Michykin täällä pelejä kaipaisi


Täällä voit etsiä itsellesi peliseuraa tai suunnitella pelejä. Suositeltavaa olisi, että jokainen pelaaja luo itselleen yhden seuranhakutöpön, johon listaa kaikki hahmonsa ja peliseuranhakunsa.

Valvojat: Crimson, Ivy

Avatar

Porvari

Viestit: 407

Liittynyt: Su Huhti 28, 2013 6:05

Paikkakunta: Kukkaruukku

Viesti Ti Heinä 02, 2013 10:32

Michykin täällä pelejä kaipaisi

Tänne sitten vain seuraa kyselemään. Ainakin tällä hetkellä on vähän turhankin hiljaista. Pelejä mielelläni pitäisin sellaiset 1-2 pyörimässä koko ajan. Riippuen siitä kuinka nopeasti etenevät, yli 3 alkaa vaikuttamaan jo sen verran omaan vastaustahtiin että se ei välttämättä ole enää mieluisaa.


Hahmot:

Nakami:

-Ihminen/henkisusi (Ayakashi)
-Pitkälti puolueeton. Haltioiden seurassa ei koe joutuvansa ihan yhtä paljoa susipuoltaan piilottelemaan mutta historiasta ollaankin siellä sitten hys hys.
-Tulee toimeen omasta puolestaan kaikkien kanssa. Jos olet ystävällinen hänelle niin ystävällisesti suhtautuu takaisinkin päin.
-Pystyy liikkumaan oikeastaan missä vain. Merelle ja maanalle meneminen ei kuitenkaan ole hänelle kaikista mukavin asia joten tarvitsee noihin aika painavat syyt. Ihmistenalueilla myös kätkee melko poikkeuksetta korvansa ja häntänsä.
-Asuu tällä hetkellä metsässä, elää/saa rahaa metsästyksellä.
-Ei yleensä haasta riitaa mutta tarvittaessa pärjää taisteluissa.
-Kaikki seura käy

Suunnitelmissa: Ei oikeastaan mitään tarkempaa. Eli kaikki käy.

Jin Derleth:

-Alkemisti
-Ihminen, ihmisten puolella ja asuu ihmisten kaupungissa. Liikkuu sieltä tarvittaessa varsinkin sataman suuntaan mutta myös muualle, ei tulla todennäköisesti näkemään haltioiden alueilla.
-siitä huolimatta että on ihminen saattaa tulla toimeen myös suippokorvien tai taruolentojen kanssa jos nuo osoittavat olevansa miehelle itselleen hyödyllisiä.
-Ei erityisen hyvä taisteluissa. Miekkaa ei ole käytellyt sitten lapsuuden.
-Aatelistaustainen joten mahdollisuus suhteisiin (joko olemassa oleviin tai tuleviin) muiden aatelisten yms. yläluokan kanssa

Suunnitelmissa: Jos joku sattuu alkemistilta jotain tarvitsemaan. Jin myös sivutoimenaan harjoittaa ns. polttoviinan valmistusta joten juopottelu sopii myös. Hän voisi myös arvostaa sosiaalisia suhteita hieman korkeammassa asemassa olevien kanssa. Niin ja koska alkemia on monen mielestä outoa puuhaa kaikki ongelmat kirkon kanssa ovat myös tervetulleita. Muita ideoita saa ehdottaa kyllä sitä jotain keksitään hänenkin päänmenoksi

Eli tänne tai yskärillä sitten vain viestiä jos seurani kiinnostaa. Jos juonta löytyy niin hyvä mutta se ei ole välttämättömyys. Niitä voi sitten yhdessä vähän pyöritellä jonkinlaiseksi alkuasetelmaksi.
Avatar

Porvari

Viestit: 407

Liittynyt: Su Huhti 28, 2013 6:05

Paikkakunta: Kukkaruukku

Viesti Ma Loka 13, 2014 10:26

Re: Michykin täällä pelejä kaipaisi

Outo alkemisti haisevine litkuineen lisätty hahmokatraaseen, tarjoaa kiinnostuneille palveluitaan (Nakami tarjoaa myös seuraansa mutta varsinkin nyt herra tiedemmies on sellainen jolle mielellään niitä hänen ensimmäisiä seikkailuja.) Joten kiinnostuneita? Someone? Anyone?

Viesti To Tammi 28, 2016 9:58

Re: Michykin täällä pelejä kaipaisi

Mietin mitä jos Evelyn hakisi alkemistisi palveluja? se vois esim sponsat sen tutkimusta jos se kehittelis purppuraritareille jotain erikoisaseita? Lyn kun haluaisi eroon näistä 'pyhistä aseista' vaikka se tiedostaakin että sekin on vaan taikuutta mutta kuitenkin :) voisin sille ottaa kolmannen pelin kun yksi on lopuillaan ja toinen on hitaalla.
Avatar

Porvari

Viestit: 407

Liittynyt: Su Huhti 28, 2013 6:05

Paikkakunta: Kukkaruukku

Viesti To Tammi 28, 2016 5:57

Re: Michykin täällä pelejä kaipaisi

Suunnitelmana sopii erinomaisesti. Mutta (ja aina se mutta) jäänyt toistaiseksi pelit vähemmälle ja Jinille on tällä hetkellä sovittuna kaksi peliä joista kumpaakaan ei ole tullut vielä aloitettua... Joten pistetäänkö odotukseen myöhempää varten ja infoilen sitten kun vaikka toisen ainakin niistä saanut pelitettyä?

Viesti To Tammi 28, 2016 9:10

Re: Michykin täällä pelejä kaipaisi

tämä käy kyllä oikein hyvin, laita vaikka yksäriä jos kun peliä jaksaa kiinnostaa XD

Paluu Peliseuraa?

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö