneita. Luolat ovat hyvä paikka pitää sadetta tahi pystyttää leiri, mutta kannattaa ensiksi varmistaa, ettei kyseistä luolaa jo asuta joku.

Valvoja: Crimson

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 14 Syys 2014, 09:58

Un

Un tuijotti maata sumeilla silmillään, kun hän äkisti kuuli tutun äänen. Onneksi hän kuuli vielä tavallisesti. Aarnikotka kohotti katsettaan, hän ei nähnyt kunnolla. Celebri kysyi hänen vointiaan. Sattuiko häneen? Ei. Ei häntä sattunut, hän tunsi vain, että hänen kehonsa oli turta. "Ei satu... Kehoni.... On kuin lyijyä." mies vastasi hitaasti. Samalla Celebri otti hänen kätensä ja kietoisi sen hartijoidensa yli. Un tiesi varsin hyvin, ettei tyttö jaksaisi kannatella hänen raskasta painoaan. Heidän pituus eronsa oli suuri ja sen lisäksi Celebri oli melkoisen kevyt rakenteinen olento, joten Un ei voinut nojata painollaan tyttöön. Häntä pelotti se asia, että hän murskaisi tämän.
Un nousi hitaasti ylös, mutta hänen täytyi välillä käydä alhaalla tai pysähtyä, koska häntä huimasi ja kuvat olivat alkaneet keikkua hänen silmissään.

Luolaan asti selvittyään Un romahti Celebrin vierestä maahan. Luolalla oli korkeutta nelisen metriä ja se oli melkoisen syvä paikka, joten hetkessä miettimättä Luolan oli täyttänyt iso valkea aarnikotka. Unin hengitys oli kiihtynyt ja aarnikotkan silmät olivat menneet kiinni. Häntä ei edelleenkään sattunut, mutta oli alkanut pikkuhiljaa lähteä siihen suuntaan.
Un ei avannut enää silmiään, hän ei jaksanut. Kehosta tuntui katoavan voimat ja kaikki se energia meni hengittämiseen, joka tuntui nyt erityisen vaivalloiselta.
Miksiköhän? Un yritti ajatalla, mutta ajatustyö tässä tilassa näytti lähes mahdottomalta. Kuitenkin aarnikotka tajusi ehkä vähän, kun hän kelasi kuvia mielessään. Se nuoli ainut asia ja syy, mikä pystyisi selittämään hänen tilansa. Mikä sitten nuolessa oli tehnyt tämän hänelle? Taas hetken tuhina ja mietintä, joka vei voimia. Oli ärsyttävää ajatella, kun ajatukset rupseivat harhailemaan. Kuitenkin hän sai päähänsä myrkyn. Myrkky? Oliko hänet myrkytetty.

Un raotti silmiään, mutta eihän niistä mitään hyötyä ollut. Hänen kuvansa tärisivät ja kahdentuivat sekä olivat sumeita. Kaikki tuntui tarpeettomalta edes yrittää katsoa ja tulkita näkemäänsä. Un kuitenkin jaksoi vielä muttua takaisin humanoidimuotoonsa ja hän makasi kylmällä kivilattialla. Un hengitti hetken, ennen kuin ynähti ja avasi vaalean siniset silmänsä. "Myrkkyä." hän totesi ja yritti tehdä olonsa edes vähän mukavemmaksi. Hikipisaroita muodostui pikku hiljaa miehen keholla. Keho yritti selkeästi taistella myrkkyä vastaan.
Jos tila olisi pysyvä, mies kuolisi. Hän tiesi sen varsin hyvin itsekkin.

//Voi Celebri :d Voi noita molempia!
Mori
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 14 Syys 2014, 11:42

Celebri

Celebri ei tiennyt oliko saanut adrenaliini purkauksen vai pakottiko Un itsensä nousemaan. Kummin vain he pääsivät luolaan saakka ja mies saattoi romahtaa tytön viereltä. Tilaa oli sen verran että Un saattoi ottaa todellisen muotonsa, joka kyllä sai Celebrin pohtimaan ettei kai muuttuminen kuluttanut liikaa tuon voimia. Hän laskeutui polvilleen aarnikotka pään vierelle, reppukin laskettiin siihen lähistölle. Un oli sulkenut silmänsä ja hengitti ikävän kiihkeästi.

Tärisevä käsi laskeutui aarnikotkat otsalle, silittäen sitä. Kaksi päivää antautua. Kaksi päivää ennen kuin... Ei! Celebri puisteli päätään ja hautasi kasvonsa käsiinsä. Ei näin voinut käydä, ei se niin ollut!
Tyttö niiskaisi hiljaa käsiensä suojasta, eikä huomannut Unin muuttavan jälleen muotoaan, ennenkuin tuo puhui. Nytkähtäen Celebri laski äkisti kätensä katsoen miestä järkyttyneenä vetistyneellä katseellaan. "U-Un... älä..." Tyttö yritti kerätä itsensä, mies tarvitsi häntä, eikä itkeminen auttanut asiaa. "Ä-Älä yritä puhua. Lepää vain." Celebri pyysi. "Jos jaksat vielä muuttua... uskon että aarnikotka tappelee myrkkyä vastaan paremmin." Tyttö vielä lisäsi ja teki se hivenen järkeä, Unin humanoidi keho oli paljon pienempi kuin tuon todellinen muoto.

Orjakauppiaan sanat palasivat jälleen Celebrin mieleen, kaksi päivää. Hän ei tahtonut sanoa sitä toiselle, hän ei tahtonut sanoa että tuolla oli kaksi päivää aikaa jäljellä ja kenties ainoa tapa estää se oli antautua orjakauppiaalle. Tyttö niiskahti taas.
Janni
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 14 Syys 2014, 12:41

Un

Celebri itki taas. Un kuuli sen, vaikka hänen silmänsä eivät nähneet enää kuin sumeita, heiluvia kuvia. Hän ei edes erottanut enää, mikä väri oli Celebrin ja mikä oli hänen halluusionatiotaan. Un tuijotti luolan kattoa. Hän ei juurikaan erottanut mikä se oli, mutta johonkin hän kohdisti katseensa, ennen kuin sulki taas silmänsä. Mies hieroi päätään ja tunsi oman kätensä tärinän. Tyttöoli pyytänyt häntä olemaan puhumatta. Mies kieltäytyi kuitenkin siitä. Hän ei halunnut, että toinen itkisi. Hän ties tilansa oikein hyvin. "Hei Celebri~" hän kuiski. Un kierähti hitaasti kyljelleen, vaikka tiesi, ettei myrkkyä kehossaan kannattanut liikkua paljoa. "Ne sanat, jotka orjakauppias sanoi... Tiedän kyllä, mutta sinä et antaudu." Un sanoi panoikkaasti silmät kiinni. Hän ei halunnut huimausta, joten silmät kiinni vain.
Hetken päästä tuli hiljaista. Ainakin miehen osalta. Hän hengitti yhä, mutta oli vaipunut uneen. Ehkä siksi, että voimia piti saada ja säästää. Aarnikotkan keho tärisi hiukan.

Un avasi silmänsä ehkä tunnin päästä uudestaan. Hänen tilansa oli jämähtänyt hikoilevaksi. Hän ei pitänyt siitä. Mies katseli ympärilleen, juurikaan mitään nähden. Myrkky uuvutti häntä, mutta hän oli vielä toiminta kykyinen. Niin pieni nuoli ja hän oli oikeasti iso kokoinen olento. Un mietti ja harkitsi ja muuntautui hetkessä taas. Hän päätti pitää tämän muodon yllään, koska siinä pikkuisessa kehossa myrkky saisi nopeammin voiton. Un tuijotti luolan suulle, hän tunsi tuulen, joka helpotti hänen kuumaa oloaan. Viileä yö tuuli oli juuri sitä, mitä hän vastamyrkyn lisäksi tarvitsi.
Aarnikotka yritti keskittyä hengittämiseen, joka oli hyvin vaivalloista. Jos myrkky lamaannuttaisi hänen hengityksensä, ei olisi hyvää edessä. Miten hän oli voinut pudottaa suojuksensa. Hänen olisi pitänyt ottaa joku toinen tie tai polku. Hänen olisi pitänyt kääntyä jo siinä vaiheessa, kun tunsi, ettei jokin ollut oikein.

Un oli ollut tyhmä. Tietysti orjakauppias seuraisi heidän puuhiaan ja järjestäisi väijytyksen. Un oli antanut vaistojensa lamaantua liian lähelle ihmisiä. Hänen olisi pitänyt olla tarkempi. Nyt Celebri varmasti syyttäisi itseään tai muuta. Un avasi silmänsä ja nosti nopeasti päänsä, joka tuntui kipuna ja jyskytyksenä. Silti aarnikotka tuijotti luolasta ulos, vaikkeai nähnyt. Hän tuijotti ja kuulosteli korvillaan ääni. Kuuloaistikin oli alkanut pikkuhilja sumeta. Tuliko hänestä pian aistimuskyvytön, jos tämä jatkuisi. Un vilkaisi Celebriin. Hän laski päänsä ja sulki silmänsä.
Eikä hän edes tiennyt, oliko hän katsonut perhosnaamaa vai jotakin muuta. Päätös jatkaa unia sai pian vallan ja hän simahti hvin pian näkemään vähän erikoisempia painajaisia.
Mori
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 14 Syys 2014, 13:17

Celebri

"Un!" Celebri sihahti itkunsa keskeltä miehen avatessa suunsa, mutta turhaan, ei Un kuunnellut, totesi vain että ymmärsi jo itsekin orjakauppiaan sanat. Mies ei myöskään sallinut antautumista. Tyttö ei sanonut toiselle vastaan, vaikka olisi halunnut. Vaihtoehdot olivat todella vähissä, eikä Celebri tahtonut toisen kuolevan.
Yö alkoi tuomaan kylmää ilmaa luolaan, joka sai entisestään tärisevän tytön tärisemään enemmän. Nuotio auttaisi hyvin, mutta se olisi myös selvä merkki heidän olinpaikastaan, sekä Un näytti hikoilevan pahasti, tuolla oli selvästi kuuma. Celebri tyytyi ottamaan viltin repun remmestä irti roikkumasta ja kietoi sen ympärilleen.

Un oli sulkenut silmänsä ajat sitten ja nukkui, mutta tyttö itse piti silmänsä auki vahtien tuon vierellä. Vaikka aikaraja oli annettu, hän pelkäsi silti että jokin menisi pahasti vinoon, ei myrkkyyn ollut luottamista. Celebri oli nojautunut luolan seinää vasten, tuijottaen miestä hiljaisena. Mitä hän tekisi? Ei paikallaan istuminen auttaisi asiaa mitenkään. Un tarvitsi apua, orjakauppiaalla kenties oli vastamyrkyä, mutta tuo antaisi sitä vain jotta saisi aarnikotkan itseleen ja kenties hänet siinä kaupan päällä.
Ajatuksiinsa uppoutuneena ja väsymyksen painaessa, Celebri ei tajunnut miehen avanneen silmänsä. Toisen kuitenkin muuttuessa uudemman kerran havahtui tyttö. Aarnikotka tuijotti luolan suulle hetken, ennen kuin laski päänsä takaisin alas. Ele oli saanut Celebrinkin kääntämään säikähtäneenä katseensa, mutta luolan suulla ei näkynyt mitään normaalista poikkeavaa taikka kuulunut. Un asettui takaisin nukkumaan.

***

Pimeys alkoi kadota luolan ulkopuolella, mutta aurinko ei kuitenkaan ollut vielä noussut. Aamuyön hämärä sai Celebrin viimein nousemaan ylös, tämä laski vilttinsä lähelle aarnikotkan nokkaa. Ainakin Un haistaisi vielä hänet viltistä, eikä kenties heräisi sen takia ettei enää löytänut tuttua tuoksua viereltään. Tyttö oli päättänyt etsiä jonkun joka voisi auttaa, parantaja kenties. Hetken vielä epäröiden katsoen nukkuvaa Unia, Celebri käänsi selkänsä ja kulki hiljaa ulos luolasta. Hän ei tiennyt missä he olivat, mutta jossain saattaisi olla kylä. Tytöllä teki pahaa jättää Un sillä tavalla yksin vartioimatta, mutta ei hän voinut auttaa tuota mitenkään istuskelemalla.
Muutaman metrin käveltyään kauemmas luolansuulta, Celenbri lähti juoksuun, vilkuillen ympärilleen, pistäen merkille ympäristöään muistaakseen minne palata.
Janni
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 14 Syys 2014, 14:13

Un

Aarnikotka avasi hitaasti silmänsä, hän näki edelleen sumeasti, mutta kun hnä yritti oikein kohdistaa keskittyneesti, hän saattoi nähdä asioita edes vähän tarkemmin. Mikä kuitenkin pisti silmään, oli huopa hänen nokkansa päällä. Un tuijotti sitä hvyin pitkään, ennen kuin käänsi päätään ja vilkuili ympärilleen. Huopa lennähti maahan ja Un näytti hetken aikaa hyvin hätääntyneeltä. Aarnikotka nousi hitaasti, hänen raajoihinsa sattui ja ne olivat raskaat. Un käveli vähän, mutta asettui sitten makaamaan. Hän oli hyvin närkästynyt. Celebri oli kadonnut, eikä hän voinut lähteä perään, koska asiat olivat niin. Hänen astinsa eivät toimineet kunnolla ja hänen kehonsa oli liian heikko. Hän ei edes pääsisi ilmaan, joka taas oli vielä ärsyttävämpää. Turhautuneena Un vain piipitti ja lopulta hän vain sulki silmänsä ja yritti nukkua.

***

Un heräsi, kun oli valoisempaa, ehkä kello oli joakin seitsemän, mutta Celebri ei näyttänyt palanneen. Tai sitten hän ei vain nähnyt. Hän muutti muotoaan ja nousi ylös kaksijalkaisena. Hänen täytyi kuitenkin ottaa hieman tukea seinästä. Un veti syvään henkeä ja puri hammasta. Hän lähti ulos luolasta vähän haparoiden. Onneksi hän ei sentään törmännyt puihin. Aarnikotka kulki hatarasti, hänellä ei ollut hajuakaan mihin päin kävellä, mutta luolaan hän ei voinut jäädä. Tai siis, kun Un ajattelee vähän eläimellisesti. Luola ei ollut ehkä paras paikka jäädä olemaan, koska se on avoin ja suojaamaton. Metsän tiheikkö suojaisi ihan tarpeeksi.
Jalat pettivät taas jossain vaiheessa ja hänen oli huohotettava tasatakseen hengityksensä. Un yritti vähän hahmottaa ympäristöään, hän oli jo ehtinyt edetä ehkä neljänkymmenen metrin päähän, metsän suojaan. Ehkä tässä olisi ihan hyvä. Hän alkoi haparasti etsiä itselleen vähän parempaa paikkaa maata.

Un löysikin sen melko pian. Kolme puuta muodostivat sopivan ahtaan ja turvallisen ringin, josta häntä ei ihan heti erottaisi. Sen sisään hän asettui mahdollisimman mukavasti. Jos Celebri etsisi häntä hän kyllä kuulisi tuon. Ehkä. Unin oli pakko myöntää, että tässä tilassa, hänen mieleensä ei pystynyt sitten millään mahtumaan ajastus. Jos Celebri olisikin kaapattu.
Mori
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 14 Syys 2014, 14:57

Celebri

Epätoivo, se oli hyvä sana kuvata Celebrin oloa juuri nyt. Ei hän ollut löytänyt kylää tai ylipäätään ketään. Metsä tuntui loputtomalta , kuinka kauan hän oli siellä haahuillut? Tyttö oli pysähtynyt huohottamaan puun vierelle, nojaten sen runkoon. Hänen täytyisi kääntyä pian takaisin, ei hän voinut jättää Unia yksin liian pitkäksi. Tuo saattaisi herätessään tehdä jotain tyhmää.
Rasahdus, tyttö säpsähti ja painui kasaan puun juurelle. Toinen rasahdus, olivatko nuo askelia? Tyttö laskeutui kontilleen ja piiloutui lähellä olevan pensään suojiin, joka kahisi hiljaa, saaden askeleet pysähtymään. "Kuulitko jotain?" Mies ääni kysyi, jonkin matkan päästä. "En... Mutta palataan leiriin, olemme haravoineet tätä aluetta koko aamuyön." Toinen ääni vastasi. Haravoineet? Etsineet siis jotain? Celebri ymmärsi keitä nämä miehet olivat, eikä tahtonut liikahtaa paikaltaan.
Askeleet kääntyivät ympäri ja lähtivät kulkemaan vastakkaiseen suuntaan kauemmas. Jos tyttö seuraisi noita, löytäiskö hän orjakauppiaan? Orjakaupias tarkoitti vastamyrkkyä. Mutta miten hän miesten huomaamatta seuraisi noita. Askeleet kaikkosivat hetki hetkeltä kauemmas.

Celebri tuijotti käsiään, jotka lepäsivät hänen polviensa päällä. Viime yön tapahtumat palasivat välähdyksinä hänen mieleensä... Perhosia. Tyttö sulki silmänsä ja hengitti syvään, se ei ollut sattunut, se oli pelastanut hänet, jos se auttaisi häntä uudestaan?
Hitaasti, Celebri tunsi vartalonsa hajoavan, häntä pelotti, mutta se ei sattunut, hän oli kunnossa. Tyttö ei uskaltanut avata silmäänsä, mutta äkisti hän tajusi näkevänsä. Pensas, hän näki sen ympärillään, joka ikisen osan siitä. Aivan kuin hänellä olisi tuhat paria silmiä. Hän ei kyennyt kuulemaan mitään tai sanomaan mitään, näkö ja tunto olivat ainoat astit. Tämä oli niin outoa. Celebri ei kuitenkaan ollut menettänyt ajattelu kykyään, taikka tietämystään, hänen täytyi kiirehtiä.
Parvi perhosia oranssia ja ruskeaa lennähti ulos pensaasta, suunnaten kohti puiden latvoja, pysyen hyvässä parvessa, löytäen pian maan tasolla kulkevat metsästäjät.

//Sä voit ohjailla vaikka mettästäjiä ja orjakauppiastaki sun muuta jos tahot :3 //
Janni
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 14 Syys 2014, 15:52

Un

Un nukkui hiljaa puiden ympäröimänä, tietämättä juurikaan tapahtumista.

Metsästäjät saapuivat leiriin, jossa paloi nuotio ja orjakauppis keskuteli parin muun henkilön kanssa taktiikasta, tämän keskittyminen kuitenkin herpaantui, kun kaksikko ilmestyi paikalle. "Löytyikö mitään?" miehet pudistelivat päätään ja orjakauppias näytti turhautuneelta. "Lähetin kaksi muuta miestä katsomaan länttä." joku ryhmässä oleva vanhempi mies totesi, johon orjakauppis nyökkäsi. Hän kavoi jotakin pussia ja heilutteli jotain kädessään. "Meidän täytyy löytää aarnikotka, ennen kuin se kuolee. En halua, että se kuolee. Siitä ei saa yhtä hyvää hintaa, kuin elävästä... Lisäksi... Sen sulat." mies totesi hyvin harkitsevaan sävyyn ja siveli leukaansa.
Leirillä näytti oelvan raukeaa, kukaan ei näyttänyt olettavan, että joku hyökkäsii heidän päälleen, koska aarnikotka oli myrkytetty ja perhosesta -heidän kutsumansa tyttönen- ei ollut mitään harmia. Liian pieni ja heiveröinen oli todennut orjakauppias.

Orjakauppis laittoi pienen asian takaisin pussiin. Hän katseli hetken ympärilleen, ennen kuin ilmoitti, että ottaisi pienet tirsat. Sen jälkeen haettaisiin aarnikotka. Mies katosi telttaansa säkki mukaanaan, jossa olisi varmasti vastamyrkky.

Un avasi silmänsä. Hän tunsi olonsa tasantuneen. Toistaiseksi. Hänen silmänsäkin näkivät nyt vähän paremmin, mutta tämä tila ei kestäisi kauaa. Mihini hän käyttäisi energiansa? Celebrin etsimiseen? Un mietti ja yritti ajatella, mutta hän oli niin väsynyt ettei jaksanut.
Mori
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 14 Syys 2014, 16:23

Celebri

Ilma tuntui kylmemmältä pienten perhosten siivissä ja monin kertaiselta koska niitä oli niin monta. Tähän aikaan vuodesta perhosia ei enää näkynyt, ne olivat horroksessa, suojassa kylmenevältä ilmalta. Parvi oli onnistuneesti surannut metsästäjiä leiriin, jonka joukko oli pystyttänyt. Perhoset saattoivat laskeutua puiden suojassa alas maantasolle tiheikköön leirin vieressä. Parvi muodosti tytönruumin muodon ennekuin tuhannet siivet sulautuivat yhteen ja Celebri tunsi oman kokonaisen ruumiinsa. Tyttö kompuroi pienesti tiheikön keskellä, mutta miehet olivat keskittyneet keskusteluunsa etteivät kuulleet kahinaa.

Tyttö jähmettyi paikalleen, jääden kuuntelemaan ja kuuli pian tutun äänen puhuvan. Celebri saattoi nähdä orjakauppiaan takaraivon piilostaan. Hän oli ollut oikeassa tuon suunnitelman suhteen, he kiristivät vain Unia. Tyttö kurtisti kulmiaan, kuika joku saattoi olla noin ahne? Orjakauppias nousi nuotion äärestä ja puhui jotain nokosista, kadoten sitten telttaan. Celebrillä ei ollut mitään mahdollisuutta kävellä leiriin omana itsenään, tyttö tiesi kyllä mitä täytyi tehdä.
Tällä kertaa Celebri katseli kuinka hänen käsivartensa näytti murenevan, näky ei ollut kaunis ja tunne näytti siirtyvän perhossinkin, jotka lepattivat hermostuneen näköisinää siinä missä hänen käsivartensa hetki sitten oli ollut. Tyttö oli kuitenkin onnistuneesti saanut vain käsivartensa muuttumaan, liian monta perhosta olisi epäilyttävää. Sirot lepattavat olennot lensivät miltei maatapitkin kohti telttaa. Oli entistä oudompaa olla kahdessa paikassa yhtä aikaa. Perhoset löysivät tiensä makuulle asettuneen orjakauppiaan luo, ne lepattivat varoen tuon ympärille yrittäen etsiä mahdollista paikaa missä vastamyrkky olisi. Taskut, vaatteet, säkki. Kunhan hän ei vain kiinnittäisi orjakauppiaan huomiota, ei mies voinut olla jo unessa, piteli vain silmiään kiinni.

Yllättäen Clebri näki sen, pieni putelli säkin uumenissa, jonne yksi perhosista oli löytänyt tinsä. Putelli oli kuitenkin aivan liian iso yhden perhosen kannateltavaksi. Muutkin perhoset yrittivät päästä toverinsa avuksi säkin sisälle, mutta se alkoi käymään liian ahtaaksi.Celebri tärisi tiheikössä jännittynneenä.
Janni
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 15 Syys 2014, 13:52

Un

Orjakauppias makasi ilman peittoa, hänen silmänsä olivat kiinni, kunnes jokin tunne tai vaisto avasivat silmät, jotka tuijottivat kattoon. Aluksi ei näkynyt mitään, mutta sitten jokin oranssi perhonen tuntui lentävän ohi hänen silmiensä. Orjakauppias häkeltyi hetkeksi. Perhosia tähän aikaan? Hän nousi hitaasti ylös ja huomasi kuhinan hänen tavarapussukansa ympärillä.
Mies huitaisi nopeasti kädellään perhosia, tarttui pussiin ja tarkasti olihan vastamyrkky siellä, sitten hän nousi ja ryntäsi ulos. "Leirillämme on tunkeilia! Olisi varmaan perhonen, kun näiti perhosia tuntuu olevan oudon paljon!" mies karjui ja puolet miehistä hyppäsi asein liikkeelle haravoimaan alueen.

Un avasi silmänsä taas, tällä kertaa hän nousi hitaasti ylös. Hänen hengityksensä oli jo ärsyttävän kiihtynyt ja hänen kehonsa tärisi. Häntä kolotti vähän kaikkialle. Aarnikotka kuitenkin lähti liikeelle, aina ottaen seuraavsta puusta tukea. Hän muutti muotoaan, joka sinänlänsä helpotti pystyssä olemista, mutta ahtaaksi kävi kulkeminen. Un siitä vähät välitti. Hänen täytyi löytää Celebri. Tyttö oli varmasti mennyt tekemään jotakin typerää aivan varamsti. Aarnikotka liikkui hitaasti ja aina välillä huohotti minkä ehti. Un ei tiennyt minne mennä, mutta yritti aistia, vaikka aistit olivat turta.

Orjakauppias kääntyili ja piteli kassiaan käsissään. Hänhän ei siitä luopuisi, ellei tyttö antautuisi ja kertoisi missä aarnikotka lymyili.

//Vähän tönkön lyhyt.
Mori
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 15 Syys 2014, 16:24

Celebri

Celebri henkäisi piilossaan, hän näki kuinka orjakauppias avasi simänsä ja seuraavassa hetkessä tuo nousi jo ylös. Miehellä ei kestänyt kauaa älytä mistä oikein oli kyse, tyttö oli kuitenkin saanut etumatkaa, joten tämä muutti loput kehostaan perhosiksi. Sillä välin orjakauppias oli huitonut osan perhosista pois säkkinsä kimpusta, mutta osa jäi silti sen sisälle miehen kahmaistessa se otteeseensa.
Orjakauppiaan toverit häkeltyivät tuon kömpiessa ulos teltastaan ja karjuessa että leirissä oli tunkeilija, se tyttö oli täällä jossain. Perhosparvi pakeni tiheikön suojista, hajaantuen lepattamaan leirin ympärille, mutta ei paeten. "Perhosia?" Yksi miehestä ihmetteli vielä mitä orjakauppias oikein oli tarkoittanut perhosilla, mutta pian tämä näki muutaman lepattelevan nuotion valossa. Mies yritti napata yhden käteensä, mutta pikku ötökkä oli liian nopea tuolle. Muutkin yrittivät huitoa ja vahingoittaa niitä, jokunen liiskattiin ja Celebri tunsi hetkellisiä pistoksia, jotka kuitenkin kätosivat perhosten tippuessa elottomina maahan. Hän ei siis vahingoittuisi vaikka perhosille kävi huonosti? Ei se voinut olla niin helppoa, kenties osa hänestä kuoli perhosten mukana? Hän ei vain saanut menettää itsestään liikaa.

Säkin sisälle jääneet perhoset olivat saaneet otteen vastamyrkystä, mutta orjakauppias piteli säkistä tiukasti kiinni ja pakeneminen tuntui mahdottomalta. Leiri tuntui kuhisevan perhosia, aivan kuin vihaisia ampiaisia. Suurin joukko koutenkin oli kerääntynyt orjakauppiaan ympärille, yrittäen häiritä tuota. Peittäen miehen silmät ja saada tuon irroittamaan otteensa säkistä.

//Nohnoh, et sä ois ton pitemmästi edes pystyny vastaan :3 //
Janni
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 16 Syys 2014, 15:55

Un

Orjakauppias huitoi perhosia minkä ehti kimpustaa. Mokomat ötökät olivat selkeästi hänen kimpussaan. Se tyttö! Tämän täytyi olla kaiken takana, jotenkin tyttö varmasti hallitsi näitä perhosia. Sellainen kummajainen kun oli, edes orjakauppis, joka oli itse haltija ei ollut koskaan sellaista nähnytkään. "Menkää mokomat pois luoltani!" mies karjui ja apuun tuli pari muuta miestä soihtuineen. He yrittivät polttaa perhosia soiduilla, mutta siinä oli vaarana satuttaa orjakauppista.
Orjakauppias sai revittyä ehkä pari perhosta pois silmiltään, juurikaan vahingoittamatta näitä, koska ei siinä kaikessa tohinassa ehtinyt rusentaa niitä. Hän irroitti hetkeksi pussita, joilloin sen suu aukko avautui hieman, mutta mies tarttu siihen nopeasti, koska oli huomannut perhoset, jotka pitelivät vasta-ainetta.

Kuvat huojuivat rajusti ees taas. Valkea aarnikotka horjahteli, törmäili puihin ja lopulta kaatui maahan. Un ei ottanut enää askeltakaan, hän oli havainnut vähän valoa tässä pimeydessä. Oliko sitten ollut aamuaurinko vai nuotion valo. Olkoot. Hän ei jaksanut enää välittää. Un ummisti silmänsä, jolloin hänen heikoksi mennyt kuulonsa terästäytyi vähän. Hän saattoi kuulla kaukaisina olevia huutoja. Ehkä karjumista. Niitä oli monta ja ne näyttivät olevan vihaisia. Olikohan orjakauppias tässä lähellä? Oliko Celebri mennyt heidän leiriinsä? Entä jos Celebri oli napattu tai saatu kiinni? Tai nuo huudot olivat tappelun huutoja. Un avasi silmänsä, hänen tietoisuutensa alkoi pikkuhiljaa valua pois. Hänen kehonsa, myrkyn kalvaama alkoi tehdä omiaan. Ehkä se oli sitten sivuvaikutus. Hourimista tai tunteiden yliotetta.
Sillä aarnikotka lähti ryntäillen kohti ääniä.

Juuri kun orjakauppias oli saanut ehkä suurimman osan perhosta pois kimpustaan, jokin iso ja valkea rynnisti kiljuen leiriin. Aarnikotka mies ehti vain ajatella monen muun miehen kanssa, kun Un iski orjakauppiaan ilmaan pelkällä pään pukkauksella. Un päästi kotkamaisia ääniään ja levitti valkeita siipiään. Orjakauppias oli lentänyt teltan päälle ja huuteli sieltä käskyjä. Miehet hajaantuivat nopeasti hakemaan köysiä ja väistelivät raivostunutta aarnikotkaa. Un ei ehkä ollut ihan tolkuissaan, mutta sitä enemmän hänen suojeluviettinsä sai loistaa tässä vaiheessa. Orjakauppis vilkaisi säkkiä, vastamyrkkyputeli ei ollut mennyt rikki, ainakaan mitään ei valunut ulos. Hän päätti jättää pussin siinä kaikessa tohinassa jälkeensä. Ei tyttö sitä voisi käyttää, jos he saisivat aarnikotkan nyt.
Un riehui, hän iski siivillään ilmaa ja lennätti miehiä ja verkkoja pois tieltään. Vaikka häntä yritettiin saada kiinni aarnikotka repi ja katkoi paksuja köysiä. Hän oli tallonut pari miestä ja muutama oli saanut vakavia haavoja.

//Ups. Tais tulla vähän veristä tapahtumaa
Mori
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 16 Syys 2014, 16:34

Celebri

Celebri yritti kaikkensa saada orjakauppiaan herpaantumaan ja päästääkseen irti säkistä, mutta mies pisti liikaa vastaan, huitoen perhosia pois kimpustaan. Pieniä pistoksia tuntui tapahtuvan siellä täällä, mutta tyttö tunsi kykenevänsä jatkamaan. Hän ei lepäisi ennen kuin olisi saanut vastamyrkyn ja vienyt sen Unille.
Sohdut kavahduttivat perhosia, mutta orjakauppaan kimpussa olevat eivät paenneet, korkeintaan vain väistivät kuumia liekkejä, sekä Celebri tiesi etteivät ne tulisi liian lähelle miehen takia.

Jonkin aikaa tätä kamppailua käytiin, mutta Celebri alkoi hiljalleen jäämään alakynteen. Orjakauppias oli korkeintaan päästänyt hetkeksi irti säkistään. Perhoset näyttivät lepattelevan heikommin, Celebri väsyi, kuinka kauan hän jaksaisi pitää tämän yllä? Tätä tytön ei kuitenkaan täytynyt kauaa pohtia, kun jokin hyökkäsi leirii yllättäen. Valkea, suuri, aarnikotka. Un! Mitä toinen oikein teki täällä?! Kuinka tuo edes pysyi pystyssä? Perhosparvi hajaantui siinä samassa, kun aarnikotka isti päällään orjakauppiasta, joka lensi teltaa vasten.
Celebri saattoi nähdä säkin suun avautuvan ja miehen vilkaistessa sen sisälle, mutta tuo jätti säkin jälkeensä. Tyttö näki tilaisuutensa tulleen. Pikkuperhosjoukko lehahti ilmaan säkin uumenista vastamyrkkyputelli mukanaan, mutta olisiko siitä hyötyä kun Un riehui keskellä metsästäjien leiriä?

"Un!" Celebrin ääni kuului leirin yläpuolelta. Jokin osa perhosista oli kerääntynyt parveksi ja tyttö oli saanut osan kehostaan kasaan, leijjuen ilmassa, puolet ruumistaan puuttuen ja perhosten kierrellessä häntä. Paniikiltaan tyttö ei tajunnut taikka tuntenut, outoja haavoja ympäri kehoaan. Veri valui niistä vuolaasti, aivan kuin paloja puuttuisi hänestä. "Juokse!" Celebri huusi, tuijottaen puoliksi kauhuissaan aarnikotkaa, peläten tuon romahtaen kuolleena maahan minä hetkenä hyvänsä. "Tulen perässä! Un kilti, juokse!"

//Ou dear indeed! //
Janni
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 18 Syys 2014, 09:12

Un

Leirstä oli jo kaadettu puolet, eikä aarnikotka edes väistellyt toisten aseita. Sen tuhovoima oli valtava. Un ei edes huomannut perhosia ympäri leiriä tai tyttöä, joka muodostui niistä. Celebrin ääni tuntui tunkeutuvan hyvin hitaasti Unin tietoisuuteen, mutta kun se sinne asti pääsi valkea olento iski vielä kerran siivillään ja sitten se lähti pakoon. Aarnikotkan jalat kantoivat vielä. Sen raja kyllä tulisi vastaan, mutta ei nyt. Ei vihollisen piirissä.
Vaikka orjakauppias ja muut miehet yrittivät saada sitä kiinni vielä köysillä ja muilla aseilla oli se mahdotonta enää. Aarnikotka oli liian kaukana ja siinä tilassakin tämä kulki hyvin nopeasti. Orjakauppias ei olisi uskonut tätä edes todeksi, että hän häviäisi myrkytetylle aarnikotkalle ja sellaiselle perhostytölle. Mokomia olentoja!

Un oli päässyt metsän siimekseen ja muuttunut vielä kaksijalkaiseksi. Hän yski ja kakoi minkä ehti. Myrkky sai hänet voimaan pahoin ja pään pyörimään vielä enemmän kuin ennen. Se oli hänen omaa syytään, mitäs hän oli mennyt pyörimään vihollisen leiriin ja vatkannut veressään myrkkyä ympäriinsä. Un meni hitaasti kaksin kerroin ja huohotti. Hän ei pystynyt edes nielemään, joten hän sylkensäkin valui. Hän näytti säälittävältä.
Hitaasti hänen kehonsa alkoi rentoutua ja Un pääsi makaamaan maahan koko pituudeltaan. Siellä jossain hän makasi juurikaan tiedostamatta oma tilaansa tai paikkaansa. Tämä olotila tuntui muistuttavan Celebrin omaa silloin, kun näkki oli tytön loitsinut pauloihinsa.

Un avasi silmänsä, jotka olivat punertavat. Niiden loiste oli hiljalleen sammunut. Un näytti siltä ettei enää hengittänyt. Hyvä jos sydän pumppasi. Niissä loisteensa menettäneissä silmissä vilisi kuvia lyhyestä aarnikotkan elämästä. Hän ei ollut koskaan nähnytkään vanhempiaan eikä muistanut heitä. Alriksen kasvot olivat ainoat kasvot, joita hän kutsui vanhempansa kasvoiksi. Celebri taas oli... Ajatus katkesi. Un sulki silmänsä ja jäi sitten siihen.

//Nyt tarvitaan pelastajaa! :O Un ei hengitä! CPR! *Juoksee repimään Celebriä luokseen*
Mori
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 18 Syys 2014, 10:32

Celebri

Celebri ei kauaa kykenyt pysyttelemään ilmassa ja antoi keholleen myöten hajoten jälleen perhosiksi. Tyttö kyllä piti silmän Unia, joka ei heti näyttänyt ottaneen hänen huutoaan vastaan. Tyttö huusi mielessään, ennen kuin aarnikotka teki käännöksen ja pakeni pimeyteen mistä oli tullut. Tuhotun leirin keskelle jääneet miehet, olivat saaneet myös osansa Unin raivosta. Yksi kakoi nelinkontin maassa, toinen piteli päätään, kolmas näytti olevan hivenen paremmassa kunnossa kuin muut. Orjakauppias puolestaan, oli pysytellyt sen verran loitolla etei ollut saanut muuta kuin aarnikotkan päästä.
Perhosparvi kerääntyi taas kokoon, pieni putelli oli löytänyt tiensä parven keskelle. Perhoset kaarsivat kohti metsää, sinne minne aarnikotka oli rynnistänyt. "S-Seuratkaa perhosia!" Celebri kuuli orjakauppiaan huutavan, jolloin hän tiesi tarkalleen mitä tehdä. Parvi hajaantui kahdeksi, toinen osa piiloutui vastamyrkyn kanssa tiheikköön, kun taas toinen hivenen pienempi joukko jatkoi matkaansa vastakkaiseen suuntaa johdattaakseen miehet harjaan. Tämä onnistui, orjakauppias ja yksi miehistä kiirehtivät mitä ruhjeiltaan pystyivät syötin perään. Piilossa ollut parvi lähti jatkamaan matkaansa kiireesti. Tyttö ei kuullut ison aarnikotkan raskaita askelia taikka ylipäätään mitään. Perhoset kaartelivat puiden lomassa yrittäen löytää etsimänsä, kunnes... parin puun välissä, maassa makasi hahmo.

Ei... ei, ei, ei! Celebri kurkotti, muutama siro perhonen laskeutui miehen kasvoille, muodostuen sormiksi, kädeksi, käsivarreksi. Viileä ilma täytti Celebrin keuhkot, hänen saatua kasvonsa ja yläruumiinsa takasin. Perhoset lepattivat hermostuneina tytön puuttvien jalkojen ympärillä, toinen niistä uupui kokopituudeltaan toinen vain puoliksi.
"Un?" Celebri henkäisi yrittäen olla huutamatta paniikissa. "S-Sano jotain?" Tyttö pyysi, käden levätessä toisen poskella. Un ei kuitenkaan vastannut, tuo tuijotti tyhjillä punaisilla silmillään olemattomaan. Käsi kävi kokeilemassa miehen hengitystä, josta ei ottanut selvää. Tytöllä ei kuitenkaan ollut aikaa kokeilla toisen sykettä, hän ryhtyi ripuilemaan pienen putellinkorkin kanssa. Un olisi kunnossa, kun tuo saisi vastamyrkyn! Celebrin hengitys värisi, silmiäkkin alkoi kirvelemään, ennen kuin kyyneleet kostuttivat ne. Kaikki oli hyvin, hänellä oli vasta myrkky, aikaraja oli kaksi päivää, Un voisi pian hyvin! Tyttö yritti kaikensa toistaa noita ajatuksiaan itselleen, samalla kun vei kätensä miehen niskan taakse ja nosti tuon puolittain syliinsä. Hän avasi miehen suuta tärisevällä kädellään ja valutti putellin sisällön tuon suuhun. Sitä tuntui olevan niin vähän, auttaisiko se, entä jos oli liian myöhäistä? Celebri veti terävästi henkeä, heittäen tyjhän putellin maahan ja jääden tuijottamaan odottavasti Unin kasvoja. "Un... kiltti." Tyttö aneli, silitellen miehen poskea vapaalla kädellään. "Ä-Älä jätä minua."
Celebri tuskin uskalti hengittää. Kyyneleet valuivat jo vuolaasti hänen poskilleen. Miksi mies näytti niin... elottomalta? Tyttö nyyhkäisi äänekkäästi.

//Celebri! Valitsen sinut, matkaaan! *viskoo kasan perhosia* //
Janni
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 18 Syys 2014, 19:41

Un

Kuolema. Keho oli jo valmistautunut kuolemaan ja siirtämään sielun rajan yli. Se oli tiennyt aivan tarpeeksi hyvin, ettei se tulisi voittamaan tätä sotaa myrkkyä vastaan. Se oli valmis jättämään hyvästit tälle maailmalle. Kuitenkin tuolla jossain. Niissä tyhjissä silmissä, ajatuksissa ja kehossa takoi ajatus siitä, että joku tarvitsi häntä. Joka ikinen aisti muisti perheen, joka kaipasi häntä. Rakasti häntä. Vaikkei hän muistanutkaan omia biologisia vanhempiaansa. Alriksen hän tunnusti ainoaksi vanhemmakseen.
Celebri. Celebri taas oli.... Ajatus katkesi, kun hän asti turtuneella makuaistillaan karvaan liemen suussaan. Un ei siltikään hengittänyt, hyvä jos hän oli tässä maailmassa enää, mutta tuo maku sai hänet pikkuhiljaa tietoiseksi siitä, että oli vielä olemassa. Aarnikotkan keho ei juurikaan reagoinut litkuun, kun se valui hiljalleen hänen nieluunsa ja sieltä sitten eteen päin. Celebrin ääni värisi ilmassa. Ne anelulta kuulostavat sanat eivät merkinneet hänen keholle mitään.

Hetki vain meni, kuitenkin se tuntui keholle ikuisuudelta. Oliko mahdollista enää hengittää? Oliko mahdollista enää elää? Oliko siinä mitään järkeä. Eihän sielukaan siihen vastaan pannut. Silti se ainut rakaiseva hetki, jona miehen henki olisi astunut rajan tuollepuolen.
Un henkäisi äänekkäästi ilmaa niihin tyhjiin keuhkoihin ja kierähti tytön sylistä maahan naamalleen, nousten nopeasti ylös yskimään. Aarnikotka otti hyvin äänekkäästi lukua hengityksen avulla. Ilmaa piti saada aivoihin, muuten olisi liian myöhäistä. Lopulta hengitys tasaantui ja keho romahti hiljalleen maahan. Unin silmät olivat kiinni. Hän hengitti ja sydän takoi taas entiseen malliin. Toki vastamyrkyn vaikutus alkaisi vaikuttamaan vasta vähän myöhemmin. Miehen oma mieli, joka oli melkein sammunut oli antanut keholleen viimeisen käskyn.

Un avasi vähän ajan päästä silmänsä. Niiden loiste oli kirkkaampi kuin milloinkaan ennen. Punaiset silmät tuijottivat vähän hämmentyneen näköisinä eteensä. Mitä juuri oli taas tapahtunut? Unilla ei juurikaan ollut muistikuvia siitä, mitä oli tehnyt sen jälkeen, kun oli romahtanut maahan. Hän muisti vielä nähneensä jotakin leirinuotion tapaista. Unin keho tuntui hyvin raskaalta, hänestä oli hankalaa myös hengittää, mutta hän hengitti ja oli elossa. Päätä särki, mutta näkö tuntui olevan parempi, kuin ennen. Aarnikotka ei edes pystynyt muodostamaan ääntään. Hänestä tuntui, kuin hänen äänensä olisi muuten särkynyt kesken lauseen tai äänen itse tuotannon aikana.

//Un! Valitsen sinut! *Ei edes pysty heittämään aarnikotkaa, joten yrittää työntää*
Mori
 

EdellinenSeuraava

Paluu Luolat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron