Tämä ei ollut tarkoitukseni. // Janni

Ympäri metsää löytyy vanhoja, hylättyjä rakennuksia... Tai ainakin suurin osa niistä vaikuttaa hylätyiltä. Rakennuksien kunto ja koko vaihtelee, osan ollen jo raunioina siinä missä jotkut vaikuttavat täysin asuinkelpoisilta. Tietenkin niissä saattaa jo siinä tapauksessa asua joku. Jotkut raunioista ovat peräti ajalta ennen ihmisten saapumista Cryptiin, haltioiden hylkäämää asutusta. Jotkut näistä raunioista ovat selvästi kokeneet sodan ja taruolentovainojen suuren hinnan. Puhutaan myös, että joissakin rakennuksissa kummittelee ja tämän tähden niissä ei kannata edes yötään viettää, ellei halua kirousta niskaansa...
Jostain päin metsää löytyy myös kokonaisia hylättyjä kyliä.

Valvoja: Crimson

Re: Tämä ei ollut tarkoitukseni. // Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 11 Touko 2016, 09:33

Thea ei aikonut väistää, nainen seisoisi loppuun asti susimiehen suojana, se kertoi jo tarpeeksi Synthille mitä tehdä. Miekka oli aikeissa pysähtyä ja mies oli valmis näyttämään että oli vain naisen sanoja testannut, mutta jokin yllättäen huitaisi miekan terää kauemmaksi Theasta. Se ei välittänyt aseen terävästä reunasta, joka nyt sivalsi pitkin käsivarren lihaa, polttaen ikävästi, värjäten miekan terän munaisella verellä.
Fergus oli kahmaissut naista lantiosta, yrittäen vetää tuota kauemmas kuolemasta, samalla kun oli pyrkinyt takaisin ylös ja huitaissut aseen toisella kädellään kauemmaksi. Terä olisi varmasti leikannut sormia, jos Synth ei olisi ollut aikeissa pysäyttää iskuaan.

Korppi kavahti askeleen kauemmaksi, näyttäen yllättyneeltä. Ferguksen ote höltyi Theasta ja tämä vajosi takaisin polvilleen, pidellen nyt verta vuodattavaa käsivartaan. "Ssssamari..." Susimies sähisi.
Synth palautti rauhallisen ilmeensä, vilkaisten verentahrimaa miekkaansa. "Olen pahoillani, että epäilin teitä." Mies hymähti, heilauttaen miekkaansa, valuttaen pahimmat veret sen silkkiseltä pinnalta pois ja ujutti sen takaisin tuppeensa. "Näytätte rakastavan toisianne hyvin paljon." Synth vielä kommentoi, saaden Ferguksen väräyttämään katseensa mieheen totisena. Mitä tuo oikein horisi?!
Janni
 

Re: Tämä ei ollut tarkoitukseni. // Janni

ViestiKirjoittaja Wolga » 11 Touko 2016, 10:05

Jos vielä hetki sitten oli tuntunut, että aika pysähtyisi, niin nyt se tuntui juoksevan valonnopeudella. Kaikki tapahtui yhtenä nopeana sykäyksenä. Neito oli odottanut tuntevansa miekan terän lihassaan, mutta sen sijaan tunsikin kuinka käsivarsi kiertyi lantionsa ympärille ja terävä nykäisy veti hänet pois metallin kosketusetäisyydeltä. Nainen tunsi Ferguksen vartalon omaansa vasten. Juuri parahiksi avasi silmänsä, jotta saattoi nähdä kuinka tuo tuttu käsi nousi kohtaamaan hopeisen terän. Thea näki veren tulvahtavan miekan jättämästä haavasta, oli ihme että käsi kokonaisuutena oli edes ehjä ja paikoillaan. Aseen täytyi olla terävä, jos sillä oli tarkoitus käydä kohtaamaan ihmissusia ja nyt tämä yksi typerys oli työntänyt kätensä sen tielle. Katse siirtyi kättään pitelevään hukkaan järkyttyneenä, kun ote löystyi hänen lanteeltaan. Thea tiputtautui toisen vierelle polvilleen, puri alahuultaan. Olihan hän veren vuodatusta joskus aiemminkin nähnyt mutta nyt sitä oltiin vuodatettu hänen vuokseen. Oliko ihan totta, että tuo kieroista kieroin oli työntänyt kätensä hänen suojakseen? Kulmat rypistyivät ja kasvoilla väreili tutkimaton ilme. Vai oliko toinen halunnut pysyä tässä näytelmässä ihan loppuun asti? Ojensi kätensä koskettamaan miehen olkaa, tietämättä mitä muutakaan tehdä.

Synthin sanat rakkaudesta sai Theankin siirtämään katseensa korppiin, ensimmäinen ajatus oli äänekäs kieltäminen mutta suu pysyi tiukasti kiinni, juurihan he olivat henkensä uhalla uskotelleet kaiken tieltään kaatavaa tunnetta joten ei pitäisi pilata sitä nyt. ”Enää emme voi välttää kohtausta, mutta annamme tämän nyt jäädä tähän. Vai vieläkö haluat kokea miltä tuntuu upottaa miekkansa ihmisnaisen lihaan? Tai yrittää upottaa”, kysyi äskeisestä järkytyksestä edelleen hieman hengästyneenä. Vilkaisi kahta hiljentynyttä nuorukaista mustatukan takana, nuo näyttivät myös olevan varsin yllättyneitä tilanteen saamasta käänteestä. Eikä Theakaan voinut olla ihmettelemättä mielessään sitä, kuinka kovassa arvossa tämä Synth piti kahden olennon välistä sidettä jota rakkaudeksikin puhutaan. Ei hän ollut koskaan sellaisia osannut kunnioittaa, oli suorastaan hauskaa huvitusta saada side venymään ja paukkumaan – ehkä jopa repeämään.


//Awww, voi ferggis minkä teit </3 //
Wolga
 

Re: Tämä ei ollut tarkoitukseni. // Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 11 Touko 2016, 11:01

Pitkä haava ylsi kyynärtpäästä aina ranteeseen, valuttaen verta norona sormenpäihin pisaroina. Siinä taisi olla taas yksi arpi kokoelmaan. Mies vilkaisi Theaa, joka oli hänen vierelleen polvilleen tiputtautunut. Et kai ole huolissasi? Se kysymys olisi tähän väliin kysytty ääneen, mutta tilanne ei ollut paras. Tietenkin rakas vaimo oli huolissaan miehestään.
Synth tuijotti aiheuttamaansa vahinkoa hiljaisena, vilkaisten sitten naista, joka järkytyksensä jälkeen avasi suunsa. "Minulla ei ollut tarkoitus alkujaan satuttaa teitä, taikka miestänne Rouva Thone." Mies ilmaisi. "Mutta hän ei selvästi voinut jäädä seuraamaan vierestä mahdollista uhkaa." Synth lisäsi, saaden Ferguksen murahtamaan.
"Olen kuitenkin vain tämän kerran armollinen. En kiellä sitä, jos vielä kohtaan teidät Herra Thorne täydenkuun aikaan, minun on todennäköisesti pakko vahingoittaa teitä. Enkä myöskään katso hyvällä rikollisia, ilmoitan kylälle nähneeni teidät ja jos pahat tekosi jatkuvat, aion kyllä tehdä asialle jotain." Synth selitti vakavana. "Toivottavasti saatte miehenne kuriin." Mies lisäsi vilkaisten Theaa.

"Mutta nyt, puhdistakaa haavanne, voin tarjota sidetarpeitakin." Korppi totesi, kääntyen leirinsä puoleen. "Mokoma lirkuttelija... minä en armoasi tarvitse... helvetin haaskalintu..." Fergus mutisi hiljaa itsekseen katsoessaan irvistellen metsästäjän perään.

//Pöijä mikä pölijä :'3 //
Janni
 

Re: Tämä ei ollut tarkoitukseni. // Janni

ViestiKirjoittaja Wolga » 11 Touko 2016, 15:27

Nainen kohautti olkiaan miehen sanoille siitä, että toivoi hänen saavansa miehen kuriin. ”Mmm… Hän ei ole vielä ihan menetetty tapaus”, vastasi ja vilkaisi Fergusta pienen leikittelyn viivähtäessä ilmeessä, pian kasvot olivat jälleen vakavat ja ilottomat. Joskin tältä erää tunsi olonsa aavistuksen rennommaksi, sillä olihan mies luvannut päästää heidät menemään tällä kertaa. Täytyisi vain toivoa, että he olisivat riittävän kaukana kun miehelle selviäisi kuka tämä Rouva Thorne todellisuudessa olikaan –tuskin veisi kauaa päätellä, että tumma hipiäinen nainen hukan seurassa ei voinut olla muu kuin kaapattu ja manipuloitu aatelisneito. Miehen luvatessa heille sidostarpeita ja kääntyessä takaisin oman seurueensa puoleen, siirsi Thea katseensa urputtavaan Fergukseen. ”Älä kehtaa, olisit tyytyväinen että kerrankin selviät ilman painimista”, kuiskasi nojautuessaan lähemmäs miehen poskea ja korvaa, antoi huuliensa koskettaa ihoa puhuessaan. Ikään kuin olisi yrittänyt lepytellä miestä, varmistaa että hukka ei tekisi mitään typeryyksiä.

”Miksi edes tulit tähän?”, ääni oli hiljainen, mutta ei jäänyt odottamaan vastausta vaan nousi ja viittoi toista mukaansa puron äärelle. Pitäisi haavat ainakin puhdistaa, se jalkakin, sillä kyllä miehellä varmasti menisi aikaa päästä omiensa ja hoidon pariin jos edelleen aikoi hänet saatella ihmisten ilmoille. Ja mikäli Synth miehineen oli palaamassa hänen kyläänsä, niin,… No, se mutkistaisi hänen asemaansa ja pakottaisi naisen miettimään vastauksia uusiin kysymyksiin ja ihmettelyihin. Kuten siihen, että miksi ihmeessä ei ollut paennut paikalta kun oli kuitenkin sitonut hukan pajaan. Ja lopulta saanut ratsunkin. Miksi oli jäänyt? Sitä voisi olla hankala selittää pelkällä manipuloinnilla, mutta ehkäpä hän vielä onnistuisi. Toisaalta, jos kertoisi olevansa uhri, se vesittäisi hänen aiemmat tekonsa ja aatteensa julistamisen – tällöinhän moiset olivat vain kieron suden istuttamia ajatuksia. Naisen ilme muuttui ärtyneeksi, kun polvistui puron äärelle. Menipä tämäkin hankalaksi.
Wolga
 

Re: Tämä ei ollut tarkoitukseni. // Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 11 Touko 2016, 16:10

Fergus mulkaisi Thean puoleen, tuon tyynnytellessä häntä, mutta ilme höltyi kun tunsi naisen huulet kutitellen vasten ihoaan. "Minä... hosuin." Fergus vastasi harhailevasti, kehtaamatta myöntää ääneen, että oli halunnut asettua neidon rinnalle varmuuden vuoksi.
Vaikeasti Fergus kampesi itsensä ylös, ja nilkutti naisen perässä puron varrelle, mulkoilen kuitenkin metsästäjä kolmikon suuntaan, ei hän nyt niin luottavainen ollut. Nuorukaiset mulkoilivat susimiestä takaisin, nuo eivät näyttäneet järin tyytyväisiltä tilanteeseen, mutta Synthillä taisi olla kaikki päätösvalta tässä porukassa.

Fergus polvistui veden ääreen, alkaen kauhomaan vettä toisella kädellä veriselle käsivärrelleen. Ikävästi se kirveli, mutta itse sivallus oli ollut paljon kivuliaampi. Puron raikas vesi värjäytyi punertavaksi hiljalleen. Käsivarren ollessa puhdas verestä, vaikka edelleen pitkä haava hiljakseen vuosi, mies vilkaisi Theaa vierellään. Jokin näytti painavan toisen mieltä. Fergus ei ennättänyt kysymään mitään, kun Synth asteli takaisin sideharsorullan kanssa.
"Tuolta löytyy alkoholiakin, jos siihen on tarvetta." Korppi totesi, viitaten haavan puhdistamiseen, ojentaen kääröä naiselle. Susimies vain tuhahti.
Janni
 

Re: Tämä ei ollut tarkoitukseni. // Janni

ViestiKirjoittaja Wolga » 11 Touko 2016, 18:25

Ajatus juoksi takaisin manasses saarille, siellä kohtaamaansa noitaan. Olisi pitänyt pyytää jotain muistinmenetys litkua, itselleen ja vaikka hieman tuolle mustatukallekin asti. Ei ollut kuitenkaan tajunnut tarvitsevansa moista, hänellähän oli ollut aivan vedenpitävä suunnitelma taskussaan - joka nyt totisesti vuosi kuin seula. Havahtui ajatuksistaan, kun Synth saapui heidän luokseen ja Thea soi tälle niin säteilevän hymyn kun tässä mielentilassa ja voinnissa vain pystyi. "Pikku ryyppy kyllä tämän kaiken jälkeen tekisi poikaa", hymähti silmiään pyöräyttäen, vaikka tiesihän hän että alkoholia tarjottiin haavan puhdistamiseen eikä suinkaan juotavaksi. Tarttui ojennettuun sidetarpeeseen ja tarkasteli hetken tuon luihukasvoisen miehen olemusta. Miksihän hän ei voinut kiinnostua tuollaisista, ihan riittävän miehistä ammattia harjoittavista, täysipäisistä ja rauhallisista? Miksi ihmeessä piti, kun nyt yhtäkkiä alkoi kiinnostumaan jostain muusta kuin itsestään, kiinnostua siitä huonoimmasta mahdollisesta vaihtoehdosta? Joka oli piru vielä onnistunut häntä huijaamaankin.

"Kai tuohon voisi jotain puhdistavaa kaataakin", lausui hetken katseltuaan Ferguksen käsivarressa irvistävää haavaa. Jalan puhdistustarpeesta nyt puhumattakaan. Sitä paitsi, naisesta olisi hauska laittaa Fergus edes vähän kiemurtelemaan. Nousi jaloilleen ja kumartui ojentamaan sidetarpeet hukalle. "Haen sitä alkoholia niin et rampaudu lopuksi elämää", ilmoitti ja odotti hukan ottavan sidetarpeet haltuunsa.
Wolga
 

Re: Tämä ei ollut tarkoitukseni. // Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 11 Touko 2016, 19:22

Hymähdys kuului Synthin suusta, Thean vitsailevaan tokaisuun. Fergus vain keskittyi haavoihinsa, istahtaen maahan parempaan asentoon, nähdäkseen jalan haavan paremmin. Tämä ujutti sormensa jo olemassa olevasta repeämästä ja repi sitä isommaksi. Kuivunut veri reunusti ikävän näköistä ruhjetta, joka näytti osittain mustaltakin. Hopea oli kyllä tehnyt työnsä polttaessaan, se tässä alkoholia tarvitsisi kaikista eniten.
Fergus kohotti katsettaan Theaan, joka ojensi hänelle sidekääröä ja pakko kai se oli ottaa vastaan. Tosin katse kaventui, kun nainen aikoi mennä hakemaan tarjottua alkoholia ja tietenkin Synthin täytyi se naiselle kaivaa esiin.
Susimiehen haavan puhdistelu pysähtyikin siksi aikaa, kun tämä jäi tuijottamaan korpin niskaa.

Synth asteli varuslaukun luokse, joka oli nostettu alas hevosen selästä. Kirkas pullo oli puolillaan yhtä kirkasta nestettä. Pullosta näki että se oli tarkoitettu enemmän haavojen puhdistamiseen, mutta kyllä sitä saattoi juodakin jos siltä tuntui, tosin hyvin väkevää tavaraa se kuitenkin oli. Ennen kuin mies ojensi pullon Thealle, loi tämä vakaan katseen tuon silmiin. "Minua on mietityttänyt. Mitä te oikein teette täällä? Pikku kylänne on täysin erisuunnassa ja miehenne ei vaikuta olevan sellaisessa kunnossa, että kykenisi kulkemaan pienen hupikävelyn." Synth viimein huomautti, nyt kun oli neidon kanssa kahden, susimies olisi varmasti tullut väliin murisemaan ja muutenkin hän luotti enemmän tämän naisen sanaan, kuin ihmissuden.
Janni
 

Re: Tämä ei ollut tarkoitukseni. // Janni

ViestiKirjoittaja Wolga » 11 Touko 2016, 20:58

Kyllähän Thea huomasi kapenevan katseen, tiesi että se kielisi jonkinlaisesta ärtyneisyydestä tai epäilyksestä. Ainakin niin nainen oletti. Mutta miksi hänen aikomuksensa hakea alkoholi heidän tarpeisiinsa sai Ferguksen katsomaan häntä noin, se oli silkka mysteeri. Eikä nainen uskaltanut edes villiintyneen mielikuvituksensa päästä valloilleen miettiäkseen toisen tarkoitusperiä, johan tuo käden työntäminen hänen ja miekan väliin oli riittänyt saamaan Thean ajatukset sekaisin. Jälleen muistutti itseään, että heti kun pääsisivät väljille vesille, olisi heidän erottava ja mielellään riittävän pitkäksi aikaa. Selvästi nämä jo koetut hetket näkemättä toisiaan eivät tehneet yhtään mitään. Hukan ottaessa sidetarpeet käsiinsä, lähti hän puolestaan astelemaan Synthin perään. Ei naisen käynti ihan niin rentoa ja tanssivaa ollut kuin yleensä, siitä kyllä tippumisesta hellänä olevat lihakset pitivät huolen. Tunsikin olonsa kovin jäykäksi ja edelleen kuoleman väsyneeksi, vaikka tässä seurueessa täytyikin skarpata. Mitä lie tapahtuisi, jos osoittaisivat kuinka väsyneitä he oikein olivatkaan. Miksihän olivat edes lähteneet etenemään? Oliko hänelle jälleen tullut kiire päästä toisen luota pois?

Oli jo ottamassa pulloa vastaan, kun korpin tarkka kysymys sai Thean vastaamaan toisen läpitunkevaan katseeseen. Päätä kallistettiin ja alahuulta puraistiin mietteliäänä. ”No, tiedäthän. Tutkimattomat ovat naisen ja pedon tiet”, lausui haluttomana avaamaan matkasuunnitelmaa enempää, valhe kuitenkin alkoi saman tien muodostua neidon pään sisällä siltä varalta, että tuo utelias haluaisi tiedustella aiheesta enemmänkin. Valheethan ovat kovin vaarallisia lausua, kun toinen osapuoli ei ollut kuulemassa. Oli suuri riski siihen, että he puhuisivat toisensa ristiin, joten ei auttanut kuin toivoa että korppi ymmärtäisi olla tiedustelematta enempää. ”Kyllähän te ymmärrätte, että niin kuin teidän täytyy raportoida ja ehkä ottaa vielä yhteen mieheni kanssa, en minäkään voi kertoa teille meidän määränpäätämme, jotta voisin välttää yhteentörmäykset teidän ja muiden kaltaistenne kanssa”, perusteli vielä äänensävyllä, joka antoi ymmärtää että hän ei aikoisi keskustella tästä aiheesta enempää. Kohottipa vielä hieman leukaansa ja suoristi selkäänsä, jotta näyttäisi mahdollisimman itsevarmalta ja järkkymättömältä. Pehmensi olemustaan kuitenkin kohteliaalla hymyllä, toivoen että moinen ele olisi omiaan herättelemään tämän Synthin luottamusta edes häneen. Ojensi hieman kättään kohti tuota pulloa, jota oli lähtenyt toisen varusteista hakemaan.
Wolga
 

Re: Tämä ei ollut tarkoitukseni. // Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 11 Touko 2016, 22:50

Synthin katse kaventui Thean käydessä vastaamaan tavalla, joka ei paljoa mihen kysymykseen vastannut. Naisen onneksi tuo keksi hyvät perustelut salailulleen ja se jossain määrin näytti tyydyttävän metsästäjää. "Aivan, tietenkin. Luottamuksenne ei tietenkään ole korkealla minun suhteeni." Korppi hymähti, lopulta ojentaen pullon naiselle. Harmillista tosin, että Thea oli salailullaan herättänyt epäilyksiä. Saattaisi olla, että he pakkaisivat leirinsä piakkoin kaksikon poistuttua ja ihan vain sattumalta kulkisivat samaan suuntaan, huomaamattomasti tietenkin.

Fergus oli ryhtynyt kauhomaan vettä purosta jalkansa haavalle, kastellen siinä samalla housunsa, mutta väliäkö tuolla. Haavaa oli jo niin pitkään kivistänyt, ettei pikku kirvely tuntunut missään. Tosin alkoholi saattaisi tuottaa hieman ikävempää tunnetta.
Punainen katse vilkuili vähän väliä Synthin ja Thean suuntaan, jotain nuo olivat keskustelleet. Ei mies pelättnyt tulla petetyksi, vaikka Thealla olikin tällä hetkellä siihen oiva tilaisuus ja myös hyvä syy, jos mieli teki kostaa. Hän ei kuitenkaan kuvitellut näkevänsä naista sellaista tekemään kaiken tämän jälkeen.

//Tulipa lyhyt :/ //
Janni
 

Re: Tämä ei ollut tarkoitukseni. // Janni

ViestiKirjoittaja Wolga » 11 Touko 2016, 23:26

Thea hymähti, sanoista huolimatta tunsi pienen epäilyksen heidän välillään. Kaiketi se oli ihan ymmärrettävää kaiken tämän jälkeen, eihän hänkään suostunut luottamaan mustahiuksiseen. Ei vaikka toinen oli ollut koko ajan varsin suora toimissaan, eikä vaikuttanut juuri salailleen tarkoituksiaan. Pullon nainen otti vastaan nyökäten kiitokseksi ja lähti sitten sanatta astelemaan takaisin hukan luokse, joka näytti nyt siistivän jalkaansa. Olipa Thea huomaavinaan, että toinen vilkuili välillä heidän suuntaansa. Mikä toisaalta hieman loukkasikin naista, sillä eihän hän ollut antanut toiselle pienintäkään syytä tuntea epäluottamusta häntä kohtaan. Ei kuitenkaan puhunut mitään, kun asettui Ferguksen viereen polvilleen. ”No, olitko mustasukkainen?”, virnisti ja tökkäsi tuota pullon pohjalla olkaan, kumartui sitten hieman jotta näkisi auotun haavan paremmin. Kulmat rutistuivat.

”Minähän sanoin, että sinusta tulee rampa”, puhui matalalla äänellä ja avasi pullon korkin. Hetken mielijohteesta nuuhkaisi sen sisältöä ja vahva viinan aromi sai kasvot vääntymään irvistykseen. Ei kuitenkaan voinut vastustaa kiusausta nostaa pullo ensin huulilleen, hörppy oli vain pienen pieni tilkka. Riittävästi jotta se lämmittäisi ikijäiseltä tuntuvaa kehoa, mutta sopivan vähän että se ei nousisi kovinkaan huomattavasti päähän. Toki jännittävää olisi nähdä, että vaikuttaisiko tuo aikaisempi savun hengittäminen tilanteeseen jotenkin. Tämän jälkeen, vähintään yhtä huomaavaisesti kuin Fergus hänen nenänsä kanssa, varoittamatta kaatoi lorauksen alkoholia suoraan tuohon ruman näköisen reikään miehen jalassa. Käsivarsi saisi vielä hetken odottaa. ”Hups”, irvisti kiusoitellen ja perääntyi siltä varalta, että mies tulistuisi ja päättäisi vaikka käyttää ylivoimaansa ja uittaa hänet vaikkapa joessa. Ilkikurinen hymy kertoi siitä, että ei neitonen tosissaan miehen reaktiota pelännyt – ehkä jopa hieman odotti saavansa osakseen pientä sättimistä. Ehkä se virkistäisi heitä molempia. Vaikka, eivätpä he mitään kovin riehakasta painia voisi tässä pystyyn laittaa kun Synth tovereineen piti heitä silmällä.


// Eipä tuohon nyt paljoa pidemmästi ois voinu vastatakaan :) Mää jotenkin niin tykkään näistä tyyppeistä, vaikka ne kyllä koituu vielä jomman kumman kohtaloksi :D Mulla on jotenkin semmonen tunne //
Wolga
 

Re: Tämä ei ollut tarkoitukseni. // Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 12 Touko 2016, 09:35

Katse oli palannut tutkimaan haavaa, kun Thea viimein asteli luokse alkoholipullo kädessään. Mies kurtisti kulmiaan toisen kiusaamiselle. "Mustasukkainen? Tuolle?" Fergus tuhahti, nyökäten korpin suuntaan, joka kauempana näytti keräävän tavaraa varustelaukkuun, jota oli joutunut ottamaan pois löytääkseen sideharson ja alkoholipullon.
"Et sinä mikään lääkäri ole, olen elämäni kunnossa muutamassa päivässä." Fergus vakuutteli Thean kommenttiin. Eihän sitä voinut vielä nähdä kuinka lihakselle kävisi, ennen kuin haava olisi lähtenyt parantumaan. "Ja muutenkin me ihmissudet paranemme nopeammin ihmisiin verrattuna." Mies selitti tietävänä, mutta sen verran hiljaa, ettei heitä seuraava kolmikko sitä kuullut.

Fergus silmäili pulloa yhtä uteliaana kuin Thea. Nainen meni sitä haistamaan ja maistamaankin. "Anna minul- hhgaAHAAA!" Miehen lause muuttui parkaisuksi, Thean mennessä "vahingossa" kaatamaan alkoholia hänen jalkansa haavaan. "Sinä... pirun..." Mies vaikersi, pidellen jalkaansa, jonka oli vetäissyt kauemmaksi naisesta ja tuon pullosta. Ferguksen katse käväisi kuitenkin kolmikossa, jotka olivat kääntäneet katseensa tiukemmin häneen. "...pirun...rakas kultaseni, ole varovainen sen kanssa." Mies jatkoi kireiden hampaidensa välistä, irvistyksen yrittäessä käydä virneeksi.
"Kaikki hyvin?" Kuului Synthin kysymys. "Kyllä." Fergus murahti mokomalle.

//Ne kyl on tollanen kunnon kolmenkopla, välillä tuntuu et Synthissä ois ihan hahmo ainesta :D //
Janni
 

Re: Tämä ei ollut tarkoitukseni. // Janni

ViestiKirjoittaja Wolga » 12 Touko 2016, 09:52

”Tämä on vain omaksi parhaaksesi rakkaani”, virnuili miehelle vahingoniloisesti, hänen selkänsähän oli käännetty kolmikon suuntaan joten saisi ihan rauhassa ilmeillä kenenkään tietämättä. Ja Fergus joutuisi tekemään kaiken työn heidän näytelmänsä ylläpitämiseksi. ”Rakastan nähdä sinut kiemurtelemassa”, myhäili ja puri alahuultaan, silmäänsä iskettiin – sitä kiemurtelua oli myös hauska seurata jossain hieman… miellyttävämmässä tilanteessa. Tosin, ei mies silloin ihan yhtä huvittavalta näyttänyt kuin nyt. Ojensi pulloa nyt hukkaa kohti, ehkä toinen tosiaan tarvitsisi siitä ryypyn tämän kaiken kärsimisen jälkeen, ainakin siihen malliin puhutteli häntä että ei ollut ehkä erityisemmin nauttinut tästä vahingosta. No, sehän riittäisi että hän oli saanut huvituksensa. Vilkaisi olkansa ylitse mustatukkaa ja hymyili tuolle, nyökkäsikin Ferguksen murahdusta kompensoidakseen.

Seuraavaksi nainen siirtyi hukan jalan vierelle ja ojentautui ottamaan sidetarpeet käsiinsä, missä nyt olivatkaan. ”Hyvän vaimonhan kuuluu leikkiä lääkäriä ja sitoa tämä jalka”, puheli ja pohti samalla, että pitäisikö hänen pyytää mies riisumaan housunsa. ”Ja luulen, että tässä tilanteessa on järkevintä sitoa se vain housujen päältä, ellemme revi lahjetta?”, puheli ja kohotti katseensa hukan kasvoihin, odottaen miehen mielipidettä. Todennäköisesti toinen oli haluton heittämään housuja jalastaan, sillä olihan mies pessytkin tuon ruhjeen siitä housujen päältä. Sitoa se kuitenkin pitäisi, helpottaisi kai kävelyäkin kun olisi haava edes aavistuksen kurottu kokoon. Thea irvisti ajatukselle siitä, miltä moisen ammottavan railon täytyi tuntua. Ei ollut ilennyt katsoa sitä sen tarkemmin, joten ei osannut sanoa kuinka pahalta moinen edes näytti.

// Nyt tuli tuli kyllä multa ihan lyhykäinen :D Mutta koitetaan elää sen kanssa.
Ja synthän ois mitä parhain hahmo, etenkin kun nyt alkaa olla näitä hukkia pitkin cryptiä. Tartteehan sitä yhen sudenmetsästäjän ! //
Wolga
 

Re: Tämä ei ollut tarkoitukseni. // Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 12 Touko 2016, 11:09

Nauttiko Thea tästä näytelmästä, jota hän joutui pitämään yllä ilmeillään. Tuhahdus kävi naisen kiusatessa, jos heillä ei olisi yleisöä, hän pistäisi naisen kiemurtelemaan vaikka puunrunkoa vasten. Fergus otti pullon Thean otteesta ehkä turhan kipakasti ja vei sen huulilleen sen enempää hasitelematta kuinka väkevää tavaraa oli kyseessä. Väkeväähän se oli, mutta mies otti isomman huikan, mitä neito oli siemaissut, irvistäen sitten siihen päälle. Alkoholi poltteli mukavasti kurkussa ja nopeasti lämmitti sisuksen.

Pullo laskettiin maahan, Thean aikoessa sitoa hänen jalkansa. "Samapa tuo." Fergus vastasi, turhaa tässä housuja lähdettäisiin repimään pois jalasta, kangas antaisi itsessäänkin hyvää tukea, vaikkakin se ei niin puhtaassa kunnossa ollut.
Mies kohotti hieman jalkaansa, jotta nainen sai kierrettyä kääröän reiden ympärille. Sillä aikaa Fergus silmäili käsivartensa haavaa, joka edelleen osoitti vuotavansa verta, mutta ainakin se oli vedellä puhdistettu, sidettä siihenkin päälle niin eiköhän hän selviäisi kotiin asti ilman tulehdusta, josta seuraisi se pirunmoinen kuume.

//Noh noh jos multa tulee lyhytta saa sultaki tulla :3
Ja totta, noita susia kyllä pitäisi harventaa :D //
Janni
 

Re: Tämä ei ollut tarkoitukseni. // Janni

ViestiKirjoittaja Wolga » 12 Touko 2016, 12:43

Ei tuo kirkas neste näyttänyt miehenkään makuhermoja hivelevän ja Theakin irvisti pelkästä muistosta. Kyllähän hän melkoinen viskisieppo saattoi joskus olla, mutta tuollainen kirkas alkoholi oli kyllä hirveää ja totisesti tarkoitettu vain puhdistamiseen ja ehkä pahimmassa tapauksessa kivunlievitykseen. Ei ainakaan montaa hömpsyä pitäisi ottaa, kun kroppa menisi turraksi. Saatuaan luvan sitoa haava housujen päältä, asettui nainen kohotetun säären äärelle ja ryhtyi kiertämään sidettä napakasti reiden ympärille. Hän ei ollut tässä erityisen etevä ja varmasti ainakin siitä läheltä katsottuna sen saattaisi huomata, mutta tuskinpa mustahiuksinen sitä tulisi katselemaan – Thea epäili, että mies pyrki välttämään Ferguksen vaikutusalueelle tulemista.

”Synth vaikutti kovin kiinnostuneelta siitä, että miksi olemme niin kaukana siinä pikkukylästä ja mihin olemme matkalla”, madalsi äänensä kuiskaukseksi ja vilkaisi hukan kasvoja samalla kun lopetti reiden sitomisen. Nappasi tuon pienen tikarinsa, joka edelleen siellä kengänvarressa säilytettiin, ja vetäisi sillä sideharson poikki jotta sitä ei tulisi käytettyä turhaan. Thea ei ollut tottunut säästeliääksi, mutta kyllähän hänelläkin sentään joskus oli tällaista käytännön järkeä. Etenkin nyt, kun oli viikkoja matkustanut ilman erityisiä mukavuuksia. Siirsi sitten kätensä ja katseensa tutkimaan käsivarren pitkää haavaa. ”Miksi ihmeessä työnsit käden väliin?”, mutisi enemmän itselleen kuin hukalle. Miksi tosiaan? Hän oli, tietenkin, asettunut toisen suojaksi vain esityksen vuoksi. Ja olihan hän nyt arvannut, että tuo kunniallinen korppi ei naista vahingoittaisi kuin äärimmäisessä pakossa, jos sittenkään. Tai niin nainen ainakin halusi itselleen väittää, että eihän hän nyt oikeasti ollut valmis uhrautumaan kenenkään puolesta. Ne pari muutakin kertaa oli ollut ihan täysin oman edun tavoittelua, kun on isot suunnitelmat ne vaativat paljon pieniä tekoja. Ei tässä muusta kyse ollut. No, ehkä viriävästä ystävyydestä mutta ei missään nimessä mistään… Muusta.

Thea tavoitteli pullon käsiinsä ja silpaisi siteestä lyhyen palan tikarillaan irti ennen kuin työnsi tuon pienoisen puukon takaisin tuppeensa kengänvarren suojiin. Tuo harson palanen kasteltiin viinalla ja katse kohotettiin sitten Ferguksen kasvoihin. Toinen saattoi nähdä, että ei neito lupaa aikonut kysyä mutta varoitti kuitenkin ennen kuin ryhtyi hellin sormin puhdistelemaan haavan reunoja. Ei halunnut missään nimessä joutua kantamaan tuota hukkaa uudestaan pitkin metsiä, täällä he tuskin edes tapaisivat ketään joka heitä voisi auttaa.
Wolga
 

Re: Tämä ei ollut tarkoitukseni. // Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 12 Touko 2016, 13:23

Siinä Thean sitoassa Ferguksen jalkaa, tämä nyppi pikku lehtiä ja risuja naisen hiuksista aikansa kuluksi. Samapa tuo oli illuusion ylläpitmistä varten.
Miehen puuhat tosin keskeytyivät, kun Thea kertoi Synthin olleen kiinnostunut heidän reitti valinnastaan. Hetkellinen silmäys luotiin korppiin, joka edelleen tuijotti kaksikkoa aika painostavan näköisesti. "Hän epäilee." Fergus kuiskasi takaisin. "En tiedä kuinka kauan tämä sinun peitetarinasi häntä huijaa." Fergus lisäsi, arvaillen itsekseen, että he tuskin saisivat rauhassa jatkaa matkaa, heitä varmasi seurattaisiin. Sitä ei kuitenkaan kannattanut neidolle vielä kertoa, ehkä se jäisi vain pahaksi aavistukseksi.

Oli käsivarren vuoro, nyt kun jalka oli tarpeeksi hyvässä paketissa. Eihän se siistiltä kädenjäljeltä näyttänyt, mutta sai kelvata. Thea meni lopulta kysymään sen mitä Fergus oli odotellut jonkin aikaa. Miksi hän oli miekan ja naisen väliin tullut? Fergus itse syytti susimaisia viettejään omaisuuden suojelemisesta, sehän ei tarkoittanut mitään tunnetasolla olevia asioita, vain eläimellistä käyttäytymistä... Niinhän?
"Olin huolissani sinusta." Fergus vastasi, mies ei enää kuiskannut, joten otti tuosta nyt selvää oliko se tarkoitettu tätä näytelmää varten vai vastasiko mies rehellisesti. Thea sai sen itse päätellä Ferguksen katseesta, joka tuijotti naista hyvin vakaasti.
Hymähdys kävi Thean tällä kertaa varoittaessa alkoholin suhteen, olikos toinen saanut tarpeekseen kostamisesta? Kirvely oli yhtä ikävää, mutta nyt kun siihen osasi varautua, ei se saanut miestä parkumaan, ehkä hieman irvistämään.
Janni
 

EdellinenSeuraava

Paluu Hylätyt mökit, asunnot, tönöt ja rakennukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron