Selviytyjä || Mori

Laajat hiekkarannat reunustavat merta. Rantaviivaa tuntuu jatkuvan loputtomiin ja ranta onkin mainio paikka viettää kesäisen lämpimät päivät rentoutuen auringossa.

Valvoja: Crimson

Re: Selviytyjä || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 22 Elo 2015, 12:44

Jack kertoi elävänsä normaalia elämää, normaalin perheen kanssa, ilman pelkoa taruolennoista. Edward hymähti. Hän halusi luoda toiselle ajatuksen siitä, mitä sitten jos kosto ja kaikki olisi tehty, mitä sitten. Mitä mies pystyisi elämään asian kanssa. Eläisi siis täysin normaalisti. Samalla Jack alkooi riisutua. Edward säpäsähti pahan päiväisesti, mutta käänsi päänsä nopeasti pois. "Voisitko edes laittaa uuden paidan päälle?" hän pyysi ja piti silmänsä visusti poissa Jackin luolta. Vaikka mies oli mies, mutta Edwardin silmissä tuo oli täysin nainen. Hän ei halunnut katsoa. Mahdollisesti Jack oli unohtanut minkälaine kroppa naisilla oli.
Jos heitä ei olisi. Ei Jack olisi nykyisessä tilassaan. "En minäkään olisi tässä nyt. Minähän olisin edellen ihminen ja sinä maan tuhkaa." Ed totesi, sillä ihmisten elämä oli lyhyt verrattuna haltijoiden ja muiden taruolentojen. Samoin myös hänen tyttöystävänsä. Tuo oli häntä paljon vanhempi ja kokeneempi, mutta silti tuo näytti edelleen niin nuorelta. Ei Ed tuominnut sitä, mutta kun hän vanhentui lähes tavallisesti kuten ihmiset hän kuolisi myös ennen naista. Hänet voisi varmasti yhdistää myös vanhemmassa iässä vanhaksi pervoksi, kun tyttö oli edelleen niin nuoren näköinen. Se jos mikä sai Edward aina pohtimaan elämäänsä. Hän ei eläisi kauaa. Hän ei pysyisi nuorena kauaa ja hänen kehonsa muuttuisi sen myötä.

Miten hän pystyi elämään normaalisti? Edward nauroi eikä se nauru edes ollut aitoa. Se oli ivallista. Luuliko Jack tosiaan hänen elävän normaalia elämää. "Normaalia elämää? Mitä hittoa sinä oikein ajattelet?" hän kysyi hieman katkeruutta hampaiden välissään. Hänen elämänsä oli kaikkea muuta kuin normaali. "Minä en elä normaalisti. Minulla ei ole taloa, jossa asua. Liikun jatkuvasti paikasta toiseen ja nukun taivasalla. Minulla on kyllä ystäviä, mutta ne vähäisetkin olen työntänyt luoltani. Minä elän jatkuvassa pelossa. Tämäkin tilanne on kauhistuttava, mitä oikein luulet. Ihmissusi on aina ihmissusi." hän sanoi. Hän ei sanoisi sitä yhtään normaaliksi. Nyt kun hänen kirouksensa on poistettu, hän vihdoin pääsi suunnittelemaan edes jonkin verran tulevaisuutta. Hän voisi jäädä johonkin syrjäiseen metsään ja rakentaa talon. Hän voisi kärsiä siellä hallitsemattomuuttaan, muttei koskaan tulisi elämään normaalisti kaupungissa. Ei missään nimessä. Veriset ja kuolettavat ruumiit sekä kuvat kummittelivat edelleen hänen mielessään. Hän veisi ne aina hautaansa asti. Tämä asia ei ollut miehen vahvimpia puoli puhua.
Jack kertoi menneensä hulluksi. Kuka vain olisi, jos olisi elänyt yli 200 vuotta ja himonnut ainoastaan kostoa. Jos ei katsonut ympärilleen menetti paljon. Jack kertoi myös kuinka eukon kanssa kohtaaminen ei helpottanut oloa. Edward taisi tietää kenestä puhuttiin.

"Hän antoi sinulle opetuksen, niin kuin minullekin." Ed aloitti ja risti sormensa ja puristi ne tiukasti yhteen. Ihmissusi istui lattialla rennosti, eikä edelleenkään katsonut Jackiä. "Hän kirosi minutkin, mutta opin läksyni... Ja hän vapautti minut kirouksestani. Enkä tarkoita tätä kirousta, joka on ylläni ikuisesti. Luultavasti sitä ei voi mitenkään poistaa kuin tapattamalla itseni." hän sanoi ja naurahti kuivasti, koska tämä nainen varmasti kaipasi hänen kuolemaansa. "Mutta olen elossa ja olen siitä kiitollinen. Osaan suhtautua asioihin kirkkaammin peloistani huolimatta." hän totesi ja kaiken sen oli mullistanut muutamat persoonat. Nakami, Kalma ja hänen monet eri ystävät, jotka olivat kannustaneet häntä jatkamaan elämää. Silti hän työnsi noita kaikkia pois luoltaan. Hän ei halunnut satuttaa ketään tai mitään. "Sinunkin kirouksellasi on jokin tarkoitus..." ihmissusi totesi.
Mori
 

Re: Selviytyjä || Mori

ViestiKirjoittaja suskari » 22 Elo 2015, 19:18

Jack vilkasi Edin päälle kun hukka kävi yllättäen huomauttamaan miehen pukeutumisesta, tai no siintä että mies oli riisunut paitansa ja oli nyt puoli alasti.
"Etkö ennen rintoja ole nähnyt?" Jack naurahti kuivasti Edille tuon vaivautuneisuudelle hänen puoli alastomasta kehostaan. Jack tiesi toki että näytti Edin silmissä naiselta, mutta häntä inhotti alkaa elämään sen kirotun kirouksen sääntöjen mukaisesti. Hän ei siihen lähtisi alistumaan, ei omassa kodissaan.
"En ala elämään sen noidan pillin tahtiin omassa kodissani." Mies murahti vielä. Hänen olisi kuitenkin pakko peittää itsensä mennessään ulos.. ja miten hän pääisisi töihin tässä tilassa. Ei kukaan tunnistaisi häntä naisensa, vaikka tunnistavia piirteitä toki oli luonteesta alkaen, mutta tuskin se vartijoita vakuuttaisi. Joutuisiko hän työttömäksi?
"Jos totta puhutaan olisin mielummi kuollut, kuin elossa." Jack totesi Edille ja nousi ylös ottaen ruokailu tarvikkeensa mukaansa käyden viemässä ne keittiöön tiskialtaalle. Luvon saisi tiskata jahka heräisi. Kaapista mies etsi itselleen vielä ison lasin ja täytti sen kylmällä marja mehulla kylmiöstä palaten olohuoneen puolelle.
"En olisi joutunut kärsimään mitään näistä asioista." Jack totesi iskiessään takamuksen nojatuolin penkkiin alkaen siemailemaan mehua täysinäiseen vatsaansa nautinnollisen hitaasti. Vesi kuurin jälkeen mehukin maistui taivaalliselta herkulta.

Ed ryhtyi nauramaan ivallisesti kysyen mitä normaalia Jack näki Edissä ja tuon elämässä, josta seurasi saarna siintä kuinka epänormaalisti mies parka todellisuudessa eli. Se kaikki oli varmasti totta erakko elämästä lähtien ihmisusimaisuuteen hurjuuteen, mutta Jack hymähti pienesti.
"Tiedän jo ettet elä normaalisti.. Tarkoitin lähinnä sitä mitä olet onnistunut säilyttämään kaikesta huolimatta." Jack kävi huomauttamaan ihmissudelle ja jatkoi. "Lempeytesi, ystävällisyytesi.. ja halusi auttaa. Inhimillisyytesi. Niitä minä tarkoitan."
"Pitää myöntää että olen kade sinulle.." Jack myönsi Edille hiljaisena.

"Tunnet sen noidan?" Jack kysyi kurtistaen kulmiaan kun Ed kävi sanomaan että Jack oli saannut opetuksen, jonka ihmissusi myös itse oli saannut aikanaan, mutta noita oli vapauttanut hänet.
"Miten sait vapautesi?" Jack kysyi Ediltä uteliaana jos saisi mieheltä vinkkejä itsensä vapautumisen suhteen. Hän halusi tästä kirouksesta äkkiä eroon! Hän ei halunnut olla tälläinen koko lopun ikäänsä! Puhumattakaan itsensä tappamisesta.
"Tarkoitus!? HAH! Ei se noita halunnut muuta kuin nähdä minun kärsivän ja huutavan kivusta!" Jack murahti Edille, vaikkei vihaansa suteen varsinaisesti kohdistanut. Tämä kaikki oli sen noidan syytä!
"En nähnyt siinä kylässä mitään muuta kuin kärsiviä miehiä.. ja olen kiitollinen että pääsin pois sieltä." Jack lisäsi kertoen mitä oli nähnyt ja kokenut sen noidan orjana kengän alla kuin alhainen koira. Ei, sitäkin alhaisempi.
suskari
 

Re: Selviytyjä || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 22 Elo 2015, 19:48

Miten hän oli säilyttänyt kaiken sen. "Minulla on ns. kaksi persoonaa. Siitä se johtuu." Ed totesi. Hän ei alkanut selittämään mitään kahdella persoonallisuutensa, mutta pedosta ei tullut osa hänen omaa luonnettaan, joten se teki itselleen oman tilansa, jossa sisi myllätä mielin määrin ilman rajoitteita. Toki Ed mietti miten olikaan onnistunjt säilyttämään kaiken sen, minkä Jack oli kadottanut. "Ystävillä... Rakkaalla." hän totesi, muttei antanut enempään yksityistietoja siitä, kuinka työnsi kaiken pois luoltaan.
Jack näytti yllättyvän hänen tuntiessaan sen noidan. Kyllä Edward tiesi varsin hyvin sen noidan. "Mmm, tunsin ja kirous lankesi ylleni, sitten hän otti sen pois." hän sanoi kuunnellen, kuinka Jack vaati saada tietää miten hän oli siitä päässyt. "Minä pyysin sitä." Ed totesi, ei tietenkään yksin. Yksin hän ei koskaan olisi pystynyt siihen. Hän olisi kuollut sen kirouksen kanssa varmaankin loppuelämänsä, ellei eräs olisi aloittanut sitä ja Kalma lopettanut sen. Yksinkertaista, mutta totta. Hän oli pyytänyt kirouksen poistamista, mutta ei tietenkään ensimmäiselle kerralla saanut sitä anteeksi. Hän oli ollut nöyrä ja luvannut. Mikä noitaan sitten oli tosiaan toiminut oli varmaankin jokin aivan toinen syy, kuin ne mitä Edward keksi omassa päässään.

Jack pilkkasi noitaa minkä ehti. Edward taas ei pystynyt kantamaan kaunaa. Hän ei ole pitkävihainen eikä halua uppoutua vihan syövereihin. Se antaisi vain pedolle tilaisuuden riehua. Jack kertoi kokemuksistaan kärsivistä miehistä. Ed oli kuullut, kuinka Shael oli kertonut Kalmalle kylän miehistä ja kuinka he olivat kiistelleen kylän sisäisistä normeista. "Kylään tulee vain pahimpia... Murhaajia, raiskaajia, hyväksykäyttäjiä jne. Heidät pistetään ruotuun siellä." Ed lausui, mutta tuo lause ei ollut hänen oma mielipiteensä. Se tuli noidan lausumista lauseista. Jack muutenkin oli kiitollinen siitä, että oli päässyt pois. "Se noita ei muutenkaan halua nähdä miestä silmissään. Hän varmasti uhrasi aikaansa sinun opettamiseesi." ihmissusi viisasteli, mutta muuttui hiljaiseksi. Hän nousi ylös ja meni ikkunan ääreen tuijottamaan kaupungin näkymää. Kaupunki näkymät tuntuivat oudoilta miehestä. Hän ei sellaisessa ole koskaan ennen ollut. Kylä oli suurin, missä hän oli oleskellut ja varmasti viimeinen. Tällaiseen paikkaan hän ei jäisi. Tämäkin päinä oli silkaa hampaan puremista, sillä Ed ei halunnut seota keskelle "hienosto" aluetta. Noh, mitä Jackiin tuli, olisi tällä sitten enemmän ongelmia niin hänen kanssan kuin yhteisön, jossa asui.

Edward tuijotti ikkunaa ja sen läpi. "Minun olisi viisainta lähteä. En pidä paikoista, joissa on paljon väkeä. Tiedäthän, se ei sovi luontooni." ihmissusi sanoi hieman pahoittelevaan sävyyn. Hän ei halunnut jäädä pitemmäksi aikaa, vaikka toinen olikin niin yksinäinen ja onnettoman näköinen. Hän ei halunnut vaarantaa ketään. Hän ei jaksanut enempää tätä Jackin "kiitollisuutta".
Mori
 

Re: Selviytyjä || Mori

ViestiKirjoittaja suskari » 22 Elo 2015, 21:41

Kaksi persoonaa ja ystävät? Nekö olivat ainoa keino päästä tästä yksinäisyyden ja turmion kuilusta, johon mies parka oli pudonnut? Tietysti Jack ymmärsi miksi Ed ystävistä puhui. Ystävät auttoivat aina ja pitivät toisistaan huolta, ja niin edespäin. Mutta se mitä Ed tarkoitti kahdella persoonalla... sitä mies ei tiennyt. Kuulosti ehkä hieman Kalmalta. Silläkin rakilla oli kaksi personaa, joista toinen oli aivan sekopäinen ja hullu.

Sitten siiryttiin aiheeseen, jotka miestä kiinnosti eniten. Jack kuunteli korva tarkkana sitä kuinka Ed oli päässyt eroon kirouksestaan, joka oli suorastaan laimea pettymys miehelle ja se näkyi Jackin naamalta hetken aikaa. Ed siis oli vain mennyt sen noidan luokse takaisin ja kysynyt että voisiko kirouksen poistaa, ja sen se akka oli tehnyt. Oliko se muka niin helppoa!? Tosin Jack muisti vielä elävästi noidan varoitukset palaamisesta.. tuo tappaisi hänet jos hän palaisi ja muutenkin Jack ei vielä tiennyt missä se kylä oli. Eikä mies ollut siinä kunnossa muutenkaan että olisi noitaa lähtenyt haastamaan ja hän tarvitsi Haulin matkaan. Jack uskoi ettei hänestä ollut noitaa haastamaan aivan yksin. Lisäksi Jack ei ollut henkisesti siihen valmis.. kipinä piti saada syttymään ensin.
"Pahimpia? Olenko minä joku hullu murhaaja vai?" Jack naurahti kuivasti Edin sanoille ketä sinne kylään tuotiin rangaistavaksi. Se kuulosti jo melkein miehille tarkoitetulle vankilalle, jossa naiset määräsivät tahdin.. ja kuka eli ja kuka kuoli.
"Aikaansa minun kiduttamiseen pikemminkin." Jack huomautti Edille joka melkein puolusti jo sitä naista, joka oli kironnut ihmissuden aikanaan. Toisaalta Ed oli liian kiltti ja antoi kaikille anteeksi vaikka tuolta veisi pään harteilta. Jack ei ollut sellainen.. Hän oli maksanut jo kerran elämänsä sinisilmäisyydellään ja typeryydellään. Enään mies ei halunnut langeta sihhen vaan katsoi eteensä, vaikka se tarkoitti muiden tallomista.
Jack seurasi katseellaan kuinka Ed nousi paikaltaan ikkunan ääreen ja jäi sinne katselemaan ulos. Jack joi hiljaisuudessaan mehuaan ja katsoi sutta sivusilmällä, kunnes karvapallo avasi suunsa. Halusi lähteä. Jack huokasi.
"Ei ole minun syyni jos vartijat näkevät sinut." Jack murahti ja näin antoi Edille luvan lähteä, mutta avasi suunsa vielä ennenkuin hukka ehtisi lähteä. "Tiedätkö missä se kylä sijaitsee?" Jack kysyi.
suskari
 

Re: Selviytyjä || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 22 Elo 2015, 21:58

"En." Ed vastasi, hänet oli kirottu mantereella, mutta hän oli vahingossa seilannut saarille. He olivat kahteen kertaan vahingossa ja onnekkaana löytäneet kylän. Kylä oli sen verran tiukan suojakentän alla, ettei sinne asteltu, ellei lupaa tullut. Hän tiesi vain kylän sijaitsevan saarilla. Mannessaarilla.
Ihmissusi lähtimliikeelle. Hän ei jakaisi enempää tietoa Jackin kanssa. Varsinkin, kun tuo kysyi oliko hän muka niistä pahimmista päästä. Oliko Jack muka hullu murhaaja. "Omin sanoinesi, olet hullu, joka murhaa friikkejä huvikseen. Äläkä sano, että se on oikein. Kenenkään tappaminen ei ole oikein eikä oikeus." ihmissusi sanoi neutraalisti ja hyvin rauhallisesti. Kuinntavaten miehelle haluamansa sanat. Hän avasi oven, kutta pysähtyi ja vilkaisi sitten puolialastomaan naiseen. "Kiitos vieraan varaisuudesta." vaikkei Ed sitä juurikaan saanut, mutta saipahan luvan lähteä. Tai oikeastaan ei hän siihen edes lupaa tarvinnut. Oli vain kohteliasta ilmoittaa lähdöstä.

Ei se todellakaan ollut Jackin syytä, jos hänet nähtäisiin. No periaatteessa oli, sillä tuo oli teleportannut hänet sinne. "Ota vastuusi mies." ihmissusi totesi ja katosi oven suusta. Hän oli tehnyt sen nopeasti ja laittanut iven kiinni, josta oli juossut kovaa vauhtia hieman syrjempään. Hän liikkui kuin eläin konsonaan, hän kuutenli ja kipusi katolle, jonne ei nähnyt alhaalta käsin. Eikä tämä katto kuulunut Jackille. Edwardia oli ehkä pikkuisen alkanut ottaa nuppiin toisen rasistisuus. Eikö toinen ymmärtänyt, mitä teki, eikä ottanut siitö vastuuta. "Kasva isoksi." hän mutisi ja loikki kattoja pitkin lähelle muureja. Niitä partioitiin, mutta Edward oli nopea. Hän hyppäsi muuria vasten, kun kukaan ei nähnyt ja meni matalaksi vasten muurin huippua, josta ei nähnyt, kun ihmisiä tuli. Sitten hän vain pudottautui alas ja muutui sudeksi juosten pakoon metsän reunille ja siitä edemmän. Hän halusi hyvin kauas.

//Kiitos pelistä jälleen kerran xD Näyttää siltä, rttei loppua tule xD
Mori
 

Edellinen

Paluu Ranta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron