Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

Oikeanpuoleisella saarella on paljon villieläimiä, jotka pitävät huolen siitä, ettei uutta asutusta saarelle kauheasti tule. Saarelta löytyy myös hieman harvinaisempia eläimiä, joista metsästäjät ovat kovin kiinnostuneita.
Kuten keskimmäisellä saarella, sijaitsee tälläkin saarella kuumia lähteitä, jotka pitävät saarta ja sen maastoa lämpimämpänä, eksoottisempana.

Valvoja: Crimson

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja suskari » 06 Joulu 2015, 20:00

Jackin ilme hölleni kun Haul lopulta kieltäytyi tarjouksesta motata häntä ja kääntyi Silin suuntaan, pyytäen Sililtä suukkoa lohdutuksesti. Jack ei voinnut olla pienesti hymyilemättä. Haulista tulisi todella hyvä mies Silille. Sääli vain että tuon fyysinen olemus oli täysin hänestä kiinni. Ja voi sitä valitusta mitä hän tulisi kuulemaan kun aaveelle tulisi naistaan ikävä.. Mitä taas tulisi Silin mulkkaukseen, Jack vain katsoi naista sen hetken sanomatta mitään. Hän tiesi että Haul tulisi tekemään sen ennemmin tai myöhemmin kun aika soisi ja Sil ei ollut puolustamassa.
Haul sai Sililtä suudelmansa ja lerpyttelyjä sen suhteen ettei naista haitannut aaveen pehmmeys laisinkaan, ja nainen vielä punastui kun oli yleisöä. Jack hymyili. Tämä meni jo uskomattoman söpöksi.

"Tietenkin, ala tulla prinssi rohkea." Jack vastasi Silin kyselyihin löytäisikö kaksikko polulle pyytäen samalla Haulia tulemaan mukaansa. "Käveletkö vai kannanko?" Jack kysyi vielä pysähtyen ja katsoi Haulia odottaen aavetta jos tuo miekkaan haluaisi mennä. Siinä kääntyneenä Jack huomasi liikettä ja asetti kätensä toiselle, lyhyemmälle pistimiekalle, kun Sil oli jo menossa tapaamaan uutta oranssia tuttavuutta kutsuen tuota Tierganiksi. Tiikeri hahmoinen mies käveli lähemmäksi ja no Jack ei tuntenut oloaan kovinkaan turvalliseksi vaan oli kireä kuin nuoli jousessa tappo valmiina. Hyökkäämään mies ei kuitenkaan käynnyt vaan antoi tapahtumien edetä kun Sil tyrkkäsi korin pedon käsiin ja käski viedä kotiin, josta karvainen veti pulttia kun ei voinnut suojella naista. Sil vastasi tähän että Haul vahtisi. Selvästi Haul ei ollut menossa miekkaan hetkeen, joten Jack lähti kävelemään mitään sanomatta pois päin.
"Tulkaa.." Jack huomautti.

Jack, tai osittaisesta matkasta myös Sil, johdatti joukkoa tutulle talolle. Jack avasi oven ja vain heitti selässään roikkuvat tavarat selästään hengittäen raskaasti väsyneenä riisuen olkasuojat ja rintapanssarin.
"Liluth?" Jack huhuili haltiaa varsin normaalilla äänensävyllä samalla kun astui peremmälle. Saattoi olla että haltia oli ulkona kun haltialla oli siihenkin nykyisin täysi lupa, kunhan vain ilmottaisi hänelle tai Haulille. Jack ei pitänyt haltiaa enää orjanaan.
suskari
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja Janni » 06 Joulu 2015, 20:37

Ei Haul voinut olla viristämättä tyytyväisenä, kun sai suukon poskelleen. Sääli että Silin täytyi ujostella sillä tavalla, jos Jack ei olisi ollut siinä, ehkä suukko olisi tullut huulille asti. Nainen vielä tokaisi ettei pehmous tuota haitannut. "Kunhan et täysin tossun alle litistä." Mies totesi.
Pian Sil ilmoitti, että tuon täytyisi kiirehtiä kotiin hakkaamiensa puiden kanssa ja muistutti heitä vielä mihin suuntaan kulkea. Haul näytti siinäsamassa hyvin apealta. "Tulisin mukaasi, mutta tuskin olen vielä tervetullut kotiisi." Mies totesi apeaan sävyyn, ottaen samalla vastaan hyvästely suukon, suoden samanlaisen naisellekin. Jackin hoputteli häntä, kutsuen prinsiksi.
Sil ennätti kuitenkin vain nostaa tuohikorin, kun lähistöltä alkoi kuulua ääniä. Kolmikko katsahti äänen suuntaan ja pian näkökentään ilmestyi Silille ja Haulille tuttu mies. Aavemiehen ilme kiristyi asteen, kyllä hän tiesi Tierganin olevan vain naisen henkivartija, mutta ei hän voinut mitään pienelle kateudelle, tiikerimies kun sai päivittäin olla Silin seurassa.
Onneksi Tiergan ei tunnistanut Jackiä, se oli sinäänsä huvittavaa, kun tiesi, että Tiergan oli alkujaan ryhtynyt Silin suojeliaksi Jackin takia. Olisi sinänsä hauska nähdä mitä tapahtuisi, jos hän puhuttelisi Jackiä tuon nimellä petomiehen kuullen. Se ei kuitenkaan olisi viisasta, ei heillä pelleilyyn ollut aikaa.

Sil yllättäen päätti tyrkätä puukorinsa ja kirveen Tierganin syliin ja kertoi tulevansa kotiin joskus. Se sai Haulin ilmeen valaistumaan nopeasti. Tiikerimies tietenkin oli ajatusta vastaan, mutta Sil vakuutteli että Haul pitäisi tuosta huolen. Siihen mies röyhisti rintaansa, näyttäen hyvin tärkeältä ja kykenevältä naistansa suojelemaan. Hän mielellään veisi Tierganilta tuon homman! "Tietenkin!" Haul julisti, pidellen Silin kädestä varmalla otteella, samalla kun tämän ilme oli hyvin ylpeä.
Tiikerimies ei ryhtynyt sen enempää vastustelemaan ja päätti sitten totella "emäntäänsä". Haul vilkutti miehen perään virnuillen tyytyväisenä itseensä.
"Mennään sitten. Jack ottaisin kahvani mielluusti haltuuni." Haul totesi, heidän lähtiessä jatkamaan matkaansa, Siliä kädestä pitäen.

Tuttu kaupunki ei ollut ennättänyt muuttua siinä ajassa mitä he olivat olleet poissa, ehkä enemmän lunta kuin lähtiessä, mutta ei sen erikoisempaa. Tosin tuttu asunto vaikutti hiljaiselta kolmikon sisälleasti päästyä. Jack riisui varustustaan, huokaisten tyytyväisenä päästessään eroon ylimääräisestä painosta. Miehen huhuillessa haltian perään, kesti pieni hetki, ennen kuin kettiön suunnalta kuului hätäinen henkäys ja tuoli raapi lattiaa. Kolahdus kertoi luolin kaatumisesta ja vieno voihkaus, jota seurasi kiireiset askeleet ja pian tutun vaalea hahmo, harmaissa työhaalareissaan, kiiruhti käytävää pitkin tulijoita vastaan. "Ja-Jack her-" Lilluth pysähtyi ja peitti suunsa käsillään kesken tervehdyksensä, Jack oli pyytänyt häntä lopettamaan herroittelun, mutta vanhatapa oli vaikea kitkeä pois. Haltia laski kätensä, näyttäen purskahtavan pian itkuun. Liluth näytti normaalia kalpeammalta ja silmien alla olevat tummentumat kertoivat ettei tämä ollut nukkunut hyvin moneen yöhön.
"M-Minä luulin... Sanoit kyllä, mutta... Siis..." Haltia sopersi, kyyneleiden viimein vierien tämän poskille. Neito ei näyttänyt pystyvän itkultaan ja helpotukseltaan liikkumaan, joten Haul näki parhaaksi tönäistä Jackiä selkään hellästi, jotta tuo nyt menisi poloa lohduttamaan.
Viimeksi muokannut Janni päivämäärä 06 Joulu 2015, 22:57, muokattu yhteensä 5 kertaa
Janni
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja Mori » 06 Joulu 2015, 21:30

Haul esitteli pätevyyttään hänen suojelemiseensa, joka huvitti Siliä suuresti. Tiergan vain murahti matkan päästä ja heilautti kolmikolle kättä, kun nuo lähtivät omille teilleen. Jack lähti sitten edellä jo taivaltamaan ja hopputti lemmenparia tulemaan perässä. Sil hymyili iloisena ja piteli Haulia kädestä. Hän neuvoi tietä samalla, kun Jack johdatti heitä. Eikö aikaakaan, kun kolmikkomoli kaupungissa, jonka Sil oli nähnyt sitten orja-aikansa.
Jack johdatti heidät sisään taloonsa, jonne Sil astui hieman nostalgisissa tunnelmissa. Hän muisti paikat hämärästi, mutta hän tunsi, ettei ollut mitään pelättävää enää. Jack riisui haarniskansa ja alkoi huhuilla Liluthia. Sil pseisoi Haulin vierellä ja katseli ympärilleen, samalla kun keittiöstä kuului kolinaa ja vaalea hahmo tupsahti pian esille. Sil tiesi, etteivät hän tai Liluth hänen orja-aikanaan olleet oikein ehtineet tutustua paremmin. Haltia vaikutti edelleen hyvin aralta.

Tuo sopersi ja tuntui itkun partaalla olevalta. Kunnes tämä alkoikin itkemään. Sil katsoi ensin haltiaa hieman hädissään ja sitten Jackiä, jolle Haul antoi jo lähtöviestiä. Sil ei tiennyt miksi Liluth itki, mutta näytti siltä, että Jackin ja Liluthin välit olivat syventyneet. Pellavapää asettui jälleen rauhallisesti odottamaan omaa vuoroaan sanoa hei, kunhan nämä rakastavaiset ehtisivät puhella asioita rikki.
Siinä samalla hän salaa kääntyi Hauliin ja halasi tuota. Hän hautasi kasvonsa tuon rintakehään ja nosti pian katseensa tuohon. Pieni hymy suotiin ja vilkaiau haltiaan ja mieheen, sitten katse palasi Hauliin. "Hys." Hän sanoi pienesti ja veti tuota lähemmäksi, kun itse nousi hieman ylemmäs ja suuteli miestä huulille.
Suudelmasta erkaantuessaan Sil puri huultaan punaisena ja vilkaisi ujosti mieheen.
Mori
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja suskari » 07 Joulu 2015, 16:14

Keittiön suunnalta kuului hento henkäys, tuolin raahausta ja tuolin kaatiminen, jonka perästä tuli eteiseen kiireiset askeleet. Liliuth tervehti Jackia normaaliin arkaan tapaansa ja meinaten tiputtaa mukaansa sanan "herra". Voi kuinka monta kertaa hänen olisikaan tuosta muistutettava haltiaa. Jackn kasvoilla kävi pieni kapea hymy, mutta hymy katosi kun mies tajusi kuinka kalpea ja väsyneen näköinen hänen armas Liluth oli, sen lisäksi että haltia oli näillä sekunneilla purskahtamassa itkuun. Liluth myös yritti sopertaa jotakin, josta ei juuri nyt ottanut selvää mitä haltia neiti tarkoitti... ja silloin Haul tökkäsi kevyesti Jackia selkään. Jack käänsi päätään ja mulkaisi Haulia juuri sellaisella "minä tiedän kyllä" -ilmeellä. Jack otti askelia kohden Liluthia ja otti hennon naisen lohduttavaan syleilyynsä silitäen samalla haltian hiuksia kevyesti.
"Hys, hys olen tässä.. kaikki on hyvin." Jack lohdutti Liluthia sanoillaan hymyillen naiselle. "Sanoin palaavani." Jack lisäsi ja nosti Liluthin kasvot itsjään kohden pyyhkien naisen kyyneliä tuon poskilta, kiinnittäen huomionsa nyt naisen silmän alusiin ja kalpeuteen. Miehen hymy katosi aavistuksen tai pari ja miehen kasvoille levisi huolestunut ilme Liluthin puolesta.
"Et ole nukkunut.. ja olet aivan kalpea. Oletko kipeä?" Jack kantoi huolta Liluthista ja kokeili naisen ostaa varovasti. Se ei ollut lämmin. "Sinun pitää levätä." Jack sanoi ja ohjasi Liluthin olohuoneeseen, samalla kun viittoi kahta muuta rakastavaista peremmälle, ja istutti Liluthin alas sohvalle istumaan vetäen viltin naisen harteille. Jack itse kävi naisen vierelle istumaan ja otti hellästi kainaloonsa katsoen nyt Siliä.
"Voisitko?" Jack kysyi tarkoittaen teetä tai vastaavaa Liluthille, jos Sil oli siihen suostuvainen.
suskari
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja Janni » 07 Joulu 2015, 16:37

Liluth pääsi Jackin lohduttavaan halaukseen. Haltia niiskutti yrittäen pidätellä itkuaan, nyt kun hän oli huomannut Silinkin kaksikon seurassa. Tämä piiloutuikin kiireesti miestä vasten. Ei Jack ollut kertonut kuinka pian nuo palaisivat, mutta oli se aika tuntunut ikuisuudelta. Talo oli niin hiljainen ja yksinäinen, sekä siihen päälle huoli Jackin perään, joka kirouksestaan kärsi. Toki Haul oli ollut mihen mukana, mutta ei Liluth voinut pelottaville ajatuksilleen mitään.

Haul käänsi katseensa Siliin, joka pyörähti hänen puoleensa ja halasi häntä. Mies kohotti toiselle kulmaansa kysyvästi, halaten kuitenkin takaisin. Toisen hyssyttely sai Haulin hymyilemään ja kumartui mielellään Siliä lähemmäs, jotta tuo pääsi suutelemaan häntä viimein. Tietenkin hän siihen vastasi.
Se tosin jäi lyhyeksi, kun Sil punastellen päästi irti purren huultansa. Haul katsoi naista takaisin purren myös huultaan, mutta virnuili samalla viekkaana.

"Mm-Minulla ei ole ollut nälkä..." Haltia vastasi Jackin huolestuneeseen kysymykseen. Syöminenkin oli murehtimisen takia jäänyt vähemmälle. Liluth seurasi miehen johtamana olohuoneeseen. Jackin viittomana Haul tarttui Siliä kädestä ja asteli kaksikon perään.
Haltia istahti mukisematta alas ja sai vielä viltin harteilleen, johon tämä nyt ryhtyi pyyhkimään itkuisia kasvojaan. "Anteeksi." Tämä vielä pahoitteli, kun Jack pyysi Siliä tekemään teetä.
"Juu teetä! Tule Sil!" Haul ennätti hihkaisemaan ja olikin jo raahaamassa naistaan ulos olohuoneesta keittiöön.
Janni
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja Mori » 07 Joulu 2015, 17:03

Sil vilkaisi Liluthiin, joka piiloutui Jackin syliin. Sil puri hieman huultaan taas, mutta se ilme bäistyi pian huolestuneen ilmeen valloittaessa naaman. Hän kuunteli, kuinaka Liluth selitti, ettei ruoka maittanut. Huoli oli selkeästi ollut suuri. Lopulta kaikki siirtyivät olohuoneeseen Haulin kädestä pitäen, jossa Jack miehekkäästi huolehti naisestaan. Viltti ja kaikki, johon loppujen lopuksi Liluth vain pyyhki silmiään. Sil ei ehtinyt edes suutaan avata vastatakseen Jackille, että hän mielellään tekisi heille teetä. Hän oli ajatellut, että hän voisi tehdä jotain helppoa purtavaakin, jotta Liluth saisi edes normaalin ihonvärinsä takaisin.
Haul kuitenkin ennätti huudahtaa siihenväliin myöntävästi ja jokseenkin yli-innokaasti. Tarttui mies sitten hänen ranteeseensa ja lähti raahaamaan keittiön. Sil vilkaisi Jackiä ja sitten Liluthia vain väläyttäen pahoittelevan hymyn kaksikon puoleen, kun hänet oli jo viety ulos olohuoneesta.

Vihdoin, kun askeleet tasaantuivat Sil saattoi keskittyä niihin jollain tasolla. Hän oli melkein kaatua, kerta Haul häntä vei niin nopeaa. Pellavapää otti hieman tukea miehestä ja huokaisi asettaen itsensä tasapainoon. "Haul!" Sil sanoi mutristaen suutaan. Olisi mies voinut antaa hänelle edes puheenvuoron vastata. Sen lisäksi hän olisi halunnut mielellään sanoa edes hei Liluthille, mutta naiset vain olivat vaihtaneet katseita toistensa kanssa.
Pellavapää katsoi kettiötä se oli tuttu ja nostalginen. Hän muisti Luvonin kaapin, jossa tuota pidettiin, mutta nt haltia nautti vapaudestaan. Toivottavasti.
Mori
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja suskari » 07 Joulu 2015, 18:16

Sil ja Haul katosivat keittiöön Haulin yli-innokkaan huuhdahduksen saattelemana, Silin vain ehtiessä luomaan pahoitteleva hymy kaksikolle ennen katoamistaan. Haul oli kyllä kuulostanut.. turhankin innokkaalta. Jack käänsi kuitenkin katseensa Liluthiin takaisin, joka pahoitteli itsensä nälässä pitämistä. Jack hymili pahoittelevasti Liluthille.
"Ei sinulla ole mitään anteeksi annettavaa." Jack sanoi lohduttaakseen haltiaa. "Minä sinut jätin tänne yksin.. joten anteeksi siintä." Jack pahoitteli päätöstään että oli vain lähtenyt ja jättänyt Liluthin tänne miettimään yksin palaisiko kumpikaan miehistä vai vain toinen.
"Ja mitä olisin voinnut ajatella jos olisin löytänyt täältä sinut riutuneena nälästä?" Jos he olisivat Haulin kanssa olleet kauemminkin poissa, olisi Liluth varmasti tätäkin pahemmassa kunnossa nyt. Hänen sydämmensä ei olisi kestänyt sitä.

Jack oli hetken aikaa hiljaa katsoen Liluthia, kunnes vain otti naisen takaisin halaukseensa. "Anteeksi todella paljon." Jack pahoitteli Liluthin jättämistä yksin kotiin ja päästi sitten naisensa irti katsoen tätä iloisen innokkaana. "Saan kiroukseni pois." Jack ilmoitti iloisena hymyillen laihoilla kasvoillaan. "...Mutta ehtona olisi että sinäkin tulisit mukaan, hän, Shael haluaa tavata sinut." Jack kertoi mitä Shael oli vaatinut häneltä, että kirous saataisiin pois nikasta.. ja hänet sitä kautta taas kuntoon.
"..En tietenkään voi pakottaa sinua?"
suskari
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja Janni » 07 Joulu 2015, 18:34

Haul hölläsi otettaan johdatettuaan Silin keitiöön ja virnisti naiselle pahoittelevasti, tuon nuhdellessa häntä. Teevettä mies ei kuitenkaan tässä ollut hätäilemässä, sen sijaan hän veti Silin halaukseensa.
"Minulla oli ikävä." Haul sanoi hiljaa katsellessaan alas Siliin. Kenties näin ylimääräisten katseiden ulottumattomissa toinen olisi rohkeampi?
Käsi nousi silittelemään naisen poskea, kun taas mies painoi huulensa suukottamaan tuon poskea. "Olisin tullut nopeammin luoksesi, mutta Jack tarvitsi apuani." Haul kertoi, samalla kun kiusaavat huulet kiipesivät suukottamaan naisen suupieltä.
Jack ja Liluth saisivat odottaa hetken teetänsä.

"Ei, minun olisi pitänyt pitää huoli itsestäni." Liluth totesi Jackin pahoitteluun. Yksinolo oli ollut sinäänsä outoa ja vaikeaa, kun ei ollut ketään antamassa käskyjä tai pyytämässä mitään häneltä. Toki ei Jack ollut pitkään aikaan kohdellut häntä kuin orjaa, mutta tuo oli ollut läsnä päivittäin.
Liluthin katse kohosi Jackiin, tuon kertoessa iloisena että saisi kirouksen viimein pois. Eikö mies ollut siitä vielä päässyt eroon, eikö tuo ollut lähtenyt Manasses saarille juuri sen takia?
Haltian ilme muuttui yllättyneeksi miehen kertoessa, että kirouksen poisto olisi hänestä kiinni. "Mitä hän minusta haluaa?" Liluth kummasteli. "Mutta... en tietenkään voi kieltäytyä." Tämä vielä lisäsi sipaistessaan varovasti Jackin lahoja kasvoja sormenpäillään. "Sinut on saatava kuntoon." Ei hän voinut kuitenkaan kieltää etteikö ajatus kaupungin ulkopuolelle menosta pelottanut.
Janni
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja Mori » 07 Joulu 2015, 18:44

Sil lyösi itsensä pian halauksesta, johpn Haul sanoi perusteeksi, että oli ollut ikävä. Sil nosti arasti katseensa ylös. Hän kuutenli toista kasvot punoittaen. Sil puri taas huultaan. "Niin minullakin." Hän kuiskasi, kun Haulin sormi lähti silittelemään hänen poskeaan, johon hän nojasu hieman sulkien silmänsä.
Haul kertoi, että olisi tullut nopeammin hänen luokseen, mutta Jackiä piti auttaa ensin. Sil naurahti siihen pienesti. "Tiedän, mutta et sinä olisi minua viikossa löytänyt." Sil totesi, kun hän ynähti pienesti miehen kiusoittelevien huulten suukotellessa häntä kaulasta aina suupieleen asti. Sil vastasi suudelmaan, kiihkeästi ja haluavasti. Hän painautui tuohon enemmän ja nappasi lopulta Haulin alahuulen pampaiden väliinsä päästäen irti siitä samalla lipaisten sitä lopuksi.
"Senkin aave." Pellavapää sanoi kiusoittelevalla äänellä ja virnisti pienesti. Hän kieri kätensä toisen niskaan antoi sormiensa sukeltaa miehen hiuksien sekaan, kun hän vastavuoiroisesti suuteli miehen kaulaa ja aina leukaan asti. Sil hymähti vähän ajan päästä. "Olen liian lyhyt." Hän kuiskasi ja laski kätemsä toisen vyötärölle.

Hän suukotti toisen solisluita, ketta ne olivat siinä hänen kasvojensa edessä. Tosin hän oli aivan varpaillaan. Lopulta Sil vain painautui toista vasten ja halasi toista tiukasti. "Minullakin oli sinua ikävä... Kaipasin lämpöäsi." Sil totesi.
Mori
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja suskari » 12 Joulu 2015, 22:06

Se oli totta, Liluthin olisi pitänyt pitää huoli itsestään, mutta Jack ei ollut odottanut noin rajua reagointia haltialta hänen puuttumisestaan talosta. Hänen olisi pitänyt miettiä matkaa paremmin ja antaa mielummin haltia siksi aikaa jollekin ystävälliselle henkilölle hoitoon, kuin jättää yksin murehtimaan tänne.. palaisiko hän laisinkaan yhdessä Haulin kanssa. Jack ei kuitenkaan tästä käynnyt sanomaan mitän naiselle, hymähti vain. Turha sitä käydä syyttelemään mikä oli kenenkin vika ja miksi.
"..En ole täysin varma... hän sanoi haluavansa tavata sinut ehkä siksi että olisit hyvissä käsissä.. tai hän pelkää että pidän sinua orjana täällä kuin koiraa.." Jack pohti miksi Shael olisi haltian halunnut kutsia tänne, olihan Jack ensimäisellä kerralla maininnut orjistaan Shaelille. Ehkä eukko kantoi Liluthista sen tähden huolta?
"Mutta en usko että hän mitää pahaa haluaa sinusta." Jack lisäsi keventääkseen tunnelmaa, ettei Liluth ajattelisi että Shael yrittäisi jotakin pahaa haltialle. Liluth oli kuitenkin vieläkin niin arka.

Liluth nosti hennon kätensä Jackin kasvoille suostuen tietenkin tulemaan mukaan, olihan hänet saatava kuntoon. Jack hymyili katsoen haltiaa silmiin ja laski suudelman naisen huulille, ei pitkää eikä liian lyhyttä. "Tiedän, kiitos." Jack sanoi vetäessään itsensä kauemmaksi haltiasta kiinnittäen samalla huomionsa että oli vähän turhankin hiljaista.. "Odota hetki." Jack sanoi noustessaan ylös ja lähti kävelemään olohuoneesta keittiön ovelle... näky oli mitä huvittavin ja samalla vastenmielinen, etenkin kun toimitus oli HÄNEN kotonaan.
"Huomaan että Hra Haul on täällä teen lisäksi lämmittämässä munia." Jack tokaisi nojatessaan oven pieleen katsellen ensin Haulia ja sitten Siliä.. ja takaisin Hauliin vähemmän iloisena. "Jotakin käytöstapoja!" Jack murahti.
suskari
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja Janni » 13 Joulu 2015, 00:58

Haul suuteli Siliä tyytyväisenä ja ei voinut olla hymyilemättä, kun toinen hänen alahuultaan näykäisi. Nainen vielä päätti kiusoitella häntä sanoillaan ja soi vuorostaan suudelmia hänen kaulalleen. Mies nosti kätensä silittelemään toisen niskaan ja hymähti hiljaa Silin valittaessa olevansa liian lyhyt. Haul laski katseensa toiseen ja virnisti leikkisäsäti. "Vai lyhyt?" Tämä toisti, kumartuen samalla hieman alemmas ja vei kätensä naisen reisien alle ja nosti sitten istumaan keittiöntasolle. Sil oli nyt yhtä pitkä kuin hän, siinä istuessaan. "Parempi?" Haul kysyi, samalla painautuen vasten tason reunaa ja Siliä, sudellakseen.

Jack vakuutteli, ettei noita halunnut Liluthista mitään pahaa. Tuo vain halusi tavata haltian, kenties oli huolissaan naisen orja asemansa takia. Liluth nyökkäsi vastaukseen.
Neito näki miehen hymyn pitkästä aikaa ja hymyili arasti tuolle takaisin, saaden vielä suudelman huulilleen. Liluth väräytti huliaan pienesti ja arasti suudelmaan vastatessaan, ei hän tälläisten asioiden kanssa osannut kunnolla käytäytyä.
Haltia katsoi Jackiä kysyvästi, kun tuo pysähtyi kuuntelemaan jotain ja sanoi pian hänen odottaa hetki. Liluth nyökkäsi ja seurasi katseellaan kuinka mies pyyhälsi keittiöön.

Haul nojasi käsillään keittiöntasoa vasten ja kuljetti kieltää pitkin Silin kaulaa, mutta jähmettyi aloilleen, kääntäen katseensakin Jackiin, joka yllättäen oli pamahtanut kommenteineen paikalle. "Niitäpä hyvinkin." Mies virnuili toverinsa sanoihin, vedettyään kielen takaisin suuhunsa.
"Älä ole noin kireänä, milloin tässä talossa on noudatettu käytöstapoja?" Haul hymähti Jackin murahdukseen.
Janni
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja Mori » 13 Joulu 2015, 01:28

Haul näytti vain naurahtavan siihen, että hän oli liian lyhyt. Sil hymähti, mutta säpsähti nopeasti, kun mies nosti hänet keittiön pöydälle katsellen nyt häntä samalta tasolta. "Haul! Meidän pitäisimtodellakin keittää se vesi." Sil ryhtyi heti motkottamaan, koska ei pöydällä saanut istua, mutta mies oli nopeampi toimissaan ja suuteli häntä. Sil säpsähti, kun mies irtautui suudelmasta ja alkoi leikkimään hänen kaulansa kanssa. "Oikeasti..." Sil kuiskasi, mutta säpsähti hyvin pian, kun Jack astui sisään. Tuo totesi, että teevettä tässä oli pyydetty keittämään, eikä munia, johon Haul vastasi noh, melko rivolla tavalla. Silloin Silinnjalka nousi ja saapaan pohja teki uutta tuttavuutta Haulin posken kanssa. "Haul." Sil sanoi nyt ja työnsi miehen kauemmaksi itsestään sekä pöydästä jalkansa avustuksella.
Sil hypähti alas pöydältä ja katsoi Jackin puoleen. "Anteeksi, ei ollut tarkoitus mennä noin pitkälle. Pellavapää totesi kulmaansa kohottaen ja vilkaisi Haulin puoleen. Hän porhalsi tuon ohitse punaisena ja haki tottuneesti kaannun, jonka täytti vedellä.

Teekannun hän aeetti hellalle ja alkoi tehdä sitten tulta ja vilkaisi sitten Jackiin ja sitten Hauliin. "Voisitteko te molemmat mennä tuonne puolelle?" Sil kysyi. Hän tarvitsi aikaa kirota itsekseen äskeistä tilannetta, koska hän tunsi todella kiusaantuneen olon valtaavan päänsä ja hän tarvitsi nyt rutkasti aikaa selvitellä tunteitaan. "Myös sinä Haul." Sil sanoi terävästi ja hymähti sitten kipsahtaen kaappien luokse hakemaan teekuppeja. Hän voisi siinä samalla tehdä jotain pientä, jota Liluthin olisi helppo syödä.
Sil tunsi kyllä tarvetta olla Haulin kanssa, mutta se saisi jäädä nyt kahden keskiseksi.
Mori
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja suskari » 13 Joulu 2015, 11:39

"Sinulla on kiire lasten kanssa vai?" Jack virnisti Haulille, joka hyvin rivosti ilmoitti tekevänsä juuri sitä mitä Jack oli sanonut ja lisäsi vielä ettei Jack saisi olla niin kireänä, koska milloin täällä käytöstapoja olikaan noudatettu. Jack vain pyöräytti silmiään päässään ja oli avaamassa suutaan, kun Sil iski saappaansa Haulin naamalle. Se oli yllätys, mutta Jack ei voinnut olla vetämättä kasvoillensa huvittunutta ja ennenkaikkea vahingon iloista virnettä. Sil pahoitteli kovasti tapahtunutta Haulinkin puolesta ja meni keittämään sitä vettä. "Sentään joku ajattelee muullakin munillaan." Jack hymähti ja katsoi sen hetken Haulia nuhtelevasti, kun Sil pyysi miehiä menemään ulos keittiöstä. Jack kohotti kulmiaan, mutta virnisti jälleen katsoen Haulia vahingon iloisena vielä hieman lisää.

"Noniin hurmuri!" Jack sanoi ja tarrasi Haulia aivan pokkana korvalehedestä kiinni raahaten ulos keittiöstä olohuoneeseen, jossa vasta päästi miehen irti ja vapaaksi. Jack itse kävi takaisin istumaan Liluthin viereen sohvalle ja jäi katsomaan Haulia, joka näytti kuin maansa myynneltä.
"Kyllä sinä ehdit vielä niitä lapsia hankkimaan." Jack virnisti ja katsoi Liluthia hetken ajan, mutta päätti olla sanomatta yhtään mitään, kun oli muitankin paikalla.
"Eihän teitä ole vielä edes vihitty." Jack lisäsi kovin kiusoittelevasti. Ah kerrankin hänkin pääsi jotakin Haulia kiusaamaan.
suskari
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja Janni » 13 Joulu 2015, 13:07

Haulin virnuilu jäi kovin lyhyeksi, kun Sil iski saappaansa pohjan vasten hänen naamaansa ja työnsi kauemmaksi itsestään. Mies tietenkin horjahti taaksepäin ja katsoi sitten naista yllättyneenä, hieroen poskeaan. "Se oli vain vitsi." Haul puolusteli mutristaen suutaan.
Pian Sil pyysi molempia miehiä poistumaan keittiöstä, jotta tuo saisi rauhassa keittää teetä. "M-Mutta... En minä millään pahalla. Sil?" Haul yritti, mutta turhaan, Jack oli jo tarrannut häntä korvalehdestä, kuin kiusankappaletta konsanaan ja raahasi nyt mukanaan. "Ahau au... Jack!" Haul varitti yrittäessään pistää hanttiin, tarraamalla keittiön karmiin, mutta toinen sai hänet vedettyä olohuoneeseen, jossa Liluth katseli nyt kaksikon touhuja kummastellen.

Haul nosti kätensä puuskaan murjottavasti, vielä kun Jack meni häntä kiusaamaan. "Lapsia?" Liluth kummasteli, katsahtaen ensin viereen istuvaan Jackiin ja sitten Hauliin. "Vihitty?" Kuului toinen kysymys haltian suusta, joka näytti olevan täysin pihalla asioista. "Jack vain on kateellinen, minun ja Silin intiimistä suhteesta." Haul ilmoitti tuhahtaen. Liluth tuijotti miestä hetken, kunnes ilahtunut hymy nousi tämän kasvoille. "Te olette yhdessä?" Neito totesi, nousten sitten kiireesti ylös, viltti yhä harteillaan ja kiiruhti aavemiehen luo. "Ihanaa." Lilluth sanoi hymyssä suin miehelle, tartuen varovasti toista kädestä. "Ai.. Um niin, kiitos." Haul sanoi hieman ehkä hämillään jostain syystä. "Tuota... Minusta tuntuu pahalta olla niin läheisiä Jackin kanssa, kun sinä olet yksin... Joten olen iloinen, että sinulla on nyt joku." Liluth selitti.
Janni
 

Re: Kosto ei tee kenestäkään onnellista || Mori ja Janni!

ViestiKirjoittaja Mori » 13 Joulu 2015, 13:39

Sil katseli miesten menoa, kun Haul yritti vielä siihen korjata sanojaan, sanoen sen olevan vitsi. Ei Sil ottanut koko tapahtumaan pahalla, eikä hän ollut Haulille vihainen, mutta hän oli nyt aika kiusaantunut ja tarvitsi vain omaa rauhaa, hetkeksi. Jack siihen meni vielä letkauttamaan kommentinsa, johon Sil vain hymähti. "Anteeksi vain, mutta en sellasia edes omista saatika ajattele niillä." Hän totesi ja katseli, kuinka Jack raahasi hänen miehensä pois keittiöstä korvapuustia käyttäen.
Nyt kun kaksikko oli siirtynyt Liluthin luokse, saattoi pellavapää keskittyä itse teehen. Hän asetti kupit tarjottimelle ja vilkaisi sitten kaappien sisältöä, jotain josta hän voisi tehdä nopeasti jotakin pientä. Hän löysi kyllä leipää ja kirnuttua voita, sekä jotakin leivän päällysiä. Teeveden kiehumista odotellessa Sil asettui leikkaamaan leivästä vipaleita, hän voiteli ne huolellisesti ja leikkasi saman suuruisia paloja leivän päällysistä, kuin leipä itse. Ne hän länttäsi leivän päälle ja laittoi vielä toisen leivän siivun koko homman päälle. Kerrosleipä oli tehty. Sil teki niitä lautaselle ja asetti ne sitten tarjottimelle. Teevesi kiehui ja pellavapää laitto teelehdet hautamaan. Hän asetti myös teekannun tarjottimella ja nosti koko komeuden.

Hän siirtyi varovasti olohuoneeseen, jossa Liluth piteli iloisena Haulin kättä. Sil kohotti hetkellisesti kulmiaan, mutta tuhati siihen vain hyvän tuulisena, kun Liluth näytti saaneen hymyn takaisin kasvoilleen. "Ajattelin, että sinun olisi hyvä saada jotain ruokaa, joten tein nopeasti jotekin teen kanssa." Sil totesi ja laski tarjottimen pöydälle. Hän kaatoi teetä ja ojensi Liluthille ensimmäisenä höyryävän kupin. "Ole hyvä." Sil sanoi ja alkoi sitten jakaa teetä myös Jackille ja Haulille. Leipää se saisivat ottaa itse.
Sil istui loppujen lopuksi tuolille, mutta käänsi katseensa Liluthiin. "On mukava nähdä taas." Sil sanoi haltialle aurinkoisen hymyn kera.
Mori
 

EdellinenSeuraava

Paluu Oikea saari

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron