Hooves IV || Aksu

Keskellä aroja kohoaa kaunis, mahtipontinen kaupunki, jota asuttavat nyt haltiat. Kaupunki on kauniimpi, mitä piilossa pidetty. Monikerroksinen ja moderni kaupunki pitää sisällään niin perinteisen kauppatorin, kuin monia pienempiäkin toreja. Kaupungista löytyy myös raskaasti varustettu sotilastupa, jotta kaupungin turvallisuus voidaan taata. Keskellä kumpuilevaa aroa kohoava kaupunki on kuitenkin turvassa yllätyshyökkäyksiltä, sillä lähestyvät viholliset näkee jo kilometrien päähän. Kaupungista löytyy kaikki mitä voisi olettaakaan. Kauppoja, putiikkeja, lekureita, tyrmät, asuntoja, kartanoita. Majataloja ja tallit, joihin sopii myös erikoisempia vieraita. Ihmisiä ei tässä kaupungissa suvaita, elleivät nuo ole ehdottomasti pettureita omilleen tai orjia. Edes puolueettomat ihmiset eivät selviä kaupungissa ilman pidätystä, elleivät taida varjoissa pysymisen saloja. Kaupunkia ympäröi kuitenkin valtava muuri, jonka yli on mahdoton päästä kiipeämälläkään. Kylään pääsee sisään portista, jota vartioidaan vuorokauden ympäri.

Kaupunkiin on muuttanut enimmäkseen haltioiden korkea-arvoisempia ja rikkaampia kansalaisia. Köyhemmät kansalaiset, jotka eivät ole kyenneet uutta asuntoa ostamaan, ovat jääneet haltioiden piilopaikkaan asumaan, kaikessa rauhassa.

Valvoja: Crimson

Re: Hooves IV || Aksu

ViestiKirjoittaja Janni » 12 Maalis 2015, 00:15

Vasta nyt Elodie tajusi sanoneen jotain ääneen, tosin tyttö ei tapansa mukaisesti häpeillyt tai ujostellut. Hetken hän näytti yhtä yllättyneeltä kuin Perian, mutta hetkellinen hiljaisuus huvitti faunia, jonka kasvoille palasi hymy. Periankin ei näyttänyt mitenkään järkyttyneeltä kuulemastaan, joten miksi Elodien täytyisi hävetä sanomaansa? Itseasiassa satyyrin avatessa uudemman kerran suunsa, tuo kuulosti tyytyväiseltä.
Mies kertoi ettei kukaan ollut estämästä tyttöä tekemään mitä tuo halusi, ei edes mies itse. Se kuulosti kuin satyyri sanoisi suoraan, suutele minua. Sen ajattelu sai Elodien jännittymään silkasta innosta.

Tyttö puri huomaamattaan alahuultaansa, kuin pohtien kuinka oikein suudeltiin. Oikeastaan, fauni oli suudelleut aiemmin, mutta se oli ollut jokseenkin väkinäistä ja jotain mitä hän ei tahtonut. Tällä kertaa Elodie tahtoi, tahtoi niin kovasti.
Jälleen ajattelemattomuuden aalto pyyhkäisi faunin mieltä ja jo seuraavassa hetkessä fauni oli jo nojautunut lähemmäs Periania, joka oli itsekin jo hyvin lähellä. Sirot huulet painautuivat satyyrin huulia vasten, samalla kun tyttö sulki silmänsä.

//Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih!!! <3 //
Janni
 

Re: Hooves IV || Aksu

ViestiKirjoittaja Aksutar » 16 Maalis 2015, 04:52

Sen pahemmin vastustelematta tai perääntymättä, tai edes mitään sanomatta, kävi Elodie painamaan huulensa vasten Perianin huulia. Satyyri ei vastustellut, olihan hän itse tähän tyttöä johdatellut. Nimenomaan johdatellut, ei hän halunnut Elodieta väkisin suudella tai pakottaa toista moiseen toimeen, Elodie itse sai päättää - mikäli siis edes sen verran omasi omaa tahtoa, että osaisi kieltäytyä Satyyrin lähestymisistä mikäli ei moisista pitänyt. Siltä Elodie vaikutti ainakin, sellaisen käsityksen Perian oli saanut. Tuskin fauni olisi nyt käynyt edes pienessä humalassaan Satyyriä suutelemaan, mikäli olisi pitänyt tuota vastenmielisenä tai ei olisi kokenut minkäänlaista kiintymystä miestä kohtaan.

Perian kävi kuitenkin kevyesti, pienesti ja jokseenkin viattomasti suutelemaan Elodieta, vastaten faunin eleeseen. Sitä pientä suukkoa seurasi kuitenkin varovainen, tavallaan lupaa pyytävä ja hieman vaativampi suudelma, Satyyrin käymättä perääntymä faunista yhtään. Samalla toinen Perianin käsistä kävi nousemaan varovaisesti Elodien puoleen, varovaisesti koskettaen faunin käsivartta noustessaan ylös aina tytön niskan puoleen, laskeutuen kevyesti pitämään kiinni nuoremman niskasta. Etusormi silitteli hellästi Elodien niskaa, Perianin jatkaessa sitä suudelmaa, antaen kuitenkin Elodielle mahdollisuuden perääntyä jos tyttö niin itse tahtoi. Ei satyyri yhäkään halunnut pakottaa toista mihinkään, joten jos fauni päättäisikin että tämä oli väärin eikä halunnut tämän enempää lämpimiä tunteita jakaa satyyrin kanssa, oli Perian valmis päästämään irti ja perääntymään.


// IIIHIHIHIHIIIIHIHHHHHH<333 //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

Re: Hooves IV || Aksu

ViestiKirjoittaja Janni » 16 Maalis 2015, 12:27

Perian suuteli Elodieta takaisin, kenties yhtä vienosti kuin tyttö itse. Faunin sydän hypäti kun mies vastasi hänelle, olihan se ollut odotettavissa, mies kun itse oli rohkaissut häntä suutelemaan. Silti Elodie ei voinut olla iloisempi.
Satyyrin käsi lähti miltei huomaamattomasti kulkemaan faunin käsivartta pitkin. Miehen kosketus sai kylmät väreet kulkemaan Elodien selkärankaa pitkin hyvällä tavalla. Toisen käsi löysi tiensä tytön niskalle, jääden kuin tukemaan sitä.

Perianin eleet saivat Elodien suutelemaan toista rohkeammin. Sylissä olleet kädet, löysivät tiensä miehen rintakehälle. Fauni toivoi hiljaa mielessään, ettei tämä hetki loppuisi ikinä. Tytön silmäkulmat tuikkivat pienista kyynelistä, hän ei voisi olla onnellisempi.

//Vähän siirappia ja sokeria :DD //
Janni
 

Re: Hooves IV || Aksu

ViestiKirjoittaja Aksutar » 17 Maalis 2015, 23:46

Suudelma jatkui, Perianin käymättä perääntymään faunin suostuessa jatkamaan tätä pientä hellyydenosoitusta. Satyyri tunsi jokseenkin... oudon, lämpimän tunteen sisällään. Ei hän ennen suutelemisesta saatikka intiimimmästä kanssakäymisestä ollut saanut tällaista outoa, lämmintä tunnetta rintaan. Ehkä osasyynä oli Elodien kädet, jotka rintakehää vasten kävivät laskeutumaan. Kyllä, siitä sen täytyi johtua. Ja ehkä se pieni alkoholimäärä, mitä oli tullut nautittua. Tunnelma muutenkin oli ehkä... No, miten sen sanoisi... Joidenkin mielestä romanttinen. Eihän satyyri ymmärtänyt romantiikan päälle henkilökohtaisesti, kyllä hän romantiikan konseptin osasi toteuttaa, mutta ei tietänyt moista... tunteena.

Hetkeksi satyyri kävi irrottautumaan suudelmasta, suoden kuitenkin heti uuden, lupaa pyytävän suudelman faunin huulille. Toinen käsistä kävi lipumaan hitaasti pitkin Elodien kylkeä, silitellen tuota varovaisesti, pienesti vaatien sirompaa osapuolta lähemmäksi urosta. Se niskalla levännyt käsi kävi nousemaan faunin hiuksiin, hellästi silittelemään tuon pehmeitä hiuksia.


// JA KIRSIKKA PÄÄLLE //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

Re: Hooves IV || Aksu

ViestiKirjoittaja Janni » 18 Maalis 2015, 00:20

Elodien huulilta karkasi hiljainen henkäys, miltei jopa voihkaus, Perian irtautuessa suudelmasta hetkellisesti. Tyttö ei ehtinyt pelästyä että toinen lopettaisi, oikeastaan tuntui hyvältä saada pieni hengenveto ennen kuin mies palasi takaisin. Fauni raotti vienosti silmiään satyyrin suudellessa häntä lupaa pyytävästi. Miksi Perian lupaa enää pyysy? Eikö tyttö ollut tehnyt itsensä selväksi aiemmin? Ei Elodieta tietenkään haitannut vastata suudelmaan ja entistäkin rohkeammin, ei hän kieltäytyisi tästä lämpimästä tunteesta.

Siinä missä Perianin kädet kulkivat faunin keholla, oli tyttö itse lähtenyt hivuttamaan omia käsiään tuon rintakehältä kohti kylkiä, aina toisen selän taakse. Satyyri veti faunia lähemmäs itseensä, joloin molempien rintakehät olivat toisiaan vasten. Elodie ei ollut ennen ollut näin lähellä Periania, tuon syli tuntui juuri siltä mitä hän oli kuvitellut, kenties sitäkin paremmalta. Hän voisi nukahtaa tähän tyytyväisenä, jos haluaisi.

//Eikä saa unohtaa... kerpmavaahtoa thhihihhhihthiihihiiii~ ...anteeksi//
Janni
 

Re: Hooves IV || Aksu

ViestiKirjoittaja Aksutar » 18 Maalis 2015, 03:03

Uudemmankaan kerran Elodie ei käynyt torjumaan tai perääntymään suudelmasta, Perianin käydessä yhä vaativammin - joskin silti hellästi - hakemaan vastakaikua suudelmaansa. Satyyri eteni täysin Faunin tahdin mukaisesti, ollen kokoajan valmiina perääntymään jos Elodie yhtään antoi merkkejä epäilyksestä tai perääntymisestä. Ei hän halunnut toista väkisin ottaa. Tytön tullessa lähemmäksi kävi satyyri puhaltamaan henkeä voimakkaammin sierainten kautta suudelman lomasta silkasta mielihyvästä. Sekin oli yllättävän uusi kokemus Perianille, ei hän ennen ollut tuntenut tällaista... mielihyvää suudellessaan jotakuta. Myös jonkinlainen puna kävi nousemaan alati niin itsevarmalle ja kainostelemattomalle satyyrille, vaikkei Perian sitä itse tiedostanutkaan.
Ehkä. Syvällä sisimmissään. Hän piti faunista enemmän kuin uskalsi myöntää itselleen.

Kyljellä seikkaillut käsi kävi varovaisesi laskeutumaan Elodien alaselän puolelle, samalla kun satyyri jälleen irtautui siitä suudelmasta. Tällä kertaa Perian kuitenkin lähti suomaan kevyen lempeitä suudelmia Elodien suupieleen, siitä poskelle ja seuraavaksi suudelmat suuntasivat tytön kaulalle. Lempeästi, hellästi, ehkä pienesti näykkien, mutta ei kertaakaan liian rajusti.
Yllättäen Perian kuitenkin nosti kasvonsa takaisin Elodien kasvojen tasolle, pitäen sen parin sentin etäisyyden toiseen. Heidän otsansa kuitenkin koskettivat, Perianin ollen valmis kuitenkin vetäytymään kauemmaksi, mikäli Elodie yritti uudelleen suudella. Ei sen takia, etteikö satyyri olisi halunnut jatkaa tätä tilannetta, mutta hänen piti saada nyt puhua.
"Elodie...", Perian aloitti kuulostaen yllättävän... intohimoiselta, jopa omiin korviinsa. Se toki pelästytti satyyria jollain tasolla, joskin Perian kykeni silti pitämään rauhallisen mielentilansa.
"En.. Tai siis. Olet viehättävä ja... No, en voi kieltää etteikö ajatus olisi käynyt mielessäni jo aikaisemminkin mutta", Selvästi, kerrankin, Perian ei tiennyt miten lauseensa muotoilla, satyyrin vain tuijottaessa rauhallisesti nuorempaansa, "En haluaisi... Tällä tavalla. Tai siis. Tarkoitan että, no, ei ensinnäkään täällä ja... Ja haluaisin että sinä...".
"Ehkä et ole terävimmässä kunnossa", Satyyri kävi toteamaan jokseenkin suoranaisesti, silti hienovaraisesti, "Ehkä olisi parasta suunnata takaisin linnalle... Ja lepäämään...".



// 8))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ai perskuta tätä virnettä nyt. Janni, älä sä tee tätä mulle. MUTTA KERMAVAAHTOON VÄHÄN LISÄÄ SOKERIA VIELÄ <3 //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

Re: Hooves IV || Aksu

ViestiKirjoittaja Janni » 18 Maalis 2015, 10:11

Elodie saattoi tuntea Perianin hengityksen kasvoillaan, kuin myös toisen rintakehän kohoilun. Ei tyttö mikään paras kehonkielen lukija ollut, mutta satyyri taisi pitää tästä tilanteesta yhtä paljon kuin hän itse. Ajatus sai tytön halaamaan toista tiukemmin.
Mies karkasi toisen kerran faunin huulilta, mutta tällä kertaa suukotaakseen tytön suupieltä, lähtien siitä posken kautta kaulalle. Tilanne tuntui sitäkin intiimimmältä Elodien tuntiessa suukkojen seassa pieniä näykkäyksiä. Tunne sai tytön äänähtämään tieten tahtoen, tuntui kuin koko keho tärisi silkasta hyvästä olosta.

Perianin huulet katosivat yllättäen Elodien kaulalta ja tuo kohotti kasvonsa takaisin tämän kasvojen eteen. Fauni tuijotti satyyria utuisella katseella takaisin, toisella oli asiaa. Vienosti tyttö puri alahuultansa, harmitellen että se pieni hetki oli ohi.
Satyyri yritti sanoa jotain, mutta ensimmäistä kertaa tyttö kuuli kuinka toisella oli vaikeuksia sanoa jotain. Fauni kuitenkin kuunteli kärsivällisesti.
Lopulta mies sai sanotuksi ettei Elodie ollut kaikista terävimmässä tilassa, fauni itse ei oikein tiennyt mitä toinen tarkoitti, koska tunsi olonsa tällä hetkellä vain hyväksi. "Lepäämään..." Elodie toisti satyyrin sanat. "Mutta... ei minua väsytä." Tyttö kertoi, mutta tämän kasvot ja keho kertoivat täysin toista. "Ja jos lepään... tämä uni katoaa." Fauni lisäsi surulliseen sävyyn, nähden kuinka pienet kyyneleet sumensivat Perianin kasvoja, joita hän tuijotti.

//Hohohohooooo! Tää on siis tarttuvaa 8))))))))))))))))))))))) //
Janni
 

Re: Hooves IV || Aksu

ViestiKirjoittaja Aksutar » 28 Maalis 2015, 20:10

Perian ei voinut kuin ihmetellä sitä outoa, lämmintä tunnetta sisällään mikä kohosi aina, kun hän fauniin katsoi. Oli hän kuullut ihastumisesta ja rakastumisesta, mutta moiset tunteet olivat niin kovin absurdeja itserakkaalle olennolle, joka ei varsinaisesti ollut koskaan rakastunut kehenkään. Korkeintaan platonisella tasolla, mutta...
Mitä tämä nyt oli olevinaan.
Sen sijaan että olisi alkanut puimaan omia tunnetilojaan tässä nyt yhtään paremmin, päätti satyyri keskittyä Elodieen, joka vakuutteli ettei häntä muka väsyttänyt. Kyllä tytöstä näki, että tuo jos pääsisi peittojen sekaan ja sulkisi silmänsä, olisi tuo alta aikayksikön unten mailla.

"Mutta se-- tai siis tämä uni voi kyllä jatkua. sitten... myöhemmin, kyllä", Satyyri nosti hymyn huulille, samalla kun nousi ylös penkiltä ja tarttui hellästi kiinni Elodien käsistä, "Tule, mennään kotiin. Anna peittelen sinut, niin saat jatkaa ihania uniasi", sarvipäinen jatkoi, koittaen pienesti vetää faunia ylös penkiltä mukaansa, jotta matka saattaisi jatkua takaisin linnalle päin.


// SE TARTTUUUUUUUU<3 //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

Re: Hooves IV || Aksu

ViestiKirjoittaja Janni » 28 Maalis 2015, 22:19

Elodie tuijotti hiljaa Periania, tuon todetessa että tämä uni voisi kyllä jatkua, mutta myöhemmin. "Lupaatko?" Fauni pyysi, samalla kun toinen nousi ylös penkiltä ja tarttui hellästi häntä kädestä.
Perianin mielestä oli aika mennä takaisin kotiin, oli aika mennä nukkumaan. Tyttö pyyhkäisi silmiään ennen kuin otti paremman otteen satyyrin kädestä ja nousi itsekin ylös penkiltä. Sorkat hakivat hassusti parempaa asento missä seisoa, olo tuntui horjuvalta. Pienestä kaatumisen pelosta Elodie kietoi molemmat kätensä Perianin käsivarren ympärille. Hän ei kuitenkaan siinä roikkunut, enemmän otti tukea. Faunin pää painautui satyyrin olkaa vasten, se oli pienestä kiinni ettei tyttö nukahtaisi siihen paikkaan. Kömpelöt askeleet ja Perianin läsnäolo olivat ainoat asiat jotka pitivät Elodien hereillä. Ehkä hän saisi hyvänyönsuukon, jos menisi nukkumaan mukisematta? Fauni hymyili ajatukselleen.

//Hmmmmmmmm... jos haluut sä voit kelata tän homman takas linnalle asti tai jopa Elodien huoneeseen :3 //
Janni
 

Re: Hooves IV || Aksu

ViestiKirjoittaja Aksutar » 01 Huhti 2015, 15:48

"Lupaan, kyllä", Satyyri kävi vakuuttelemaan faunille auttaessaan tuon ylös ja varmisti, ettei tyttö turvalleen tuuskahtanut maahan. Haparoivaltahan se näytti, mutta kyllä Elodie vielä tolpillaan pysyi. Ja jos ei pysynyt, oli Perian valmis kantamaan tuon takaisin linnalle. Joskin, se saattaisi olla hieman hankalampi tehtävä, olihan hänkin nauttinut alkoholipitoisia juomia ja ehkä se tasapaino ei ollut parhaimmillaan hänelläkään... Ja, no, eihän Perian mikään kovin voimakas mies ollut, jos siitä lähdettiin. Onneksi Elodie oli sentään pieni ja sievä, verrattuna jopa Perianiin.

Matkaan kuitenkin käytiin, Elodien käytyä kiertämään kätensä satyyrin toisen käsivarren ympärille. Koko tuon matkan Perian jutteli niitä näitä Elodielle, lähinnä kommentoiden maisemia ja kertoen mielipiteitään mahdollisista kadunkoristeista, kuunteli Elodie häntä tai ei.
Linnalla he pääsivät porteista sisään mutkitta, vartijoiden kyllä tunnistaen kuningattaren "lemmikin", joka oli jo tuttu näky hovissa. Tietenkin sorkkajalkainen, enemmän tai vähemmän humaltunut kaksikko herätti kysyviä, jopa huvittuneita katseita, mutta eipä heidän menoaan käynyt kukaan häiritsemään.
Matka jatkui pihamaan poikki linnalle ja sisällä käytäviä pitkin aina Perianin huoneelle asti. Elodie saisi nyt luvan nukkua hänen vuoteessaan, jotta Perian saattoi pitää tuota silmällä - ja myös aamulla sitten auttaa, jos tyttöä kävi vaivaamaan iki-ihana alkoholinystävä, krapula.

"No niin. Viimein perillä!", Perian kävi hymisemään Elodien korvanjuureen avatessaan huoneensa oven ja saattoi faunin istumaan sängyn reunalle, huokaisten samalla pienesti helpotuksesta.
"Tahdotko, että lainaan sinulle paidan yöksi vai... ajattelitko noilla vaatteilla nukkua...?", Parasta olisi nyt saada Elodie vain nukkumaan mahdollisimman nopeasti, lepoa tuo tarvitsisi. Ja vettä, aamun varalle. Paljon vettä. Ihan vain varmuuden vuoksi.


// DDDDONE o7 Olin tosin kapina enkä Elodien huoneelle vieny, hähähäh >:3 Perianin kainaloon nukkuun niiiiiiiiiiiiiiiiii 8) //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

Re: Hooves IV || Aksu

ViestiKirjoittaja Janni » 01 Huhti 2015, 18:17

Matka linnalle sujui hyvillä merkein. Elodie pysyi pystyssä, kiitos Perianin tuen. Miehen puhe myös piti tytön hereillä, vaikka tämä itse ei monesti sanonut tuolle mitään takaisin. Uninen olo ja epävakaat askeleet tuntuivat vievän koko pikku faunin huomion. Tyttö ei edes huomannut ajan kulkua, kun he olivat jo linnan porteilla, joista päästii vartijoiden ohi vaivattomasti. Tyttö varmasti olisi häpeillyt muutamia katseita, mitä pariskunta sai osakseen, jos olisi juopuneelta tilaltaan siihen kyennyt. Elodien katse oli aikaa sitten valunut omiin sorkkiin, jotka tuntuivat ainoastaan liikkuvan jos hän tuijotti niitä tarpeeksi.

Sorkat kopisivat hiljaisella käytävällä, kaksikon viimein päästessä määränpäähänsä. Perian avasi oven ja johdatti tytön sisään. Satyyri asetti tytön istumaan vuoteelle, joka tuntui mukavan pehmeältä. Katse kohosi toiseen, jolloin myös Elodie tajusi ettei ollut omassa huoneessaan. Väsynyt katse vilkuili ympärilleen hetken. "Mut... Täm-mä on sinun huoneesi." Fauni sopersi, katsoessaan toista silmiin.
Perian uteli millä vaatetuksella tyttö tahtoi nukkua. "Mmm... en halua sot-kea vaatteitasi... Viikkasin ne siisti-sti...eilen." Elodie kertoi, samalla kun silmäluomet tuntuivat raskailta ja tyttö nuokkui pienesti paikallaan.

//Ou you sneaky bastard >:3 //
Janni
 

Re: Hooves IV || Aksu

ViestiKirjoittaja Aksutar » 01 Huhti 2015, 19:18

Fauni oli sen verran tilanteen tasalla, että ymmärsi päätyneensä satyyrin huoneeseen omansa sijasta. Hyvä, sentään tuo oli vielä jonkinlaisessa terässä, joskin pieni paniikki kohosi Perianin päähän. Hän pelkäsi, että Elodie kävi vetämään vääriä johtopäätöksiä tästä! Ei Perianilla ollut aikeissa mitenkään hyötyä Elodien tilasta, hän halusi vain varmistaa että tyttö selviäisi ja voisi nukkua hyvillä mielin, eikä olisi täysin yksin herätessään tuosta tokkurastaan aamulla! Perian ei aikonut edes katsoa Elodieen yön aikana, mikäli se oli faunin tahto. Olihan satyyri toisinaan turhankin flirttaileva ja päälle tunkeva joidenkin henkilöiden suhteen, mutta nyt kun kyseessä oli Elodie... Ei Perian halunnut edes harkita sellaista. Hän halusi vain pitää huolen faunista.

"Niin on, mutta ajattelin, että olisi parasta, jos minun vieressäni nukkuisit tämän yön. T-tai siis, voin kyllä itse nukkua sohvalla, antaa sinulle koko sängyn... Kun.. Siis, aamulla sinulla on varmasti hieman huonompi olo ja..", Satyyrin sanat kävivät loppua kohden muuttumaan lähinnä mutinaksi, silkkikoipisen koittaen selitellä tilannetta tuiterissa olevalle faunille.
Pieni naurahdus kuitenkin pääsi ilmoille, Elodien käydessä mainitsemaan paidan viikkaukset ja sen, ettei halunnut satyyrin vaatteita sotkea.
"Et sinä vaatteitani sotke jos niitä lainaat, älä huoli. Ehdit sitten viikata ne uudestaan käytön - ja pesun... - jälkeen, kyllä", Perian vastasi Elodielle, katsellen samalla kuinka fauni oli viittä vaille valmis nukahtamaan.
"Odota hetki", Satyyri jatkoikin, kipittäen sitten vaatehuoneensa puolelta hakemaan Elodielle yhden valkeista, löysistä aluspaidoistaan. Sentään se oli kevyempi ja pehmeämpi - ja kaiken lisäksi puhdas - mitä Elodien yllä olevat vaatteet, varmasti siinä olisi mukavampi nukkua, kuin samoissa vaatteissa joita oli yllään pitänyt koko päivän.

"Tässä, ole hyvä... Jaksatko vaihtaa vaatteesi itse vai tarvitsetko... apua...?", Satyyri kävi kyselemään samalla kun paidan kiikutti Elodielle, hymyillen pienesti toiselle.



// Hähähähähähää >:3 Sneakiest of them all! //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

Re: Hooves IV || Aksu

ViestiKirjoittaja Janni » 01 Huhti 2015, 20:06

Elodie ei juopuneelta tilaltaan huomannut kuinka hassusti Perian mutisi, mutta jos hän olisi huomannut, mies käyttäytyi jotenkin oudosti. "Se on sinun sänky... nuk-u vieressäni... jooko?" Elodie sopersi, samalla hieraisten unisia silmiään ja soi toiselle pienen hymyn.
"Hmm..." Fauni päästi pienen äänen satyyrin vakuutellessa ettei tyttö tuon vaatteita sotkisi ja ennen kuin tyttö ehti enää sanomaan mitään vastaan, oli toinen jo kaapillaan etsimässä sopivaa paitaa. Mies tuli takaisin valkea aluspaita mukanaan, joka oli selvästi liian iso Elodielle, mutta nukkumistahan varten se oli ja muutenkin tilava paita olisi todella mukava. Sääli että se oli puhdas, hän olisi varmasti pystynyt haistamaan Perianin siitä.

Mies oli niin avulias, että tarjoutui auttamaan vaatteiden riisumisessakin. "Kyllä minä... itsekin..." Elodie vastasi, aikoen nousta ylös seisomaan, jotta mekko olisi helpompi saada pois, mutta ei siitä tietenkään tullut mitään. Tyttö vain kallistui liikaa etukenoon ja kaatui naama edellä Perianin rintakehää vasten. Kädet hapuilivat pienessä paniikista tarttumaan toisen paidasta kiinni.

//Jep! :D //
Janni
 

Re: Hooves IV || Aksu

ViestiKirjoittaja Aksutar » 02 Huhti 2015, 08:00

"No... Jos sinä niin haluat niin tuskinpa se ketään haittaa", Satyyri hymähti Elodien pyytäessä häntä nukkumaan vierellään. Sinällään ajatus jopa houkutteli, piti vain toivoa, että fauni muistaisi aamulla pyytäneensä satyyrin vierelleen eikä pelästyisi kun huomaisi, kenen kainalosta heräisi. Tosin, ehkäpä Perian heräisi reippaasti ennen Elodieta ja ehättäisi jo noustakin, ennen kuin fauni kävisi heräilemään huomenna. Se ainakin oli tavoite.
Elodie kuitenkin vakuutteli että oli kykenevä itsekin vaatteet vaihtamaan, hyväksyen näin sen Perianin tarjoaman paidan joka tapauksessa. Eipä siitä tietenkään mitään tullut, kun tyttö kävi ylös yrittämään ja saman tien oli lähellä kaatua turvalleen maahan. Onneksi maan ja Elodien välissä oli kuitenkin satyyri, joka ehätti ottaa vastaan kaatuvan, kietaisemalla kätensä tuon ympärille. Eihän siinä voinut kuin naurahtaa pienesti - ehkä vähän hermostuneesti - kun tuollaista menoa katseli.
"Ei siitä taida tulla mitään jos itse yrität.. Anna kun autan", Sen pidemmittä puheitta kävi Perian varovaisesti riisumaan sen mekon pois Elodien yltä ja ohjasi faunin takaisin sängylle istumaan, ennen kuin kävi pujottamaan puhtaan paitansa tuon ylle. Eipä se hankalalta tehtävältä vaikuttanut satyyrille, joka kieltämättä oli tämän tehnyt jo muutamaan otteeseen henkilön jos toisenkin kanssa. Sentään Elodie oli yhä Periania pienempi, oli niin paljon helpompi käsitellä itseään pienempiä kuin koittaa huomattavasti isompaa henkilöä auttaa vaihtamaan vaatteita tuhannen tuiterissa.

"Noin, nyt voit pistää maaten ja antaa unen viedä mukanaan", Hopeasarvinen hymyili koittaen ohjata Elodieta keskemmälle leveää vuodetta, jahka se paita oli ylle saatu, "Odota kun minäkin vaihdan johonkin hieman mukavampaan, tulen sitten viereesi".
Jälleen askel vei vaatehuoneelle, jossa satyyri kävi nopeasti riisumaan vaatteensa ja kaikki ne korunsa, asetellen jokaisen nätisti paikoilleen korurasiaan, ennen kuin vetäisi ylleen yhtälailla valkean, löysän pitkähihaisen. Jahka oli oman vaatteenvaihdon suorittanut, kipitti satyyri sanojensa mukaisesti takaisin vuoteelle ja kävi kömpimään toiselta reunalta peittojen alle, seuraillen varovaisesti Elodieta, uskaltamatta varsinaisesti sanoa mitään nyt, kun ei tiennyt oliko toinen nukahtamassa vai ei...


// AYYY. ANTEEKSI HITTAILIN HYI HÄPEÄN >: //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

Re: Hooves IV || Aksu

ViestiKirjoittaja Janni » 02 Huhti 2015, 09:42

Satyyri joutui auttamaan Elodieta tuon riisuutumisen kanssa, johon tyttö ei vastaan laittanut. Mutisi vain jotain itsekseen siitä kuinka oli jo isofauni ja osasi riisuuntua kyllä, jokin vain tuntui hassulta juuri nyt. Mekko saattiin vähin vaivoin pois ja paita pujotettiin tytön ylle sen sijaan. Tyttö oli istahtamassa alas, mutta Perian ohjasi häntä jo keskemmälle petiä, jotta tämä voisi päästä nukkumaan. Elodie kömpi lämpöisen peiton alla, jääden siitä seuraamaan Periania joka lähti itse vaihtamaan vaatteensa. Faunin odotellessa tämän silmät luppasivat entistä enemmän, mutta tyttö tahtoi sinnitellä vielä vähän aikaa.

Elodien silmät olivat puoliummessa satyyrin palatessa ja kömpiessä puolestaan peiton alle. Mitenkään sen tarkemmin ajattelematta fauni hivuttautui toista lähemmäs. "M..Nuku hyvin..." Fauni kuiskasi hiljaa, kohottaen pienesti katsettaan toiseen, jääden odottamaan jotain. Hän oli ollut nätisti, niinhän?

//Miten nii hidastelit, oot vastannu jo kolme kertaa putkeen. Oon yllättyny :D //
Janni
 

EdellinenSeuraava

Paluu Kaupunki

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 4 vierailijaa

cron