Uusikuu || Janni!

Metsää, maita ja mantuja. Lähinnä rosoista havumetsää, sekä kivikkoista maastoa.

Valvoja: Crimson

Re: Uusikuu || Janni!

ViestiKirjoittaja Janni » 22 Touko 2016, 23:10

Lapsi oli päätetty ottaa turvaan ja sen päätöksen myötä oli päätetty perääntyä. Fergus oli myös lopulta tajunnut tilanteen, mutta se oli ollut liian myöhäistä. Alfa oli vain ehtinyt nähdä vilauksen ihmislapsesta, kun metästäjä oli napannut uhkarohkeasti tuon hänen kuononsa alta. Cole oli vielä ollut hengissä, hänen oli ollut tarkoitus nostaa tuo selkäänsä ja viedä takaisin kotiin hoidettavaksi. Vihan ja surun sekainen peto oli lähtenyt metsästäjä kolmikon perään. Merrith oli ojentanut lapsen Synthin huostaan, tuo kun oli joukon paras ratsastaja. Merrith ja Krisitan joutuivat jakaan yhden hevosen, kolmannen jouduttua pedon kitaan.

Koko lauma oli jahdannut metsästäjiä pitkän matkaan, kunnes Synth oli saanut ohjeistettua kaksikkoa sytyttämään kaksi soihtua ja levittämään tulta perässään, joka laukaisi susien eläimellisen kauhun tulen kanssa. Lauma oli jäänyt jälkeen ja komikko oli päässyt pakoon Cole mukanaan. Raivokas alfan ulvonta kaikui pitkän aikaa metsän halki.

Poika oli saatu paikattua niin hyvin kuin kylän paranta oli pystynyt. Lapsi oli Synthin vastuulla, joten tuo oli saanut miehen vuoteen majatalosta, missä he kolmistaan majailivat. Majatalon isäntä ei ollut oikein innokas ihmissusipennun majoittamiselle, mutta Synth oli pitänyt päänsä.
He eivät olleet kyenneet tajutonta poikaa lähteä kuljettamaan minnekkään, joten Synth oli yksinään jäänyt pojasta huolehtimaan, kun nuorukaiset olivat palanneet ihmisten kaupunkiin omiean kiireitensä pariin.
Kolmantena päivänä viimein lapsi osoitti tajunnan merkkejä itkullaan, johon ikkunan vierellä aseitaan kiillottava Synth havahtui. Mies asteli kiireesti vuoteen vierelle ja polvistui. "Hei, ei mitään hätää." Mies rauhoitteli rauhallisella äänellään, laskien kätensä pojan valkealle päälaelle. Toinen varmasti oli edelleen kivuissaan.
Janni
 

Re: Uusikuu || Janni!

ViestiKirjoittaja suskari » 23 Touko 2016, 06:59

Hätääntynyt katse yritti löytää tuttuja hahmoja, joiden keskuudessa pentu oli kasvanut tämän muutaman kuukauden ajan. Joten oli melkoinen järkytys kun viereen ilmestyi mies, jota pentu ei ollut koskaan nähnyt tai ainakaan muistanut nähneensä. Cole tuijotti tätä kapea kasvoista puoliveristä haltia metsästäjää järkyttyneenä, peloissaan ja silmät itkuisena silmät levallään kauhusta. Cole yritti liikkua, mutta keho ei tuntunut tottelevan vaan vastasi siihen hirvittävällä kipu aallolla. Cole inisi hiljaa kivusta hengittäen raskaasti vain kivusta minkä tunsi kehossaan kun tämä vieras mies laski kätensä lapsen päälaelle vakuuttaen ettei ollut hätää. Cole tuijotti takaisin pelokkaana metsästäjän sinisiin silmiin uristen hiljaa kun vieras mies kosketti häntä.

Cole liikautti kättään ja tarrasi hento käsi täristen metsästäjän voimakkaasta kädestä yrittäen työntää sitä heikolla yrityksellä pois nyyhkyttäen kun kiinnitti katseensa omaan käteensä. Se ei ollut suden tassu, siinä oli sormet ja kaikki kuten Ferguksella. Cole näytti hämmenyneeltä päästäen metsästäjän kädestä irti ja katsoi kättään ihan kuin olisi haamun nähnyt. Tosin Cole ei ollut koskaan nähnyt iteään ihmismuodossaan, joten tämä oli vierasta. Hyvin. Cole katsoi aikuista vierellään.
suskari
 

Re: Uusikuu || Janni!

ViestiKirjoittaja Janni » 23 Touko 2016, 09:16

Nuo keltaiset pedon silmät olisivat puistattaneet varmasti, jos Synth ei olisi tottunut katsomaan ties minkälaista petoa silmiin. Ei hän kuitenkaan ajatellut tätä lasta petona, vaikka hän oli nyt kuulevinaan urinaa toisen kurkusta. Se heikko ele oli tarpeeksi vetämään mihen kätensä pois tuon päälaelta. Toinen oli selvästi ymmällään ja negatiivisesta eleestä päätellen, oli osa sen harmaaniskan perhettä.
Tosin se mikä kiinniti miehen huomion oli pojan tuijottaessa omaa kättään, kuin ei olisi koskaan sitä nähnyt. Mielenkiintoista.

Synth nousi vuoteen viereltä ja asteli vuoteen päädyssä olevan pöydän eteen ja kaatoi lasiin vettä pöydällä olevasta kannusta. Kannun vierellä oli pari putelliakin, joista mies ottikin toisen käteensä ja kaatoi siitä vihertävää jauhetta veden sekaan. Se oli kipulääkettä.
Sekoitettuaan lääkkeen veteen, asteli Synth takaisin vuoteen vierelle ja kyykistyi. "Hei, sinun pitäisi juoda tämä. Pystytkö siihen?" Mies kysyi. Jos pikkuinen ei häntä ymmärtäisi, olisi hänen pakko nostaa tuota varoen hieman ylemmäs, jotta juoma saattaisiin kurkusta alas.
Janni
 

Re: Uusikuu || Janni!

ViestiKirjoittaja suskari » 23 Touko 2016, 12:31

Mies nousi vuoteen ääreltä ja käveli vuoteen päätyyn, kun Cole yritti aloiltaan seurata miehen liikkeitä. Tosin poika ei nähnyt muuta kuin miehen ylä ruumiin ja kuuli kuinka mies kolisteli astoiden kanssa, kaatoi vettä lasiin ja kaatoi jostakin toisesta purkista jotakin vihreää jauhetta lasiin. Mies palasi takaisin pienen pojan luokse kyykistyen sängyn vierelle. Mies sanoi että ihmissusi pojan olisi juotava vihertävä neste, kysyen pystyikö Cole siihen. Cole napitti jonkin aikaa miestä ja tuon kädessä olevaa lasia hiljaa pudistaen sitten päätään pienesti. Cole ei todellakaan tuntenut että olisi pystynyt juomaan miehen tarjoamasta lasista edes sen verran että olisi nostanut päätään ylös tyynyltä. Joten mies tosiaan sai nostaa pienen pojan varovasti ylös. Cole valitti inisten liikettä itku kurkussa. Mies nosti lasin pojan huulille ja varovasti alkoi kaatamaan juomaa alas pojan kurkusta. Cole joi.. sitä hieman hassusti käyttäen kieltään kuin koira, joka joi kupistaan vettä. Ei Cole ollut ennen lasista juonnut kuin ihminen, joten tavat olivat aivan hukassa.

Mies laski pojan takaisin sängylle ja Cole makasi hiljaa hengittäen rauhallisesti tarkkaillen vieressään olevaa miestä tarkkaavaisesti.
suskari
 

Re: Uusikuu || Janni!

ViestiKirjoittaja Janni » 23 Touko 2016, 13:01

Synth sai pojan parempaan asentoon ja juotti lääkkeen veden kera pojalle. Tosin erikoisesti lapsi litki, joka vain valaisi miehen ymmärrystä pojan tilanteesta. Tuo käyttäytyi enemmän eläin kuin ihminen. Hän oli kyllä nähnyt sen lauman alfan ihmismuodossaan, kulkevan huolettomasti kahdella jalallaan ja käyttäytynyt kuin ihminen konsanaan, vaikka kuinka karski mies olikin. Joten miksi tämä pikkuinen ei omannut samanlaisia tapoja? Olihan tuo jo vähintään kuusivuotias.
Lasi vietiin takaisin pöydälle ja poika asetettiin takaisin makuuasntoon. "Nimeni on Synth. Kuka sinä olet?" Mies esittäytyi, asettuen istumaan vuoteen reunalle. "Osaatko puhua?" Tämä kuitenkin kysyi, olihan poika osannut vastata äskettäin pään pudistuksella, joten kyllä tuo ainakin puhetta ymmärsi, mutta puheen tuottaminen oli asia erikseen.
Janni
 

Re: Uusikuu || Janni!

ViestiKirjoittaja suskari » 23 Touko 2016, 16:21

Mies esitteli itsensä Synthiksi ja kysyi sitten Colen itsensä nimeä, istuen pojan viereen sängylle. Mies kuitenkin kysyi vielä osasiko lapsi puhua. Cole näytti mietteliäältä katsoessaan miehen vaaleansinisiin silmiin, jotka odottivat nuoremmalta vastausta. Cole ei tiennyt osasiko edes.. ei hän ollut koskaan puhunut kenellekkään mitään vaan painattanut ympäriinsä pienenä karvapallona. Cole puri hammasta ja kuitenkin yritti avata suutaan, tuottaa edes yhden sanan mielestään, mutta lapsen suusta vain karkasi epämääräinen pihahdus kun lapsi yritti sanaa tuottaa. Cole katsoi Synthiäsilmät pyöreänä ja sitten katse muuttui häpeileväksi. Cole upotti kasvonsa peittonsa alle inisten hiljaa peiton alla. Miksei hän voinnut ostata asioita, kuten muutkin!? Tietenkin siihen oli syynsä, joka oli vain se ettei Cole ollut ikänään toiminut ihmismuodossaan. Mutta eihän pieni lapsi sitä ymmärtänyt laisinkaan.
suskari
 

Re: Uusikuu || Janni!

ViestiKirjoittaja Janni » 23 Touko 2016, 17:15

Poika yritti tuottaa jonkinlaista sanaa, mutta yritykseksi se jäi. Pieni pihahdus vain tuon huulilta karkasi. "Hmm, ei se mitään." Synth totesi hymähtäen, kun toinen piiloutui peiton alle häpeämään. "Uskon että sinulla on nimi, mutta jos vaikka kutsun sinua Blakeiksi?" Mies ehdotti.
"Mutta sinun on parasta levätä itsesi kuntoon. Kuumeesi ei ole vielä laskenut, mutta nyt kun sait hieman lääkettä olosi paranee huomattavasti." Synth selitti nousten vuoteen reunalta. Mies ei vielä rohjennut kertomaan pikkuiselle, että oli ajatellut ottaa tuon mukaansa ihmisten kaupunkiin. Lapsen paikka ei ollut ihmissusilauman keskellä. Moinen oli raaka ja vaarallinen paikka. Ja muutenkin, hän tulisi tappamaan noista jokaisen ennemmin tai myöhemmin. Pojalla oli vielä mahdollisuus hyvään elämään. Tosin hän itse ei voisi lasta kasvattaa, metsästys piti hänet poissa kotoa liikaa.

//Pitäskö Ferguksen ja kumpanien jossain vaiheessa pamahtaa paikalle? :D //
Janni
 

Re: Uusikuu || Janni!

ViestiKirjoittaja suskari » 23 Touko 2016, 20:28

Mies vakuutteli ettei Colen pieni puheen yritys haitannut ja Cole kurkkasi peittonsa takaa metsästäjää keltaisilla silmillään. Synth päätti nimetä pojan, eihän tuota nimettönäksi voinnut jättää vaikkei nimeään osannut lausua. Synth päätti nimetä ihmissusi pojan Blakeksi. Cole nyökkäsi tähän vaitonaisena, sillä eihän pentu pystynyt vastaankaan sanomaan isolle miehelle, vaikka olisi halunnut. Halunnut kertoa oikean nimensä.
Synth nousi vuoteelta ja käski poikaa lepäämään, sillä kuume ei ollut vielä laskenut ja no haavat eivät olleet parantuneet. Miehen antama lääke auttaisi lasta lepäämään ja keräämään voimansa takaisin. Cole oli hiljaa ja makasi joitakin minuutteja hereillä silmät auki, kunnes silmä alkoi pikkuisella luppaamaan ja pian sudenpentu oli unessa uudestaan.
Myöhemmin illalla hoitaja tuli katsomaan nuorta potilasta, katsoi haavat, putsasi ne ja kääri pienen pojan takaisin kääreisiin. Tätä kesti yli viikon kun Cole oli täysin sänkypotilas. Ajan kanssa Cole kuitenkin alkoi liikkumaan Synthin huoneessa pieniä matkoja itsekseen, vaikka tuntuikin pelkävä ystävälliseksi osoittautunutta metsästäjää. Tuo oli kuitenkin viennyt pennun perheensä luonta ja tuonnut kotiinsa omia suunnitelmiaan ajatellen, vaikkei Cole niistä tiennytkään.
Viikkojen vieriessä Cole alkoi parantumaan aina enemmän ja enemmän, jolloin mukaan tulivat myös useat karkaamis yritykset takaisin laumansa luokse.Synth ei kuitenkaan päästänyt pentua karkaamaan vaan esti jokaisen yrityksen mitä lapsi yritti tehdä, joka johti siihen että lopulta Cole lopetti ne alistuneena miehen tahdolle. Tosin ei, Colen onneksi, metsästäjän aikomukset vaikuttaneet pahoilta kun mies oli ostanut lapselle jopa vaatteita. Ne eivät olleet kovinkaan erikoiset. Ruskea kankainen paita, samaa sarjaa olevat housut ja ruskeat kengät.

Oli jälleen aamu ja Cole istui hiljaa sivummalla tuolilla katsellen kuinka vanhempi mies pakkasi tavaroitaan. Cole ei tiennyt minne mies oli lähdössä, mutta ei tohtinut kysyäkkään.
suskari
 

Re: Uusikuu || Janni!

ViestiKirjoittaja Janni » 23 Touko 2016, 21:20

Varusteet oli pakattu ja varmistettu kahteen kertaan. Hopeisia nuolia oli ostettu kylän sepältä kaksikertainen määrä, hän ei aikonut riskeerata mitään astuessaan ulos tämän ihmiskylän porttien suojasta. Kyllä hän uskoi, että heitä odotettaisiin.
"Blake, mennään." Synth totesi, nostaessaan varustelaukkunsa olalleen ja ojensi nuorelle pojalle kätensä. Jos pikkuinen ei siihen tarttunut piti hän huolen, että tuo käveli hänen edellään, ihan siltä varalta jos karkaus juolahtaisi mieleen uudestaan.
Mies johdatti nuoremman majatalosta ulos ja siitä pitkin kylänkatua kohti kylän talleja, jossa hänen hevosensa, Epsilon odotti.
Synth piti pienempää visusti silmällä, samalla kun satuloi hevostaan. Ei hän Blakea vankina pitänyt, mutta ajatteli vain pojan parasta.

Mustan hevosen saatua satula varustelaukkuineen selkäänsä ja suitset päähänsä, pyysi mies poikaa luokseen, jotta hän saattoi nostaa tuon ylös ratsaille. "Mennään kotiin." Synth sanoi rauhoittavat sanat, jotka poika saattaisi ymmärtää väärin, mutta se voisi niissä olla se rauhoittava tekijä.
Janni
 

Re: Uusikuu || Janni!

ViestiKirjoittaja suskari » 23 Touko 2016, 21:37

Cole nosti päätään tuolilla istuessaan kun kuuli, metsästäjän keksimän, nimen ja nousi tuolista katsoen Synthin ojennettua kättä edessään, tarrautuen siihen hieman epäröiden. Sitten vanhempi mies lähti taluttamaan nuorta ihmissuden alkua ulos majatalosta kadulle ja siintä talleille, jossa odotti metsästäjän hevonen. Cole jäi hieman kauemmaksi seisomaan ja seuraamaan kun Synth satuloi ja laittoi ratsullensa suitseja.

Kun hevonen oli valmis pyysi metsästäjä lasta luoksensa ja no Cole tietenkin totteli, säpsähtäen hieman kun Synth nosti pienen pojan ison hevosen selkään. Cole ei ollut koskaan ollut hevosen selässä ja lapsi kokeili kädellään suuren ratsun pehmeää kaulan sivua, silitteli tuota harjasta samalla kun hevonen katseli selässään istuvaa ihmissuden pentua. Miehen sanat kuitenkin keskeyttivät Colen uuden tutustumisen ja lapsen kasvoille levisi ensin yllättynyt ilme, joka muuttui nopeasti iloiseksi hymyksi. Juuri sellaiseksi innokkaaksi kun odotti jotakin jännittävää tapahtuvan ja nyt se oli Colen kohdalla nähdä perheensä uudestaan. Tavata taas Fergus. Metsästäjä nousi Colen perästä satulan selkään ja Cole käänsi päätään metsästäjän suuntaan, ja no lipaisi ystävällisenä eleenä metsästäjää leuan alta kuin kiitoksena. Cole hymyili puoliveriselle ja käänsi sitten katseensa eteen, jolloin hevonen käskettiin liikkeelle. Cole pomppi ratsun selässä katsellen maisemia odottaen jännityksellä kotiinsa pääsyä hymyissä suin.
suskari
 

Re: Uusikuu || Janni!

ViestiKirjoittaja Janni » 23 Touko 2016, 22:08

Synth nousi istumaan pojan taakse ratsunsa selkään ja pian tunsi lipaisun leukansa alla. Se sai miehen katsahtamaan pienempäänsä yllättyneenä, mutta soi tuolle pienen hymyn, mutta pyysi mielessään pojalta anteeksi. Eivät he oleet menossa kotiin, jonne poika luuli heidän menevän.
Hevonen käskettiin rauhalliseen käyntiin, mutta miehen ote ohjaksista puristui ja kyynärpäät painautuivat lähemmäs pojan kylkiä, kun he pääsivat kylän porttien ulkopuolelle. Synth nostatti Epsilonin askeleet raviin ja siitä laukkaan, kun jostain kauempaa kuului pitkä suden ulvonta. Sen kuullessään hyvin koulutettu ruuna ei edes tarvinnut isännän käskyä nostattaa laukkansa neliin.
Sininnen katse lähti vilkuilemaan tietä varjostavaa metsään, yrittäen nähdä vilauksen siitä uhasta mitä oli kimppuunsa odotellut. Jossain kaukana näkyi vilaus tummasta hahmosta ja niin näkyi toinenkin toisella puolella. "Leikitään pientä peliä, jookos Blake? Älä tipu hevosen selästä."

//Jos Fergus ajais Synthin nurkaan, tulisko Cole silleen väliin estään sitä ettei Synthiä taappais koska se on siitä huolehtinu vai olisko se silleen "Jeee tapa se iskä!" :D //
Janni
 

Re: Uusikuu || Janni!

ViestiKirjoittaja suskari » 26 Touko 2016, 17:00

Cole tunsi miehen kyynerpäät vasten kylkiään, mutta ei välittänyt siintä yhtään kun matka kävi ulos kylästä Synthin uskollisen ratsun selässä. Ilman täytti pitkä suden ulvonta ja Cole nosti päätään. Se oli Fergus! Cole kasvoille levisi innostunut hymy ja katsoi metsästäjää kohden innoikkaana, odottaen miehen laskevan hänet alas että pääsisi juoksemaan metsään perheensä luokse. Mutta Cole sai järkytykseen tajuta että hevonen alkoi kylmästi lisäämään vauhtia. Cole tarrasi hevosen harjasta kiinni pysyäkseen ratsun selässä kiinni kovassa vauhdissa, katsoen Synthiä. Lapsen kasvot olivat järkyttyneet hämmentyneet ja pettyneet Synthin lupaukseen viedä Cole kotiin. Nuori ihmissusi ei ymmärtänyt miksi Synth teki tämän hänelle.

Metsän reunassa vilahti tummia hahmoja, jotka seurasivat tiiviisti hevosen kannoilla. Cole tunnistu nuo hahmot missä tahansa! Cole päästi ilmoille ulvonnan, kutsun ja avunhuudon. Tämä mies ei ollut kiltti! Niinkuin oli antanut itsensä ymmärtää tämän kokoajan!
suskari
 

Re: Uusikuu || Janni!

ViestiKirjoittaja Janni » 26 Touko 2016, 17:44

Synth katsahti lasta edessään, tuon ulvoen suden lailla tovereilleen. Hän oli pahoillaan, oikeasti, mutta hyvän tulevaisuuden eteen oli tehtävä uhrauksia. Hän teki tämän pojalle silkasta vilpittömyydestä, hän ei halunnut pojan kasvavan pedoksi, jonka hänen täytyisi aikanaan tappaa. Hirviöitä oli Cryptissä jo tarpeeksi.
Mies huomasi Blaken tarraavan hevosen harjaksesta kiinni pysyäkseen kyydissä, oli siis turvalista uskoa ettei poika uskaltaisi päikseen hypätä hevosen kyydistä. Toinen käsi päästi irti ohjaksista ja kävi vetämään selällä roikkuvan jousen, toinenkin käsi päästi irti ja kaappasi sormiensa väliin hopeisen nuolen. Epsilon jatkoi neiliään metsätietä pitkin ongelmitta, sillä aikaa kun mies viritti jousensa ja tähtäsi ensimmäiseen lähellä näkyvään hahmoon. Mustavalkoturkkinen susi oli ilmaantunut tien vierelle ja rusketurkkinen oli tuon mukana kauempana.
Vastakkaiselta puolelta hieman kauempaa Fergus juoksi tiheikön suojassa Lorelain mukanaan, odottaen sopivaa tilannetta, mies kun oli keskittynyt Aceen ja Rafeen.
Janni
 

Re: Uusikuu || Janni!

ViestiKirjoittaja suskari » 27 Touko 2016, 18:38

Pienen lapsen lilmät laajentuivat kauhusta kun metsästäjä päästi ohjaksista irti ja otti käteensä jousen, sitten nuolen jonka viritti jouseen. Pelkkä jousen ja nuolen näkeminen tuskin olisi nuorempaa pelästyttänyt, mutta kun pentu huomasi ketkä metsämies otti kohteekseen.. jotakin vain syttyi sillä sekunnilla pennun sisällä. Tähän asti mies oli valehdellut hänelle kotiin viemisestä ja nyt yritti vahingoittaa hänen perhettään!? Tappaa jopa. Cole päästi suustaan karjahdusta muistuttavan murina huudon ja yritti tarrautua metsästäjän käsivarteen omilla pienillä käsillään repiäkseen aseen miehen kädestä tai edes häiritäkseen sen verran ettei mies pystyisi vahingoittamaan takana juoksevaa Acea ja Rafea. Cole tuskin kestäisi toistamiseen perheen jäsentensä menetystä Synthin tähden!

Pienen pojan kasvoissa näkyi silkka raivo ja pettymys kun 6-vuotias lapsi tavoitteli pieniin käsiisnä Synthin asetta, ehkä tönäistä mies alas ratsailtaan. Cole osoitti ikäisekseen jo paljon enemmän voimaa kun pieneltä lapselta saattoi odottaa, olihan lapsi ihmissusi ja tunnetusti ihmissudet olivat paljon vahvempia kuin tavalliset kuolevaiset. Cole oli lapsi ja omisti ikäistään lasta huomattavasti enemmän voimaa kun yrittä vääntää metsästäjän kättä, yrittää häiritä miehen keskittymistä vauhdista kun hevonen juoksi eteenpäin. Se oli se virhe, jonka nuori ihmissusi teki. Colen tasapaino ratsailta herpaantui taistelun tiimellyksessä ja pieni poika horjahti alas, ehtien viime tingassa nappaamaan kiinni hevosen satulasta roikkuen siinä.
suskari
 

Re: Uusikuu || Janni!

ViestiKirjoittaja Janni » 27 Touko 2016, 18:55

"B-Blake!" Synth huudahti kun poika uskaltautuikin lähteä häntä häiritsemään. MIes joutui hölläämään jousensa jännityksen, kun poika lähti repimään hänen käsivarttaan puoleensa. Tietenkin pikkuinen pyrkin suojelemaan perhettään, jopa omaa turvallisuuttaan uhaten.
Poika onnistui omalla erikoisella tavallaan herpaannuttamaan Synthin otteen jousestaan. Pikkuinen lipesi satulan selästä, tarraten jalustimen remmistä hätäisesti kiinni. Siinä samassa oli miehen päästettävä irti aseestaan, joka vain jäi räsähtyksen kanssa läljeen. Synth kumartui tarttumaan pojan ranteesta, ryhtyen vetämään tuota takaisin satulaan.

Juuri silloin miehen selän takaa rynnisti isokokoinen harmaa alfa, syöksyen kohti hevosen kylkeä kynnet edellä, saaden mustan ruunan hirnahtamaan pelosta ja horjatamaan sivulle ison voiman painaessa vasten. Synth ei voinut muuta kuin vetää pojan syliinsä ja yrittää suojata tuota heidän molempien tippuessa ratsailta. Metsästäjä älähti kivusta, iskeytyessään kovaa maata vasten, liukuen vauhdin takia pari metriä. Mies oli onnekseen heittäytynyt Epsilonin selästä ennen kuin tuon iso ruho oli kaatunut kyljelleen heidän päälleen. Hevonen oli saanut haavat pedon kynsistä, mutta tuo nyt pyrki takaisin jaloilleen pillastuneena. Hevosen onneksi sudet eivät olleet eläintä saalistamassa, koko joukko saartoi miehen, joka piteli poikaa edenneen halauksessaan, kivuistaan huolimatta.
Fergus lähestyi kaksikkoa paljastellen metsästäjälle hampaitaan ilkeästi, enenkuin karjaisi ja aikoi upottaa hampaansa miehen käsivateen, repiäkseen tuon otteen irti hänen pojastaan!
Janni
 

EdellinenSeuraava

Paluu Metsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron