Ghosts || Suskari

Länsikujat sijaitsevat kauimpana linnasta. Täälläpäin asustaa yleensä köyhin väki ja länsikujat ovat tunnettuja hämäristä hiippareista. Länsikujat tuhoutuivat täysin palossa, ennen toisen tannersodan alkua, kiitos haltioiden hyökkäyksen. Nyttemmin, kun tannersota on päättynyt, on länsikujia alettu rakentamaan uudestaan. Siltikin, alueelta löytyy yhä palaneita raunioita, vaikka uusia rakennuksia on alkanut kohoamaan sinne tänne.
Länsikujilta on helpointa livahtaa kylän alla risteileviin, valtaviin viemäriverkostoihin. Osa verkostosta on ihmisten itse rakentamaa, osa taas luonnon muovaamaa, niin käytäviä kuin luoliakin. Tätä kautta ei kuitenkaan tiettävästi pääse kylään sisälle, vaikka käytävä muurien alitse olisi helpoin tapa livahtaa sisään. Mutta sellaista ei kuitenkaan ole olemassa vai onko?

Valvoja: Crimson

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 07 Heinä 2015, 20:15

Sillä välin kun Jack haki vettä, haki Lilluth sidetarpeet ja varmuuden vuoksi neulan ja lankaa. Tyttö palasi aikaisemmin kuin Jack ja polvistui Haulin jalan viereen. Mies oli painanut päänsä selkänojaa vasten, yrittäen hengittää rauhassa kivusta huolimatta, joka oli onneksi hivenen höllännyt. Mies sulki silmänsä hetkeksi. "Haul herra, älkää levätkö vielä. Vuodatte yhä pahasti." Lilluth varoitti. "En minä kuolemassa ole." Haul tuhahti. Kuolemattoman oli kenties vaikea käsittää tilanteen vakavuutta.
Haul kuitenkin totteli ja piteli silmänsä auki ja katseli nyt kuinka Jack asteli huoneeseen vesisangollisen kanssa. Haul hymyili vinosti toverilleen, joka kiitti häntä avusta. "Milloin sinusta on tullut moinen lirkuttelija?" Mies hymähti, ennen kuin Jack kumartui repimään hänen housun lahjettaan auki. Toinen oli hitusen kovakourainen ja sai Haulin irvistämään kivusta. "Jack, varo vähän!" Mies parahti, puristen tuolin käsinojaa, kuin se muka helpottaisi.
Haavan ollessa nyt näkyvillä paremmin, Lilluth kasteli kiireesti puhtaan rätin Jackin tuomaan veteen. "Tämä kirpaisee pienesti." Tyttö varoitti miestä, ennen kuin varoen painoi kostean rätin jalan pahimman näköista haavaa vasten. "P-Pienesti?!" Haul huudahti kivun sekaisesti. "J-Jack herra, onko teillä v-väkevää alkoholia missään?" Lilluth kysyi, samalla kun ignoorasi Haulin.
Janni
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 07 Heinä 2015, 21:57

"Ehkä siintä asti kun sain ystävän rinnalleni?" Jack vastasi Haulin kysymykseen hymähtäen hieman takaisin. Jackista oli hieman hassua että Haul edelleen tuntui hieman karttavan heidän välistä sidettä tai sitten Haul halusi vain omaan sarkastiseen tapaansa vain kiusata, jälleen kerran. Haulilla tuntui olevan pienimuotoinen pakkomielle kiusata häntä. Mutta nyt Jack pääsi maksamaan hieman takaisin päin.. Jack ei voinnut olla pienesti itsekseen virnuilematta kun Haul kävi ärähtämään hänelle turhasta kovakouraiduudesta.
"Anteeksi, mutta haavasi on helpompi hoitaa kun sen näkee paremmin." Jack pahoitteli virnuillen nähden vasta nyt sen kaiken tuhon mitä Kalma oli saannut aikaiseksi. Haava oli todella syvä ja voisi sanoa että jalka oli aivan riekaleina ja revitty.. jos Kalma olisi saannut jatkaa niin se tosiaan olisi repinyt Haulin jalan poikki. Jack astui taaemmas että Liluth pääsi jatkamaan tästä omien taitojensa mukaan.

"Valitat kun pieni lapsi." Jack totesi Haulille virnuillen kun tuo kävi huutamaan kun Liluth kävi painamaan vedessä kastetun liinan haavan päälle ja katsoi sitten Liluthia, joka kyseli alkoholin perään. Jack mietti hetken aikaa.. ei hänellä nyt lääkitykseen sopivaa alkoholia ollut, mutta kai hänellä jotakin vastinetta löytyisi. Mitään sanomatta Jack kävelikin viina kaapillensa käyden hetken pulloja läpi, kunnes löysi jotakin sopivaksi luokiteltavaa ja otti sen käteensä kävellen kaksikon luokse, ojentaen pullon Liluthille.
"..Toivottavasti paranet tuosta normaalilla tavalla." Jack pohti ääneen katsellen Haulia, sillä eihän mies suinkaan lihallinen enään ollut vaan aave. Jackilla ei ollut mitään hajua parantuiko Haul samalla tavalla kun he "kuolevaiset". Kalma kyllä kykeni parantumaan normaalisti, mutta sen saattoi laittaa sen piikkiin että koiralla oli fyysinen keho johon koira oli kytköksissä.
"..Ja muutenkin, uskallanko päästää sinua enään Kalman kimppuun? En pysty auttamaan sinua silloin." Jack puhui, mutta vain siksi että Haul pysyisi hereillä ja ehkä saisi muuta ajateltavaa kuin jalkansa.
"En haluaisi menettää sinua vahingossakaan sen koiran hampaisiin." Jack myönsi.
suskari
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 08 Heinä 2015, 00:24

Haul irvisti Jackille takaisin tuon vinoillessa hänelle, toki saattoihan se vain olla kivustakin johtuvaa, mutta toisen sanojen myötä lopetti mies valittamisen siltä osin. Lilluthin kysymyksen johdosta Jack käväisi pikaisesti hakemassa alkoholipullon viinakaapistaan ja kiikutti sen sitten tytölle, joka oli miltei valmis puhdistuksen ensimmäisestä vaiheessa.
"Toivotaan... Tuskin voin muuttua aavemaiseen muotooni ennen kuin haavat umpeutuvat..." Haul totesi Jackin sanoihin. Toivottavasti siinä ei kuluisi kauaa, hän tiesi voimiensa ehtyvän nopeammin fyysisessä muodossa. Hän ei voisi pahemmin niitä säästelläkään, siteet tulisivat pitämään haavat suojassa ja ne vain valahtaisivat pois, jos hän aaveeksi muuttuisi.

Haul päästi tuhahduksen suustaan Jackin huolehtiessa, olisiko häntä hyvä päästää enää Kalman kimppuun. "Olen ystäväsi, en suojattisi... Älä minusta turhaan huoli, tiedän mitä minulla on vastassa tulevaisuu- AAAAAAAH!" Mies totesi toisen huoliin, mutta loppu muuttui vain huutamiseksi, Lilluthin ryhtyessä puhdistamaan haavoja alkoholilla. "A-Anteeksi Haul herra." Tyttö hätkähti toisen reaktiota, mutta ei voinut muuta kuin jatkaa, samalla kun Haul takoi nyrkillään nojatuolin käsinojaan hammastaan purren.
Janni
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 08 Heinä 2015, 01:20

Niin tietysti, heillä oli vielä vastassa aika Haulin parantumisen suhteen. Sillä jos Haul ehtisi ennen haavan parantumista muuttumaan aineettomaksi niin tuon haavoja ei voinnut sitoa, tai hoitaa.. mikä taas tiesi sitä että Jackin olisi pakko hankkia Haulille uudestaan ravintoa. Jack ei kävisi sitä vielä mielellään tekemään, sillä nopeasti tapetut ruumiit muutamien viikkojen takaa pyörivät yhä kansan suussa. Tai niiden suussa, jotka tiesivät asiasta. Joku verenhimoinen jahtasi kaupungin friikkejä ja monet friikit halusivat tekijän tyrmään. Ihmiset taas eivät paljoa välittäneet kummajaisten kohtalosta, vaikka takaraivossa oli pelko ettei tämä sarjamurhaaja tyytyisi vain friikkeihin, vaikka se kuvitelma oli aivan väärä. Ei Jack kävisi ihmisten kimppuun.

Haul ryhtyi vakuuttelemaan ettei Jackin tarvisi olla huolissaan, sillä Haul tiesi nyt mitä oli vastassa.. ja tämän enempää Haul ei ehtinyt puheitaan jatkamaan kun Liluth kastoi Haulin jalassa olevaa haavaa alkoholilla ja mies kävi kärvistelmään tuskissaan hakaten nyrkillä tuolin käsinojaa. Jack katsoi hieman säälivästi miestä, mutta ei käynnyt nyt sanomaan mitään. Sen sijaan Jack odotti että Liluth saisi haavan puhdistettua ja kun se oli tehty auttoi Jack Haulin jalan kuivaamisessa ja sitomisessa sen verran mitä nainen tarvitsi.
"Voit siivota samalla lattian verestä.." Jack kävi käskemään kun Liluth oli saannut haavan hoidettua, sillä lattialla tosiaan oli verta taistelun jäljiltä. Jack itse katsoi Haulia. "Tarvitseko mitään?" Jack kysyi Haulilta jos mies huolisi jotakin.
"...Ja meinaatko siinä nukkua?" Jack kysyi vielä perään kerta Haul ei aikonut miekaksi mennä ja ainoa sängyksi laskettava oli hänen huoneessaan.
suskari
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 08 Heinä 2015, 14:23

Haul sai vaikeroininsa kuriin ja seurasi hiljaa kuinka Lilluth sai haavat puhtaiksi. Jackin avustuksella tyttö sitoi puhtaat siteet haavojen suojaksi, jotka myös puristivat erillään olevan lihan ja ihon yhteen. Kipu ei ollut täysin kadonnut, mutta hellittänyt huomattavasti.
Jack antoi Lilluthille tehtäväksi siivota lattiat verestä, johon tyttö nyökkäsi ja keräsi ylijääneet sidetarpeet, sekä otti vesisangon mukaansa ja viiletti keittiöön.
Haul retkautti päänsä selkänojaa vasten, huokaisten syvään, ennen kuin Jack uteli tahtoiko hän mitään. "Sielu jos toinen olisi mukavaa naposteltavaa, mutta se ei ole mahdollista nyt." Mies hymähti vastaukseksi. Jack kysyi vielä aikoiko hän nojatuolissa nukkua. "En ole nukkunut yli neljäänsataan vuoteen." Haul totesi ääneen, oli niin outoa ottaa kaikki kuolevaisen tarpeet huomioon, nyt kun hän ei voinut muuttua aineettomaksi aaveeksi. Hän oli fyysisenä verta ja lihaa aivan kuin kuka tahansa muu, mutta aaveeksi muuttuminen aina pyyhki kaikki tarpeet pois koko kehosta.
"Sinulla on vain yksi vuode ja se on sinun, enköhän pärjää ihan hyvin tässäkin?"
Janni
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 08 Heinä 2015, 14:49

Haul kävi vastaamaan että muutama sielu tekisi aaveelle terää, mutta se ei ollut mahollista juuri nyt kun jalka oli paketissa ja voisi revetä riehumisesta uudestaan ja käydä vuotamaan. Se ei tekisi Haulille juuri nyt laisinkaan hyvää.
Nukkumiseen Haul tokaisi ettei ollut nukkunut kertaakaan neljäänsataan vuoteen. Sitä Jack ei epäillyt, mutta nykyisessä tilassaan ja loukkaantuneena Haul tarvitsi sitä. Lepo ja uni olivat kuitenkin paras lääke vaivaan kuin vaivaan.
"Jos niin sanot." Jack hymähti Haulin vastaukselle että Jack saisi pitää sänkynsä ja Haul itse nukkuisi nojatuolissa jalkansa kanssa. Hetken siinä vielä seistyään Jack kääntyi ja lähti hakemaan lattialla makaavan tyhjän aseen kahvan noukkien sen maasta ja käveli ojentamassa sen Haulille. Nojatuolista hänen makuuhuoneeseensa oli kuitenkin sen verran matkaa että Haul saattaisi pakosta palautua miekkaan ja no sitä kukaan halunnut.
"Missä sinä siihen koiraan törmäsit?" Jack kävi kysymään. Tietenkin Kalma oli yöliikkuja ja tuon löysi yöllä kaikkein varmiten metsästä tai muualta, mutta Haul oli kapakkaan lähtenyt.. ja no Kalma ei ollut juomamiehiä.. koiria. Kapakkaan aavekoiraa ei yksin oikeastaan saannut lähtemään.
"...Ja ole jatkossa varovainen kadulla, ettei käy päällesi." Jack varoitteli Haulia Kalmasta peläten että koira kävisi yksinään matkaavan Haulin kimppuun.
suskari
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 09 Heinä 2015, 00:10

Jack päätti antaan Haulin nukkua nojatuolissa, niin kuin tuo halusi. Ei mies enää muutenkaan tahtonut tuolista nousta jalkansa takia. Jack noukki miekankahvan vielä lattialta Haulin huostaan, joka jätti sen lepäämään syliinsä.
Jack uteli vielä missä hän oli Kalmaan törmännyt. "Länsikujilla, en ole kuitenkaan aivan varma asusteleeko hän siellä." Mies kertoi. "Mutta hän ilmaantui muurin läpi, ehkä se oli oikoreitti?" Haul lisäsi.
"Kyllä kyllä, nappaan ensikerralla pistomiekkasi mukaan, ehkä se rauhoittaa mieltäsi?" Haul totesi hymähtäen toisen jälleen huolehtiessa hänen peräänsä.

"Ai niin, Kalma kertoi mielenkiintoisia asioita, meidän kuluttaessa aikaa kapakassa." Mies yllättäen muisti. "Säästänkö kertomukseni huomiselle, tarvitsenko lepoa?" Haul kuitenkin kysyi, ehkä hieman vinoilevalla äänellä. Toinen tosiaan tuntui huolehtivan hänestä liikaa, mutta niin kai ystävät tekivät?
Janni
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 10 Heinä 2015, 00:10

"Kyllä, se koira asuu siellä." Jack kävi vastaamaan Haulin pohdintoihin asuiko koira länsikujilla päin kerta koira oli siellä päin liikkunut, ilmeisesti kotiin palu aikeissa. Nyt saisi palata reikä kyljessä kotiinsa haavojaan nuolemaan.. ja Jack toivoi että koira pitäisi turpansa kiinni tästä kohtaamisesta. Tosin heillä oli sanaton sopimus pitää turvat kiinni pitää mahdollisista yhteenotoista, sillä kumpikaan ei halunnut virkavaltaan sotkemaan asioita. Asia oli heidän kahden välinen.
"Huomattavasti." Jack kävi toteamaan Haulille kun tuo ehdotteli Jackin omaa pistomiekan matkaan ottamista, jotta Jack saisi mielenrauhan. Ei Jack voinnut sille mitään että hän kantoi huolta Haulista.. olihan mies yksi niistä harvoista ystävistä miehelle ja olisi sääli menettää mies Kalmalle. Kalma oli kuitenkin todistanut kykenevänsä vahingoittamaan Haulia jopa aaveena. Haul ei pääsisi koiraa pakoon aineettomaksi muuttumalla, korkeintaan miekaksi muuttumalla ja silloinkin Haul olisi koiran armoilla.
"Sait kuitenkin jo nyt nenillesi." Jack lisäsi vielä.

Jack kohotti kulmiaan kun Haul kävi mainitsemaan että tuo oli saannut jotakin tietää Kalmalta kun he olivat olleet kapakassa kahdestaan. Jackin mielenkiinto heräsi, mutta Haul pudotti sen rytisten alas omilla sanoillaan. Jack naurahti hieman loukkaantuneena. "Jos kerta jakst höpistä noin niin etköhän sinä muutaman maukkaan uutisen jaksa kertoa." Jack totesi Haulille asettuen itse istumaan alas nojatuolille.
"Joten ole hyvä ja kerro." Jack kehotti.
suskari
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 10 Heinä 2015, 01:42

"No miksi emme ole aikaisemmin lähteneet metsästämään häntä?" Haul kummasteli kulmat kurtussa, kun Jack myönsi tietävänsä Kalman asustelevan länsikujilla. He olisivat voineet yrittää saada koira nalkkiin jo monta kertaa näiden kuluneiden viikkojen lähes kuukausien aikana.

Haul hymähti vinosti, kun sai vielä luvan kertoa asiansa Kalmasta, vaikka se loppujen lopuksi ei niin tärkeää tietoa ollut. "No jaa, ei se mitään maata mullistaavaa ole, lähinnä jotain millä voin viihdyttää itseäni." Mies totesi sillä tutulla kiusoittelevalla tavallaan. "Kalma meni mainitsemaan, että hänellä on vaimo ja lapsi, en tiedä oletko tietoinen, mutta periaatteessa se tekee sinusta... isän." Haul kertoi virnistäen. Vaikka mies oli vielä lievissä kivuissa ja uupunut, kyllä tämä silti jaksoi pitää hauskaa.

//Luhyttämeh :< //
Janni
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 10 Heinä 2015, 02:17

Haul ryhtyi heti ensinmäisenä kyselemään mikseivät he ole kertaakaan yrittäneet saada Kalmaa nalkkiin koti nurkillansa. Jack hymähti hieman vaivautuneesti. "Siihen on syynsä." Jack totesi ehkä turhankin salamyhkäisesti Haulille. Niin hänellä oli omia syitä, ja enemmän kuin yksi, miksei hän ollut näinä päivinäkään vain kävellyt Kalman kotiin tappanut takkuturkkia ja ripustanut seinälle.

Haulin seuraaville sanoille Jack kohotti toista kulmaansa kysyvästi kun mies kertoi ettei tieto välttämättä niin tärkeää ollut, vain lähinnä vain jälleen kerran tapa kiusata häntä. Jackin olisi tässä vaiheessa mieli lyödä käsi naamallensa ja voivotella aave parka maanrakoon asti. Välillä vain tuntui että Haul vain teki sen kaiken kiusan vain tahallaan, ärsyttääkseen häntä omaksi huvikseen. Jack huokasi aikoen kuitenkin kuunnella mitä aave pirulla oli kerrottavaa. Haul meni mainitsemaan että Kalma oli kertonut Haulille omistavansa perheen ja Jackin kasvoille piirtyi hieman kieroleva virne, juuri sellainen mikä kertoi miehen jo tietävän asian, mutta se laski nopeasti kun Haul kävi mainitsemaan että Jack oli lapsen isä.
"Tiedän kyllä että koiralla on perhe ja vaimo." Jack kävi myöntämään hiljentyen hetkeksi aikaa siintä lapsi asiasta, mutta tuskin se Haulia liikuttaisi. "Ja kyllä olen lapsen isä. Onko siinä jotakin pahaa?" Jack kysyi Haulilta astetta vakavampana, eikä ollut valmis kuulemaan asiasta juurikaan humoristisia kommentteja.

// ei mittää, itelläkin ku nugguttaa mut pakko vastata (D //
suskari
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 10 Heinä 2015, 14:45

Haul kohotti toista kulmaansa Jackin myöntäessä että oli tietoinen Kalman perheestä ja kuulosti vakavalta puhuessaan oliko isyydessä jotain pahaa. "Ei siinä mitään pahaa ole että olet isä, ennemminkin se että Kalma leikkii lapsen isää, joka on verisuvultaan sinun." Mies vastasi, jättäen kiusaamiset sikseen, koska näki ettei toinen ollut sillä tuulella juuri nyt. "Hän kertoi parantannensa tapansa ja ehkä hieman katuvan mitä teki sinulle, mutta ei se minusta tunnu katumukselta, jos hän edelleen käyttää kehoasi hyväkseen perheen perustamisella." Haul vielä lisäsi.

Lilluth oli sillä välin päässyt lattian putsaamiseltaan olohuoneen ovelle asti ja katseli kaksikkoa sivusta. "Anteeksi, mutta... voinko siivota olohuoneen? En tahdo häiritä, jos teillä on jotain kesken." Tyttö uteli, saaden Haulilta silmäyksen osakseen. "Minun puolestani kyllä." Haul totesi, vilkaisten kuitenkin vielä Jackiä.

//Miten nii pakko :D //
Janni
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 10 Heinä 2015, 20:33

Haul myönsi ettei isänä olemisessa ollut mitään pahaa, mutta päinvastoin siinä kuinka Kalma lerputteli menemään hänen kehollansa ja leikki kotia. "En minäkään siintä pidä, mutta parempi lapsen on olla äitinsä luona." Jack myönsi, vaikka olisi enemmin mielummin itse kasvattanut lapsensa, vaikka sitten hammasta purren yhdessä Ednan kanssa, mutta mustalainen ei ollut samalla kannalla. Eikä Jack tosiaan vain voinnut noin vain kävellä Kalman kotiin ja ottaa lasta.
"Hah! Jos se koira koskaan muuttuu niin olen lehmä!" Jack nauroi kun Haul meni mainitsemaan kuinka Kalma Haulin kuuleman mukaan oli muuttunut mies. Jack ei sitä halunnut uskoa. Hän näki edelleen vain sen murhaaja koiran Kalmassa, vaikka tuo mitä väittäisi ja ainoa syy miksi koira olisi tappamista vähentänyt, oli vain se kun oli pakko. Muuten Kalma menettäisi henkensä tässä kaupungissa hyvin nopeasti.
"Ja lentävä sellainen jos se koira mitään anteeksi antaa." Jack hymähti ja tokaisi vielä perään. "Enkä näe mitään syytä olla hyväksymässä, vain sen koiran kuolema on tarpeeksi hyvä hyvitys siintä mitä minä olen kokenut." Jack tokaisi ollen täysin tosissaan kantansa kanssa. Hänellä ei ollut aikomustakaan kuunnella aavekoiran anteeksi aneluja.
"Mitä koiran perheeseen tulee.. Sillä on vain yksi veriperillinen, hänen nykyisen vaimonsa kanssa hän ei ole saannut lapsia." Jack paljasti ja käänsi sitten katseensa Liluthiin, joka seisoi siious tarvikkeidensa kanssa olohuoneen ovella ja kysyi lupaa päästä siivoamaan. Jack hymähti ja nyökkäsi antaen puoli haltialle luvan tulla suorittamaan askareensa. Ei niistä mitään haittaa ollut ja Liluth ei ollut asioita levittämässä.

"Liluth..?" Jack kysyi kesken naisen askareiden ja odotti että Liluth oli saannut huomionsa häneen. "Käyn huomenna kaupungilla ostoksilla, toivon että tulisit mukaan." Jack ilmoitti Liluthille vain taka-ajatuksenaan ottaa nainen kantajaksi. Ruokavarasto pitäisi kuitenkin täyttää, etenkin kun Haulkin oli syömässä nyt fyysista ravintoa jonkin aikaa. Lisäksi sidetarpeita ja muita pitäisi hankkia.
"Ja sinä pysyt kotona jalkasi kanssa." Jack sanoi ennenkuin Haul ehti mitään sanomana. Haul lähtisi minnekkään pomppimaan revityn jalkansa kanssa vuotamaan verta pitkin katuja.
suskari
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 11 Heinä 2015, 03:06

Lilluth polvistui takaisin lattialle ja kastoi rätin vierelllään olevassa saavissa. Rutistettuaan sen kuivemmaksi, ryhtyi tyttö kuuraamaan verivanaa pois lattialta. Lilluth kuitenkin nosti katseensa Jackiin, joka puhutteli häntä. Mies tahtoi hänet mukaan huomenna kaupunkiin. "Tietenkin." Neito vastasi nyökäten, eihän siinä mitään vastaan sanomista ollut. Lilluth oli jo paljon rauhallisempi Jackin seurassa, vaikkakin tämä varoi sanojaan ja tekemisiään, ettei vahingossakaan saisi miehen vihaa niskaansa, hän oli nähnyt mitä Luvonille oli käynyt ja no olihan hän kokenut rangaistuksen itsekin. Selässä oli edelleen ruoskan jättämät ruhjeet.

Haul päästi pitkän ja marisevan huokauksen Jackin vielä todetessa, että Haul jäisi kotiin. Tietenkin se oli hänelle päivänselvää, mutta kun tämä kyvyttömyys tuotiin ääneen ilmi, oli sen kuuleminen turhauttavaa. "Hassua miten tunnen oloni enemmän kahlituksi fyysisenä, kuin miekan sieluna." Mies totesi. "Kunhan ette koko päivää ole poissa, ikävystyn varmasti nopeasti." Haul jatkoi, päästäen perään haukotuksen. Mies jähmettyi aloilleen suu edelleen auki. "En ole haukotellut oikeasti yli neljään sataan vuoteen." Mies totesi hieraisten kädellään kasvoja turhautuneena.

//Btw, missä kunnossa Luvon on, selviskö se siitä rangaistuksestaan? :D //
Janni
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja suskari » 11 Heinä 2015, 12:08

Liluth vastasi myöntävästi kaupungilel lähtemisestä, eikä naisella oikeastaan ollut mitään varaa käydä sanomaan vastaan. Nainen oli palvelija, jonka oli toteltava isäntänsä käskyjä. Ei tuolla ollut valtaa tai asemaa nousta Jackiä vastaan millään tasolla.
"Ilmoitan kyllä sitten kun lähdemme." Jack sanoi ja katseli hetken naista, kunnes avasi suunsa uudestaan. "Ovatko haavasi parantuneet jo?" Jack kysyi ehkä hieman randomisti Liluthilta. Kyllähän naisen haavat oli hoidettu niin hyvin kun oli tarpeen, mutta tulehduksen riski oli aina ja näin jälkikäteen miestä inhotti että hän oli tehnyt sen.. Haulin vihjaamisesta huolimatta. Mitään Jack ei kuitenkaan myöntänyt ääneen.

Jack siirsi katsomaan Haulia, joka avasi suunsa valitellen siintä kuinka ei nyt päässyt minnekkään ja tunsi olevansa vielä pahemmin vankina kuin pelkkänä miekkana. Jack ei voinnut olla pienesti naurahtamatta. "Sitä se potilaana on." Jack totesi Haulille vastaukseksi, joka vielä marisi siintä ettei saisi olla liian kauan aikaa poissa tai Haul ikävystyisi. Jack pyrskähti ääneen. "Käytkö rikkomaan paikkoja kun ikävystyt? Vai pitääkö tuoda pisumatto, ettet kuseksi joka paikkaa?" Jack virnuillen vertasi Haulia koiraan, mutta vakavoitui nopeasti nähdessään Haulin ilmeen. "Anteeksi." Jack pahoitteli enemmän ja vähemmän tosissaan.
"On sinulla Luvon seurana täällä sillä aikaa. Käske vaikka viihdyttämään." Vaikka haltia oli paljon poissa olevampi kuin ennen, ei uskaltanut enään edes katsoa häntä tai ilmestyä paikalle ilman erillistä käskyä. Ja toinen syy oli se että miehen käsi oli vielä parantumaton ja mies sai parannella sitä vielä rauhassa.
"Se yleensä tarkoittaa sitä että käydään nukkumaan." Jack vastasi Haulille kun tuo haukotteli, jota mies ei ollut tehnyt viimeiseen neljäänsataan vuoteen. "Sitäpaitsi alkaa olemaan myöhä." Jack myönsi nousten ylös ja venytellen jäseniään astellen muutaman askeleen makuuhuoneeseen, mutta pysähtyi vielä katsoen Liluthia.
"Haul varmasti haluaa peiton nukkuakseen." Jack sanoi ja kääntyi sitten makuuhuoneensa puoleen mennäkseen nukkumaan.

Seuraavana aamuna Jack oli aikaiseen hereillä, syönnyt aamupalan ja sittemmin ottanut Liluthin matkaan kauppareissulle. Haul oli jätetty kotiin Luvonin kanssa kerta jalka sairas oli.
"Jos olet kiltisti, voit ostaa itsellesi jotakin." Jack sanoi katsoen Liluthia, joka kantoi ostoskoria hennoissa käsissään ja seurasi isäntäänsä kuin kuuliainen koira konsanaan.

// Kyl se selvis, mut sil menee jonkin vielä jonkin aikaa et se käsi paranee :s Mä muute mietin: haluaisitko tehä Liluthista itsellesi hahmon? Ihan siis pelattavan? Olis tosi kiva kehittää Jackin ja Silin suhdetta vähä syvemmin kun vain näin npc pelien kautta ^^`Koska ne on niin suloinen pari. //
suskari
 

Re: Ghosts || Suskari

ViestiKirjoittaja Janni » 11 Heinä 2015, 14:34

"Niin kai." Haul mutisi Jackille joka tokaisin haukottelun tarkoittavan nukkumaan menoa. Mies ei ollut edes aivan varma osasiko enää nukkua.
Lilluth soi nyökkäyksen Jackille, joka kehotti tätä hakemaan Haulille peiton. Haltia nousi ylös ja kuivaili käsiään vaatteisiinsa, ennen kuin kiiruhti hakemaan isännälle peittoa. Ei kauaa kestänyt kun Haul oli peitelty nojatuoliin. Mies tunsi olonsa hieman tyhmäksi, mutta marisemaan tämä ei enää alkanut, kai oli paras yrittää nukkua.

Aamu oli koittanut ja Lilluthin tehtyä isännilleen aamiaista, lähti tyttö Jackin kanssa kaupungille. Tosin Jack oli ainoa, joka oli syönyt, Haul nukkui edelleen turhankin rennon näköisenä nojatuolissa, aivan kuin tuolla olisi univelkaa neljänsadan vuoden edestä. Aamiainen odottaisi miestä kyllä olohuoneen pöydällä.
Lilluth puolestaan ei tuntenut oloaan väsyneeksi, vaikka oli viimeisenä mennyt nukkumaan ja herännyt ensimmäisenä. Tyttö kantoi ostoskoria molemmin käsin, astellen rauhassa Jackin rinnalla. Mies antoi neidolle luvan ostaa jotain, jos tämä olisi kiltisti. "Ei minulla ole mitään mitä tarvitsisin." Lilluth totesi. "Kiitos kuitenkin." Tyttö vielä lisäsi kiireesti.

//Joo ne on söpö pari ja oishan se silleen ihan hahmona hyvä, mut itellä ei ole kauheeta intoa tällä hetkellä kirjotella hahmoesittelyjä, mut pitää kattoo jos sitä innostuu jossain vaiheessa :D //
Janni
 

EdellinenSeuraava

Paluu Länsikujat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron