Ghosts || Suskari

Länsikujat sijaitsevat kauimpana linnasta. Täälläpäin asustaa yleensä köyhin väki ja länsikujat ovat tunnettuja hämäristä hiippareista. Länsikujat tuhoutuivat täysin palossa, ennen toisen tannersodan alkua, kiitos haltioiden hyökkäyksen. Nyttemmin, kun tannersota on päättynyt, on länsikujia alettu rakentamaan uudestaan. Siltikin, alueelta löytyy yhä palaneita raunioita, vaikka uusia rakennuksia on alkanut kohoamaan sinne tänne.
Länsikujilta on helpointa livahtaa kylän alla risteileviin, valtaviin viemäriverkostoihin. Osa verkostosta on ihmisten itse rakentamaa, osa taas luonnon muovaamaa, niin käytäviä kuin luoliakin. Tätä kautta ei kuitenkaan tiettävästi pääse kylään sisälle, vaikka käytävä muurien alitse olisi helpoin tapa livahtaa sisään. Mutta sellaista ei kuitenkaan ole olemassa vai onko?

Valvoja: Crimson

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 26 Kesä 2015, 14:57

Jack kohotti kulmiaan kun Haul ilmoitti tuoneensa vieraan tähän aikaan illasta. Eikä Jack näyttänyt kovinkaan innokkaalta ottamaan tähän aikaan illasta ketään vastaan ja Jack olikin sanomassa jotakin kielteistä asian suhteen. Haul kuitenkin astui lähemmäs avaten suunsa nopeammin kuin Jack itse, kertoen että oli törmännyt koiraan joka osasi olla materiaaliton, kuten Haul itsekkin. Jackin katseessa näkyi hetken aikaa innokas pilkahdus, jota säesti pieni kapea virne. Jack ei tiennyt tältä mantereelta kuin tasan tarkkaan yhden aineettoman aavemaisen koiran, joka vastasi Haulin kuvailuja.
"Uskon vahvasti että hän valehtelee." Jack vastasi Haulin kyselyihin että tämä koira mies oli valehdellut nimensä Haulille ja Jack tuntui enemmän siltä että tämä mies oli harvinaisen tuttu. "Ja sitäkin enemmän että tunnen hänet hyvin." Jack otti Haulin ojentaman kahvan vastaan.
"Pyydä hänet ihmeessä peremmälle, tuo hänet olohuoneeseen." Jack sanoi virnistäen ja lähti tallustamaan olohuoneeseen ottaakseen vieraan vastaan.
suskari
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 26 Kesä 2015, 15:21

"Totta kai." Haul totesi hymyillen Jackin pyytäessä häntä tuomaan vieras peremmälle aina olohuoneeseen asti. Haul kääntyi takaisin ulko-oven suuntaan, jonka sitten avasi ja etsi katseellaan Kalman. "Selitin kaiken isännälleni, voit tulla peremmälle." Mies tokaisi rennosti, päästäen sitten toisen peremmälle. "Täällä on hieman hämärää, mutta sytytän pari kynttilää olohuoneeseen." Haul totesi, johdattaen toista olohuonetta kohti, pysytellen kuitenkin tuon rinnalla.
"Ah ja niin..." Mies totesi, kuin olisi muistanut juuri jotain. "Ajattelin antaa sinulle sen mahdollisuuden puhua... hänelle, pyytää anteeksi vai miten se oli?" Haul totesi, samalla kun he seisoivat olohuoneen ovensuulla.
"Niin sekä, unohdin mainita. Minuun ei ole luottamista, jos sitä ei ole ansainnut." Tämä virnisti, samalla kun ääni muuttui siksi aavemaisenkaikuvaksi ja olohuone täyttyi siitä sinisestä hohteesta, jota Haul aaveena tuotti. Sininen välke osui myös miekanterään, jota Jack piteli kädessään.

//Mulla käy Kalmaa niin sääliksi D: //
Janni
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 26 Kesä 2015, 23:38

Kalma oli jäännyt odottamaan kiltisti ulos että Haul saisi asiansa esitettyä ystävällensä ja ei oikeastaan mennytkään kauaa kun Haul jo kurkisti oven takaa kehottaen aavekoiraa astumaan sisälle. Kalma hymähti ja teki työtä käskettyä astellen Haulin edeltä sisälle, kun Haul itse sulki oven ja lähti sitten uutta tuttavaansa johdattamaan peremmälle.
"Ei tarvitse, näen ilmankin." Kalma hymähti Haulin kohteliaaseen tarjoukseen laitella kynttilöitä olohuoneeseen että vieras näkisi paremmin. Se oli turhaa, Kalma näki vallan hyvin pimeässä. Kalma katsoi Haulia kun tuo kävi puhumaan, kuin muistaen jotakin, anteeksi antamisesta tälle henkilölle. Kalma kurtisti kulmiaan kysyvänä ja pieni epäilys heräsi aavekoirassa jo sillä sekunnilla. Mitä anteeksi annettavaa hänellä oli Luvonille? Henkilö jota hän ei tuntenut. Kalma oli käymässä kysymään mitä Haul oikein puhui, kun Haul kävi paljastamaan oikeat kyntensä sanomalla ettei häneen kannattanut luottaa laisinkaan muuttuen samalla aineettomaksi, jolloin Kalma näki pimeydessä seisovan miehen.. joka oli harvinaisen tuttu.
"SINÄ VALEHTELIT!" Kalma ärähti mulkaisten Haulin päälle harvinaisen loukkaantuneena, vihaisena ja raivoisaan. Kalma oli täysin luottanut Hauliin ja nyt tuo mies puukotti selkään.. kuin ensinmäinen isäntänsä, josta Haul oli maininnut muutamalla sanalla.
"Puhuit siintä kuinka kasvatti-isäsi puukotti sinua selkään ja nyt sinä teet saman!?" Kalma kysyi Haulilta jatkaen äristen ja hiljaa muristen kurkusta.

"Oletteko puhuneet jo asiat halki?" Jack kysyi lähes myhäillen itsekseen pyöräyttäen kädessään olevaa miekkaa ja katsoi Kalmaa harvinaisen tyytyväisenä, mutta vain siksi että saisi kohta upottaa aseensa rakin lihaan. Antaa sen ulista ja valittaa tuskaansa oman aikansa, kunnes olisi viimeistelyn hetki. Haul saisi ravintonsa.
"Ja Haul.. olet todella kultainen ystävä, alan pitämään sinusta aina vain enemmän.. kun toit näin ihanan lahjan." Jack totesi Haulille astuen nyt Kalmaa kohden, joka astui askeleen jos toisenkin taaemmas lopulta yrittäen teleporttaamalla karkuun. Jack ei edes ehtinyt hymähtää kun itse oli jo perässä oman teleporttaus kykynsä kanssa ja iski Kalman kädestä kiinni pitäen voimalla lattiaa vasten.
"Et pääse karkuun.. pidän huolen että tämä on hautaisi koira." Jack naureskeli suoristautuessaan ja katsellessaan kuinka Kalma köhien keräsi itseään ylös lattialta.
"Toivottavasti sinua ei Haul haittaa jos en tee tätä nopeasti?" Jack kysyi vilkaisten Haulin suuntaan samalla kun yritti pistää Kalmaa käsivarteen kuitenkin epäonnistuen siinä. Kalma oli kuitenkin nopeudessa se voittava.

// Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis ^^` //
suskari
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 05 Heinä 2015, 20:40

Haul hymähti hiljaa Kalman äristessä kuinka hän oli valehdellut ja kuinka hän puukotti selkään, kuin hänen entinen otto-isänsä. Haulin virne laski. "Et tiedä mistä puhut... ja sitä paitsi, et ole ensimmäinen jolle olen valehdellut, joten älä luule olevasi mitenkään erityinen." Mies totesi, kääntäen sitten katseensa Jackiin, joka kyseli jo olivatko he puhuneet tarpeeksi. Virne palasi Haulin huulille toisen kehuessa häntä kylliksi. "Ajatelinkin että pitäisit lahjastani." Tämä myhäili takaisin.
Kalma näytti ottavan pari askelta taakseen, ennen kuin katosi, mutta niin teki myös Jack, joka puolestaan pakotti Haulinkin katoamaan. Mies hajosi usvaksi ja ilmaantui kaksikon viereen, Jack oli niskanpäällä.

Haul kallisti päätään nähdäkseen Kalman kiemurtelevan Jackin otteessa. Miksei toinen vain muuttunut koiraksi ja olisi vain aave? Miekka ei voisi niin vahingoittaa tuota? Haul jäi vain odottamaan ja seuraamaan tilannetta sivusta.
"Ei toki, pidä hauskaa niin kauan kuin tahdot, mutta pidä huoli että teräni on se joka lopulta tappaa hänet."

//Olen palannut! //
Janni
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 05 Heinä 2015, 23:20

"Minä tiedän.." Kalma myrahti hampaidensa välistä katsoen Haulia harvinaisen murhaavasti. "Olet alentunut samalle tasolle, mitä sinä vihasit." Kalma jatkoi Haulille sanojaan syyttäen tuota kuin mikäkin yleinen syyttäjä ja jos totta puhuttiin Kalma puhui asiaa, ainakin näin omasta mielestään. Lisäksi hän yksinkertaisesti vihasi Haulin kaltaisia henkilöitä, jotka käyttivät muiden ystävällisyyttä hyväkseen.
"Olet todellakin ansainnut vankilasi." Kalma totesi vielä perään, jolle Jack hieman pyrskähti hiljaa. Hän ei käynnyt tähän keskusteluun puuttumaan kerta se oli Haulin ja Kalman välistä, mutta silti koira teki itsestään pellen. Ainakin näin Jackin silmissä. Eikä Haul pahemmin vankilassa ollut, ei ainakaan Jackin omistuksessa.. mies sai kulkea miten tahtoi kunhan vastasi kutsuun, eikä pakoilisi häntä.

"Älä huoli, varmistan vain ettei hän kuole liian nopeasti." Jack totesi Haulille hymähtäen sillä se olisi aivan liian tylsää tappaa vihaamansa henkilö nopeasti ilman tuskaa. Etenkin kun Jack oli kärsinyt senkin edestä.. menettänyt kaiken rakastamansa ja nyt koira leikki kotia hänen kustannuksellaan. Se ärsytti tuomittua miestä suuresti ja Jack vilkasi Kalma suuntaan yrittäen lyödä tuota rintakehään miekallaan, mutta jälleen koira peruutti pois tieltä.
"Taistele.. hoidetaan tämä pois." Jack totesi Kalmalle, joka vaikutti olevan enemmänkin pako kannalla kuin halukas taistelemaan. Etsi tietä pois pääsyyn, mutta sitä Jack ei suonnut muuta kuin hänen itsensä läpi. Mies pyöräytti asetta kädessään ja hyökkäsi nyt kunnolla aavekoiraa kohden vain sivaltaakseen tuon ruumiiseen haavoja, iskeä jalkoihin ettei koira olisi niin ketterä liikkeissään. Jack tällä kertaa onnistui agresiivisesessa hyökkäyksessään ja tunsi kuinka Haul leikkasi lihaa vaatteiden läpi aavekoiraa, samalla kun tuin huudot kaikuivat huoneessa osumista. Kalma ei kuitenkaan tähän peliin kauaan ryhtynyt vaan muuttui koiraksi välttäen sivusuuntaisen iskun rintaansa samalla ja yritti Jackin jalkojen ohi. Jack hymähti ja kohotti asettaan ylös pistääkseen koiraa kylkeen, mutta se sojahti läpi kuin koira olisi ollut ilmaa. Jack kohotti kulmiaan, mutta katsoi sitten Haulia.
"Ota se kiinni!" Jack ärähti Haulille olettaen tietenkin että aineeton voisi koskettaa aineettomaan ja toisinpäin.

// On ollutkin jo ikävä >8D Voidaa mun puolesta sopia et Haul pystyy koskemaan aineetonta Kalmaa, koska se kuulostaa iha loogiselta. //
suskari
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 06 Heinä 2015, 03:15

Kalman sanat kolahtivat ikävästi Hauliin, mutta tämä teki parhaansa ettei näyttänyt heikkoitta. Olisi parasta vain antaa toisen sanojen syytää ohi korvien, jos tuo innostuisi sättimään häntä enemmän.
Haul seurasi sivusta Jackiä ja Kalmaa. Hänen toverinsa yritti saada koiraa leikkimään tuon kanssa, jotta touhusta tulisi hauskempaan, mutta Kalma ei kuitenkaan vaikuttanut innokkaalta. Tuo väisteli Jackiä ja muuttui lopulta koiraksi, niin kuin Haul oli uumoillut. Jack olisi saanut seuraavan iskun osumaan, jos vain eläin ei olisi ollut aineeton ja miekka valahtanut siitä läpi. Haul hätkähti Jackin ärähdystä ja totteli ennen kuin ehti kunnolla pohtia loppuun, voisiko hän koskea toista aineetonta otusta? Vastauksen mies sai seuraavassa hetkessä, kun tunsi turhin sormiensa välissä. Tunne sai Haulin hämmästymään ja nopeasti tämä yritti puristaa kätensä nyrkkiin ja tarra<ta koiraa niskasta.
Ei hän ollut tälläisestä ennen tiennyt, olivatko he loppujen lopuksi edes aineettomia? Kuin he olisivat irrallaan kuolevasiten maailmasta, mutta kuitenkin olisivat siellä siltikin.

//Awwwws :D //
Janni
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 06 Heinä 2015, 09:30

Kalma oli jo melkein toivonut pääsevänsä karkuun tulevasta teurastuksestaan kun tunsi käsien hamuilevan hänen niskakarvojaan, jolloin koira käänsi päätään ja näki Haulin. Se oli todella... yllättävää, kuten myös Haul, ei Kalmakaan koskaan ollut joutunut tilanteeseen jossa joku olisi päässyt koskettamaan häntä aineettomana. Mutta toisaalta he kumpikin olivat aineettomia ja kuolleita, joten kai siinä jotakin järkeä oli että kaksi aineetonta pystyivät toisiaan koskemaan. Tässä tilanteessa se ei kuitenkaan ollut hyvä juttu kun Haulin sormet kiertyivät koiran niskakarvoihin kiinni, josta mies sai otteen, ja jolloin Kalma ulvahti muristen hampaitaan paljastaen toiselle aaveelle yrittäen pyristellä Haulin otteesta irti ja samalla kun yritti terävillä hampaillaan tarrautua aaveen "lihaan" kiinni että pääsisi puremaan miestä, jotta tuo päästäisi irti.

Jack oli siinä vieressä seistessään yllättynyt tapahtumasta.. Hän oli vain olettanut että tälläinen saattoi olla mahdollista, mutta se näköjään oli. Haul pystyisi koskemaan Kalmaan vaikka tuo olisi aineeton ja Jack puolestaan kun koira olisi fyysinen. Kalma ei todellakaan tulisi pääsemään täältä elävänä.
"Näyttää siltä ettet jää Haul aivan toimeettomaksi." Jack totesi Haulille myhäillen seuraten sivusta kuinka Kalma yritti kaikin pikku koiran voimillaan repiä itseään irti Haulin otteesta. Yritti jopa purra. "Laita se huutamaan.. pakota se muuttumaan." Jack lisäsi vielä tahtoen että Haul pakottaisi Kalman muuttumaan takaisin fyysiseksi, sillä aineetonta oli vaikea vahingoittaa miekalla saatika sitten tappaa.
suskari
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 06 Heinä 2015, 14:20

Haulin päästessä hämmästyksestään, tiukensi tämä otettaan Kalman niskasta, joka yhtä lailla oli yllättynyt, mutta nyt rimpuili. Mies yritti nostaa koiraa hivenen, ettei tuo saisi kunnolla tukea etutassuillaan latiasta.
Haul ei kerennyt vilkuilemaan Jackin puoleen, joka tyytyväisenä myhäili että sielukin saisi jotain tekemistä. Samalla mies yritti kiertää toisen kätensä Kalman kaulan ympärille, mutta sai vain näykäyksen käsivarteensa. Kipu onneksi sai Haulin reakoimaan nopeasti, eikä koira saanut kunnolla upotettua hampaitaan hänen käsivarteensa. Kipukin oli tullut yllätyksenä, mutta päivän selväähän se nyt oli.

Jack yllytti Haulia, tahtoi miehen pakottaa Kalma vaihtamaan muotoaan. Haul hymähti ennen kuin päätti roikottamisen sijaan iskeä koira lattiaa vasten, painaen nikalla olleen käden tuon kurkulle puristamaan. Voisiko toinen kuolla vaikka olisi aave? Niin Haul ei kuitenkaan tahtonut käyvän, koska silloin ateria menisi sivu suun, mutta hän piti kuitenkin huolen että toisella olisi tukalaa.
Janni
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 06 Heinä 2015, 16:36

Kalma tunsi kuinka hänet nostettiin niskakarvoista pitäen irti lattiasta, eikä koira enään saannut tukea etujaloillaan lattiasta. Kalma alkoi murisemaan ja vinkumaan kuin, no koira konsanaan, alkaen pyristelemään Haulin otteessa. Kalma yritti parhaansa mukaan kääntää itseään niin että olisi päässyt leukansa upottamaan mieheen, mutta Haul kyllä piti siintä huolen ettei koiralle annettu sellaista mahdollisuutta missään nimeässä. Sen sijaan, Jackin sanat kuultuaan, Haul kävi lyömään aavekoiran lattiaa vasten, joka yritti saada puisesta liukkkaasta lattiasta saada edes jotakin tukea, mutta koiran tassut vain raapivat liukasta lattiaa ja nopeasti Kalma sai tajuta olevansa kiinni tiukasti lattiaa vasten.
"Haul.. lopeta tämä--!?" Kalma käänsi päätään Haulia kohden ja yritti puhua tuolle jotakin järkeä, jos tuolla oli jotakin ihmismäistä jäljellä, mutta mies tarrasikin aavekoiran kurkusta kiinni keskeyttäen puheen ja salvaten hengityksen ainakin osittain. Kalma aloitti uudestaan rimpuilun pihisten Haulin otteessa yrittäen kovasti ylös lattialta, mutta se tuntui mahdottomalta vahvemman miehen otteessa. Lopulta Kalma sai tarpeekseen ollessaan jo tukehtumis pisteessä ja vaihtoi muotonsa kiintäeksi, jolloin koira solahti aineettoman Haulin käsien läpi ja pyörähti pystyyn köhien.

Jack valpastui samantien kun Kalma oli uskaltanut kiinteän muotonsa ottaa ja muutamalla askeleella kurosi välimatkan kiinni ja kohotti miekan pistääkseen koiraa ylhäältä käsin. Kalma havahtui tähän ja näki vain kuinka armottomasti Jack oli jo iskemässä häntä ylhäältä selkään. Kalma tietenkin yritti väistää tätä, mutta tassut lipsuivat lattiaa vasten ja miekka upposi koiran kylkeen selkäpuolelta ja tullen ulos vatsapuolelta. Koira huusi ja valitti vinkuen miekan terässä kiinni niin kauan kunnes Jack nosti virnuillen terän irti koiran lihasta yhtä siististi kuin oli osunutkin. Verta alkoi valumaan haavasta lattialle koiran alle ja Kalma yritti päästä liikkelle ja pakoon nilkuttaen.
"Älä suotta vielä karkaa." Jack totesi virnuillen ja otti muutamalla isommalla askeleella aavekoiran kiinni ja polkaisi tuota tuntuvasti suoraan kyljessä olevaan haavaan niin kovaa että koira nousi lattialta ja lensi lyhyen matkan ilmassa. Sinne koira jäikin uikuttamaan karvakasana kohtaloaan.
"Missä on sitkeytesi Kalma? ..et sinä ennen tuollaisesta itkemään käynnyt!" Jack huusi yrittäen pakottaa Kalmaa jatkamaan ja kärsimään niin kauan kun hän itse haluaisi. Hän ei halunnut tappaa koiraa nopeasti. Kalma kohotti päätään lattian tasolta katsoen Jackia.
"E-en halua olla enään sellainen.." Kalma mutisi ja sai Jackin kohottamaan kysyvänä toista kulmaansa samalla kun asteli koiran luokse potkaistakseen tuota uudestaan, mutta tällä kertaa jalka valahti läpi. Jack kurtisti kulmiaan ja katsoi sitten Haulia, jonka oletti jo olevan valmis tähän. Hän tarvitsi Haulia siihen ettei koira karkaisi tuolla ärsyttävällä kyvyllä.

Kalma kampesi itsensä ylös lattialta ja kun Haul oli käymässä hänen kimppuunsa yritti koira käydä puolestaan miehen jalkojen kimppuun repiäkseen ne verille, estääkseen miestä enää liikkumasta.
suskari
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 06 Heinä 2015, 20:11

Jonkin aikaa Haul sai kamppailla henkeä haukkovan koiran kanssa, ennen kuin tuo antoi periksi ja muuttui kiinteäksi. Tunne turkista katosi ja kädet valahtivat Kalmasta läpi, kun tuo kampesi itseään takaisin jaloilleen. Haul ei voinut muuta kuin nousta ylös ja antaa Jackin vuorostaan hoitaa koiran.
Haul pysytteli toverinsa rinnalla, seuraten kuinka toinen esti Kalman pakoyrityksen, upottamalla miekan tuon lihaan. Miekan pisto ei ollut samantien tappava, mutta todella kivulias. Koira kuulostikin nyt enemmän tuskaiselta, kuin vihaiselta, eikä asiaa auttanut Jackin röyhkeä isku, joka lennätti olentoa pienen matkan. Haul seurasi Jackiä kuin varjo, kuunnellen kuinka toinen pilkkasi entistä riivaajaansa, joka nyt puhui ettei halunnut olla enää sellainen. Oliko Kalma muuttunut mies? Siltä se koko illan aikana oli vaikuttanut, mutta tuskin muutos olisi tarpeeksi Jackin silmissä säästämään tuon. Haul tunsi pienen hetken sääliä tätä toista aavetta kohtaan, mutta Jackin jalan osuessa materiaalittomasta koirasta läpi, havahtui sielu takaisn todellisuuteen ja syöksähti jälleen edemmäs.

Niska oli äskettäin ollut hyvä paikka pidätellä koiraa, mutta tällä kertaa Haul ei kyennyt iskemään toista takaapäin, joten tuon terävät hampaat olivat häntä vastassa. Samalla kun mies kurkotti käsillään kohti Kalan niskaan, kävi tuo tämän jalan kimppuun. Haul irvisti kivusta, mutta ei aikonut päästää irti koiran niskasta.
Janni
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 06 Heinä 2015, 22:21

Siinä samassa kun Kalman terävät hampaat upposivat Haulin jalkaan, upottaen ne mahdollisimman syvälle, rupesi aavekoira ravistamaan päätään puolelta toiselle yrittäen aiheuttaa mahdollisimman paljon tuhoa jalkaan, eikä todellakaan ollut päästämässä irti siintä ilman taistelua! Haul oli hänen suurin esteensä päästä pois tästä teurastamosta! Kalma tunsi siinä Haulin jalkaa repiessään kuinka aavemies tarrasi jälleen hänen niskasta kiinni ja yritti repiä pois, mutta Kalma piti otteensa muristen ja ajoittain aina vain uudestaan repiäkseen Haulin jo ennestään revittyä jalkaa, parannellen vain hieman välillä otettaan.
"Puren sinulta jalan irti!" Kalma murisi Haulille hampaidensa välistä ja yritti työntää leukojaan aina vain syvemmälle miehen jalkaan, että pääsisi käsiksi sääriluuhun ja katkaisemaan sen.

Jack seurasi tilannetta sivusta valmiina lyömään aavekoiraa miekallaan, mutta oli silminnähden huolissaan Haulista, jonka koivessa Kalma roikkui kuin verenhimoinen punkki, eikä halunnut päästää irti vaikka Haul tuota yritti repiä.
"Potki sitä haavaan." Jack vihjasi kamppailun ohessa Haulille kerta ei voinnut auttaa ystäväänsä muuten. Hän ei voinnut antaa asetta edes Haulille. Mies oli täysin omillaan ja koiran armoilla vailla kättä pidempää.... ja Kalma oli tottunut tappamaan ihmisiä aina ravinnoksi asti.

// Tämmönen ylläri! KLICK!
suskari
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 06 Heinä 2015, 23:25

Mitä kovemmin Kalma puri, sitä kovemmin puristi Haul otettaan tuon niskalla. Mies yritti parhaansa pidätellä ja repiä koiraa, kun tuo ryhtyi ravistamaan päätään puolelta toiselle, leuat tiukasti jalan ympärillä. Haul ärisi kivun ja ärtymyksen sekaisesti koiralle takaisin, kun tuo uhkasi purra hänen jalkansa irti.
Siinä tuskan ja kamppailun keskellä, Haul ei pistänyt merkille, ettei hän vuotanut verta, sen sijaan haavoista purkautui usvaa, joka leijaili ilmaan ja katosi hiljakseen kadoksiin. Kipu alkoi käydä sietämättömäksi ja Haul alkoi väsyäkin. Jack neuvoi toveriaan potkimaan Kalmaa tuon haavaan, mutta se olisi vaivalloista näin kun koiralla oli tiukka ote hänen toisesta jalastaan ja tasapaino horjuisi heti, jos hän potkimaan ryhtyisi. Voisi mies päästää toisella kädellään Kalman niskasta irti ja yrittää iskeä sillä, mutta Haul oli huomannut sivusilmällään usvan joka valui pois hänestä kadoksiin. "J-Jack..." Sielu yritti varoittaa toista, ennen kuin valahti kontilleen lattialle fyysisenä, siinä toivossa että kipu höltyisi, mutta sen sijaan niin ei käynyt. Koiran terävät hampaat olivat poissa, mutta ne olivat jättäneet pahat jäljet, jotka alkoivat samantien vuotamaan verta.

//Hohooo! Mahtava yllätys, I like it~ //
Janni
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 07 Heinä 2015, 00:46

Jack seurasi huolestuneena kuinka Haul yritti kivuista ja hirvisttävästä tuskasta huolimatta repiä koivessaan roikkuvaa koiraa irti, mutta ei tuntunut saavan mitään tuloksia aikaan. Miehen jalasta valui jotakin usvamaista ainetta ja Haul oli todella pahasti alakynnessä aavekoiraa vastaan.. Lopulta Haul kävi mainitsemaan Jackin nimen, jolloin mies katsoi toista kulmaansa pienesti kohottaen Haulia, jonka oli pakko muuttaa itsensä aineelliseksi että pääsisi irti koiran leuoista.
"Haul.." Jack otti askelia ystäväänsä kohden auttaakseen tuon ylös maasta ennenkuin Kalma olisi heikkona olevan aaveenmiehen kurkussa kiinni. Jack ei tosin ehtinyt kuin kumartumaan ystävänsä puoleen kun Kalma oli hampaat irvessä, muristen ja harvinaisen äkäisenä kääntynyt kaksikon suuntaan. Jack puristi miekkaa kädessään kun koira nyt fyysisena yritti päälle kohteenaan totta kai Haul, joka oli se heikoin tällä hetkellä, mutta Jack heilautti muutaman kerran miekkaa koiraa kohden pakottaen tuon kauemmas ystävästään.
"Sinä et vie häntä minulta, kuten teit viimeeksi!" Jack ärisi koiralle yrittäen päästä pistämään koiraa, mutta loukkaantuneenakin Kalma oli kiitettävän nopea liikkeissään.

"Sanoo mies, joka on tappanut ystäviäni.. lapseni..." Kalma kävi puhumaan samalla kun vaihtoi muotonsa humaaniseksi pidellen vuotavaa kylkeään ja jatkoi ennenkuin Jack ehti mitään sanomaan. "...Ja minä olen edelleenkin valmis antamaan sen anteeksi, jos sinä annat!" Kalma kävi huomauttamaan Jackille vetäen eliittisotilaan hetkeksi aikaa täysin hiljaiseksi, mutta lopulta Jack vain naurahti ääneen pudistaen päätään.
"Vain kuolemasi on anteeksi antosi minulle." Jack huomautti vakavana ja katsoi nyt Haulia. "Pääsetkö ylös?" Jack kysyi ojentaen kätensä Haulia kohden. Kalma laski katseensa Hauliin..
"Kaverisi on huonossa kunnossa, päästä minut niin anna olla." Kalma ehdotti Jackille, joka kevyesti puristi kädessään olevaa miekkaa hetken aikaa vaitonaisena katsoen Kalmaa ja lopulta sitten Haulia, sekä tuon pahasti vuotavaa jalkaa.
"Häivy!" Jack lopulta ärähti Kalmalle, mutta ennenkuin tuo ehti teleportata heitti Jack miekan kohden aavekoiran käännettyä selkää, mutta se ei ehtinyt osumaan vaan kalahti päin seinää ja putosi lattialle kolahtaen. Jack ärähti kovaan ääneen kirosana jos toisenkin.. mutta rauhoitti itsensä nopeasti katsoen Haulia. Mies tarvitsisi hoitoa, joten Jack lähti auttamaan Haulia nojatuolille istumaan... ja lähti herättämään Liluthin avuksi.

// Hyvä että pidät :) Kunhan saisi vielä väriä aikaseksi //
suskari
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 07 Heinä 2015, 15:06

Haul oli olettanut että Kalma käyttäisi tilaisuuden hyväkseen ja pakenisi, mutta viha näytti vievän tuon huomion täysin. Koira yritti vielä hyökätä hänen kimppuunsa, mutta Jack piti huolen ettei niin käynyt. Haul puolestaan hätkähti kyljelleen äkkipikaista Kalmaa. Miehen omat liikkeet saivat kivun jalassa kohoamaan, joka sai miehen irvistämään.
Kivuistaan huolimatta Haul kykeni nousemaan istumaasentoon ja kuuntelemaan sivusta kuinka Jack kävi nyt kiivasta keskustelua. Kuulosti siltä että loppujen lopuksi kummallakin oli syynsä vihata toista. Haul katsahti Kalmaan, joka ehdotti että olisi paras jos Jack päästäisi tuon menemään, jotta tuo itse pääsi huolehtimaan toveristaan. Mies kuitenkin kääntyi katsomaan Jackiä, joka oli avittamassa häntä ylös. "Älä minusta... huoli." Haul sanoi tarttumatta toisen käteen. "H-Hoitele... hänet." Mies lisäsi, samalla kun yritti omin voimin päästä ylös, mutta vaikeaahan se oli.

Haulin sanoista huolimatta Jack päätti antaa olla tällä kertaa ja käski Kalmaa häipymään. Haul loi viimeisen silmäyksen Kalmaan, ennen kuin tuo teleporttasi. "Näin vaivaa tuoda hänet tänne... En minä kuole... muistathan..." Haul tuhahti Jackille, joka nyt auttoi hänet kunnolla pystyyn ja lähti auttamaan olohuoneen puolelle.
Haulin päästyä nojatuoliin istumaan, muutti mies muotoaan aaveeksi, aikeena korjata tilanne, mutta jalasta vuotava veri muuttui takaisin siksi usvaksi. Haul tuhahti haavalleen, ennen kuin Jack palasi Lilluth mukanaan. "Haul herra?" Tyttö kysyi huolestuneen kuuloisena, samalla kun mies palasi fyysiseksi. Tyttö kiiruhti miehen luo ja katsoi ruhjeita lähemmin. "Haen side tarpeet ja... tuota J-Jack herra..." Lilluth kääntyi toisen puoleen. "Jot-ta s-säästäisimme aikaa... voisiteko... hakea vettä?" Tyttö pyysi arasti.
Janni
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 07 Heinä 2015, 17:24

"En silti halua nähdä kuinka ystäväni revitään kappaleiksi." Jack kävi toteamaan Haulille, joka tuntui pitävän tilastaan huolimatta Kalman henkeä arvokkaampana kuin omaansa. Kyllä Jack toisaalta ymmärsi miksi Haul tahtoi Kalman, mutta nyt sillä ei ollut mitään väliä jos Jackilta kysyttiin. Hän ei halunnut uhrata Haulia yhtään enempää. Kerta Kalma oli pystynyt puremaan aavetta niin miksei se pystyisi myös tappamaan Haulia?

Jack palasi Liluthin kanssa takaisin olohuoneeseen, joka ymmärtävästä syystä oli huolissaan Haulista, sillä Haul oli ehkä loukkaantunut ensinmäistä kertaa miekassa olemisen aikana. Eikä kyllä näyttänyt siltä parhaimmalta juuri nyt. Liluth katsoi Hauln ikävän näköistä haavaa ja sitten pyysi Jackiä hakemaan vettä arasti ja varovasti, ilmeisesti peläten että Jack kävisi päälle. Ehkä... jos äänensävy olisi ollut toinen ja tilanne aivan toinen, mutta nyt Jack vain kääntyi ja lähti hakemaan vettä keittiöstä kaataen sitä kattilaan ja alkoi lämmittämään sitä jahka oli saannut tulen syttymään. Jackilla meni siis hetken aikaa saada vesi kiehuvaksi että mahdolliset bakteerit ja taudit kuolisivat vedestä pois.
Jonkin ajan päästä Jack saapui olohuoneeseen sangon kanssa, jossa oli kuumaa vettä ja laski sen Liluthin lähelle.
"Anteeksi että kesti.." Jack pahoitteli ja katsoi Haulia. "..En olisi saannut ilman sinua pidettyä sitä täällä, enkä halunnut että se repisi sinua lisää." Jack puhui Haulille hieman pahoittelevaan sävyyn että aavekoira oli päästetty karkuun. Tuon sanottunaan Jack kumartui hieman Haulin jalan luokse ja tarrasi repaleisesta housun lahkeesta kiinni ja repi sen auki hyvinkin kovakouraisesti että Liluth pääsisi hoitamaan.. kerta tuosta nyt oli vahingossa tullut myös hoidosta vastaava.
suskari
 

EdellinenSeuraava

Paluu Länsikujat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron