Kostossa apua tarvitaan || Janni

Keskellä aroja kohoaa kaunis, mahtipontinen kaupunki, jota asuttavat nyt haltiat. Kaupunki on kauniimpi, mitä piilossa pidetty. Monikerroksinen ja moderni kaupunki pitää sisällään niin perinteisen kauppatorin, kuin monia pienempiäkin toreja. Kaupungista löytyy myös raskaasti varustettu sotilastupa, jotta kaupungin turvallisuus voidaan taata. Keskellä kumpuilevaa aroa kohoava kaupunki on kuitenkin turvassa yllätyshyökkäyksiltä, sillä lähestyvät viholliset näkee jo kilometrien päähän. Kaupungista löytyy kaikki mitä voisi olettaakaan. Kauppoja, putiikkeja, lekureita, tyrmät, asuntoja, kartanoita. Majataloja ja tallit, joihin sopii myös erikoisempia vieraita. Ihmisiä ei tässä kaupungissa suvaita, elleivät nuo ole ehdottomasti pettureita omilleen tai orjia. Edes puolueettomat ihmiset eivät selviä kaupungissa ilman pidätystä, elleivät taida varjoissa pysymisen saloja. Kaupunkia ympäröi kuitenkin valtava muuri, jonka yli on mahdoton päästä kiipeämälläkään. Kylään pääsee sisään portista, jota vartioidaan vuorokauden ympäri.

Kaupunkiin on muuttanut enimmäkseen haltioiden korkea-arvoisempia ja rikkaampia kansalaisia. Köyhemmät kansalaiset, jotka eivät ole kyenneet uutta asuntoa ostamaan, ovat jääneet haltioiden piilopaikkaan asumaan, kaikessa rauhassa.

Valvoja: Crimson

Re: Kostossa apua tarvitaan || Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 22 Heinä 2015, 18:39

Haul ei aateliston arkielämästä paljoa tienyt tai kuinka nuo lapsiaan kasvattivat, mutta muutamalla sanalla Sartea teki asian hyvin selväksi hänelle. Naisen isä ei huomioinut tytärtään, joten oli yksi ja sama oliko naisella isää ollenkaan. Surullista se varmaan oli, mutta Sartea ei itse vaikuttanut siltä, ehkä enemmän kitkerältä isäänsä kohtaan. Kenties heitä oli siis kaksi?
Sartea kuitenkin lisäsi, että kyllä tuolla oli ollut jonkinlainen isähahmo elämässään, tuon miekkailun opettaja. Se selitti myös mistä toinen oli oppinut pitämään miekkaa kädessään.
"Olet vakavaluonteinen nainen." Haul kommentoi. "Pidän siitä... Vaikka toki annoit viime yönä tunteidesi johdattaa sinua. Toki olen itsekin syyllinen." Sielu lisäsi.

"Mutta, kuka tämä ystävättäresi on? Ja haluatko että piilottelen häneltä ja pysyn hiljaa?" Haul vaihtoi puheenaihetta.
Janni
 

Re: Kostossa apua tarvitaan || Janni

ViestiKirjoittaja DailyStar » 23 Syys 2015, 18:05

Sartea päästi pienen hymynpoikasen huulilleen Haulin kertoessa pitävänsä naisen luonteesta. Sitä eivät useimmat olleet kehuneet, olihan hän suhteellisen kylmä tapaus.
"Ystävättäreni on... eräänlainen kauppias. Hän kuulee työssään kaikenlaista, enemmän tai vähemmän arkaluontoisiakin asioita. Luultavasti saan häneltä jonkin verran tietoa seuraavasta uhristamme ja tämän liikkeistä" hän kertoi miekalle vakavoituen. "Ystävättäreni verkosto ulottuu laajalle alueelle, joten vaikkei hänellä olisikaan tarvittavia tietoja nyt, niin ainakin huomiseen mennessä tiedämme enemmän."

"En mielelläni antaisi julki sinun olemassaoloasi puolelle alamaailmasta, joten voisit pysytellä piilossa" Sartea vastasi toiseen Haulin esittämään kysymykseen. Tiedon kulku valitettavasti toimi molempiin suuntiin, eikä Sartea halunnut antaa vihamiehilleen yhtään enempää tietoa kuin oli sopivaa. Ennen kuin hän pystyi sanomaan yhtään enempää, pihan perällä oleva portti aukesi ja sisään astui haltianainen, jolla oli mustat hiukset sidottu niskaan viehättävälle nutturalle. Sartea laski miekan pöydälle ja nousi vastaanottamaan vieraansa.
"Ah, Zegen, olenkin odottanut sinua. Oliko paljonkin kiireitä asiakkaiden kanssa?" hän sanoi haltiakielellä ja hymyili hurmaavaa hymyä, joka ei yltänyt aivan silmiin saakka. Zegen vastasi samanlaisella hymyllä ja asteli Sartean luokse.
"Ei toki" nainen vastasi yhtälailla haltioiden sanoja käyttäen. "En vain olettanut sinun tarvitsevan minua niin kipeästi."
Sartean hymy värähti hieman Zegenin sanojen kohdalla, mutta muuten hän piti naamionsa täydellisenä.
"Enhän minä nyt sinua niin kovasti kaivannut, sinä vain satut olemaan paras tietojen välittäjä lähiseudulla. Ja, kuten hyvin tiedät, valitsen mieluummin parhaan keskinkertaisen sijasta. Mutta jättäkäämme nämä ikävät mielistelyt sikseen" hän viittasi toista tuolia tarjoavasti. "Onhan meillä tärkeämpääkin tekemistä. Sinunkin naiset kaipaavat luultavasti tekemistä."

Zegenin lähdettyä Sartea oli vain yhtä asiaa viisaampi; nyt hän tiesi missä 'Remus' oli nähty kaikkein useiten viimeisen muutaman kuukauden ajan, eräässä kapakassa toisella puolella kaupunkia. Sen kummempaa hän ei valitettavasti ollut saanut.
"Ja tämän takia odotimme sitä akkaa tuntikausia. Turhauttavaa!" Sartea puuskahti kärsimättömästi. Jos hän jotakin vihasi, niin se oli epätietoisuus. Kun ei ollut varma mistään, ei voinut suunnitella mitään kunnollista.
"Toivottavasti huomisen uutiset ovat parempia kuin tämänpäiväiset" hän huokaisi ja hieroi ohimoitaan. "Kuinka hän on aiemmin pystynyt antamaan heti kunnollisen vastauksen, muttei tänään? Mokoma parittaja!"

//Pahoittelen pitkää kestoa ^^'
DailyStar
 

Re: Kostossa apua tarvitaan || Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 24 Syys 2015, 18:53

Haul sai siis luvan pysytellä piilossa ja hiljaisena. Mies ymmärsi täysin ettei hänen olemassa oloaan ollut hyvä antaa alamaailman tiedoksi, se tulisi vain Sartean suunnitelmien tielle. Toki moinen tiedon levitys hänestä olisi sielulle etu, mutta Haul näki parhaimmaksi pitää nainen tyytyväisenä ja seurata tuon ohjeita. Ties mihin Sartea hänet viskaisi.
Naisen ystävätär tuli jameni. Haul saattoi kuunnella koko keskustelun huolettomasti ja pysyä kärryillä. Valitettavasti heidän kohteestaan ei ollut paljoa tietoa tänään ja sekös suututti Sarteaa, tuon ystävättären lähdettyä.
"Annat tunteidesi jälleen johdattaa sinua, säästä vihasi miehesi salamurhaajalle. Toki minäkin vihaan odottelua, mutta nyrkin takominen pöytään ei nopeuta prosessia lainkaan." Haul totesi, avaten silmänsä, joiden hohtava katse kohdistui Sarteaan.

//Ei haittaa ja sori ku tuli lyhyt :< //
Janni
 

Re: Kostossa apua tarvitaan || Janni

ViestiKirjoittaja DailyStar » 25 Syys 2015, 18:18

Sartea vilkaisi Haulia aikeissaan alkaa läksyttämään tätä, mutta tajusi miekan olevan aivan oikeassa. Hän antoi tunteiden johtaa häntä aivan liikaa. Siitä pitäisi päästä eroon.
"Totta, minun täytyy hillitä itseni" hän sanoi mietteliäästi. Hänen täytyisi alkaa tarkkailemaan käytöstään tarkemmin, muutenhan muut eivät ottaisi häntä tosissaan. Kummallista, ettei hän vielä ollut oppinut sitä vuosien mittaan.
"Eihän kukaan ole täydellinen, tuskin Zegen nyt kaikkea tietäää aivan heti" Sartea mutisi itsekseen. Hyväksyntä ja hiljainen tuomio, niin hänen pitäisi toimia, eikä kiukuta ympäriinsä pientenkin vastoinkäymisten kohdalla.
Kylmä hymy nousi naisen huulille tämän vaipuessa aatoksiinsa. Kovin kauaa hän ei kuitenkaan uinut ajatustensa syvissä vesissä, vaan havahtui jo muutaman minuutin jälkeen.
"Haul... Kuinka kauan olitkaan jo ollut tuossa muodossa?"

//Eipä mitään ^^
DailyStar
 

Re: Kostossa apua tarvitaan || Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 26 Syys 2015, 14:09

Hän siis kykeni puhumaan Sartealle järkeä. Hiljainen hymähdys kuului kun nainen myönsti Haulin olevan oikeassa. Silmä pari katseli toista hiljaa, kun tuo itsekseen mutisi. Ei kukaan ollut täydellinen, se oli totta. Oli kuitenkin toivottavaa, että tieto tulisi pikimmiten. Siitä oli jo aikaa kun hän oli saanut tuntea yhtikäs mitään, olla fyysinen.
Oli myös viehättävää nähdä kuinka kylmä hymy kaartui Sartean huulille. Oli mukavaa pitkästä aikaa päästä näinkin kylmäverisen murhaajan käsiin.
Toki eilinen ei ollut mennyt täydellisesti, mutta he molemmat olivat nyt viisaampia sen suhteen.

Sielu havahtui Sartean esittäessä, ellättäen kysymyksen. "Yli neljäsataa vuotta." Mies vastasi. "Miksi niin?" Tämä vielä uteli.
Janni
 

Re: Kostossa apua tarvitaan || Janni

ViestiKirjoittaja DailyStar » 04 Loka 2015, 22:37

Sartea hymyili edelleen kylmästi hänen miettiessään asiaa. Neljäsataa vuotta siis... Ainakin kaksinkertainen aika mitä hän oli ehtinyt elää. Siinä ajassa Haul oli kehittänyt itselleen täydellisen julman luonteen.

"Kunhan mietin... Kuinka pidät itsesi noin tyynenä? Olet kai tottunut siihen että sinua pyöritetään ympäriinsä elottoman esineen tavoin, mutta kyllä sinullakin tuntuu olevan tunteita" hän yritti saada ajatuksen kulkuaan sanoiksi. Poliitikon rouvana hänen ei ollut ollut tarve kertoa ajatuksiaan muille, olihan hän kuitenkin ollut miehensä varjossa, joten se tuntui hieman omituiselta.
Haulin kokemuksesta oli hyötyä. Ehkäpä tämä voisi auttaa ylhäisönaista kehittämään hänen liian äkkipikaista luonnettaan parempaan suuntaan.
DailyStar
 

Re: Kostossa apua tarvitaan || Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 12 Loka 2015, 20:03

Haul ei voinut olla hymähtämättä Sartean sanoihin, hän kuulemma oli niin tyyni. "Pyrin olemaan tyyni kyllä, mutta eilisilta tuskin oli tyynein hetkeni, mutta on mukava kuulla, että pidät minua tyynenä kaikesta huolimatta." Sielu totesi.
"Ja tietenkin minulla tunteet on, vaikka olenkin sydämmetön... kirjaimellisesti." Haul päästi naurahduksen, joka kaikui aavemaisesti hetken aikaa.
"Tosin viha, katkeruus ja silkka ilo tuntuvat olevan ainoa tunne skaalani, en edes muista milloin viimeksi olisin ollut surullinen."Haul jatkoi pohtivaan sävyyn, mutta ei antanut aiheen kauaa vaivata mieltään.

"Mutta onko tänään tiedossa mitään yhtä intensiivistä kuin eilen?" Haul uteli.
Janni
 

Edellinen

Paluu Kaupunki

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron