It's you again!

Majataloja löytyy montakin, mutta suurin osa on suunniteltu lyhyempikasvuisille vierailijoille. Vain muutama majatalo tarjoaa huoneita, joissa myös ihmisenkokoinen matkalainen saattaisi hyvin viettää yönsä.

Valvoja: Crimson

Re: It's you again!

ViestiKirjoittaja Sumikko » 09 Elo 2015, 20:52

Enki työnsi Fannlaug ahtaassa tilassa seinää vasten. Tyttöä se ei haitannut, vaan hän painautui kiinni toiseen ja kietoi kätensä tämän kaulaan. Hetken päästä Enki veti kasvonsa taaemmas ja katseli Fannlaugia miettiväinen ilme kasvoillaan. Hän kallisti päätään kuin kysyen, mitä pojan mielessä liikkui. Talo melkeinpä kaikui hiljaisuuttaan, joka oli ympäröinyt kaksikon. Pienikin kolaus olisi kuulunut erinomaisesti.
Jälleen punastunut Enki käänsi katseensa maahan. Jos värin nouseminen kaksikon kasvoille jatkusi samaa tahtia, se varmasti jämähtäisi niille ikiajoiksi, Fannlaug pohti. Muutama ruskea hius valahti pojan kasvoille, josta Fannlaug varoen siirsi sen sivummalle ohimolle.
Sumikko
 

Re: It's you again!

ViestiKirjoittaja kiifpro » 10 Elo 2015, 09:03

Enki katsoi hymyillen tyttöä kun tuo siirsi hiussuortuvat tuon naamalta pois. Hetken aikaa poika vain katseli tyttöä ja painoi otsansa lopulta toisen otsaa vasten.
Pienen hiljaisuuden jälkeen En koetti jälleen Fannlaugin huulia suudellen tyttöä nyt kauemmin kuin äsken. Varovasti hän siirsi kätensä tytön käsien lomaan ja yritti siirtää ne seinää vasten painaen ne siihen. Vaikka Enki oli suhteellisen hontelo, oli hän silti huomattavasti toista vahvempi, vaikka toinen käsi oli vielä kipeäkin.

Hitaasti poika irrotti huulensa toisesta ja virnisti tuolle hieman ilkikurisesti katsoen huomaisiko tuo että taisi nyt olla kokonaan pojan armoilla. "En tiedä oletko vielä rekisteröinyt, mutta taidat olla kokonaan jumissa siinä", Enki sanoi edelleen virnuillen.
kiifpro
 

Edellinen

Paluu Majatalot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron