Pedon raivo

Arot sijaitsevat valtakunnan länsiosassa, aueten heti Quinn metsän vieressä ja jatkuen pitkälle pohjoiseen Kleth vuorelle asti. Arot ovat kumpuilevaa ja välillä tasaantuvaa ruohomaata silmänkantamattomiin. Aroilta löytyy kuitenkin teitä, jokia ja jopa pieniä järviä, jotka rikkovat tämän ruohomeren yhtenäisyyttä silloin tällöin. Kaksi suurinta tietä kulkevat ihmisten kaupungista Nahor kylään ja toinen suurin tie taas ihmisten kaupungista arojen halki Kleth vuorelle. Kleth vuorelle kulkevaa tietä ei kuitenkaan käytetä kovin usein lohikäärmeiden pelossa.

Aroilla sijaitsee tätä nykyä myös Haltioiden kaupunki. Pohjoisemmasta löytyy myös kyliä, jotka uhkarohkeana pitävät majaansa aroilla.

Haltiat pitävät aroja erittäin tarkkaan silmällä kaupunkinsa tähden, joten on erittäin todennäköistä törmätä haltioiden sotilaspartioihin aroilla, varsinkin eteläosassa.

Valvoja: Crimson

Re: Pedon raivo

ViestiKirjoittaja Janni » 08 Loka 2014, 23:01

Kaikki neljä tassua jarrutivat Kfirin nähtyä, että lisko oli hänet kuullut. Tämä hypähti taemmaskin hapon tappavalta etäisyydeltä, jota Bal sylki nyt vartijoiden niskaan. Pitkä häntäkin kävi huitaisemassa koko joukkoa, metallin rutina kuului vain kun useampi mies iskeytyi raskasta häntää vasten. Kissa oli aikeissa kääntyä ympäri, mutta käärmeellä oli omat ajatuksensa mielessään. Balin levitettyä siipensä, nappasi tuo Sphinxin mukaansa, nousten keskelle viileää taivasta. Kfir päästi hätkähdyksestä kissamaisen sähähdyksen ja tarrasi varmuuden vuoksi kynsillään jalasta joka häntä kantoi.

Huohottaen Kfir katseli kylää allaan, joka kaikkoni kauemmas jokaisella siiveniskulla. Kyläläisten suruhuudot kaikuivat vielä ilmassa, mutta Kfir ei niitä kunnolla kuullut tuulen humistessa ikävästi korvissa.
Kissan katse kääntyi Baldramallachiin. Turha tuolle tässä tuulessa yrittää puhua, hän voisi selittää tapahtuneen kunhan he olisivat päässeet maahan. Vaikka Kfirriä hävetti ja ärsytti typerä virheensä, aarteiden kiilto oli sokaissut hänet ja keskittyminen oli herpaantunut. Olisiko vaadittu liikaa, että hän olisi pysähtynyt ovella ja vilkaissut kadun molempii päihin, varmistaekseen ettei silminnäkiöitä olisi?
Janni
 

Re: Pedon raivo

ViestiKirjoittaja Sands » 09 Loka 2014, 02:00

Baldramallach liisi taivaalla, jättäen kylän äänet kauas taakseen. Taakseen tuo ei edes vaivautunut katselemaan, eivätkä huutelut kauheasti tuota kiinnostaneet. Lentävää käärmettä ihmiset eivät edes kiinni saisi, jos jostain syystä jahtaamaan lähtisivät... Ja miksi lähtisivät? Peto oli tainnut tehdä kovin selväksi jo sen, ettei noista kaksijalkaisista ollut vastusta. Kaiken sen huudon ja mekastuksen jälkeen arot kaukana kylästä tuntuivat hiirenhiljaisilta vaikka tuuli ulvoikin korvissa. Balin ja kissan lisäksi muita ei tainnutkaan olla lähettyvillä, käärmeen pitäessä huolen ettei liian lähelle kylää jäänyt aikoessaan laskeutua. Aivan varmuudenvaralta...

Etujalat olivat yhä pitämässä kissasta kiinni, joten niitä laskeutumisessa ei voitu käyttää. Se oli omanlaisensa pieni pulma, eihän Bal nyt kissaa halunnut rusentaa painonsa alle... Joten siipiä käytiin räpyttelemään oikein kovaa lohikäärmeen yrittäessä laskeutua mahdollisimman hitaasti ja rauhallisesti takajaloilleen. Ruohikko heilui siipien aiheuttamassa tuulessa aikansa, kunnes lisko vihdoin laskeutui, istahtaen maahan. Baldramallach ojensi käsiään ja päästi Kfiristä irti, antaen kissan tipahtaa maahan... Jos, no, mokoma edes päästi tuon suomuista irti. Punaiset silmät kävivät kääntymään karvakasaan päin, tuijottaen odottavasti ja olettaen olevansa jonkin sortin selityksen tarpeessa.
Avatar
Sands
Kreivi
 
Viestit: 1628
Liittynyt: 27 Elo 2010, 13:40
Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Re: Pedon raivo

ViestiKirjoittaja Janni » 09 Loka 2014, 11:53

Maankamara alkoi lähestyä hiljakseen, Baldramallach aikoi siis laskeutua. Varovasti Kfir hölläsi otettaan, kunnes liskon takajalat ottivat tuon vastaan. Bal päästi Sphinxistä irti, joka otti neljällä tassullaan maan vastaan pienen pudotuksen jälkeen.
Kissa päästi syvän huokauksen, joko maan tasolle pääsystä tai sitten tapahtuneesta.
Kääntäen katsettaan hieman sivulle, Kfir tarkisti oliko varastettu satulalaukku edelleen mukana ja niin se näytti olevan. Sen soljet pitivät kalleudet tiukasti tallessa.

Sphinx huomasi liskon katseen, joka oli odottava ja hän ei ilmeisesti voisi kierellä mitenkään tapahtuneen selittämistä. "Minä, tuota..." Kfir aloitti hieman epävarmasti. "Se vartija ilmestyi tielleni kuin tyhjästä. Uskoin että hän tajusi mitä oikein oli tekeillä." Sphinx kuitenkin sai jatkettua, mutta ei tahtonut myöntää että vartija oli sattunut tielle vain koska hän oli ollut varomaton. "Hänet täytyi tappaa, muuten sana olisi levinyt laajasti. Olisin tehnyt sen itse, mutten ehtinyt miehen perään tarpeeksi nopeasti. Sen takia koko joukko oli surmattava." Kissa vielä selitteli. "Mutta, pää asia on että sain mitä halusin."
Janni
 

Re: Pedon raivo

ViestiKirjoittaja Sands » 09 Loka 2014, 19:17

Baldramallach tuijotti kissaa silmäänsäkään räpyttämättä, tapituksen ollessa aivan yhtä pistävää, kuin ennenkin. Punaiset silmät olivat kovin ilmeettömät tuon kuunnellessa, epävarman äänensävyn ja haparoivan aloituksen saadessa tuon murahtamaan hieman. Oliko Kfir pilannut tämän jotenkin? Siltä se hieman kuulosti ja se ei käärmettä miellyttänyt, mutta niin hyväsydämisenä olentona tuo antoi toisen jatkaa ja kuunteli loppuun kärsivällisenä. Vartija kuulemma oli tupsahtanut kuin ilmasta ja löytänyt kissan tekemässä töitään, Kfirin omasta mielestä ymmärtäen tilanteen juonen. Siksi tuo oli huutanut miehen murhaamista, ettei sana leviäisi.

Bal vilkaisi sivulle nuolaisten huuliaan. Vartijat olivat haarniskoissa ja siten aika hyvästi hapolta turvassa. Lohikäärme tappoi paremmin sarvilla ja hampaillaan, mutta siihen tuo ei ollut nyt lähtenyt. Oli hyvin todennäköistä, etteivät miehet olleet kuolleet vammoihinsa... Mutta siitä ei varmaankaan nyt tarvinnut mainita.
"Sssssittennn... Teinn ossssani," lisko sihisi katsoessaan takaisin kissaan toisen mainitessa, että haluamansa aarteet tuo oli saanut ongelmistaan huolimatta. Vaikka kaikki ei suunnitelmien mukaan mennyt, sopimushan noilla kahdella oli ja lopputulokseen oltiin päästy.
Avatar
Sands
Kreivi
 
Viestit: 1628
Liittynyt: 27 Elo 2010, 13:40
Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Re: Pedon raivo

ViestiKirjoittaja Janni » 19 Loka 2014, 23:01

”Niin juuri, niin teit.” Kfir totesi myöntäillen Baldramallachin sihinään. ”Sääli tosin että jouduimme lähtemään niin äkillisesti. Emme ehtineet edes vilkaista sen kylän lihavarastoja tai karjaa.” Sphinx harmitteli ja muisti samalla että Balin ruokinta saattaisi olla pian lähellä.

Kissa päätti vaihtaa ajatuksiaan ja käänteli päätään silmäilläkseen ensikertaa ympäristöä, missä he nyt olivat. Kfir ei tunnistanut mitään. Metsää tuntui olevan laajasti, mutta mitään tuttuja maamerkkejä ei löytynyt. ”Tiedätkö mihin lennätit meidät?” Kissa uteli kääntäen katseensa takaisin suomuiseen ystäväänsä.
Janni
 

Re: Pedon raivo

ViestiKirjoittaja Sands » 20 Loka 2014, 00:15

Baldramallach näytti kovinkin tyytyväiseltä kissan myöntäessä, että lisko kyllä työnsä oli hyvin tehnyt. Olihan se aina mukava kuulla jonkun muunkin huomaavan, kuinka ahkera ja hyvä työssään tuo oikeastaan voisikaan olla! Toki, heti kun Kfir kävi muistuttamaan äkkilähdöstä ja siitä, kuinka ruoka olikin jäänyt takaisin kylään... Se tyytyväinen pilkahdus punaisissa silmissä katosi hetkessä lohikäärmeen nuolaistessa huuliaan. Niinpä niin. Bal olisi mieluusti hotkaissut nyt jotain suuhunsa, vaikka eihän tuo nyt sentään nääntymässä ollut ja viime ateriasta ei ollut turhan kauan aikaa... Mutta totta kai se palkinto nyt houkutteli, kun siitä käytiin muistuttamaan – etenkin, kun sitä ei nyt noin vain saatukaan. Ennemmin tai myöhemmin käärme ruokansa kuitenkin halusi...

"Eteenpäinn," lohikäärme sanoi matalalla, korisevalla äänellään, kääntäen silmiensä tapituksen kohti pienempää petoa. Vastaus oli kyllä se kaikista yksinkertaisin ja itsestään selvin, mutta eihän se oikeastaan kysymykseen vastannut – ainakaan tavalla, millä Kfir halusi.
"Tiet johhtavvat kyliinnn... Ilmassssta ne näkee hyvinnnn," Baldramallach sihisi, kääntäen päänsä takaisin eteenpäin. Eksymisestä tuo harvoin murehti, löytäen kyllä tiensä perille ennemmin tai myöhemmin. Siivistä ja lentokyvystä oli kyllä paljon apua tein löytämiseen.
Avatar
Sands
Kreivi
 
Viestit: 1628
Liittynyt: 27 Elo 2010, 13:40
Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Re: Pedon raivo

ViestiKirjoittaja Janni » 20 Loka 2014, 09:12

Vai että eteenpäin? Kfir kohotti kulmaansa kysyvästi Baldramallachille, mutta hänen ei tarvinnut pyytää toista selittämään tarkemmin, käärme itse tajusi selittää. "Selvä. Ehdotan että jatkamme eteenpäin yön turvin jälleen." Kissa totesi, lisäten vielä; "Mutta haluatko jatkaa jalan?" Ballilla ei ollut ongelmaa lennättää häntä kylästä pois, mutta olihan se saattanut johtua vain tilanteesta.

"Ottaen vielä huomioon, että tällä kertaa sinä tiedät mihin suunnata, koska en tällä hetkellä näe tietä missään." Sphinx tokaisi, venytellen eturaajojaan, kuin valmistautuen tallustelemaan seuraavaan kohteeseen.
Olisi hyvä jos he pääsisivät jälleen kylän lähistölle ja lisko voisi asettua lepoon siksi aikaa kun Kfir kartoittaisi kylää. Se oli tähän mennessä osoittautunut hyväksi proseksiksi, mutta ikinä ei voinut tietää kuinka kaukana seuraava kyläpahanen sijaitsi.

//Haluutko pelata vielä seuravankin kylävieralun? Vai hypätäänkö vähän ajassa eteenpäin? //
Janni
 

Re: Pedon raivo

ViestiKirjoittaja Sands » 20 Loka 2014, 15:09

Baldramallach katseli kissaa punaisilla silmillään juurikaan räpyttämättä, kuunnellen kyllä, mitä toinen sanoi. Yö oli kaksikolle helpompi, käärmeellä kun oli tapana tulla kirkkaan valon sokaisemaksi ja ihmisetkin tallustaisivat teitä pitkin siihen tahtiin, että suuri lohikäärme kyllä tulisi löydettyä. Jalan Bal kyllä oli ajatellut jatkaa matkaansa, mutta... Eihän hänkään aivan tarkalleen tiennyt, missä tie oli ja minne suuntaan pitäisi mennä, että se seuraava kylä löytyisi. Ylpeä lisko ei ollut mikään ratsu, eikä muita ollut ajatellut kantaa hevosen tavoin... Mutta ehkäpä tässä tilanteessa olisi parempi, että molemmat näkisivät ja kartoittaisivat seudun.

"Enn minäkääännnn," peto murahti Kfirille vastaukseksi toisen mainitessa, ettei tuo tietä nähnyt missään. Pari askelta käytiin ottamaan taaksepäin lohikäärmeen tarvitessa hieman vauhtia, aloittaen juoksunsa siipensä levitellen ja niitä räpytellen. Pian Baldramallach olikin taas ilmassa, kääntyen aivan ketterästi kokoonsa nähden ilmassa ottaakseen kissan taas kynsiinsä viedäkseen tuon korkealle ilmaan. Aikeinahan oli tietenkin vain löytää teitä ja jonkinlainen käsitys siitä, missä kaksikko oli ja sitten kävellä loppumatka... Mutta se, kuinka Kfir Balin lentotaitoa käytti, riippui kyllä aivan kissan omasta oveluudesta. Liskohan ei erityisen fiksu ollut, mutta huvikseen tuo ketään ei kantanut.



((Voisi tulla nyt aikahyppy, kyllä. Tee mitä haluat Balilla, eiköhän tuo suostu ja tee parhaansa, kunhan idea ei ole typerä, heh.))
Avatar
Sands
Kreivi
 
Viestit: 1628
Liittynyt: 27 Elo 2010, 13:40
Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Re: Pedon raivo

ViestiKirjoittaja Janni » 21 Loka 2014, 08:39

Tuhahdus karkasi Kfirin suusta Baldramallachin todetessa itsekin ettei tuo nähnyt tietä. No ei kissa edes ollut odottanut toisenkaan näkevän tietä. Vaikka lisko iso olikin ei tuo nähnyt kaikkien noiden puidenlatvojen yli.
Mitään ei sinänsä kuitenkaan sanottu, käärme näytti tekevän itse päätöksen kävelemisen ja lentämisen välillä. Maa hieman tömisten tuo otti vauhtia, avaten siipensä siinä samalla ja pian tuo olikin ilmassa. Kissa oli tyytyväinen toisen päätökseen, mutta olisi mieluummin lentänyt vaikka tuon selässä, mutta hän tuskin saisi niinkään sanan valtaa sen suhkeen.

Isot suomuiset etulajat nappasivat valmistautuneen Sphinxin mukaansa. Nopeasti ilma humisi jälleen korvissa ja Kfir saattoi nähdä allaan metsän puiden pienenevän, mutta ei liikaa. Heidän täytyisi vain kartoittaa aluetta, etsiä jokin tie ja seurata sitä mahdollisen kylän luo. Ilmavirta tosin teki katselemisen hieman vaikeaksi Kfirin osalta, mutta joten kuten tämä kykeni näkemään allaan vilisevät puut ja neuvomaan suuntaa Balille.

//The End for now! //
Janni
 

Edellinen

Paluu Laurina Arot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron