Let's protect each other K-Varoitus || Mori

Luolia on ympäri metsää, jotkut maan alla, jotkut kalliossa, jotkut suurista kivistä muodostuneita. Luolat ovat hyvä paikka pitää sadetta tahi pystyttää leiri, mutta kannattaa ensiksi varmistaa, ettei kyseistä luolaa jo asuta joku.

Valvoja: Crimson

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 20 Syys 2014, 20:49

Celebri

Celebri pysäytti kätensä Unin katsoessa häntä. Tyttö pystyi näkemään pelkoa niistä, kyyneleetkin olivat valuneet tuon poskille. Seuraavassa hetkessä Un muutti muotoaan ja hyppäsi säpsähtäneen Celebrin yli, törmäten puuhun, joka sattui olemaan tuon tiellä. Puu kaatui rytisten maahan, eikä aarnikotka päässyt sen pidemmälle.
Tyttö nousi kiireesti ylös, mennäkseen Unin avuksi, joka muutti uudestaan muotoaan ja vaikertaen pyyteli anteeksi. Pyysi ettei Celebri vihaisi tuota. "En minä vihaa sinua." Tyttö sanoi kiireesti, mutta jokseenkin tunsi toisen olevan aivan toisessa maailmassa, eikä tuo kyennyt kuulemaan häntä.

Celebrin huomio kääntyi lähestyviin askeliin ja hän näki Alriksen kiirehtivän kaksikkoa kohti. Tytön ei tarvinnut kiinnittää haltian huomiota Uniin, kun mies jo kysyi oliko pojalla kaikki hyvin. Mutta Unia katsomalla jo näki ettei kaikki ollut hyvin. Tyttö katsoi neuvottamana Alrista, joka ryhtyi selittämään hänelle mistä kenties oli kyse. Un ei ollut syönyt taikka levännyt eilen lainkaan, tuo oli odottanyt Celebriä kotiin. Alriksen sanat tuntuivat kuin puukolta hänen rinnassaan, jota vielä väännettiin syvemmälle. Un oli odottanut häntä... hänen takiaan tuo ei ollut huolehtinut itsestään. Se tuntui jo viimeiseltä pisaralta hänelle, kuinka paljon harmia hän saattoikaan tuottaa miehelle.

Surullinen katse kääntyi hitaasti kurjalta näyttävään Uniin. "Olisit jättänyt minut siihen häkkiin." Celebri sanoi hampaidensa välistä, tuijottaessaan miestä, uskaltamatta mennä lähemmäs tuota, peläten että hän rikkosi tuon. Tyttö romahti lohduttomana polvilleen. "Olisit... jättänyt minut... häkkiin... Niin olisi ollut parasta." Celebri kuiski.
Janni
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 20 Syys 2014, 21:11

Un

Alris katsoi Celebriä, joka murtui polvilleen. "Noh, noh... Ei Un olisi voinut jättää sinua siihen häkiin. Unin päätös se kun oli." Alris totesi laskeutuen tytön tasolle ja otti tämän kainaloonsa, sammalla silitellen tätä käsivarresta. Sitten Alris nousi hitaasti ylös ja katseli mutisevaa poikaansa. "No niin Un... Eiköhän tämä riitä tältä päivältä." Alris totesi väsyneen kuuloisena. Hän asteli aarnikotkan luo. Un kohotti katseensa tulevaan hahmoon.
Alris tarttui poikansa kasvoihin, joka säpähti isänsä kosketusta. "Celebri sanoi jo, ettei ole vihainen. Hänelläkin on hyvin paha olo. Un... Mennään kaikki kotiin. Jooko?" haltija sanoi isällisesti ja paijasi poikansa päätä. Un sopersi jotakin, kun hän rupesi parkumaan. Un itki sydämmensä kyllyydestä ja halasi Alrista. Haltija hymyili lempeästi. Kurotti vielä Celebriin ja toi tämän hellästi johdatellen Unin luo.

"No niin te riitapukarit. Solmikaas nyt asianne."
Un katsoi Celebriä. Hän nikotteli ja pyyhki kyyneliään. Ei ollut edes varmaa oliko hän tässä maailmassa, mutta jos oli aarnikotka saattoi samaistua tytön tuskaan melko hyvin. Alris hymyili ja antoi tytön käden koskea poikansa poskea. Sitten hän äästi irti. Un tunsi Celebrin viileän käden omalla hieman lämpimällä ja kostealla poskellaan. Hän sulki silmänsä ja nojasi hitaasti tytön käteen, kunnes asetti oman kätensä Celebrin pienen käden päälle. "Et siis ole vihainen?" Un kysyi hiljaa. Hän hymyili uupuneesti ja virnisti taas tavalliseen tapaansa läpi menneiden kyyneliensä.
Alris pyyhki poikansa naarmua verestä ja pyyhki tämän poskea. Hän auttoi vähän ajan päästä suuren miehen pystyyn ja antoi miehen myös nojata itseensä. Un tarvitsisi todella hyvät unet.

***

Sisälle päästyään Un oli saanut pyyhkeen, johon oli voinut pyyhkiä kasvonsa. Sen jälkeen hän katsoi pitkään perhosnaamaa. "Hei perhosnaama. Tule tänne." Un viittoi ja otti tytön kädestä kiinni kun siihen yletti. Hän veti tytön syliinsä ja kaatui itse sitten sohvalle makaamaan. Hän suuteli tytön poskea, otsaa, nenää ja lopulta huulia. Vielä toinen suukko ja mies oli syvässä unessa.

//Happy end? (o///o)
Mori
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 20 Syys 2014, 21:38

Celebri

Celebri ei ollut niinkään varma Alriksen lohduttavista sanoista. Tyttö katseli maahan miltein jo jälleen itkien. Haltia asteli puolestaan poikansa luokse ja yritti rauhoitella tuota, isälliseen tapaan. Celebrin harhaileva katse käväisi Alriksessa, joka halasi itkevää Unia tiukasti. Mies loi silmäyksen häneen, kurottaen kädellään tyttöä kohti. Celebri ei ollut aikeissa tulla lähemmäs, mutta mies teki sen hänen puolestaan.

Alris pyysi kaksikkoa sopimaan asiansa ja kun Celebri kohotti arasti katsettaan ylös, näki hän Unin tuijottavan häntä. Tyttö puri huultaan, ollakseen itkemättä ja säpsähti pienesti Alriksen tarttuessa hänen kädestään ja vieden sen lähemmäs Unin kasvoja. Celebri sulki silmänsä hetkeksi, pelätessään pahinta, jota ei kuitenkaan tullut. Miehen poski tuntui lämpimältä, sekä kostealta hänen kämmenensä alla. Tyttö katseli Unia hiljaisena, mies oli rauhallinen jälleen ja varmisti ettei Celebri ollut tuolle vihainen. "En koskaan ollutkaan." Tyttö kuiskasi vastaukseksi, sipaiset Unin poskea peukalollaan. Un hymyili hänelle tutulla tavallaan, saden tytön hymähtämään samaan aikaan kuin niiskahti, helpotuksen värisyttäen hengitystä.

***

Sisälle pääsy tuntui mukavalta viileän yön jälkeen. Celebri pyyhki vielä kasvojaan käsiinsä. Vaikka rauha oli palannut maahan, eivät tunteet niin vain tyrehtyneet pois. Hän oli helpottunut, mutta pienen hetken hän tarvitsi saadakseen puukon irti rinnastaan.
Celebri käänsi katseensä Uniin, joka kutsui häntä sohvan luota. Tytön astuessa lähemmäs tarttui mies häntä kädestä ja veti hänet syliinsä, kaatuen sitten sohvalle, vieden Celebrin siinä mukanaan. Tyttö tunsi toisen huulet poskellaan, otsallaan, nenällään ja viimeiseksi huulillaan. Celebri vastasi siihen pienen hymyn kera ja katseli kuinka uupunut Un sulki silmänsä.

//End already? (OoO) //
Janni
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 20 Syys 2014, 23:29

Un

Aarnikotkan nukkuessa, Alris toi Celebrille vanhaan tapaansa jotain lihakeittoa ja kuuman kupin hunajasta maitoa. "Kerroppas... Miten kävi?" haltija kysyi vähän pyöritellen kysymystä suussaan. "Teille molemmille kelpaisi kylpy, heti kun tuo köriläs herää ja on saanut vatsansa alle jotan." Alris kommentoi löyhkää mitä kaksikosta nousi. Hän hymyili tytölle lempeästi ja istui alas.
"On varmaan vakeaa käsittää, miten Un ei tunne omantunnon tuskia siitä asiasta?" hän kysyi hetken päästä. Hän hieroi heiman käsiän yhteen ja ajatteli sytyttää tulen takkaan. Kylmyys ulkona ei tuntunut haltijastakaan hyvältä.

"Un... On päämääiräsesti eläin. Häntä voisi jollain tasolla sanoa lemmikiksi. Un kyllä omaa joitain piirteitä, mutta kuten varmaan huomaat, hän käyttäytyy hyvin eläimellisesti." tuumiminen oli vaihtunut selittämiseen. Alris koki vastuun tästä asiasta. Celebrin ehkä pitäisi vain våhän oppi eläinten malli maailmasta.

***

Un avasi silmänsä ja katseli ympärilleen. Hän oli nukkunut ihan kelpo unet, vaikka olisikin halunnut vähän enemmän. Oli kuitenkin myöhinen ilta ja nälkä alkoi pikkuhiljaa kaiverella. Hän kellahti makuulleen ja haukotteli.

//Noh, miten itse haluat lopettaa? En ajattelut lopettaa siihen, ajatteli vain, että nyt kai tuli noiden kahden sopu? *3*
Mori
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 20 Syys 2014, 23:52

Celebri

Celebrin katse kääntyi Alrikseen, joka ilmestyi huoneeseen höyryävän kulhon ja kupin kanssa. Tyttö otti ne vastaan kiittäen. Olihan hän syönyt Unin keräämiä maroja ja omenan, mutta eivät ne täyttäisi vatsaa tarpeeksi. Hämmenellessään kettoaan haltia kysyi kuinka heillä oli mennyt, mainiten ohimennen että kaksikko olisi kylvyn tarpeessa, heti kunhan Un vain heräisi.
Celebri ryhtyi selittämään kaiken myrkystä aina heidän riitaansa saakka. Tosin tyttö jätti muutamia asioita mainitsematta, ne oli hyvä hättää hänen ja Unin välille.

Celebri kauhoi lihakeittoan hiljakseen suuhunsa, silmäillen samalla haltiaa, joka oli ottanut puheeksi Unin omantunnon puutteet. Mies oli eläin, vaikka osasi puhua ja liikkua inhimillisesti. Tyttö oli tiennyt sen jo ennen riitaa, mutta sen raakuuden näkeminen oli järkyttänyt häntä aivan liikaa ja saanut hänet purkamaan tunteensa Uniin. "Ymmärrän kyllä. Olin vain todella järkyttynyt." Celebri totesi pahoittelevasti Alriksen sanoihin lopuksi, simaisten makea maitoa. Se lämmitti keiton kanssa mukavasti sisältä päin.

***

Päivä oli edennyt pidemmälle iltaa kohden, kunnes Un heräsi yksin sohvalta. Celebri oli sillävälin auttanut Alrista polttopuiden kannossa sisälle. Kylpyvesi täytyisi lämmittää ensiksi, kylmä vesi ei puhdistaisi mitään ja tuskin tyttö kestäisi sitä.
Celebri kävi vilkaisemassa Unia jo kymmenen kerran ja tällä kertaa tuo oli jo herännyt. "Huomenta." Tyttö sanoi astellessaan lähemmäs. "Haluat varmaan syödä ennen kylpyä." Celebri totesi hymyillen tutusti, viittoen keittiön suuntaan. "Kattasin pöydän valmiiksi."

//En tiiä miten tai millon ois hyvä lopettaa, mä vaan säikähin: Mitä end, nyt jo, mu-mutta?! DD: //
Janni
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 21 Syys 2014, 10:38

Un

Celebri hymyili vanhaan tapaansa. Un hymyili takaisin. Hän nousi ylös sohvalta ja vähän venytteli kankeuttaan. "Ruoka maistuu kyllä." aarnikotka totesi vinosti ja asteli keittiöön tytön perässä. Hän istui penkille ja nautti ruuastaan. Alris ilmestyi jostain kulman takaa ja katsoi Celebriä. "Menehän, lämmitin veden." hän sanoi ja ojensi tytölle pyyhettä.
Miesten jäädessä kahden Alris istui alas vastapäätä Unia. "Celebri kertoi, että sinut myrkytettiin." nyökkäys oli vastaus. Alris nojasi käsiinsä. "Hyvä, että Celebri sai vastamyrkyn, muuten olisin ilman poikaani..." hän totesi hitaasti. Uudestaa nyökkäys, joka tuli vähän aremmin. Haltija katseli syövää Unia. Un lopetti pan syömisen. "Isä. Minä olen elossa, älä ajattele, että olisin kuollut." aarnikotka sanoi hitaasti ja hänen kätensä oli niin pitkä, että hän saattoi koskettaa isänsä kasvoja.

Alris hymyili lempeästi. Hän tarttui Unin käteen ja puristi sitä oikein kunnolla. Un sai kätensä pian takaisin käyttöönsä ja hän siivosi jälkensä. Tiskasi astiat ja kuivasi ne. "Luuletko, että Celebri olisi valmis? Alan tajuta, mitä tarkoitat löyhkällä." hän nuuhki itseään ja pudisteli päätään. Haltija nauroi. "Annetaan hänelle vielä hetki aikaa, naiset kun tykkäävät kylpeä ehkä kauemmin kuin me miehet." Alris totesi. Un kallisti päätään vähän. "Miksiköhän se on sellain? Huolehtivatko naiset sitten enemmän siisteydestään?"
"Hygienia on heille tärkeää, jotta eivät haisisi muiden seurassa." Alris tuumi ja kohautti olkiaan. "Celebrii!~" Un huhuili, hän ei oikein lähtenyt kauemmas keittiöstä, koska ei halunnut häiritä tämän yksityisyyttä. "Oletko pian valmis vai oletko nuukahtanut kylpyyn?" mies kiusoitteli hieman.

//heheheh, ajattelinkin, että reagoisit siihen tollain :3
Mori
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 21 Syys 2014, 11:16

Celebri

Alris tuli kertomaan että kylpyvesi olisi valmis ja hoputti Celebriä menemään ensin. Tyttö oli ajatellut Unin tarvitsevan kylpyä aikaisemmin kuin hän, mutta mies söisi vielä, joten hän voisi sillä välin peseytyä. Celebri otti pyyhkeen vastaan ja suuntasi sitten ulos keittiöstä kohti kylpyhuonetta.
Kostea lämmin ilma pöllähti tytön kasvoja vasten, tämän avatessa oven. Kylpyamme, joka enemminkin muistutti pientä allasta, kiitos Unin, odotti lämpimän veden kanssa. Suljettuaan oven Celebri laski pyyhkeen pienelle jakkaralle, ryhtyen sitten riisumaan mekkoaan. Astellessaan lähemmäs ammetta tyttö nappasi sen viereltä mukaansa pienen saavin, saippuan ja pehmoisen pesusienen.
Vesi oli sopivassa lämpötilassa, mutta se aluksi tuntui hivenen polttavalta, Celebrin sitä kokeillessa kädellään. Tyttö ei kuitenkaan jahkaillut, vaan astui reunan yli ja asettui mukavasti istumaan veteen, joka yletti hänen olkapäilleen. Sienen ja saippuan hän jätti odottamaan kylpyammeen reunalle, siksi aikaa kun hän kauhoi vettä päälleen saavilla.

Hiljainen huokaus karkasi Celebrin huulilta hänen sukiessa hiuksiaan, jotka oli saippuasta vaahdossa. Tyttö havahtui kuulessaan huhuilua kylpyhuoneen ulkopuolelta. Un uteli jo oliko hän pian valmis. "Ihan pian!" Celebri vastasi, etsien saavin jälleen käteensä huuhdellen hiuksensa. Tyttö nousi seisomaan ammeeseen, pitäen kuitenkin huolen ettei liukastuisi, tarttuen sieneen, joka oli vielä vaahossa saippuasta. Celebri hieroi sitä käsivarsiinsa, rintakehälleen ja ympäri kehoaan. Celebri hivenen kiirehti ja huuhteli kehonsa pian, nousten ulos kylpyammeesta. Sääli sinänsä hän olisi halunnut jäädä vielä lilumaan lämpimään veteen, vaikka muutamaksi tunniksi, mutta Uninkin täytyi peseytyä. Pyyhe napattiin pikkujakkaralta ja Celebri ryhtyi kuivaamaan itseään, lopulta päästen hiuksiinsa. Kosteina ne kihartuivat somasti.

Tyttö katsahti jakkaralla lojuvaan nuhjuiseen mekkoonsa, se täytyisi pestä, eikä hän voisi sitä laittaa nyt päälleen. Celebri kietoi pyyhkeen ympärilleen ja nappasi mekon mukaansa.
"Un, saanko lainata paitaasi?" Celebri kysyi hänen asteltua keittiön puolelle. "Mekkoni on liian likainen."

//Hehehe (^////^)' ' //
Janni
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 21 Syys 2014, 12:15

Un

Celebri putkahti kylpyhuoneesta pyyhkeineen ja mekkoineen. Un vähän vältteli katselemista. Olihan hän nähnyt tytön ennenkin ihan ilmi alasti, mutta tämän oman yksityisyyden vuoksi. Niin paita. Un ajatteli. Hän myös tajusi, ettei ollut pitänyt paitaansa siitä, kun oli antanut Celebrin lämmikkeeksi. Un näytti hetken hapuilevan hetken jotakin. Hän ryntäsi huoneeseensa ja avasi yhden ainan hyllynsä, veti sieltä paidan ja toi sen Celebrille. "Se on taas yksi vanha... Ajattelin, että haluat jotain lämmintä, joten otin sinulle vuoratun paidan." mies totesi ja ojensi Celebrille paitansa, sen jälkeen hän virnisti ja ohitti tytön hitaasti.
Un sulkeutui kylpyhuoneeseen. Hän riisui vyönsä ja housunsa. Mies heitti ne sivuun ja otti saavin, joka oli jätetty lattialle. Hän kauhoi silla vettä päälleen. Un hinkkasi itseään parhaansa mukaan ja pulahti sitten jo lämpimään veteen. Siellä hän pesi hiuksensa ja kasvonsa. Hän myös pesi jalkansa. Un katsoi vettä joka oli melko sameaa jo. Vielä viimeistely ja kaikki oli hyvin. Hän pyyhki haavaansa päässään ja kurtisti kulmiaan. Aarnikotka poistui 'altaasta', asettuen vielä alas maahan. Vielä loppu loiskutukset, kunnes mies oli täysin puhdas.

Un ravisteli itseään ja otti pyyhkeen, jonka oli ottanut mukaan. Hän kuivasi siihen päätään. Housut vedettiin jalkaan ja mies avasi kylpyhuoneen oven. Hän asteli nopein askeli huoneeseensa viimeistelemään kuivattelemisen. Un vaihtoi vaatteensa ja tuli pian vähän höyrystyneenä takaisin keittiöön, jossa Alris nousi ylös lähteäkseen tyhjentämään ammetta.
Un oli päästänyt hiuksensa auki ja ne tiputtelivat vettä suorina. Hänen täytyi hieman haroa hiuksiaan pois kasvoiltaan.
"Pesettekö huomenna pyykit?" Alris kysyi ja Un vain nyökkäsi.
Mori
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 21 Syys 2014, 12:39

Celebri

Celebri otti paidan vastaan, jonka Un oli käynyt hakemassa hänelle. "Kiitos." Tyttö kiitti, hymyillen hivenen huvittuneesti miehelle, joka oli vältellyt häneen katsomista. Hänellä oli pyyhe ympärillään, ei toisen olisi tarvinnut varoa ja toisaalta ei häntä olisi hävettänyt, jos seisoisi Unin edessä ilman pyyhettään.
Mies kiirehti vuorostaan kylpyhuoneen puolelle, kun taas Celebri suuntasi omaan huoneeseensa. Ovi sulkeutui perässä ja hän saattoi laskea pyyhkeen ja mekkonsa sivuun. Tyttö silmäili vuorattua paitaa hetken. Niin kuin Un oli sanonut, se oli tuon vanha ja varmasti liian pieni jo tuolle, mutta hänelle juuri sopivan kokoinen peittämään kaiken tarpeellisen. Celebri joutui käärimään paidan hihoja ettei siivet olisi ahtaalla. Se tuntui pehmoiselta ja lämpimältä ihoa vasten.

Celebri astui pyyhe mukanaan ulos huoneestaan ja asteli Alriksen seuraksi keittiöön. Tyttö laski kostean pyyhkeen tuolin reunalle kuivumaan, istahtaen sitten alas.
Unilla ei kestänyt yhtä kauan kuin Celebrillä. Mies pyyhälsi omaan huoneeseensa, jossa vaihtoi puhtaisiin vaatteisiinsa ja palasi sitten keittiöön. Tyttö hymähti hiljaa huomatessaan toisen vettä valuvat hiukset. Hän nousi ylös paikaltaan ja nappasi pyyhkeen mukaan astellen Unin eteen, ryhtyen kuivaamaan tuon hiuksia. "Jätät lätäkön jälkeesi." Tyttö sanoi, pörröttäen pyyhettä toisen niskaa vasten. Celebri joutui nousemaan varpaillensa yltääkseen.
"Ei sinun tarvitse pyykeistä huolehtia." Celebri totesi Unille, joka oli nyökäten vastannut isänsä kysymykseen. "Se on minun työni, muistatko?"
Janni
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 21 Syys 2014, 12:53

Un

"Juu, juu..." Un vastasi minkä ehti tytön käsien kimpussa. Hän laskeutui alemmas, jotta Celebrin ei tarvinnut kurkotella. Vielä tytön toruessa hänen pyykkien huolehtimisesta, aarnikotka vain nauroi. "Tiedän tiedä, ajattelin vain vastasta puolestasi, ellei se ole sallittua?" hänen punaiset silmänsä katsoivat Celebriä tämän pyyhkeen riepotuksen lomasta. "Haluan tehdä sinulle letin. Saanko?" Un kysyi katsellen tytön valkeita hiuksia.
Hän noui hiusten kuivauksen jälkeen ylös ja istutti tytön alas tuolille. Un rupesi näpertämään Celebrin hiuksia. Kynnet olivat helppi harja, hän vain haroi hellästi ja alkoi letittämään niitä. Hiukset hän laittoi kiinni oma tekemällä ponnilenksulla, jossa oli maalattu perhonen. Un oli tyytyväinen lettiin. Hän nosti kätensä ylös valmiuden merkiksi. "Näyttää hyvältä." hän totesi.

Aarnikotka katsoi ulos, jossa hämärsi pikku hiljaa. "Haluatko tulla nukkumaan minun huoneseeni?" Un kysyi äkisti. Hän tarkoitti tietystä omaan kainaloonsa. Hänestä oli mukavaa, kun tyttö nukkui häntä vasten tai ihan vain oli hänen päällään. Un piti siitä. Se saattoi myös olla yksi eläimellinen piirre hänessä. Kissaeläimethän pitivät yhdessä nukkumisesta tai sitten se oli vain Unin omalaatuinen piirre. Kiintymystä osoittavat eleet. Celebri saisi siis pikkuhiljaa totutella niihinkin, kun mies alkaisi toden teolla harrastaa tätä kiintymyksensä näyttmistä.
Un Piteli päätään käsillään. "Taidan painua tästä takaisin nukkumaa..." aarnikotka päättu ilmoittaa ja käveli sitten omaan huoneeseensa. Oven hän jätti raolleen. Jos vaikka Celebri tulisikin. Hän asettui makuulle ja sulki silmänsä. Kolmen päivän tapahtumat pyörivät hänen päässään. Mikä meno niinä päivinä olikaan ollut.
Mori
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 21 Syys 2014, 13:31

Celebri

Celebri veti pyyhkeen pois Unin päältä. Tuo oli päättänyt haluta tehdä hänelle letin. Osasiko mies letittää? No ei se olisi ihme, jos tuon hiusten pituuden otti huomioon. "Jos saat näistä mitään aikaan." Tyttö vastasi, ei hänen hiuksensa olleet yhtä pitkät kuin miehen, mutta sai toinen yrittää. Celebri istahti tuolille alas, laittaen siinä samalla pyyhkeen takaisin tuolinreunalle, antaen Unin haroa hiukiaan. Pieniä kylmiä väreitä kulkin tytön niskaa pitkin, toisen kynnet eivät tietenkään satuttaneet ne kutittivat mukavasti.
Pieni hetki kului kunnes Un oli valmis ja Celebri tunnusteli pientä lettiään. "Soma." Tyttö sanoi hymyillen toiselle olkansa yli.

Ilta jatkui pidemmälle. Tunnelma oli tuntui Celebristä jokseenkin oudolta, niiden muutaman päivän jäljiltä. Kaikki se pelon ja huolen tunteminen aiemmin, tuntui niin etäiseltä. Aivan kuin siitä olisi viikkoja.
Un rikkoi Celebrin ajatukset kysymyksellä, joka tuli kuin puun takaa. Tyttö tuijotti toista hetken aikaa, varmistaakseen itselleen että oli kuullut oikein. Nukkumaan toisen huoneeseen? Celebri avasi suunsa, mutta sulki sen miltei saman tien. Se 'puukko' hänen rinnassaan nytkähti, se yriti päästä pois.
Celebrin katse vaelsi hivenen pois Unista, mutta hymy kutitteli hänen suu pieliään. "Mmm..." Oliko tuo sitten myöntävä hymähdys?
Un aikoi jo mennä takasin pehkuihin ja ilmoitti asiasta, ennen kuin nousi ylös paikaltaan. Tyttö seurasi toista katseellaan ja tajusi jo itsekin nousseen ylös, astellen hiljaa miehen huonetta kohti. Ovi oli raollaan. Celebri työnsi sen auki ja sulki hiljaa perässään. Mitäköhän he saisivat kuulla tästä Alrikselta huomenna?

Tyttö kääntyi katsomaan vuoteessa makaavaa Unia. "Onko vieressäsi tilaa vai asetunko lattialle?" Celebri kysyi astellessaan lähemmäs, vaikka kyllä jo tiesi mitä mies oli tarkoittanut tuon huoneessa nukkumisella. Celebri istahti vuoteen reunalle odottavasti, silmäillen toista.
Janni
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 21 Syys 2014, 13:42

Un

Celebrin istuessa hänen vuoteensa reunalle ja kysyessä missä hän halusi toisen nukkuvan. Pedilla vai lattialla. "Mene lattialle siitä nukkumaan. Hus!" Un sanoi kujeilevan vitsikkäästi, mutta kahmaisi tytön syliinsä, heitti peiton heidän päälleen ja asettui mukavasti aloilleen. Hän oli laskenut omat kasvonsa tytön olan ja pään väliin. Kuin palapeli, johon Celebri sopi täydellisesti. "Tiesitkö, että olet juuri sopivan kokoinen vartalotyyny." aarnikotkan kiusoitteleminen jatkui pienenä mutinana. Hän oli asettanut kätensä tytön ympärille, mutta piti sellaisen otteen, että Celebrillä oli helppo nukkua.
Un nuuhki taas tyttö. Hän ei saanut toisen tuoksusta tarpeekseen. Se oli sinänlänsä huvittavaa, kun hän painoi kasvonsa tytön kaulaa vasten ja nuuhki tätä. Mies lipaisi toisen kaulaa leikkisästi. Hänen kätensä silitti tytön poskea ja miehen sinertävät silmät katsoivat Celenbrin omia.

"Silloin kun tulin tajuihini ja sinä suutelit minua..." Un aloitti hiljaa. "Eikös siitä rutiinista puutu jotakin?" aarnikotka kysyi lempeästi ja nousi hitaasti tytön vieressä, jotta pystyi katsomaan tätä paremmin. Hän nousi lopulta toisen päälle ja hymyili vinosti. "Tiesitkö, että olet oikein soma." Un mutisi ja suukotti toisen solisluita. Sitten mies suukotti toisen kaulaa. Hän siirtyi tytön korvalle. Celebrin kasvojen siivet kutitivat hänen kasvojaan. "Kelpaanko minä siltikin?" miehen kuiskaus jäi leijumaan ilmaan, kun Un nousi hitaasti katsomaan Celebrin omia kasvoja. Hän siveli toisen kasvoja taas.
Kelpaanko, vaikka en pysty katumaan taisteluita, jotka uhkaavat elämääni ja jossa en pysty katumaan tapettuja? Jos lause olisi kokonainen, se kuulostaisi varmasti joltain tuolta. Aarnikotka ei kuitenkaan sanonut mitään. Hän muisti hyvin, ettei tyttö halunnut hänen puhuvan itsestään tappajana. Un, joka oli ollut niin positiivinen ja hyväntahtoinen, katsoi Celebriä nyt kaihoisasti. Ehkä vähän haavelevasti ja odottavasti.
Mori
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 21 Syys 2014, 14:58

Celebri

Celebri naurahti Unin vastaukselle ja pian hän olikin toisen kainalossa peiton alla. Tietenkin mies vain vitsaili. Tyttö oli mukavasti toista vasten, Un oli kietonut kätensäkin hänen ympärilleen.
"Vartalotyyny?" Celebri toisti katsoen toista sivusilmällään, mutta ei voinut olla hymyilemättä.
Tyttö painoi päänsä mukavasti toisen olkapäätä vasten ja kuunteli kuinka Un nuuhki häntä. Toisen hengitys tuntui pian Celebrin kaulaa vasten, saaden hänet liikahtamaan. Un oli lipaissut kielellään hänen kaulaansa. Tytön katse kohosi miehen kasvoihin, samalla kun tuo silitteli hänen poskeaan. He eivät olisi menossa nukkumaan aivan vielä.

Celebri katsoi Unia ja kuunteli tuota hiljaa. Mitä mies tarkoitti? Suudelmasta... Rutiinista puuttui jotain? Tyttö ei kuitenkaan kummastelleut miehen kysymystä, seurasi vain kuinka toinen nousi hänen ylleen. Celebri ei tiennyt miksi, mutta Un näytti kookkaammalta mitä yleensä. Johtuikohan tästä kuvakulmasta? Mies ei näyttänyt kuitenkaan uhkaavalta, enemmänkin suojaa antavalta.
Tyttö hymyili toisen kehulle, sekä kosketukselle, jonka mies soi hänen iholleen, solisluun seudulle. Unin huulet kapusivat Celebrin kaulaa pitkin, aina korvalle saakka, eikä hän voinut värähdykselleen mitään. "Hmm?" Tytön huulilta karkasi kysyvä hymähdys. Kelpasiko Un? Mies oli noussut hivenen ylemmäs katsoakseen Celebriä suoraan silmiin, joka tuijotti vuorostaan takaisin.
Tyttö oli kääntynyt paremmin selälleen ja työnsi nyt itseään hivenen kyynärpäidensa varaan, päästäkseen lähemmäs toisen kasvoja. "Kelpaatko olemaan, mitä?" Celebrin huulet hipoivat miltei toisen omia tämän puhuessa. "Kerro minulle, niin voin vastata." Tyttö kysyi, kiusoitteleva hymy huulillaan.

//W-What is going on?! (O////O) //
Janni
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 21 Syys 2014, 15:55

Un

Celebri kiemurteli hei,an hnen allaan, kunnes nousi käsivarsiensa varaan ja mumisi jotain vasten hänen huuliaan. Hän hymähti ja otti tytön intohimoiseen suudelmaan. Hän leikki suudelmallaa, kunnes erkani, otti vähän happea ja haki lisää. Häne vuoronsa mumista tytön huulia vasten. "Vastaappas sitten. Kelpaanko minä siltikin, että olen tälläinen eläin?" viimeiselle sanalle paino.
Un painoi tytön alas takaisin ja jatkoi suudelmiaan. Hän suuteli tytön kaulaa ja sitten solisluita. Pikku hiljaa hänen toinen kätensä oli alkanut nostaa Celebrin paitaa ylös päin. Hänen sormensa tunnustelivat toisen vatsa ja kylkiä. Aarnikotka ei arastellut. Hän nuolaisi pitkä veteisesti tytön solisluilta leuan huipulle asti.

"Hmmm.... Mitäs minä sitten?" Un sanoi kiusoittelevasti. Hänen kätensä oli nostanut tytön paidan lähes rintoihin asti. Mies katseli hyvin tarkasti Celebriä. Hänen siniset silmänsä loistivat elämää. Hän hiveli tytön vatsaa ja toisella vapaalla kädellään piti itsensä perhosnaaman yläpuolella. Hänen katseensa tuntui syvenevän kokoajan ja niiden intiimi katse melkein koski jokaista paikkaa, missä se ikinä kulkikaan.
Un kuiskasi hyvin hiljaa, leveä hymy kasvoillaan. "Mitä minun pitää tehdä?" mies laskeutui tyyön korvan juuren uudestaan. Hän nuolaisi tytön korvaa ja suuteli tytön otsaa. Kiusoitteleva hymy kasvoillaan hän odotti.

//Putosin itsekkin penkiltä, kun kirjotin tätä... Mitä pervouksia on tullutkaan kirjotettua?
Mori
 

Re: Let's protect each other || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 21 Syys 2014, 16:22

Celebri

Celebri sai vastauksen sijaan suudelman, joka ei ollut verrattavissa mihinkään aiempaan. Tyttö ei voinut muuta kuis sulkea silmänsä ja vastata toiselle samalla mitalla, pieni hengen veto vain väliin.
Celebrin punainen katse avautui tuijottamaan Unin sinisiin silmiin, tuon viimein sanotessa jotain. Miehen sanat kutittivat tyttöä vatsanpohjasta. "Kelpaat... enenmmän kuin luulet."
Celebri tunsi vuoteen patjan selkänsä alla Unin painaessa hänet takaisin alas. Mies dominoi häntä täydellisesti suudelmilla, joita tuo soi hänen yläruumiilleen. Tyttö saattoi tuntea liikettä lähellä lantiotaan, paitaa hivutettiin hiljalleen ylös. Celebri kallisti päätään taakse Unin kuljettaessa kieltään hänen solisluiltaan aina lualle saakka. Tyttö veti syvään henkeä.

Katse hakeutui takaisn Uniin, joka pohti ääneen mitä hän seuraavaksi tekisi. Mies ei tehnyt enää mitään, tuijotti vain häntä intensiivisellä katseellaan, johon saattaisi hukkua, jos niitä katsoisi liian pitkään. Celebrin rintakehä kohoili tasaiseen tahtiin, tämän tuijottaessa odottavasti Unia takaisin. Pian tuo laskeutui jälleen lähemmäs häntä, kuiskatakseen jotain. Kysymys oli jokseenkin hassu, Un oli tähän mennessä näyttänyt siltä että tiesi mitä teki, mutta kenties tuo vain kiusasi Celebriä, jolla oli vaikeaa pysyä paikalllaan polttavan tunteen takia.
Sirot kädet nousivat ylös, löytäen miehen kyljet. Hitaasti ne hivuttuivat toisen selälle, vetäen hellästi tuota lähemmäs. Unin otsa painui Celebrin otsaa vasten. "Tee minusta omasi." Tyttö kuiskasi.

//Aaaaah! *panikoiden juoksee laittaman K-varoituksen otsikkoon* //
Janni
 

EdellinenSeuraava

Paluu Luolat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron