Ryhmätyötä

Metsää, maita ja mantuja. Lähinnä rosoista havumetsää, sekä kivikkoista maastoa.

Valvoja: Crimson

Re: Ryhmätyötä

ViestiKirjoittaja Janni » 15 Kesä 2016, 12:17

Ferguksen harmiksi Jack sai aseensa takaisin ja kehtasipa kadotakkin yll'ättäen paikalta, sillä välin kun hän pääsi säikähdyksestään eroon. Vihaisena alfa katseli ypärilleen, kuullen kuinka vieran susi ärisi entistä vihaisempana. Katse kääntyi sen puoleen ja näki kuinka Jack lävisti ison pedon aseellaan. Sen enempää jahkailematta harmaaniska lähti latomaan kolmikkoa kohden, käyden käsiksi lähimmän nuorukaisen ratsun takajalkaan. Jack ennätti vain huutaa, kun Kristian prashti hevosen kompuroidessa tämän alla, panikoivan hirnahduksen saattelemana. Nuorukaisen jalka jäi hevosen alle, joka ajoi tämän paniikiin. Hevonenkaan ei päässyt ylös ison suden kiivetessä sen päälle.
Fergus ei kuitenkaan ollut unohtanut Jackia, joten tämä käänsikin irvistelevän naamansa vastustajaansa, valmiina puolustautumaan, jos tuolla oli enää haavoineen sisua käydä päälle. Alfan kuitenkin yllätti nuoli, joka suhahti ilman halki ja upputui niskaan lapaluun alle. Susi ulvahti kivusta ja käänsi katseensa Synthiin, joka oii nuolen ampunut aukion tuolta puolen, suojellakseen oppipoikaansa.
Janni
 

Re: Ryhmätyötä

ViestiKirjoittaja suskari » 15 Kesä 2016, 16:26

Jackin varoitusta ei ehditty ottaa tarpeeksi nopeasti vastaan kun alfa oli saannut jo vahinkoa aikaiseksi, enemmän kuin hieman. Toisen nuoren metsästäjän, Kristianin, hevonen sai tuntea alfan terävät hampaat jalassaan, jolloin hevonen luonnollisesti säikähti ja loukkaantuneena kaatui omistajanasa päälle. Kristian jäi jalastaan kiinni hevosen alle ja Fergus taas kiipesi hevosen päälle estääkseen ratsun nousemisen Kristianin päältä. Olisi vain ollut sekunnista kiinni että Fergus olisi tappanut nuorukaisen, mutta sen sijaan se keskittyi nyt päälle rynnistävään Jackiin ja oli valmis ottamaan vastaan haastajansa äristen. Yllätys oli kuitenkin melkoinen kun nuoli suhahti ilman halki ja iskeytyi alfaa selkään, niskaan suoraan, ja Jack sai tilaisuutensa iskeä kunnolla suoraan alfa sutta päin. Jack asetti aseensa huotaraan täksi pieneksi hetkeksi ja yritti paiskata itsensä kokopainollansa Fergusta päin samalla kun yritti upottaa hampaansa aflan kurkkuun pään alle sivusta. Oli onnistunut tai ei Jack tarrasi Hauliin ja päästä vihdoinkin iskemään kunnolla alfa sutta rintakehään kuolettavasti. Tätä leikkiä oli jo leikitty tarpeeksi! Toivottavasti nuoremmat vain tajuaisivat käyttää tilanteen hyödyksi ja auttaa hevosen alla oleva pois.
suskari
 

Re: Ryhmätyötä

ViestiKirjoittaja Janni » 15 Kesä 2016, 17:26

Kivusta äristen Fergus käänsi huomionsa päälle rynnivään Jackiin, joka pääsi puremaan hampaansa hänen kurkulleen. Ärinä muuttui käheämmäksi ja se oli tarpeeksi saada kauempana Synhin kanssa telmivien susien huomion kääntymään alfaansa. Lorelai oli ensimmäinen, joka ryntäsi Ferguksen apuun. Acen kulkureitin Synth hevosensa kanssa esti.
Lorelai rynnisti kohti Jackin niskaa, eikä kumpikaan nuorukaisista kyennyt naarasta estelemään, kun Merrith yritti auttaa toveriaan pois hevosen alta.

Fergus sillä välin yritti iskeä kyntensä siihen haavoittuneeseen kylkeen, jos saisi tuon keskittymisen herpaantumaan.
Janni
 

Re: Ryhmätyötä

ViestiKirjoittaja suskari » 15 Kesä 2016, 22:30

Jack upotti armottomasti hampaansa Ferguksen kaulaan ja puristi leukansa tiukasti, tukahduttavasti, alfan kaulan ympärille. Ja vielä tehostaakseen vahinkoa peto ryhtyi ravistelemaan päätään että saisi mahdollisesti harmaaniskan kurkun auki. Veri maistui suussa ja se tuntui Jackista hieman hassulta kun ei ollut tottunut taistelemaan näin.. kuin eläin. Mustaturkkisen ei kuitenkaan annettu rauhassa viimeistellä tukehtumassa olevaa alfaa rauhassa vaan Jack tunsi kuinka niskaan upotettiin hampaat ja mies irvisti ärähtäen kivusta, mutta ei päästänyt irti vaan jääräpäisesti piti kiinni vaikka punaturkkisen naaraan hampaat tekivät ikävää jälkeä niskassa. Fergus, Jackin otteessa ei jäännyt yhtään sen enempää sivummalle ihmettelemään vaan upotti pitkät terävät kyntensä Jackin jo aukinaiseen haavaan kyljessä. Jack parahti ulisten tuntiessan kynsien raapiessa haavaa syvemmältä auki joutuen irroittamaan otteensa alfan kaulasta. Lorelai käytti tilanteen hyödyksi ja repi haavoittuneen vihollisen maahan, josta loukkaantunut Jack ei saannut itseään ylös. Naaras irrotti hetkeksi nikasta ja siirsi purentansa Jackin kaulaan. Jack tarrasi käsillään naaraan päästä kiinni ja yritti henki pihisten työntää naarasta pois, raapia tuota kasvoille.
suskari
 

Re: Ryhmätyötä

ViestiKirjoittaja Janni » 16 Kesä 2016, 10:44

Fergus irti hetkeä ennen kuin olisi tukehtunut. Voimattomana alfa kävikin henkeään vetämään maahan luhistuneena, sillä välin kun Lorelai kävi Jackin kippuun nyt rytinällä. Naaras antoi mielipiteensä alfansa vahingoittamisesta kyllä kuulua mustalle pedolle.
Sillävälin pyri Fergus jaloilleen. Verta valui pitkinä norona kaualsta rinnuksille, onneksi valtimo oli vielä ehjä. Niskaankin iskeytynyt nuoli teki suden vasemmasta etujalasta käyttö kelvottoman. Lorelai olisi varmaan viimeistellyt loukkaantuneen Jackiin, jos ei nuorukaiset eivät olisi päässeet takaisin taistelun tasalle. Kristian oli saatu pois hevosen alta ja nyt kaksikko yhdessä tuupin tähtäsivät punaturkkista varsijousillaan. Alfa sen huomasi ja kävi tarttumaan Lorea niskasta viimeisillä voimillaan repien tuon pois tulilinjalta, edes sen verran että Merrithin vasata osui sydämmen sijaan naarasta lantioon. Kivulias ulvahdushan tuolta pääsi.

Näin ei voinut jatkaa, he olisivat täynnä hopeisia nuolia tätä myötä. Yksi nuoli teki jo liikaa sietämätöntä tuskaa. Feergus kävikin ulvomaan Acelle, käskien tuota pakenemaan. Käsky oli myös Lorelaille, joka lantiostaan huolimatta lähti alfaansa puskemaan, tuota tukeakseen pystyssä.
Janni
 

Re: Ryhmätyötä

ViestiKirjoittaja suskari » 16 Kesä 2016, 13:03

Jack köhähti henkeä kauhkoihinsa vetäen kun kaula vapautui punaturkkisen otteesta, kiitos tästä kahdelle Synthin oppilaalle. Jack yritti henkeään haukkoen nousta maasta ylös, mutta voimia ei enää tuntunut olevan kun mies kaatui takaisin katsoen vain sivusta kuinka Fergus kutsui laumaansa poistumaan paikalta. Jack kiristi hampaitaan ja tarttui Hauliin vetäisten sen huotarasta lainaten hieman aaveen voimia että pääsisi edes ylös asti, vaikka kömpelön näköistä se silti oli.
"Fergus! Minne sinä pakenet! En ole kuollut vielä!" Jack ärähti suden perään ja otti linkuttavia askelia pedon perään ja teleporttasi Ferguksen vierelle yrittäen heikon näköisesti päästä pistämään alfaa kylkeen koko Haulin pituudelta, mutta se jäi yritykseksi kun Lorelai oli nopeampi ja työnsi loukkaantuneen miehen nurin. Jack henkäsi kivusta irvistellen maassa ja pystyi vain katsomaan sivusta kun lauma teki lähtöä. Jack kirosi mielessään ja antoi nyt susihahmonsa poistua, muuttuen takaisin humaaniksi jääden siihen vain makaamaan pitäen veristä kylkeään. Ainakaan Haul ei jäännyt ilman ruokintaa tällä kertaa.
suskari
 

Re: Ryhmätyötä

ViestiKirjoittaja Janni » 16 Kesä 2016, 13:33

Synth pisti merkille alfan kutsun ja kyllä Acekin sen kuuli, mutta haltiasusi tiesi pitää huolen, että tällä ratsailla olevalla metsästäjällä oli vielä mahdollisuus heitä seurata. Ace kävikin raivokkaasti ja uhkarohkeasti yrittämään saada hevosen nurin. Synthän ei sitä niin helpolla suonut ja ennätti laukaisemaan nuolen suden hartiaan, kunnes Epsilon kävi vauhkoontumaan pedon käydessä etujalkoihin kiinni. Takajaloilleenhan hevonin siinä meni ja joustansa pidellyt metsästäjä ei saanut otetta enää tässä vaiheessa mistään, vaan tippui nyt selkä edellä ratsunsa selästä, älähdyksen saattelemana.

Ace kiiruhti sitten Ferguksen ja Lorelain luo, jotka olivat saaneet kimpuunsa vielä Jackin, mutta naaras piti tuon matalaksi. Fergus oli kyllä kuullut toisen uhittelevat sanat, hän silti ymmärsi milloin oli aika lopettaa, vaikka täysikuu olikin hänen mielensä vallannut. Hän oli eläin ja eläimetkin tiesivät kuinka selviytyä ja Fergus muutenkin oli niin sinut suden verensä kanssa, että osasi pitää suuren osan järjestään tallella täyden kuun aikaan.
Jack oli yhtä huonossa hapessa mitä alfa itse, joten olkoon tämä tälläkertaa tasapeli. Ivallisesti ulvon Fergus pääsi Lorelain ja Acen kanssa metsikön varjoihin mistä he olivat tulleetkin.

"Sinun kuuluisi tietää milloin lopettaa, katso nyt missä kunnossa olet taas." Haul kuiski toverilleen
Janni
 

Re: Ryhmätyötä

ViestiKirjoittaja suskari » 17 Kesä 2016, 11:59

Jack kuuli sen pilkallisen ulvonnan alfalta, mutta se sai vain loukkaantuneen miehen naurahtamaan ääneen. Vai kuvittelu hukka itsestään isoja kun lauma oli suojana? Jackin ilme kuitenkin vakavoutui kun kuuli äänen vierellään ja katsoi Haulia.
"Äh, naama kiinni." Jack naurahti läppäisten Haulin aavemaisia silmäpareja miekan kahvalla, vaikkeivat ne siintä minnekkään häviäisi. "Pieniä naarmuja vain." Jack lisäsi ja käänsi itsensä kyljelleen, josta mies sitten lähti nousemaan ylös asti seisomaan. Haul sai toimia tukena. Jack katseli tilannetta, joka oli rauhoittunut ja saalistakin oli tullut yhden verran, sen metsämiehet saisivat keskenään jakaa. Ei hän sitä tarvinnut. Mutta missä Synth? Jack haeskeli miestä aukeaman laitamilta ja näki pienen matkan päässä hevosen, Synthin ratsun. Jack otti linkuttavia askelia hevosta kohden ja kun pääsi perille niin siellähän se pääsankari oli. Maassa pehmeällä nurmella. Jack hymähti ja tarjosi kättään Synthille.
"Ei ihan suunnitellusti, mutta jotakin tuli." Jack tokaisi kun auttoi miehen ylös maasta. "Vahingoituitko?" Oli toinen kysymys.
suskari
 

Re: Ryhmätyötä

ViestiKirjoittaja Janni » 17 Kesä 2016, 14:31

Haul vain kadotti silmänsä huitauksen johdosta ja päätti sulkea suunsa, kun nuorukaiset näyttivät pääsevän kunnolla takaisin tilanteen tasalle, rytäkkä näytti olleen varsin työlästä mentaalisesti. Merrith joutui tukemaan Kristiania, joka näytti vahingoittaneen jalkansa, kun oli jäänyt hevosen alle.
Kauempana Epsilon hirnahteli edelleen hermostuneena ja talsi nyt isäntänsä vierestä. Synth haukkoi henkeään, tippuminen kun oli iskenyt keuhkoista ilmat pihalle, mutta tuttuja loukaantumisia tälläiset hommat olivat.
Jack nilkutti aseensa varassa miehen luokse. Niin, ei tämä saalistus ollut mennyt aivan suunnitellusti, mutta mikä saalistus nyt ikinä edes meni?

"Kiitos." Synth kähähti tarttuen tarjottuun käteen päästen ylös. Selkää hieman vihloi, mutta muuten kaikki oli hyvin. "Epsilon taisi ottaa kaiken pahimman puolestani." Mies selitti, astuen nyt rauhoittelemaan ratsuaan, tarttuen tuota ohjaksista ja käyden silittelemään sen otsaa rauhoittelevasti. "Anteeksi vanha kaveri." Mies pahoitteli, katsellen nyt hevosen veristä erureittä. Olihan hevosella jo entuudestaan arpia jo ties mistä, mutta hyvin tuo aina parantui ratsastus kuntoon. "Miten itse pärjäilet?" Mies nyt kysyi vilkaisten Jackin heikon näköistä olemusta.
Janni
 

Re: Ryhmätyötä

ViestiKirjoittaja suskari » 17 Kesä 2016, 18:47

Jack seurasi sivusta kuinka Synth pahoitteli hevoselleen aiheuttamaa vahinkoa, josta kertoi ratsun verinen etureisi. Ratsu kuitenkin näyttiolevan rauhallinen, joten ehkä se oli ennenkin ottanut osumaa, josta kartoivat hevosessa olevat arvet. Sitten Synth kävi kysymään Jackin kuntoa, joka nojasi verisenä haavojensa kanssa asettaan vasten.
"Saatan tarvita kyydin kotiin, muuten kyllä selviän. Voin myös tarjota yö sijaa teille kaikille, jos tarve on." Jack vakuutteli vaikkei se olo mainioin ollutkaan kivuliaiden haavojen kanssa, jotka olivat tahrineet miehen haarniskan punertavaan sävyyn. Jack käänsi katseensa sittemmin maassa pötköttävään elottomaan goljatti ihmissuteen, joka oli oikeastaan melkoisen hyvä saalis. Aateliset haluaisivat varmasti ostaa ison pedon nahkan koristamaan lattiaa, tai seinäänsä seinävaatteena.
"Saanko tuon otuksen pään?" Jack kysyi. "Saatte pitää loput." Mies myöntyi vielä lopuksi. Nahkoja Synth varmasti enemmän arvosti kuin yhtä päätä. Jack halusi pään vain siksi että se olisi varmasti komea takan reunuksella kallona. Hän ei ollut vielä törmännyt näin suureen yksilöön kertaakaan ja no hän sen oli kaatanut loppujen lopuksi, metsästysmuisto. Jack siirsi katseensa puoliveriseen.
"Toivoisin meidän tekevän jatkossakin yhteistyötä." Sitä pitäisi vielä hieman harjoittaa, sillä hän ei voinnut jokaisella kerralla ottaa näin vahinkoa kun muut juoksivat tekemässä omiaan.
suskari
 

Re: Ryhmätyötä

ViestiKirjoittaja Janni » 18 Kesä 2016, 00:02

"Meillä on majapaikka lähikylän majatalossa, mutta voimme kyllä kyydittää sinut kotiin ensin." Synth vastasi Jackin tarjoukseen. "Kiitos kuitenkin tarjouksesta." Mies kuitenkin kiitti. Saaliista kun tulipuhe, kävi Synth vilkaisemaan isoa mustaa kaarvakasaa kauempana, jonka luokse nuorukaiset olivat käyneet. "Pidä toki, talja riittää meille." Mies myöntyi ehdotukseen. Pitihän saalis muutenkin jollain tavalla puolittaa, joko rahalölisesti tai tosiaan itse saalis.
"Pääsetkö satulaan omin voimin?" Synth nyt kysyi. "Uskon, että Epsilon vammoistaan huolimatta kestää ainakin käynnissä kylään asti." Mies kertoi, hän voisi kävellä. Jack ja Kristian näyttivät olevan ainoita jotka kyytiä tarvitsivat.

Merrithin ratsu oli Epsilonin lisäksi ainoa voimissaan oleva ratsu. Kristianin hevonen näytti kärsineen kaatumisesta pahasti, eikä hevonen enää päässyt takaisin ylös. Synth näki parhaimmaksi lopettaa eläimen kärsimys nopeasti, sen sijaan kuin jättää petojen tapettavaksi. "Jos jaksatte vielä hetken, nahastaisin saaliin. Ruumiin raahaamiseen tarvitaan kaksi hevosta, mutta Epsilon ei ole siinä kunnossa." Mies ilmoitti heidän päästessä keskittymään nyt saaliseen, hän puhui enemmän Jackille ja Kristianille.
Janni
 

Re: Ryhmätyötä

ViestiKirjoittaja suskari » 25 Kesä 2016, 19:13

Synth kieltäytyi tarjouksesta tulla uudemman kerran kylään Jackin luokse, sillä metsästäjä kolmikolla oli jo majapaikka läheisessä majatalossa. Sen sijaan puoliverinen metsästäjä tarjosi Jackille kyytiä kotiin lepäämään ja toipumaan haavoistaan. Mies nyökkäsi tähän pienesti, hyväksyvästi.
"Siintä saa loistavan takkakoristeen." Jack virnisti kun puheeksi tuli saaliin puolittaminen niin että jokainen saisi osansa ja Jack tosiaan ajatteli että metsästäjät välittäisivät eniten rahallisesta hyödystä, kuon arvottomasta hyödystä.
"Saatan tarvita ylös pääsemiseen hieman apua, mutta uskon selviäväni muuten matkasta." Kunhan ei vuotaisi kuiviin matkalla, mutta Jack epäili ettei siintä olisi pelkoa jos hän ei kävisi itse riehumaan.
"Ja kaikessa rahassa, selviämme kyllä." Jack vakuutteli kun Synth uteli oliko kaksi sairaspotilasta valmiita odottamaan pedon nylkemisen ajan. Tietenkin, Jack kaivoi mukanaan olevasta pienestä vyölaukusta sideharso rullan, jonka avulla kääri kyljessä olevan haavan väliaikaisesti umpeen ettei vuotaisi pitkin metsiä ja houkuttelisi lusää petoja paikalla. Tiedä vaikka täällä olisi lisää petoja Ferguksen lauman lisäksi.

Jack päästi Synthin ja Merrithin nylky hommiin sillä aikaa kun Jack paikkasi hevosta kevyellä sideharso kerroksella kylkeen. Se ei ollut paras, mutta auttaisi ettei hevonenkaan vuotaisi pitkin teitä. Kun Jack oli saannut hevosen paikattua saapui Synth pedon pään, että turkkiksen kanssa paikalle pussittaen kummatkin ja sitten autettiin Jack tumman hevosen selkään istumaan, sekä Kristian. Matka kotiin saattoi alkaa. Se oli pomppuista ja jokainen tärähdys koski haavoissa, mutta mies ei valittanut.. ainakaan ääneen.
"Synth, voinko liittyä jatkossakin pieneen joukkoosi mukaan?" Jack kysyi yllättäen. Mitä enemmän sitä parempi ja no jos Fergus kasvatti laumaansa olisi Synthin syytä tehdä sama omallensa.
suskari
 

Re: Ryhmätyötä

ViestiKirjoittaja Janni » 25 Kesä 2016, 19:38

Synth ja Merrith ryhtyivät hommiin jahkailematta, kukaan ei halunnut jäädä keskelle pimeää metsää täydenkuun aikana tämän pidemmäksi. Nylkemisen aikana Jack paikkaili itseään, kuin myös Epsilonia, joka kohta joutuisi rehkimään miehen kantamisella.
Pedon pään katkomiseen tarvittiin pieni hakkuu kirves ja hieman raakaa voimaa, mutta kyllä pää saatiin hakattua irti siimiista. Jack voisi siistiä sitä itse haluamansa mukaan. Talja lähti irti kiitos Synthin kokeneiden käsien ja pian yön saalis oli pakattu ja nostettu terveemman hevosen selkään.

Kristian autettiin ensimmäisenä ratsaille kipeän jalkansa kanssa ja sitten oli Jackin vuoro päästä Epsilonin selkään. Synth ja Merrit taluttaisivat hevoset. "Jos todella haluat." Synth vastasi Jackin ylättävään kysymykseen. "Tapamme taistella eroavat toisistaan paljon, mutta yhteistyön hionnalla se varmasti paranee." Mies kuitenkin lisäsi.
"Ja ota tästä jouseni ja viineni, siltä varalta jos jokin meidät vielä yllättää." Synth totesi, samalla vetäen jousensa ja viinensä, ojentan ne Jackille. "Osaat varmaan sotilaana niitä käyttää."
Joukko saattoi lähteä viimeisten varmistelujen jälkeen kotimatkalle, siinä toivossa ettei mikään heitä enää yllättäisi.
Janni
 

Re: Ryhmätyötä

ViestiKirjoittaja suskari » 30 Heinä 2016, 17:11

Jackin kasvoilla kävi pieni virneen poikanen kun Synth sanoi että heidän tapansa taistella, tai no metsästää, erosivat paljon toisistaan ja ehdottikin sen hiomista. "Voimme aloittaa heti kunhan paranen." Jack myöntyi. Hän tarvitsisi tässä eniten harjoitusta koko mies ryhmästä kerta oli jo tottunut toimimaan yksin.. Haulin kanssa.
Jack kohautti kulmiaan kun Synth tyrkytti hänelle joustaan ja nuoliaan jos jostakin pusikosta hyökkäisi uudestaan jokin otus. Ymmärettävää, mutta hän ei ollut tottunut käyttämään jousta ja nuolia aseena. Hyvä jos osui ladon seinään metrin päästä.
"En yleensä käytä jousta, mutta kiitos." Jack ei viitsinyt kieltäytyä Synthin tarjouksesta ja otti aseet itselleen virittäen siihen nuolen valmiiksi. Matka kotiin saattoi alkaa ja se sujui rauhallisesti muuten, mutta Jack ei voinnut hyvin enään loppu matkalla. Kivut ratsailla olivat kovat ja olo oli varsin heikko. Hevosen selässä pysyminen oli jo silkkaa taistelua ja kun mies pääsi Synthin ja tuon oppilaiden saattamana kotiinsa pyysi mies metsästäjiä ottamaan yhteyttä jos jotakin tapahtuisi, tai tarvittaisiin lisä vahvistuksia. Sekä se harjoitus.

// Kiittelen taas pelistä :3 //
suskari
 

Edellinen

Paluu Metsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron