Oma reviiri //Dude tänne//

Mättäitä, puskia, kiviä, havu- ja lehtipuita, kukkuloita. Mitä ikinä metsä pitääkään sisällään. Metsän reunat ovat tasaista, usein lehtimetsää, mutta mitä syvemmälle metsään vaeltaa, sitä hankalammaksi ja aaltoilevammaksi maasto muuttuu. Metsää on silmänkantamattomiin, aina Cryptin etelärannikolta pohjoiseen, Kleth vuorille ja niistä eteenpäinkin.
Metsästä löytyy vaikka mitä enemmän ja vähemmän mukavaa. Pohjoisemmasta metsästä löytää melko usein raunioituneita kivirakennuksia, jäänteitä kylistä. Metsästä löytyy kuitenkin myös toimivia, pieniä kyliä, joista suurin osa on ihmisten hallinnassa. Osa kylistä on täysin ihmisten asuttamia, osa taas koostuu suurimmaksi osaksi taruolennoista. Haltioilla ei ole yksittäisiä kyliä pitkin metsää, vaan heillä on yksi, suuri kylä piilossa metsässä.
Käräjäkivet ovat yksi tunnetuimmista muinaispaikoista metsässä. Käräjäkivet ovat suurehko rinki isoja, istumakelpoisia kiviä, joiden keskellä on yksi isompi, pöytää muistuttava järkäle.

Viimeisimmän tannersodan jälkeen haltiat ovat ottaneet metsää haltuunsa. Yksin liikkuvien ihmisten on parasta varoa haltioiden partioivia joukkoja. Myös ihmisten karavaanien, jotka käyttävät metsäteitä, pitää varoa haltioita. Haltiat eivät kuitenkaan ole ainoa uhka metsäteillä ja poluilla. Satunnaiset maantierosvot vaanivat pahaa-aavistamattomia uhrejaan vakiopaikoissaan.
Metsäteitä on rutkasti. Suurin osa niistä on tarpeeksi leveitä ja hyväkuntoisia vankkureille, jotka saattavat matkata kylien välillä, jopa kaupunkiin. Teitä menee aina eteläisimmästä päästä pohjoiseen. Metsätiet ovat kauppiaiden suosima reitti maantierosvoista huolimatta, sillä arojen tiet ovat alttiita lentävien olentojen, kuten lohikäärmeiden hyökkäyksille.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja Dudeboy » 11 Joulu 2007, 22:53

Daer

"Ei sinun tarvitse olla pahoillasi, kun periaatteessa minä tämän aloitin. Kaipasin seuraa ja siitä se lähti." Daer sanoi ja lähestyi Zhiota kohti pysähtyen tämän kohdalla.
"Minun syyni se oli, ei sinun tarvitse hävetä sitä olleenkaan, tunteissa ei ole mitään vikaa jos tuntee rakastuneensa johonkin ja minä halusin silloin nuoruudessani valtaa ja kaikkea." Daer sanoi ja tökkäisi uudestaan kuonolla Zhiota kaulaan ystävyyden merkiksi.
Dudeboy
 

ViestiKirjoittaja Anonymous » 11 Joulu 2007, 23:09

Zhio oli tosiaankin löytänyt ystävän... Hän oli niin hurmaantunut hänen luonteestaan ja piirteistään. Hänen silmänsä säihkyivät kuin viimeistä päivää. "Kiitos, olet tosi muakava. Minne mentäis? Mennäänkö järvelle? Se on pieni lampi vähän matkan päässä" Zhio sanoi ja tunsi tökkäisyn kaulallaan. Lämmin tunne valtasi taas hänet. "Niin... Tunteille ei voi mi...tään..." Hän sanoi hieman unelmoiden jostain, jota ei voi kunnolla tulkita... Zhio katsahti jälleen Daerin syviin silmiin. Alkoiko tämä mennä hänen mielestään liian pitkälle, vai mitä...
Anonymous
 

ViestiKirjoittaja Dudeboy » 12 Joulu 2007, 00:57

Daer

Daer tiesi että tämä pitäisi hänestä. "Ole hyvä" Daer samalla nyökkäsi päätänsä. "Voisihan sitä lähteä sinne lammelle ja ei varmaan kovin pitkä matka ole varmaankaan." Daer puhui rauhallisella äänellä Zhiolle. 'Pitää lämpimistä kuonon tökkäisyistä se on kivaa varmaan hänestä.' Daer ajatteli vähän nostaen hymyn Daerin kasvoille.
"Tunteet ovat hyvin vaikea asia niitä on aina vaikea ymmärtää ja joko lähdetään." Daer puhui lempeällä äänellä.
Dudeboy
 

ViestiKirjoittaja Anonymous » 12 Joulu 2007, 17:36

"Joo lähdetään." Zhio huudahti Dareille onnellisena. Zhion kapalat osuivat kivasti ruohoon. Ole vähän pilvisempi päivä kuin eilen, mutta se ei paljoa haitannut. Elämä hymyili taas Zhiolle, vaikka vähän aikaa sitten se oli vielä yhtä surua.
Anonymous
 

ViestiKirjoittaja Dudeboy » 12 Joulu 2007, 17:47

Daer

"Joo" Daer huusi Zhiolle ja juoksi tämän vieressä. 'Kukka niitty oikein mahtavaa taidan vähän pelleillä.' Daer ajatteli ja tarttui muutamaan kukkaan heittäen ne Zhion päälle. 'Kutittaa varmasti paljon.' Daer ajatteli ja juoksi ottaen pikkuisen etumatkaa nakattuaan kukkia.
Dudeboy
 

ViestiKirjoittaja Anonymous » 12 Joulu 2007, 19:22

"Hei ei saa!!!" Zhio huusi ja juoksi lammelle juomaan vettä. Hänen jalkojensa alla oli kuitenkin lipeävä kivi ja tämä molskahti järveen virran vietäväksi... "AAA-pulp-Apuaaa-ah!" Zhio huuteli virran kohinasta... Mutta Daer ei enää varmaan kuullut. Jonkin ajan kuluttua Zhio oli ajelehtinut jo kuinka kauas. Ja näki uudet maisemat... ´En tule unohtamaan Daeria... Uskon että näemme vielä...´

*Zhio ja Terxxi kiittää peluusta. Zhio lähtee muualle pelailee. Oli kivaa pelata kanssasi.*
Anonymous
 

Edellinen

Paluu Metsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa

cron