Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

Makuuhuoneita ja vierashuoneita sijaitsee linnan toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Kuninkaallisten huoneet ovat prameampia mitä muut, mutta mikäli olet onnekas ja pääset viettämään yön linnan vierashuoneissa, tulet varmasti näkemään ja kokemaan luksusta.
Makuuhuoneisiin lukeutuu myös ensimmäisen kerroksen, sekä sivurakennusten palvelijoiden huoneet ja tilat, sekä muut mahdolliset oleskelutilat mitä linnasta löytyy.

Valvoja: Crimson

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

ViestiKirjoittaja Sands » 16 Kesä 2016, 03:59

Roswell kurotteli, mutta kenkä toden totta halusi uiskennella kauemmas reunasta – mutta mikäs siinä. Ophelialle se todellakin olisi tainnut olla suurikin ongelma, olihan tyttö pienempi ja omasi siten lyhyemmät käsivarret. Ja no, ei hän oikeastaan halunnut toisen kurottelevan yhtään enempää, tasapaino kun ei näyttänyt tällä neitokaksikolla olevan aivan kohdillaan. Ja hänellä… Noh, eiköhän hän pärjännyt. Pari sormea yritti, niiden venyessä niin pitkiksi, kuin ne vain voivat. Käsi ja selkäkin näytti tekevän saman miehen nojatessa suihkulähteen yllä, hipaisten kenkää. Melkein…

"Älkää huoliko, arvon prinsessa, en usko–" demoni aloitti vastauksensa toisen varoitteluihin, mutta lause loppui kesken yllättävän paineen tuntuessa selässä. Se ei ollut paljoa, mutta se oli juuri ja juuri tarpeeksi työntääkseen Roswellin yli sen rajan, mikä piti tuon pystyssä. Yllättäen tuo oltiinkin tuupattu edemmäs, käsien yrittäessä työntää itseään taaksepäin pitääkseen tasapainonsa, mutta turhaan. Ilma ei paljoa vastusta antanut.

Ja niin neuvonantaja löysi pian itsensä veden alta, joka tuntui suorastaan jäätävältä osuessaan ihoon. Suihkulähteen lempeä liplatus oli muuttunut kovin äänekkääksi kohinaksi korvissa, tuntuen vain voimistuvan näin vedenalaisessa maailmassa. Näkökenttäkin väreili. Hetken Roswell vain pysytteli paikoillaan aivan kuin ei olisi edes ehtinyt kunnolla ymmärtää tapahtunutta, alaruumiinsa kovin säälittävästi roikkuen kaiteen kuivalla puolella.

Kämmenet löysivät lähteen kivisen pohjan, ja niin demoni sai itsensä työnnettyä pinnan läpi henkäyksen kera. Jos vesi oli tuntunut kylmältä, niin viilentynyt ilma se vasta jäätävältä tuntuikin märkää ihoa vasten. Märkä paita oli liimautunut vasten kehoa, aivan kuten hiuksetkin. Se pienikin tuuheus, mitä niiden ilmavuus oli saanut aikaan, oli poissa, tummien suortuvien roikkuessa kasvoilla vettä valuen.

"Uskoisin nyt kykeneväni kokemuksen syvällä rintaäänellä sanomaan, että ilma todellakin on liian kylmä uimiselle," sarvipää avasi suunsa ja ojensi kättään kohti sitä kelluvaa kenkää, joka nyt ainakin oli sopivasti siinä käden ulottuvilla. Vanhus punnersi itsensä ylös, kaatoi ylimääräiset vedet kengästä takaisin altaaseen ja kääntyi kohti papitarta ojentamaan läpimärän kengän.



((Niinhän se tykkää. Garrett on sellainen helppo. Nakataan nämä muut kuninkaalliset jorpakkoon ja annetaan Mardukin ja Garrettin perustaa uusi kuningaskunta keskenään. Ja oikeasti Roswell on kaunein mekossa.))
Avatar
Sands
Kreivi
 
Viestit: 1628
Liittynyt: 27 Elo 2010, 13:40
Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

ViestiKirjoittaja Aksutar » 29 Kesä 2016, 13:33

Toisinaan Lily uskotteli itselleen, ettei ollut paha ihminen. Todellisuus taisikin olla toinen. Vaikka sen tuuppauksen saattoi laskea humalaisen hölmön leikiksi, taisi prinsessa syvällä sisimmissään vain haluta jotain pahaa demonille. Hänelle oli toitotettu sitä, että mokomat olivat pahoja, eikä Lilyllä ollut yhtäkään syytä olla uskomatta näin. No, ehkä Ophelian sana jotain olisi painanut, mutta kun vastassa oli Piispa Hillgoren ja eliitti Frizin ja Artanian sana, ei nuoren papittaren puheet taitaneet painaa vaakakupissa niin kovin paljon. Ei, vaikka tuo Lilyn paras ystävä olikin. Sitten oli tietenkin myös Black, joka käski pysymään kaukana demoneista, mutta samaan aikaan itse leikki noiden kanssa ties mitä.

Joten, kun neuvonantaja sinne veteen molskahti, katosi Lily perään hetken hämmentyneenä. Lähinnä siksi, ettei uskonut työntäneensä nyt noin lujaa - mutta humalaiset nyt tunnetusti eivät osanneet arvioida itseään, rajojaan tai voimiaan. Se hölmistynyt ilme muuttui kuitenkin pian nauruksi, silkaksi vahingoniloksi, kun sarvipäinen loppujen lopuksi veteen päätyi. Sentään tuo ei satuttanut itseään, kai se oli tärkeintä?
Käsi nousi peittämään suuta Lilyn yhä naureskellen ja pärskähdellen, kun Roswell sieltä vedestä ylös itsensä kampesi kera Ophelian kengän.
"No nyt voit kertoa Henryllekin, ettei uiminen suihkulähteessä vielä kannata", Lily tirskahti neuvonantajalle, joka kokemuksen syvästä rintaäänestä huomautteli. Siniverinen oli yhä sitä mieltä, ettei vesi nyt niin kylmää ollut, mutta kroppa taisikin sitten olla erimieltä, naisen ollen normaalia kalpeampia ja huomaamattaan jopa väristen kylmästä.



// Orubee tulee ja huuhtelee kaikki muut pois valtakunnasta, jättää vaan Garrettin ja Mardukin tänne bilettämään. Roswell oikein koreassa mekossa on kaikkein kaunein //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

ViestiKirjoittaja Ivy » 04 Heinä 2016, 18:48

Henkeä tukahduttava hikka pääsi vapaaksi Ophelian yrittäessä sanoa edes "hei!", mutta siitäkään kurkkumaisesta inahduksesta ei kuulunut mitään neuvonantajan molskahtaessa viileään veteen. Jopa prinsessa itse vaikutti yllättyneeltä, papittaren vilkuillen henkilöstä toiseen, paikoillaan kuin patsas, kädet suulla.
Pudotus tuskin olisi satuttanut ketään todella pahasti, mutta siinä missä Lily lähti nauramaan Roswellin selvittäessään itseään taas ajan tasalle, toivoi brunette ettei tuo hirveästi pahastunut spontaanisesta tempusta, varsinkaan kun hän nyt itsekin pidätteli melkein järkyttyneen yllätyksenkin ylitse kumpuavaa, huvittunutta hymyä.
Demoni oli varmasti kaikista yllättynein ja tyytymättömin äkkinäisestä kastumiselta, mutta ei tuo sitä lähtenyt pahemmin ilmaisemaan, totesi vain että vesi oli kylmää!
Ophelia hymyili nyt vapaasti, mutta osittain pahoittelevasti miehen noustessa ylös ja pian tarjotessa takaisin hänelle hänen karannutta, sarvipäisen kanssa yhtä märkää kenkää.

"Kiitosh..!" Papitar naurahti, nousten samalla itse altaan reunalta takaisin kuivalle puolelle seisoskelemaan, pidellen ehkä jopa pilalle kastunutta kenkäänsä jota ei nähnyt hyödylliseksi ainakaan nyt sellaisenaan pukea takaisin.
Siniset silmät siirtyivät yhä naureskelevaan prinsessaan, joka vertasi äkilliseksi pulahdusta hyödylliseksi neuvoksi itse kuninkaalle. Papitar hymyili kohmeisin, kipein poskin, pudistellen samalla päätään.
"Hu-Huulesi alkavat sinertämään Lily." Ophelia lopulta huomautti, ehkä omienkin hampaiden kolistessa kevyesti yhteen. Vasten liimautuva alushame märän takin alla herätteli pikkuhiljaa hänenkin kehoaan ilman todelliseen viileyteen ja hänen omaksi onnekseen, hän ei niin vain vilustunutkaan, mutta kaikesta päätellen vähemmästäkin saisi alkaa joutua niiskuttelemaan ja pysyä sängyssä pienen ikuisuuden, ellei prinsessa sitten halunnut hänen avittavan asiaa.
"Ne-Neuvonantajanasi neu-von, e-että pulikoimme loppuillan ennemmin peitteissä." Sinisilmäinen vielä lisäsi, kykenemättä enää nauramaan ääneen kunnolla kaikesta kohmeesta ja särystä, kasvojen jumittuen lähinnä huvittuneeksi irvistykseksi, itse neuvon hädin tuskin edes tehdessä mitään järkeä! Nokkelalta kuulostaminen ei ollut hänen vahvuuksiaan, varsinkin juuri nyt! Ja sekös levensikin hänen kipeää hymyä.

//Orubee tuo Garretille helmiä ja simpukoita Ü En ole piirtänyt Garrettia vielä mekossa, yritin mutta ei se tehnyt oikeutta sille kauneudelle!//
Avatar
Ivy
kuninkaan neuvonantaja
 
Viestit: 1981
Liittynyt: 02 Joulu 2007, 00:08
Paikkakunta: Crypt

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

ViestiKirjoittaja Sands » 08 Heinä 2016, 22:17

Prinsessaa demonin pieni uintireissu näytti huvittavan, naisen naurun kaikuen ilmassa. Ilmeisesti tuo yritti pitää ääntään hieman hiljaisempana, muttei aivan onnistunut hiljentämään itseään täysin. Kai Roswell sitten oli kovin surkuhupaisa näky siinä litimärkänä neitosten edessä seistessään, papittaren oma ilmekin alkaessa vääntyä siihen huvittuneeseen suuntaan. Mutta eiköhän se ollut sen arvoista. Kenkä oltiin pelastettu, neidoista molemmat olivat kuivalla maalla, ja Ophelia auttoi häntä paimentamaan prinsessaa kohti lämpimiä sisätiloja. Huonomminkin olisi voinut mennä.

"Mh… teen sen, Teidän Korkeutenne. Vaikkakin, en voi sanoa, että Hänen Majesteettinsa olisi koskaan maininnut haluavansa erityisesti uida suihkulähteessä," Roswell nyökkäsi prinsessalle tuon ehdottaessa, että kuninkaan neuvonantaja antaisi palvelemalleen kuninkaalle neuvoja suihkulähteessä uimisesta. Sitähän ei tarvinnut kahdesti sanoa. Ja koska sarvipää oli niin hyväsydäminen, ei hän käynyt ravistamaan päätään koiran tavoin kuivatakseen märkiä hiuksiaan. Vaikka kaikki heistä olivat jo märkiä, pisarat olisivat kovin inhottavan kylmiä iholla…

Tyttöparat alkoivat kovastikin näyttää jo kylmettyneiltä, hytisten paikoillaan – ja toden totta prinsessan huulet taisivatkin alkaa saamaan omaa sinertävää väriään. Roswell käveli rauhallisin askelin viikatun takkinsa luokse, omien märkien vaatteidensa valuessa vettä perässä. Takki oli onneksi säästynyt suurimmilta roiskeilta, eikä ollut läpimärkä… Ja ehkäpä osa sen lämpöä oli vielä tallella takin sisällä niissä osissa, jotka eivät olleet suorassa kosketuksessa viileään ulkoilmaan.

"Ja minusta arvon papittaren neuvot ovat viisaita," demoni oli Ophelian kanssa samaa mieltä peitoista. Sisätiloissa, mieluusti. Vaikkapa sängyssä. Tuo kävi avaamaan takkiaan ja käveli prinsessan luokse, jonka harteille kyseinen vaatekappale sitten laskettiin. Ehkäpä Lily oli tarpeeksi humalassa hyväksymään sen.



((Toivottavasti simpukat ovat kypsiä. Ajattele maailman kauneinta asiaa ja piirrä se. Se on Garrett.))
Avatar
Sands
Kreivi
 
Viestit: 1628
Liittynyt: 27 Elo 2010, 13:40
Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

ViestiKirjoittaja Aksutar » 19 Syys 2016, 14:47

Siniverinen kävi naureskelemaan itsekseen Roswellin mainitessa, ettei Henry varsinaisesti koskaan ollut kertonut halustaan uida suihkulähteessä. No, tuskin Henry nyt enää, mutta kyllä Lily muisti millaista meno oli ollut lapsina.
"Niinkö?", oli vilpittömän yllättynyt vastaus Ophelialle, tuon huomautellessa sinertämään käyvistä huulista. Ei Lilyllä ollut kyllä kylmä, tai ei hän tuntenut sitä niin paljon, että olisi uskonut palelevansa! Ehkä olikin siis hyvä, ettei siniverinen ollut yksin pihalla hyppelemässä, typeryyttään saattaisi oikeasti vilustuttaa itsensä pahemmankin kerran.

"No, kai te olette sitten oikeassa", Lily nurisi Ophelian neuvoessa sisätiloihin siirtyessä ja Roswellin myötäillen tuota ehdotusta, "Onhan teillä hienot tittelitkin neuvomista varten", Siniverinen lisäsi hymähdellen, vilkaisten vain sivusilmällä kuinka Roswell sen takkinsa hänen harteilleen kävi asettamaan. Olihan se kaunis ele, eikä hänellä ollut moiseen mitään vastaansanomista nyt. Kyllähän se takki tuntui lämmittävän hieman, vaikka ei Lily vieläkään tuntenut varsinaisesti palelevansa.
Kädet nousivat pitämään kiinni takin reunoista, siniverisen lähtiessä kävelemään sen suuremmitta mukinoitta kohden linnaa. Se kävely oli oletetusti haparoivaa ja keinuvaa, mutta sentään tulitukkainen näytti vielä pysyvän omilla tolpillaan.


// Simpukat on eläviä ja limaisia. Ivy piirrä Garrett mekossa mä vaadin //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

ViestiKirjoittaja Ivy » 05 Loka 2016, 00:26

Hänen, tai heidänpä molempien onnekseen! Prinsessa uskoi kahta neuvonantajaa kylmyydestä, jonka papitar itse myös alkoi tuntemaan hetki hetkeltä. Takkatulin lämmitetty kivilinna, ainakin kuninkaallisessa makuukamareiden luota alkoi houkuttelemaan yhä enempi. Ottaen takin kiltisti lämmikkeiksi, lähti itse prinsessa kääntymään kohden linnan ovea josta he olivat aivan varmasti vasta hetki sitten ilakoineet ulos, huuto nauraen ja hypähdelleet. Hymy joka ei yhäkään ollut lähteäkseen jäisi Ophelian kasvoille vielä pitkäksi toviksi, seuraten ripeästi perässä, tasapainosta huolehtien ja luottaen, mikäli joku heistä horjahtaisi, olisi Roswell ihan varmana jälleen apua tarjoamassa.
Kaksi humalaista neitoa auttamassa toinen toistaan ylös, kaatuillen vain toinen toisensa perään prosessissa oli kyllä huvittava mielikuva ja vaarallinen jo kipeäksi hymyltyille poskipäille.

Kiirien lopulta parhaan ystävänsä vierelle, he pääsivät puutarhan viileästä ilmasta takaisin sisätiloihin ja se energinen kirpeys mikä oli pihailmaa vallinnut vaihtui pysähtyneeseen, melkein uneliaiseen tunnelmaan, jota brunette kuunteli haltioituneena, yhä humalaisessa tilassaan. Niinpä pieniä, selittämättömiä ja vaimeita kikahteluja saattoi yhä kummuta nuoresta naisesta, katsoen välillä vanhempaansa tarkastaakseen mikäli tartuttaisi tämän, mutta pudisteli samantien myös päätään kun ei osannut sanoa mikä juuri tällä hetkellä niin huvitti. Tuskin kaksikko edes tarvitsi syytä moiseen kaiken sen mukavuuden ja silkan puhtaan hyväntuulisuuden lisäksi... Hän haluaisi iltarukoilla.
Kiittää kaikesta tapahtuneesta, prinsessan edes tämäniltaisesta lyhyestä ilosta, Roswellin kärsivällisyydestä, Constantinen lempeydestä, kaikkien terveydestä. Hän keksisi varmasti miljoona asiaa mistä kiittää ja mihin pyytää siunausta siltä ylimmältä taholta, mutta sai nähdä päättyisikö tekemään tällä kertaa niin vain unissaan.

Linnan lämpö alkoi tuntumaan mitä peremmälle he kävelivät, kevyesti huojuen eteenpäin kuin aaveet joiden sormenpäät alkoivat kuumottamaan. Ophelia, märkää kenkäänsä pidellen, tajusi vasta lopussa ottaa toisenkin pois kävelyn helpottamiseksi, vaikka eihän sitä tässä tilassa melkein huomannutkaan. Kiitos kenraalin lahjoittaman pullon.
"Minä tulen muistamaan tämän..--" Papitar aloitti, mutta epäröitsi hetken sanoissaan prinsessan huoneen ovella.
"--Jonain..! Mitä en ikinä unohda." Brunette jatkoi ja astui sisään lapsenomaisella tyytyväisyydellä lauseenrakenteensa.
Lilyn huone oli lämpimin, siltä se ainakin juuri nyt tuntui kynttilöidenkin alkaessa hiipumaan uneen. Olihan se käynyt tytön mielessä, että kappelille olisi mennyt nukkumaan, kappelille joka olisi ollut kylmä, mutta hänen vaatteensa olivat täällä ja märät olisi mukava vaihtaa, ennen kuin kaatuisi kenenkään patjalle.


//Orubee ei kypsennä mitään, mutta Garret voi ryhtyy DIY helmisimpukka koru prinsessaksi. Ivy piirtää Garretin heti mekossa kun kokee valaistuksen miten vangita sellainen täydellisyys paperille!//
Avatar
Ivy
kuninkaan neuvonantaja
 
Viestit: 1981
Liittynyt: 02 Joulu 2007, 00:08
Paikkakunta: Crypt

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

ViestiKirjoittaja Sands » 05 Loka 2016, 03:18

Roswell hymähti ja nyökkäsi. Niin, hän oli neuvonantaja – kuninkaan neuvonantaja, vieläpä. Sitä korkeampaa asemaa ei moni taitaisi saadakaan. Ja kun työnkuvaan näin kuului kuningashuoneen neuvominen, ei hän todellakaan ollut mikään kokematon mies moisessa. Se oli järkevä teko, hänen sanojensa kuunteleminen – etenkin, kun nämä kaksi muuta neitosta olivat nauttineet vähän enemmän alkoholipitoisia juomia, ja hän oli nyt se ainoa, joka kykeni kunnolla ajattelemaan seurauksia.

Ei se kyllä ollut vain huono asia. Ehkäpä selväpäisenä prinsessa olisi jo häätänyt demonin tiehensä, eikä sitä takkiakaan oltaisi varmasti hyväksytty, mutta siinäpä se nyt Lilyn harteilla pysyi ilman sen suurempia mukinoita. Mukinat tulivat kyllä huvin loppumisesta, mutta suostuipahan prinsessa lähtemään vihdoin sisätiloihin ehdotuksesta – ja papittarenkin apua sai siinä kiitellä, ehkäpä hän ei olisi yksin tähän pystynyt.

Lilyn ja Ophelian meno oli kovin hataraa, joten Roswell lähti saattamaan kaksikkoa – ja totta kai hänen piti varmistaa, että kaksikko päätyi oikeaan osoitteeseen, eikä lähtenyt taas jonnekin muualle seikkailemaan näin märissä vaatteissa. Olihan se varmasti aikamoinen näky, kaksi läpimärkää neitoa kävellen horjuen linnan käytävillä aivan yhtä märkä demoni takanaan, vesipisaroiden tippuessa lattialle ja kasvaen pieniksi lammikoiksi. Vaatteet ja hiukset olivat liimautuneet ihoon kiinni, tuntuen kovin kylmiltä. Prinsessakin olisi varmasti tuntenut olonsa samanlaiseksi, jos ei olisi juonut niin paljon jotain… Lämmittävää. Toivottavasti toinen ei vilustuisi – omastakaan kunnostaan sarvipää ei voinut olla aivan varma.

Ja totta kai Roswell tervehti jokaista vastaantulijaa, kuin mikään ei olisi normaalista poikkeavaa.

Demoni saattoi kaksikon prinsessan makuuhuoneen ovelle, muttei edes yrittänyt – saati sitten kuvitellut – astuvansa itse sisään. Pehmeä naurahdus karkasi kyllä tuon suusta papittaren ilmoittaessa, ettei aikonut unohtaa tätä ikinä. Niin, ehkei toinen kykenisi unohtamaan, vaikka haluaisi.
"Jos lupaatte käydä asettumaan nyt yöpuulle, voin jättää teidät molemmat nyt rauhaan – ellette sitten tarvitse vielä seuraani johonkin muuhun. Meidän kaikkien olisi hyvä vaihtaa vaatteet joihinkin kuivempiin ja lämpimimpiin."



((Garrett ei suostu koskemaan elävään simpukkaan, lautasella niiden täytyy olla valmiiksi syötävinä, niin! Mutta ehkäpä hän voi tehdä niistä helmistä korun aivan itse. Käskemällä palvelijaa tekemään sellaisen hänelle. Tunkeudu Garrettin kylpyhuoneeseen, kun tuo on pesulla, siitä saa hienoa inspiraatiota täydellisyyteen.))
Avatar
Sands
Kreivi
 
Viestit: 1628
Liittynyt: 27 Elo 2010, 13:40
Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

ViestiKirjoittaja Aksutar » 09 Loka 2016, 17:29

Matka jatkui aina puutarhasta käytäville ja siellä kohden siniverisen makuuhuonetta, ainakin näin alkajaisiksi. Ei Lily edes ymmärtänyt että jalat veivät sinne automaattisesti, tai sitten hän vain seurasi muita. Maailma alkoi tuntui jo täysin absurdilta ja olotila oudolta, väsyneeltä, vaikkei Lily tiedostanut olevansa väsynyt päivän päätteeksi. Väsymyksin tuntui oudolta tässä tilassa. Aivan varmasti aamulla hän tulisi katumaan kaikkia niitä lasillisia, mitä illan aikana tuli otettua, mutta oli tämäkin omanlainen kokemuksensa, näin ensikerraksi väkevien parissa...

Matkan aikana Lily ei sanonut mitään, koittaen vain keskittyä siihen haparoivaan kävelyynsä. Vähän väliä hän kuitenkin pärskähti kikattelemaan, siinä missä jokin vaikutti myös naurattavan papitarta. Mikä ikinä se olikaan, kummallakaan tytöistä ei ollut siihen vastausta. Myös se kylmä alkoi itsestään ilmoitella näin sisällä hassusti. Nyt hän halusi vain päästä kuivattelemaan ja lämpimään, mahdollisimman nopeasti vieläpä. Märkä mekko yllä ei tuntunut kauhean mukavalta ja kaikenlisäksi sen kanssa oli vaikea kävellä.
Viimein he kuitenkin saapuivat perille, Ophelian ilmoittaessa ettei tulisi tätä "jotain" unohtamaan ikinä. Eihän sille voinut kuin naurahdella, tämä tuskin keneltäkään läsnäolijalta ihan heti unohtuisi. Sanojensa myötä Ophelia peremmälle huoneeseen asteli, Roswellin vielä varmistellessa, että kaksikko oli yöpuulle asettumassa ja ei enää sarvipäistä mihinkään tarvinnut.
"Etkö tulekaan meitä peittelemään ja antamaan hyvänyönsuukkoja?", Hymisevä siniverinen kävi mutristamaan huuliaan muka nyt niin loukkaantuneena, vaikkei se surkea ilme kasvoilla kauaa pysynytkään.
"Minä kun elin siinä toivossa, että lukisit meille myös iltasadun", Ovenkarmiin nojautuva punapää jatkoi, "Mutta ei kai sitten. Kerron kyllä Henrylle, ettet ole kummoinen satusetä".

Hieman Lily nojautui irti siitä ovenkarmista, että pystyi sen Roswellin takin nostamaan harteiltaan ja ojentamaan neuvonantajalle.
"Sinun kannattaa kuitenkin ottaa tämä mukaasi - Hans nylkisi sinut elävältä jos vaatekappaleitasi löytäisi minun makuukammaristani".



// Orubee heittää sen elävän simpukan päin Garrettin näköä. Kera kuorineen. Sit kyl tulee Marduk ja vetää Orubeeta turvaan, kukaan ei hänen kreiviään kiusaa. Paitsi hän. Seuraavan kerran kun Garrett menee kylpyyn niin Ivy on siellä nurkassa kera luonnoslehtiön, "Älä välitä minusta" //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

ViestiKirjoittaja Ivy » 02 Heinä 2017, 19:33

//TWELVE ETERNITIES LATER *Spongebob music*//

Juopunut papitar tepasteli lämpimän takan eteen, hymisten virsiä siinä missä prinsessa jäi vaihtamaan sanoja demonin kanssa. Kengät, märkä että kuivakin asetettiin takan kivelle kuivumaan yön ylitse, ettei hänen tarvinnut paljasjalkaisena sitten aamulla poistua.
"Hans- Hans joutuisi ensin käymään lävitseni, ennen kuin- khetään nylkishi" Ophelia kävi sanomaan kovinkin urhokkaana, tunkien nokkansa hetkellisesti kaksikon keskusteluun, ennen kuin nousi keräämään vaatteensa ja katosi Lilyn vaatesermin taakse paremmin kuivattelemaan.

Märät koltut heitettiin toinen toisensa perään sermin reunalle. Märät sukat tuntuivat kaikista ikävimmiltä riisua ja vasta nyt papitar huomasi kadottaneen yhden sukkanauhoistaankin kaikessa tohinassa. Harmi... Mutta juuri nyt hän ei osannut edes alkaa surkuttelemaan moista.
Lyhyt, brunette pöhkö sotkutettiin pyyhkeeseen ja ylle puettiin kuiva, vaalean pellava alusmekko. Tosin jokseenkin vaivalloisesti, pään uloskäynti oli yllättävän vaikea löytää? Ja siitähän oli tietenkin myös riemua ratkennut, Ophelian -näin päissään-tuntien itsensä pukema taidottomaksi lapseksi. Mutta siitäkin haasteesta onnistuttuaan, lähti hänen olonsa heti paranemaan.

Hiusharjaa heti kuitenkaan hän ei sermin takaa löytänyt, vaan lähti sormillaan selvittämään minkä kykenisi, kurkistaen sitten muualle huoneeseen katsomaan, oliko Roswell jo poistunut vai päättänytkin jäädä heille iltasatuja kertomaan, kuten prinsessa oli "toivonut".


//Tässä melkein vuoden aikana on keryyntynyt paljon tätä sanottua inspiraatiota, Garrettin pitäessä hyvin huolta hygieeniastaan, näiden kaiken kauneuden yllpitämiseksi... Olen huolissani... Olen ripotellut ihorasvaa ympäri hänen kartanoaan.//
Avatar
Ivy
kuninkaan neuvonantaja
 
Viestit: 1981
Liittynyt: 02 Joulu 2007, 00:08
Paikkakunta: Crypt

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

ViestiKirjoittaja Sands » 06 Heinä 2017, 00:47

Roswellin katse seurasi hetkisen papitarta tuon astellessa peremmälle huoneeseen, asetellen märkiä kenkiä takkatulen eteen lämpiämään. Silmät palasivat pian takaisin prinsessan puoleen, hiljaisen hymähdyksen karatessa tuon huulilta. Lily oli muka niin kovin loukkaantunut, kun neuvonantaja ei ollut tarjoutunut antamaan hyvänyönsuukkoja tai kertomaan iltasatua. Olikohan se alkoholi, joka oli saanut toiseen vähän rohkeutta? Moista demoni ei ollut osannut odottaakaan, edes vitsinä. Mitäköhän Lily oli moisesta mieltä aamulla? Muistaisikohan tuo edes? Totta kai Roswellia kiinnosti nähdä se… Ja ehkäpä sitä pientä ilkimystä sisällä huvitti kiusoittelu, jos prinsessa vaikka katui tekojaan…

"Ehkä jokin toinen päivä," sarvipää kuitenkin hymähti vain vastaukseksi, vaikka Lily jo uhkaili kertovansa kuninkaalle tuon neuvonantajan huonot tarinankerrontataidot. Kauheasti tuota ei näyttänyt moiset uhoamiset pelottavan. Lily kävi kuitenkin irrottautumaan ovenkarmista sen verran, että sai otettua takin harteiltaan ja ojentaa sen omistajalleen. Roswell vilkaisin alas ja ojensi omankin kätensä, ottaen takin hellästi vastaan. Vesipisaroita tipahteli lattialle tuon hihasta. Ainoa kuiva vaatekappale tässä tilanteessa taisikin olla se takki, joka oli kylvyltä säästynyt.

Jos totta puhuttiin, demoni kyllä kykeni kuvittelemaan velhon häntä nylkemään, syystä tai toisesta. Papitar ei kuitenkaan olisi omien sanojensa mukaan antanut jotain sellaista tapahtua. Roswell vain naurahti.
"Enköhän selviä velhosta itsekin, hyvät neidit. Takin sijaan hän taitaisi suuttua enemmän niistä suukoista," demoni jatkoi hymisten. Tilanne oli oudolla tavalla kovin… Mukava. Rento. Tämä taisikin olla ensimmäinen kerta, kun hän pääsi tällä tavalla prinsessan kanssa puhumaan. Pitäisiköhän hänen hankkiutua toisen seuraan useamminkin, kun tuo oli saanut jotain juodakseen…?

"Kenties minun on sitten aika lähteä," katse vilkaisi sisälle huoneeseen, jossa Ophelia oli jo kadonnut sermin taakse riisuutumaan. Siinä tilanteessa olikin jo parempi lähteä.
"Teidänkin olisi hyvä vaihtaa vaatteenne johonkin kuivempaan, Teidän Korkeutenne. Toivon, että saatte nukuttua hyvin."

Kumarruksen kera sarvipää kävi kääntymään ympäri ja kävelemään pois, kohti omaa huonettaan. Hänkin tarvitsisi jotain lämmintä ylleen…



((No katos perkele. Toivottavasti olet saanut Garrettin parhaan puolen. Paras puoli on kaikki puolet. Roswell taitaa ainakin nyt hetkeksi häippäistä, ellei kaikki neidot halua nyt samaan sänkyyn tuon kanssa.))
Avatar
Sands
Kreivi
 
Viestit: 1628
Liittynyt: 27 Elo 2010, 13:40
Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

ViestiKirjoittaja Aksutar » 08 Syys 2017, 12:34

Siniverinen pärskähti pienesti papittaren uhoamiselle, mutta toisaalta hän kyllä kykeni näkemään sen sielunsa silmin — pieni Ophelia uhmaamassa Hansia ja huitomassa tuota luudalla kauemmas. Tosin Ophelia taisikin Lilyn lisäksi olla ainoa, joka kykeni velhon pysäyttämään ilman väkivaltaa, vaikka Roswell uhosikin selviävänsä velhosta itsekin. Ehkä niin, eihän Lily tiennyt millainen suhde demonilla ja velholla oli, eikä hän varsinaisesti tiennyt halusiko edes tietää. Black ei siitä puhunut hänelle ja Roswellilta Lily ei aikonut kysellä.
"Siin—siinä olet oikeassa", juopunut, jo selvästi väsyneempi ääni hymisi demonille tuon mainitessa suukkojen suututtavan velhon ennemmin mitä vaatekappaleet.

"Jos sinusta siltä tuntuu", muka murheellisena siniverinen mutristi huuliaan kun Roswell ilmoitti lähtöä tekevänsä. Pienesti humaltunut nainen vilkutti sarvipäisen perään kun tuo hyvät yöt oli toivottanut ja lähti omille teilleen.
Ovi suljettiin ja Lily käännähti huoneen puolelle, lähtien heti niitä märkiä vaatteita yltään riisumaan ja heittelemään lattialle miten sattuu, suunnaten samalla haparoivin askelin vaatekaapin puoleen. Kaapista valittiin yksi valkeista yömekoista, jota ei kuitenkaan vielä vedetty ylle, siniverisen lähtien ensitöikseen kuivaamaan itseään kaapista nappaamaan pyyhkeeseen.
"Uskotko sinä niihin juoruihin?", Huvittuneena hymisten Lily kysyi yllättäen Ophelialta, "Niihin. Niihin että. Että Roswell olisi lumonnut Henryn ja kuiskuttelisi juoniaan hänen korvaan?".


// Paras puoli on takapuoli. HÖHÖ. Kiitos, kiitos, olen täällä koko loppuelämäni. Roswell höh >: tulee aamulla sitten takaisin lämpimän teen kanssa koputtelemaan, tietää että tytöt on flunssaisia //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

ViestiKirjoittaja Ivy » 08 Syys 2017, 20:36

Kaksikko tekikin jo hyvästejä, Lilyn kuulostaen melkein lirkuttelevalta leppoisassa humalatilassaan, onnistumatta kuitenkaan suostuttelemaan demonia iltasatuun.
"Hei hei Roswell, hei hei! ..Hei..!" Papitar kävi heiluttelemaan tarmokkaasti sermin takaa, astumatta kuitenkaan ulos ennen kuin ovi heidän välissään oli sulkeutunut kiinni loppuun asti, antaen nyt huoneelle kunnollisen mahdollisuuden päästä jälleen lämpeämään.
Prinsessakin pääsi viimein riisumaan märkiä vaatteitaan, heitellen niitä lattialla hujan hajan ja vaikka se olisikin ollut täysin hyväksyttävää jättää ne siihen palvelijoiden kerättäväksi sitten aamulla, tallusti papitar keräämään niitä yksi kerrallaan samalla kun suuntasi takkatulelle lämmittelemään varpaitaan.

Märät vaatteet tietenkin kastoivat Ophelian lainaamaa yömekkoa, mutta se ei tahtia haitannut tai hänen väsyneen humaltunutta mieltä viisaammaksi terävöittänyt ja vaikka tarkoituksena oli ehkä jollain tapaa tehdä palvelijoiden työ helpommaksi, märkä, käsiin kerätty mytty annettiinkin tippua takaisin lattialle takanläheisyyteen märällä lässähtävän äänen kera, papittaren sitten sivuuttaen avuliaan eleensä vain keskittyäkseen heiluttelemaan varpaitaan lämpimän tulen edessä.

Ei sitä ollut edes huomannut, kuinka kylmiksi hänen jalkansa olivat kerenneet viilentymään ennen kuin tulen suoma lämmin siunaus siveli niitä, jo lattian hänen jalkojensa alla tuntuessa lähtien sulattavan kohmeisuutta tiehensä.
Nämä olivat niitä elämän pieniä iloja, Herran siunaamia hetkiä.

"Hmm'm?" Ophelia hymähti leveän tyytyväisen hymyn kanssa, "Juoruihin?" brunette jatkoi nostaen katseensa yömekon alta pilkistävistä jalkateristään parhaaseen ystäväänsä, joka kävi parhaansa mukaan selittämään mitä tarkoitti.
Yönsiniset silmät räpäytettiin pari kertaa ja siristettiin kohden prinsessaa, aivan kuin sillä tavalla olisi voinut kuulla paremmin mitä oltiin jo sanottu.
"E-En, en usko." Papitar vastasi, muuttuen samassa kuitenkin astetta huolestuneemman näköiseksi, kiusoitteliko Lily häntä? Tietenkin moisia juoruja oli liikkeellä, pakostakin. Olihan demoni hovissa todella poikkeuksellista ja ei varmasti saanut Henryä näyttämään kovinkaan viisaalta, mutta...
"Mi-miksi? Oletko huomannut hänessä jotakin poikkeuksellista? Henryssä siis...?" Ophelia päästi valkean yömekkonsa helmasta irti ja käveli kuivattelevan ystävättärensä luokse.
"En uskoisi sitä Roswellista, mutta jos olet huomannut jotain Henryssä niin. Niin..!" Brunette siristi silmiään vakavoituen, "Otan siitä perin pohjin selvää!" Nuorempi julisti itsevarmana, kädet nyrkkiin puristettuina ihan vain painottaakseen kuinka tosissaan oli.
Avatar
Ivy
kuninkaan neuvonantaja
 
Viestit: 1981
Liittynyt: 02 Joulu 2007, 00:08
Paikkakunta: Crypt

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

ViestiKirjoittaja Aksutar » 10 Syys 2017, 22:01

Lähemmäs takkaa askeltava siniverinen kohotti kulmiaan huvittuneena, Ophelian kysellessä paremmin hänen kysymyksiensä perään. Yllättäen se takan lämpö tuntui kovinkin mukavalta, Lilyn lässähtäen läheiselle nojatuolille istumaan heti ensitöikseen. Voi kuinka olo osasikaan olla niin väsynyt ja nuutunut, jostain kummansyystä, hyvä jos siniverinen pysyi edes tilanteen tasalla, vaikka he vain juttelivat. Mutta tämän siitä sai, kun alkoholia lähti kittaamaan kuin mikäkin konkari, vaikka todellisuudessa kummallakaan heistä ei varsinaisesti ollut mitään kokemuksia väkevistä. Pari lasillista viiniä silloin tällöin oli hyväksi, siihen se yleensä oli sitten jäänytkin. Mutta tulipahan tämäkin nyt koettua.

"En—en tiedä onko hän poikkeava. Tai siis. siis kun. tiedätkös, Henry ei ennen ole ollut kuningas saatikka isä ja jalkapuoli ja ties mitä joten, koita siitä nyt päätellä, mikä olisi poikkeavaa??", Humaltunut prinsessa lähti selittämään samalla kun asentoaan korjasi pehmeällä nojatuolilla, nostaen jalkansa ylös lootusasentoon.
"Joten tietenkin olen huolissani, hän. hän vaikuttaa liian... normaalilta, ottaen huomioon kaiken tapahtuneen ja tilanteen! Hän on kuin mitään ei olisi sattunutkaan!", Jopa osin turhautuneena Lily selitti, nokkaansa nyrpistäen mietteliäänä, "Joten en tiedä. Ehkä uskonkin niihin. Juoruihin, siis. Kenraali Fritz ainakin on sitä mieltä, ettei demonilla ole ihan puhtaat jauhot pussissa ja jotain olisi tekeillä!", hän jatkoi, tietäen kyllä tasan tarkkaan kuinka vainoharhainen Fritz osasi parhaimmillaan olla... Mutta olihan kenraalilla myös kokemusta vuosien ajalta, mitä jos eliitti olikin oikeassa ja heidän pitäisi olla huolissaan Henrystä ja demonin läsnäolosta? Vaikka Roswell niin harmittomalta vaikuttikin eikä juuri äsken Lilylle tullut mieleenkään pelätä tai epäillä sarvipäistä.
"M-mutta jos jotain pelättävää olisi, kai Hans siitä olisi kertonut?", Lily jatkoi retorisella kysymyksellä, "Hän kun tuntuu olevan enemmänkin tekemisissä Roswellin kanssa. Kai Hans meitä olisi varoittanut tai jopa hankkiutunut eroon demonista, jos se olisi vaarallinen?"
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

Re: Ladies Night Out, "ya did wha?!" || Aksu

ViestiKirjoittaja Ivy » 10 Syys 2017, 23:16

Papittaren päättäväinen ilme pysyi tuon kasvoilla hänen ystävättärensä selittäessä omaa näkemystään ja mitä pidemmälle tuo pääsi, sitä mukaan myös hänen puristetut nyrkit laskeutuivat hiplaamaan yömekon laskosta.
"Mh..." Ophelia ymähteli prinsessan sanojen välistä, kuunnellen tuon huolta veljestään joka kaiken hullun myllynkin jälkeen oli mukamas vaikuttanut ihan normaalilta, kuin mikään ei olisi tätä enää järkyttänyt? Ja sitä mukaan käyttäytynyt vieläkin epäilyttävämmin kuin mitä olisi, jos jotenkin olisi kaikkeen edes vähän oireillut.
Yönsiniset silmät katsoivat alas istuvaan ystäväänsä joka itse kävi tunnustamaan epäilevänsä demonilla olevan edes jotakin pahaa mielessään, varsinkin kun eliitti, joka heille oli tämän iltaiset juomingit käynyt tarjoamaan, oli ollut hyvinkin vokaali mielipiteestään demoniin.

"Voi Lily..." Prinsessan ystävätär kävi huokaisemaan pienesti, käyden polvilleen tuon tuolin vierelle, maaten sitten päänsä käsiensä päälle jotka puolestaan lepäsivät nojatuolin käsinojalla, antaen takkatulen yhä tehdä tehtäväänsä, tehden tunnelmasta samalla myöskin unisen.
"Niin haluan uskoa Lily, Black on yksi viisaimmista ihmisistä joita tunnen, eikä hän tahallisesti haluaisi saattaa meitä vaaraan." Ophelia sanoi, miettien asiaa nyt itsekin. Velho jos joku oli tekemisissä kaiken... mystisen kanssa ja kerta tuo ei ollut sanonut vastuksuksen sanaakaan, luotti kai hänkin sitten, että velho uskoi Roswellin olevan poikkeuksellinen yksilö.

"Minä niin pidän Fritzistäkin... Hän on lohdullinen ja mukava ja antoi meille pullon juotavaksi" brunette sanoi autuaalta hymyltään, lämpö tuntui niin mukavalta, kuivat vaatteet tuntui niin mukavalta, Lilyn seurassa oleminenkin tuntui niin mukavalta... Kaikki jotka hänen elämässään oli, hän tunsi juuri nyt kovasti rakastavansa.
"Mutta... En tiedä luottaisinko hänen epäilykseensä ylitse Hansin..." Ophelia jatkoi pehmeään äänensävyyn.
"He molemmat eivät... Aina ole täysin järjissä. Vielä vähemmän ehkä Black, mutta hänellä on vähemmän ennakkoluuloja, mitä Fritzillä eikä Fritz anna Roswellille edes mahdollisuutta... Ja niitä aikoja, kun hän on ja ajattelee normaalisti, niinä aikoina hän olisi varmasti huomannut jotakin huolenaihetta ja tullut, ellei Henryn niin sitten minun luokseni." Sinisilmäinen aamoili väsyneen kuuloisena, pidellen katsettaan raksahtelevaa takkatulta kohden.
"Sitä paitsi... Henrykin on viisastunut, ehkä isäksi tuleminen on auttanut häntä pääsemään pahan ylitse? Voisin tietenkin..." Ophelia vetäytyi irti käsinojasta sen verran että näkisi katsoa ylös prinsessaan, "Voisin tietenkin puhua hänelle... Tai me yhdessä voisimme, mikäli se tosi sinulle mielenrauhaa?"
Avatar
Ivy
kuninkaan neuvonantaja
 
Viestit: 1981
Liittynyt: 02 Joulu 2007, 00:08
Paikkakunta: Crypt

Edellinen

Paluu Makuuhuoneet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa

cron