I'm only me

Arot sijaitsevat valtakunnan länsiosassa, aueten heti Quinn metsän vieressä ja jatkuen pitkälle pohjoiseen Kleth vuorelle asti. Arot ovat kumpuilevaa ja välillä tasaantuvaa ruohomaata silmänkantamattomiin. Aroilta löytyy kuitenkin teitä, jokia ja jopa pieniä järviä, jotka rikkovat tämän ruohomeren yhtenäisyyttä silloin tällöin. Kaksi suurinta tietä kulkevat ihmisten kaupungista Nahor kylään ja toinen suurin tie taas ihmisten kaupungista arojen halki Kleth vuorelle. Kleth vuorelle kulkevaa tietä ei kuitenkaan käytetä kovin usein lohikäärmeiden pelossa.

Aroilla sijaitsee tätä nykyä myös Haltioiden kaupunki. Pohjoisemmasta löytyy myös kyliä, jotka uhkarohkeana pitävät majaansa aroilla.

Haltiat pitävät aroja erittäin tarkkaan silmällä kaupunkinsa tähden, joten on erittäin todennäköistä törmätä haltioiden sotilaspartioihin aroilla, varsinkin eteläosassa.

Valvoja: Crimson

Re: I'm only me

ViestiKirjoittaja Mori » 17 Marras 2015, 18:39

Alris kohotti kulmiaan, kun Celebri tuli ja pyysi yksityisyyttä. Tuo vieläpä herroiltteli häntä. Haltua tunsi jotenkin, että jo oli markkinat. Huoneen oven sulkeuduttua Un kuubteli hiljaa. Tyttö kertoi fuusiosta, keijun ja haltian. Celes kertoi historiaa, historiaa Celebristä ja tuon synnystä. Kertoi kuinka Bri oli huijannut ja anastanut, mutta Celes ei ollut vihainen ja näytti ymmärtävän keijua. Un taas tunsi itsensä hölmöksi, isoksi hölmöksi, kun hän kuutenteli Celesin kertomista.
Celes myös puolusti Britä sillä että ilman keijua Celebriä ei olisi. Un nyökkäsi hitaasti. Hän kyllä ymmärsi, että fuusiossa olevat tytöt rakastivat häntö ja muodostivat yhdessä Celebrin, mitta eikö se sitten tarkoita sitö, että hänen pitäisi rakastaa ja kiintyä kolmeen eri tyttöön. Kolmeen eri persoonaan. Jotenkin se ei tuntunut oikealta, mutta kyllä hän ymmärsi, mikä oli väärin hänen toimissaan.

"Minä..." Un ynähti pienesti ja katsoi tyttöä aivan uudessa valossa. "Teitä... On siis kolme.. Kolme..." Hän mutisi ja laski kätensä kasvoilleen pohtien, tasapainoitellen asioiden välillä. Hän katsoi hetken ja katsoi uudestaan. Un näytti edelleen kovin lohduttomalta. "Vaaditko siis... Vaaditko siis minua rakastamaan..." Un avasi suunsa mutta tuijotti eteensä tyhjästi ja mutristi suutaan. "Olen pahoillani..." Antakaa Celebri takaisin.
Un ei oikein löytänyt oikeita sanoja. Hän oli ymmällään ja pelokas. Hän tiesi, ettei ollut oikein torjua jotain mitä Celebriin kuului, mutta kun nuo osat puhuivat ja omasivat menneisyyden. Un tunsi vain hyvin epämiellyttävän tunteen sisällään. Eläin kiintyi yhteen, mutta moneen kiintyminen tuhoaisi sen kiintymisen merkityksen.
Viimeksi muokannut Mori päivämäärä 17 Marras 2015, 19:53, muokattu yhteensä 1 kerran
Mori
 

Re: I'm only me

ViestiKirjoittaja Janni » 17 Marras 2015, 18:50

"Siltä se saattaa kuulostaa ja tuntua, mutta todellisuudessa meitä on vain yksi ja se yksi on Celebri." Celes teki parhaansa selittääkseen Unille, joka näytti hänen kertomuksensa jälkeen entistä hämmentyneemmältä ja lohduttomalta. Tyttö olisi tahtonut mennä ja halata tuota, lohduttaa, mutta tiesi kyllä ettei ollut tervetullut miehen lähelle.
Un aavisteli jo mitä Celes oli aikeissa pyytää, tuon pahoittelu ei kuulostanut hyvältä.
"Un, tiedän että tämä on varmasti sinulle vaikeaa, mutta sinä olet ainoa joka voi saada Brin rauhoittumaan ja tyytyväiseksi. Ellei niin käy, Celebrin mieli tulee pysymään erillään ikuisesti, eikä Celebriä enää ole." Celes kertoi. "Se on ainoa tapa saada Celebri takaisin ja jos rakastat häntä todella, rakastat myös Britä."
Janni
 

Re: I'm only me

ViestiKirjoittaja Mori » 17 Marras 2015, 20:08

Todellisuudessa. Un sulki kasvonsa käsiensä suojaan. Hän tunsi vienosti kuinka hänen eläimellinen puolensa kuiski hänen korvaansa. Kuinka se houraili ja toivoi. Un kuutenli kivi sydämellä kuinka Celes kertoi Brin lepyttelystä. Tätäkö se vaati? Un veti kötensä pois kasboiltaan ja nousi hitaasti ylös, kun tyttö oli lopettanut. Eläin rakasti, kiintyi, leimautui ja niin edelleen. Oli monia sanoja sille tunteelle, jonka jokainen jakoi. Celes pyysi Celebrin tähden ja itsensä sekä Brin. Un hymähti siihen jotenkin huvittuneesti ja otti muutaman epäröivän askeleen.
"Tule tänne CeleBri" hän kuiskasi. Hänen äänensä oli tärisevä, anova ja hänen ojennettu kätensä kuiski, houkutteli tyttöä. Se nappasi tuon käden omaansa hellästi, kuin se olisi ollut kukka. Un kumarsi ja laski kädelle suudelman, pienen ja hennon. Hän kiersi toisen kätensä toisen vyötärölle, veti lähelleen ja oli siinä hetken. Hän ei katsonut Celebriä alas, mutta kun aika tuli hän laski siniset silmänsä tytön hiuksiin siitö ne valuivat hiljaa tuon kasvoille, kun kädet koskettivat tytön poskia ja pakottivat tuon ohjatusti katsomaan häntä.

Un ei tiennyt, hän harkitsi, mutta vain hetken. Hän tunsi kosketuksen outona, samalla hyvältä ja samlla oudolla. Ei inhottavalla tavalla. Hän halusi vain sen turvallisen tytön takaisin. Oli se sitten kuinka itsekästä tahansa. "Olen itsekäs." Un totesi. "Olen eläin." Hän sanoi. "Olen typerys ja vähä-älyinen." Sanat joita hän lausahti eivät lausuttu itsesäälissä tai loukkaavina. Ne olivat enemmänkin ilmaisuja. "Olen kömpelö suhteessa... Mutta kykenettekö rakastamaan sellaista olentoa kuin minä?" Hän kuiski ja katsoi toisen kasvoja. Hänen silmänsä liikkuivat, kun ne katsoivat yksityiskohtia tytön kasvoilla. "Uskotko minuun? Sillä minä uskon sinuun." Hän sanoi ja kumartui hitaasti. Hetki oli hiljainen, mutta ei haudan hiljainen. Siinö oli ripaus jotain haikeaa. Kaipausta.
Un suuteli tytön pehmeitä huulia hennosti, kuin toinen olisi ollut lasia, joka kosketuksestakin katoaisi, särkyisi ja varisi lattialle. Hän pisti itsensä likoon, uroksena, miehenä ja itsenään. Hän pisti heidän suhteensa siihen. Hän pisti elämänsä siihen ja toivoi syvästi, ettö Celebri palaisi takaisin. "Anna anteeksi."
Mori
 

Re: I'm only me

ViestiKirjoittaja Janni » 17 Marras 2015, 20:40

Un ei sanonut vielä mitään Celestin sanoihin, tyttö näki tämän vielä mahdollisuutensa sanoa jotain. "Jos... Kun saat Celebrin takaisin, on mahdollista ettei hän muista tapahtuneesta mitään. Jätän sinun vastuule totuuden kertomisen, mutta neuvon sinua olla kertomatta kaikkea Bristä. Hän saattaa inhota itseään jos tietäisi mitä osa hänestä on tehnyt. On siis parasta ettet kerro kaikkea." Tyttö neuvoi, ennen kuin mies nousi ylös vuoteelta ja asteli hänen eteensä. Un vei kätensä tytön kädelle, kohottaen sitä varoen suukottaen kämmen selkää. Celes hymyili tyytyväisenä, mutta samaan aikaan hieman haikeana. Kenties tuo oli valmis yrittämään? Tyttö sulki silmänsä ja antoi keijulle tilaisuuden puhua niin kuin oli luvannut.
Tyttö liikahti paikallaan, muttei kaatunut. Tämä avasi silmänsä ja näki miehen siniset silmät edessään, tuon pakotettua hänet katsomaan tuota. Bri ei tahtonut katsoa Unia silmiin. "Mi... Mitä hän oikein kertoi sinulle?" Tyttö tuhahti hiljaa, mutta kuuli nyt kuinka toinen kuiski hänelle, kertoi olevansa itsekäs, typerys, vähä-älyinen. Bri ei sanonut mitään mutristi vain suutaan.

Miehen kysymys sai tytön vilkaisemaan hetkellisesti Uniin. Bri ei kyennyt vastaamaan, tilanne tuntui ristiriitaiselta. Hän rakasti kyllä Unia ja piti siitä, että tuo piti häntä lähellään. Mutta tekikö mies tämän jotta saisi vain Celebrin takaisin?
Tyttö ei kuitenkaan perääntynyt kun Un tuli lähemmäs ja suuteli häntä varoen, kuin hän särkyisi. Ei Bri voinut pistää hanttiin, tietenkin hän suuteli takaisin, samalla kun silmäkulmat kostuivat kyynelistä.
Suudemman loputtua, mies pyysi anteeksi. "Ra-Rakastat häntä noin paljon? Haluat hänet takaisin..." Tyttö sanoi hiljaa, niiskaisten.
Janni
 

Re: I'm only me

ViestiKirjoittaja Mori » 17 Marras 2015, 21:05

"Tietenkin haluan."Un sanoi totuutta peittelemättä, ei se käynyt, että vähän valehtelisi. "Mutta sinähän olet myös Celebri, osa häntä ja rakastan myös sinua." Tuntui jännältä puhua toiselle rakkaudesta sellaisesta, kun hän käytti mielumminnsanaa kiintymys omissa ajatuksissaan. Asia sai myös miehen tuntemaan pientä kiusaantumista tämän hempeän puheen ohella. "Celes... Hän kertoi mitä olet tehnyt ja sinunhan ansiosta Celebri syntyi. Minun pitäisi enemmänkin kiittää kuin törkkiä sinua." Un yritti vitsailla, mutta turhaan. Hänen ilmeensä oli surumielinen.
Hän laski otsansa tytön otsaa vasten. "Tiedäthän... Kaikkia osia pitää osata rakastaa, vaalia. Mitä ikinä löydätkään rakkaastasi. Huonoja ja hyviä puolia. Siten syntyy ehjä ja realistinen kuva siitä ketä rakastaa." Un sanoi viisauksia, mutta katsoi vain Celebriä tai Britä tai Celestä. Un piti tyttöä halissaan hiljaisena ja vakaana hän piteli tuota. "Bri." Hän sanoi. "Olet osa Celebriä, olet osa rakasta henkilöä... Olet osa näitä tapahtumia... Siksi myös... Ei... Minun pitäisi pahoitella käyttäytymistäni. Minä luulin, että joku näkki oli lumonnut hänet tai... Ja kun sanoit, että sain teidät luulemaan, etten välitän, niin etkös sinäkin joskus saa. Parisuhteessa tehdään virheitä ja pyydän sen takia, että annat anteeksi." Un sanoi ja piti pitlän hiljaisuuden sen jälkeen.

Hän sulki silmänsä ja henkäisi syvään. Hänellä oli itsekäs ajatus, mutta hän piti sen ja yritti nyt rauhoittaa Brin. Hän halusi tuon ymmärtävän, että hänen toimensa olivat olleet väärät ja hän oli siitä pahoillaan. Hän katui niitä, jokaista asiaa minkä oli tehnyt.
Mori
 

Re: I'm only me

ViestiKirjoittaja Janni » 17 Marras 2015, 23:13

Bri niiskahti uudelleen, kun Un meni sanomaan että hän oli osa Celebriä ja mies rakasti myös häntä. Toinen kertoi myös mitä Celes oli hänelle kertonut. Tyttö hieman painoi katsettaan maahan häpeissään,toisen sanojen myötä.
Un joka valitsi sanansa todella hyvin tai tosiaan puhui joka sanalla totta. Se sai Brin vetämään henkeään väristen.
Tyttö värähti Unin sanoessa hänen nimensä. Hän ei enää korjannut sitä, hän tiesi kyllä olevansa Bri. Miehen hiljentyessä, tyttö empi hetken, kunnes painautui toista vasten ja kietoi kätensä kunnolliseen halaukseen. "S-Saat anteeksi... Ehkä minunkin olisi pitänyt kertoa... Halusin vain olla oma itseni jälleen, pelkäsin että näet lävitseni..." Bri nyyhki toista vasten, mutta naurahti kuivasti lauseensa lopussa. "Mutta taisin... epäonnistua."

Hetken aikaa tyttö nyyhki ja yritti rauhoittua Unia vasten, kunnes lopulta kohotti itkuiset katseensa ylös mieheen. Tyttö oli edelleen Bri, mutta tuon katseessa oli varmasti jotain tuttua. "Loitsu raukeaa jos... jos suutelet minua vielä viimeisen kerran." Bri kertoi kujeilevalla tavallaan, vaikka ääni kuulusti hieman surumieliseltä. Sekä eihän suudelma mitään loitsua rikkoisi, tyttö vain tahtoi tuntea Unin kosketuksen, ennen kuin sulautuisi jälleen yhdeksi Celesin kanssa, unohtaen kaiken mitä oli tapahtunut.
Janni
 

Re: I'm only me

ViestiKirjoittaja Mori » 17 Marras 2015, 23:36

Loitsu raukeaa. Sanat, jotka itkuisen tytön suusta tulivat saivat kiehen huulille apean oloisen hymyn. "Ei se raukea." Hän totesi pienesti virnistäen ja kumartui. "Se jatkuu aina, Celebrissä." Un sanoi ja tuli jo niin lähelle, että voisi vain suudella toista, mutta hän pysähtyi äkisti, katsoi suurilla silillään tyttöä. "Jos sinua lohduttaa... Minä en unoda sinua tai Celestä. Te elätte hänessä." Un sanoi ja suuteli tyttöä hellästi, kiihkeästi ja rakastavasti. Suudelma oli hetki, pysähtynyt aika ja iän ikuinen tunne, joka sanoi tässä se nyt on. Sinä ja hän tai he.
Aarnikotka erkani suudelmasta. Hän odotti. Yö oli jo muutenkin pitkällä, mutta tytön saaminen ennalleen olisi jo jotain, jonka Un halusi. Hän katsoi Celebriä pitkään, ennen kuin varovasti aivan varovasti avasi suunsa. "Celebri?" Hän kysyi lähes äänettömästi. Odotus oli tuskaista, kärsimätöntä ja turhauttavaa. Kaikki ne padotut pelotja tunteiden sekamelska sai Unin odotuksen jännittymään.

//köh köh, lyhyt
Mori
 

Re: I'm only me

ViestiKirjoittaja Janni » 17 Marras 2015, 23:50

Bri hymähti hiljaa Unin sanoille, kenties tuo oli oikeassa. Mies soi tytölle vielä muutaman lohduttavan sanan ennen kuin suuteli tätä ja se auttoi Britä. Tyttö nautti suudelmasta niin pitkään kuin kykeni, sulkien silmänsä.
Tällä kertaa tyhjän mielen keskellä seisoi tyttö, jonka keho oli perhosmaisten siipien meitossa. Unin halaus piteli tytön pystyssä, joten tämä ei valahtanut lattialle hetlekkisen veltouden takia.
Un oli jäänyt tuijottamaan tyttöä, joka nyt hyvin hämmentyneenä raotti silmäänsä, kuullen samlla miehen äänen kutsuvan häntä. "Un..?" Celebri sanoi hiljaa katsoen toista. Miten hän tässä oli? Eikö hän ollut hetki sitten ollut vuottella ja...
Hämmennys muuttui peloksi. Tyttö tarrasi Unin paidasta kiinni hakien turvaa. "Un... Mi... kuulin..." Celebri yritti hädissään selittää, muttei siitä tuntunut tulevan mitään.

//No ei kai tuo ton pidempi voi edes olla :D //
Janni
 

Re: I'm only me

ViestiKirjoittaja Mori » 18 Marras 2015, 00:22

Unin olisi pitänyt olla tuki ja turva, mutta siinä vaiheessa kun Celebri lausui hänen nimensä, hän sortui. Hän ei katsonut ensin. Hän käänsi katseensa jonnekin muualle, kun Celebri tarrasi häneen ja haki hänestä turvaa. Samassa aarnikotkan kädet vetivät tytön lähemmäski, tiukemmin itseään vasten. "Celebri... Celebri..." hän hoki ja hän koski toisen hiuksia, selkää ja hartioita. Un nyyhki Celebri vierellään, mutta onnellisena. Sitten hän teki hieman tilaa tytön ja itsensä välillä jotta hän ja Celebri saisivat hengähdystauon. Hän katsoi tuota pitkään, ennen kuin sortui kirjaimellisesti alas istumaan. Hän oli väsynyt ja uupunut eikä hän ole syönyt sitten mitään aamun.
"Ei mitään hätää. Siinä on niin paljon kerrottavaa, niin paljon asiaa." Un sanoi ja haroi tytön hiuksia kynsillään. Hän laski päänsä toisen olalle. "Hyvä että olet taas oma itsesi... Pelkäsin että menetän sinut." Un vaikeroi ja puristi tytön sen jälkeen hitaasti tiukemmin syliinsä, ikään kuin hän ei päästäisi tyttöä koskaan menemään.

Un kohotti taas hetken päästä väsyneen ilmeensä toiseen. "Sinä..." Hän yritti aloittaa selityksen, mutta pudisti päätään. "Kerron sinulle huomenna... Pääni... Se on vielä vähän... Sekaisin." Un selitti ja nousi tyttö kuitenkin sylissään ylös. Hän marssi Celebrin kanssa omaan huoneeseensa, sillä peti oli isompi kuin Celebrin. Sinne hän laski tytön ja meni itse viereen. Hän käpertyi tytön ympärille. Pidellen tuota sylillään ja haistellen tuon rauhoittavaa hajua.
Eikä aikaakaan kun aarnikotkan puolelta alkoi kuulua hyvin tuttua rauhallista hengitystä, kun tuo oli sikeässä unessa.

Aamu oli hyvin vaikea, hyvän yön jälkeen Uni täytyi lähteä töihin, vaikkei hän halunnut. Lisäksi yö oli jäänyt kovin lyhyeksi sen hyvän laatuisuudesta huolimatta. Hän halusi jo kertoa Celebrille kaiken, mutta hänen piti tosiaan miettiä mihin muotoon asettaisi sanansa ja lauseensa.
Mori
 

Re: I'm only me

ViestiKirjoittaja Janni » 18 Marras 2015, 09:51

"Mi-Mitä tapahtui?" Celebri kysyi hämmentyneenä Unin sillä lailla sortuessa itkemään häntä vasten. Mies kyllä sanoi ettei ollut mitään hätää, mutta tytöstä tilanne tuntui päin vastaiselta. Hän muisti olleensa vuoteellaan ja kuulleen sen oudon äänen, joka oli luvannut näyttää hänelle menneisyytensä. Ilmeisesti ääni oli valehdellut, koska seuraava hetki jonka tyttö muisti oli tämä. Ainoa positiivinen asia oli, ettei hän kuullut ääntä enää, oliko se poissa vai hiljaa?
"Oma itseni? Un, sinun pitää selittää." Celebri pyysi, mutta mies oli liian väsynyt. "Mutta..." Tyttö sanoi hiljaa. Häntä huoletti, mitä oikein oli tapahtunut, miksi Un käytäytyi niin kuin ei olisi nähnyt häntä ikuisuuteen?

Mies nosti tytön sen enempää kyselemättä syliinsä ja vei mukanaan omaanhuoneeseensa. Celebri oli kyllä iloinen että pääsi miehen vierelle, joka niin näytti kaipaavan hänen läheisyyttään.
Mies nukahti ennen häntä. Celebri ei noin vain saanut itse unta, vaikka olo olikin oudon väsynyt, kuin hän olisi murehtinut ja itkenyt koko päivän. Un saisi kyllä luvan selittää aamulla niin kuin oli luvannut.

Celebri ei tiennyt kuinka kauan oli nukkunut, mutta hän taisi herätä aikaisin, koska Un oli vielä siinä hänen vierellään, eikä ollut lähtenyt vielä töihin. "Un..." Tyttö sopersi hieraisten silmiään. "Voitko nyt kertoa mitä tapahtui? Murehdin varmaan koko yön." Tämä totesi silmiään hieraisten ja nousten istumaan.
Janni
 

Re: I'm only me

ViestiKirjoittaja Mori » 18 Marras 2015, 10:09

Celebri oli selkeästi kärsimätön kuulemaan mitä eilen tapahtui. Un taas tuijotti tyttöä, kun tuo nousi istumaan vuoteelle. "Tiedän... Tämä ei ole helppo asia käsitellä... Mknun pitäisi kertoa se vasta illalla, kun meillä enemmän aikaa." Aarnikotka huokaisi. Hän nousi ylös. "Mutta vpin minä jotakin sano hyvin nopeasti, mutta... Älä järkyty ja käsittele tätä rauhassa." Hän pyysi ja vei muutaman hiuskiehkuran tuon kasvoilta. "Sinä iltana, kun menit huoneeseesi on kulunut kaksipäivää. Meillä oli paljon erimielisyyttä toistemme kanssa ja minulla omat epäilykseni." Un sanoi rauhassa. Hän istuitui sängyn reunalle kuten Celebri.
"Muistathan, kun kerroit ettet muista tai tiedä omasta menneisyydestäsi." Un kertasi ja katsahti varovasti Celebriin. Hän ei halunnut järkyttää toista kovin nopiaa ja hänen oli saatava alku jännitus pois, jotta tyttö saatttaisi pärjätä ilman hän päivän askareissa. "Minä... Vähän niin kuin tapasin sinun menneisyytesi näin sanotusti." Un sanoi ja nousi pediltä.

Hän avasi oven ja viittoi tyttöä seuraamaan, sillä heillä ei ollut kovinkaan paljoa aikaa, jos Celebei halusi kuulla tyydyttävän vastauksen. Illala tulisivat yksityiskohdat. "Sinä Celebri olet kahden eri henkilön fuusio. Kahden hyvin erilaisen, mutta silti hyvin rakkaiden." Un sanoi, sillä hän pelkäsi et joko Bri tai Celes päättäisivät taas herätä ja näkättää hänelle kuinka mies oli pannut sanoja suuhunaa mten sattui.
"Sinun menneisyytesi on kahdessa eri henkilössä. Olet spesiaali tapaus ja rakas sellainen, mutta kerron sinulle menneisyydestäsi enemmän, kun tulen töistä. Nyt on vähäsen kiire." Aarnikotka pahoitteli ja nappasi pöydälle aamiastarpeensa ja alkoi syömään samalla kun teki omia eväitään.
Alris oli noussut ja katsoi Celebriä ja sitten Uni. Ynähtäen jotakin ja tuhahdellen jotain parisuhteesta. "Näytätte sopineen..." Haltia hymähti ja hymyili pienesti.
Mori
 

Re: I'm only me

ViestiKirjoittaja Janni » 18 Marras 2015, 12:44

Ei Celebri voinut muuta kuin näyttää huolestuneelta ja kuunnella Unin sanoja. Tuo ei kyennyt kertomaan kaikkea tässä kiireessä, mutta kaikista tärkeimät seikat kyllä. Tyttö odotti kärsivällisesti ja pysytteli hiljaa, toivoen ettei kyseessä ollut mitään hirveää.
Siitä oli kaksi päivää kun Celebri oli tippunut pimeyteen, se tuli yllätyksenä, hän ei muistanut mitään. Tyttö ei kuitenkaan keskeyttänyt, nousi vain ylös vuoteelta ja seurasi Unia, tuon viitoessa häntä seuraamaan.

Celebri ei oikein tiennyt mitä ajatella Unin kertoessa hänelle mikä hän oli. Tuntui oudolta kuulla moista toiselta, mutta kenties hänen menneisyytensä oli kertonut miehelle kaiken?
"Kahden..." Tyttö toisti hiljaa itsekseen. Oliko hänessä kaksi eri henkilöä? Katse laskeutui käsiin, ne näyttivät hänen omiltaan, tavallisilta niin kuin aina, mutta totuuden kuunteleminen sai ne tuntumaan eriltä, kaikki tuntui eriltä.
"Mitä tarkoitat... rakkailla?" Tyttö kysyi nostaen katseensa mieheen. "Tämä on niin sekavaa... En tiedä ymmärränkö."

Katse kääntyi Alrikseen, joka huomautti tuhahtelullaan olevansa läsnä. Tuo vielä sanoi että he näyttivät sopineen, Unkin oli hetki sitten todennut että heillä oli ollut erimielisyyksiä. "Riitelimmekö me? Un... minä en muista, en kai suututtanut sinua? Anteeksi, en tarkoittanut jos jotain pahaa tapahtui." Celebri panikoi.
Janni
 

Re: I'm only me

ViestiKirjoittaja Mori » 18 Marras 2015, 14:56

Kun Celebri kysyi mitä hän tarkoitti rakkailla Un hymähti siihen huvittuneena leipää suussaan. Hän nielaisi ja söi leipänsä yhdellä suupalalla. "Minä tarkoitan, että he ovat osa sinua ja sinä olet minulle rakas, yhtä lailla he siis ovat myös." Hän sanoi rauhassa ja siisti paikkaansa kuunnellen, kuinka Celebri sanoi kaiken olevan sekavaa. "Usko pois, niin se oli minullekin." Un totesi hiljaa ja laski pestyn lautasen kuivumaan. Hän alkoi kääriä eväitään.
Celebrin hätääntyessä riitaantuivatko he sai Unin kääntämään kasvonsa toisen pupleen. "Emme varsinaisesti. Minä vain epäilin sinua ja sain sinut suuttumaan... Etkä sinä mitään sanonut, että satuttaisit minua." Un sanoi ja katsoi ikkunasta ulos muistaen selkeästi Brin sanat eläimestä olemisesta. Hän hymähti rauhassa ja suukotti Celebriä. "Älä huolehdi. Mitään vakavaa ei tapahtunut. Ei mitään... Minä selitän kun tulen kotiin." Aarnikotka sanoi ja laski vielä yhden suukon tytön otsalle ja hyvästeli sitten kaksikon ja lähti töihin.
Alris katsoi poikansa menoa syömällä leipäänsä. Hän siirsi katseensa Celebriin. Mies ei kuitenkaan mennyt sanomaan mitään nyökkäsi ainoastaan ja hoiti itsensäkin töihin.

Illan suussa Un palasi. Hän meni sisään huikkasi Celebrille moi ja purki evös asiansa. Sen jälkeen hän söi nopeasti ja viittoi sitten Celebriä istumaan kanssaan oleskelu huoneeseen. Hän taputti nojatuolia tytölle, jotta tuo saattaisi ottaa mukavan asenjon kuunnellakseen häntä.
"Niin... Menneisyyteesi..." Un aloitti ja hieroi poskiaan. "Heitä on kaksi, jotka tevkevät yhdessä sinut." Hän aloitti. "Heidän nimensä ovat Celes ja Bri. Celes oli haltia, jolta perit pituutesi ja ulkonäköäsi. Bri taas oli keiju, jolta perit siipesi ja perhosvoimasi.... Mahdollisesti." Un sanoi hieman epävarmana. "Crles ja Bri fuusioituivat yhdessä yhdeksim joka synnytti sinut." Un kertoi ja otti tytön kädestä kiinni. "Se on menneisyytesi." Un totesi ja odotti jonkinlaista reaktiota Celebriltä. Eihän se menneisyys ollut hääppöinen, mutta Un ei aikonut kertoa Brin anastaneen Celesiltä kehoa, kuten Celes oli pyytänyt. Hän kertoi asian, kun haltia ja keiju olisivat tehneet sen sovussa.

"Tiedän että asiaa on vaikeaa käsittää, mutta minä tapasin heidät niinä kahtena päivänä. Minulle kerrottiin, että vahvat tunteesi olivat herättäneet heidät, näin poistaen sinun tietoisuutesi." Un kertoi niistä päivistä nopiaan. "Mutta Celebri, sinun ei tarvitse olla peloissasi. Ilman heitä sinua ei olisi, jonka takia minä olen maailman onnekkain aarnikotka." Un tunsi ettei hänellä ollut lupaa rinnastaa itseään kaksijalkaiseksi. "He sanoivat minulle, että he haluavat sinun olevan onnellinen ja rakastaa tätä elämää jonka ovat antaneet sinulle. Lisäksi he elävät yhdessä sinussa ja näkevät maailmaa sinun silmissäsi." Un sanoi ja painoi sitten otsansa toisen otsaa vasten.
"Sen takia olen myls päättänyt, etten tarvitse mitään illuusioita, jos se tekee sinusta onnettoman. Jos se saa sinut tuntemaan ouduksi. Lupaa minulle, että kerrot suoraan, ettet pidä asioista mitö teen ja kysy, kun epäilyttää. Minä en tuomitse sinua." Un sanoi ja erkani sitten tytöstä.
Mori
 

Re: I'm only me

ViestiKirjoittaja Janni » 18 Marras 2015, 15:53

Pävä oli kenties pisin mitä Celebri oli ikinä tuntenut . Askareet tuli kyllä tehtyä, mutta monet kysymykset surisivat pään sisällä. Ääni ei palnnut kummittelemaan tämän mieleen, vaikka tyttö välillä keskittyikin kuuntelemaa, jos jotain tapahtuisi, mutta turhaan.
Unin saapuessa tyttö oli asettunut odottamaan tuota pöydän ääreen ja tervehti tuon tullessa. Celebri olisi halunnut saman tien kuulla loput siitä mitä mies oli aloittanut aamulla, mutta odotti rauhassa, että tuo sai syötyä.

Tyttö seurasi sitten toista oleskeluhuoneeseen ja asettui pyynnästä nojatuoliin istumaan. Un lopulta kertoi kaiken mitä oli kerrottavana. Celebri tunsi olonsa hieman keveämmäksi, mutta oli tämän kuuleminen silti outoa.
"Celes... Bri..." Tyttö toisti hiljaa, painaen katseensa pohtivasti alas. Hän muisti välähdyksen kauniista suippokorvasta ja pienestä keijusta. Nimet huvitivat tyttöä hieman, siksi hän siis kutsui itseään Celebriksi.

Tyttö kohotti katseseensa Uniin, tuon kertoessa että oli valmis jättämään illuusionsa, jos hän tunsi olonsa epämukavaksi. "Illuusio on sinua varten, jos se tekee sinun olosi paremmaksi, on minunkin oloni hyvä. Joten älä minusta huoli." Celebri totesi, suoden miehelle hymyn pitkästä aikaa. "Haluan että harjoittelet lisää, mutta jos lupaat harjoitella kotona." Tyttö pyysi.
Janni
 

Re: I'm only me

ViestiKirjoittaja Mori » 18 Marras 2015, 16:09

Un nolostui hieman siitä, että joutui harjoittelemaan kotona, mutta nöykkäsi ymmärtävästi. "Selvä", hän totesi ja katsoi hetken tyttöä hymyillen. "Ethän nyt saanut mitään hepuleita? Tästä tiedosta?" Un kysyi varovasti tiedustellen. Eihän sitä koskaan tiennyt, vaikka Celebri näyttikin kaiken kaikkiaan ihan kunnossa olevalta. Täysjärkinenkin perhosnaama osottautui edelleen olevan.
Un myös koki, että heidän suhteensa oli monimutkainen, mutta siinä oli taas avautunut yksi solmu. Eihän mikään suhde soljunut täysin puhtaasti. Se olisi jo silloin tylsää. Un ymmärsi myös sen, että yhdessä koetut kokemukset kasvattivat heitö vain enemmän yhteen ja näyttivät erilaisia puolia kummastakin osapuolesta.

Aarnikotka nousi seisomaan ja venytteli siinä kaikessa rauhassa. Ei hän yleensä näin paljoa puhunut. Un hieraisi leukaansa ja murahti, ei negatiivisella tavalla vaan hieman eläimellisesti. Hän hymyili leveästi.

//Olisko se tässä vai tuleeko vielä ideoita? Mulle on ihan sama jatketaanko yms. :D
Mori
 

EdellinenSeuraava

Paluu Laurina Arot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron