Sinun maailmasi || Wolga K-18

Sisältäen niin syrjäisimmät asunnot, kuin kylän keskustan. Kylän keskipisteenä on suuri, yleensä vilkas aukio, jota kutsutaan kauppatoriksi. Torilla järjestetään niin myyjäisiä kuin kansantapahtumiakin, juhlista, vuodenajasta ja valtakunnantilanteesta riippuen.
Kylä on monitasoinen ja suuri. Katuja risteilee siellä täällä. Suurin osa kauppatorinläheisistä kaduista on täynnä puoteja, kapakoita ja majataloja. Mitä syrjemmäs mennään itse kauppatorilta, sitä enemmän alkaa esiintyä itse kaupungissa asuvien asuntoja. Linnalle päin jos lähtee, tulee vastaan aateliston asuinalueet. Toiseen suuntaan lähdettäessä Länsikujille päin on taas niin porvareiden, kuin talonpoikien asuntoja.
Kaduilta ei ole vaikea löytää myös kodittomia ja orpoja pyörimästä.

Kaupunkia ympäröi muurit. Muurit ovat hieman matalammat ja heikommat, mitä itse linnan muurit, mutta silti kestävät ja hyödylliset. Siellä täällä muurissa on portteja, joita vartioidaan tarkasti. Sisään ei päästetä ketä tahansa, mutta aina kaupunkiin tuntuu livahtavan hämärähiippari jos toinenkin. Muuri on viimeisimmän hyökkäyksen jäljiltä rikki Länsikujien puolella. Muuria on alettu korjaamaan, mutta korjaustyöt vievät aikansa. Rikkonaista muuria kuitenkin vartioidaan tarkasti, mutta jos olet tarpeeksi ovela, saatat päästä livahtamaan rikkinäisestä kohdasta sisään.

Valvoja: Crimson

Re: Sinun maailmasi || Wolga

ViestiKirjoittaja Janni » 17 Kesä 2016, 09:10

Napit eivät auvenneet, ennen kuin Thea antoi mielipiteensä. Vaikkakin sen saattoi jo nähdä päällepäin, kun naisen rentoa asentoa katseli. Fergus katseli vaimoaan kulmiensa alta, kun tuo meni nyt kiusoitellen pohtimaan ettei riisunta saattaisi riittää yksinään. "Ai niinkö, kiduttamaan. En kyllä tiedä onko ajatuksesi varsin viisas, ottaen huomioon kuinka sinä olet minua pääsyt kiduttamaan." Mies huomautti, avaten ensimäisen napin rauhassa. "Minä kun saatan olla varsin kostohimoinen, kuten varmaan olet jo huomannut." Fergus jatkoi, samalla kun seuraava nappi avautui ja sen perään seuraava. Sitä jatkui aina vatsan kohdalle asti.

"En tiedä selviäisitkö kovista otteistani." Susimies virnisti, päästen jo viimeisen napin kohdalle. Napien avaaminen kyllä oli aina ollut paljon helpompaa, kuin niiden kiinni laittaminen. "Joten oletko aivan varma?" Fergus kysyi, samallan kun otti pari askelta vuodetta kohti ja antoipa sitten avatun takin valua lattialle, mutta voi surku, olihan takin alla vielä alupaita omine pikku nappeineen. Mies vilkaisi paitaansa ja siitä Theaa, päättäen lopulta olla malttamaton itsensä ja repiä paitansa auki, nappien käydessä repeytymään irti, lennähdellen ympäri huonetta. Tuntui hyvältä päästä irti niistä ahdistavista vaatteista, toki olihan hänellä vielä housut ja saappaat jäljellä, mutta ne nyt saivat korostaa komeasti alastonta yläruumista.
Janni
 

Re: Sinun maailmasi || Wolga

ViestiKirjoittaja Wolga » 17 Kesä 2016, 10:15

Sanat saivat naisen kehräämään kikatuksen kaltaista naurua, sellaista pehmeämpää ja tummempaa – nautinnollisempaa. Katseli kuinka miehensä napitti paitaa hitaasti, selvästi tietäen kuinka tätä peliä pelattiin, no tietenkin toinen tiesi sillä olihan tuo hänen miehensä eikä hän mitään tietämätöntä pikkupoikaa olisi voinut koskaan rakastaakaan. Ajatus jäi naisen mieleen. Niin, hän totta tosiaan rakasti tuota edessään seisovaa, karskia ja silti niin leikkisää miestä. Se tunne sai hänet aina uudelleen ja uudelleen hämmentymään, eihän hänen ollut tarkoitus koskaan rakastua keneenkään ja jonkin hetken oli kuvitellut että häntä varten ei edes ollut ketään. Sitten oli tullut se susimies, yllättänyt hänet yksinään metsästä ja kietonut ensi hetkestä pauloihinsa – eikä Thea ollut päässyt siitä tunteesta, että toinen vei ja hän vikisi vielä tähänkään päivään mennessä. Se oli kuitenkin ihan hyvä tunne, oli joskus hyvä olla vietävänä eikä hän olisi alistunut kenenkään Fergusta vähäisemmän vietäväksi. Niinpä nainen kohotti haastavasti kulmaansa toisen varoitteluille kostonhimostaan, anna tulla vain – ajatus oli luettavissa hänen ilmeestään.

Miehen lähestyessä vuodetta, nojautui Thea vielä aavistuksen taaksepäin ja mutristi huuliaan. ”Et sinä ole vielä vienyt minua sietokykyni yli”, ilmoitti itsevarmana miehen kiusoitteluun siitä, että hän ei ehkä kestäisi tuota ravisuttavaa kostoa. Tosin, ehkä itsevarmuuteen ei olisi ollut liiaksi syytä, sillä olihan Fergus kuljettanut häntä jo muutaman kertaan kiduttavan ihanasti sietokykynsä äärirajoilla – joten ehkä olisi hullua kannustaa miestä enempään. No, ei villikko hulluudelleen mitään voinut. Katseli kuinka napit sinkoilivat pitkin huonetta, hymisi tyytyväisenä päästessään nyt katselemaan miehensä paljasta ylävartaloa jonka linjoja ja maskuliinisuutta nuo suorat housut tuntuivat vain korostavan. Thea nuolaisi ylähuultaan, ikään kuin toisen näkeminen olisi saanut hänet nälkäiseksi. Ja saihan se, mutta ei vatsassa kurnivalla tavalla, vaan ihan jollain muulla. ”Mmmm… Ihan hyvä yritys, mutta ei, en minä luovu tiedoistani vain jumalaisen vartalosi tähden”, virnisteli ja pudisti päätään uppiniskaisena. Kyllähän hän yritti pelata aikaa, mutta toisaalta, ainahan voisi vähän pitää hauskaa?
Wolga
 

Re: Sinun maailmasi || Wolga

ViestiKirjoittaja Janni » 17 Kesä 2016, 12:52

Päältä revitty paita vedettiin eteen ja pyöriteltiin tiukaksi köydeksi, samalla kun Thea tuntui käyvän hänet haastamaan."Olen ollut hellävarainen, olethan sinä aatelinen." Mies selitteli, vaikka olivathan he nyt varsin rajujakin leikkejä harrastaneet, ettei nainen nyt niin herkkä hipiäinen ollut. Jos hän muisti oikein, oli nainen pyytänyt häntä puremaan omaaloiteisesti.
Tietenkin hänen kiero vaimonsa ei aikonut käydä luovuttamaan tietojaan helposti, kävi vain parantamaan asentoaan mukavammaksi tuo repsottava mekko yllään. Fergus kiristeli paitaa kädessään, suoden naiselle vielä viimeisen katseen kulmiensa alta, kuin soisi tuolle vielä viimeisen mahdollisuuden luovuttaa.

Mutta eihän nyt Ferguskaan halunnut päästä niin helpolla. Mies astelikin nyt vuoteen vierelle ja vei polvensä reunan yli vasten sänkyä. "Pelaat vaarallista peliä kultaseni." Mies kiusoitteli, käyden hajareisiin Then päälle ja päästi nyt toisella kädellä irti kiristelemästään paidasta, tarttuen molemmin käsin naisen ranteista ja nosti ne naisen pään yläpuolelle. "Pitäisikö minun tehdä se, mitä sinä et viimeksi minulle kehdannut tehdä." Fergus pohdiskeli, kumartuen nuuhkimaan neidon hiuksia ja kiusasipa hengityksellään tuon kaulaakin.
Janni
 

Re: Sinun maailmasi || Wolga

ViestiKirjoittaja Wolga » 17 Kesä 2016, 13:27

Ei Thea aikonut luovuttaa, ei etenkään nyt kun tilanne oli saanut niin miellyttävän värisyttävän sävyn. Pudisti vain päätä miehensä katseelle, ja virnisti. Katse seisahtui nyöriksi pyöriteltyyn paitaan, no eipä siitä nappien lentämisen jälkeen juuri mitään muutakaan hyötyä ollut – tosin se, mihin hän ajatteli miehen sitä tarvitsevan vai naisen vatsanpohjassa muljahtamaan miellyttävästi. Vai vaarallista peliä, no, sitä hän kai oli koko elämänsä etsinytkin ja ajatus miehestä vaanimassa häntä, kiduttamassa häntä, ei suinkaan ollut saanut naisen kiihtymystä laantumaan. Eikä sitä kiihdyttävää värinää poistanut se, että Fergus asteli hänen eteensä ja asettui polvilleen hänen ylleen. Kohotti katseensa miehen kasvoihin ja puraisi alahuultaan, räpsäytti ripsiään niin viattomasti kuin suinkin osasi ja hymyili lähes uskottavan ujoa hymyä.

Ynähti, kun mies nappasi kätensä tukemasta takakenoa asentoa ja kohotti ne nyt hänen päänsä yläpuolelle, pakottaen naisen luottamaan keskivartalonsa hallintaan pysyäkseen istuvammassa asennossa. Kokeen vuoksi käsiä nyittiin Ferguksen otteesta, mutta ei erityisen totisesti. ”Mmm.. Mutta eikö ollut paljon kiihottavampaa joutua alistumaan vain minun käskyvaltani alle? Ilman köysiä ja apuvälineitä?”, kiusoitteli heräävästä halusta värähtävällä äänellä, se oli kyllä hyvä muisto – nähdä nyt miehensä himosta sekaisena. Tai jos nyt ei ihan sekaisena, niin lähestulkoon. Iho nousi kananlihalle kauttaaltaan, kun Fergus kumartui häntä lähemmäs ja saattoi miltei tuntea kosketuksen kaulallaan ja hiuksissaan. Ja silti toinen ei koskettanut, hengitti vain lämmintä, kuumentavaa ilmaa herkäksi muuttuvalle iholle ja sai Thean jännittymään odottaessaan kosketusta.
Wolga
 

Re: Sinun maailmasi || Wolga

ViestiKirjoittaja Janni » 17 Kesä 2016, 14:16

Fergus kohotti päätään katsoakseen Theaa kaventuneella katseella, tuon käydessä huomauttamaan kuinka mies oli ollut enemmän naisen vallan alla, kuin köysiin sidottuna. Joka oli totta, mutta... perkele ei hänellä siihen ollut selitystä. "Se jää sitten meidän väliseksi salaisuudeksi. Minustahan katoaa kaikki uskottavuus, jos kaikki saisivat tietää kuinka nautin alistumisesta... toisinaan." Fergus virnisti.
"Mutta kun pistät asian noin, nyt sinunkin täytyy pysyä minun alistamani henkesi uhalla." Mies totesi, muttei nyt tietenkään uhkaillut rakasta vaimoaan. Olivat he kyllä erikoinen aviopari. Juuri sopivan hulluja toisilleen, ehkä siksi heidän kemiat toimivat toistensa kanssa niin saumattomasti. Hän todellakin rakasti tätä naista ja oli onnellinen, että tuo kantoi heidän lastaan ylpeydellä.

Nyöriksi kieputettu paita jätettiin lojumaan vuoteenreunalle, ihan siltä varalta jos Thea päättäisikin käydä hankalaksi, vaikkei mies vielä tienyt kuinka pitkälle tämä leikittely johtaisi. Heillä olisi pitkä päivä vielä edessä, hän halusi kostonsa ennemin tai myöhemmin, mutta kenties hän oli tämän leikin vaimolleen velkaa.
Vaativa ote tiukentui naisen ranteista ja mies painoi tuon nyt kunnolla vuodetta vasten yläruumiinsa voimin, jättäen kuitenkin tilaa hengittää, vaikkakin mies kävi peittämään naisen toisen hengitystien suudelmalla. Se oli varsin kiusaavan hidas. Mies päästi naisen ranteista irti, koukistaen käsivartensä nojaamaan vuodetta vasten. Hän kokeili malttoiko toinen pitää kätensä erossa niin kuin hän.
Janni
 

Re: Sinun maailmasi || Wolga

ViestiKirjoittaja Wolga » 17 Kesä 2016, 14:35

Voiton riemuinen virnistys nousi huulille, eikä Thea tehnyt elettäkään yrittääkseen peittää sitä – saisi miehensä paistatella hänen voittamattomuudessaan. Tosin, se mukava värinä kertoi että hän tuskin saisi seistä voittajan korokkeella kovin pitkään, ainakaan yksin. ”Katsotaan, sillä jos alat hankalaksi niin tiedän aina millä voin pistää sinut ruotuun”, virnuili uhkaillessaan käyttävänsä tätä pientä salaisuutta tulevaisuudessa hyväkseen. Vaikka valhehan se oli, ei Thea voisi koskaan lörpötellä heidän tekemisistään, haluistaan, rakkaudestaan ja sen kaikista muodoista kenellekään. Eikä halunnut. Ne menettäisivät merkityksensä, jos niille annettaisiin muuta painoarvoa kuin mitä ne puhtaimmillaan kantoivat. ”Mmm… Minun ei täydy pysyä missään”, niskoitteli virnuillen, puolitosissaan ja vilkaisi nyt paitaa jonka mies jätti vierelleen sängylle. Ehkä myöhempää käyttöä varten. Harmi, sehän olisi voinut olla ihan hauskaa, ehkä joskus he voisivat…

Ajatus katkesi, kun tunsi tiukentuvan otteen ranteistaan ja joutui taipumaan fyysisen ylivoiman alla, kuin pajunvitsa tuulessa. Toki Thea ei tehnyt juuri vastarintaa, vaan varsin vastaanottavaisena myötäili miehensä liikkeitä. Suudelma oli kiusaavan hidas ja kevyt, ote ranteista irtosi ja sai naisen liikuttelemaan sormiaan hetken vaikka eivät ne tuossa ajassa olleetkaan ehtineet puutua. Nainen teki parhaansa villitäkseen suudelmaa, koetti kutitella kielellään miehen huulten pintaa ja käyttää hampaitaankin. Ehkä Fergus halusi haastetta, eikä hän aikonut kiusattavaksi alistua vain yhdellä käskyllä, ei ollenkaan. Kun suudelma päättyi, liikautti Thea toisen kätensä miehen lämpimään niskaan ja toisen takertumaan takaraivon hiuksiin – kuin olisi vaatinut miestä takaisin puoleensa. ”Mm… Laita minut alistumaan”, kuiskasi pyyntönsä käheästi, haalean ruskeissa silmissä pilkahteli haaste. Oikeastaan se oli vain testi, yritys saada mies toimimaan hänen tahtonsa mukaan jälleen – eihän tämä nyt liian helppoa saanut olla. Nainenkin tiesi että tätä leikkiä ei olisi aikaa kenties viedä loppuun ja ehkä virittäisi itselleen vain pirullisen, hekumallisen ansan josta ei pääsisi pois kuin miehensä avustuksella. Sitten, kun heillä sattuisi taas olemaan aikaa toisilleen.
Wolga
 

Re: Sinun maailmasi || Wolga

ViestiKirjoittaja Janni » 17 Kesä 2016, 15:31

"Sinä todella olet tarpeeksi kiero minun makuuni." Fergus totesi, Thean käydessä huomauttamaan mahdolisesta kiristyksestä mitä saattaisi voida tiedoillaan tehdä, mutta sehän oli osa leikkiä, mutta myös osa naisen luontoa, joka sai miehen varsin innostumaan.

Suudelmasta vetäytyessään, Fergus sai huomata, etti nainen aikonut olla helppo sitten yhtään. Käski jopa häntä alistamaan tuo. Kiero hymy leikitteli huulilla, kun Thea kävi iertämään kätensä hänen niskalleen ja tuntuipa tukistavin ottein käyvän hiuksiin kiinni. "Vai niin, no siinä tapauksessa..." Fergus hymähti käyden kirraamaan naisen otetta vastaan ja vei kätensä nappaamaan sen paidan, joka oli sivummalle laitettu. "Hankalat tytöt täytyy sitoa paikoilleen. Mites sinä sanoitkaan silloin? Katsoa saa muttei koskea?" Fergus vinoili, käyden irttoittamaan Thean käsien otteet irti itsestään ja pakotti ne takaisin naisen päänyläpuolelle, yrittäen nyt sitoa ne paidalla, jos tämä hankala tapaus sen mahdollissuuden soi. äyttipä vielä vuiteen pääty pilareita hyödykseen, jos saisi naisensa sidotuksi ihan ettei pakoon pääsisi.

//Sori ku tuli lyhyt vähän hoppu tässä päällä :D //
Janni
 

Re: Sinun maailmasi || Wolga

ViestiKirjoittaja Wolga » 17 Kesä 2016, 22:08

Thean kulmat kohosivat yllätyksestä. Jotenkin oli kai ajatellut, että sanansa saisivat miehen heittäytymään hulluksi ja malttamattomaksi, syöksymään hänen kimppuunsa ja repimään vaatteet hänen yltään – unohtamaan koko pikku kostoretken hänen aiemmista toimistaan. Ja ehkä eilisestä illasta. Mutta ei, jälleen huomasi arvioineensa tuota punasilmää ihan metsään. Toinen otti hänet, tai missionsa, vastaan hyvinkin tosissaan – tai niin tosissaan, kun heistä kumpikaan tässä tilanteessa saattoi. Voihkaisi, kun mies veti hänen kätensä nyt irti itsestään ja käänsi niitä takaisin hänen päänsä yläpuolelle ja kohti sängynpäätyä. Asiaan kuuluvasti nainen hangoitteli hieman vastaan, mutta kyllähän Fergus pääsi toteuttamaan suunnitelmansa aivan rauhassa.

Pian tunsi kuinka pehmeä kangas kiertyi hänen ranteidensa ympärille, sitoen ne yhteen ja vielä päätyyn – kuin varmistaen että hän ei tosiaan pääsisi pälkähästä kovin vähällä. Thea nykäisi käsiään kokeeksi ja kyllä, siinä ne oli ja pysyi, tunne oli uudenlainen ja avuton. Ehkä aavistuksen epämiellyttävä, mutta sellaisella kiehtovalla tavalla joka työnsi häntä oman mukavuusalueensa ulkopuolelle. Kenenkään muun kanssa ei olisi tähän suostunutkaan kuin Ferguksen, nainen huomasi luottavansa tuohon susimieheen kuin kallioon. Kaiketi olisi jättänyt henkensäkin tuon käsiin. ”Huh, nyt jos jätät minut tähän ja häivyt etsimään korppia käsiisi niin minä annan sinulle sellaista huutia ettet ole koskaan saanut”, nurisi ja iski silmäänsä, yrittäen häivyttää avuttoman olon mielestään.


// Ei mitään, eihän tuo mullakaan nyt millään pituudellaan loista :D //
Wolga
 

Re: Sinun maailmasi || Wolga

ViestiKirjoittaja Janni » 17 Kesä 2016, 23:31

Fergus jäi katselemaan aikaansaannostaan hetkeksi, ei hän ollut sitonut Thean käsiä tukalan kireäksi ja jos toinen todella tahtoisi päästä irti reippaampi kiemurtelu kyllä auttaisi käsiä sujahtamaan solmujen alta vapaaksi. Tosin nainen kävi huomauttamaan hyvän pontin, että susimiehellä olisi mahdollisuus livahtaa nyt ilman esteitä sen korpin perään. "En halua vihojasi niskaani, joten kenties pysyn kurissa tämän kerran." Mies totesi, vaikka hän kyllä tällä hetkellä hoki itselleen ettei tekisi mitään typerää niin kuin isänsä, vaimonsa ja lapsensa tähden. Ja kyllä tämä leikkikin oli jotain mitä hän ei halunnut jättää välistä.

Fergus näytti pohdiskelevan kieroja juoniaan, siinä vaimonsa vartoaloa katsellessaan, joka edelleen oli kääritty tuohon viehkeään mekkoon. Sen etumuksesta olitiin avattu jo muutama nappi ja mies veikin sormensä nyt niille, lähtien availemaan mekon etuosaa samaan tyyliin kuin oman takkinsa oli riisunut.
Ferguksen käsi sujahti mekon etumuksen alle, koskettelemaan sen alla olevaa paljasta vatsaa ja kylkeä, samalla kun mies kävi istumaan naisen toiselle puolelle. "Tiedätkös, tämä ei ehkä ole suloisin hetki tälle, mutta olen miettinyt nimeä..." Susimies totesi, tuntiessaan sen mekon piilottaman pienen kummun kämmenensä alla. "Randal, tai jos äitinsä lainen tyttö, Luna." Mies ehdotti, jatkaen samalla mekon peittämän ihon koskettelua, hyväillen hitaasti, samalla kun seurasi vaimonsa ilmeitä.

//Sanos muuten onko Thealla olkaimilla oleva mekko vai sellanen olkaimeton :D //
Janni
 

Re: Sinun maailmasi || Wolga

ViestiKirjoittaja Wolga » 17 Kesä 2016, 23:54

Thea jähmettyi paikoilleen miehensä katseen alla, ehkä pohti että olisiko hänen pitänyt kiemurrella avuttomana ja yrittää vartaloaan apuaan käyttäen saada toisen mielenrauha järkkymään. Ei hän kuitenkaan kiemurrellut, jäi vain siihen kädet päänsä yli vedettynä makaamaan. Pieni hermostuneisuus tiedottomuudesta sai naisen pyörittelemään ja ojentelemaan nilkkojaan, kipristelemään varpaita ja purkamaan odotuksesta hiljalleen tuskastuvaa oloaan niiden kautta. Räpsäytti ripsiään miehelleen ja raotti huuliaan, ikään kuin äänettömän kutsuun päättää tämä käsittämätön hiljaisuus heidän välillään. Ferguksen katsekin tuntui polttavan. Ja lopulta toinen toimi, ryhtyi availemaan nappeja hitaaseen tahtiin ja selvästi hieman mietteliäänä. Thean tummat kulmat rypistyivät hetkeksi, mutta pian mietteliäs ilme muuttui mielihyväksi. Hellä kosketus ihollaan tuntui silkiltä.

Käden pysähtyessä vatsalle, kohotti nainen kulmaansa hieman. Niin, ei ehkä pitänyt orastavaa raskausvatsaansa mitenkään erityisen eroottisena ja haluttavana ilmestyksenä. Vaikka suloinenhan se kyllä oli, ei kuitenkaan sillä tavalla. Ja ei ilmeisesti Ferguksenkaan mielestä, sillä toinen ryhtyi puhumaan heidän tulevan lapsensa nimestä, siitä mitä oli tuolle jo pohtinut. ”Sinä olet varmaan maailman ainoa mies, joka tappaa tällaisesta tilanteesta kaiken erotiikan yhdellä lauseella”, virnisti silmiään pyöräyttäen, mutta ei ollut pahoillaan – ei ollenkaan. Tunsi olonsa itse asiassa rennommaksi, rauhallisemmaksi – joka toki saattoi tilannetta ajatellen olla joko hyvä, tai huono. Vaistomaisesti liikautti toista kättään, aikomuksenaan laskea se vatsalleen, mutta muisti olevansa edelleen sidottu, huvittunut hymähdys kumpusi ilmoille. ”Minusta ne ovat hyviä nimiä, voimakkaita ja merkittäviä”, vastasi vilpittömän mielipiteensä ja nyökkäsi päätään vakuudeksi. Ne todella olivat hyviä nimiä, eikä Thea voinut olla kuin yllättynyt siitä kuinka paljon hänen miehensä tätä asiaa pohti – hän ei edes ollut ehtinyt miettiä mitään nimiasioita. Ei ollenkaan.

//Hmmm... Ajattelin että siinä voisi olla peräti sellaiset lyhyehköt hihat. Johonkin kyynäreeseen asti. Mää puen hahmot aina johonkin jonka värin vain tiedän :''DD Sitten, kun kysytään yksityiskohtia niin olen ihan hukassa. "emmää vaan tiiä" :''D //
Wolga
 

Re: Sinun maailmasi || Wolga

ViestiKirjoittaja Janni » 18 Kesä 2016, 00:19

"Mutta olen myös maailman ainoa mies, joka saa erotiikan syttymään yhdellä lauseella." Fergus virnisti Thean kommentiin. Niin kuin hän oli olettanut lapsista puhuminen tässä tilanteessa ei ollut se eroottisin aihe, mutta nainen tuntui pitävän siitä kuinka huomaavainen hän oli. Thea kävi myös kehumaan hänen ehdotuksiaan, eiväthän ne lopullisia olleet, mutta nimen miettiminen tuntui tekevän siitä pienestä jyvästä inhimillisemmän olennon.
Hetken aikaa Fergus katseli kättään, joka siveli vaimonsa vatsaa, kuin olisi kerännyt sitä voimaa mikä piti hänet järjissään ja esti tekemään mitään typerää. Punaisen katseen kuitenkin käydessä takaisin naisen kasvoihin, oli sen takana samantien se tulinen intensiivisyys.

Käsi lähtikin kiipeämään vatsalta Thean rintavarustukselle, jota kouraistin varsin vaativasti. "Kerro minulle sen naisen nimi." Äänessä oli aste vaativuutta, mutta selvästi Fergus edelleen leikitteli, yhtälailla mitä leikitteli naisen vartalolla. Pieni nipistyskin saattoi käydä kiusaamassa Theaa kokeilevasti. "Kerro minulle..." Mies nyt kuiski kumartuen vaimonsa korvan vierelle. Vaikka hän vaati, oli se silti pieni leikkisä koetus tahtoiko nainen tätä hieman lisää, sillä sitä tuo saisi jos olisi kertomatta hänelle sitä mitä hän halusi.

//Joo ei siin mitään, sitä vaan mietin kuinka hankalaks Fergus nyt teki tosta tilanteesta ku meni sitomaan kädet, oh well xD //
Janni
 

Re: Sinun maailmasi || Wolga K-15

ViestiKirjoittaja Wolga » 18 Kesä 2016, 08:48

Siinä sidottunakin hän tunsi niin voimakasta rakkautta ja kiintymystä katsellessaan miestään, että se melkein tuntui kipuna rinnassaan. Teki hyvää nähdä ja tuntea käsi vatsallaan ja kuvitella sen alla oleva kohtu, sekä siellä kehittyvä alku. Luna, tai Randal. Thea hymyili hellää hymyä katsellessaan miehensä rauhallisuutta, eikä häntä enää häirinnyt pätkääkään että kätensä olivat sidotut - ikään kuin olisi ollut täysin jokapäiväistä makoilla kädet kahlittuna sänkyyn ja katsella miehensä sivelevän lasta suojelevaa vatsaa.

Punaisen katseen äkillinen tulisuus, läpitunkevuus yllätti Thean täysin. Sai olonsa tuntumaan siltä kuin hänet oltaisiin yllätetty tekemästä pahuutta, katseeseen oli hankala vastata vakaana ja varmana. Kun käsi kouraisi rintaa ei nainen voinut peittää terävää henkäisyään, kosketus sai kiihkeän lämmön tulvahtamaan aina varpaanpäihin asti.
Vai, että tällaista peliä.
"Aiotko sinä kiduttaa minusta sen tiedon ulos?", henkäisi vastaukseksi, tuntien kuinka kehonsa ja ihonsa vastasi miehensä kosketuksiin varsin halukkaasti. Nipistys sai Thean inahtamaan tuosta äkillisestä kirpaisevasta tunteesta.

Uloshengitysilma kosketti korvaa ja sen ympärillä olevaa ihoa höyhenen kevyenä, sai huulet raolleen ja kylmät väreet juoksemaan selkää pitkin. Selkä taipui hetkeksi pienelle kaarelle, mutta laskeutui pian normaaliin asentoon. Käsiä nykäistiin ansassaan. "En", vastasi varmasti, eikä hän nimeä aikonutkaan antaa, oli päättänyt että veisi itse miehensä sen neitosen luo - varmistaakseen, että mitään typerää ei tapahdu.

// Haha, nojoo. Aina hätä keinot keksii :D
Lähden reissuun josta palaan huomenna, vastaustahti hidastuu siis hetkeksi //
Wolga
 

Re: Sinun maailmasi || Wolga K-15

ViestiKirjoittaja Janni » 18 Kesä 2016, 13:05

"Aion hyväillä sen tiedon sinusta ulos, mutta saattaa se käydä tukalaksi." Fergus vastasi Thean kysymykseen. Nainenhan varsin yllättyi hänen katseestaan ja kosketuksestaan, onneksi miellyttävällä tavalla. Mies kohosi korvan viereltä vain piirun verran ylemmäs, nähdäkseen vaimonsa ilmeen. Vastaus oli kieltävä ja varsin varmakin vielä, se sai miehen virnistävään tyytyväisenä. "Vai niin." Fergus myhäisi ja kävi viemässä jalkansa takaisin naisen yli, asettuen polviensa varaan hajareisiin.
Susimies kävi kumartumaan Thean kaulalle, samalla kun rinnalla oleva käsi ei ollut lopettaakseen liikkeitään.

Hengitys kävi vasten kaulaa, ennen kuin sitä lipaistiin kiusaavasti kielenpäällä ja näykkäistiin hellästi. Hän tiesi kuinka Thea oli oppinut pitämään kunnollisestä näykkimisestä ja omistushaluisesta puremisesta puolin kuin toisin, joten mikäs sen kiusaavampaa kuin hellä ja vihjaileva näykkiminen.
Huulet kävivät nyt koskettelemaan kaulaa pitkin alas aina solisluulle. Mekon etumuksen alla oleva käsi ryhtyi vetämään kangasta sivuun toisenkin käden avustamana, paljastaen Thean paljasta yläruumista enemmän. "Kerrotko nyt?" Mies yritti uudelleen, samalla kun huulet ja torahampaat kävivät hivelemään rintakehää varsin vihjailevasti minne ne olivat matkalla. Tosin vaikka vastaus oli mikä tahansa, ei hän malttanut olla käymästä suullaan käsiksi rintaan, jota oli hyväillyt kädellään.

//Selevä pyy :3 //
Janni
 

Re: Sinun maailmasi || Wolga K-18

ViestiKirjoittaja Wolga » 19 Kesä 2016, 20:40

Thean silmät laajenivat hetkeksi, vai että ei kidutusta mutta tukalaa nautintoa? Nainen virnisti ja heilautti lantiotaan kutsuvasti, ehkä hän voisi hieman vauhdittaa, ettei olonsa niiin tukalaksi muuttuisi kuitenkaan. Tai sitten ei. Seurasi katseellaan kuinka mies asettui hänen ylleen, kumartui lähemmäs ja antoi kätensä edelleen omistaa rintansa. Hengitys tuntui kuumentavalta, nostatti ihon odottamaan kosketusta jota ei kuitenkaan hetkeen hänelle suotu. Kielin kevyt kosketus sai naisen säpsähtämään ja puremaan alahuultaan, hellä näykkäys lähetti väreet juoksemaan selkärankaa pitkin alaspäin saaden koko kropan sähköistymään. Thea olisi halunnut huutaa, käskeä ja komentaa miestä koskemaan häntä kunnolla – niin, että ei jäisi mitään epäselvää siitä että mitä tulisi tapahtumaan. Puri kuitenkin hampaansa umpimielisenä yhteen, ei hänen nyt vielä kyllä sopisi alkaa murtumaan. Ei missään nimessä.

Huoneen viileä ilma tuntui mukavalta kuumentuneella iholla, kun mekkoa avattiin sen mitä nyt mahdollista oli. Käheäksi muuttunut naurahdus suotiin vastaukseksi kysymykseen, päätä pudistettiin vaikka naisen olisi tehnyt mieli jo sanoa, että varmasti kertoisi jos toinen vain lopettaisi hänen kiusaamisensa. ”En kerro”, ilmoitti päätöksensä vielä ääneen, vain vaivoin sai peitettyä äänen värähtämisen kun tunsi kielen rintakehällään. Terävä henkäys tyhjensi keuhkot hetkeksi, kun tunsi kehonsa reagoivan miehensä toimiin varsin halukkaalla tavalla. Selkä kaareutui ja silmät painuivat kiinni, kun suu saavutti määränpäänsä. Takaraivoa työnnettiin sänkyä vasten samalla, kun huulet avautuivat helpottamaan raskaammaksi käyvää hengitystä ja käsiä nykäistiin malttamattomana – eihän ne toki solmustaan irti päässeet. Tokko todella edes halusi niitä irti.

Heidän tietämättään Thean kotikartanolta lähti uppiniskainen ilme kasvoillaan matkaan veljeksistä nuorempi, John, kohti majataloa jossa tiesi Thean ja susimiehen majailevan. Nuoren miehen sormet puristivat kirjettä kädessään.


// Tsori, en voinut malttaa olla sekoittamatta vähän suunnitelmia :'D //
Wolga
 

Re: Sinun maailmasi || Wolga K-18

ViestiKirjoittaja Janni » 19 Kesä 2016, 21:38

Fergus saattoi aistia kuinka malttamaton Thea olikaan hänen allaan. Voi sitä kehon kiemurtelua, sehän innostutti aivan häntäkin, mutta sille ei ollut nyt aikaa. Kieli piirteli ympyröitä vasten pehmeää ja täyteläistä rintaa. Sen kaksonenkin sai nyt yhtä mukavaa tuttavuutta susimiehen käden kanssa.
Vieläkään ei hänelle kerrottu mitään, mitäpä tuosta, tämä alkoi jo olla sen verran hauskaa. Hampaat kävivät näykkimään ja kokeilemaan kuinka ihanan tukalaksi hän saisikaan vaimonsa olon tuntumaan. Mies ehkä kävi hieman ronskimmaksi, juuri sellaiseksi kuin hän oli Thean opettanut heidän intiimistä hetkistä pitämään. Se tosin oli vain todellisen härnäämisen alkusoittoa.

Virne huulillaan Fergus kävikin vetäytymään ja nousi nojaamaan kämmeniinsä, katseon nyt naista silmiin. "Kerrotko minulle nyt?" Mies kysyi. "Jos kerot, minä jatkan, jos et, jätän sinut siihen kiemurtelemaan oman onnesi nojaa." Mies kertoi julmat ehtonsa, jääden itsekseen hykerrellen katselemaan naisen ilmeitä.

//Oi oi oi, mitäs tämä on >:D //
Janni
 

EdellinenSeuraava

Paluu Kylä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron