Let's protect each other K-Varoitus || Mori

Luolia on ympäri metsää, jotkut maan alla, jotkut kalliossa, jotkut suurista kivistä muodostuneita. Luolat ovat hyvä paikka pitää sadetta tahi pystyttää leiri, mutta kannattaa ensiksi varmistaa, ettei kyseistä luolaa jo asuta joku.

Valvoja: Crimson

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 21 Syys 2014, 17:21

Un

Kädet koskettivat hänen kylkiään. Un värähti, mutta nautti. Celebri painoi häntä itseään vasten ja kuiskasi sanat, jotka antoivat paljon. Un myös antoi. Hän ktsoi hetken tyttöä. "Mites sen puuttuvan rutiinin kanssa?" aarnikotka kuiskasi hitaasti, kun hän näykkäisi toisen korvaa. Un nousi hieman ylemmas taas, ettei liiskaisi tytyöä alleen. "Minä.... Sinua?" hän kuiskasi niin hiljaa, ettei sitä edes kuullut kunnolla. Aarnikotka kuitenkin jatkoi leikkiään. Hän vei paidan riisumisen nopeasti loppuun, kun Un teki sen sulavan nopeasti. Nyt Celebri oli taas lähtö pisteessä. Niin kuin sin päivänä. Un hymyili kiusoittelevasti. Hän lähti taas suukottamisen tielle. Ensin tytön huulet tietysti, sitten tuli järjestyksessä kaula, solisluut, rinta ja vatsa.

Aarnikotka siveli tytön kylkiä ja nuolaisi pitkästi vatsaa. "Pidän erikoisesta kehostasi." Un hymisi ja keskittyi sitten nostamaan tytön toisen jalan hartijallee, kun hän suukotti tytön pohjetta ja reittä. Hän ei kuitenkaan mennyt vielä liian lähelle. Un laki kätensä toisen vatsan päälle ja siveli sitä hiljalleen alas päin. Hitaasti tämä leikki alkoi saada miehenkin syttymään.
Un oli alkujaan uros, eikä hän ollut varma milloin aarnikotkilla oli kiima-aika, jos sellaista omistivat. Nyt aarnikotka kuitenki oli hyvin keskittynyt tytön hyväilyyn. Hän riisui pikaisesti paitansa, kun rupesi näykkimään leikkisästi Celebriä eri puolilta kehoa. Tytön jalka oli edelleen hän hartijansa päällä ja vatsaa siveölyt käsi oli muuttanut koordinaatio paikkaansa. Se oli tytön alhaalla olevan jalan, sisäreiden puolella sivelemässä ihoa.

Un tunsi pikkuhiljaa, kuinka jossain alkoi käydä ahtaaksi. Hän kuitenkin pyrki saamaan tytön rajoilleen, ennen kuin tekisi mitään.

//*Verilammikko, jossa makaa tuntematon objekti*
Mori
 

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 21 Syys 2014, 17:57

Celebri

Nyt Celebri ymmärsi, mitä Un tarkoitti puuttuvalla rutiinilla. Tyttö pystyi tuntemaan punan poskillaan, joka johtui hänen ajatuksistaan, yhtälailla kuin toisen näykkimisestä. Miehen hiljainen kuiskaus ei auttanut asiaa.
Paita lähti lopulta täysin tytön päältä, se sai muutaman perhosen pöllähtämään irti tytön kehosta, mutta ne tahtoivat kiireesti palata takaisin tähän lekkiin.

Un helli Celebrin kehoa kauttaaltaan, eikä hän voinut syville hengenvedoilleen mitään. Tyttö ei voinut käsittää miten jokin saattoi tuntua niin hyvältä. Keho tuntui yliherkältä, Celebri oli kiihottunut ensi kertaa elämässään.
Jalka lepäsi Unin olalla, se miltei värisi odottaessaan mitä tuleman piti. Mies jatkoi suudelmillaan, ne koskettivat hänen reittään ja pohjetta. Jokin tosin tahtoi Celebrin mielessä että Un menisi alemmas. Tyttö ei kuitenkaan kyennyt pyytämään sitä, sillä käsi oli peittänyt suun. Mies oli naanut hänet henkäisemään äännekkäämmin.

Celebri puristi vapaalla kädellään pedin lakanaa. Un oli mennyt alemmas kädellään. Tyttö tunsi lantionsa liikahtelevan itsekseen, anoen miestä tekemään jotain. "Unn~" Celebri mutisi.

//Älä nyt veren hukkaan kuole! D: *moppaa sillävälin omaa lattiaa* //
Janni
 

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 21 Syys 2014, 18:22

Un

Mies oli nin kweskittynyt puuhiinsa, että säpsähti vähän tytön huhuilessa häntä. Celebri näyttikin olevan hyvin valmis. Siis kehon kieleltä. Aarnikotkan kasvoilla åaistoi kujeileva hymy. Hän halus ihan välttämttä kiusoitella vielä, mutta kai tässä nyt jotan piti tehdä. Un antoi yhden sormen valua pitkin vatsaa. Hän löysäsi vyötään ja riisui housunsa. Hänkin oli ihan yhtä valmis, kuin Celebri. Erektiostahan tässä kärsittiin.
Un laski kasvonsa tytön kasvoja vasten. "Oletko vamis?" mies henkäisi. Hän aloitti hitaasti päästämällä itsensä sisään. Celebri oli lämmin ja oikein kiihottava. Un oli kokonaan sisällä. Hän antoi aikaa tytölle vähän totetutella, enne kuin aloitti rauhalliset ja hitaat työnnöt. Unin hengitys oli syvää, kun hän hautasi kasvonsa tytön olkaa vasten. Hän näykkäisi olkaa ja hieroi toisen rintaa hieman.

Un alkoi vähän ajan päästä tehdä rohkeampia työntöjä, jotka alkoivat nopeutua. Samoin teki hänen hengityksensä. Siinä tilassa ei oikein pystynyt puhumaan, kun tunsi nautintoa. Un hidasti hieman, jottei tulisi ihan vielä ja tämä leikki saisi kestää vielä kauemmin. Aarnikotka otti Celebristä kiinni janosti tämän samalla, kun hän asettui istumaan. Celebri saisi käyttää vähän omia jalkojaan. Aarnikotka suuteli tyttöä oikein kihottavasti. Hän vei kätensä tytön pakaroille, sivellen niitä kiusoittelevasti.
Hänen kehonsa tuntui olevan nautinnollisessa kuumuudessa. Tyttö tuntui hyvältä. Un nuoli tytön kaulaa, samaan aikaa hän nipisti toista tytön pakaraa hellästi.

//Enhän minä kuole.... *Äyskäröi verta pois*
Mori
 

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 21 Syys 2014, 18:59

Celebri

Un hymyili hänelle. Siitä ei ottanut selvää, aikoiko tuo kiusata Celebriä lisää vai ottaisiko mies hänet tässä ja nyt. Ajatus säi tytön muistamaan ettei hän ikinä ollut tehnyt tätä, tai ei muistanut ainakaan. Sen tyttö kyllä tiesi, että oli iloinen, koska sai tehdä tämän Unin kanssa.
Vyönsolki kilisi hiljaa, Un siis vähensi vaatteitaan enemmän. Celebri keho jännittyi toisen kysymyksen myötä ja hän antoi tuolle nyökkäyksen vastaukseksi.

Celebri tunsi sen, hän tunsi Unin työntyvän hänen sisäänsä. Tytön varpaat kipristelivät. Mies oli kookas niin kuin tuon keho. Celebri veti hekeä hampaidensa välistä. Se sattui, olo oli hyvin ahdan miehen päästessä koko pituudeltaan sisälle, ehkä vähän enemmänkin. Tyttö kuitenkin hymyili, Un oli hellä ja antoi hänellä hetken tottua tunteeseen.

Celebri vei kätensä Unin selälle, tuon ottaesa paremman asennon hänen päällään. "Hnnh..." Tyttö henkäisi miehen ryhtyessä liikkumaan. Kipu oli edelleen läsnä, mutta jokin sai tytön mielen utuiseksi, kuin hänet olisi huumattu.
Tahti sai vauhtia. Celebrin huokauksista saattoi jo kuulla että hän nautti. Selkä irtautu patjasta Unin nostaesa tytön ylös istumaan tuon syliin. Katse kohosi Unin kasvoihin. Tuo ei enää liikkunut, mutta Celebri tunsi oman lantionsa tekevän liikkeitä vuorostaan. Jalat tulivat myös avuksi, nostelen tyttöä ylös ja alas tasaiseen tahtiin. Celebri kietoi kätensä Unin niskan taakse. Tällä välin mies antoi vapaiden käsiensä kosketella tytön pakaroita.
Celebri painautui lähemmäs Unia, liikuttaen itseään lujemmin. Purien huultaan hän yritti pitää äänensä mahassaan, mutta se osottautui hyvin vaikeaksi.

//Sä et tiiäkkään kuinka vaikeeta tätä on kirjottaa ku istun busissa xD //
Janni
 

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 21 Syys 2014, 20:02

Un

Mies henkäisi vatsn tytön olkaa nautinnosta, mutta tätä menoa hänestä tuli turta. Un kuunteli Celebrin henkäyksiä ja sulki silmänsä. Hän kestittyi kuuntelemaan tytön hengitystä. Un valpastui hetken päästä ja kaatoi Celebrin takiin selälleen. Hän rupesi työntämään ihan reippaasti, tietysti aloittaen kevyesti kiihdyttäen. Un ei enää jaellut lempeitä sivelyitä tai nuolaisuja. Hän keskityi nyt tavoittelemaan huippua. Aarnikotka nsti toisen tytön jaloista ylös ja pääsi vähn syvemmälle. Un kuitenkin varoi satuttamista. Hän hengitys kiihtyneesti. Miehen otsalla kihelmöi hikipisaroita.

Un ynähti pienesti. Hän mietti, oliko tuo jokin Celebrin sisällä tämän nautinnollisin piste? Sitä pahemmin miettimättä mies kokeili onneaan ja suuntasi työntönsä pisteen varaan. Un avasi silmänsä ja katsoi Celebriä. Hän laskeutui tämän korvan juureen. Un hengitti vasten sitä ja kiihdytti vielä vähän. Hän tunsi huippunsa länenevän kokoajan. Vielä vähän.
Aarnikotka nousi vielä hetkeksi ylös. Hänen kehonsa liikkui sulavasti ja tietoisesti. Un sulki pian silmänsä ja saavutti huippunsa. Hän laukesi tytön sisään. Miehen selkä kaartui nautinnon aallosta. Vielä pari hidasta työntöä, ennen kuin hän veti itsensä ulos.

Un romahti hitaasti tytön päälle. Hän ei kuitenkaan liiskannut tätä. Luultavasti. Aarnikotka tasoitti hengityksensä, ennen kuin se muuttui uniseksi tuhisemiseksi.

//Voin kuvitella. Tätä lukiessa menettää hymyn hallinnan...
Mori
 

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 21 Syys 2014, 20:30

Celebri

Celebrin jalat alkoivat menettää voimiaan, mitä enemmän hän liikkui ja nautinto kasvoi hänen sisällään. Onneksi Un kaatoi tytön takaisin selälleen, mutta ei jatkaakseen hellää tahtiaan. Celebri päästi voimakkaan voihkauksen, jota hän katui saman tien. Mies teki hyvin selväksi sen, että tahtoi tavoittaa oman nautintonsa huipun, nostamalla Celebrin jaloista hienen ylemmäs ja kiihdyttäen tahtiaan. Eikä tytöllä ollut mitään sitä vastaan. Hän ei ollut varma kuinka kauan itsekään enää kestäisi.

Jokin sai Celebrin punaisen silmän rävähtämään täysin auki yllätyksestä, aivan kuin hän olisi tuntenut juuri pienen sähköiskun. Se tapahtui uudestaan, tyttö nytkähti rajusti. Un osui johonkin hänen sisällään jokaisella työnnöllään, saaden Celebrin kaartamaan selkänsä silkasta nautinnosta ja päästämään ääniä, joille hän ei voinut yksinkertaisesti mitään. Tunne jatkui pitkän hetken ja Celebri toivoi salaa ettei se ikinä loppuisi, mutta tietenkin kaikella oli loppunsa.
Tyttö tunsi oman kehonsa auttavan Unia tulemaan myös ja ottamaan vastaan mitä miehellä oli annettavana. Se tuntui lämpimältä, miltei kuumalta. Tyttö katseli nautinnosta sekaisin olevaa miestä, joka hiljakseen vetäytyi ulos ja romahti hitaasti Celebrin päälle.
Tyttö haukkoi henkeään siinä missä mieskin. Olo oli väsynyt, mutta samaan aikaa hyvin tyydyttynyt. Hiljaista tuhinaa saattoi kuulla korvan viereltä. Celebri kallisti päätään hivenen Unin puoleen, samalla kun laski kätensä hetkeksi alavatsalleen. Sen enempää tyttö ei kuitenkaan ehtinyt pohtimaan tapahtunutta, kun väsymys vei hänetkin mennessään.

//Joo hyvä ettei virnuile :'D //
Janni
 

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 21 Syys 2014, 21:46

Un

Un heräsi aamulla, hän oli kierähtänyt mukavasti pois Celebrin yltä ja makoili tämän vieressä. Aarnikotka kelaili muistelmiaan viime illasta. Ei mies siihen pystynyt kauaa, kun puna levisi nopeasti hänen kasvoilleen. Un muisti ne äänet ja kosketukset. Hän päätti lähetä vilvoittelemaan päätään ulos.
Aarnikotka liikkui hitaasti ohi unuvan tytön, veti housut jalkaansa ja laittoi vyönsä. Huoneesta ulos päästyään asteli hän ulos hakemaan vettä, jonka avulla pesi kasvonsa. Alris ilmetyi ulos ja aarnikotka oli hypähtää ilmaan. Olikohan isä kuullut viime öiset tapahtumat? "H-huomenta."Un sanoi tönkösti ja levitti kasvoilleen kiusaantuneen hymyn. Alris vastasi pojalleen ja levitti kasvoilleen oikein ison hymyn. Siitä saattoi tulkita jo ihan tarpeeksi. "Sinusta on sitten viimein tullut ihan oikea mies." haltija totesi virne kasvoillaan. Aarnikotka jännittyi, mutta nyökkäsi hitaasti. "Ei mitään hätää. Luonnollistahan se on. Onneksi olkoon." haltija totesi ja heilautti työkassinsa olalleen. Un tuijitti vähä nolona isäänsä. Tämä oli ihan varmasti kuullut. "Ei hätää Un. Vuorasin huoneeni äänieristetyksi, joten en kuullut mitään, paitsi ehkä alun, kun rupesin vuoraamaan." haltija ohitti poikansa kiusoittelevasti. Un sattoi vain läiskäistä itseään kasvoille.

Aarnikotka palasi sisälle. Hän oli pessyt kasvonsa kylmällä vedellä, mutta hän ajatteli lämmittää Celebriä varten kylpyvettä. Tuumasta toimeen siis. Kylpyveden olessa valmis, hän lähti huoneeseensa. "Herätys unikeko. Tein sinulle kylvyn." mies huhuili pehmeään sävyyn.

//Niin tuli tässä mieleen, että onko Celebri kykenevä saamaan lapsi? Kun kerran omaa puutteelliset rinnat. Kun en ainakaa halua Unille vielä tai ollenkaan lapsia.
Mori
 

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 21 Syys 2014, 22:14

Celebri

Celebri ei herännyt Unin lähtiessä vuoteesta aika aikaisin aamunkoitteessa. Tyttö vain käänsi kylkeään, tuntiessaan että vuoteessa oli enemmän tilaa.
Celebri räpytteli silmäänsä hetken aikaa, joku oli huhuillut häntä. Tyttö kallisti päätään äänen suuntaan nähden Unin täysissä pukeissaan ja virkeänä. Mies oli tainnut nukkua hyvin. "Huomenta." Clebri mutisi venytellessään makuullaan. "Ei sinun olisi kylpyä minulle tarvinnut laittaa." Tyttö totesi, noustessaan istumaan, mutta tunsi pian pientä nihkeyttä ympäri kehoaan. Kyllä hän kylpyä tarvitsi.
Celebri vilkaisi ikkunan puoleen, aamu oli pitkällä, Alris oli lähtenyt varmasti jo töihin. Tyttö nousi vuoteelta kunhan oli noukkinut lainaamansa paidan lattialta. Sitä hän ei kuitenkaan vaivautunut laittamaan päälleen, sen sijaan hän asteli Unin luo ja varvisteli antaakseen suukon tuon huulille ja hellän sipaisun poskelle, ennen kuin suuntasi huoneen ovelle ja kohti kylpyhuonetta.

Viime ilta tuntui vielä surisevan Celebrin päässä, se kutitti mukavasti ja pakotti tytön hymyilemään jatkuvasti. Kylpyvesi odotti mukavan lämpöisenä, jonka keskelle hän saattoi pulahtaa. Ajatuksiinsa uppotuneena, Celebri saippuioi käsivarsiaan hiljakseen. Ajatukset kävivät hetkellisesti jälleen alavatsassa, mutta jokin sanoi hänelle ettei hänen tarvinnut huolehtia.

//Haaa niin aivan, hyvä kysymys! Noh, sen naiselliset puutteet on tullu siitä keijusta, jotka lisääntyy ja hoitaa lapsia eritavalla ku haltiat. Ja ku Celebri on niiden kahden rodun sekasikiö, niin kai lasten saanti olis sille vaikeaa. Plus ottaen huomioon vielä et Un ei ole samaa rotua Celebrin kaa, nii niidenki välillä voi olla jotain vaikeuksii? Joten voidaan sanoa ettei pikku palleroita tällä kertaa, mutta ota tästä kiva kuva :D //
Janni
 

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 22 Syys 2014, 14:44

Un

Perhosnaama nousi hymyillen ylös. Antoi suukon, johon Un vastasi hellästi. Celebrin lähtiessä kohti kylpyhuonetta aarnikotka lähti kohti keittiötä. Hän laittoi hellaan tulen ja rupesi keittämään vettä ja kananmunia. Un kaivoi aamiais tarvikkeita ja ajatteli sitten vain vaikka leikkiä vähän ruualla. Hän otti leivän ja veitsen. Miehen kädet leikkasivat leivästä palan, jonka Un asetti lautaselle. Sen päälle hän rupesi kokoamaan värikkäitä kasviksia ja yhden lihan viipaleenkin sujautti niiden alle. Lautasen hän asetteli nätisti pöydälle ja asetti vielä lauteselle paperiperhosen. Niitä kun oli tullut näperteltyä viikon myöhäisinä iltoina, Celebrin tietämättä.
Un teki vielä toisen samanlaisen leivän itselleen. Hän kattoi pöydän ja asetteli teekupit. Teeveden kiehuessa mies kaatoi sen toiseen kannuun, jossa teelehdet odottivat. Un osasi kyllä tehdä näitä tavallisia askareita, mutta ne oli nyt jätetty Celebrin huoleksi. Pitihän sitä kuitenkin joskus vähän hemmotella tyttöä. Vai mitä?

Aarnikotka nosti teelehdet pois kuuman teen seasta. Se ei saanut olla liian tujua, muuten tee ei maistuisi hyvältä. Un antoi tytölle ihan kaiken ajan, jonka tuo tarvitsisi itsensä pesemiseen. Kuten Alris oli todennut edellisiltana. Naiset pitivät kylpemisestä. Joskus mieskin ymmärsi miltä tuntui lillua kuumassa vedessä, mutta joskus se sitten vaihtui siihen mielikuvaan, että häntä keitettiin elävältä.
Un mietti eilistä. Hän mietti, että hän ja Celebri eivät olisi kykeneviä saamaan lapsia. Siis ainakaan elinkelposia. Asia yksi. Un oli aivan liian suurikokoinen ja ajatella nyt sitten niitä lapsi? Asia kaksi, he eivät olleet samaa rotua ja asia kolme. Aarnikotka ei ollut edes varma mitä rotua perhosnaama oli. Noh, ainakin he voisivat turvallisestti harrastaa 'leikkimistään'.

//Niinpä :3 Ei siis palleroita, pallerot kuulostaa samaa aikaa söpöltä ja kaksimieleiseltä. Un: "Hei! mitä pirua te siellä oikein puhutte?" Minä: *Juoksee karkuun itseään puolet pitempää olentoa*
Ja siis OH MY GOD!!! Se kuva olla niin seksikäs >3
Mori
 

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 22 Syys 2014, 16:10

Celebri

Celebri tyhjensi vielä ammeen ennen kuin aikoi kuivata itsensä, mutta kun tyttö kääntyi kohti pikkujakkaraa, tajusi hän että sen päällä lojui vain paita jonka hän oli ottanut mukaansa. Hymähtäen hajamielisyydelleen, tyttö yritti puristella hiuksiaan kuivaksi, jotka olivat entistä kiharammalla kiitos Unin tekemän letin. Ravistellen vielä parhaansa mukaan itseään ja siipiään, Celebri otti paidan mukaansa ja astui ulos kylpyhuoneesta. Keittiöstä leijaili teen kutsuva tuoksu ja sinne Celebri suuntasikin, olihan hän jättänyt eilis iltana pyyhkeensä tuolinnojalle kuivumaan.

"Hemmotteletko minua?" Celebri kysyi Unilta, päästessään keittiön ovelle ja nähdessään kauniisti katatun aamiaispöydän. Tyttö tiputteli pieniä pisaroita astelessaan kohti tuolia, jolla kuvunut pyyhe odotti. Celebri hymyili somasti miehelle, laskiesaan paidan odottamaan tuolille, ryhtyen sitten kuivaamaan itseään pyyhkeellä.
Katse laskeutui katettuun pöytään ja tyttö saattoi löytää nopeasti pienen paperiperhosen, joka oli asetettu koristamaan lautasta. "Un, mistä sinä tämän löysit?" Celebri kysyi, nostaessaan perhosen kämmenelleen, silmäilläkseen sitä tarkemmin. Pyyhe oli jätetty lepäämään harteille. "Se on kaunis." Tyttö vielä lisäsi, kääntäen katseensa perhosesta Uniin.

//Celebri: "Un?! ...Janni?" Minä: "Tuota... sinuna juoksisin perään."
Kiitos kaunis! Ja ajattelin että noin seksikäs kuva täytyy olla exclusiivi ja sen näkee vaan tän pelin kautta :D
Janni
 

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 22 Syys 2014, 17:18

Un

"En tietenkään." Un totesi pienesti myhäillen. Hän istui odottavasti Celebriä vastapäätä, kun tyttö tarttui hänen tekemäänsä perhoseen ihastellen. Mies tunsi pienen virneen nousevan kasvoilleen. "Tein sen." Un vastasi todenmukaisesti. Celebri kehui sitä kauniiksi. "Yhtä kaunis kuin sinäkin. Ehkä kuitenkin voitat sen." aarnikotka totesi kiusoittelevaan sävyyn. Häntä ei haitannut, vaikka toinen siinä kuivattelikin itseään. Teen hän toi pöytään ja kaatoi molemmille mukavan lämpimät juomat, sen jälkeen Un otti pyyhkeen Celebriltä ja pörrötti toisen märkiä hiuksia sen sisällä. "Nyt sinä teet lattialle vesilammikon." aarnikotka sanoi kujeilevasti.
Un laski pyyhkeen tytön hartijoille ja meni sitten itse istumaan omalle tuolilleen. Hän aloittaisi nyt aamiaisensa, liian nälkäinen kun oli.

***

Aamiaisen nautittuaan Un antoi tiskivuoron Celebrille, joka oli toivon mukaan saanut jotain ylleen. Viime yön tai illan tapahtumat polttelivat hänen mieltään. Hyvällä tavalla sinänsä. Aarnikotka päätti tehdä tulet takkaan, koska aamu oli vähän viileähkö ettei sitten jo vähän kylmä. Hän kävi hakemassa halkoja ja toi ne sisälle. Tulen sytyttelyyn meni hetki aikaa, jotta halot saivat tarpeeksi korkean kuumuuden itseensa voivakseen palaa kunnolla.
Un oli tyytyväinen loppu tulokseensa ja istutui sohvalle liekkien lämmön alaiseksi.

//Un: *Lentää jo* Minä: Ei perk...! Eiku.
Aivan, pitääpäs tästä sitten alkaa väsäämään jotain värillistäkin ;3
Mori
 

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 22 Syys 2014, 17:39

Celebri

"Sinä teit?" Celebri totesi yllättyneesti, katsoen uudemman kerhan paperiperhosta. Un oli kenties oppinut jotain Alrikselta, haltia kun osasi väkertää kaikenlaista. Tyttö laski perhosen pöydälle, kuunnellen otettuna kehuja joita Un hänelle soi.
Perhosia pyrähteli pyyhkeen suojista, miehen tullessa pörröttämään sillä Celebrin hiuksia. Toinen moitti häntä leikkisästi, saadet tytön naurahtamaan hiljaa.
Celebrin ollessa tarpeeksi kuiva, puki tämä nyt penkillä odottaneen paidan ylleen ja istahti alas aamiaisen äären, jonka Un oli hänelle varta vasten valmistanut. Mies oli tehnyt hyvää työtä.

***

Celebri otti tiskin kontolleen aamiaisen jälkeen, kun Un sillä välin päätti sytytellä takkaan tulen. Tiskeissä meni jonkin aikaa ja siinä ajassa mitä tyttö oli valmis, rätisi takassa lämpöinen tuli. Kuivaten kätensä tiskirättiin Celebri suuntasi Unin seuraksi. Tuo oli jo asettunut mukavasti sohvalle ja tyttö saattoi istahtaa tuon vierelle, kallistuen nojaamaan Unin olkapäätä.
"Un." Celebri sanoi hiljaa saadakseen toisen huomion. "Olenko minä nyt... naaraasi, vai miten se menee eläimillä?" Tyttö kysyi, silmäillessään takassa lepattavaa tulta, joka huokui mukavasti lämpöä.

//*Paniikkisia perhosia sielä sun täällä*
Uuuuu >o> sitä odotellessa~
Janni
 

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 22 Syys 2014, 18:52

Un

Heleä naurahdus kuului aarnikotkan suusta. Hän nojautui vasten tyttöä. "Sitä sanotaan kumppanuudeksi." hän totesi Celebrille, joka tiedusteli, oliko tämä nyt hänen naaraansa. "Sinä olet minun kumppanini nyt. Tyytyväinen?" Un kurotteli hieman ja suuteli tytön huulia.
"Eläimille se on kumppanuus tai pari. En tiedä miksi sitä kutsutte, mutta santaan, että se on syvää kiintymystä." vilkaisu Celebrin silmn puoleen. "Eli sitä kai kutsutaan teikäläisten sanastossa rakkaudeksi?" aarnikotka totesi kiusoitteleasi, kun hän suuteli uudestaan tytön pehmeitä huulia. Un työnsi toisen selälleen sohvalle. Hänellä ei nyt ollut sellainen olo, kunhan vain näytti kiintymystään. Omalla eläimelisellä tavallaan.

"Piditkö siitä eilisestä? Eihän se sattunut?" Un päätti kysyä näin jälki käteen, koska oli ollut liian väsynyt edes avaamaan suutaan muulle kuin hengitykselleen. Iho ihoa vasten. Se oli yksi piirre hänessä, josta hän nautti humanoidimuodossaan. Kasvojen hinkkaaminen alkoi. Un suuteli tytön nenää ja kutitti sitä omalla isolla nenällään. Sitten hän vain painoi otsansa tytön otsaa vasten.
Onnellinen huokaus karkasi suusta, kun aarnikotka npusi takiin itumaan ja veti tytön siinä samalla istumaan syliinsä.

//Un jättää lopulta luojansa rauhaan ja kokoaa perhosia yhteen, jotta voisi saada kommunikointi yhteyden tyttöön. Minä: JANNII~ Un kiusaa! T^T
Mori
 

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 22 Syys 2014, 19:13

Celebri

Celebri hymähti hiljaa, niin kumppanuus, se oli nätimpi sana. "Tyytyväinen." Tyttö vastasi Unille takaisin hymyillen, saaden suudelman huulilleen.
Miehen pohdiskellessa kiintymykselle toisenlaista sanaa, Celebri saattoi jo itse tuntea sen oman kielensä päällään, mutta hän tahtoi kuulla sen Unin suusta. Pieni puna väritti tytön iloisia kasvoja. "Niin, rakkaudeksi." Tyttö myönsi, suudellen toista takaisin uudemman kerran, päätyen vielä selälleen sohvalle.

Celebrin hymy levisi leikisäksi hymyksi, Unin udellessa eilisillasta. "En voi kieltää etteikö se hivenen sattunut, olethan sen verran... kookas." Tyttö totesi. "Mutta uskon että tein hyvin selväksi sen että pidin siitä." Tämä lisäsi viitaten ääntelyyn mitä oli päästellyt tahattomasti, josta nyt tuli mieleen, olikohan Alris kuullut? Celebri ei ehtinyt aiavan heti esittää kysymystään ääneen kun Un ryhtyi hieromaan omia kasvojaan hänen kasvojaan vasten, kuin mikäkin kissa. Se kutitti mukavasti.
"Toivottavasti Alris ei kuullut mitään ylimääräistä." Celebri totesi noustessaan Unin mukana ja päästessä vielä tuon syliin.

//Noh noh noh *taputtaa Morin päätä* Celebri: "Älä kiusaa pienempiäsi!" //
Janni
 

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 22 Syys 2014, 21:55

Un

Ei kai Alris ollut kuullut mitään ylimäräistä? Unin katse muuttui hitusen. Hän muisti isäns kanssa puhutun keskustelun. "Niin.... Noh, hän saattoi kuulla alun, mutta ilmoitti tukkineensa kaikki äänireijät..." ääneen sanottuna se kuulosti vain väärältä. Entä jos isä olikin salakuunnellut heitä? Ei haltija tekisi niin omaa poikaansa kohtaan. Un huokaisi ja rutisti Celebriä sylissään.
Hän nuuhki toisen puhdasta niskaa. "Minusta tuntuu, että joudut käymään viel uudemman kerran kylvyssä." mies totesi näykkäisten tytön korvaa hellästi, kunnes lipaisi hitaasti korvalehteä. Hän kuiski kirvaan sanoja. "Toien kierros. Alris ei ole täällä. Kukaan ei ole, paitsu me, joten miksei?" aarnikotka suuteli tytön niskaa ja siveli tämän paidan läpi tytön vartaloa. Oli se sitten kiiman takia tai sitten sen, että Un nyt vain halusi erityisen paljon tällä hetkellä tyttöä.

Aarnikotka toi lantiotaan lähemmäs tytön takamusta. Hän vei kätensä paidan alle ja siveli tytön rintoja hellästi. Un lopettaidi kyllä, jos Celebri niin tahtoi. Hänvain leikki, koska eilen tytön kiusoittelu oli jäänyt lyhyeen, niin miksei jatkaa sitä mihin oli keskeytetty. Tietenkään hänen ei ollut pakko päästä toisen sisään. Voisihan hän hoitaa mokoman vaivan yksinkin.
Mies tau enemmänkin tällä hetkellä kiihottunut uros laski toisen rintoja leikettelevistä käsistä kohti tytön haaraväliä. Tuskaisen hitaasti hän siveli toisen vatsaa ja sitten vielä vähän alemmas samalla kun mieh suu jakeli suudelmia. Un nuolaisi tytön siipeä. Olivatko ne herkätkin vai eivätkö ne tunteneet yhtään mitään? No jaa, siitä yhtään enempää välittämättä hän odotti lupaa tytöltä päästää sisään sormensa.

Jossain vaiheessa ajatuksissa kävi, että hän voisi pistää tytön anelemaa, mutta se ei olisi reilua. Un hueri toisen jalkoväliä kiusoittelevasti. Hän halusi saada tytöstä erityisen kostean. Se ei sattuisi silloi yhtä paljon.

//Un: Mut, mut! *punastuu* he puhuivat meidän! He näkivät!
Un hyvä mies! MITÄ sinä oikein hommaat siellä! Heti kähmimssä, kun isä ei ole paikalla! *Vetää Jannin avukseen.*
Mori
 

EdellinenSeuraava

Paluu Luolat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron