Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

Oikeanpuoleisella saarella on paljon villieläimiä, jotka pitävät huolen siitä, ettei uutta asutusta saarelle kauheasti tule. Saarelta löytyy myös hieman harvinaisempia eläimiä, joista metsästäjät ovat kovin kiinnostuneita.
Kuten keskimmäisellä saarella, sijaitsee tälläkin saarella kuumia lähteitä, jotka pitävät saarta ja sen maastoa lämpimämpänä, eksoottisempana.

Valvoja: Crimson

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja suskari » 05 Joulu 2015, 11:34

Neuvonta tuli yllättävän helposti ja nopeasti Jackin vilkaistessa suuntaan, jonne nainen oli osoittanut ja kertonut sieltä löytyvän polun jota seurata, ja jota kautta pääsisi kotiin. Jack murahti ja oli ottamassa askelia lähtiäkseen ennenkuin muuttaisi mielensä Silin kurnuttamisen suhteen, mutta Halin ärtynyt kysymys keskeytti hänet. Jack pysähtyi kääntäen katseensa Hauliin harvinaisen pahantuulisen näköisenä. Halvatun yli utelias aave..
"Hän itse työnsi minut pois, veljeilee sen rakin kanssa, joten se siintä." Jack vastasi Haulille. Hän ehkä olisi voinnut antaa jollakin tasolla anteeksi sen yhden yön jutun, sillä oli ollut sekavassa tilassa.. epätoivoinen ja alitettu. Yritti selvitä traumojensa kanssa ja löytää joku jonka kanssa puhua, mutta sitten Sil olikin yllättäen sen koiran kanssa liittoutunut. Sitä Jack ei sulattanut enään. Tullut rakin voimin hakemaan häntä ja kahlinnut ketunrautoihin.. pyydellyt anteeksi illan tapahtumia ja sitä rataa. Hän oli itsekkin sitä pyytänyt ilman vastausta sinä iltana.
"Ja minä yritin vain tutustua perheeseesi ja sinä alat huutamaan!" Jack murahti Silille hiljentyen nopeasti jatkamatta asiaa sen pidemmälle. Kumpikin tiesi mitä oli tapahtunut ja miksi, joten Jack ei asiaa pidemmälle lähtenyt vatomaan. Mitä suotta, ei hän anteeksi saisi mitään tekemäänsä kuitenkaan.
"Mutta myönnän: olin silloin sekavassa tilassa." Jack tokaisi kylmällä äänensävyllä ja hiljeni ottaen jo muutaman askeleen kohden sitä polkua, jota hänelle oli neuvottu kun Sil esitti kysymyksen koskien Liluthia. Mies pysähtyi ja kääntyi nyt kunnolla kohden naista kysyvä ilme kasvoillaan.
"Paremmin kuin hyvin... ja vielä paremmin kunhan pääsen tästä kirouksesta eroon." Jack vastasi pienen ihmettelyn jälkeen, vaikuttaen hieman innostuneelta siltä että tulisi saamaan vihdoinkin tämän kirouksen niskastaan. Hän pääsisi jälleen töihin ja pitamaan suojateistaan parempaa huolta, ja ehkä joskus Liluthin kanssa lapsen. Ehkä.. se pelotti, mutta se oli hänen toiveensa ollut jo kauan. Löytää nainen ja kasvattaa perhe, siinä missä muutkin. Olla vain tavallinen mies.
"Miksi kysyit.. ethän sinä enään välitä?" Jack kysyi vuorostaan vakavoituen takaisin.
suskari
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja Janni » 05 Joulu 2015, 12:48

Haul kuunteli Jackin version tapahtuneesta. Mies ei mennyt suuriin yksityiskohtiin, mutta teki selväksi sen miksi oli Silille vihainen. Haul ei ollut tiennyt että Kalma oli ollut myös tapahtuneessa mukana. Ei Haulilla itsellään mitään vastaan ollut sen koiran suhteen, mutta tiesi hyvin Jackin mielipiteen siitä hurtasta.
Siinä toisen selittäessä pahantuulisen näköisenä, Haul katsahti naisen puoleen. Tämä ei tuntunut menemään yhtään hyvään suuntaan. Jack selvästi oli edelleen hyvin vihainen ja tuon tuntien ei päästäisi helposti siitä irti. Toki myös toisen puheet pakottivat Haulia nostamaan kätensä puuskaan, lukiten itsensä siihen, ettei oikeasti paiskaisi Jackiä lumihankeen.

Silin kysymys Liluthin perään sai kysyvän katseen Jackiltä, kuin Hauliltakin. Mies vastasi haltian voivan hyvin, mutta pian tuo voisi vielä paremmin kun Jack kirouksestaan pääsisi. Tosin Jack meni kysymään siihen perään miksi nainen moista kysyi, eihän tuo välittänyt, se sai Haulin lopulta menettämään osan maltistaan. "Selvä! Tästä ei selvästi tule yhtään mitään!" Mies ilmoitti. "Jack lakkaa olemasta paksukalloinen! Saat luvan nyt kuunnella miksi Sil teki mitä teki!" Haul huusi, nostaen kätensä lanteilleen päättäväisesti. "Myönnän, että Sil teki virheen sotkea Kalma asioihinne, mutta sille oli varmasti hyvä syy!"
Janni
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja Mori » 05 Joulu 2015, 14:43

Sil oli kyllä valmistautunut kuulemaan kaiken maailman haukut, mutta aina se vain jaksoi saattua. Yritti hän sitten esittää tai olla kova, kuin kivi. Jack sanoi, että hän veljeili vihollisen kanssa. Ei hän veljeillyt, hän oli tavannut Kalman vain kerran ja tuo oli vain auttanut häntä saamaan pientä tietoa miehen päähän. Sil katui ja syytti itseään kaikesta mitä oli tehnyt Jackin suhteen. Hän oli jo päättänyt, ettei rypisi kuitenkaan siinä itsesäälissä, koska ei siitä mitään hyötyä ollut. Jack kyllä pahoitteli, että oli ollut sinä iltana hieman sekava, mutta puolusti itseään sillä, että hän oli halunnut tutustua hänen perheeseensä. Kyllä Sil tiesi sen. Tiesi varsin hyvin.
Lopulta Jack vastasi hänen kysymykseensä. Liluth voi hyvin ja mies oli kuulema saamassa kirouksensa irti itsestään, mutta sen Sil sivuutti, kun tuo kysyi miksi hän kysyi, kun ei välittänyt. Ei ehkä Jackistä, mutta Liluth oli eri asia. Kyllä hän saisi välittää Liluthista, niinhän. Ei tuo ollut Jack, hän oli vain kysynyt kuinka haltialla meni.

Silloin Haul näytti ottavan asian ärtyneesti. Tuo ilmoitti, etteihän asiat menneet mihinkään suuntaan. Molemmat osapuolet eivät halunneet tehdä sovintoa, mutta Haul korosti Jackin kovapäisyyttä. Sil näytti hetken vähän säikähtäneeltä. Hän ei halunnut Haulin joutuvan pulaan hänen takiaan. HauL puhui Jackille kovaa ja järkähtämättömästi. Käski kuunnella mitä hän oli tehnyt ja myönsi samalla, että hän oli tehnyt virheen sotkea Kalma asioihin. Sil huokaisi ja hymyili surullisesti.
"Uhm..." Sil aloitti äännähdyksellä. "Olen pahoillani kaikesta. Tiesin varsin hyvin, että halusit tutustua perheeseeni, mutta minä pelkeäsin. Olin hädissäni ja kai voin sanoa, että ensi ihastukseni satutti minua... Joten huusin mitä sylkeni toi suuhuni. En kiellä, ettenkö olisi satuttanut sinua sanoillani, mutta tiedäthän. Ihmiset eivät ole kauniita asioita, minä en ole koskaan ollut puhdas..." Sil kertoi ja katsoi Jackiä. "Mutta minä en koskaan veljeillyt vihollisesi kanssa. Minä tapasin hänet edellisenä iltana. Hän sanoi vain auttavansa minua siinä, että saisin kerrottua sinulle asiani. Että pääsisin tyhjentämään mieleni." Sil sanoi. "Sinä sanoit minua valehtelijaksi, niin kuin minä sinua, mutta emme me kumpikaan olleet valehtelijoita." Hän totesi rauhallisesti.
"En tiennyt, että hän käyttäisi sellaisia keinoja, sinun pysäyttämiseksi, jotta voisit vain kuunnella minun sanojani..." Sil totesi ja laski katseensa maahan. "Mutta minä vihaan kaikista eniten sitä, kun sanot, että haluat kuolla pois..." Sil sanoi ja hän puristi kirvestä kädessään. "Sanot sen niin itsekkäästi ja ajattelemattomasti... Aina... Minä vihaan sitä.... Minä vihaan sitä, että jättäisit Liluthin ja Haulin elämään ilman sinua... Vain, jotta voisit paeta tätä maailmaa." Sil sanoi ja hänen äänensä tärisi. "Ei elämä ole pelkillä ruusuilla tanssimista. Vain pelkurit haluavat kuolemaa. Elämä on taistelemista ja sinä taistelet siinä heidän rinnallaan!" Sil totesi ja nyökkäsi sitten hyvin haikeana vain miehille.

"Minulla ei ole muuta sanottavaa... Kunhan sinä et kuole sellaisella tavalla. Sitten kun kuolet, sinun on parasta olla iloinen ja onnellinen! Jotta voit kertoa heille eläneesi myös heidän puolestaan onnellisena." Pellavapää tuhahti ja hänen kulmakarvansa tuntuivat rentoutuvan ja hänen kasvoilleen tuli kevyt olo. Hän oli saanut sanottua jotakin taas, jotain mikä aina aiheutti kauheaa kärsimystä hänen mielellään. Hän oli saanut vyörytettyä kipuaan pois.
"Siksi Jack. Haluan sinun olevan onnellinen, vaikkei se välttämättä ole hauskaa kuultavaa minun suustani, mutta jos kieltäisin välittämästä sinusta tai sinun perheestä... Minä olisin silloin vain valehtelija." Hän sanoi ja odotti rauhassa.
Mori
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja suskari » 05 Joulu 2015, 17:25

Haulin ärähdys sai Jackn katsomaan mieheen kulmat kurtussa kysyvänä, kun Haul päätti puuttua tähän asiaan ja tuoda esille oman näkemyksensä tähän kaikkeen. Asia ei edennyt kummankaan suunnalta, sopimisen kannalta, ja haukkui vielä Jackia itseään jääräpääksi ja miehen olisi nyt kuuneltava Siliä.
"Sinustahan tuli äkinen yllättäen." Jack tokaisi Haulille kulmaansa kohottaen ja katsoi nyt sitten Siliä, joka sitten alkoi tarinansa. Jack veti kätensä laiskasti puuskaan, eikä häntä näyttänyt kiinnostavan Silin kuuntelu, mutta ollaan sitä nyt Haulin mieliksi. Muuten hän kuulisi tästä kotonaan.
Ensinmäisinä sanoinaan Sil pahoitteli tapahtunutta ja Jack pyöräytti silmiään päässään, mutta pysyi hiljaa paikallaan ja no kuunteli kuinka Sil jatkoi ollen hyvin tietoinen että Jack olisi halunnut tutustua Silin perheeseen paremmin. Mikä ei ollut todellakaan sujunut niin hyvin kuin olisi pitänyt. Sil todisti myös ensi rakkauttaa Jackille, joka katsoi naista nyt yllättyneen näköisenä. Hän ei ollut tiennyt tuosta laisinkaan.
"Minuako tarkoitat ihastuksella?" Vai tarkoittiko Sil jota kuta muuta? Mitä taas aavekoiraan tuli, Sil oli tavannut sen rakin yhtenä iltana ja koira oli tarjoutunut auttamaan Siliä hänen kohtaamisessa että saisi suunsa puhtaaksi. Sil ei ollut tiennyt että Kalma olisi käyttänyt niin rajuja keinoja hänen saamiseksi kiinni. No mitä siltä tomppelilta saattoi edes odottaa, jos tiesi heidän väleistään yhtään mitään. Eivät he toisiaan päähän ollut taputtamassa.
Jack vakavoitui ja jäi hiljaiseksi kun Sil jatkoi, tullen nyt hyvin aran aiheen tuomaan esille, joka kolahti ja kovaa. Hänen halunsa kuolla vain pois tästä julmasta maailmasta. Tosin siinä tilanteessa kirottuna, hylättynä ja fyysisesti väsyneenä.. ei sitä kukaan jaksanut. Jack rakasti läheisiään paljon, vaikkei aina näyttänytkään sitä oikein, mutta siinä tilanteessa se vain oli tuntunut armolta häntä itseään kohtaan ja muita... jotka katsoivat hänen hidasta kuihtumista pois.
"Ei minusta olisi ollut siinä kunnossa mitään iloa kenellekkään. Vähiten itselleni." Jack sanoi tähän hiljaisena. "Mutta olen vielä hengissä.." Jack lisäsi.

Sil lopetti vielä sanansa ja Jack jäi tuijottamaan naista hiljaisena kunnes liikahti kuin kääntyäkseen, mutta katosi.. mutta vain pieneksi hetkeksi, kun Jack oli ilmestynyt Silin eteen katsoen naista alaspäin ja tarrasi hiuksista takaa kiinni. Ote ei ollut kuitenkaan aivan väkivaltainen vaan tiukka ja kova, mutta silti lempeä. Jack hymähti ja painoi ramman naisen alipainoista ruumistaan vasten.
"..Mikset voi olla ystäväni?" Jack töksäytti katsoen nyt vain Haulia, joka seisoi kauempana, vaikka sanat oli tarkoitettu Silille.
suskari
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja Janni » 05 Joulu 2015, 18:05

Haul oli onnistunut antamaan Silille puheenvuoron ja kuunteli siinä missä Jackin. Kyllä mies välillä vilkuili toverinsa puoleen, joka ei hyvillä mielin naista kuunnellut.
Silin kertoessa pienestä ihastumisestaan ja kuinka se oli sekoittanut tuon pään, jonka takia oli huutanut mitä sylki oli suuhun tuonut, se kolautti Haulia sydämestä, mutta kyseessä oli ollut vain pientä ihastumista. Jack kun oli ollut ensimmäisiä ihmisiä, joka tuolle oli ollut kiltti, joten ei tässä hätää... eihän?
"Sinuako pfff... kuka tuohon naamaan ihastuisi?" Haul hymähti Jackin kummasteluun, nostaen kätensä puuskaan, näyttäen kuitenkin ehkä hieman mustasukkaiselta.

Mitä enemmän Sil asioita selitti, alkoi tuon ääni hieman täristä. Haul tahtoi mennä lohduttamaan toista, mutta ei hän sitä voinyt tässä tilanteessa tehdä. Onneksi nainen pysyi vahvana ja sai sanottavansa sanotuksi, hän niin rakasti naisen päättäväisyyttä. Tosin puheet Jackin itsetuhoisuudesta tulivat Haulille yllätyksenä ja tämän ilme höltyi. "Jack..?" Mies sanoi hiljaa. Kyllä hän oli tiennyt kuinka surkeaksi Jackin mieliala oli kirouksen myötä laskenut, mutta toivoa nyt kuolemaa. "Miksi et ole kertonut mitään?" Mies kysyi, mutta yllättäen Jack katosi paikaltaan, vain ilmaantuakseen Silin vierelle. Haul ehti vain räpäyttää silmiään, kun toinen oli tarranut Siliä hiuksista ja nyt veti itseään vasten!
Murto-osan sekunnista järkytys paistoi fyysisen aavemiehen kasvoilla, joka tuijotti Jackiä takaisin silmiin. Vaikka toinen vaikutti sanoiltaan hyvin hellältä, eikä sinäänsä vaistonnut vaaraa, kyllä se pisti Haulin syttymään. Eihän Jack tiennyt hänen ja Silin suhteesta, mutta näin hänen silmien alla?! Eikä hän myöskään ollut unohtanut mokoman yritystä raiskata Sil!
"Päästä irti hänestä!" Haul julisti, ottaen kiivaita askelia kaksikkoa kohti, ollen selvästi valmis iskemään Jackiä kasvoihin, jos tuo ei päästäisi hänen naisestaan irti! Eikä mokoman naisellinen kirous häntä estäisi!
Viimeksi muokannut Janni päivämäärä 05 Joulu 2015, 18:35, muokattu yhteensä 1 kerran
Janni
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja Mori » 05 Joulu 2015, 18:18

Oli vain hiljaisuus. Se oli ahdistava, täynnä erilaisia tunteita. Kukaan ei tiennyt kitä tapahtuisi ja se kävi niin äkkiä, että Sil ehti vain silmiään räpäyttää ja Jack oli poissa. Samasaa tuo oli hänen edessään ja peitti näkyvyyden Hauliin. Tuo katsoi häntä alas, se tuntui jotenkin taas niin alentavalta. Pellavapää olisi halunnut ottaa muutaman askeleen kauemmas, jos vain olisi voinut. Mitä hän lopulta teki oli se, että hän tipautti kirveen alas selkänsä taakse, kun hänej hiuksiinsa tarrattiin ja hänet työnnettiin vasten miehen alipainoista kehoa. Ote hänen hiuksistaan ei ollut kovin väkivaltainen. Silti Sil tunsi pienen pelon iskevän päin kasvojaan. "M-mitä?" Hän kysyi hiljaa jähmettyneenä, mutta kun hän kuuli Jackin sanat pellavapää kohotti arasti katseensa.
Miksei hän voinut olla ystävä? Kysyikö Jack juuri, että miksei hän voinut olla ystävä? Sil tunsi silmien kirvelevän ja hän puri hammastaan. Hän olisi halunnut vastata miehelle. Kertoa, että tahtoi olla hyvissä väleissä. Hän ei pitänyt vihasta, hän pelkäsi ja halusi tehdä sovinnon.

Sil ei pöässyt kuitenkaan sanomaan mitään, kun Haulin ääni kajahti ilmoille. Tuo vaati päästämään irti hänestä ja Sil tunsi pian punan nousevan kasvoilleen. Hän oli iloinen, mutta mitenkäs siitä eteenpäin. Hän ei voinut vastata tähän mitenkään tai olisi voinut. Tuupata Jack vain lumeen ja rynnätä Haulin uskolliseen syleilyyn. Jack oli kuitenkin heikko ja asia olisi ehkä edennyt siihen, että he voisivat sopia. Ainakin Sil tahtoi niin. Hän ei voinut työntää toista pois luoltaan.
Mori
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja suskari » 05 Joulu 2015, 19:15

"Sinuako pfff... kuka tuohon naamaan ihastuisi?" Nämä sanat kuullessaan Haulin suustaan, loi Jack myrkyn nielleen katseen Hauliin, mutta piti suunsa kiinni tyytyen vain mulkoilemaan aaveen mokomaa pahasti. Turhaa sitä öljyä heittää liekkeihin. Tosin Haul tuntui olevan tavallistakin suojelevan oloinen ja agresiivinen..

Haulille tuli yllätyksenä Jackin itsetuhoisuus, josta mies oli ollut hyvin hiljaa kuukausien aikana. "En halunnut huolestuttaa teitä turhaan.." Jack myönsi näihin sanoihin ja laski katseensa syleilyssään olevaan Siliin, jolle miehen kysmys tuntui olevan todella vaikea. Jack hymyili pienesti ja oli sanomassa jotakin Silille samalla kun alotti silittämään naisen hiuksia, kun Haulin ärähdys rikkoi kovin rauhallisen ilmapiirin yrittäen syöksyä päälle kuin raivostunut härkä.
"Haul... mikä sinulla on?" Jack kysyi ottaessaan askeleen ja toisenkin taaemmas Silistä osoittaen ettei aikonut naiselle nyt pahaa. "Tiedän että olet suojeleva naisia kohtaan... mutta rauhoitu, en vahingoita häntä." Jack yritti rauhoitella ystäväänsä.
"Haluatko sinä että sovimme..?" Jack kysyi vielä aaveelta kun hetki sitten mies halusi että tässä oltaisiin sovussa, tai ainakin yritettäisiin jotakin sopua saada aikaiseksi. Jack oli sille jollakin tasolla valmis.. olihan hän jo aikaisemmin pahoitellut sitä mitä oli tehnyt.
"Seuraava tuommoinen ja ja saat olla hakemassa tätä meren pohjasta." Jack murahti vain perätöntä varoitusta Haulille näyttäen vielä kädessään olevaa miekan kahvaa.

Jack laski katseensa takaisin Siliin varovasti ja arasti hymyillen. "Anna anteeksi.. mitä olen tehnyt.." Jack aloitti hieman takerrellen. "Mutta... olin niin rikki silloin.. ja kaipaan sinua." Jack sanoi ja nosti varovasti Silin kasvoja maasta leuasta luoden laihoille kasvoillensa sen tutun isällisen lämpimän hymyn samalla kun laski pienen ystävällisen suudelman naisen otsalle.
"Anteeksi kun ylireagoin." Jack pahoitteli.
suskari
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja Janni » 05 Joulu 2015, 19:41

Haul oli metrin päässä jo hamuilemassa Jackin kaulusta otteeseensa, kun tuo sitten perääntyi kummastellen mikä Hauliin oli yhtäkkiä mennyt. Se ehkä napsautti miehen takaisin maankamaralle, Jack ei teinnyt syytä, jos tietäisi ehkä tuo osaisi kunnioittaa hänen ja Silin välejä?
"Siis... tuota..." Haul takerteli hillitessään itsensä. Jack puolestaan kysyi tahtoiko hän sovintoa heidän välilleen. "Tietenkin..!" Mies tuhahti, mulkaisten tuota vielä pahasti, mokoma kun uhkaili miekankahvan päätyvän merenpohjaan.

Haul pysytteli sivummalla nyt kun Jack viimein käänsi huomionsa Siliin ja pyysi Sililtä anteeksi. Hyvä niin, mutta hän ei voinut sietää sitä kuinka toinen sanoi kaipaavansa naista, mitä ikinä se tarkoittikaan. Puhumattakaan suukosta, jonka mies soi Silin otsalle. Hetki sitten Jack oli ollut valmis tappamaan Sil Haulia käyttäen ja nyt tuo suukotti tuota otsalle!
Ärtymyksestä tärisevä käsi kohosi ja nappasi Jackiä tuon panssarin takaosasta nykäisten kauemmaksi Silistä. "Todella koskettavaa ja suloista Jack. Hyvä että sovitte... mutta en siedä tätä enää tämän kauempaa..." Haul totesi kiristyneiden hampaidensa välistä, tuijottaen Jackiä uhkaavasti, eikä höllännyt otettaan. "Minulla on jäänyt kertomatta, että törmäsin Siliin alle kuukausi sitten... Hän oli muuttunut paljon siitä arasta pikku tytöstä ja nyt hän on ihastukseni kohde ja naiseni, joten pidä näppisi erossa hänestä!" Haul kertoi, törkäten toverinsa viimein lumihankeen.
Janni
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja Mori » 05 Joulu 2015, 19:59

Sil piti suunsa. Hän tuntui olevan hyvin valppaana sellaisella taistele ja pakene valmiudessa. Jack perääntyi kysellen Haulilta miksi tuo näin käyttäytyi. Sil tiesi syyn ja jostain kumman syystä hän tunsi pientä kiusallista iloa. Hän tunsi iloa siitä, että toinen välitti hänestä tosiaan näin paljon. Jack sanoi rettei vahingoittaisi häntä, joten Sil katsoi Jackiin tuon puhuessa.
Tietysti miesten piti ensin uhkailla toislleen ja mussuttaa asioita läpi, mutta siinä vaiheessa, kun Jack pyysi häneltä arasti anteeksi ja selitti kaipaavansa häntä. Hän vilkaisi Hauliin, jonka mustasukkainen ilme oli äärettömän suloinen. "Olemmeko siis... Taas ystäviä?" Sil kysyi mutta katsoi Hauliin. Sillä hetkellä hän myös tiedosti Jackin sormen, joka tuli hänen leukansa alle ja ohjasi hänen kasvojaan ylemmäs miehen suudellessa hänen otsaansa. Vielä mies pahoitteli omaa yliregointiaan, johon Sil pudisti pikaisesti päätään.

Samassa Haul ei kestänyt toverinsa lääppimistä, joten tuo tarrasi panssariin ja nykäisi miehen Siliä kauemmaksi. "H-Haul!" Sil henkäisi punastellen hetkellisesti, sillä Jackin suudelma oli tosiaan yllättänyt. Haul puhui minkä ehti ja alkoi sitten kertomaan pikaisesti kaikkea heihin liittyvää. Ei ehkä pehmein tapa ilmaista asiaa, varsinkaan, kun Jack joutui lumihankeen. Haul oli selkeästi malttamaton.
Sil käveli nopeasti Haulin luokse tarraten tuon käsivarteen. "Ei sinun olisi tarvinnut olla noin kovakourainen...." Sil ehti hätääntyä ihan punaisena, kun Haul oli sanonut häntä tuon naiseksi ja sitä rataa. Pellavapää seisahtui sitten siihen aaveen viereen. Hänen kasvoillaan paistoi pieni epävarmuus. Miten Jack ottaisi asian?
Hän laski hitaasti katseensa Jackiin ja päästi irti Haulista. "Meidän piti kertoa asiasta... Vähän pehmeämmällä tavalla." Sil totesi hetken päästä. Hän katsoi Hauliin odottavasti ja antoi katseensa viestiä, että auta mies nyt ylös, kerta pitää pitää näppinsä erosta minusta.
Mori
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja suskari » 06 Joulu 2015, 00:06

"..ainakin toivon niin." Jack hymähti hieman arasti kun Sil kysyi olisivatko he taas ystäviä. Kyllä he olivat, ainakin Jackin kannalta, vaikka asiassa oli vielä oma sulattaminen. Sen enempää Jack ei ehtinyt asian viemään eteenpäin kun häntä tarrattiin panssarin selkämyksestä kiinni ja revittiin kauemmas Silistä. Jack oli sittemmin naamat vastatusten Haulin kanssa, joka pursusi raivoa sanoen ettei tulisi kestämään tätä yhtään enempää. Jack kohotti toista kulmaansa ja katsoi toveriaan hyvin kysyvänä. "Haul mikä sinulla on!?" Jack kysyi miehen pauhatessa ja sieltä se vastus tulikin miehen raivon kanssa. Haul oli tapaillut Siliä, ihastunut korviaan myöten ja nyt oli liian lähelle käynnyttä ystäväänsä kohtaan mustasukkainen. Jack oli pistämässä sanaa tähän, mutta löysi itsensä seuraavalla hetkellä kontallaan lumihangessa Haulin heittämänä. Sil puolestaan sätti miestään kovakouraiduudesta.
"..Vai että sinä naisen olet hankkinut.." Jack mutisi noustessaan ylös lumihangesta ja pyyhkien lunta päältään, jääden sitten katsomaan nuorta uutta paria silmäillen. Mitä hän tästä nyt haluaisi sanoa? Tunnelma oli hieman ristiriitainen.. toisaalta sitä olisi voinnut vain sättiä kaksikkoa, mutta toisaalta taas ei hän ollut päättämässä keneen Haul silmänsä iskisi.
"Se selittää käytöksesi." Jack tokaisi vetäen kätensä puuskaan eteensä. "Onko kenties muutakin josta olen jäännyt paitsi?" Jack kysyi vakavalla äänensävyllä. Hän ei pitänyt siintä että hänen selkänsä takana tapahtui asioita, joista hän ei tiennyt.
suskari
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja Janni » 06 Joulu 2015, 00:22

Haul katsahti Siliin, joka lievästi sätti hänen kovakouraisuuttaan."Höpsis, olin varsin helläkätinen." Mies totesi, tuhahtaen Jackin puoleen, joka nyt kontillaan hangessa oli ja mutisi jotain noustessaan ylös.
Mies vielä vilkaisi punastelevan neidon puoleen, hymyillen sille näylle pienesti. Sil harmitteli että heidän olisi pitänyt kertoa tästä hieman pehmeämmin. "Ehkä, mutta miten muuten minä olisin saanut hänet irti sinusta, jos en olisi kertonut totuutta päin naamaa. Mennä nyt suukottamaan otsalle, mitä Liluthkin ajattelisi?" Haul kommentoi mulkoillessaan toverinsa puoleen, joka nyt uteli oliko Haulilla jäänyt kertomatta jotain muutakin.

"Noh sekin jäi mainitsematta, että tiedän tarkalleen mitä yritit tehdä Sille." Mies totesi katseen kovettuessa jälleen kerran. "Ansaitsit kyllä sen kirveen jalkaasi, tosin nyrkkini tahtoisi vielä tervehtiä kasvojasi mielellään." Haul totesi heristäessään nyrkkiä Jackille.
Janni
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja Mori » 06 Joulu 2015, 00:31

"Eih!" Sil huudahti, kun Haul sanoi nyrkkinsä haluavansa tehdä hieman lähempää tuttavuutta Jackin naaman kanssa. "Ei sinun tarvitse! Haul.... Minä en halua nähdä tiedän tappelevan..." Sil aneli ja painautui lähemmin vasten miehen kättä. Sil voisi kyllä vähätellä tapahtunutta, mutta toisaalta asian kieltäminen ja vähättely ei helpottanut eikä myöskään se että Haul löisi toista. "Jackille varmasti riitti kirves, joten ei sinun tarvitse." Sil perusteli ja vilkaisi vakavana Jackiin.
"Etkä sinä halua nyrkkiä naamaasi, se ei ole oikea ratkaisu. Väkivalta ei ole koskaan." Sil sanoi ja mutristi suutaan Haulin vierellä. Sil tarrasi lopulta Haulin nyrkkiin ja veti sen kämmeniensä sisään. "Ei ainakaan minun nähteni." Hän sanoi lopulta ja tuijotti käsiään, missä Haulin oma nyrkki oli. Katse siirtyi lopulta miehen kasvoihin. "Jooko?" Sil pyysi.

Ei ollut mitään muuta salattavaa tai sanottavaa, sellaista jota Jackin pitäisi tietää. Tai siis sellaista mikä liittyisi mieheen millään lailla. Sil murjotti hetken Haulille ja päästi lopulta irti tuon kädestä. Hän ei siirtynyt miehen viereltä, kerta sinne asti oli päässyt vihdoin ja viimein.
Mori
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja suskari » 06 Joulu 2015, 16:00

Jackin silmät kapenivat kuin kissalla kun Haul meni huomauttamaan Liluthista ja siintä oliko soveliasta suukotella vierasta naista, vaikka oma odotti vielä kotona. "Kai sinulla on sen verran järkeä vielä aineettomissa aivoissasi, että se oli ystävälle tarkoitettu. Ymmärtäisin hälinäsi jos suutelisin Siliä huulille." Jack huomautti Haulille. Hän ei yrittänyt liikaa lähestyä Siliä, vain yrittää osoittaa ettei hän halunnut naiselle enään pahaa. Lisäksi Silin ja Haulin näinkin läheinen suhde tuli yllätyksenä. Sitten tuli lisää mainitsemisen arvoista herra aaveelta, joka nyrkkiä heristäen muistutti Jackia Silin raiskaamisen yrityksestä. Jack meni vaikeaksi.. ja yritti sanoa jotakin väliin ennenkuin Haul toteuttaisi uhkauksensa, ei sillä etteikö mies olisi sitä ansainnut, mutta Sil tuli väliin kieltäen miestään tekemästä sitä. Sil ei halunnut nähdä ystävien tappelevan keskenään, eikä väkivalta auttanut ketään ja sitä rataa.
"Sil... olet oikeassa.. mutta, en usko että Haul anteeksi antaa ennenkuin saa nyrkkinsä laulamaan." Jack hymähti hieman vaisuna nyökäten Haulia kohden. "On ihan sama lyökö hän minua tässä vai kotona." Jack lisäsi alistuneena rangaistukseensa Haulin suunnalta. Kyllä Jack oli itseään silloin rankaissut ruoskimalla, mutta Haul ei ollut silloin kotona todistamassa sitä. Tosin tuskin se tieto ilahduttaisi aavetta.
"Joten anna tulla.. mutta älä liian kovaa, tai saat kantaa minut kotiin."
suskari
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja Janni » 06 Joulu 2015, 16:17

Sil pyysi Haulia olla iskemättä Jackiä, tuo ei tahtonut toverusten tappelevan. "Miten hän muuten oppii?" Mies tuhahti, mutta nainen jatkoi ja kertoi ettei väkivalta ollut koskaan ratkaisu, ei tuo tahtoisi nähdä sitä.
Haul ei voinut olla mutristamatta suutaan Silille takaisin, vielä kun tuo tarttui hänen nyrkkiinsä, jonka veti lähelleen. Nyrkki höllensi puristustaan, siinä miehen tuijottaessa Siliä silmiin. Nainen meni vielä somalla äänellään pyytämään nätisti.
Kuitenkin Jack otti puheenvuoron tähän väliin ja ilmoitti oman mielipiteensä. Tuo oli oikeassa sen suhteen, ettei Haul olisi tyytyväinen ennen kuin saisi oman mielipiteensä tuotua ilmi nyrkkinsä kautta. Tuo jopa oli valmis siihen, pyytäessään toveriaan olevan sen verran hellä, että pääsisi ominavuin kotiin.

"Mmmh..." Haul pohti vaihtoehtojaan, tuijottaessaan Jackiä tiukkana, mutta tämä meni vilkaisemaan Silin puoleen. Nainen oli kyllä sanonut, ettei tuon nähden, mutta olisiko se luottamuksen pettämistä jos hän myöhemmin humauttaisi Jackiä?
"Äh... Teet minusta pehmon." Haul valitti, höllätessään uhkaavan asentonsa. "Saat luvan korvata tämän suukolla." Mies vielä lisäsi, katsahtaen Silin puoleen.
Janni
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja Mori » 06 Joulu 2015, 16:30

Jack kyllä totesi, ettei se nyt mitään auttanut tekikö Haul asian tässä vai kotona. Hänennsilmien alla tai ei. Sil mulkaisi mieheen. Hän yriitti tässä säästää Jackin kasvoja Liluthia varten, joten saisi tuo nyt edes pitää jossain määrin suunsa kiinni. Sil ei mennt kuitenkaan sanomaan mitään vaan vilkaisi Haulia, joka pohti kuumeisesti vaihtoehtoja.
Haulin todetessa hänen tekevän miehedtä pehmon ja ilmoittaen että korvaus tehtiinnsuukolla. Silin kasvot kirkastuivat ja hän soi aurinkoisen hymyn miehelle. "Ei minua haittaa, jos olet vähän pehmo." Sil totesi ja pyöräytti hellästi sormeaan pariin kertaan miehen rintamuksen päällä, ennen kuin antoi suukon miehen poskelle. Hän punaistui, sillä hän tiesi, että Jack katseli heitä. Pellavapää vei kätensä lopulta omalle keholleen pitäen ne kauempana toisesta. Hän ei halunnut Jackin tuntevan oloaan ärtyneeksi katsellessaan heitä. "Uhm..." Hän rykäisi hetken päästä. "Minun pitää viedä nuo puut kotiini, mutta tosiaan. Löydätte metsä polun tästä ehkä kahdensadan metrin päästä?" Sil sanoi ja muiskaisi vielä kerran Haulia poskelle hyvästellen nuo. Pellavapää kipitti kohti tuohikoria ja otti sen käteensä sekö kirveen hän nosti olalleen.

Äkisti kuului lähistöltä askelia ja lumisessa maisemassa näkyi selkeästi erottuva oranssikarvoitus. Sil katsahti. "Tiergan!" Hän huikkasi ja tiikerimies käänsi katseensa kolmikkoon. "Ah, Sil. Olen etsinyt sinua kaikkialta, sinun piti vain hakea puita ja tulit sitten näinkin kauas?" Mies sanoi ja tuli aivan lähelle nähden kaksi miestä. Toisen hän tunnisti, toista hän ei tunnistanut. Pieni nyökkäys Haulille ja katsahdus Jackiin. Sil ei sanonut mitään, mutta tyrkkäsi äkisti kirveen ja korin tiikerimiehelle. "Ota nämä! Vie ne kotiin, sano että tulen kotiin joskus!" Sil sanoi yllättäen.
Tierganin korvat luimistuivat. "Joskus? Tiedätkö, että saan vain selkääni, kun en vahdi sinua kunnolla." Sil naurahti ja tarttui Haulin käteen. "Hän vahtii minua!" Pellavapää sanoi ja vilkaisi Hauliin. "Niinhän?" Hän vielä varmisti.
Takaa kuului pitkä huokaisu ja jotain mutinaa, kun tiikerimies lähti kulkemaan omia matkojaan. "Tämä tarkoittaa siis sitä, että kutsuinnitse itseni sinun luokseni Jack, ellei se haittaa sinua. Minusta olisi mukavaa taas nähdä Liluth." Sil julisti ja katsoi toista silmät välkähdellen.
Mori
 

EdellinenSeuraava

Paluu Oikea saari

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron