Wrong target

Mättäitä, puskia, kiviä, havu- ja lehtipuita, kukkuloita. Mitä ikinä metsä pitääkään sisällään. Metsän reunat ovat tasaista, usein lehtimetsää, mutta mitä syvemmälle metsään vaeltaa, sitä hankalammaksi ja aaltoilevammaksi maasto muuttuu. Metsää on silmänkantamattomiin, aina Cryptin etelärannikolta pohjoiseen, Kleth vuorille ja niistä eteenpäinkin.
Metsästä löytyy vaikka mitä enemmän ja vähemmän mukavaa. Pohjoisemmasta metsästä löytää melko usein raunioituneita kivirakennuksia, jäänteitä kylistä. Metsästä löytyy kuitenkin myös toimivia, pieniä kyliä, joista suurin osa on ihmisten hallinnassa. Osa kylistä on täysin ihmisten asuttamia, osa taas koostuu suurimmaksi osaksi taruolennoista. Haltioilla ei ole yksittäisiä kyliä pitkin metsää, vaan heillä on yksi, suuri kylä piilossa metsässä.
Käräjäkivet ovat yksi tunnetuimmista muinaispaikoista metsässä. Käräjäkivet ovat suurehko rinki isoja, istumakelpoisia kiviä, joiden keskellä on yksi isompi, pöytää muistuttava järkäle.

Viimeisimmän tannersodan jälkeen haltiat ovat ottaneet metsää haltuunsa. Yksin liikkuvien ihmisten on parasta varoa haltioiden partioivia joukkoja. Myös ihmisten karavaanien, jotka käyttävät metsäteitä, pitää varoa haltioita. Haltiat eivät kuitenkaan ole ainoa uhka metsäteillä ja poluilla. Satunnaiset maantierosvot vaanivat pahaa-aavistamattomia uhrejaan vakiopaikoissaan.
Metsäteitä on rutkasti. Suurin osa niistä on tarpeeksi leveitä ja hyväkuntoisia vankkureille, jotka saattavat matkata kylien välillä, jopa kaupunkiin. Teitä menee aina eteläisimmästä päästä pohjoiseen. Metsätiet ovat kauppiaiden suosima reitti maantierosvoista huolimatta, sillä arojen tiet ovat alttiita lentävien olentojen, kuten lohikäärmeiden hyökkäyksille.

Valvoja: Crimson

Re: Wrong target

ViestiKirjoittaja Forte » 26 Loka 2015, 14:52

"Sanon kyllä, älä sitä mieti."
Rimedur ei tosiaan halunnut kiinnittää huomiota itseensä nyt, kun oli paljon tärkeämpääkin meneillään. Jahdin huuma oli tosiaan tarttunut häneen, ja vietti oli hyvin voimakas. Rimedur halusi saattaa saalistuksen päätökseen. Harvemmin hän pääsi innostumaan näin voimakkaasti mistään. Ryusin lähtiessä seuraamaan verivanaa, Rimedur tuli perässä. Veren haistoi helposti, mutta sitä oli myös tarttunut aluskasvillisuuden sekaan, ja punainen vana kulki pitkin metsänpohjaa. Heidän ei tarvitsisi juosta erityisemmin, sillä koko ajan liikkuessaan, villisika vuotaisi yhä pahemmin kuiviin, ja sen vauhti hidastuisi. Rimedur kulki edelleen neliraajoin, jonkin verran varoen kipeää jalkaansa, muttei ontunut sen pahemmin.

Seuraamalla vanaa, oli helppo löytää lopulta saalis. Villisika oli pysähtynyt uupumuksesta, mutta seisoi yhä jaloillaan. Nähtävästi se oli aikeissa taistella elämästään viimeiseen asti, sillä eläin heilutti päätään ja suuria torahampaitaan varoittavasti. Rimedur kierteli turvallisen välimatkan päästä saaliista, välillä sähisten uhkaavasti sille. Sitten hän kiinnitti huomion Ryusiin.
"Jos pidän sen huomion, kaada sinä se."
Puoliverinen ehdotti, hypätessään kauemmas, kun villisika heilautti päätään turhankin lähellä häntä. Tämä oli jännittävää, mutta Rimedur huomasi alitajuisesti myös nauttivan saalistuksesta enemmän, mitä jousen kanssa.
Forte
 

Re: Wrong target

ViestiKirjoittaja Janni » 26 Loka 2015, 15:48

Ryusin ei tarvinnut huolehtia Rimedurista, joten kaksikko saattoi hyvin keskittyä saalistukseen. Energioitaan säästellen, he kulkivat tasaista vauhtia villisian jättämiä jälkiä pitkin.
Kauaa ei kulunut, kun läheltä saattoi kuulla sian kiihtyneen hengityksen ja varoittavan ääntelyn.
Eläin ei jaksanut enää juosta, se oli valmis taistelemaan.

Rimedur kehotti harhautusta, jotta Ryus saattoi kaataa sian huomaamattomasti, kun toinen piti eläimen huomion itsessään. Lisko nyökkäsi, astuen kiireesti itsekin taaemmas, sian sohaistessa heitä päin syöksyhampaillaan.
Ryus kiersi sivummalle, odottaen että Rimedur valtasi villisian huomion täysin. Se varmasti vaati paljon, peloissaan oleva eläin tuskin tahtoi kääntää selkäänsä toiselle vaaralle, joka oikeastaan oli toista vaaraa kookkaampi.
Siinä odottaessaan Ryus kulki hitaasti kehää, yrittäen pysyä pois villisian näkökentästä. Siinä samalla lisko laskeutui alas neljälle raajalle. Huomaamattomasti se petomainen puoli lähti ohjaamaan Ryusia jälleen, onneksi tämä oli lukinnut katseensa villisikaan.
Janni
 

Re: Wrong target

ViestiKirjoittaja Forte » 26 Loka 2015, 16:15

Rimedurille saaliin härnääminen sopi paremmin kuin kaataminen. Toki, hän ei halunnut aiheuttaa turhaa kärsimystä saaliille sen enempää, mitä oli aivan pakko, mutta heidän pitäisi ajatella myös omaa turvallisuuttaan. Ja jos se tarkoitti saaliin väsyttämistä nääntymisen partaalle, sitä se sitten oli. Rimedur äänteli edelleen, jotain murinan ja sähinän välillä, liikkuessaan villisian ympärillä. Saalis ei ollut täysin varma, kumpaan saalistajaan sen pitäisi keskittyä, mutta se yritti vuoronperään pitää molempia poissa. Kaikki loogisuus, mikä yleensä ohjaili metsästyksessä, oli hävinnyt puoliverisestä. Kaikki tapahtui täysin, lähinnä demonisten, vaistojen varassa. Rimedur liikkui lähemmäs ja kynsäisi villisikaa, jolloin se kääntyi ja yritti jälleen häätää Rimedurin kauemmas, jolloin se joutui kääntämään selkänsä Ryusille.

Rimedur liikkui nopeasti ja sulavasti, väistäen nyt vaivattomasti yhä hitaammaksi käyviä häätöyristyksiä. Villisika ei nähtävästi jaksaisi kauaan enää vastustella. Rimedurin pienet, nopeat kynsäisyt kävivät nopeammiksi ja toistuivat useammin, hänen pitäessä saaliin huomion itsessään. Nyt vain Ryusin pitäisi lopettaa eläimen kärsimykset, ja he voisivat syödä. Kieltämättä, tässä oli ehtinyt jo tulla nälkä.
Forte
 

Re: Wrong target

ViestiKirjoittaja Janni » 26 Loka 2015, 16:47

Ryus näki mahdollisuutensa, eikä hukannut aikaa. Lisko loikkasi karjun niskaan tarraten kynsillään eläimen turvasta, ettei se tällä kertaa sohisi häntä syöksyhampaillaan. Toinen käsi kiertyi eläimen kaulan ympärille, hamuillen oikeaa kohtaa mistä viiltää kurkku auki.
Sika yritti pyristellä liskon otteessa, mutta kynnet viimein upposivat sen lihaan. Ryusin tuntiessa lämpimän nesteen sormillaan, repäisi tämä kynsillään sian kurkun auki, päästäen samalla voitokkaan karjaisun.

Sika sätki sekunnin liskon alla, mutta veltostui nopeasti ja lakkasi äänetelemästä. Ryus nousi neisomaan eläimen ruohon ylä puolelle, nostaen katseen saalistaan Rimeduriin. Liskon ilme näytti hetken aikaa uhkaavalta, hampaat paljastettuina ja katse kovana, mutta tarpeeksi toveria tuijotettuaan lisko rauhoittui. "Onko nälkä?" Tämä kysyi, samalla kun häntä heilui iloisesti puolelta toiselle.
Janni
 

Re: Wrong target

ViestiKirjoittaja Forte » 27 Loka 2015, 00:41

Rimedur siirtyi suosiolla kauemmas, Ryusin hypätessä saaliin niskaan, ja nopeasti sekä huolellisesti päästäen sen päiviltä. Villisika oli nopeasti maassa, ja rautaisen veren tuoksu täytti ilman. Rimedur liikahteli matalana, kuin vaanien, edelleen voittoaan karjuvan Ryusin ja saaliin lähellä. Koko hänen olemuksena oli hetken aikaa hyvin villi, ja puoliverinen ei luultavasti olisi edes reagoinut sanoihin, ainoastaan ilmeisiin ja eleisiin. Rimedur tuli hiukan lähemmäs kaadettua saalista, pysytellen koko ajan valppaana, jos vaikka Ryus päättäisi puollustaa kaatoaan, ja häätää Rimedurin pois. Se ei olisi äärimmäisen epätodennäköistä, ottaen huomioon heidän molempien villin puolen.

Ryusin tuijottaessa uhkaavasti, hampaat paljastettuina, Rimedur vastasi tuohon eleeseen samalla mitalla, sähisi hiukan ja paljasti hampaitaan, muttei niinkään uhkailueleenä, kuin enemmän alistuneena. Hän halusi myös osan saaliista, eikä kannattanut alkaa haastamaan ja tappelemaan Ryusin kanssa asiasta. Uhkaava ilme piti Rimedurin jonkin matkan päässä saaliista, mutta tilanne muuttui, kun Ryusin ilme muuttui, ja puolilohikäärme näytti rauhoittuvan. Se rauhoitti myös Rimeduria, ja hän saattoi vastaanottaa sanat, jolloin looginen osuus hänen päässään alkoi jälleen toimia. Rimedur alkoi myös heiluttamaan häntäänsä puolelta toiselle, varsin tyytyväisenä saalistukseen.
"On tosiaan. Miten hieno saalis."
Rimedur kierteli saaliin ympärillä jonkin aikaa.
"Mitäs nyt teemme? Syömmekö sen tässä, vai viemmekö muualle, kuten virran ääreen? Samalla voisi peseytyä myös."
Rimedur katsoi hieman vartaloaan. Hänen käsiin ja vaatteisiin oli tarttunut villisian verta, kun taas jalassa oli hänen omaansa.
Forte
 

Re: Wrong target

ViestiKirjoittaja Janni » 27 Loka 2015, 12:42

Ryus itsekin laski katseensa saaliiseen, heidän molempien rauhoiduttua. Rimedur ehotti saaliin viemistä pikku puron ääreen, siellä voisi pestä samalla veren pois.
"Tehdään niin." Lisko totesi ja kumartui nostamaan sian takajaloista ylös ja veti sen olalleen roikkumaan molemmin käsin. Se ei ollut kevyt, mutta hän kyllä jaksaisi sen yksin kantaa.

"Mistä osasta sinä pidät eniten?" Ryus päätti kysyä. "Pidän enemmän naudan reidestä, mutta sian reidessä ei ole yhtä paljon syömistä." Lisko kertoi omat ruokailu tottumuksensa.
"En kuitenkaan ole varaamassa mitään tiettyä osaa syötäväksi." Ryus lisäsi kiireesti.

//Hei mietin tossa et voitaisiin näiden lounastuksen jälkeen pistää tää peli päätökseen, ku ton uuden hahmon myötä tuli kasa pelejä pelattavaks, et pitäs näitä edellisiä pussittaa :o //
Janni
 

Re: Wrong target

ViestiKirjoittaja Forte » 27 Loka 2015, 15:34

Rimedur pyyhki ylimääräistä verta käsistään, ja lähti sitten kulkemaan Ryusin mukana, hänen otettuaan saaliin. Rimedur ei oikein ollut varma, pitäisikö hänen ehdottaa olevansa avuksi, mutta tuli siihen tulokseen, että villisian kantaminen yksin olisi ehkä helpompaa. Sitä paitsi, Ryus vaikutti olevan tarpeeksi vahva kantaakseen eläimen muutenkin. Puoliverinen tyytyi siis vain seuraamaan perässä, ja vastaamaan kysymyksiin.
"Vai eniten. Vaikea sanoa, pidän vähän kaikesta, mutta maksa on hyvää. Ja sisäelimet noin muutenkin. Ja minun puolestani saat toki varata oman osuutesi."
Rimedur ei asiasta pahastuisi, hänen näkökulmastaan Ryus oli tehnyt suuremman työn, koska oli joutunut kaatamaan saaliin fyysisesti. Joten oli vain reilua, että hän söisi ensin ja valitsisi itseään miellyttävät osat.

Onneksi puro, jonka luota he olivat lähteneet, ei ollut äärettömän pitkällä. Sinne ehti suhteellisen nopeasti, ja ensimmäisenä Rimedur kumartui pesemään veren käsistään ja varsinkin jalkansa haavasta.
"Onneksi asun yksin. Muuten voisi herätä uteliaita kysymyksiä siitä, miksi olen yltä päältä veressä."
Rimedur nauroi hieman ajatukselle.

// Jos siltä tuntuu, niin sopii kyllä :> Tietty pelitahtia voi myös hiljentää, mutta ihan kuten itsellesi ja jaksamisellesi sopii //
Forte
 

Re: Wrong target

ViestiKirjoittaja Janni » 27 Loka 2015, 15:48

Ryus vilkaisi yllättyneenä Rimeduria, joka oli eniten maksan ja sisäelinten kannalla. Se kuulosti liskolle oudolta, mutta kaikki tavallaan. "Siinä tapauksessa, syö niin paljon elimiä kuin haluat." Tämä totesi.
Verivana johti takaisin purolle, joka edelleen solisi hiljalleen. Ryus laski villisian veden vierelle, vilkaisten Rimeduriin, joka puhdisteli käsiään ja vaatteitaan. Lisko itsekin oli sian veressä, mutta jos hän nyt alkaisi raakana eläintä syömään, olisi hän vain enemmän veressä, joten puhdistautuminen nyt oli turhaa.

Ryus käänsi sian kyljelleen, ryhtyen repimään sikaa auki. Puukollahan se olisi käynyt siistimmin, mutta sitä Ryus ei ollut mukana. Sian nahkaa yritettiin repiä sivuun, jotta lihaan pääsisi käsiksi. "Haluatko sen maksan?" Lisko kysyi, samalla kun sai ruhon kunnolla auki.

//Okei no jos parin viestin jälkeen lopeteltais (:3 //
Janni
 

Re: Wrong target

ViestiKirjoittaja Forte » 29 Loka 2015, 15:53

"No ainakaan meille ei pitäisi tulla riitaa ruuasta."
Rimedur totesi ruokailusta, peseytyessään viileässä purossa. Jos kerta toinen heistä söi mieluusti sisäelimiä ja toinen lihaa, niin heille molemmille riittäisi osansa. Riippuen tietysti siitä, miten paljon molemmat söivät. Rimedur päätti pysyä hieman kauempana, Ryusin nylkiessä heidän saalistaan. Ilmassa alkoi nopeasti haista rautaiselle verelle ja maa muuttui punertavaksi. Rimedur oli ennenkin nylkenyt saaliita, mutta siinä oli joka kerta jotain voimakkaan alkukantaista. Vaikka jahti oli ohitse, Rimedur oli edelleen hyvin jännittyneessä mielentilassa kaiken veren takia.

Rimedur oli seurannut sivusta nylkemistä, jottei olisi tiellä, ja Ryusin tarjotessa maksaa, puoliverinen liikkui lähemmäs.
"Kyllä, kiitos. Se on paras osa. Samoin silmämunat."
Rimedur pyrki aina siihen, että tapetuista eläimestä syötiin tai käytettiin kaikki. Hän yleensä söi osat, jotka eivät muille kelvanneet, kuten juuri silmät. Hän oli sekä tottunut siihen, että piti siitä.
Forte
 

Re: Wrong target

ViestiKirjoittaja Janni » 29 Loka 2015, 16:24

"Silmämunat?" Ryus toisi kummastellen, vilkaisten toisen puoleen. "Nehän ovat kovia purtavia." Mies totesi samalla kun repi sian maksaa irti kynsillään.
Lisko ojensi sisäelimen Rimedurille, se valui edelleen verta, mutta kenties se olisi niin mehukkaampi? Maksan ojennettuaan Ryus kävi silmäilemään mitä itse ottaisi.
Reisi olisi kyllä maukas, mutta hän taihtoisi jättää parhaan palan viimeiseksi. Ryus repi sian kyljestä lihaa irti. Se ei näyttänyt yhtäveriseltä kuin maksa, mutta kyllä se sai sotkua aikaa liskon naamalle.

Liha oli edelleen lämmintä, oliha eläin vasta kuollut. Ryus repi sitkeää lihaa hampailaan ja aina kun sai hyvän suupalan, söi tämä mielissään. Ei hän ollut huomannut kuinka nälkä hänellä oli ollut.
"Maistuuko?" Ryus kysyi. "Sääli, että tämä villisika ehti stressata, ennen kun saimme sen kaadettua." Lisko harmitteli, stressti kun tuppasi tekemään lihasta hieman oudon makuista.
Janni
 

Re: Wrong target

ViestiKirjoittaja Forte » 29 Loka 2015, 17:21

"Veljeni aina sanovat, että olen kuin ajokoira, kun syön kaikki ällöttävät osat saaliista."
Rimedur naurahti vähän, sillä hän ei pahastunut kyseisestä vertauskuvana. Tottahan se oli. Hän söi silmät ja sisäelimet, mielellään myös luun sisällä olevat asiat, kuten aivot ja luuytimen, mutta nautti yhtä lailla myös tavallisista lihapaloista. Hän vain nautti oudoista osista enemmän. Rimedur otti vastaan Ryusin tarjoaman maksan, ja miltei saman tien alkoi syömään sitä tyytyväisenä. Rimedur muistutti vähän kissapetoja syödessään, hän ensin nuoli hieman lihapalaa ja jäysti pieniä paloja takahampaillaan.

Rimedur nyökkäsi hieman Ryusin kysymykselle.
"Kiitos, maistuu. Tämä on hyvä päätös hyvälle saalituspäivälle."
Puoliverinen oli tosiaan tyytyväinen. Hän oli tavannut mukavan uuden ystävän, ja saanut mukavan kokemuksen metsästyksestä. Kieltämättä tästä päivästä riittäisi muisteltavaa myöhemmin ja kerrottavaa muille.
"Muuten, haluaisin tietää..onko mahdollisuutta nähdä sinua joskus uudelleen."
Rimedur halusi tietää, näkisikö vielä ystäväänsä.
Forte
 

Re: Wrong target

ViestiKirjoittaja Janni » 29 Loka 2015, 17:34

Ryus nyökkäili Rimedurin vastaukselle suu täynnä ruokaa. Lihanpalan syötyään, kumartui lisko saaliin puoleen, tarttuen hampaillaan mukavannäköisestä kimpäleestä.
Katse nousi toiseen tuon udellessa, näkisikö häntä enää. Ryus repäisi haluamansa palan irti ja otti sen käteensä vastataakseen.
"Missä päin asut?" Ryus kysyi. "Emem tuntuu aina olevan kaukana kaikista muista kylistä ja kaupungeista." Lisko selitti.

"Mutta olen samaa mieltä, olisi mukava tavata uudestaan." Ryus kertoi repien palan irti lihasta.
Nyt kun asia oli tullut puheeksi, ei lisko ollut huomannut kuinka tuttavallisesti osasi jo käyttäytäytyä Rimedurin seurassa. Oliko se eläimellisyyden takia vai oliko hän oppinut jotain?
Janni
 

Re: Wrong target

ViestiKirjoittaja Forte » 29 Loka 2015, 18:05

Rimedur kiersi maksan syötyään muutaman kerran raadon ympärillä ja etsi hyvää kohtaa iskeä hampaansa ja repäistä mukavan kokoisen palan mukaansa. Ryusin ottaessa osuutensa, Rimedur kurottautui vetämään hampaillaan itselleenkin hyvän palasen. Samalla he voisivat jutella lisää uudesta tapaamisesta.
"Asun haltioiden kaupungissa. Mutta uskoisin, että löydän tieni Ememiin."
Rimedur ei osannut ratsastaa, mutta hän kyllä jaksoi kävellä ja juosta pitkiä matkoja neliraajoin. Lisäksi, hän oli utelias tutustumaan Ememiin. Jos kerta Ryus sai oleskella siellä vapaasti, tuskin Rimedurkaan olisi sen vainotumpi.

Rimedur hymyili toiveikkaasti, kerta Ryus halusi nähdä uudelleen. Ystävät olivat harvassa, varsinkin, kun Rimedur oli niin ujo mitä oli. Hän oli iloinen ajatuksesta, että voisi nähdä Ryusin uudemman kerran. Oli hassua, miten nopeasti johonkuhun saattoi kiintyä. Kenties heissä oli jotain samanlaista.
"Minulla ei ole kovin kiireistä elämää, joten voin tulla kyllä seuraksesi koska vain."
Forte
 

Re: Wrong target

ViestiKirjoittaja Janni » 29 Loka 2015, 18:59

Haltiakaupunki ei niin kaukana ollut, että matka olisi mahdoton, joten he kyllä saattoivat nähdä toisiaan suht helposti.
"Jos tiedät missä Mor vuori on, löydät Ememin helposti." Ryus kertoi syödessään toisten lihaisen kimpaleen loppuun ja ryhtyi repimään kolmatta palaa.
Rimedur kertoi, ettei omannut kiireistä elämää, joten vierailu olisi mahdollista milloin vain. "Ei minullakaan, mitä silloin tällöin autan kylä metsureita." Lisko kertoi puolestaan.

Olon ollessa kylläinen ainakin viidennen vai oliko se ollut kahdeksannen palan jälkeen, saattoi Ryus mennä puhdistamaan käsiään puroon. Tämä yritti puhdistaa verisiä kasvojaankin siinä ohella.
"Minä en jaksa enempää." Ryus kertoi, samalla kun katseli kuinka veri muutti soljuvan veden punaiseksi. "Tahdotto saalista mukaasi?" Ryus päätti kysyä. Hän itse kyllä ottaisi sitä hieman, ellei toisella ollut suuri tarve.
Janni
 

Re: Wrong target

ViestiKirjoittaja Forte » 29 Loka 2015, 23:34

Nähtävästi he molemmat olivat päätyneet siihen tulokseen, että voisivat vierailla toistensa luona. Ainakaan asuinsijat eivät olleet turhan pitkällä, ja he olivat, enemmän tai vähemmän, samalla puolella. Rimedur tuskin uskaltaisi nimittäin lähteä hirveän pitkälle ihmisten reviirien sydämeen. Hän voisi helposti menettää henkensä.
"Pidä varasi sitten. Saatan tulla kolkuttamaan ovellesi."
Rimedur tiesi kyllä, missä Mor vuoret olivat, ja oletettavasti Emem oli aika helppo löytää. Jotenkin puoliverinen oletti, ettei kovin moni halunnut rakentaa kyläänsä aivan vuoren kupeeseen. Mutta hänellä olisi aikaa etsiä tarkempaa tietoa kylästä, tuskin hän ihan heti seuraavana päivänä Ryusia menisi häiritsemään.

He olivat syöneet kyllikseen. Rimedur oli jopa hajoittanut eläimen kallon, päästäkseen käsiksi silmämuniin, ja syönyt lihan lisäksi myös keuhkot. Sen jälkeen hän oli aika pitkälti tyytyväinen, ja saattoi peseytyä uudemman kerran purossa. Lihaa oli vielä jäljellä melkoisesti, ja he molemmat olivat saaneet kyllikseen. Heidän pitäisi päättää, mitä tekisivät lopulle ruholle, sillä se alkaisi pian houkuttelemaan petoeläimiä aterialle.
"Voidaan jakaa se, mitä on jäänyt yli. Onpahan jotain seuraavaksi päiväksi. Ja jos sinä et halua, niin voisin ottaa myös villisian nahan."
Rimedur ehdotti.
Forte
 

EdellinenSeuraava

Paluu Metsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa

cron