Let's protect each other K-Varoitus || Mori

Luolia on ympäri metsää, jotkut maan alla, jotkut kalliossa, jotkut suurista kivistä muodostuneita. Luolat ovat hyvä paikka pitää sadetta tahi pystyttää leiri, mutta kannattaa ensiksi varmistaa, ettei kyseistä luolaa jo asuta joku.

Valvoja: Crimson

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 22 Syys 2014, 22:34

Celebri

"Saattoi?" Celebri miltei älähti Unin vastaukselle, ennen kuin hautasi kasvonsa käsiinsä, peitellen punaista naamaansa. "Voi ei, ei, ei... Miten voin katsoa häntä enää silmiin?" Tyttö mutisi, puistellen päätään.
Tyttö saattoi tuntea miehen nuuhkivan jälleen hänen niskaansa, jonka jälkeinen kommenti sai Celebria kurkistamaan piilostaan. "Antteeksi?" Tämä kysyi, haisiko hän vielä likaiselta, vai mitä toinen oikein tarkoitti? Celebrin ei kutenkaan tarvinnut udella sen enempää, kun Un kuiksi hänen korvaansa, jota tuo oli juuri kiusannut kielellään. Toinen kierros? Sykähtäen Celebri kuuli jostain kaukaa milensä perukoilta oman voihkivan äänensä. Onneksi hän ei kyennyt menemään enää sen punaisemmaksi.

Unin kädet olivat ehtineet löytää jo tiensä Celebrin paidan alle. Mies tutki hänen kehoaan, aloittamalla rinnoista, saaden tytön vaistomaisesti painautumaan lähemmäs tuota. Tarvitsiko Celebrin edes vastata miehen ehdotukseen?
Toisen käsi löysi tiensä tytön vatsalle, Celebri kääntyi täysin selin toiseen, istuen tuon sylissä, selkä vasten miehen rintakehää. Siipi värähti kosketuksen johdosta, ne eivät olleet kuitenkaan tytön herkin kohta.
Tyttö laski katseensa alas Unin käteen, nähden kuinka se hiipi niin hitaasti alemmas hänen vatsaltaan. Celebrin reidet erkanivat hivenen toisitaan, kuin kutsuen miehen tervetulleeksi.
Un antoi sormiensa päästä aivan alas tytön jalkojen väliin, jossa ne ryhtyivät kiusaamaan häntä. "Hm-Hmmm..." Celebri päästi huulien välistä äännähdyksen, jokin sai tytön käden liikkumaan ennen kuin hän edes ajatteli. Se tarttui miehen käteen, ohjaten sen kohtaan, missä se saattoi tehdä tytön olon vielä paremmaksi, sekä halutesaan mennä syvemmällekin.

//Celebri: Mitä?!
. . . *tamppooneja sieraimiin* (Ò////Ó)
Janni
 

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 22 Syys 2014, 22:55

Un

Tälläkertaa hän tekisi kaikein ooookein hitaasti ja pitkittäis tämän nautinnon. Celebrin jalat avautuivat kutsuen ja pian tytön käsi oli ohjaamassa hänen kättään. "Sinullahan on kiire." aarnikotka kuiski oikein kihottavalla äänellä. Un vei yhden sormensä tytön sisän, hitaasti hän etsi Celebrin pisteen ja rupesi hieromaan sitä hitaasti. Samallahän nosti tytön paitaa ylemmäs, kun siveli kädellään tytön kroppaa. "Anna kaiken tulla. Haluan kuulla kaiken." Un pyysi hiljaa, kun hän lisäsi kiusoittelevasti yhden sormen lisää tytön sisän ja vei sormet syvemmälle. Celebrin voihkaisut olivat jotain niin lumoavia.
Un riisui nopeadti ja huolellisesti Celebrin paidan pois tämän päältä. Hän nipisti tytön rintaa ja näykkäisi toista korvaa. Un kuiski taas. "Rakastan sinua. Ja pidän siitä. "

Mies veti Celebrin sisältä sormensa ja laski tämän vähksi aikaa odottamaan viereensä. Un riisui paitansa ja vyönsä, mutta housut saivt pysyä toistaiseksi jalassa. Hän leikkisi ensin vähän. Un asetti tytön nelin kontin sohvalle ja nuolisi tämän pakaraa. Hän työnsi taas hitaasti yhden sormen tytön sisään. Hän vei vapaan käden hivelemään vatsa ja rintoja.
Miehen kieli eksyi nuolemaan tytön sisäänkäyntiä, jossa hänen sormensä työskentelivät ahkerasti. Un ei päästäisi Celebriä nautinnon huipulla helpolla. Hän halusi pitää tytön mahdollisimman kauan tässä kihottavassa tilassa. "Pidätkö tästä?" kuiskiminen korvaan alkoi tulla tavaksi petipuuhissa. Unista vain tuntui, ettå se herätti enemmän tytön haluja. Un työnsi sormensa parikertaa syvemmälle, kunes ne taas vetäytyivät hellään rytmiin.

//*Hakee ämpärin ja tamppooneja* Olen valmis for the round two!
Mori
 

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 22 Syys 2014, 23:31

Celebri

Celebri tuhahti hiljaa Unille, joka meni kiusaamaan häntä hänen hoppuilustaan. Se oli miehen oma vika kiusatessaan häntä. Tyttö nytkähti paikallaan miehen kuitenkin tehden sen mitä hän halusi, tuo jopa löysi täydellisen pisteen jota hieroa. Celebri kuuli syvän hengityksensä lomasta Unin kuiskauksen korvansa vieressä. Mies tahtoi kuulla kaiken, eihän kukaan muu ollut kuulemassa. "Hnnn... Haaa..." Kuin hän olisi vapauttanut lukitun äänensä, samaan aikaan kun Un lisäsi toisenkin sormen hänen sisäänsä.
Celebrin paita lähti jälleen ensimmäisenä pois kakiskon vaatteista, anaten Unille enemmän tilaa kosketella tyttöä. Tyttö veti yllättäen syvään henkeä Unin kuiskauksen myötä, se kuljetti kylmiäväreitä tytön selkärankaa pitkin ja sai Celebrin hymyilemään tyytyväisenä. "Ja minä... sin- ah!"

Leikki katkesi yllättäen, ehkä liiankin yllättäen Celebrin katsahtaessa mieheen anovasti. Tuo päätti vähentää omia vaatteita vuorostaan, tilanne taisi alkaa käydä liian kuumaksi, ottan huomioon viellä takkatulen. Un asetti Celebrin uuteen asentoon, joka tytöstä muistutti enemmän eläinten tapaa. Ajatus ei kuitenkaan haitannut, päin vastoin, tuntui kuin Un ylsi sormillaan entistä syvemmälle. Celebri painoi yläruumistaan lähemmäs sohvan pintaa ja kaarsi hivenen selkäänsä. "U-Unh." Celebri henkäisi tuntiessaan yllättäen jotain muuta kuin miehen sormet haarojensa välissä. Tyttö yritti vilkuilla toista olkansa yli, mutta vähin tuloksin. Hän ei käskenyt toista lopettamaan, se tuntui liian hyvältä. Pari lujempaa työntöä saivat Celebrin haukkomaan henkeään. Kuinka toinen saattoi kiusata häntä näin? Tyttö tunsi jo, kuinka jotain kosteaa valui sisäreisiä pitkin.
Jos hän nautinnoltaa kykenisi antamaan toiselle samalla mitalla takaisin.

//Tamppoonit eivät riitä! Toistan, tampoonit eivät RIITÄ! //
Janni
 

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 22 Syys 2014, 23:46

Un

Celebrin huokaisut rytmittivät miehen sormien liikettä. Un näykkäisi tytön pakaraa ja hiveli tätä mistä ikinä keksikään koskea. Celebrin anova ääni kuului selkeästi kakkien niiden voihkaisujen ja huokaisujen lomasta. "Hmm? Mitä?" Un kysyi ja tunsi kuinka sormensa olivat kosteat ja kuinka tuo neste valui hitaasti pitkin tytön sisäreittä. Un nuolaisi tytön sisäreiden puhtaaksi ja veti sormensa ulos. Hän kääsi Celebrin selålleen ja painoi intohimoisen suudelman tytön huulille. "Mitä?" Un toisti kujeilevasti kysymyksensä. Hän hiveli tytön kylkeä ja jakeli suudelmiaan solisluilta aina jalkoväliin asti jossa mies työnsi vuorostaan kielnsä sisään kiusoittelevasti. Un kuitenkin lopetti nuolemisen ja katsoi voihkivaa tyttöä. Hän nuolaisi toisen rintoja ja toisella kädellään alkoi laskea housujaan.
Un mietti kauanko kiusaisi tyttöä. Hänellä ei ollut mikään kiire, kiitos edellisen illan. Pientä hidasta leikkimistä pti väkillä tehdä. Silloin palkinto oli aina parempi. Aarnikotka sau housunsa pois. Hän hieroi kiusoittelevast miehyyttään vasten tytön sisäänkäyntiä. "Mitä sinä haluat Celebri? Kerro se minulle." mies kuiski ja hymyili.

Pian tytön odotus palkittiin, kun aarnikotka työntyi hitaasti sisään. Perhosnaamlle annettiin aikaa totutella, samaan aikan hänen huuliltaan karkasi nautinnollinen henkäys. Työnnöt alkoivat hitaina ja määrätietoisina. Ne kohdistuvat samaan paikkaan, jonka hän oli jo löyänyt edellisiltana. Eikä tämä ollut vielä edes alkua. Un teki kaiken harkitun hitaasti, jotta saisi tytön nautinnon pitkittymään. Hän nosti Celebrin taas omille jaloilleen istumaa omaa syliinsä. Suudelma annettiin kera kielen. Un hiveli tytön pakaroita taas, mutta tällä kertaa hän lähestyi sitä toista sisään käyntiä yhdellä sormellaan. Pikkuhiljaa hän ujutti sormensa sisään rauhallisesti ja antoi sen sitten olla. Hän kyllä liikuttaisi sitä kun aika tulisi.

//Ei Janni! Älä tapa mua! Mä nauran kippurassa... Vuodan kuiviin! LISÄverta!
Mori
 

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 23 Syys 2014, 08:40

Celebri

Ei Celebri kyennyt vastaamaan, ei hänen puhestaan olisi saanut kunnolla selvää. Vapauttava huokaus karkasi tytön huulilta, miehen vetäessä sormensa ulos, jonka jälkeen käänsi hänet vielä selälleen. Un suuteli Celebria.
"Olet... ilkeä." Tyttö henkäisi kun kykeni, mutta mies ei näyttänyt kuuntelevan, koska tuo antoi kielensä rohkeasti kiusata hänen sisäänkäyntiään. Ei Celebri voinut muuta kuin voihkia nautinnosta.
Viimein Un päätti päästä eroon omista housuistaan ja tällä kertaa tyttö saattoi nähdä, millainen toinen todella oli, kiitos päivän valon. Kyllä se eilen oli tuntunut siltä, miltä se näytti. Hetken tyttö luuli saavansa sen mitä odotti, mutta sen sijaan Un päätti kiusata häntä vain entistä enemmän. Tuo kehtasi jopa pyytää Celebriä sanomaan se ääneen. "S-Sinut."

Tällä kertaa toisen miehuus tuntui työntyvän paremmin Celebrin sisälle, kiitos pitkän esileikin. Toki hän kaipasi hetken hengähdystauon, mutta vain hetken. Tyttö henkäisi äänekkäästi miehen ryhtyessä liikkumaan ja löytäen sen tietyn pisteen heti kättelyssä. Kauaa ei mennyt kun Un tahtoi hänet syliinsä, joka kelpasi tytölle hyvin, näin he olivat paljon lähempänä toisiaan ja Celebri saattoi kietoa kätensä miehen kaulan ympärille. Tyttö ei suutelultaan tai ylipäältään miltään huomannut aluksi miehen kättä, joka vaelsi hänen takamuksellaan, mutta sen sormen löytäessä tiensä hänen sisäänsä, inahti tyttö. Celebri ei aluksi tajunut kuinka se oli mahdollista, kunnes katsoi Unia säpsähtäen, mutta nautinto palautti hänen ilmeensä nopeasti takaisin. Celebri painoi päänsä Unin olalle, nousten tuon sylistä polviensa varaan, miltei päästäen miehen täysin ulos hänestä, mutta laskeutui jo toisessa sukunnissa takasin alas. Tyttö toisti tämän pitkän liikkeen muutamaan kertaan.

//*makaa tajuttomana lattialla* //
Janni
 

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 23 Syys 2014, 15:43

Un

Mies huokaili hiljaa vasten tytön kaulaa. Perhosnaama liikutti jalkojaan hyvin taidokkaasti. Jokaisella työnnöllä sisään hän henkäisi uudestaan nautinnollisesti. Un avasi silmänsä ja katseli kuinka Celebri hoiti hommia oikein tehokkaasti. Un levitti huulilleen kiusoitelevan hymän, kun hän hamusi lisää suudelmia tytön omilta. Aarnikotkan sormi alkoi hitaasti liikkua edes takaisin tytön sisällä ja hän pisti vähän vauhtia Celebrin rytmiin avittamalla omilla jaloillaan. Samalla hänen vapaa kätensä painoi hellästi toista vasten itseään. Hän katseli tytön kasvoja, oikein kaunista ainakin näkyi hänen silmiensä edessää.
Un säilytti kuitenkin hitaan rytminsä. Voidakseen kiusata tyttöä sormellaan paremmin. Hidas edestakaisin liike sormella tehtiin harkitusti. Un suuteli toisen solisluuta, hien pikkuhiljaa kertyessä häenn otsalleen ja keholleen. Pisarat tipahtelivat pitkin hänen kehoaan. Iho tuntui nauttivan jokaisesta kosketuksesta, mitä tässä oli aihetta nautintoon.

Aarnikotka mietti hetken, ennen kuin veti sormensa ulos tytöstä ja asetti Celebrin hellästi makuulle. Hän jatkoi rytmikästä työntäsarjaansa. Un vei kätensä toisen reidelle ja nosti jalan omalle hartijalleen, päästäksen syvemmällä. Un ynähti nautinnon kasvaessa ja paineen kasvaessa hänen miehyydessään. Un nosti toisenkin tytön jaloista hartijalleen. Un laski kätensä alas tytön hartijoiden viereen ja alkoi työntämään vähän nopeammin. Hän sulki silmänsä ja huokaukset hänen suustaan vain karkasivat hallitsemattomasti.
Un hidasti hieman ja nousi vähän pystyynpään, hän laski toisen jaloista takaisin ja pitelit toisesta jalasta kiinni työntäessään rohkeammin ja voimakkaammin tytön sisään. "Mh..!" Un ynähti ja haukkoi henkeään, kun hän liikutti lantiotaan yhä vain lähemmäs toista.

//*Juoksee Jannin luo ja heiluttelee jotain tuleetuksen tapaista* Elähän kuole vielä!
Mori
 

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 23 Syys 2014, 16:06

Celebri

Celebri tiukensi otettaan Unista, jonka sormi oli ryhtynyt tekemään liikettä. Tunne oli oudon nautinnollinen, eikä hän kyennyt häpeämään sitä tässä tilassa juuri lainkaan. Leikin vauhti kiihtyi vähän väliä aina lisää, saaden Celebrin voihkaisuille tiheyttä.
Sirot sormet hakeutuivat Unin takaraivolle tuon valkeiden hiusten lomaan. Tyttön yläruumis sai osakseen suudelmia hänen ollessa niin lähellä toista. Olo oli todella kuuma, iho joka oli vasten miehen ihoa, tuntui hiostuvan silkasta nautinnosta. Kylpy todellakin odottaisi heitä molempia tämän jälkeen.

Un laski Celebrin takaisin selälleen, vaihtaen asentoaan, niin että pääsi määräämään tahdin. Mies vielä veti tytön jalat hartelleen, mahdollistaen syvemmät työnnöt. Celebrin ääni sai lisää voimaa alleen tämän johdosta.
Tyttö saattoi kuulla juuri ja juuri Unin omat pienet ynähdykset, oman äänensä takaa. Se kuulosti ihanalta. "Ä-Älä ujoste...le." Celebri sai sanotuksi, vaikka ei miestä voisi sanoa ujoksi, jos otti huomioon nuo voimakkaat työnnöt, jotka saisivat tytön siihen piteeseen pian ettei hän enää kestäisi.

// (@////@)
Janni
 

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 23 Syys 2014, 16:23

Un

Celebrin huokaisujen ja pyynnön johdosta Un alkoi hitaasti kiihdyttämään tahtiaan. "En... minä ujostele." aarnikotka sanoi virne kasvoillaan, mutta pian se pyyhkiytyi nautinnollisien ilmeiden sekaan. Lantion liike vain nopeutui ja Un otti tytön kyljestä vielä vähän tukea, painaakseen tyttöä yhä lähemmäs itseään. Hän työnsi itseään yhä syvemmällä ja voimakkaammin. Nopeammin, kovemmin ja mies halusi lisää. Paine alapäässä tuntui tukahduttavan kaikki äänet ja asiat hänen ympärillään. Huohotus muuttui katkonaiseksi jokaisen työnnön mukaan.
Un lisäsi vielä vähän tempoa, otti tytön lantiosta kiinni ja määräsi tahtinsa parhaansa mukaan tytölle mukavaksi, mutta tarpeeksi tyydyttäväksi itseään varten. Un tunsi huippunsa lähestyvän. Hän keskittyi lantionsa syviin liikkeisiin. Hän tunsi tytön tiukkuuden ympärillään ja pian keho vavahteli sen päästessä huippuunsa. Miehen selkä kaartui työntäen miehyytensä yhä syvemmälle, kunnes teki taas pari vähän laiskaamaa työntöä ja veti itsensä ulos Celebristä.

Un laskeutui makaamaan tytön viereen huohottaen ja katsoi Celebriä. Hän suutelit tätä hellästi ja virnisti. "Piditkö siitä paljonkin?" Hän kysyi nostaen päänsä vasten kämmentään. Unin rintakehä kohoili kiihtyneesti, kun hän yritti tasoitella hengitystään.
Aarnikotka katseli tytön kaulaa ja suuteli niin että, nipistä vähän tytön kaulaa huulillaan, jättäen merkkinsä siihen. Tyytyväisenä lopputulokseensa hän asettui vain makamaan alas tytön viereen.

//(////)
Mori
 

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 23 Syys 2014, 16:40

Celebri

Celebri päästi naurahduksen ääntelynsä seasta Unin tokaisulle, muttei kyennyt sanomaan mitään. Tytön jalat nousivat hitaasti suoriksi kohti kattoa, mies oli kiihdyttänyt tahtiaan uudemman kerran.
Hän ei kestäisi enää, sen saattoi jo kuulla Celebrin äänestä. Unin tiukka ote tytön lantiosta sai jonkin syttymään, selkä kaartui ja sirot kädet hakeutuivat miehen alaselälle, kuin yrittäen vetää toisen lantiota lähemmäs. "U-Unn.. Un...nn!" Celebri hoki toisen nimeä, nautinnon löytäessä huppunsa viimein, saaden tytön tulemaan rajusti. Miltei murto-osa kului, kun Un liittyi tytön nautintoon mukaan.

"Haaaa..." Henekäys karkasi Celebrin huulilta, sen kaiken ollessa ohi. Mies oli päästänyt hänet otteestaan ja asettunu makaamaan hänen vierelleen. Haukkoen henkeään, katse kääntyi toiseen, saaden vielä suudelman osakseen. "M-Mmm..." Ei tytön vastauksesta saanut selvää, mutta kentiesa tyytyväinen hymy oli tarpeeksi?
Celebri kääntyi kyljelleen, kasvot Uniin päin ja käpertyi vielä toista vasten, hengittäen syvään.
Janni
 

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 23 Syys 2014, 21:37

Un

Siinä aikansa maattuaan mies nousi ja pyyhki hikistä otsaansa. Hän haki käsiinsä housunsa, jotka kiskoi jalkaansa. Un eu juuikaan vaivautunut laittamaan mitään muuta päälleen. Paidallaan hän peitteli Celebrin. "Voit joko maata siinä kaikessa rauhassa tai tulla auttamaan veden lämmityksessä." aarnikotka ilmoitti pörröttäen toisen vähän kosteita hiuksia.
Un aoitti veden haun ja sen lämmittämisen.

***

Kylvyn olessa valmis Un hditti yhteiskylpyä. Hän ei aikonut tehdä mitän pervoa enää, kunhan tarjoutui pesemään toisen selän. Sinä kaikki. Ehkä hän myös olii pitempään kylvyssä, jos perhosnaama niin halusi. Toki aarnikotka voisi pitää kylpyvuorot. Mikn ongelma siinkään ei ollut. Hän oli tällä hetkelle oikein hyvällä tuulella. Ei sitä voinut kieltääkään.

//Oisko se sitten tässä? Jätetään ne lillumaan kylpyyn rauhassa. Kiitos pelistä! x3
Mori
 

Re: Let's protect each other K-Varoitus || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 23 Syys 2014, 21:58

Celebri

Celebri kiitti pienestä peitosta jonka sai päälleen ja hymyili toiselle tuon puhuessa kylvyn laitosta. "Minun kannattaa ehkä hetki levähtää... Jostain syystä jalkani ovat väsyneet." Tyttö vastasi toiselle, jääden sitten yksin makaamaan sohvalle, kuunnellen pientä kolinaa ja askelia Unin raahatessa vettä kylpyhuoneen puolelle. Jos hän olisi tiennyt toisesta kylpyhetkestä, olisi hän jättänyt veden ammeeseen aamulla, ei se ollut ehtinyt edes likaantua pahasti.

***

Celebri nousi ylös sohvalta miehen ollessa valmis kylpyveden kanssa. Tyttö suostui miellellään yhteiskylpyyn, sekä selän pesuun, hän voisi vastaavasti auttaa miehen selän kanssa. Kylpyhuoneen ovi suljettiin perässä. Celebri antoi Unin astua ensimmäisenä ammeeseen, jotta hän voisi mukavasti asettua tuon syliin. Ehkä he voisivat vain rentoutua hetken, ennen kuin ryhtysivät peseytymään kunnolla?
Onnellisena hymyillen Celebri oli painanut päänsä Unin rintakehää vasten. Hän oli niin ylpeä miehestä, kuinka tuo kykeni koskettamaan häntä kauttaaltaan ilman pelkoa.

//Kyllä vain, kiitos itsellesikin! Oli mahti peli ja jos ideaa pukkaa ikinä lisää, tiedät mistä löytää minut :3 //
Janni
 

Edellinen

Paluu Luolat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron