It's you again!

Majataloja löytyy montakin, mutta suurin osa on suunniteltu lyhyempikasvuisille vierailijoille. Vain muutama majatalo tarjoaa huoneita, joissa myös ihmisenkokoinen matkalainen saattaisi hyvin viettää yönsä.

Valvoja: Crimson

Re: It's you again!

ViestiKirjoittaja Sumikko » 27 Huhti 2015, 07:12

Enkin mentyä koisimaan Fannlaug keräili vielä astioita yhteen läjään ja hinasi pöydän takaisin paikoilleen. Sitten tyttö puhalsi kynttilän sammuksiin ja kömpi omalle patjalleen nukkumaan.


//Skipedi skip aamuun //


Fannlaug räpäytti hitaasti silmiään. Enki tuhisi kasvot viidentoista sentin päässä hänen omistaan. Fannlaug oli typertynyt. Miten hän tänne oli päätynyt? Hitaasti muistikuvat alkoivat palailla. Lattialla patjalla oli yöllä ollut liian kylmä, joten tyttö oli kai kavunnut omaan sänkyynsä, jos siellä vaikka olisi lämpimämpi. Ja nähtävästi oli ollut, sillä tässähän tyttö makasi vielä. Kyllähän sitä ehtii vielä takaisin palaamaan myöhemminkin, mikäs tässä on ollessa, Fannlaug tuumi ja käpertyi peiton alle.
Tytön vuode oli yksinnukuttavan levyinen, joten tilaa oli vähän, mutta pian Fannlaug nukahti uudelleen unohtaen kaikki pyhät siirtymissuunnitelmat.
Sumikko
 

Re: It's you again!

ViestiKirjoittaja kiifpro » 27 Huhti 2015, 07:28

Enki

Enki heräsi auringon paistaessa ikävästi silmiin. Hetken aikaa poika piti vielä silmänsä kiinni, ja yritti kokeilla vasemmalla kädellään nenäänsä, joka oli murtunut. Jostain syystä käsi ei kuitenkaan noussut, ja siinä tuntui olevan painoa päällä. En hieroi kummastuneena silmiään ja katsoi sitten miksi ei päässyt nousemaan. Täysin typertyneenä poika katsoi vieressään olevaa Fannlaugia, joka nukkui Enkin käden päällä. Koska poika oli vieläkin hieman voimaton eilisen jäljiltä, sen verran kovan iskun kun oli saanut kalloon, ei hänellä heti aamutuimaan ollut voimia kiskoa kättään tytön alta. Niimpä Enin oli suorastaan pakko vain pysyä paikoillaan ja odottaa tytön heräämistä.

Valitettavasti Enkin oli pakko saada vasen kätensä nyt pois toisen alta, mutta ongelma ei ollut aivan yksinkertainen. Varovasti poika yritti kiepsahtaa tytön yli, ja vääntää kätensä selän alta pois. Taktiikka olisi toiminut varmaan muuten ihan hyvin, mutta onnistuneesti Fannlaug kääntyi selälleen juuri Enkin yrittäessä taktiikkaansa. Tulos oli, että En lävähti suoraan Fannlaugin päälle käsi yhä pahemmin jumissa. Ja kaiken lisäksi Enkistä tuntui, että toinen oli alkanut heräillä...


//Aina toi Enki säätää.... xD//
kiifpro
 

Re: It's you again!

ViestiKirjoittaja Sumikko » 27 Huhti 2015, 11:00

Auringonvalo loimotti ikkunasta sisään. Fannlaugilla oli mielikuva siitä, että hänen äitinsä Thuda olisi käynyt jossain kohtaa aamua kurkistamassa ovesta sisään, mutta sitten hymyillen sulkenut oven ja jättänyt parivaljakon jatkamaan uniaan.
Fannlaug oli puoliunessa, kun jokin kohtalaisen painava rojahti hänen päälleen. Tyttö raotti silmiään ja näki ensimmäisenä Enkin siniset silmät. Fannlaug vilkaisi nopeasti ympärilleen, ja tuli tulokseen, että tulipunainen Enki oli kädestään jumissa, koska hän makasi sen päällä. Eri asia oli sitten se, mitä toinen teki hänen päällään. Pojan kasvojen väristä päätellen oli tapahtunut jonkinsortin vahinko.

"Huomenta" tyttö kuiskasi ja hymyili.

//Niin aina x)
Sumikko
 

Re: It's you again!

ViestiKirjoittaja kiifpro » 27 Huhti 2015, 19:52

Enki

Enki katsoi nolona juuri herännyttä Fannlaugia. Tämä tästä nyt puuttuikin, tietysti tytön piti herätä juuri nyt. Kasvot punaisina hän katsoi toisen vihreisiin silmiin yritääen keksiä jotain järkevää sanottavaa.
Onneksi Fannlaug itse pelasti tilanteen sanomalla huomenet. "Huomenta", Enki kähisi yrittäen keksiä jonkun pätevän syyn, miksi makasi toisen päällä. Eihän hän voinut noin vain todeta, että...
Niin, mitä että? Hän makasi toisen päällä vahingossa? Tai jotain muuta yhtä tyhmää ja epätodennäköistä. Kuinka tyypillistä, aina hän onnistui ajautumaan vaikeuksiin...

"Heräsit viimein", Enki sanoi hiljaa katsoen yhä tyttöä silmiin. Kun ei muutakaan keksinyt.

//Pelataanko vähän lyhyemmällä tekstillä, niin on helpompi päästä eteenpäin? :)
kiifpro
 

Re: It's you again!

ViestiKirjoittaja Sumikko » 27 Huhti 2015, 20:01

"Juu, niin taisin herätä. Ellei tämä kaikki sitten satu olemaan unta" Fannlaug naurahti. Hän päätyi tarkastelemaan asentoaan sekä miettimään miten oli siihen päätynyt. Toisen läheisyys ei kuitenkaan sen suuremmin Fannlaugia haitannut, mutta olihan se nyt hieman noloa. "Miten sinä siihen oikein päädyit? Ja miksi minä makaan kätesi päällä?" tyttö hämmästeli. Hän katsoi Enkiä silmiin, sillä pojan kasvot olivat niin lähellä, ettei muualle pystynyt päätä kääntämättä katsomaan. Lopulta tyttö älysi nostaa selkäänsä kaarelle niin, että Enki saisi kätensä vedettyä tuon alta pois.

//Juu, mikäs siinä
Sumikko
 

Re: It's you again!

ViestiKirjoittaja kiifpro » 27 Huhti 2015, 20:07

Enki

En kertoi hieman nolona, kuinka oli herännyt ja huomannut Fannlaugin vieressään, ja tajunnut hänen makaavan Enkin käden päällä. Kun poika oli yrittänyt vääntää kättään irti, tyttö oli kuitenkin juuri silloin vaihtanut asentoaan, ja En oli päätynyt entistä pahempaan jumiin.

Kiitollisena Enki veti puutuneen kätensä toisen selän alta pois tuon köyristäessä selkäänsä. Hetken poika naksutteli rannettaan saaden sen jälleen toimimaan. Kääpiö ei kuitenkaan siirtynyt tytön päältä pois, vaikka kevensikin hieman painoaan jo kivuttoman oikean käden varaan. En katsoi Fannlaugia silmiin hetken aikaa ja yritti saada aikaiseksi siirtyä toisen päältä..
kiifpro
 

Re: It's you again!

ViestiKirjoittaja Sumikko » 27 Huhti 2015, 20:23

Enkin vetäessä kätensä pois, Fannlaug hihitti. Pojan katsoessa kummastuneena tuo selitti liikkeen kutittavan. Enki kevensi painoaa tytön päällä hieman, muttei kuitenkaan siirtynyt pois. Fannlaug nosti kätensä pojan kasvojen korkeudelle ja pyyhkäisi yhden kurittoman ruskean hiussuortuvan pois toisen kasvoilta korvan taakse. Fannlaugin laskiessaan kättään tuo sattui osumaan Enkin poskeen. Tyttö hymyili, mutta hymystä ei saanut selville, oliko vahingoksi naamioitu kosketus tahallinen vai ei.
Sumikko
 

Re: It's you again!

ViestiKirjoittaja kiifpro » 27 Huhti 2015, 20:30

Enki

En katsoi hihittävää tyttöä hymyillen, kun tuo kertoi, että liike kutitti kun hän otti käden pois Fannlaugin selän alta. Hieman hämmentyneenä hän katsoi toista, kun Fannlaug siirsi itsepäisesti Enkin naamalla roikkuvan hiussuortuvan pois. Tytön koskiessa pojan poskeakin- tahallaan tai ei-hän punehtui hieman ja siirtyi inasen lähemmäksi toista.

"Mietinpähän tässä vain, että mitäköhän sinä oikeastaan mahdat ajatella minusta?" Enki kysyi kuin ohimennen, ja oli siirtävinään kättään koskien kuitenkin Fannlaugin kättä.
kiifpro
 

Re: It's you again!

ViestiKirjoittaja Sumikko » 27 Huhti 2015, 20:51

Enki kysyi mitä mieltä toinen oikeastaan oli hänestä! Fannlaug oli hetken hiljaa miettien miten vastauksen muotoilisi. Tytön sydän pamppaili hänen rinnassaan. "Tuota... Pidän sinusta todella paljon..." tyttö aloitti kömpelösti. "Parissa päivässä sinusta on tullut minulle järkyttävän tärkeä. Pelkään, että olisin hukassa ilman sinua. Sinä teet minusta perhosen" tyttö kuiskasi. Fannlaug ei tiennyt itsekään miksi puhui niin hiljaa, se vain tuntui sopivalta. "Entä sinä minusta?" hän kysyi odottaen ja peläten vastausta. Mitä hän olisi toiselle? Saman verranko kuin poika oli hänelle?
Sumikko
 

Re: It's you again!

ViestiKirjoittaja kiifpro » 27 Huhti 2015, 21:02

Enki

En katsoi tyttöä pitkään tuon sanoessa, mitä mieltä hän pojasta oli. Enki katsoi Fannlaugia pitkään, kasvot peruslukemilla, vaikkakin kieputti hitaasti toisen yhtä karannutta hiussuortuvaa sormissaan. Sinisilmäinen yritti miettiä, miten muotoilisi asiansa. Tosiaankin, En oli myös alkanut pitämään toisesta paljon, ja tunsi varmaan aika lailla samoin tyttöä kohtaan. Mutta miten sen saisi ulos suusta?!

Varovasti En liikutti vasenta kättään lähemmäksi tytön kasvoja ja pyyhkäisi sormillaan hiuksia pois toisen kasvoilta katsomatta tuota kuitenkaan silmiin. "Miten sen nyt sanoisi", poika sanoi muka välinpitämättömästi. "En nyt tiedä oletko sinä minulle kovin tärkeä", poika sanoi kohauttaen varovasti olkiaan.
Nähdessään tytön ilmeen hän kuitenkin sääli tuota. "Et ole minulle tärkeä. Vaan todella tärkeä", En sanoi virnistäen toiselle ilkikurisesti ja kierähtäen varmuuden vuoksi mahdollisten kettuuntujen läimäysten tieltä Fannlaugin viereen.
kiifpro
 

Re: It's you again!

ViestiKirjoittaja Sumikko » 28 Huhti 2015, 07:24

"Sinä senkin..!" Fannlaug nauroi ja tönäisi toista hartiaan. "En minä tuollaisten kanssa rupea yhtään mihinkään. Tappeluissakin pyörivät sun muuta..." tyttö jupisi muka loukkaantuneena. Oikeasti hän oli enemmän kuin iloinen toisen vastauksesta. Fannlaug katsoi vieressään makaavaa poikaa. Tuon sinisissä silmissä näkyi nauru. Hän virnisti ja kiskaisi Enkiä leikkisästi ruskeasta suortuvasta.
Sumikko
 

Re: It's you again!

ViestiKirjoittaja kiifpro » 28 Huhti 2015, 15:15

Enki

En katsoi tyttöä virnistäen tuon esittäessä loukkaantunutta. "Mitäs minä päälle hyökkääville juopoille voin?" poika sanoi viattomana ja kokeili varovasti murtunutta nenäänsä, jota jomotti edelleen.
En heilautti itsensä istuma-asentoon, kun Fannlaug kiskaisi häntä hiuksista. "Aijai, ei saa kiskoa", En uikutti, kuin häntä olisi oikeasti sattunut. Nuori kääpiö haroi hiuksiaan yrittäen saada ne jotenkin pysymään kuosissa. "On teillä tytöillä niin helppoa, hiukset vain kiinni ja siinä se on. Tästä pehkosta ei ole mihinkään, kauhea luuttu", En nurisi tytölle. "Katso nyt, sinulla on paljon siistimmät hiukset", hän sanoi, nappasi kiinni tytön hiuksista ja heilautti ne toisen naamalle nauraen.
kiifpro
 

Re: It's you again!

ViestiKirjoittaja Sumikko » 28 Huhti 2015, 15:29

Istumaan noussut Fannlaug nauroi ja heilautti hiuksensa pois kasvoiltaan. "Noo... Ehkä ne saa helpommin kiinni, mutta arvaappa ovatko ne tiellä jos tekee näin.." tyttö esitti myöntelevänsä pojan puheita, mutta työnsikin tuon selälleen patjalle.
"Yllätyshyökkäys" hän hihkaisi ja tökkäsi Enkiä sormella rintaan. "Ja tiellä nämä ovat varsinkin kumartuessa" Fannlaug kutitti hiuksillaan pojan kasvoja.
Sumikko
 

Re: It's you again!

ViestiKirjoittaja kiifpro » 28 Huhti 2015, 15:38

Enki

En katsoi hänet selälleen kaatanutta tyttöä nyreissään tuon kutittaessa hiuksillaan pojan naamaa. "Tuo ei ollut reilua!" hän nurisi muka loukkaantuneena. Varovasti hän pyyhkäisi Fannlaugin hiukset pois naamaltaan, ja virnisti. "Mutta arvaa mikä vielä epäreilumpaa", En sanoi virnistäen. Nopealla liikkeellä poika yritti lukita tytön jalat omiensa väliin, ja kiepauttaa tuon selälleen niin, että Enki itse istuisi toisen päällä. "Tämä", hän sanoi virnistäen ja katsoi toista alaspäin. Olihan se reilua poikana, ja vielä paljon vahvempana kuin toinen, heitellä tuota miten tykkäsi.
"Ja ettet nyt näin vähällä pääse, niin...", poika sanoi uhkaavasti ja yritti kutittaa toista kyljistä.
kiifpro
 

Re: It's you again!

ViestiKirjoittaja Sumikko » 28 Huhti 2015, 16:29

Fannlaug nauroi ja kiemurteli toisen otteessa. Hän ei päässyt pakoon toisen istuessa hajareisin tytön päällä. Hetken venkoamisen jälkeen Fannlaug onnistui kääntymään vatsalleen, mutta totesi sen hyödyttömäksi ja kiemurteli takaisin selälleen. Tyttö vilkaisi Enkiä silmiin, ja oli tikahtua nauruunsa. "Ei ole reilua kutittaa" tuo onnistui puuskahtamaan. Lopulta Fannlaug kietoi kätensä Enkin kaulaan ja veti itsensä makuuasennosta istumaan. Samaan syssyyn Enki kellahti selälleen, ja tyttö hänen rintakehänsä päälle. "Vai että tälläistä suunniteltiin" Fannlaug kihersi.
Sumikko
 

EdellinenSeuraava

Paluu Majatalot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron