Ghosts || Suskari

Länsikujat sijaitsevat kauimpana linnasta. Täälläpäin asustaa yleensä köyhin väki ja länsikujat ovat tunnettuja hämäristä hiippareista. Länsikujat tuhoutuivat täysin palossa, ennen toisen tannersodan alkua, kiitos haltioiden hyökkäyksen. Nyttemmin, kun tannersota on päättynyt, on länsikujia alettu rakentamaan uudestaan. Siltikin, alueelta löytyy yhä palaneita raunioita, vaikka uusia rakennuksia on alkanut kohoamaan sinne tänne.
Länsikujilta on helpointa livahtaa kylän alla risteileviin, valtaviin viemäriverkostoihin. Osa verkostosta on ihmisten itse rakentamaa, osa taas luonnon muovaamaa, niin käytäviä kuin luoliakin. Tätä kautta ei kuitenkaan tiettävästi pääse kylään sisälle, vaikka käytävä muurien alitse olisi helpoin tapa livahtaa sisään. Mutta sellaista ei kuitenkaan ole olemassa vai onko?

Valvoja: Crimson

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 22 Kesä 2015, 16:04

"Olisin halunnut kuluttaa rahojani, jotka eivät tunnu kuluvan mihinkään muuhun. Minähän en varsinaisesti tarvitsisi ruokaa tai juomaa elääkseni." Haul totesi toisen pistäessä maksusta hanttiin ja ehtinyt jo iskeä rahaa pöytään, siinä missä hänkin. Juomat liukuivat kaksikon ulottuville, toinen vaikutti janoiselta kulauttaessaan jo puolet tuopista alas, kun taas Haul ryysti vaahtoa pinnalta.
Sininen katse kääntyi toiseen, kun tuo uteli millainen elämä hänellä oli ollut ennen kuin hän oli muuttunut siksi mikä nyt oli. "Oikeastaan se oli mukavan tietämätön elämä." Tämä hymähti. "Toki se alkoi kurjasti, kun olin orpo, mutta kylän seppä otti minut hoiviinsa. Sääli vain että hän kasvatti minua vain tehdäkseen sielustani maagisen miekan. Hän oli omalla ajallaan harjoittanut mustaamagiaa." Haul kertoi hörpäten reippaamman kulauksen tuopistaan. "Onneksi sain kostetuksi hänelle, joten olen sujut asian kanssa." Mies naurahti ehkä hieman kolkosti. "Mutta oletko sinä ollut sitten vain koira ja mikä yli päätään pitää sinut vielä täällä?"

//Voihan se yrittää tosiaan xD //
Janni
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 22 Kesä 2015, 18:32

"No seuraavan saat maksaa, jos niin antelias olet." Kalma naurahti Haulille joka valitteli että miehellä oli liikaa raahaa, jota käyttää kerta ei tarvinnut tavallisia elämään tarvittavia asioita. Kalma tarvitsi kerta hänellä oli fyysinen keho, joka tarvitsi ravintoa elääkseen ja hänellä oli myös perhe, josta huolehtia. Etenkin kun Karen oli kasvamassa hyvää vauhtia vauvasta lapseksi ja sitten myöhemmin teiniksi.
Kalma käänsi hieman päätään Haulin suuntaan kun mies kävi kertomaan pientä elämän tarinaansa, jossa oli aluksi ollut orpo mutta joutunut vähemmän mukavamman sepän kasvattamaksi, joka oli tehnyt miehestä itselleen aseen. Mainiten kuitenkin saanneensa kostonsa, joten pystyi nyt elämään asian kanssa kaikessa rauhassa. Kalma oli käymässä kommentoimaan jotakin, mutta Haul oli nopeampi ja kävikin sitten kysymään mitä hänen menneisyydessään oli tapahtunut ja mikä oli saannut koiran jäämään vielä maanpäälle. Kalma meni hiljaiseksi tässä vaiheessa.. hän ei tavanomaisesti saannut raivokohtausta ja alkanut huutaamaan, sekä raivoamaan, mutta asia oli silti vaikea vieläkin aavekoiralle. Kalman oli vieläkin vaikea uskoa että "perhe", joka häntä niin rakasti ja piti huolta oli vain jättänyt hänet odottamaan hyvä uskoisena takaisin paluutaan. Mitä ei koskaan tullut.
"Kyllä olin ihan tavallinen nappisilmäinen koira.. minulla oli perhe, joka piti minusta huolta ja kasvatti pennusta asti, kunnes he vain lähtivät ja jättivät minut tyhjän lupauksen kanssa odottamaan paluutaan." Kalma kertoi puristaen huomaamattomasti kevyesti kädessään olevaa tuoppia. "Kuolin nälkään ja janoon ajan kanssa, mutta kuolleenakin vielä odotin heitä takaisin tajuamatta aluksi että olin kuollut edes... niin kauan kunnes sen sitten tajusin. Hankin itselleni myöhemmin fyysisen kehon ja lähdin koston tielle." Kalma kertoi mitä oli tapahtunut hänen kohdallaan ja naurahti kuivasti. "Kuulostaa melko samalta kun omasi. Rakastamasi henkilö pettää sinut."
"Sain kostoni ajan kanssa, vaikka vain yhdelle heistä.. Nyt sitten olen jäännyt toisista syistä maanpäälle vielä, omien virheideni tähden.. joita haluan korjata." Tämän jälkeen Kalma hiljeni ja nosti juoman huulillensa juoden tuopin tyhjäksi tilaten toisen.
"Hän maksaa." Kalma ilmoitti nyökäten Haulin suuntaan joka oli luvannut maksaa sen kaiken juoman mitä hän vetäisi alas.
suskari
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 22 Kesä 2015, 20:20

Haul siemaili samalla kun kuunteli toisen kertomusta puolestaan. Tälläisiä asioita ei sinänsä ollut viisasta puhua keskella ylimääräisiä korvia, mutta kapakan elämä oli sen verran äänekästä, että heidän keskustelunsa valuivat vai kaiken muun mölyn sekaan. Toinen totesi lopuksi, että heidän tarinoissaan oli loppujen lopuksi paljon samaa. Haul itsekin huomasi sen ja nyökytteli vastaukseksi.
"Kosto on jännä asia, moni hokee että se on pahasta, muttai se tunne on niin hyvä, että siksi varmaan se on pahasta." Tämä totesi, kulauttaen tuoppinsa miltei tyhjäksi. Toinen oli sillä välin mennyt tyhjentämään omansa ja tilasi jo seuraavaa ja niin kuin oli sovittu sai Haul maksaa tämän. Mies kaivoi vyöltään roikkuvasta rahapussukasta tarvittavan määrän ja maksoi hieman lisääkin, kun tilasi itselleen myös uuden tuopillisen valmiiksi.

Toisen tarinan myötä, oli Haulilla syntynyt uusia kysymyksiä mieleen, mutta hänestä tuntui ettei toinen tahtonut puhua niistä, olisi tuo kertonut hänelle enemmän jos olisi halunnut. "Kuinka iäkäs loppujen lopuksi olet? Vaikka näin kuolemattomana eihän iällä ole väliä." Hän päätti udella.
Janni
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 23 Kesä 2015, 00:24

"Ne reppanat eivät koskaan ole joutuneet väärin kohdeltuiksi syyttä, he eivät ymmärrä sitä." Kalma totesi Haulin sanoihin hieman synkistelevästi, mutta eiväthän ne onnelliset reppanat tienneet mitään siintä miltä tuntui tulla petetyksi kun luotti johon kuhun paljon ja sitten tulla puukotetuksi selkään. Kalmalla oli mennyt sen jälkeen pitkään ennenkuin oli edes yrittänyt luottaa sen jälkeen kehenkään jahka oli saannut oman kehonsa ja vielä kieltämättä nykyäänkin Kalmalla oli aina takaraivossa "entä jos.." lause kun alettiin luottamaan ystävyys suhteella asti. Tietysti oli niitä henkilöitä, jotka omalla käytöksellään aavekoiran luottamuksen saivat nopeammin kuin toiset.. kuten Haul.
"En enään ole seurannut ikääni moneen vuoteen, mutta veikkaan yli kahtasataa." Kalma vastasi Haulin kysymykseen hieman mietteliäästi. Hän ei oikeastaan enään jaksanut seurata ikäänsä, sillä ei hän kuolisi vanhuuteen tai kärisi ikääntymisestä. Ihmisten viettämiä syntymäpäiviäkään Kalma ei juurikaan viettänyt... sillä ne olivat vain niin turhia.
"Miksi kysyit?" Kalma kysyi takaisin.
suskari
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 23 Kesä 2015, 01:10

"Niin toki riippuu henkilöstä." Haul totesi toisen puhuessa reppanoista, kulauttaen samalla tuopinsa tyhjäksi ja veti seuraavan lähemmäs itseään. Miehestä tuntui kuin tämä vieressä istuva mies oli täysin erihenkilö, mistä Jack oli hänelle kertonut. Mutta hän ei voinut kieltää eikö kaikki merkit ja yhtäläisyydet todistaneet, että kyseessä tosiaan oli se Kalmaksi nimitetty aave, joka oli riivannut aikanaan Jackin. Aivan kuin toinen olisi parantanut käytöksensä ja jättänyt pahat tekonsa taaksensa.

Haul sai kysymykseensä vastauksen, joka myöskin paljasti että ikä täsmäsi hyvin Jackin ikää. "Uteliaisuuttani vain." Mies vastasi toisen ihmetellessä, miksi hän tuon iän tahtoi tietää.
"Tuota, en tiedä onko tämä henkilökohtainen kysymys, mutta... riivaako sinua itseäsi se, että suoraan sanottuna varastit jonkun toisen kehon? En minä syyttele sinua, mutta tunnut niin rennolta ja hyvä tahtoiselta, että on vaikea uskoa että olet riivannut ikinä ketään." Haul vaihtoi puheenaihetta.
Janni
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 23 Kesä 2015, 12:16

Kalma ei käynnyt mitään vastaamaan Haulille ja tuon vastaukselle omasta uteliaisuudestaan hänen ikäänsä kohtaan, kunhan vain nyökkäsi sen yhden kerran ja antoi asian olla. Kalma nosti tuoppinsa jälleen huulillensa ja otti siintä pienen hörpyn siinä hetkellisessä kaksikon hiljaisuudessa kun Haul avasi suunsa käyden kysymään jotakin.. hyvin erikoista ja yllättävää. Kalma kohotti kulmiaan katsoen Haulia hieman kysyvänä, mutta naurahti sitten.
"Harvoin sitä vanhoilla päivillä enään kuulee itsestään puhuvan noin." Kalma totesi hieman hymyillen. Hän ei muistanut milloin joku häntä oli, vaimonsa lisäksi, koskaan kehnut yhtikäs mistään.
"Mutta en minä tiedä.. Toisaalta tämä on suoranaista kettuilua sille jonka riivasin, mutta toisaalta... sitä vain tahtoisi pyytää anteeksi." Kalma vastasi Haulin kysymykseen olematta itsekkään aivan varma mitä ajatteli toisten kehon varastamisesta, joka tässä tapauksessa oli Jackin, joka juoksi jossakin tuolla nyt vapaana. Toisaalta Kalma vihasi miestä hautaansa asti, mutta toisaalta Kalma ymmärsi sen vihan mitä Jack tunsi häntä itseään kohtaan. Toisaalta Jack tuskin olisi vihansa sokaisemana valmis kuuntelemaan häntä yhtikäs mistään.
"Jos hän edes kuuntelisi.." Kalma huokasi hiljaa mumisten antaen sanojensa hukkua kapakassa olevaa tausta mölyn sekaan. Kalma katsoi Haulia.
"Entä itse? Eikö sinua yhtään kirpaise että syöt muita omaksi eduksesi?" Kalma kysyi puolestaan Haulilta.
suskari
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 23 Kesä 2015, 14:14

Toisen vastaus todisti sen, että pientä katkeruutta oli tullut ajan myötä Jackin kehon varastamisesta, mutta taas toisaalta kuka nyt ei vihaisi Jackiä? Haul itse toki piti miehestä, mutta hän kyllä myös näki sen miksi moni saattaisi tuota vihata ja sen takia kettuilla tuolle.
"Jos hän kuuntelisi? Hänkö on vielä jossain?" Haul muka ihmetteli, vaikka tiesi tarkalleen missä toisen kehon entinen haltia oikein oli, mutta näin Kalman silmissä eihän hän sitä tiennyt.

Vuorostaan toinen meni ja kysyi jotain henkilökohtaista, joka tässä tapauksessa oli tasa-arvoista. Katuiko hän ikinä kun söi muiden sieluja omaksi edukseen? Haul ei ikinä tahtonut puhua taikka ajatella asiaa juuri tuolla syylistävällä tavalla, hän ei halunnut tuntea syylisyyttä ja se näkyi nyt miehen kasvoissa, kun tämä puristi oluttuoppiaan. "Minä..." Haul yritti aloittaa jotain, mutta ei oikein tiennyt mitä sanoa. Kuinka yksi piku kysymys sai hänet näin sanattomaksi?!
"Minulla ei ole vaihtoehtoja." Mies lopulta sanoi. "Jos en söisi sieluja, olisin vain pelkkä miekka, en voisi olla edes aavemaisessa muodossani ja sitä paitsi, miekat on tehty tappamaan, joten en voi vältyä siltä. Aina on joku joka tarttuu miekankahvaan." Haul kertoi lähinnä itselleen, ei se hänen syytään ollut, ei hän ollut murhaaja.
Janni
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 23 Kesä 2015, 17:41

"Kyllä... hän sai oman kehon pienen mutkan kautta ja janoaa nyt minulle kostoa." Kalma vastasi Haulille tuon uteluihin oliko aavekoiran riivaama mies vielä jossakin vapaana. Kyllä valitettavasti ja Kalma suoraan sanottuna pelkäsi sitä päivää kun Jack tulisi tekemään hänestä lopullisesti lopun. Muutaman kerran mies oli jo yrittänyt, mutta onneksi epäonnistunut niissä.. vielä toistaiseksi. Miehestä ei vielä täysin ollut vastaamaan aavekoiran taitoja, mutta mies oli selvästi kehittynyt lyhyessä ajassa paljon.

Kalma katsoi Haulia, joka oli hiljennyt hänen kysymyksensä jälkeen ja miehestä paistoi se kuinka vaikea kysymyksen Kalma oli Haulille esittänyt. Kalma oli avaamassa suutaan ettei Haulin olisi pakko kertoa jos se tuntuisi pahalta, mutta silti Haul päätti avata suunsa empien. Haul kertoi kuinka olisi vain pelkkä miekka ilman sielujen keräämistä ja Haulin mielestä hän ei ollut se murhaaja vaan se joka miekkaa käytti.
"Kieltämättä totta." Kalma totesi jääden hetkeksi miettimään. "Eikö sinun olisi kuitenkin parasta miettä että hankkisit jonkun avustuksella itsellesi uuden kehon?" Kalma kysyi, tai pikemminkin ehdotti Haulille tälläistä vaihtoehtoa. Varmasti jossakin päin tätä mannerta olisi magiaa osaava henkilö joka voisi Haulia auttaa.
"Sinun ei enään tarvitsisi olla muiden orja.. tai tappaa muita elääkseni täysillä." Kalma hymähti juoden juomaansa alas kurkustaan vähän enemmän kuin aikaisemmin.
"Tietysti jos viidyt noin niin se käy minulle.. en ole pakottamassa sinua minnekkään." Kalma lisäsi laskiessaan juomansa alas huuliltaan.
"Onko sinulla tällä hetkellä ketään joka käyttää sinua? Vai karkasitko?" Kalma kysyi katsoen Haulia ja hieman naurahti lopulle. Olisipa hän vin tiennyt kuinka oikeaan olikaan osunnut omistajan suhteen.
suskari
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 23 Kesä 2015, 19:02

Haul vilkaisi toista, mutta palautti katseensa tuoppiinsa. "En tiedä onko se mahdollista. Olen kiinni miekassa, voiko sieluani irroittaa ja jos niin tekee, imaiseeko kadotus minut?" Mies vastasi takaisin toisen ehdoteltua uuden kehon hankkimista magian avulla. "Enkä oikeastaan tiedä mistä tai keneltä pyytää apua."
Haul hymyili vinosti toisen mainitessa ettei tämän tarvisi olla enää orja ja tappaa muita elääkseen. Totta puhuen sielujen syönnistä oli tainut tulla sairas ajanviete, joka oli vahvistunut entisestään Jackin yölisillä jahtiretkillä.
"Olisihan se rentouttavaa elää normaalisti, mutta se saattaisi tarkoittaa myös täydellisen kuolemattomuuden luovuttamista. Yli neljäsataavuotta on pitkä aika tottua ja kiintyä sellaiseen voimaan, en tiedä voinko päästää siitä enää irti." Haul kertoi.

Mies kulautti roimasti olutta alas, samalla kun toinen hänen vierellään uteli oliko hänellä tällä hetkellä käyttäjää. "On, hän on sen verran reilu, että antaa minun vaellella niin paljon kuin haluan. Hän on sinnikäs mies, moni käyttäjäni aikanaan on vain humaltunut voimistani ja menneet sekaisin. Hän on ensimmäinen jonka luota en ole karannut." Haul vastasi.
Janni
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 25 Kesä 2015, 12:16

Kalma kohautti Haulin puheille olkiaan, ei hän tiennyt mitä tapahtuisi jos mies otettaisiin irti miekasta ja yritettäisiin siirtää oikeaan kehoon. Ja koskaanhan ei ollut varmuutta siintä ottaisiko Haulin uusi mahdollinen keho miehen sielun vastaan ilman vastareaktiota. Sekin riski oli aina olemassa.
"Minulla on velho ystävänä, mutta jos et halua niin en pakottamaan käy." Kalma totesi hymähtäen Haulille, joka mietti sitä ettei tuntenut ketään joka moista osaisi. Kalma tunsi yhden, ja toisenkin, mutta se oli aina eriasia halusiko Black olla avulias Haulille. Velho kun ei ollut se avulias-Aatu, joka auttoi jokaista vastaan tulevaa.
"Sekin on totta." Kalma totesi vielä kun Haul kävi mainitsemaan että menettäisi mahdollisesti kuolemattomuutensa.

Kalma kohotti kulmiaan kun Haul paljasti että hänellä oli "isäntä", joka oli jopa sen verran reilu että antoi Haulin juoksennella vapaasti, vaikka moni oli humaltunut aaveen antamista voimista.
"Kuulostaa mukavalta.. asutko siis hänen kanssaan vai?" Kalma kysyi Haulilta katsoen miestä samalla kun nosti juomansa huulillensa. "Saanko kysellä hänen nimeään?" Kalma kysyi Haulilta tuon isännän nimeä vain uteliaiuudesta jos Kalma itse sattuisi miehen itse tuntemaan.
"...Kai häntä ei haittaa että tuot ventovieraita taloon?" Kalma uteli, ettei sitten myöhemmin tulisi ikäviä tapahtumia ja sana harkkoja.
suskari
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 25 Kesä 2015, 15:55

"Hänen kanssa kyllä." Haul vastasi toisen kysymykseen. Isännän tullessa esille keskustelussa, hän oli varautunut siihen että toinen saattaisi mennä ja udella isännän nimeä, Joten kun toinen meni ja uteliaisuuttaan kysyi Haulin isännän nimeä, oli tällä valenimi valmiina. "Luvon." Se oli ensimmäinen nimi, joka oli tullut mieleen. Jos hän Jackin nimen olisi mennyt sanomaan, tuskin toinen olisi halunnut tulla kyläilemään.
"Ei hän pistä pahakseen vieraista. Minun tosin on selitettävä hänelle, etet ole... noh, mikään saalis." Haul kertoi, toisen udellessa kuinka vieraanvarainen hänen isäntänsä oli. "Joten ei huolta, hän kyllä ymmärtää kun selitän." Mies lisäsi, ei hän halunnut säikytellä toista... ainakaan vielä.

//Lyhyt! >n< //
Janni
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 25 Kesä 2015, 16:47

Luvon... Kalma mietti Haulin antamaa nimeä itsekseen mielessään, mutta ei muistanut tähän hätään ketään sen nimistä henkilöä, jonka olisi tuntenut tai tiennyt jollakin tapaa. No ehkä hän saattaisi tunnistaa tämän Luvonin viimeistään ulkonäkönsä perusteella.
"Kuulostaa jo nyt todella henkilöltä johon haluan tutustua lähemmin." Kalma naurahti ehkä hieman hermostuneen kuuloisesti kun Haul kävi mainitsemaan että hänen olisi selitettävä ettei Kalma ollut mikään saalis. Kuulosti todella terve järkiseltä henkilöltä. Haul kuitenkin vakuutteli kovasti ettei aavekoiralla ollut mitään hätää kunhan Haul kertoisi mikä oli tilanne ja kuka Kalma oli miehiään.
"Ehkä siis parempi että menet edeltä ja kerrot... että vieras on tulossa." Kalma ehdotti näin aivan oman turvallisuutensa tähden. Olisi paras että Haul menisi edeltä selittämään tilanteen ja vasta sitten päästäisi sisälle kun asia on hoidettu.
"Mutta eiköhän meidän olisi aika siirtyä? Olisi inhottavaa mennä jos hän nukkuu yö uniaan." Kalma hymähti ja joi juomansa alas kurkustaan nousten tuoliltaan. Kalma tietenkin odotti Haulin myös ennenkuin lähti kävelemään ovelle ja ulos astuessaan totesi. "Sinä saat näyttää tietä."

// Seuraavassa sit Jackin raahaan mukaan >8) //
suskari
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 25 Kesä 2015, 23:55

Haul piilotti virneensä tuopin taakse, juoden siitä pitkästi. Toinen kuulosti hermostuneelta hänen sanojensa myötä, mutta tuskin tuo karkuun luikkisi. Vaikka tilanne tuntui kaikinpuolin niin helpolta, oli kuitenkin pidettävä toista silmällä, ei hän voinut tietää, jos toinen kykeni lukemaan hänen ajatuksiaan tai jotain vastaavaa ja vain leikki hänen kanssaan.
"Niin no tuskin sinun nyt ulkona tarvitse odottaa, kenties ulko-oven luona." Haul totesi toisen pitäessä huolen, ettei tämä isäntä vaan todelllakaan ymmärtäisi väärin vieraan läsnäoloa.

Haul ryysti toista ja viimeistä tuoppiaan tyhjäksi, kun toinen jo ehdotteli, että kenties olisi hyvä lähteä, ei toinen tahtonut hänen isäntänsä yöunia häiritä. "Hän on yökukkuja, mutta jos hän nukkuu tuskin hän häiriintyy." Haul vakuutteli, samalla kun jätti baaritiskin taakseen ja asteli toisen perässä ulos kapakasta.
"Tietenkin." Haul vastasi toisen pyytäessä näyttämään tietä. "Se on sotilastupien suunnalla, joten täältä on pieni kävelymatka, mutta ei tässä kiire ole." Mies totesi, lähtiessä johdattamaan uutta tuttavuuttaan kapeaa katua pitkin. Haulilla ei ollut aavistusta oliko Jack jo nukkumassa, mutta jos hän tuon joutuisi herättämään tuskin tuo kauaa unenpöpperössä hänelle ärisisi, kun hän kertoisi millaisen saaliin hän oli johdattanut aivan tuon nenän alle.

//Uuuh it's gonna be fun! >:3 //
Janni
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 26 Kesä 2015, 08:01

"Jos niin sanot." Kalma totesi nyökäten Haulin kertoessa kaverinsa olevan yökukkuja, joka tuskin häiriintyisi jos joutuisi herätyksi, tai yli päätänsä uudemmasta ilta vieraasta. Kalma vain saattoi toivoa parasta että Haul puhui totta.. olisi inhottava jo ensi kohtaamisesta alkaen joutua heitetyksi ulos.

Kalma odotti sen hetken kun Haul raahasi perseensa perästä päin ovelle ja antoi aave miehen mennä itsensä edestä ulos, josta lähti seuraamaan Haulia kun mies käveli hieman edempänä.
"Hän on sotilas?" Kalma kysyi hieman yllättyneenä kun Haul kävi mainitsemaan että hänen kaverinsa asui sotilastupien lähellä. Harvoin tavallinen kansa kuitenkaan sotilastupien lähellä asui. Ja tässä kohtaa Kalma alkoi oikeasti pohtimaan että tämän "Luvonin" oli pakko olla joku, jonka Kalma tiesi jotakin kautta. Kyllä hän sen verran kuitenkin sotilastuvilla itsekkin kävi ja tiesi porukkaa vähintäänkin ulkonäöltään jos ei nimeltään.
"Ei pieni lenkki pahitteeksi ole." Kalma totesi hymähtäen Haulin mainitessa että matkaa oli jonkin verran. Kyllä Kalma sen kestäisi, hän juoksutti kirjeitä ja muita huomattavasti pidemmillä matkoilla!

****

Jack oli kotonaan kuten yleensä, tai hän ei ollut tällä kertaa ottanut lähteäkseen Haulin mukana iltaa viettämään. Syy oli yksinkertaisesti siinä että Jack oli kaivannut omaa rauhaa ja kieltämättä sitä lepoakin viimeisten viikkojen aikana olevaan aktiiviseen yöelämään. Toisin kun Haulilla, hänellä oli myös päivä elämää ja jatkuva valvominen oli hieman syönnyt henkistä jaksamista miehen kohdalla. Jack siis oli rauhoittunut nojatuolille ja kirjan ääreen kun Haul oli poistunut asunnosta ja lukenut kirjaa aikansa, kunnes väsymys oli alkanut painamaan ja mies oli syönnyt kevyen iltapalan aikoen vetää peiton korviinsa ja mennä kerrankin ajoissa nukkumaan. Jack ei kuitenkaan ollut ehtinyt menemään kun omaan huoneeseensa asti kun kuului yllättäen oven käyvän.. Mies katsoi hieman kysyvän näköisenä oven suuntaan omasta huoneestaan. Haul oli tänään harvinaisen ajoissa? Yleensä Haul ensinmäisillä päivillä yleensä viihtyi kauemminkin poissa. Jack suoristautui ja käveli eteiseen nähden Haulin saapuneen kotiin iltaisesta seikkailustaan.
"Sinähän nopeasti palasit?" Jack uteli Haulilta vetäen kätensä kevyesti puuskaan eteensä.

Kalma oli itse jäännyt suosiolla ulkopuolelle odottamaan, vaikka Haul olikin vakuuttanut ettei "Luvon" söisi häntä, mutta Kalma halusi pelata varman päälle. Hän ei halunnut tappelua.

// Oh yees :) //
suskari
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 26 Kesä 2015, 13:26

Kaksikko oli vaivoitta päässyt aina tutun rakennuksen eteen ja toinen vakuutteli että tahtoi odottaa ulkopuolela varmuuden vuoksi. Ei mies lähtenyt siis toista pakottamaan, vaan astui itse ovesta sisään. Talo oli hämärä, josta päätellen Jack oli pistänyt nukkumaan, mutta yllättävän nopeasti makuuhuoneenovi aukesi. Haul virnisti nähdessään toverinsa, joka kummasteli sitä kuinka nopeasti hän oli palannut iltamiltaan. "Toin vieraan." Tämä vastasi, samalla kun asteli toisen luo.
"Satuin törmäämään koiraan, joka sattumoisin osaa olla materiaaliton niin kuin minä." Haul kertoi, samalla kun näpersi miekakahvaa irti vyöltään. "Hän kuitenkin osaa muuttua ihmiseksi ja näyttää aivan sinulta. Nimeltään tuo on Jack, mutta uskon että hän valehtelee... vai mitä?" Tämä selitti, ojentaen nyt miekankahvaa toverilleen, se ilkikurinen virne huulillaan. "Hän odottaa ulkona, kutsunko hänet sisään vai tahdotko ottaa vieraan vastaan itse?"
Janni
 

EdellinenSeuraava

Paluu Länsikujat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron