Werewolves?! || Mori

Mättäitä, puskia, kiviä, havu- ja lehtipuita, kukkuloita. Mitä ikinä metsä pitääkään sisällään. Metsän reunat ovat tasaista, usein lehtimetsää, mutta mitä syvemmälle metsään vaeltaa, sitä hankalammaksi ja aaltoilevammaksi maasto muuttuu. Metsää on silmänkantamattomiin, aina Cryptin etelärannikolta pohjoiseen, Kleth vuorille ja niistä eteenpäinkin.
Metsästä löytyy vaikka mitä enemmän ja vähemmän mukavaa. Pohjoisemmasta metsästä löytää melko usein raunioituneita kivirakennuksia, jäänteitä kylistä. Metsästä löytyy kuitenkin myös toimivia, pieniä kyliä, joista suurin osa on ihmisten hallinnassa. Osa kylistä on täysin ihmisten asuttamia, osa taas koostuu suurimmaksi osaksi taruolennoista. Haltioilla ei ole yksittäisiä kyliä pitkin metsää, vaan heillä on yksi, suuri kylä piilossa metsässä.
Käräjäkivet ovat yksi tunnetuimmista muinaispaikoista metsässä. Käräjäkivet ovat suurehko rinki isoja, istumakelpoisia kiviä, joiden keskellä on yksi isompi, pöytää muistuttava järkäle.

Viimeisimmän tannersodan jälkeen haltiat ovat ottaneet metsää haltuunsa. Yksin liikkuvien ihmisten on parasta varoa haltioiden partioivia joukkoja. Myös ihmisten karavaanien, jotka käyttävät metsäteitä, pitää varoa haltioita. Haltiat eivät kuitenkaan ole ainoa uhka metsäteillä ja poluilla. Satunnaiset maantierosvot vaanivat pahaa-aavistamattomia uhrejaan vakiopaikoissaan.
Metsäteitä on rutkasti. Suurin osa niistä on tarpeeksi leveitä ja hyväkuntoisia vankkureille, jotka saattavat matkata kylien välillä, jopa kaupunkiin. Teitä menee aina eteläisimmästä päästä pohjoiseen. Metsätiet ovat kauppiaiden suosima reitti maantierosvoista huolimatta, sillä arojen tiet ovat alttiita lentävien olentojen, kuten lohikäärmeiden hyökkäyksille.

Valvoja: Crimson

Re: Werewolves?! || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 13 Helmi 2016, 00:44

"Selvä." Ace vastasi Edwardin vastaukseen, mennen penkomaan teltaa, jossa odotti osittain tyhjennetty rinkka. Sen sisältä löytyi hyvät terävälineet lihan pilkontaan. Fergus oli ryhtynyt kokoamaan nuotiota poltopuista mitä oli kerätty valmiiksi nuotiopaikan vierelle. Rafe seurasi miehen puuhia, istuessaan kivenlohkareella nuotion ääressä.
"Etkö juuri sanonut, että olet vieras?" Haltia hymähti Edin tajotessa apuaan. Lorelai oli päättänyt ryhtyä perkaamaan peuranvasaa ja rusakkoa. Ilman Ferguksen käskyjä muut osasivat päättää itse tehetävänsä, jotka edesauttaisivat yhteisen illallisen kanssa. Ehkä he olivat kuin pieni perhe? Saattaisi olla sääli, kun lauma kasvaisi tästä useammalla kymmenellä hengellä?

"Ota." Fergus kehotti Rafea, tarjotessaan sätkäänsä nuorukaiselle, joka katseli sitä hieman epävarmana. "Saat ajatuksesi pois kivusta." Mies rohkaisi toista, joka ei selvästi osannut sanoa ei, joten otti sätkän sormiensa väliinsä yrittäen vetää siitä henkoset. Oli tämä pari kertaa alfan savukeita kokeillut, mutta pari kertaa eivät riittäneet totuttamaan häntä savuun keuhkoissa, joten yskimiseksi se meni jälleen kerran.
"Ed? Haluatko kokeilla?" Fergus kysyi vieraalta muikea virne huulillaan. Rafe käänsi vetistyneen katseensa Edwardiin, köhien vielä pienesti, ollen kyllä valmis ojentamaan sätkän tuolle.
Janni
 

Re: Werewolves?! || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 13 Helmi 2016, 01:09

"Kunhan tarjoan, voin kyllä vetäytyä jos et tarvitse", hän naureskeli Acen totemukselle. Hänedtä oli vain epäkohteliasta istua ja katsella. Aelän takaa kuului yskimistä. Rafe oli näemmä kokeillut Alfan sätkää ja kyyneleet silmissä katsoi häntä. Fergus yllytti. Yleensä Ed pysyi raittiina, hän ei koskenut alkoholijuomiin, koska niiden maku ei ollut hänen mieleensä, eikä hän yleensä tupakkaa ottanut tai ole kokeillut kertaakaan. Toisaalta hän oli ihmissusi mitä pikkuinen savu hänen keuhkoilleen teki?
"Vain tämän kerran", hän tuhahti ja peöasti Rafen sätkältä, ennen kuin Fergus aikoisi tumpata sen takaisin nuorukaisen suuhun. Hän pyöritteli sitä hetken käsissään katseli sitä, tuumien miten se tehtiin. Oli hän nähnyt kun jotkut polttivat. Hieman empien hän asetti savukkeen huulilleen ja maistoi pienen imelän maun suussaan. Hän irroitti sormensä sätkästä ja veti savua keuhkoihinsa. Stkä otettiin pois huulilta takaisin sormien väliin, kun mies päätti hieman yskäistä ja siristellä silmiään. Samanlaista reaktiota tapahtui hänessä kuin Rafella juuri äsken.

Ed pudisteli päätään hieman köhien ja ojensi sätkän Fergukselle. "Aivan hirveää", hän totesi virneen ja irvistyksen kera. Pariin kertaan mies joutui hieman läpsimään rintaansa vasten, ennen kuin sai kunnoöla raikasta ilmaa keuhkoihinsa. "Tuntui, kuin olisin vetänyt hopean koskettamisesta tulleita savuja keuhkoihini..." Ed kuvaili ja pyyhki silmiään. Hän kun oli sen tosiaan jo kokenut, monesti. Hopea oli tappavaa. Oli ollut lähellä, että hän olisi jo menättänyt henkensä.
"Toisaalta ei sekään noin, köh, tujua ollut", hän täsmensi ja rykäisi vielä kerran, ennen kuin sai selvitetyksi kurkkunsa ja kehonsa. Hän katsoi Rafeen ja tuntui vain vaihtavan katseita samasta kokemuksesta.

"Oletko sinä ollut kosketuksissa hopean kanssa, Fergus?" Ed pöötti kysyä näin uteliaisuudesta, vaikka hopea olikin jonkinlainen tabu ihmissusille. Siitähän ei kamalasti puhuttu kerta tappavaa ainetta oli.
Mori
 

Re: Werewolves?! || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 13 Helmi 2016, 13:52

Fergus ei voinut olla naurahtamatta Edwardin reaktiolle. Tietenkin yskiminen oli odotettavissa ja oikeastaan paljasti ettei Ed ollut tottunut poltelemaan. Alfa otti sätkän takaisin ja pisti sen huuliensa väliin, ei siitä paljoa ollut jäljellä, mutta yhtään henkosta siitä ei saisi hukata. "Äläs nyt, vaikkei maku ole maailman paras, siitä tuleva olo on jotain aivan muuta." Mies hymähti, niin eihän savuke mitään tupakkaa ollut. Se antoi rentoutuneen olon, joka selitti sen kuinka Fergus sai lihastensa jäykkyyden ja tärinänsä kuriin. Se myös sai olosta hilpeän ja tyhmillekin vitseille oli helppo nauraa.
Alfa kuunteli huvittuneena Edwardin selittäessä miltä savu oli keuhkoissa tuntenut, samalla sytytellen tulitikuilla nuotiota. Rafe puolestaan näytti olevan samaa mieltä Edin kanssa.

Sätkän jämä tiputettiin nuotioon ja Fergus nousi kyykystä, katsahtaen vieraaseen, joka uteli hänen koekemuksistaan hopean kanssa. Mies suoristi paljaan käsivartensa ja katseli sen pinnassa olevia monia arpia, selvästi etsien jotain. "Tuo ja tuo... Ehkä tuokin, en ole varma." Alfa esitteli, osoittaen sormella muutamaa arpea ihollaan, ne näyttivätkin kaikista pahimmilta. Muut arvet puolestaan, olivat lähinnä purema- ja kynsien jälkiä, kertoen tarinan siitä ettei haavoja oltu niinkään mallikaasti hoidettu, tuskin niistä olisi jäänyt mitään jos niin olisi tehty. Mutta niin kuin isä oli aina sanonut, arvet tekivät soturista vahvemman.
Janni
 

Re: Werewolves?! || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 13 Helmi 2016, 18:57

Joku sentään piti sätkänsä mausta ja sen vaikutuksista. Ed taas vain pyöräytti leikkisästi silmiään. Ehkä vaikutus olisi hyödyllinen, mutta ei hän sitä tarvinnut. Eikä hän tuntenut rentoutumista tai muuta vastaavaa kehossaan. Saattoi myös olla ettei hän vain tuntenut niitä vaikutuksia. Noh, ainakin joku hänen kansaan myöntyi hänen mielipiteeseensä.
Oli hauskaa ja huvittavaa, kuinka Fergus alkoi kaivaa käsivarrestaan arpiensa joukosta niitä, jotka olivat tulleet hopeasta. Kovin totisena ja leikkiin mukaan vetäytyeenä mies nyökytteli toiselle. Asiantuntevaan oloon hän tuijotti arpia. "Noh, sitä on tosiaan tultu keräiltyä jonkin verran arpia", mies totesi leukansa sänkeä hivellen. Hän ei ihmetellyt ollenkaan, jos mies tykkäsi ottaa arpia ihoonsa ja niitä muutenkin näytti olevan enemmän. Siitä miehelle tulikin mieleen. "Höm... Oletko aivan alkujaan ihmissusi vai muutuitko ihmissudeksi toisen ihmissuden kautta?" hän kysyi, sillä nyt häntä tosiaan kiinnosti. Hän ei tosin pitänyt minkäänlaisia vihaisia ajatuksia sitä ihmissutta kohtaan, enemmänkin hän vain syytti itseään kaikesta.

Miten muut sitten olivatkaan muuttuneet ihmissusiksi saattoi olla joko ikuinen salaisuus tai se jaettiin tänään ruuan kanssa.
Mori
 

Re: Werewolves?! || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 13 Helmi 2016, 20:04

"En minä nyt keräile arpia, niitä vain sattuu." Fergus tokaisi Edwardin puheisiin, vilkaisten Lorelain ja Acen puuhiin. Nainen oli saanut kauriinvasan tyhjennetyksi siäelimistä ja ryhtynyt rusakon kimppuun. Ace puolestaan oli uroshirven kyljen kimpussa, kohta he saisivat kylkipaloja syötäväksi. Fergus päättikin napata nuotion viereltä pitkän ja vuoletun kepin, joka oli jo ennestään mustunut nokeen. Sitä oli käytetty edellisiltana lihavartaana. Alfa asteli Acen vierelle valikoiden yhden kylkipalan, ryhtyen pujottamaan sitä vartaaseenl. Edward esitti samalla hänelle kysymyksen. "Olen syntynyt ihmissudeksi, niin kuin isäni. Äitini oli muutettu ihmisestä." Fergus vastasi, kuin asian kertominen olisi arkipäivää. "Isäni mukaan, hänen isänsäkin oli syntyjään ihmissusi ja hänen isänsä ja sitä rataa." Alfa jatkoi, vieden seivästämänsä lihan nyt nuotion ylle roikkumaan kahden maahan pystytetyn kepin väliin.

"Entä itse?" Mies uteli, istahtaen alas Rafen vierelle. "Muuten puhuit aiemmin olevasi epävakaa jotenkin eritavalla mitä muut ihmissudet. Mitä se tarkoittaa?" Fergus ihmetteli.
Janni
 

Re: Werewolves?! || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 13 Helmi 2016, 20:19

"Minun päälle taas kävi toinen ihmissusi, jonka myötä muutuin", asian kertominen tuntui hassulta niin rennosti. Yleensä kun ihmissusia katsottiin friikkeinä tai jonain ruton levittäjinä. Toisaalta tässä oli kasa ihmissusia, joten kai tiedon jakaminen ei mitenkään poikennut toisistaan. Moni varmaan oli muutettu tau syntynyt, kuten Fergus kertoi. Tämän menneisyys tai siis verilinja oli ollut melko mielen kiintoinen. Täysiverinen tai puhdas verinen ihmissusi kyseessä siis.
Edward seurasi Fergusta katseellaan, koska tämän perässä liikkuminen olisi näyttänyt enemmän kananpojan kulkemiselta kanaemon perässä. Tuon istuessa Rafen viereen istui Edwardkin viimein. Hän oli kasvotusten Ferguksen kanssa tuon kysyessä hänen epävakaudestaan. "No sillä tarkoitan tätä ihmissuden verestä syntyvää aggressiivisuutta", hän aloitti selittämällä. Oliko typerää kerrata toisille, mitä hän sillä tarkoitti. "En tosin tarkoita nyt pelkästään aggressiivisuutta ja varmaan ymmärrät mitä tarkoitan?" Ed haki katse kontaktia Fergukselta vahvistaakseen tämän ymmärtäneen.

"Se on vähän niin kuin toinen persoona, eikä se edes ole kiinni täysikuussa. Muutan kyllä muotoani enää kykenemättä palautumaan ihmiseksi, kuin vasta täydenkuun loputtua, mutta tarkoitan", hän yritti selittää mahdollisimman selkeästi. Hän ei tehnyt selostustaan selkeäksi sen takia, että olisi pitänyt Fergusta tyhmänä. Edward yritti aina uudestaan ja uudestaan käsittää vain itseään. "Että tämä toisen persoonani voi laukaista mikä tahansa ärsyke. Enkä taida edes alistua muiden ihmissusien kanssa, joten olisi varaksi, jos laumaasi liittyisin", hän selitti ja tuntui vielä maistelevan sanomiaan lauseita, kuin niistä jotain puuttuisi.
Mori
 

Re: Werewolves?! || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 14 Helmi 2016, 01:28

Fergus ei näyttänyt saman tien käsittävän mitä Edward tarkoitti. Miehestä tuntui, että toinen vain puhui asioita, joista jokainen ihmissusi poti. Kaikki olivat agressiivisia jos halusivat, he elivät luonnon lakien mukaan yhtä lailla mitän ihmismielen. Ed teki parhaansa selittämisensä kansa. Alfa jäi tuijottamaan toista kulmat kurtusta, ennen kuin hymynkare kutitti tämän suupielta ja vääntyi siitä virneen kautta nauruksi.
"Vaaraksi?!" Mies nauroi. "Sinä olisit vaaraksi, jos hampaasi ja kyntesi olisivat koristettu hopealla." Mies totesi. "Jos tämä outo vaivasi tosiaan pistää sinut agressiiviseksi jopa lajitovereitasi kohtaan, se tarkoittaisi että me olisimme sinulle vaaraksi." Fergus selitti rauhoittuessaan. "En tarkoita, että tappaisimme sinut kylmäverisesti koska haluamme, mutta täydenkuunaikaan emme hallitse itseämme ja jos joku raivopää ryhtyy uhittelemaan, teemme sille yhdessä lopun." Fergus totesi. "Joten ehkä sinun kannattaa ajatella olla liittymästä laumaan siitä syystä."

"Tosin vaivasi vai mikä liiallinen agressiivisuutesi sitten onkaan, se kuulostaa hieman samallaiselta vaivalta mitä Lore potee." Alfa totesi, saaden Lorelain kääntämään huomionsa nuotiolla istuviin kuullessaan nimensä. "Hän kun kerran pillastui pahemman kerran eräälle naiselle, muutti muotoaan ja puri häntä. Ei ollut edes täysikuu ja nainen sai kokea muodonmuutoksen ihmissudeksi. Se johtuu hänen liiallisesta agressiivisuudesta, joka ikäänkuin toimii samanlaisena muutoksena kuin täydenkuun aikaan. Tietenkin siihen tarvitaan tosi ärsyttävä ärsyke." Fergus kertoi, saaden Loren murahtamaan tyytymättömästi, kun asia tuotiin esille. "Lore ei kuitenkaan ole ollut lajitovereitaan kohtaan agressiivinen, illman hyvää syytä."
Janni
 

Re: Werewolves?! || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 14 Helmi 2016, 11:17

Edward hieraisi niskaansa toisen nauraessa hänen sanoilleen. Hän ei selkeästi loistanut kommunikoinnissa enää. Voitaisiin syyttää pelkästään yksinään olemista ja kököttämistä. Kyllä hän tiesi, että toiset muuttuivat hallitsemattomaksi täydenkuun aikaan, ei hän tyhmä ollut. Fergus myös vertasi hänen tapaustaan Lorelaihin, johon Edward pudisti nopeasti päätään. "Ei se mitään noin... Lempeää ole. Lorelai sentään on varmasti itse tietoinen mitä tekee, vaikka käyttäytyisikin aggressiivisesti", hän huokaisi ja nyökkäisi vain naiselle. "Enkä minä nyt tarkoita, että olisin pelkästään lajitovereitani vastaan aggresiivinen..." Ed yritti selittää Fergukselle. "Tarkoitan, että minulla on toinen persoona, jonka ollessa valassa tässä kehossa", hän heilautti kehoaan kohti. "En itse ole edes tietoinen tapahtumista kuin minua ei olisi lainkaan paikalla tai olemassa. Siltä se minusta tuntuu", hän sanoi ja puristi kätensä yhteen, niin että rystyset muuttuivat valkeaksi. "Ja jos nyt oikeastaan mietin tai analysoin toista persoonaani, se ei käyttäydy ketään kohtaan ystävällisesti... Kuin koko maailma olisi sen vihollinen ja pelkät liikkumattomatkin elävät henkilöt sen täytyy murskata ja tappaa hinnalla millä hyvänsä", Edward selitti.
"Suoraan sanoen se on murhan himoinen ja tykkää verestä enemmän kuin minä... Enkä halua tulla takaisin siinä vaiheessa, kun se on saanut hupinsa ja tehnyt kokonaisesta kylästä verilammikon..." hän supisi ja hänen puristetut kätensä vavahtelivat. Pienesti miehen silmien katse oli syventynyt ja jotenkin muuttunut kovin kylmäksi. "Mutta jos koskaan törmäät siihen... Kyllä sinä silloin ymmärrät mitä tarkoitan", hän totesi ja hymyili Fergukselle.

Edward päästi irti käsistään ja vilkaisi siinä sivussa Rafeen. Hän laski päätään hieman ja pörrötti omia hiuksiaan ja suoristi sen jälkeen itsensä. Hän kaipasi jaloittelua, joten hän nousi ylös taas ja vähän venytteli. "Niin noh, en sano että oln ylpeä siitä piirteestä. Enkä valitettavasti olisi liittymässä laumaasi muutenkaan, vaikkei minulla sellaista haittaa oliskaan. Katsos, kun minulla on muita suunnitelmia", hän sanoi ja pieni hymy piirtyi hänen kasvoilleen. "Muita elämän jatkamisen suhteen olevia suunnitelmia."
Mori
 

Re: Werewolves?! || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 14 Helmi 2016, 12:51

"Enpä ole aivan varma, en usko että Lore silloin oikein ajatteli mitä teki." Fergus pohdiskeli, Edwardin sanoessa että nainen oli varmasti ollut tietoinen tekemisistään. "Mutta en usko että se on mitään toisen persoonan kaltaista." Mies lisäsi toisen ryhdyttyä selittämään hieman tarkemmin. Fergus ei sanonut sitä ääneen, mutta oli kiinnostunut näkemään tämän toisen persoonan, joka niin mielellään tappoi kaiken tiellään.
"Olet outo tapaus pakko sanoa." Alfa hymähti lopuksi. "Olen yllättynyt, että uskallat olla kenenkään seurassa, jos pidät tätä toista persoonaasi niin vaarallisena." Mies lisäsi, kääntäen huomionsa samalla nuotion yllä kypsyvään lihaan käännellen sitä hieman, jotta liha paistuisi tasaisemmin.

Katse kääntyi takaisin Ediin tuon ottaessa puheeksi muut syyt, miksi ei aikonut liittyä laumaan. "Hmm? Millaisia suunnitelmia?" Fergus tietenkin uteli, kun toinen oli ottanut asian puheeksi.
Janni
 

Re: Werewolves?! || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 14 Helmi 2016, 14:16

Fergus totesi hänen olevan outo tapaus. Mies pärskähti. "Outo?" hän kysyi ja katsoi miestä. Ehkä toisten ihmissusien keskuudessa, mutta kaikkien muiden mielestä hän oli vain tappaja vailla mieltä. Toinen ihmetteli, miten hän uskalsi tulla toisten seuraan vielä tämän vaivan kanssa. Edward kohautti olkiaan. "Jos olen ihan yksin, saatan vain olla vielä pahempi. Menettää kokonaan itseni. Joten on pakko löytää joku, jolle puhua. Säilyttääkseni järkeni", hän totesi ja katseli maahan rauhassa.
Fergus myös uteli mitä ne muut syyt olivat. Mies hymähti pienesti. "Sellaisia suunnitelmia, jotka pitävät minut elossa ja kiinni elämässä", hän sanoi. "Minulla on eräs, josta välitän ja jonka kanssa haluan jakaa elämäni. Toki siinä on riskinsä, mutta minusta tuntuu että voin yrittää elää hänen takiaan", mainittakoon, että Edward oli alku ajoissa halunnut kuolla vain pois, koska ei ansainnut sellaista kuin arvokas elämä. Sellaista, jonka hän oli vienyt aivan liian monelta.

Mies katseli kuinka lihaa kypsennettiin, kunnes hän siirsi huomionsa lopullisesti Rafeen. "Miten sinä päädyit Ferguksen laumaan? Onko hän hyvä johtaja?" hän kysyi vilkaisten virneen kera ihmissutta.
Mori
 

Re: Werewolves?! || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 14 Helmi 2016, 16:19

Oli kenties hyvä ettei Edward pakottanut itseään elämään yksinäisyydessä ja jatkuvassa pelossa toista persoonaansa kohtaan. Toinen jatkoikin millaissia suunnelitelmia oli ajatellut. "Uuuuuuh, vai nainen." Mies virnuili Edille tuon selitysten päätteeksi. "Ne kyllä tuovat syytä elää." Alfa myönteli vihjaillen.

Rafe säpsähti Edwardin esittäessä hänelle kysymyksen. "Um... Tuota... Fergus pelasti minut." Nuorukainen vastasi lyhyesti. "Reppana roikkui ristillä, ristinritarit kun ovat julmia otuksia." Alfa täsmensi, saaden nuoremman värähtämään silkasta ajatuksesta. "Satuimme törmäämään uudestaan ja hän tahtoi liittyä laumaani, minä myös muutin hänet." Fergus selitti ylpeänä, laskien kouransa Rafen pään päälle, pörröttäen tämän hiuksia. "Minun ensimmäinen, siis siinä mielessä että varta vasten muutin jonkun." Alfa lisäsi.
Janni
 

Re: Werewolves?! || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 14 Helmi 2016, 16:45

Rafe oli siis muuttunut Ferguksen avulla ja oli roikkunnut sitä ennen ristillä. Ne vihreät silmät jotenkin katsoivat nuorukaista vähän säälien. Hän ei halunnu kysyä miten tuo sinne päätynyt. "Julmaa on", hän totesi vain. Eikä hän edes tuominnut Rafea siitä, minkälaisen päätöksen tuo oli tehnyt. Ihmissusi tai ei, luonnehan se on se joka ratkaisee.
Noh Fergus ainakin oli ylpeä saavutuksestaan. Edward ei itse tiennyt miten olisi reagoinut sellaiseen, että olisi muuttanut jonkun ihmissudeksi. Hän ei varmaan kestäisi sitä. Hän oli herkkä, ehkä liiankin. Vakaaksi täsä kyllä pyrittiin. "Onnittelenko sinua tästä hyvästä sitten?" Edward kysyi kiusoitellen ja oli muka ojentamassa miehelle kättään onnitellakseen saavutusta. "Mutta hyvä kuulla, että sinulla on joku, joka huolehtii sinusta", hän kommentoi Rafelle.
"Entäpä muut ryhmäläisesi? Miten he päätyivät leiriisi?" ihmissusi jatkoi kyselyään ajan vietteksi. Hänen muutenkin piti puhua jotta muistaisi taas miten kommunikoidaan.

//lyhyt :D
Mori
 

Re: Werewolves?! || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 14 Helmi 2016, 17:42

"Onnittele jos siltä tuntuu." Fergus totesi. Olihan hänelle opetettu pienstä pitäen, ettei ihmmissudet olleet kirouksen tai saurauden alaisia. He olivat ylväitä olentoja siinä missä ihmiset ja haltiat. Aina yksi ihmmissusi lisää maankamaralla oli vain hyvä, enemmän veljiä ja sisaria joihin luottaa.
Rafe nyökkäsi hiljaisena Edwardin tokaisuun. Ei nuorukaisella ollut muuta paikkaa minne mennä, jäätyään yksin äitinsä kuoltua. Ristinritarit kun olivat äidin tappaneet samassa rytäkässä jossa nuorukainen oli raahattu mukaan. Näyttihän tämä ihmiseltä, joten oli varmistettava ettei tässä virrannut vihollisen veri ja sitä rataa.

"Ace sinun vuorosi!" Fergus huikkasi haltialle, Edwardin udellessa kuinka muut olivat laumaan päätyneet. "Mitä?" Mies kysyi, tämä ei selvästi ollut kuunnellut muiden keskustelua. "Kerro Edille kuinka liityit mukaan." Fergus totesi. "Ai, no tuota, ei siinä niin pajoa kerrottavaa ole. Muutuin ihmissudeksi monta vuosikymmentä sitten ja törmäsin sattumalta Fergukseen, Rafeen ja Loreen täydenkuun aikaan. Olin aluksi epävarma, mutta kaikki mitä Fergus minulle kertoi yön jälkeen sai minut miettimään ja hain heidät käsiinsä myöhemmin." Haltia kertoi tarinansa lyhyesti. "Lore!" Fergus puhutteli nyt naista. "Ei se sen kummoisempi kohtaaminen ollut kuin Acella. Liityin koska olin vailla johtajaa, en tiennyt minne olin menossa, ennen kuin tapasin Ferguksen." Punapaa selitti, hymyillen alfalle siinä ohella.

//Joo jos pohditaan sitä pikku juonta jonka keksit :D //
Janni
 

Re: Werewolves?! || Mori

ViestiKirjoittaja Mori » 15 Helmi 2016, 15:29

Jokainen vuorollaan kertoi hyvin lyhyesti, kuinka oli liittynyt laumaan. Lorelai näytti kuitenkin joka antavan kunniaa Fergukselle tai siinä hymyssä ja huomiossa oli jotain muuta. Edward ei kuitenkaan alkaisi ottaa mitään takeita siitä, mitä noiden kahden välillä oli. Lorelai kuitenkin totesi, että oli ollut vailla johtavaa. "Eli olit halunnut johtajan vai etsitkö laumaa?" Edward päätti kysyä pikaisesti kääntäen kasvonsa naiseen. Hän vain halusi tietää, mistä joku ihmissusi sai päähänsä lauman perustamisen. Harvoin ihmissudet laumassa muutenkaan kulkivat, kerta olivat sellaisia kuin olivat. Aiheuttaisivat mitä nyt sattuisi niin toisille kuin lajitovereilleen. toisaalta fergus oli juuri todennut, etteivät he toistensa kimppuun hyökänneet ilman syytä.
Edward siveli leukaansa taas pohtivaan sävyyn. "Kiinteän lauman olet ainakin saanut aikaan", hän lopulta totesi ja hymähti siihen lempeästi. Pieni aterian valmistus sai pian päätöksensä, kun liha ilmoitti kypsyydestään herkullisella tuoksullaan. Vaikka lihassa ei ollutkaan mausteita tai muuta vastaavaa se tuoksui taivaalliselta. Kyllä moni nälkäinen polvistuisi sitä saadakseen.

Edward söi kaikessa rauhassa viimeistä palaansa ruuasta, hän kalusi luita kuin mikä tahansa nälkäinen eläin. Sen verran pitkäksi kun tämä iltapäivä oli venähtänyt. Siinä illaksi kohta vaihtuvassa hetkessä kuului lähistöltä ääniä tai siis niin läheltä, kuin ihmissuden korvat saatoivat kuulla. Suurin piirtein siis jonkin matkan päässä. Edward käänsi päätään äänen suuntaan lähes automaattisesti. Sitä alitajuista pelkoa selkeästi hänessä näkyi. Lihakset tuntuivat hieman sävähtävän ihon alla ja miehen ilme oli keskittynyt kuuntelemaan.

//Anna tulla Fergus :D
Mori
 

Re: Werewolves?! || Mori

ViestiKirjoittaja Janni » 15 Helmi 2016, 18:26

Ateria oli kerännyt kaikki nuotion ympärille, jokainen omaa mehevää liha palasta syöden. Paistettusta lihasta oli riittänyt yksi pala jokaiselle, loput atsasta sai täyttää raa'alla lihalla jos halusi. Korviin kantautuva ääni sai hetkelli sen paussin jokaisen syömiselle. Kaikki tuntuivat kuuntelevan hetken mistä ääni oikein kauntautui, kunnes katseet suuntautuivat pohjoiseen. Fergus nousi seisomaan ensimmäisenä, tiputtaen luun sustaan nuotioon, sitä kun oli jäystänyt ateriansa päätteeksi.
"Mikä se on?" Rafe kysyi hiljaa, selvästi arkaillen. "Kaksijalkaisia." Fergus vastasi, kuunnellessaan tarkana lähestyvia ääniä. "Mutta nuo ovat kavioiden ääniä." Ace huomautti. "Eivät hevoset kuljeksi metsässä, niillä on ratsastajat selassä." Alfa kommentoi. "Entä kentaurit?" Lore ehdotti. "Milloin olet nähnyt kentaureja näiillämain?" Fergus hymähti, lähtien astelemaan leirin reunalle.

Puiten lomasta saattoi nähdä soihtujen valoa, iltahämärä kun oli painanut jo päälle. Nyt Rafe, Ace ja Lorelai nousivat ylös valppaina. Ratsastajat pysähtyivät Ferguksen eteen, heitä oli kolme ja haarniskoista päätelen haltiasotilaita. Ilmeisesti partio matkalla tai kulkemassa ohi.
"Iltaa." Yksi sotilaista tervehti, samalla kun silmäili ympärilleen joukkion leiriä. "Millä asialla olette täällä?" Mies kysyi. "Metsällä, kyllä kai se tyhmäkin huomaa." Fergus vastasi viiraten hirvien ruhoihin. "Niinpä kai." Haltia vastasi nyrpeänä takaisin.
Janni
 

EdellinenSeuraava

Paluu Metsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa

cron