Let me convince you || Suskari

Länsikujat sijaitsevat kauimpana linnasta. Täälläpäin asustaa yleensä köyhin väki ja länsikujat ovat tunnettuja hämäristä hiippareista. Länsikujat tuhoutuivat täysin palossa, ennen toisen tannersodan alkua, kiitos haltioiden hyökkäyksen. Nyttemmin, kun tannersota on päättynyt, on länsikujia alettu rakentamaan uudestaan. Siltikin, alueelta löytyy yhä palaneita raunioita, vaikka uusia rakennuksia on alkanut kohoamaan sinne tänne.
Länsikujilta on helpointa livahtaa kylän alla risteileviin, valtaviin viemäriverkostoihin. Osa verkostosta on ihmisten itse rakentamaa, osa taas luonnon muovaamaa, niin käytäviä kuin luoliakin. Tätä kautta ei kuitenkaan tiettävästi pääse kylään sisälle, vaikka käytävä muurien alitse olisi helpoin tapa livahtaa sisään. Mutta sellaista ei kuitenkaan ole olemassa vai onko?

Valvoja: Crimson

Re: Let me convince you || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 04 Huhti 2015, 00:34

Miekka avasi silmänsä sillä samaisella sekunnilla kun Jack veti sen esiin. Terä viilsi hahmoa, jonka veri tahri teränpinnan. Ei Haul pystynyt tuntemaan sitä nestettä, mutta pystyi sen näkemään, se oli tarpeeksi saada hänet innostumaan.
Usva tihkui hiljalleen terästä ulos, jääden leijumaan sen ympärille.
Jack yritti puheillaan pelotella tummaa kaatumista hahmoa, joka vain murahti tuolle. Miekan valossa saattoi erottaa inhimilliset kasvot ja paljastettut terävät kulmahampaat.

Jackin kysymys sai Haulin nauramaan silkasta innosta, saaden usvan yltymään entisestään. Se purkautui terästä kiirien Jackin käsivarsia pitkin aina harteille, lopulta näyttäen sinertävältä auralta. Tämä mahdollisti Haulin voimien virtaamisen toiseen helpommin, antaen tuolle entistä enemmän voimaa.
Näky sai hahmon ottamaan askeleen taemas. "Hän ei ole yksin." Haul kuiskasi Jackin korvaan. Sielu pystyi nyt näkemään koko ympäristönsä ja aivan toisen selän takana tiheikössä lymyili toinen vampyyri. Haul pystyi näkemään kuinka piilottelija empi tahtoiko auttaa toveriaan. "Selän takanasi tiheikössä. Älä päästä heitä karkuun." Mies kuiskasi.

//Muista et oot vapaa hittaileen :3 //
Janni
 

Re: Let me convince you || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 04 Huhti 2015, 11:08

Jack kurtisti kevyesti kulmiaan huomatessaan tuon humaanisen otuksen kulmahampaat. Vampyyriko se olikin? Tosin kaikki viittasi siihen.. humaaninen olemus, liikkui auringon laskettua ja vielä terävät kulma hampaat, sekä oli kiinnostunut verestä. Yrittänyt leikata hänen kurkun auki helpottaakseen juomista. Inhottavia otuksia...
Jackin katse vastuksestaan valui hänen kädessään olevaan aseeseen, tai no käytännössä Hauliin jolla oli selvästikkin omaa hauskaa. Jack ei ollut aivan pitikö siintä vai ei.. aave kävi kurottautumaan hänen käsiään pitkin hänen harteille luoden eräänlaisen auran Jackin ympärille, joka ilmeisesti pelotti vampyyreja sen verran että pelkäsivät suoraan hyökätä Jackin kimppuun. Jack myös tunsi kuinka voima hänen sisällään vain kasvoi entisestään Haulin tempun kautta, jonka mies halusi päästää vapaaksi raivoamaan ja jonka kohteeksi vampyyri parka nyt joutuisi. Hän ei ollut aivan tätä tarkoittanut aseen kasvattamisella, mutta kävi se näinkin. Jack hymyili ja oli nostamassa asetta hyökätäkseen vampyyrin kimppuun kun Haul kuiskasi korvaan, varoittaen myös vampyyrin selän takaa piilottelevasta toverista. Hän ei saannut päästää kaksikkoa karkuun.
"Mitä sinä kuvittelet?" Jack kusikasi naurahtaen takaisin ja hyökkäsi uskomattomalla vauhdilla edessään olevan vampyyrin kimppuun, joka suorastaan säikähti Jackin yllättävää nopeutta, ja perääntyi hyppäämällä taaemmas. Jackin miekka taas huitaisi ilmaa, eikä mies näyttänyt tyytyväiseltä vaan katsoi kohdettaan kulmiensa alta silmät hohtaen oranssin punaisina. Jack oli hyökkäämässä uudestaan tämän samaisen vampyyrin kimppuun, mutta nyt kaveri halusi leikkiin mukaan kun näki tilaisuutensa Jackin keskittyessä vain toiseen heistä, tai niin sitä saattoi olettaa. Jack kääntyi selkäpuolelta yrittävää kohden samalla kun muutti koko olemuksensa ihmissusimaiseksi karvapalloksi... ja vampyyri parka vain hyppäsi suoraan suoraan suuhun. Terävä hampaiset leuat iskeytyivät kiinni ja upottivat terävät hampaat vampyyrin hartiasta sisään veren tirskuessa ympäriinsä siinä vaiheessa kun Jack repi hartiasta asti vampyyrin käden irti. Voi sitä tuskan huutoa ja parkua.
"Abel!" Toinen vampyyreistä parahti kaverinsa perään, joka putosi maahan pidellen valtavaa haavaansa juuri ja juuri enää tolkuissaan, jääden maahan makaavaan. Jack ei vielä antanut lopetusta vaan kääntyi nyt tätä toista vampyyria kohden viittoen hyökkäämään.
"Tule hakemaan ateriasi kummajainen." Jack sanoi ja vain saadakseen vampyyrin ottamaan jalkansa alle.. Jack näytti hieman pettyneeltä hetken, mutta teleporttasi otuksen perään ja veti tuolta pään irti kerrasta loppu ruumiin kaatuessa päättömänä maahan. Hajoten hetken päästä tuhkaksi. Jack kääntyi katsomaan loukkaantunutta osapuolta joka makasi maassa vetäen viimeisiään ja vaihtoi muotonsa takaisin humaaniseksi kävellen vampyyrin ylle.. nosti aseensa ylös kietoen kummatkin kätensä sen kahvan ympärille ja iski aseen vampyyrin rinnan läpi. Korahdus ja vampyyrin elämä sammui samantien hajoten myös hetken päästä tuhkaksi kuten toverinsa. Lyhyestä taistelusta ei ollut jäännyt mitään muuta jäljelle kuin kaksi verilätäkköä maahan, sekä vampyyrien tuhkat. Jack katsoi Haulia kädesään.
"Olet melkoinen voiveitsi kädessäni kun olen toisessa muodossani... etkö osaisi muuttaa kokoasi?" Jack kysyi nyt paremmin kun tilanne oli rauhoittunut ja asetti Haulin jälleen vyölleen lepäämään. Nyt sitten vielä lisää näitä kummajaisia.

// Joo, säki saat iha reippaasti laittaa niitä hyökkää Jackin kimppuun :3 Kunhan et hittaile ilman lupaa D: //
suskari
 

Re: Let me convince you || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 04 Huhti 2015, 12:18

Jack oli ottanut Haulin varoitukset vastaan ja päätti aloittaa edessä seisovasta, joka väisti juuri ja juuri miekan iskun. Toinen vampyyreistä päätti käyttää tilaisuuden hyväkseen ja hyökätä kohti miehen niskaan, mutta Jack oli tietoinen tuon läsnäolosta. Miehen kääntyessä näki Haul jotain mitä ei ollut odottanut, Jack sai ylleen karvapeitteen ja susimaisen kidankin, joka ensimmäisenä iskeytyi vampyyrin hartiaan. Sielu sai vain tuijottaa sivusta kun ishmissusi repi saaliistaan käden irti, toivottavasti toinen ei tappanut mokomaa samantien.

Jack kääntyi vuorostaan toista vampyyrin kohti, joka näki parhaakseen paeta. Mies kuitenkin esti tuon yhdellä teleporttauksella, sivaltaen miekalla tuon pään irti. Miekan usva imeytyi avonaisesta kurkusta sisään, riistäen jotain joka kuului nyt Haulille. Seuraavana olisi vuorossa maassa viimeisiään vetävä. Jack muuttui takaisin inhimilliseen muotoonsa, tarttuen miekan kahvasta paremmin ja upotti sen vampyyrin läpi ilman vaikeuksia. Usva teki jälleen saman, imeytynen rintakehästä sisään ja purkautui tuskaa huutavan olennon suun ja silmien kautta ulos. Hiljaisuus palasi hyvin nopeasti pimeään metsään.

"Olen kertonut sinulle itsestäni kaiken, olisin kyllä sanonut jos muuttaisin kokoa. Kun taas joku jätti kertomatta, että on ishmissusi!" Haul vastasi Jackin kysymykseen valittavaan sävyyn. Usva oli palannut takaisin miekkaan, mutta silmät kahvan yläpuolelta tuijottivat Jackiä vakavina.

//Tottakai :3 //
Janni
 

Re: Let me convince you || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 04 Huhti 2015, 14:54

Jack tunsi syyllisyyden tunnetta kun Haul kävi selvästikkin loukkaantuneeseen sävyyn huomattamaan ettei Jack ollutkaan kertonut itsestään aivan kaikkea, mitä olisi ehkä pitänyt. Lisäksi Jack tunsi tupessaan roikkuvan Haulin syyttävän katseen.
"Olen hyvin pahoillani.." Jack sanoi laskien katseensa vyöllään roikkuvaan miekkaan ja siinä oleviin kahteen silmä pariin. "Kun kuulin sinun suunnittelevan murhaani orjani kanssa, en uskaltanut käydä kertomaan kaikkea ja no unohdin." Jack selitti haulille miksi oli jättänyt kertomatta tälläisen pikku seikan nostaen pitämään jo tyrehtynyttä haavaa kädessään, sen jonka hän oli itse tehnyt houkutellakseen nämä kaksi vampyyria luoksensa.
"Enkä ole ihmissusi." Jack lisäsi vielä lähtien kävelemään, etsiäkseen lisää kohteita joita voisi tappaa Haulille, vähentääkseen mantereen friikki kantaa.
"Tavallaan.. en muutu lihalla ja verellä mässääväksi pedoksi. Omistan vain ulkomuodon" Jack lisäsi pyyhkäisten verisiä suupieliään. Tämän jälkeen hän tarvitsi kyllä kylvyn.. Huolisiko Haul jos tuo saisi tarpeeksi sieluja ja pääsisi kiinteäksi?
"Lisäksi osaan luoda energia ammuksia." Jack lisäsi vielä.
suskari
 

Re: Let me convince you || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 04 Huhti 2015, 15:16

Jack oli pahoillaan että jättänyt kertomasta aika isonkin osan itsestään, joka ei ollut niinkään ihmissusi, jonkin sortin muoto vain jota mies pystyi kontrolloimaan vaivatta. Eikä siinä ollut vielä kaikki, toinen puhui vielä joistain energia ammuksista. Haul huokaisi pitkään ja syvään.
"No, onneksi et pimittänyt mitään niin tärkeää minulta." Sielu totesi, eikä vaikuttanut enään niin loukkaantuneelta. "Mutta, jatketaan tätä pientä jahtiamme. Nuo kaksi olivat kohtuu voimakkaita, vain pari tuollaista lisää ja olen hetkessä fyysinen." Haul totesi lopulta rohkaisevan sävyyn ja piti huolen että miekan valo sammui, jottei Jack loistanut metsän keskellä kuin tulikärpänen.

//Vois ihan hyvin skipata silleen et Haul vaatii yhden sielun enää :3 //
Janni
 

Re: Let me convince you || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 04 Huhti 2015, 16:02

Haul vaikutti leppyvän Jackin pahoittelusta ja selityksestä voimistaan, sekä siintä miksi olikaan näin tehnyt ja olikin pian hoputtamassa etsimään lisää kurjia sieluja tapettavaksi.
"Kyllä, kyllä.. yritä nyt vain olla kärsivällinen, en osaa taikoa friikkejä syliini tapettavaksi." Jack totesi naurahtaen Haulille ja aaveen kärsimättömyydelle, vaikka Jack melkein yhtälailla odotti näkevänsä Haulin fyysisen muodon. Hiedän vain pitäisi olla kärsivällisiä ja odottaa.. Jack ei edelleenkään voinnut tuoda niitä friikkejä Haulin terän eteen.

Aika kului metsässä rämpiessä, joka oli jo pimeytynyt täysin sysimustaan vaippaansa tähtitaivaan alla ja hiljentynyt täysin. Mitään ei kuulunut, eikä liiemmin näkynyt, muutamaa hassua friikkiä lukuunottamatta leirinuotiolla aikaisemmin, jotka tietenkin olivat henkensä menettäneet muutamassa sekunnissa Jackin, sekä Haulin tähden. Ne eivät kuitenkaan olleet vahvoja, vain tavallisia tallaajia ilman taistelu taitoja ja osaamista. Matka oli jatkunut aina vain syvemmälle metsään, nin pitkälle kunnes Jack että Haul olivat itse tulleet yllätytyksi kymmen päisen haltoiden johdosta. Yöllinen partio, joka ei aivan ollut kevyimmästä päästä aseistuksesta ja varustuksesta päätellen ja sekin että joukko oli ratsain liikkeellä. Tämä partio oli selvästikkin erikoistunut paljon isompaan riistaan kuin vain ihmisiin, ehkä harventamassa ihmisusi tai lohikäärme kantaa? Ensinmäinen oli todennäköisin kerta partio oli liikkeellä metsässä näin myöhään.

Jack tunsi pientä hermostuneisuutta tätä haltia joukkoa vastaan, mutta luotti Hauliin, vaikkei itse normaalissa tilanteessa olisi paennut vain senkin tähden että hänellä oli kevyt mallinen haarniska jota ei oltu tehty kestämään, jota taas haltoiden haarniskat olivat.
"Älä helvetissä anna minun kuolla.." Jack mutisi Haulille, jonka oli vetänyt tupestaan sivulle valmiina iskemään. Eikä mennyt kauaakaan kun haltiat ja Jack, sekä Haul ottivat yhteen.. Taistelu ei ollut lähelläkään helppo, Jack otti osumaa Haulista ja voimista huolimatta, sekä haltiat olivat järjestäytyneitä isojen friikkien tappajia joilla oli kokemusta että taitoa. Yhteenotto kesti kauan, niin kauan ettei Jackilla ollut laisinkaan hajua kuinka kauan se oli kestänyt.. Haltiat olivat kärsineet tappioita suurimman osan jo maatessa verilammikoissa maassa ja enään komentaja oli pystyssä kaikista alaistensa maatessa jo maassa. Sitkeä piru. Jack itse taas oli silminnähden väsynyt ja loukkaantunut, mutta niin oli tämä haltiakin joka ei halunnut antaa periksi elämänsä suhteen.
"Kuolisit jo paskiainen.." Jack mutisi lähinnä itsekseen katsellen useammasta kohtaan loukkaantunutta haltiaa, joka niukin naukin enään pysyi tärisevin jaloin pysyi pystyssä. Jack ei voinnut kehua omaa tilannettaan yhtään sen paremmaksi, hänen kevyt haarniskansa oli veressä ja leikattu sieltä täältä auki erilaisilla aseilla, selässä törrötti muutama nuoli ja mies itsekkin oli kuoleman väsynyt. Mutta lopulta Jack teki sen viimeisen liikkeensä ja heitti miekkansa haltian rinnan läpi, lävistäen mokoman vasten takana ollutta puuta. Jack hymähti heikosti ja kaatui polvillensa pitäen haavojaan tuskaisen näköisenä. Nyt olisi hyötyä jos Haul pystyisi muuttumaan kiinteäksi. Kotiin palaaminen olisi muuten melkoista tuskaa.

//Noin skippi tehty :) //
suskari
 

Re: Let me convince you || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 04 Huhti 2015, 16:57

Muutaman heikon kadun tallaajan jälkeen, oli tielle osunut haltia partio, joka oli ratsujensa kanssa liikkeellä. Näky oli saanut Haulin innostumaan, mutta hän piti kuitenkin päänsä kylmänä, vielä ei kannattanut pelotella mokomia.
Jack puolestaan tuntui jännityneeltä ja tuo pyysikin Haulin pitämään tuon elossa. Ei sielu tietenkään mikään elonlähde ollut, toinen oli yhtä haavoittuvainen kuin ennenkin, mutta Jackin valppaus oli hänen ansiostaan yli herkkä. Se saisi olla tarpeeksi elossa pysymiseen.

Jack sai yllätetyksi haltiajoukon, saaden yhden tippumaan satulastaan ja tapetuksi yhdellä iskulla. Tietenkin joukon muut haltiat yllätyksestään päästyään ottivat omat aseensa esille piirittäneet Jackin, josta seurasi kiivas ja ikuisuudelta tuntuva taistelu.
Haul nieli jokaisen sielun, jonka terä surmasi. Jack ei kuitenkaan haavoitta pärjännyt. Haul pyysi toista kestämään vielä hetken, jäljellä oli vain joukon kapteeni, joka oli sinnikäs yksilö. Onneksi Jack oli sinnikkäämpi. Mies näki parhaakseen vetää miekka taakseen ja heittää se kohti kauempana seisovaa haltiaa. Joka olisi romahtanut iskusta maahan, mutta terä upposi tuon rintakehästä lävitse, jääden kiinni tuon takana olevaan puuhun. Haltia jäi roikkumaan velttona miekan terästä, kuin ryysyinen takki naulakossa. Usvaa tihkui tuon suusta ulos, se palasi takaisin miekkaan, joka hohti todella kirkkaana.

Ruumis tömähti yllättäen maahan, niin kuin myös miekan kahva kilahti sen vierelle. Miekanterä oli kadonnut, usva kuitenkin leijui isona massana ruumiin vierellä, selvästi aikoen muodostua tuttuun ihmishahmoon. Tällä kertaa prosessi kesti hetken kauemmin ja usva näytti menettävän hohtoaan, se kiinteytyi. "Haaa..." Haul henkäisi syvään, vetäessä henkeä pitkästä aikaan. Taivaansiniset silmät kohosivat katsomaan polvillaan olevaa Jackia, mustien hiusten lomasta. Haul puristeli käsiään nyrkkiin, kokeillen niiden lihaksia ja tuntoastiaan, ennen kuin katse kääntyi maassa lepäävään miekankahvaan. Mies kumartui noukkimaan sen maasta ja asetti sen omalle vyölle roikkumaan.
Haul otti muutaman askeleen Jackia kohti. "Näytät kurjalta." Mies totesi, ennen kuin ojensi tuolle kätensä. "Minun vuoroni auttaa." Haul totesi hymyillen toiselle.
Janni
 

Re: Let me convince you || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 04 Huhti 2015, 19:50

Jack kohotti katseensa hohtavaa miekkaan, josta johtuen haltia komentajan eloton ruumis tömähti maahan ja samoin teki myös aseen kahva. Jack oli kuitenkin kiinnittänyt katseensa näistä kahdesta asiasta vain ja ainostaan tuohon usvaan, joka alkoi hitaasti ottamaan ihmismäisempää muotoa ja lopulta myös kiinteää. Usva alkoi menettää hohtoaan ja lopulta Jackin silmien edessä seisoi täysin fysiseen olomuotoonsa muuttunut Haul. Jack hymyili tyytyväisenä itseensä... hän oli onnistunut, hän tosiaankin oli onnistunut saamaan Haulin omaan fyysiseen muotoonsa. Tosin tässä vaiheessa miehen mieleen palasi kummittelemaan se fakta että näin fyysisen muodon saatuaan Haulilla ei ollut mitään ongelmia vetää häntä kylmäksi tähän paikkaan, etenkin kun Jack oli loukkaantunut ja väsynyt. Haul päinvastoin oli kaikissa voimissaan. Mutta miksi Haul niin tekisi? Heillä oli sopimus... he olivat melkein jopa ystäviä keskenään.

Jack katsoi Haulia joka lähestyi häntä ja totesi hänen näyttävän kurjalta, ojentaen kätensä auttaakseen miehen pystyyn maasta. Jack veti kasvoillensa hymyn ja päätti sillä silmän räpäyksellä unohtaa epäilyksensä aave mestä kohtaan tarraten Haulin kädestä kiinni ja ponnistaen itsensä kivusta irvistäen pystyyn. Jack jäi nojaamaan Haulia vasten pitääkseen itsensä pystyssä.
"Kiitos, voimme varmasti palata kotiin?" Jack kiitti ja ehdotti kotiin palaamista lähinnä vain hänen haavojaan paikatakseen.
"..Aijotko lähteä tämän jälkeen?" Jack kysyi äkisti hieman surumielisenä. Hän oli jo ehtinyt tottumaan aaveen seuraan ja vielä toteuttanut tuon haaveen riskeeraamalla oman henkensä, joten olisi todella karua jos Haul nyt vain päättäisi lähteä kun olisi saannut hänet kotiinsa.

// Ööööh, onks Haul kuinka pitkä ku ei mistään esittelystä löytynyt ja jonka muuten voisi sinne ihan lisätäkkin :D //
suskari
 

Re: Let me convince you || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 04 Huhti 2015, 20:19

Haul avitti toverinsa pystyyn ja antoi tuon nojata häntä vasten. Mies näytti todella väsyneeltä ja ikävän näköisiä haavojaan tuo oli saanut. Ehkä hän oli vaatinut toiselta hieman liikaa? Innostuminen oli vienyt kaiken huomion.
"Tietenkin." Haul vastasi toisen ehdotukseen ja vei tuon käsivarren niskansa yli, pidellen tuon ranteesta kiinni ja tukien toisella kädellä tuon selkää, pitäen Jackin painon omilla harteillaan.

Kaksikon lähtiessä liikkeelle, Jack kysyi yllättäen lähtisikö Haul omille teilleen samantien. Niinhän mies aina oli tehnyt, kun oli saanut fyysisen muotonsa, mutta tämä kerta sai olla poikkeus. "Mitä höpiset? Saitko iskun päähäsi?" Haul hymähti. "Ajattelin hyötyä sinusta hieman lisää. En ole syönyt oikeaa ruokaa moneen kuukauteen. Sekä olisin halunnut sinut seurakseni paikalliseen tavernanaan, mutta et ole siinä kunnossa" Mies selitti.

//Oon unohtanut kokonaan! Laitoin sinne et se on 178cm pitkä, kiitti ku sanoit :D //
Janni
 

Re: Let me convince you || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 04 Huhti 2015, 22:27

Jack naurahti Haulin sanoille ettei todellakaan ollut lähdössä yhtikäs minnekkään ja uteli vielä että oliko Jack lyönnyt päänsä. Ei kylläkään, mutta sai sitä aina pelätä sitä pahinta. Jack kun ei olisi halunnut että Haul lähtisi.. ainakaan kokonaan pois. Jackin puolesta Haul saisi kulkea miten lystäsi fyysiessä olomuodossaan, mutta kunhan tulisi takaisin, eikä aiheuttaisi hänelle turhia harmeja. Olisi hieman vaikea selittää että hänen miekkansa se vain riehui humaanisessa muodossaan.. Harva uskoisi.
"Hahah! Saat sinä ruokaa poika kulta. En minä sinua nälässä pidä." Jack naurahti ääneen hieman tuskaisen kuuloisesti ja ihan leikillään kutsui Haulia "pojaksi" vaikka tiesikin tasantarkalleen kumpi tässä olikaan se vanhempi. Haul vain näytti ulkoisesti olevan se nuorempi ja pitihän miestä hieman kiusata. Jackista tuntui suorastaan hassulta monen vuoden jälkeen... olla näin rento ja vain olla ystävä suhteella jonkun kanssa, vitsailla ja nauraa kuin kukatahansa muukin. Asia jota Jack oli kaivannut yksinäisyyteensä.
"Sinä voit viedä, mutta minäkö sen huvin sitten maksaisin vai?" Jack kysyi katsoen Haulia kulmiensa alta hieman loukkaantuneelta, mutta ei ollut selvästikkään tosissaan.
"Mutta jos haluat, voimme mennä jahka pystyn kävelemään." Jack lisäsi hymähtäen kävellessään omaan tahtiin Haulin matkassa.
"Sinä kuitenkin maksat~" Jack lisäsi virnistäen.

// Mä vippaan kaksikon sit seuraavassa Jackille takas :3 Jaaa ihan näin varmennuksena: aijotko tosiaan jättää Haulin Jackin "aseeksi", koska jos näin on niin sitten pitää esittelyyn lisäillä :3 //
suskari
 

Re: Let me convince you || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 04 Huhti 2015, 23:09

Haul vilkaisi Jackiä tuhahtaen tuon kiusaamaan kommentin, poika. "En minä nälkään kuole vaikken söisi." Mies hymähti, syöminen sattui vain olemaan yksi niistä mukavista tunteista, joita hän oli oppinut arvostamaan suuresti näiden monien vuosien aikana.
Jack pääsi jyvälle hyvin nopeasti Haulin taverna ehdotuksesta, tuo oli ainoa joka voisi sen maksaa. Toki ei se ainoa syy ollut miksi sielu tahtoi tuon mukaansa, seura teki juomisesta ja muusta hauskan pidosta parempaa.
"Ah-ahem... Niin noh, ei minulla rahaa ole." Haul hymähti, nähden toisen muka loukkaantuneen katseen. Jack kuitenkin lupautui liittymään seuraan, jahka haavoiltaan kykeni... Haul kuitenkin maksaisi. "Sanoin jo ettei minulla ole varaa!" Mies valitti toisen virnuiluun, muttei voinut lopulta olla hymyilemättä tuolle takaisin. "Olet kummallisin isäntä mitä minulla on ikinä ollut."

//Aivan totta totta! Mun pitää miettiä ja katella miten tässä käy, ku vastahan nää tapas, mutta uskon et bromansi tästä syntyy :D //
Janni
 

Re: Let me convince you || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 04 Huhti 2015, 23:47

Jack ei voinnut olla todellakaan virnuilematta Haulin epätoivoiselle initykselle ettei miehellä ollut mitään millä maksaa majatalo kustannuksia. Kyllä Jack sen tiesi, mutta Haulin ilme ja ininät olivat vain niin hienoa kuultavaa ja nähtävää.
"...Tai sitten vain se ystävällisin." Jack totesi Haulin sanoihin että tuomittu sielu olisi kaikista erikoisin isäntä mitä Haulilla oli koskaan ikinä ollut. Jack tosin uskoi että oli oikeasti yksi niistä harvoista jotka näkivät Haulin muunakin kuin aseena, henkilö jolla oli tunteet ja omat haaveensa.
"Miksi kutsut minua edes isännäksi? En ole vaatinut sinulta sellaista, saa minua nimeltä kutsua." Jack lisäsi.

Matka kotiin päin kului verkkaisesti ja hitaasti useamman tunnin ajan, mutta lopulta kaksikko pääsi takaisin kaupunkiin ja sitä kautta Jackin kotiin joka oli pimeänä. Jack irrottautui vihdoinkin Haulista, avasi oven heille ja seinää pitkin nojaten linkutti sisään riisuen kaapunsa lattialle.
"Sulje ovi puolestani.." Jack tokaisi olkansa yli perästä tulevalle Haulille mennen linkuttaen sytyttämään muutaman kynttilän valon lähteeksi pimeään asuntoon. Takankin voisi lämmittää.. melko viileän oloista tai sitten kylmä tunne johtui verenhukasta josta mies lievästi kärsi. Luojan kiitos haavat eivät olleet niin syviä että hän olisi kuollut niihin matkalla. Syy miksei Jack ollut käskenyt Haulia irroittamaan kolmea nuolta selästään, jotka tulisivat varmasti vuotamaan kuin seula irroittaessaan. Ja Haul saisi irrottaa ne! ...Niin tosiaan Haul saisi auttaa häntä lääkinnässä.
"Voisitko katsoa kaapista ensiapu tarvikkeet? Saat auttaa minua hieman vielä ennen ateriaasi." Jack totesi huitaisten kädellään kaappia kohden ja alkaen hieman vaikean näköisesti riisumaan kärsinyttä haarniskaansa, sekä kaapunsa jotka nyt saivat päättyä lattialle. Osa haavoista alkoi vuotamaan uudestaan verta lattialle..
"..Vettä on keittiössä." Jack jakeli ohjeita Haulille mistä saisi vettä haavoihin putsaamista varten samalla kun itse asettui istumaan tuolille mitä arpisemmalla kehollaan, etenkin selkä.

// Mitään romansseja! ...eikun :D No katellaa sitä sit >8) //
suskari
 

Re: Let me convince you || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 05 Huhti 2015, 01:23

Paluu Jackin asunnolle kesti kauemmin, kuin tulomatka. Mies oli liian heikko teleporttaamaan, mutta Haul teki parhaansa tuon tukemisessa. Sielu oli aiemmin hymähtänyt hiljaa toisen korjatessa hänen sanojaan. Sitä hän varmaan oli tarkoittanutkin, ystävällisin isäntä.

Kaksikko pääsi perille ja hyvä niin, Jack olisi tuskin jaksanut sen pidemmälle. Miehen avattua ovi, lähti tuo omillaan kulkemaan seinän viertä pitkin peremmälle. Haul sulki oven perässään toisen pyynnöstä. Mies seurasi toista, joka sytyttelijää pari kynttilää valon lähteeksi pimeään taloon. Jack pyysi apua haavojen hoidossa, jota toisaalta toisen tuskin olisi tarvinnut pyytää. Haul ryhtyi penkomaan toisen osoittamaa kaapia ja löysi sideharsoa, sekä pikkupullollisen puhdasta alkoholia, ainakin hajusta päätellen miehen nuuhkaistessa pullon sisältöä. Haul kiikutti tarvikkeet Jackin luo, suunnaten sitten keittiöön hakeakseen vettä.
Mies palasi sangon kanssa, jonka reunalla roikku rätti, se vaikutti puhtaalta, se saisi kelvata. "Joten pesenkö selkäsi?" Haul kysyi hymyillen vinosti, samalla kun kasteli rätin sangossa.

Kaikki se liikkuminen ja asioiden tunnustelu, sekä kaikki kehon elintoiminnot tuntuivat niin hyvältä. Mies tunsi olonsa niin tyytyväiseksi.

//No sellainen söpö bromansi, veljekset kuin ilvekset :3 //
Janni
 

Re: Let me convince you || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 05 Huhti 2015, 02:03

Jack vilkasi Hauliin, joka oli kaiken tarvittavan tuonnut ja oli aloittamassa "selän pesusta" ja kyselikin jo lupaa Jackilta. Mies vain naurahti kevyesti.
"Eikö olisi järkevämpää aloittaa nuolista, repiä ne irti ja antaa vuodon tyrehtyä? Ja muutenkin olisi mukavaa jos yrittäisit tyrehdyttää vuotavat haavani." Jack opasti Haulia.. oli hieman hassua opastaa 400-vuotiasta missä järjestyksessä haavoja hoidettiin, mutta ei kai siintä aavetta voisi syyttää. Haulin kun ei tarvinnut haavojaan juurikaan hoidella kerta jo kuollut oli. Mies oli varmasti ajan kanssa unohtanut miten ja missä järjestyksessä haavoja tulisi hoitaa.
"Sitten voit pestä selkäni." Jack totesi hymähtäen Haulille. "..Tarvitseko muuten nukkuma paikkaa? Vai yövytkö miekkana?" Jack kysyi olettaen tietenkin että mies jäisi yöksi vielä. Ei Haulilla ainkaan tuntunut olevan kamala kiire pois lähdönkään suhteen vaan aave tuntui jopa viihtyvän uuden isäntänsä seurassa... tosin jos Haul ei Jackista olisi pitänyt, olisi aave varmasti surmannut hänet heti kiinteäksi päästyään.
"..Ja pystykö tuossa muodossasi ite keräämään sielusi vai pitääkö sinun olla miekka?" Jack kävi kysymään, mutta vain pitääkseen itsensä tolkuissaan ja hereillä. Turvalleen kaatuminen lattialle ei ollut paras idea.

// Heheh ^^ Harmi vaa ku sukua eivät ole :3 ..tai no mistä sitä tietää jos Haul ei oo Cryptissa syntyny? //
suskari
 

Re: Let me convince you || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 05 Huhti 2015, 11:25

"Niin nuolet, ajattelin itse hoitaa ne viimeisenä, mutta jos kerran vaadit." Haul totesi, jättäen määrän rätin sikseen ja silmäili nyt toisen selästä törröttäviä nuolia. Mies otti toisen hartiansa kiinni ja toisella nuolesta, tunnustellen hetken kuinka tiukassa mokoma oli, ennen kuin lähti vetämään sitä irti.
"Säästelen voimiani ja lepään miekkana." Haul vastasi toiselle, viskatessaan viimeistä nuolta lattialle. Kädet oli tahriintuneet jo toisen vereen, nuolten aiheuttamat haavat vuosivat pahasti. Märkä rätti nostettiin niiden päälle, Haulin käärittyä hihansa.

Mies naurahti toisen kysymykseen. "En tiedä huomasitko, mutta muututuani fyysiseksi, miekanterä katosi. En voi olla yhtä-aikaa fyysinen terä ja fyysinen ihminen." Haul selitti, tarkkaillessaan nuolten haavoja, ennen kuin lähti puhdistamaan muita haavoja toisen selässä. "Sääli ettet ole nainen, tämä olisi paljon mukavampaa silloin." Mies totesi virnuillen, laskien rätin takaisin sankoon ja otti alkoholi pullon käteensä, aikeeni nefinsioida toisen haavat. "Onko haavoja muualla kuin selässä, hoidan ne kunhan olen sitonut nämä, nuolet tekivät sen verran pahaa jälkeä."

//Niiin ei sitä koskaan tiedä! :D //
Janni
 

EdellinenSeuraava

Paluu Länsikujat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron