Jos vain tietäisit paremmin || Crim

Linna on täynnä erilaisia huoneita, joista suurta osaa voi kutsua jopa saleiksi. Saleja on siellä täällä, eri kerroksissa, eri käyttötarkoituksiin, kuten esim. Aatelistojen tapaamisiin, sotilaiden harjoituksiin tarkoitettuja taistelusaleja, asesalit, ruokasaleja.

Valvoja: Crimson

Re: Jos vain tietäisit paremmin || Crim

ViestiKirjoittaja Crimson » 01 Touko 2016, 19:14

Noel havahtui todellisuuteen, katseen noustessa Constantineen, joka hänelle jälleen kovin suoraan lähti suutaan availemaan. Temppeliherra suoristi selkäänsä ja niskansa, katsellen jälleen aavistuksen nyrpeänä Fritziä, joka hänelle vauhkosi salaisuuksista ja eliitinpaikasta. Henry saisi tietää, kun sen aika oli. Toistaiseksi asia tulisi pysymään salassa määräämättömän ajan, ja jos Constantine kehtaisi mennä itse raottamaan asiaa nuorelle kuninkaalle, pistäisi Noel mokoman isottelijan kärvistelemään nahoissaan!
Katse seurasi terävänä, kuinka kolossi kävi poimimaan nyrkkirautaa pois kädestään – näemmä isompikaan ei ollut täysin vammoitta selvinnyt, vaikka parempi olisi tietenkin ollut, ettei heistä kummankaan olisi tarvinnut haavoja nahkaansa ottaa. Mutta näin tällä kertaa, Constantine oli itse harkitsemattoman siirtonsa tehnyt, josta tuo kovakallo saisi syyttää vain itseään loppu peleissä.

”Sinä pidät turpasi kiinni asiasta, etkä mene mainitsemaan tästä sanalla kenellekään!”, Noel ärähti jälleen, sijoiltaan askeleet Constantinen eteen ottaen ja jääden harvinaisen määrätietoisena isompaansa tuijottamaan. Käyden vallan spontaanisti tarttumaan Fritzin kauluksesta kiinni, vaikkei aikomuksenaan ollut riitaa enää kenenkään kanssa haastaakaan. Mutta hän halusi, että sanansa menisivät perille tuolle kovakalloiselle tomppelille, vaikka ne pitäisi sinetöidä pisteellä, nyrkillä naamaan iskemällä.
”En voi luottaa siihen, ettei tieto leviäisi Henryn kautta muualle. Hän on vielä liian naiivi ymmärtääkseen millaisten voimien kanssa pelleilee jo tälläkin hetkellä, enkä tarvitse lisää huomiota puoleeni keneltäkään tällä hetkellä”, temppeliherra murisi hiljaisemmalla äänellä, tuijottaen varoittavasti Constantinea silmiin. Siinä samalla tietenkään tajuamatta, kuinka silmänsä taas alati tyhjänvalkeina alkoivat hohtaa ja äänensä kumista oudosti.
”Sinä pysyt hiljaa, aivan kuten Lily on tehnyt salaisuudet säilyttääkseen”, Artania totesi ykskantaan, siitä paidankauluksesta kiskaisten, lopulta kuitenkin Constantinesta irti päästäen. Noelia alkoi raivostuttaa koko tilanne entistä enemmän, jonka varmasti ulospäin näkikin, kun se purppura utu lähti taas seuraamaan miestä liikkeissään temppeliherran viimein tarraten siihen pulloon hukuttaakseen sen vihansa toistaiseksi väkevällä juomalla. Ei hänen olisi pitänyt Lilystäkään puhua. Vaikka tässähän sitä olisi ollut enemmän kuin loistava tilaisuus avautua. Kertoa Blackista, Taivaanmaalaajasta, valittaa Winderistä ja siitä kuinka eläminen satutti vuosi vuoden perään entistä enemmän, Lilystä sitten puhumattakaan. Ei Noel halunnut jälkipolvea… ei tällä tavoin. Hän ei halunnut olla se, joka seuraisi iättömänä vierestä perheensä kuolevan ympäriltään. Hän olisi kaikinpuolin huono isä…

Pullo laskettiin takaisin, terävästi tosin, viinihyllykön reunalle, Noelin jättäen juoman omaan arvoonsa siihen, vaikka olisikin voinut jäädä tänne tyhjäpäiseksi itsensä ryyppäämään. Constantine suututti häntä juuri nyt niin vietävästi, ettei loppua sille kytevälle vihalle tuntunut näkyvän juuri nyt. Sen näki siitä varoittavasta katseesta, temppeliherran mulkoillen virkaveljelleen näreissään, katseen valuessa lopulta taas siihen vietävään miekkaan joka lattian rajassa yhä aavemaisesti hohtaen lepäsi.


//Timi sinä piru. JOS TIMI VIE MUN FEMMET, NIIN MÄ VIEN SITTEN TIMIN! Daichi on ultimate bitch, sitä ei kyllä siinä lajissa voi kukaan voittaa//
Avatar
Crimson
Jumal Velho
 
Viestit: 4312
Liittynyt: 04 Syys 2011, 17:10
Paikkakunta: Void

Re: Jos vain tietäisit paremmin || Crim

ViestiKirjoittaja Aksutar » 01 Touko 2016, 19:51

Tietenkään Noel ei aikonut sallia sitä, että virkaveljensä menisi asiasta möläyttelemään. Sen sijaan temppeliherra kävi tarraamaan Fritzin kauluksesta ja ärisemään siinä suoraan naaman edessä, lohikäärmeenkaatajan vain tuijottaen näreissään alemmas pienempäänsä, näyttäen siltä että oli valmis uusintaotteluun sillä samalla sekunnilla. Vaikka Noel jälleen näytti jotain magiaa uhkuvan, ei Fritz käynyt perääntymään. Ei tuo häntä pelottanut - joskin kerta se maaginen miekka oli yhä esillä ja siinä lattialla, oli köriläs nyt huomattavasti varovaisempi. Mikäli tuo miekka todellakin elinvuosia varasti, ei Constantine halunnut lähellekään mokomaa kapistusta ja epävakaa virkaveli saattaisi raivospäissään tehdä jotain typerää. Tosin, eihän Noel vielä kertaakaan ollut hänen kimppuunsa käynyt tässä yhteydessä, joten ehkä temppeliherra tiedosti tilanteen eikä vahingossakaan niitä tyhmyyksiä tekisi?

"Minä en aio pysyä hiljaa pitkään", Fritz ärähti Noelille, heti kun mokoma hänestä irti oli päästänyt, "Saat kevääseen asti aikaa - mutta kun lumet ovat sulaneet ja luonto herää, Henryn on parasta tietää sinusta ja pikku salaisuudestasi!", syyttävä sormi nousi osoittamaan temppeliherraa, "Jos hän ei silloin ole tietoinen, tuon tämän julki seuraavassa eliittien kokouksessa - sitten kaikki saavat tietää sinusta ja piilottelustasi".
"Valinta on sinun. Siihen asti pysyn hiljaa. Mutta en sen pidemmälle".



// Timi tykkää tulla kidnapatuksi by Crim ihan varmasti. Se on vaan et baijjaa muo. Daichi the ultimaattinen mulkero //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

Re: Jos vain tietäisit paremmin || Crim

ViestiKirjoittaja Crimson » 01 Touko 2016, 20:22

Eihän koukkunokka voinut olla hiljaa, vaan jaksoi vielä haastaa takaisin vaikka nyt olisi ollut juuri oikeanlainen hetki vain tyytyä totuuteen nyökäten ja olla hiljaa. Mutta ei, Constantinen piti olla vaikea, kuten aina! Olisihan se pitänyt arvata.
Mitään Noel ei kuitenkaan sanonut, astellessaan sen kirotun miekkansa ääreen ja poimi sen ylös lattialta käteensä. Katsellen aseen viatonta terää ja kaiverruksia, tuntien kuinka nyrkkinsä puristui sen kahvan ympärille tiukemmin kiukkunsa myötä.
”Kehtaakin”, Artania totesi vakaanmatalalla äänellä, olkansa ylitse aluksi Constantinea vain vilkaisten, ennen kuin järkäleen puoleen paremmin kääntyi ”Kuinka monta kertaa asia pitää vääntää sinulle rautalangasta, ennen kuin tajuat olla hiljaa?!”, temppeliherra parahti pian sanojensa jälkeen turhautuneena. Tämä oli yksi suuri ja rasittava pattitilanne… juuri sellainen, mistä Noel ei pitänyt, tai millaisessa hän ei välittänyt olla osallinen.

”Jos kerrot muille, pidän huolen siitä että hovi saa tietää muistakin salaisuuksista, joita täällä pimitetään kilpaa toisilta”. Olihan niitä, luuliko Constantine ettei satoja vuosia elänyt temppeliherra olisi vuosien varrella nähnyt ja kuullut yhtä sun toista, jotka oli parempi pitää pelkkinä hiljaisina salaisuuksina ja täten poissa tiettyjen tahojen korvilta? Koko hovi hajoaisi parhaillaan, mikäli niistä salaisuuksista käytäisiin puhumaan avoimemmin ja se oli viimeinen asia, mitä tällä hetkellä kaivattiin!
Hetkeen Noel ei sanonut mitään. Äreänä katseli vain Constantinea, pian kohottaen sen kirotun miekkansa terän omaa rintaansa vasten. Käyden kaksin käsin työntämään Exxacusia rintaansa vasten, johon se tuntui uppoavan omaan piilotettuun arpeensa kuin kuuma veitsi voihin. Se sattui, kuten aina, Noelin parahtaen seuraten miten kahvaa myöten mokoma ase katosi jälkeäkään jättämättä näkyvistä, jättäen inhottavan, tukahduttavan kihelmöinnin ja kirvelyn rintakehälle. Pakottaen Artanian hetkeksi vain painumaan kumaraan nuutuneena.
”En minäkään pidä salaisuuksista”, Noel aloitti äänensä taas väristen, aavemaisuuden kadotessa jälleen epäkuolleen ympäriltä, ”Mutta tietyistä asioita on parempi pysyä vaiti, ja minä pyydän sinua olemaan hiljaa, vain tämän kerran”.


//No mä oon tämmönen paijauskone. TIMI ON NIIN SULONEN ETTEN VOI VASTUSTAA. Daichi vetää vertoja Shyvallekin. Niillä tulis kissatappelu siitä kumpi on mulkerompi//
Avatar
Crimson
Jumal Velho
 
Viestit: 4312
Liittynyt: 04 Syys 2011, 17:10
Paikkakunta: Void

Re: Jos vain tietäisit paremmin || Crim

ViestiKirjoittaja Aksutar » 02 Touko 2016, 16:37

"Saat saman tien hakata sen vuoreen jos luulet, että saisit minut pysymään hiljaa tällaisista asioista", Kovapäinen kenraali kävi ärähtämään turhautuvalle virkaveljelleen. Ei sitä rautalangasta vääntämällä saisi Constantinen päähän mahtumaan - ei Artania ollut edes niin hyvä ystävä Fritzille, että tuo senkään takia olisi lähtenyt toisesta totuutta pimittelemään, varsinkaan Henryltä. Kuten sanottu, Pojalla oli oikeus tietää ja tuon tulisi tietää mahdollisimman pian. Täten Henry ehtisi itse reagoida friikki eliittiinsä, ennen kuin totuus jotain muuta kautta lipsahtaisi esille ja sitten Henry joutuisi huonoon valoon - eihän kukaan siinä vaiheessa enää uskoisi, ettei Henry asiasta mitään tiennyt!

Artanian mainitessa toiset salaisuudet, kävi järkäleen katse kaventumaan. Mitähän hittoa tuo silläkin meinasi? Kaiketi temppeliherra jotain salaisuuksia tiesi, mutta moisia ei piru vie Constantinella ollut. Hän oli harvinaisen rehellinen mies ja ennen kaikkea suorapuheinen, ei hänellä ollut mitään salattavaa. Mutta mikäli temppeliherra halusi sitten tuohon leikkiin lähteä, niin menkööt. Tuhotkoon koko hovin, eiköhän se muutenkin tulisi tapahtumaan ennemmin tai myöhemmin, varsinkin kun poika piispan kanssa kränäsi.
Noelin käydessä miekkansa nostamaan, otti Constantine puoli askelta taaksepäin, varautuen pahimpaan. Sitä pahinta ei tullut kuitenkaan. Vaikka Artanialla oli kaikki voima ja mahdollisuus käydä Fritzin henkeä uhkaamaan ostaakseen tuolta hiljaisuuden, ei temppeliherra sitä tehnyt. Sen sijaan tuo kävi painamaan miekan takaisin rintakehäänsä, Constantinen hetken jo luullen virkaveljensä vain suorittavan itsemurhan ja paeten täten tilanteesta. Mutta ei, miekka ei lävistänyt paladiinia eikä tuo niille sijoilleen kuollut, sen sijaan miekka upposi toisen rintakehään aina kahvaa myöten ja katosi teille tietämättömille.

Hiljaa Constantine seuraili kivusta kumarallaan olevaa virkaveljeään, joka värisevällä äänellään kävi kertomaan, ettei itsekään salaisuuksista pitänyt. MAiniten, että tietyt asiat oli parasta pitää omana tietona. Fritz ei vastannut mitään hetkeen, kunnes otti yllättäen nopean askeleen Artaninan luo ja tarttui tuota kaulasta. Nostaen toisen seinää vasten, pitäen kiinni siten ettei toinen otteesta tosiaankaan rimpuilemalla irti pääsisi.
"Kai sinä pyhä perkele tajuat, että minähän olen pysynyt hiljaa tähän asti?!", Fritz aloitti ärähtäen, nojautuen samalla lähemmäksi Noelin kasvoja, "Jo yhteenotosta asti olisin voinut lähteä kailottamaan sinun tehneen jotain hokkuspokkusksia metsässä ja vaatia vastauksia suoraan Henryltä - joka jo silloin olisi saanut tietää että sinussa on jotain vialla. Mutta ei, sen sijaan pysyin hiljaa. Käskyn myös muiden pysyä hiljaa, unohtamaan kaiken mahdollisen näkemänsä ja niin he ovat tehneet. Sen sijaan että olisin juossut pitkin hovia kailottamassa tapahtuneesta kuin päätön kana, halusin puhua ensin sinun kanssasi - tiedätkö miksi?".
"Koska luotin sinuun. Sitten sinä aloitit typerän kissahiiri leikin ja välttelit minua, kuin vaikeasti tavoiteltavaa esittävä ämmä".

"Kai tajuat, että Henryn täytyy saada tietää, ennen kuin joku muu vahingossakaan siitä saa vihiä?", Eliitti jatkoi sähisemistään hampaiden välistä, "Jos yhtään välität pojasta - tai Scarlingtonin suvusta ylipäätään - sinä kerrot hänelle, ennen kuin mokoma on pahassa liemessä takiasi. Kenenkään muun ei tarvitse tietää, mitä hitot välitän kerrotko muille, kunhan Henry saa tietää. Poika päättäkööt itse mitä tiedolla tekee ja jos totuuden kertominen koituu sinun kohtaloksesi, olkoon niin, mutta tuletpahan tuomituksi rehellisenä miehenä joka teki oikein!".
Viimein se ote irtosi Noelista, Constantinen astahtaen samalla kauemmas, antaen toiselle tilaa hengittää.
"Eliittinä on vastuusi olla rehellinen Kuninkaalle. Hänen on saatava tietää totuus sinulta, eikä keneltäkään muulta. Olet sen velkaa pojalle", Fritz tokaisi nyt jo rauhallisempana, kun viimeinkin sai muotoiltua kantansa sanoiksi ja sanottua ne suoraa toiselle.



// Baijjauskone <3 Baijaisitko muokin? TIMI ON VANHA JA HARMAANTUU KAIKKI HUOMAUTTELEE SIITÄ, EN TYKKÄÄ T_T Ja todellakin. Sit tulee niiku megabitch Aran ja voittaa ne molemmat mulkerotaistelussa //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

Re: Jos vain tietäisit paremmin || Crim

ViestiKirjoittaja Crimson » 02 Touko 2016, 18:36

Eihän Noel sitä nähnyt, kuinka heistä isompi päätti jälleen käydä voimiaan esittelemään ja kiskaisi virkaveljensä seinälle. Artania ehätti vain päästää suustaan pihahduksen, käsien ottaen isomman käsivarrelta kiinni. Siinä Fritz jaksoöäi yhä pauhata. Olisi nyt kerranki hyväksynyt valittamatta sen mitä oli kerrottu, eikä yrittäisi väenväkisin sekoittaa pakkaa mieleisekseen. Pitikö tässä oikeasta turvautu väkivaltaan ja hiljentää jätti kokonaan niin että tuo lopulta luikkisi vain kuset housussa tiehensä?!
Noel ei sanonut mitään yrittäessään vain pysytellä paikallaan seinää vasten, kun Constantine häntä vielä kannatteli ilmassa ja jaksoi sanailla siinä hänen edessään. Lopulta kuitenkin laskien otteensa irti temppeliherrasta, joka suosiolla astahti Constantinen tavoin toisesta kauemmas.
”Juuri sinä, Fritz, olet yksi hyvä esimerkki siitä, miksen ole pystynyt lähestymään häntä”, Noel ärähti kaulaansa nopeasti hieraistessaan. Hänellä olisi ollut jo turhan monta syytä käydä Fritziin kiinni kunnolla, mutta sen sijaan Noel halusi hillitä itsensä. Ei hänellä ollut energiaa alkaa otella enää kenenkään kanssa. Olisi kolossi nyt edes tirvaissut niin lujaa turpaan, että hetkeksi olisi voinut torkahtaa tajuttomana viileällä lattialla, mutta senkään vertaa tuo gorilla ei näemmä viitsinyt tehdä. Kiusasi vain kuin mikäkin kakara, vaikka olisi suosiolla voinut edes yrittää ymmärtää mistä tässä kaikessa oli kyse.

”Kukaan ei saa tietää, paitsi jos joku kaltaisesi kyttää perässäni tekemisiäni jatkuvasti ja menee pistämään juoruja liikkeelle. Luuletko etten huomaisi sitä kuinka olet pitänyt minua silmällä?!”.
”Välttelin sinua ehkä, ja olen pysynyt vaiti turhan kauan, mutta hyvästä syystä – pysyt erossa asioistani, ellet osaa pitää turpaasi tukossa. En halua sotkea tähän ylimääräisiä. Sinulla ei ole tilastani mitään näyttöä, pelkkä totuuden kailottaminen minun sijastani altistaa itsesi huonoon valoon, täysin sama vaikka joku muu olisi puoltamassa sanojasi – olisiko sittenkin pitänyt antaa teistä loppujenkin kaatua vanhametsään aikanaan, siitä voidaan taas olla montaa mieltä näin jälkikäteen tietenkin”, Artania antoi kuulua takaisin, äänensä kuitenkin kuulostaen maltilliselta, vaikkeivat miehen kasvot enää jaksaneet näyttää sitä maltillisuutta Constantinea kohtaan.

Puhuessaan Noel oli jälleen alkanut rauhattomana askeltaa edestakaisin pientä sijaa, häilyvän udun seuraillessa miehen askeltan perässä taas hämärää lattiaa pitkin. Aina siihen asti kunnes kunnes temppeliherra seisahtui aloilleen ja käännähti Fritzin puoleen.
”He saavat kruununperillisen, Constantine, en takuulla mene vaivaamaan hallitsijaparia juuri nyt asialla, jonka voin yhtä hyvin jättää jollekin toiselle kertaa!”, arpikasvoinen älähti turhautuneena toiselle. Hän ei menisi Henryn pakeille, ennen kuin olisi varma ettei ylimääräinen stressi vaikuttaisi kruununperilliseenkin vanhempien kautta. Stressiä tässä taisi kuitenkin olla yhdellä jos toisellakin. Eikä tämä ollut mikään yhden kerran lyhyt juttutuokio, totuus vain pöytään ja sen jälkeen ryyppäämään itsensä sen pöydän alle – ei, tämä tulisi vaatimaan paljon niin Noelilta, kuin Henryltäkin, ja siihen se onneton nulikka ei vielä olisi valmis.

Turhautuneen murahduksen myötä Noelin suunta taas muuttui, hänen käydessä asettumaan selin lohikäärmeenkaatajaan ja turvautuen kiivastuksissaan siihen pulloon välistä.
”Olen liian vanha tällaiseen lapselliseen kinasteluun… olet niin saatanan vaikea persoona, etten edes keksi mihin sitä lähtisin vertaamaan…”, temppeliherra hymähti, irvistäen turhan pitkän kulauksensa jälkeen ylös nousevia väkeviä höyryjä.


//Kyl mää suokin baijjaisin <3 Törkkäät Timin pois tieltä, muuten se varastaa kaiken mun rakkauden. TIMI ON YHÄ TRU HERRASMIES. Daichi vaan nostaa häntää ja on et ton kanssa en ala ees kiisteleen//
Avatar
Crimson
Jumal Velho
 
Viestit: 4312
Liittynyt: 04 Syys 2011, 17:10
Paikkakunta: Void

Re: Jos vain tietäisit paremmin || Crim

ViestiKirjoittaja Aksutar » 02 Touko 2016, 19:00

Kolossi kävi pyörittelemään silmiä päässään Noelin jatkaessa vastaan inttämistä. Kädet nousivat puuskaan ja Constantine alkoi jo vaikuttamaan ennemminkin turhautuneelta vanhemmalta, kuin vihaa uhkuvalta eliitiltä. Tosin tällainen verbaalinen kränääminen oli turhankin tuttua touhua Constantinelle, olihan hänellä neljä lasta. Artanian mainitessa tulevan kruununperillisen, kävi Fritz päästämään ilmoille huokaavanpitkän, myöntävän ärähdyksen. Olihan tuossakin pointtinsa, mutta silti.
"Sinä tässä koko tilanteesta lapsellisen teet, Noel", Sijoillaan seisova eliitti tuhahti, samalla vaihtaen painoaan toiselle jalalle, "Kuka sanoi, että sinun tällä punaisella sekunnilla pitäisi mennä Henrylle puhumaan - tai edes huomenna".

"Ainoa mitä pyydän, on se, että kerrot Henrylle ennen kuin koko tilanne räjähtää käsiin", Fritz jatkoi, "Ja jos sinä et hoida sitä pois alta kevään saapuessa, minä teen sen. On totta, ettei minulla ole näyttöä sanoilleni - mutta kuten sanoit, myös prinsessa Lily tietää. Uskoakseni sisaruksilla on lämpimät välit ja jos kerron hänelle tämän salailun vain satuttavan Henryä, on hän ennemmin kertomassa veljelleen, kuin jatkavansa totuuden piilottelua".
"Ja Henry varmasti uskoo siskoaan - koska naisethan eivät valehtele ikinä", viimeinen huomautus oli lähinnä vitsi, mutta totuus taisi silti olla, että Henry ennemmin siskoaan uskoi, varsinkin jos siskon sanoille löytyi myös muita tukijoita.



// Baijjaa muo niin mää hieron suo <3 Timi lattialle ja pyöritään me sohval. TIMI THE GENTLEMON. Daichi on fiksu. //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

Re: Jos vain tietäisit paremmin || Crim

ViestiKirjoittaja Crimson » 02 Touko 2016, 20:15

Kakaroita he taisivat juuri nyt olla molemmat. Siinä inttivät kilpaa toisilleen vastaan, eikä kumpikaan halunnut luovuttaa omalta osaltaan kesken. Noel päästikin hiljaisen, huvittuneen pärskähdyksen, ennen kuin siihen pulloon uudemman kerran turvautui. Pitäköön Constantine kantansa, mutta jos tuo menisi räkäisemään totuuden Artaniasta muitten kuullen, auta armias millaisen pieksennän koukkunokka itselleen sillä ansaitsisi.
Tummalasinen pullo laskettiin kädestä alas siihen hyllyn reunalle. Noel ei vieläkään olisi halunnut turvautua mokomaan tällaisessa tilanteessa, jossa malttinsa säilyttäminen oli parempi vaihtoehto kuin hermojensa menettäminen.
”Kai se olisi räjähtänyt käsiin jo ajat sitten, jos en kykenisi totuutta pimittämään kaikilta näin…”, arpinaama hymähti. Johan hän oli vuosia säästynyt turhilta urkinnoilta. Oliko se sitten taitoa vai pelkkää sattumaa, kuka tiesi. Mutta jos Noel itse jotain tiesi niin sen, että tarkoituksella piti matalampaa profiilia etenkin hovin puolella, eikä itseään suotta piireihin yrittänyt tunkea. Eliittikenraalin virkakin oli jo liikaa, mutta ei hän olisi voinut siitä aikanaan kieltäytyäkään tilanteen huomioon ottaen. Minkäs teit…

Constantine jaksoi virkaveljeään muistuttaa, että tuo kevääseen saakka saisi aikaa miettiä kuinka tuonpuoleisesta perkeleestään kertosi Henrylle. Siinä vaiheessa kolossi itse astuisi kuvioihin ja oli nyt mitä ilmeisimmin houkuttelemassa Lilyä omiin kuvioihinsa mukaan. Kyllähän siniverisillä oli lämpimät välit keskenään, varmasti, mutta nykyisen tilanteen huomioon ottaen Noel ei enää tiennyt, miten tiukasti Lily heidän välisistä salaisuuksista kiinni pitäisi. Hänestä tulisi pian vahingon kautta isä äpärälle, jonka prinsessa synnyttäisi – toivottavasti terveenä ja hyvinvoivana, eikä kukaan henkeään joutuisi siihen operaatioon jättämään. Se oli vielä suurempi salaisuus, kuin yksi teeskentelevä aaveenkutale piilottelemassa muiden joukossa… Ja heidän piti muistaa ottaa vielä huomioon Black, joka tietenkin haluttiin Lilyn virallisena puolisona lapsen isäksi tunnustaa.

Voi perkele…
Kyllä hän vielä tarvitsikin sitä pulloa, oli ollut ihan liian aikaista luopua siitä juuri hetki sitten. Ja siltä seisomalta Noel kävi tarttumaan lasiseen kaulaan ja kaatamaan juotavaa kurkustaan alas niin, että kurkunpieliä jälleen kävi polttelemaan.
”Lily…”, temppeliherra henkäisi, kylmien väreiden viipottaessa pitkin niskapiitä. Voisiko hän mainita tästä Constantinelle? Eihän raskaus pitkään salaisuutena säilynyt juorurikkaissa piireissä, mutta osasiko Noel luottaa siihen, että Fritz pitäisi turpaansa tästä asiasta tukossa? Jouduttaisiko se hänen salaisuutensa kulkemista jälleen ylimääräisille korville, vai mahdollisesti auttaisi pitämään kolossia turpaansa tukossa? Varmaa oli, ettei Noel halunnut äpärän koituvan Lilylle haitaksi – puhumattakaan Scarlingtonien suvusta itsestään. Hän voisi itse paeta vaikka maailman ääriin ja kadota teille tietämättömille, unohtua suoraansanottuna. Mutta punakutrisesta, nuoresta prinsessasta ei sellaiseen olisi. Liekö Henry osaisi äpärästä pahoillaan olla, niin naiivi kuin oli, mutta hovi olisi kyllä osoittamassa mieltään siitä huolimatta mitä siniveriset vastaan sanoisivat.

”Lily on raskaana”, temppeliherra päätti sitten viimein vain todeta ykskantaan suustaan tasapaksulla äänellä. Menkööt nyt, kun tällaiselle linjalle oltiin lähdettykin. Mitäpä menetettävää Noelilla enää muka oli, ehkä se tajun vievä tirvaisukin sieltä viimein lähtisi, jos Constantine nyt mielensä lopullisesti pahoittaisi.
”… ja minä taidan olla sen pennun isä”.


//BAIJJAAAAAN <3 Oon sun Lory. Aina voin baijjaa. Sit Timi tuleeki meidän väliin, Timi u jelly. Daichi ei oo fiksuu nähnykään, omahyväinen kikare//
Avatar
Crimson
Jumal Velho
 
Viestit: 4312
Liittynyt: 04 Syys 2011, 17:10
Paikkakunta: Void

Re: Jos vain tietäisit paremmin || Crim

ViestiKirjoittaja Aksutar » 02 Touko 2016, 20:46

No olihan tuossakin pointtinsa. Jos Noel tähän asti oli kyennyt salaisuuttaan piilottelemaan, kuinka se nyt yhtäkkiä kävisikin räjähtämään kaikkien tietoon? Toisaalta, Constantine tiesi, Lily tiesi, siinä oli jo kaksi tahoa joiden hiljaisuudesta sai maksaa kalliin hinnan - jos moista hintaa oli edes olemassa. Constantinella ei ainakaan ollut hintaa, hän ei suostunut pysymään hiljaa tällaisista asioista. Rehellisyys oli hänelle kaikki kaikessa ja vaikka ties minkälaisia vilunkipelejä ja salaisuuksia hovissa pyöriteltiin, ei Fritz niihin lähtisi mukaan. Totta kai se myös omalla tavallaan harmitti, että oli uskonut Haraldin olleen samalla periaatteella liikenteessä, mutta ilmeisesti edesmennyt kuningas, ystävä, oli piilotellut sittenkin suuria salaisuuksia jopa Fritziltä. Totta kai se pisti miettimään, mitä muita suuria salaisuuksia hovissa liikkui...

Hetkeksi lattianrajaan laskeutunut katse kohosi Artanian puoleen, tuon mainitessa prinsessan nimen. Pienesti Constantine kohotti toista kulmaansa, odottaen että temppeliherra jatkaisi puheitaan. Se pieni hetki tuntuikin ikuisuudelta, ennen kuin Noel meni kertomaan, että Lily oli raskaana.
"Milloin moinen muka---", pidemmälle puheissaan Constantine ei ehättänyt, kun Noel lisäsi, että hän taisi olla sen lapsen isä.
Fritz jäi tuijottamaan silmät laajoina Noelia, kykenemättä hetkeen sanomatta mitään. Ja jos aikaisemmat hetken hiljaisuudet olivat tuntuneet ikuisuudelta, niin ne eivät todellakaan olleet mitään verrattuna tähän hiljaisuuteen. Tällä kertaa hiljaisuuden kävi kuitenkin rikkomaan kovinkin railakas naurahdus, jota seurasi kunnon naurunpyräkkä, kolossin käydessä keuhkojaan pauhaamaan pihalle nauraen, jopa kaksin kerron taittuen nopeasti.
"No se selittää asian jos toisenkin teidän väleistänne!", Olisiko Constantinen pitänyt olla vihainen? Ehkäpä, olihan Lily rikkonut avioliittonsa valan ja Noel taas mennyt varattua naista kaatamaan sänkyyn - ken lieni senkin leikin aloittanut, sitä Fritz ei tiennyt... - mutta juuri nyt Constantine oli suorastaan iloinen. Ennemmin Artania, kuin Black, jos siitä lähdettiin!
"Voi pyhä perse kanssasi Artania, haluatko sekoittaa hovia vielä yhtään enempää olemassaolollasi?", Fritz jatkoi jahka naurunsa hekotteluksi oli muuttunut, "Oletan ettei velho tiedä mitään?".


// Oo mun Lory joo <33 Timi on jelly. Jelly koira timi. Daichi on omalla tavallaan viisas! //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

Re: Jos vain tietäisit paremmin || Crim

ViestiKirjoittaja Crimson » 02 Touko 2016, 21:28

Temppeliritari odotti kenties jotain aivan muuta, kuin Constantinen seuraavaa reaktiota. Kolossi repesi varsin hilpeänä – äskeinen tilanne huomioon ottaen – nauraa raikumaan, kaksinkerroin vääntyen sen pitkän, turhauttavan katsekontaktin jälkeen, jonka Artania kehtasi Fritzin kanssa paljastuksensa jälkeen ottaa. Miten tuohon nyt sitten olisi pitänyt reagoida?! Eihän tässä ollut mitään hauskaa!
Noel läimäyttikin toisen kätensä kasvoilleen, kämmenen valuessa hitaasti leualle hieraisemaan omaa tummaa partaa, samalla kun tulisenpunertava katse seuraili Constantinea. Mutta se Fritzin hilpeys nostatti myös Artanian kasvoille pienen, vahingoniloisenkin virneen, temppeliherran pyöräyttäessä katseensa toisaalle toisesta eliitistä. Sehän tosiaan selitti jotain hänen ja Lilyn väleistä, vaikka eihän tätä oltu mitenkään pitemmän saati sitten lyhyemmän kaavan kautta suunniteltu. Tai edes haluttu. Voi kunpa Fritz olisi vielä tiennyt, keneltä heistä molemmat olivat saaneet mokomasta raskaudesta kuulla – sitä Noel ei ikimaailmassa itse ainakaan ollut valmis kertomaan virkaveljelleen, tai mokoma olisi yksin lähdössä haastamaan Mor vuorilla riitaa vanhinten kanssa. Yhähän tämä kaikki saattoi olla Taivaanmaalaajan osalta pelkkää kiusaamista, vaikka Lily olikin vaikuttanut olevan varma siitä itse, että raskaana oli… sitäpä olikin vaikeampi lähteä ulkopuolisen kiistämään.

Voi pyhä perse, niinpä, Fritzpä sen sanoi.
”Ei tiedä, eikä parane tietääkään”, Noel henkäisi huojentuneena, Constantinen kysellessä velhosta. Jos se Noelista oli kiinni, niin Black ei saisi koskaan tietää totuutta!
”Tuskin pentu tavanomaisena syntyy, parempi että Hans luulee että veriperintö mahdolliseen magiaan tulee häneltä. Mikä tietenkin olisi loogista, jos jälkeläinen oikeasti hänelle kuuluisi”, paladiini selitti, yhä huojentuneelta kuulostaen. Ei hän ollut olettanut että Fritz vain nielisi kaiken näin, mutta no… näemmä sitä oli välillä ihan hyvä olla väärässäkin. Oli niin kovin huojentavaa saada uskoa jollekulle tämäkin, eikä vain yksin huoneessaan maalailla piruja seinille.
”Mutta älä luulekaan että tämä oli mitenkään suunniteltua!”, Noel tivahti, virkaveljensä puoleen kääntyen ehkä jopa asteen hätääntyneenä ajatellessaan Constantinen ehkä tekevän tilanteesta omia johtopäätöksiään, ”Enkä ole häntä pakottanut mihinkään – Lily syyttäkööt vaikka yksin minua tapahtuneesta, vahinkohan tämä oli ennemmin…”, Noel jatkoi hieman harmistuneena. Eihän sitä koskaan yhden yön juttujen toivonut näin päättyvän. Prinsessan kohdalla Noel olisi jopa toivonut voivansa kertoa kaikesta niistä vääryyksistä, miten Black puolisoaan kohteli… mutta hän oli luvannut olla vaiti.
”Älä kuitenkaan mainitse Lilylle että kerroin, julistakoot kyseisen itse sitten virallisesti kun sen aika koittaa ja juhlistakoot perillisten syntymää Blackin kanssa. Minun ei niihin juhliin tarvitse osallistua…”, Noel hymähti, kiskaisten samalla takkiaan paremmin ylleen joka aikaisemmasta tuoksinnasta ei kunnolla päällä enää istunut.


//Oon sun Lory jos oot mun Dari! Daichi ei oo viisasta nähnykään, se on ihan umpi tonttu jos siitä lähetään. NAPPAS TIMIIKI KUONOLLE MELKEE//
Avatar
Crimson
Jumal Velho
 
Viestit: 4312
Liittynyt: 04 Syys 2011, 17:10
Paikkakunta: Void

Re: Jos vain tietäisit paremmin || Crim

ViestiKirjoittaja Aksutar » 02 Touko 2016, 21:57

Ilmeisesti velho ei tiennyt. Hyvä, joskin jos tuo olisi tiennyt niin kaiketi mokoma olisi mielellään piilotellut totuutta, sikäli mikäli todella rakasti siniveristä niin, että halusi tuota suojella kaikin keinoin. Noel kävi mainitsemaan, ettei kakara kenties ilman maagisia voimia syntyisi. Totta kai se närkästytti omalla tavallaan Constantinea, hän kun olisi halunnut pitää kuningassuvun puhtaana - toisaalta, eihän kuningatar Kerensakaan ihan sitä hovin suurinta kermaa ollut ennen kuin liittoon päätyi, mutta silti tuo oli jo itsensä todistanut hyväksi ja säädylliseksi kuningattareksi. Ainakin näin yleiseen tietoon. Sitä paitsi, eihän Lilyn äpärä tulisi kruunua saamaan - ennen sitä linjalla olivat Henryn jälkeläiset. Joten, kai yksi maaginen äpärä sinne tänne oli se ja sama - olisihan kyseessä silti ollut magiaa taitava lapsi, jos kakara olisikin ollut Hansin siittämä.

Kulmat nousivat huvittuneena Noelin kiiruhtaessa mainitsemaan, ettei hän ollut Lilyä mihinkään pakottanut. Vahinko tämä raskaus kuulemma oli, minkä saattoi hyvinkin uskoa, jos mokomilla jonkinlainen heppoinen suhde keskenään oli. Lilylle ei tästä tiedosta ei kuitenkaan saanut mitään mainita, mikä sekin oli ymmärrettävää. Toisaalta taas, Constantine ei nähnyt syytä salailulle.
"No, sitten kun hänen arvonsa vain sattuu olemaan sopivalla päällä, arvostaisin sitä jos hänellekin kertoisit siitä, että minä tiedän lapsen alkuperän", Constantine tokaisi, "Naisilta ei parane pimittää mitään. Koska jos mokomat selville saavat asioita, siitä ei seuraa hyvää. Ja Lilyn tuntien saatat saada vuosisadan myrskyn niskaasi jos hänet suututat". Totta kai Constantine piti Lilyä lellittynä kakarana, mutta mitä isän pikku prinsessalta saattoi olettaa? Sentään prinsessa oli mieluista katseltavaa, joten tuon kiukutteluita seuratessa ei tullut niin närkästynyt olo. Tosin eipä Fritz itse olisi punapäähän koskenut vaikka tilaisuus olisi tullut, tuo oli liian nuori ja hento hänen makuunsa. Hänellä kun oli tyttäriä jotka olivat Lilyn ikäluokkaa, ei tuntunut oikealta noin nuoria likkoja katsella.

"Koska sait tietää, että hän on raskaana sinulle?", Fritz jatkoi, "ilmeisesti kyseessä on tuore tapaus? Ei siitä tytöstä vielä mitään raskautta edes huomaa. Tosin ehkä raskaus tekisi hänelle hyvää, tarvitsee lihaa luidensa ympärille jos minulta kysytään".



// Mä oon sun Dari! No mut Timii pitää nappaa kuonolle ku se on niin tyhmä ettei ymmärrä mikä on personal space. Space. IM IN SPACE. Vastaa AUseen //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

Re: Jos vain tietäisit paremmin || Crim

ViestiKirjoittaja Crimson » 02 Touko 2016, 23:54

”Enköhän ole jo pahimmat myrskyt kokenut, oli kyseessä sitten prinsessa tai joku muu eukko, joka turpaansa on halunnut availla…”, Noel hymähti, hyllynvierustaan nojaillen tympääntyneenä. Kyllähän sitä oli tullut kaikenlaista nähtyä. Eikä Lilykään ollut niin helppo oppilas, mitä olisi ehkä saattanut pelkän ulkomuodon perusteella luulla. Kovapäinen pirpana tuo osasi olla halutessaan, mutta tähän saakka temppeliherra oli jaksanut olla kärsivällinen nuoren punatukan kanssa, siinä missä muidenkin välillä suotta pätevien oppilaiteensa suhteen. Väsyttihän se, aina välillä, mutta itse hän oli oman ammattinsa valinnut loppujen lopuksi.

Siinä missä alkoholi tuntui yllättäen maistuvan temppeliherralle liiankin kanssa, tuntui Constantine olevan kiinnostunut taas seuraavasta asiasta. Nimittäin siitä, milloin Artania oli raskaudesta saanut kuulla.
”Tänään, kun saavuin takaisin Nahorin luostarilta oppilaiden kanssa”, tietenkään Noel ei maininnut sanallakaan Winderistä, sille sattumalle oli kuitenkin oma aikansa kertoa paremmin, kun kaikki oikeat tahot olivat kuulemassa asiasta ja tarpeelliset raportit oli tehty.
”Hän kertoi, kun pyörähdin juhlissa aikaisemmin - kuulemma ollut huonovointinen ja kuukautisensa ovat jääneet. Eihän se ole kuin visio vasta, hän vaikutti kuitenkin varmalta sen pennun suhteen ja mitä ilmeisimmin sitten olen… hänet viimeksi maannut jotta tähän päästiin… hitto”, arpinaama hieraisi niskaansa muutamaan otteeseen lattianrajaan katsellen, kokien taas paremmaksi hylätä sen pullon käsistään. Ei hän halunnut tässä vielä överiksi vetää, omissa oloissa se olisi sitten omanlaisensa operaatio jälleen.
”En edes uskonut että voisin jälkeläisiä enää saada”, temppeliherra hymähti terävästi. Tietenkin se omalla tavallaan mieltä kalvoi – ei hän todellakaan kuvitellut, että olisi enää kykenevä lisääntymään omasta tilastaan johtuen. Mutta näemmä mitään ei olisi pitänyt laskea itsestäänselvyydeksi, ja vastaavien vahinkojen varalta Noel saisi jatkossa olla entistä varovaisempi.

”Oli miten oli, eiköhän tämä ollut tässä”, paladiini totesi kulmiaan kohtauttaen, kädet puuskaan nostaen ja siitä hyllyn vierestä irrottautuen.
”Jaksan luottaa siihen että pysyt hiljaa. Toivon puolestasi myös vastaavaa ymmärrystä kohdalleni”, Artania aloitti vakavana paikoillaan seisten, ”Jahka juhlahumu on ohitse ja tilanne rauhoittuu, yritän päästä kuninkaan puheille – sillä ehdolla tietenkin, ettei kukaan ole pilannut sitä pohjaa ennen kuin pääsen hänelle puhumaan kahden kesken tai jotain muuta ilmaannu väliimme. Vaikken voi tunnustaa isyyttäni Lilyn tulevaa jälkeläistä kohtaan, olen tietenkin tukemassa myös prinsessaa kaikin mahdollisin tavoin nyt kuin jälkeenkin lapsen syntymän, toivon sinun perheellisenä miehenä ymmärtävän sen”.


//Oot mun Dari <3 Voi Timi. Daichi tahtoo vähän nappailla kaikkia. Se oli tänään viemässä mun mikin kun pelasin. Daichi tahtoo koko maailman. Voi AU sentään ko äiti mä en veny joka paikkeen!//
Avatar
Crimson
Jumal Velho
 
Viestit: 4312
Liittynyt: 04 Syys 2011, 17:10
Paikkakunta: Void

Re: Jos vain tietäisit paremmin || Crim

ViestiKirjoittaja Aksutar » 03 Touko 2016, 12:11

Vasta tänään temppeliherra oli saanut kuulla tulevasta jälkeläisestään. No, jos ei muuta niin tämä päivä oli ollut eliitille toimintarikas ja eipä se sitten ollut lainkaan ihme, että mokoma oli niin kireänä. Olihan tuo tosiaan matkannut tänään luostarilta takaisin kaupunkiin, saanut tietää äpärästä ja sitten ottanut turpiinsa viinikellarissa. Kyllä tuossa vaiheessa saattoi jo pistää päivän poikki ja painua pehkuihin. Ehkä Noelin olisikin parasta vain liueta omille teilleen jahka tämä keskustelu oli käyty, ei tuosta ollut tuon näköisenä palaamaan juhliin. Eikä kyllä Constantinestakaan, hän oli liian nyreänä seurustellakseen enää aatelisten kanssa - sitä paitsi ei hän verisillä rystysillä voinut sinne mennä.
Fritz hymähti terävästi Artanian mainitessa, ettei edes tiennyt olevansa kykenevä lapsia hankkimaan. No, nyt se sitten selvisi kantapään kautta.

Sitten kuuluikin ilmoitus, että tämä tapaaminen sai luvan olla tässä. Constantine virnisti pienesti ja nyökkäsi, eiköhän tässä jo tarpeeksi asioita vatvottu. Ja jos totta puhuttiin, olisi parempi jatkaa aiheesta jossain muualla, joskus toisten, kun molemmat olivat rauhoittuneet...
"Pysyn hiljaa niin kauan kuin olen luvannut", Fritz hymähti terävästi. Hän antoi Artanialle aikaa kevääseen, siihen mennessä tuon oli parasta mennä Henryn puheille, "Ja mitä taas tulee äpärääsi, siitä salaisuudesta sinun ei tarvitse olla huolissasi", eliitti vielä lisäsi. Ei hän temppeliherran ja prinsessan suhteesta kävisi kenellekään kertomaan, sillä hän halusi suojella Lilyä. Ja loppupeleissä se oli siniverisen oma asia ketä kuksi - eipä se tavatonta ollut, että siniverisillä ja aatelisilla oli salarakkaita siellä täällä.
"Mene nukkumaan. Näytät hirveältä", Constantine totesi lopulta, ennen kuin laski kätensä puuskasta ja käännähti ympäri. Soihtu napattiin mukaan, ennen kuin kotkannenäinen eliitti lähti kävelemään pois viinikellareita, suunnaten omiin oloihinsa sotilastuville...



// <33 Daichi senkin näpsijä. Daichi ei nyt saa mikkiä!!!1! KAIKKIALLE PITÄIS VENYY niiku munkin //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

Edellinen

Paluu Linnan salit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron