New wolf || Janni

Keväisin pohjoisemmat joet vyöryvät vuolaina, lumien sulaessa ja valuessa jokeen. Joki on arvaamaton ja välillä virtaa rauhallisesti, yltyen kuitenkin yllättäen pauhaavaksi koskeksi. Jokien ylitse kulkee yleensä kivisiä siltoja, joita jotkut rosvojoukot pitävät erittäin tarkasti silmällä...

Valvoja: Crimson

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 27 Syys 2016, 09:48

Fergus katsoi sivusta, kun pienempi kävi varoen lähestymään karhun ruhoa ja uskaltautui repimään siitä oman osuutensa. Tuo ei kuitenkaan uskaltanut jäädä alfan seuraan syömään vaan verääntyi sivummalle, pitäen katseensa hänessä. Harmaaniska tuijotti toista hetken, ennen kuin kumartui takaisin karhun ääreen, repien siltä enemmän nahkaa auki.
Suupielet ja rinnukset tahriintuivat verellä, joka sekottui kaulalla olleiden haavojen vereen. Oli toinen jotain vahinkoa saanut aikaan retuuttamisellaan, mutta hopeastahan toisen hampaat eivät olleet.

Fergus söi kyllikseen, nuollen nyt verta pois kuonoltaan, samalla kun istahti alas. Kuu oli noussut jo korkealle taivaalle ja valaisi nyt metsän pohjan kirkkaalla loisteellaan. Huomio kääntyi jälleen mustaturkkiseen, vieläkö tuo häntä pelkäsi?
Janni
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja suskari » 27 Syys 2016, 13:33

Kalma ahmi tassujensa välissä olevaa suurta lihaklönttiä ja piti samalla visusti silmällä tätä toista urosta, joka takaisin katseli, mutta hetken päästä kääntyi ilmaisen saaliin luokse. Kalma urisi paikallaan toisen röyhkeyttä, mutta ei uskaltanut lähteä uudestaan haastamaan isompaansa. Se oli jo kerran saanut nenillensä ja tuskin toisella kerralla silmäpuoli katsoisi vierasta hukkaa pomppimassa silmillensä yhtä lempeästi, joten Kalma tyytyi omaan osaansa.. minkä oli uskaltautunut hakemaan ja nautti siitäkin vähästä.

Tunnelma oli rauhallinen kummallakin osapuolella, kumpikin söi, vaikka toinen vain vatsansa täyteen, mutta kumpikaan ei ärhennellyt toisillensa. Aivan kuin silmäpuoli olisi kierolla tavalla halunnut tutustua toiseen, jahka oli näyttänyt kaapin paikkaa. Kalma oli syönyt oman lihakimpaleensa jo aikaa sitten vatsaansa ja seuraili toisen uroksen syömistä aina siihen asti kun uros oli lopettanut, käyden istumaan ja katsoen sitten kauempana yhä istuvaa mustaturkkista. Se odotti että harmaaturkki lähtisi jahka oli mahansa saanut täyteen, mutta se ei tuntunut tekevän sitä.. sinä se vain istui ja kaksikko napitti toisiaan kilpaa.
Aikansa siinä istuttuaan mustaturkkinen sitten nousikin ylös maasta ja jolkotti kuonokurtussa matalalla murinalla vierasta kohden, napaten saaliistaan kiinni ja yhä äristen raahasi saaliinsa kauemmas osoittaen että nyt oli hänen vuoronsa! Saalis raahattiin vanhalle paikalle ja Kalma katsoi alfaa.. ja kääntyi sitten saaliin puoleen käyden raastamaan lihaa irti, mitä siitä nyt olikaan jäljellä. Kun vatsa oli sitten täytetty omaltakin osalta nosti mustahukka päänsä ja napitti yhä paikalla olevaa harmaaniskaa, tehden jotakin harkitsematonta. Kuono kurtistui jälleen matalan murinan kera ja sitten Kalma syöksähti alfaa kohden, mutta ei iskeytynyt kiinni vaan jäi ärisemään siihen, yrittäen käskeä alfaa poistumaan.
suskari
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 27 Syys 2016, 14:01

Mustaturkkinen kävi lähestymään karhun ruhoa ja osoitti ettei ollut häneen varsin tyytyväinen. Punainen katse vain seurasi toista, mitä nyt kuono kävi hieman kurttuun, kun tuolla tavale alfalle muristiin, mutta ei tämä toista estänyt ruokaa viemään. Hän oli syönyt jo tarpeekseen.
Jääden kuuntelemaan toisen ahmimista, Fergus nosti katseensa kuutamoon aikansa kuluksi. Jos susi olisi petomaiselta ajattelultaan pystynyt, olisi hän todennut itsekseen kuinka kaunis tuo pyöreä valon lähde oli. Hänen luojansa ja jumalattarensa.

Katse laskeutui, kun korva värähti mustaturkin suuntaan, joka liikkui jälleen hänen suuntaansa. Puolisilmä tuijotti ja sai pian murinaa osakseen. Fergus nousi takaisin ylös, näyttäen välinpitämättömältä nuoremman yritryksiin. Mitä, hänenkö pitäisi poistua?
Uros irvisti kerran ja haukahti käskevästi. Hänhän ei tästä mihinkään liikahtaisi, jos tuolla tavalla käyttäydyttiin alfan seurassa. Toki olihan hän se joka oil saaliin luokse tunkeilut, mutta se oli hänen luontonsa pomotella. Fergus ei kuitenkaan käynyt toisen kimppuun käymään, siinä kun yrittäisi häntä pönkittää, oikeastaan oli viihdyttävää kisuta pienempien kanssa.
Janni
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja suskari » 27 Syys 2016, 18:16

Harmaaturkki ei näyttänyt välittävän nuoremman yrityksistä häätää tunkeilijaa pois, vaan silmäpuolinen alfa otti nuoremman uhitukset rahallisesti vastaan. Ainakin sen hetken, kunnes kokeneempi harmaaniska paljasti hampaansa ja haukahti käskevästi nuoremmallensa. Kalma säpsähti ja nytkähti paikallaan taaksepäin, mutta ei perääntynyt se tuijotti alfaa hetken epäröiden kunnes paljasti uudestaan hampaansa muristen ja äristen korvat tiukasti luimussa. Harmaahukka ei tuntunut vain kauheasti välittävän nuoremman ärisemisestä ja komennoista, joten Kalma syöksähti silmäpuolta kohden ja tarrasi alfaa etujalasta kiinni.. retuutti sitä hetken ja päästi irti jääden murisemaan kauemmaksi kierrellen silmäpuolta.
suskari
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 27 Syys 2016, 22:50

Toinen kävi jalkaan kiinni. Fergus ei perääntynyt, antoi toisen vain yrittää ja paljasteli mokomalle hampaitaan uhitellen takaisin, muttei käynyt käsiksi. Mustaturkki perääntyi ja lähti kiertämää isompaansa, tuo ei selvästi ymmärtänyt missä tuon paikka oli.
Harmaaniska lähti tuohon rinkiin mukaan, kertäen nyt vastakkain toista, muristen takaisin. Jonkin aikaa Fergus antoi askeleiden käydä, kunnes lopulta nytkähti äkillisesti, muttei hyökännyt se oli vain harha liike, jonka toimesta tämä jäi seuraamaan mitä toinen teki. Yrittikö tuo vastata iskuun vai säpsähtäisikö tuo taas. Enemmän tämä oli hänelle leikkiä, kuin oikeaa tappelua.
Janni
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja suskari » 27 Syys 2016, 23:25

Yllätykseksi silmäpuolinen nousi paikoiltaan ja lähti kiertämään yhdessä Kalman kanssa kehää toistensa ympärillä. Kumpikin paljasti toisillensa hampaita ja ärhenneltiin takaisin niskakarvat pystyssä, kunnes alfa teki liikkeensä ja syöksähti mustaturkkia päin. Kalma syöksähti samantien taaksepäin väistääkseen isomman hampaat, mutta nuoremman hämmennykseksi silmäpuoli ei tehnytkään hyökkäystään loppuun vaan oli jäännyt aloillensa. Kalma napitti ihmeissään korvat pystyssä vanhempaansa.. se ei hyökännyt, kuten Kalman tähän asti tapaamat ihmissudet olivat tehneet. Tässä hukassa oli jotakin outoa, jota mustaturkkinen ei aivan ymmärtänyt pienessä eläimellisessä mielessään.

Kalma kurkotti kaulaansa ja nuuhki harmaaniskan suuntaan kirsu väpättäen, sitten se kallisti päätään katsellen harmaaniskaa. Mustaturkkinen otti askelia lähemmäksi alfaa, kuono oli kurtussa pienesti, mutta Kalma ei murissut.. se oli vain varautunut jos isompi kävisi päälle. Jos Fergus laski itseään pienemmän lähemmäksi, ilman välikohtauksia, pysähtyi nuorempi nuuhkimaan urosta hetkeksi lähempää ja sitten nosti ystävällisellä eleellä tassun urosta kohden koskien tuota hellästi hieman naamasta. Sitten alfa sai aran kielen lipasun kirsullensa.
suskari
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 28 Syys 2016, 10:28

Hän oli saanut toisen ymmälleen ja jokseenkin rauhoittumaankin. Fergus pysähtyi aloilleen, kun toinen kävi häntä kohti nuuhkimaan. Olihan hänenkin mielensä eläimen tasolla tällä hetkellä, mutta kenties kokemus ja laumaelämä oli opettanut, ettei kaikki olleet vihollisia ja kunnioitusta sai olla puolin ja toisin täydenkuunkin aikaan.
Molemmat kurtistelivat toisilleen vielä kuonojaan, mutta Ferguskaan ei käynyt päälle, kun mustaturkkinenkaan ei niin tehnyt. Hän antoi toisen haistella rauhassa, mitä nyt itsekin nuuski toisen suuntaan.

Tuhahdus kävi, kun uros sai tassusta hellästi naamalleen, kirsukin sai aran lipaisun. Ferguksen puolusteleva asento hölleni ja tämä kävi kuottamaan päätänsä ja nuoli verta pois toisen kaulalta, josta hän aiemmin oli puruut varsin rajusti. Haavoista ei tietenkään ollut jälkeä, mutta pitihän nyt hänen aiheitama sotku pestä pois.
Janni
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja suskari » 28 Syys 2016, 12:03

Vanhemman puolustus hölleni ja silmäpuoli nosti päätään ylös. Kalma reagoi siihen paljastamalla hetkeksi aikaa valkoiset hampaansa ikenien välistä siinä luulossa että harmaaniska olisi kimppuun käynnyt, mutta sen sijaan isompi osoitti nuoremmallensa hellyyttä ja huolenpitoa. Sitä olisi voinut jopa ajatella elämien valtakunnassa anteeksi annoksi. Vaaleanpunainen kieli lipoi vanhemman tekemää purema kohtaa kaulasta, vaikkei siinä mitään muuta enää ollutkaan kuin veret mustassa turkissa, ja Kalma puolestaan napitti silmät selällään vanhemman touhuja. Tietenkin Kalma ymmärsi että silmäpuolen tarkoitus perät olivat hyvät, eikä uros enää harmia nuoremmallensa enään halunnut. Mutta vastasyntyneelle moinen luonteen muutos oli hieman no hämmentävä, kun ei muutenkaan laumassa oleskellut.

Kalma antoi silmäpuolen aikana nuolla itseään kuunnellen ja katsellen samalla ympäristöään jos paikalle vaikka eksyisi jotakin pyydystettävää. Täysikuu möllötti yhä taivaalla ja vaistot käskivät liikkeelle, jatkamaan teurastamista vaikkei nälkä enään ollutkaan. Joten Kalma irrottautui alfasta ja lähti vain jolkottamaan eteenpäin uuden saaliin toivossa, jonka voisi repiä ja raadella. Kalma kuitenkin pysähtyi katsomaan seurasiko hänen uusi tuttavuutensa, joka näytti perästä jolkottavan. Kalma urahti ja lähti jolkottamaan taas eteenpäin tasaisella ravilla kirsu jälleen maata pitkin viistäen etsimässä hajujälkiä. Pian semmoinen löytyi, aivan tuore, niin tuore että massaa näkyivät hevosten kavion painautumat. Kalma innostui, sen häntä heilui ja se lähti juoksemaan hajujäljen perässä ravin muuttuessa juoksuksi pitkin metsän pohjaa. Mutta vaikka susi oli isokokoinen se ei päästänyt ääntä kulkiessaan, etenkään siinä vaiheessa kun kohde saatiin näkyviin. Kalma vain juoksi keskelle hevosjoukkoa mitään ajattelematta.. ja sain maksaa siintä kovan hinnan. Mustasusi ulisi kivusta kun kaksi suurta seivästä iskettiin sen selkä nahkaan iskun pysäyttämiseksi. Peto putosi maahan ja nousi ylös häntä koipien välissä samaan aikaan kun koulutetut metsästäjät virittivät nuolia jousille naureskellen syliin juoksevasta saaliista.
suskari
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 28 Syys 2016, 12:18

Aikasa nuolettuaan, näytti mustaturkin huomio karata omille teileen ja tuo lähti jolkottelemaan omille teilleen. Fergus tuijotti toisen perään hetken, mutta kun sai katseen osakseen, lähti hän pienempänsä perään. Ilta oli vasta nuori.
Toinen oli selvästi innokas saalistamaan ja kyllä alfankin mieli kaipasi jotain mitä jahdata ja raadella. Tämä kävi kulkemaan toisen rinnalle, pistäen merkille myös tuoreen hajujäljen. Hevosia, kesyhevosia tarkalleen, se tietenkin tarkotti kaksijalkaisia, mutta siitä ei välitatty tällä hetkellä. Fergus lähti toverinsa rinnalle juoksemaan.

Innokkuuttaan osoittaen mustaturkki syöksyi etunenässä kohti kauempana kulkevaa ratsukko joukkoa, joiden soihdut valaisivat metsää. Alfa juoksi perässä, mutta fiksumpana oli tajunnut ottaa tilanteesta ensin selvää ja yrittikin vatroittaa hakauhduksella nuorempaanasa, mutta turhaan.
Toisen vikinä pakotti Ferguksen kunnolliseen vauhtiin ja tämä loikkasi ensimmäisen metsästäjän kimppuun joka tuli tielle. Hevonen säikähti valtavaa hahmoa, jok kävi tiputtamaan ratsastajan selästä ja retuutti tuota nyt käsivarresta, jolla mies yritti itseään pedolta suojata. Muu joukkio käänsi huomionsa harmaaseenhukkaan, aikeina käydä toveriaan auttamaan.
Janni
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja suskari » 28 Syys 2016, 12:57

Silmäpuolinen ei jättänyt uutta toveriaan pulaan vaan syöksyi pimeydestä yhden ratsastajan kimppuun, joka iski haarniskoidun kätensä pedon leukojen väliin. Muut ratsastajat siirtyivät auttamaan kaveriaan ja loukkaantunut Kalma sai aikaa perääntyä. Se raahasi itsensä nilkuttaen kauemmaksi taistelusta ja kääntyi katsomaan yksinään jäännyttä alfaa, jota vastaan koko mies joukko oli kääntynyt. Nuorempi empi hetken.. mutta syöksyi sitten auttamaan uutta kaveriaan, se hyppäsi ilmaan ja tarrasi terävillä leuoillaan kiinni miehen päästä. Sen saman miehen, josta alfa piti kiinni. Ratsastajat huusivat miehen nimeä, joka revittiin alas ratsailta kahden suden voimin ja samalla kaatui myös ratsu. Kalma käänsi päätään ja rusautti miehen niskat nurin leukojensa välissä. Se oli käymässä hevosen kimppuun kun nuoli lensi sen kylkeen. Susi inahti äänekkäästi ja perääntyi pitäen etujalkaansa ylhäällä. Se murisi ja ärisi metsästäjille kuin haasteena korvat tiukasti luimussa. Mustaturkkinen syöksyikin uudestaan metsästäjien keskelle upottaen hampaansa ensinmäiseen johon vain sai ja se oli hevonen, joka potki sutta takajaloillaan ja samalla miehet ympärillä ottivat uudestaan seipäänsä ja nostivat ne lyödäkseen karvakasaa. Kalma huomasi sen ja päästi viime hetjellä irti hopeisten seiväiden vain hipoessa nahkaan naarmuja.
suskari
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 28 Syys 2016, 13:14

Fergus joutui päästämään miehestä hetkellisesti irti, kun muut metsästäjät kävivät häntä nuolillaan häiritsemään. Harmaaseen niskaan upposi pari nuiolta, jotka saivat uroksen karjumaan kivusta, mutta se ei menoa pysäyttänyt oikeastaan yllytti. Mustaturkkinen oli saanut kerättyä rohkeutensa ja kävi nyt alfan avuksi, tappaen nyt miehen jota Fergus oli retuuttanut.
Alfa saattoi nyt kääntää huomionsa toisaalle ja syöksyi kiinni lähimpään hevoseen, joka kaatui ison suden lyödessä koko painonsa sitä vasten. Ratsastaja jäi loukkuun hevosensa alle, joutuen ihmissuden kynsiin. Äristen Fergus pakotti leukansa haarniska ja kypärän väliin, päästen miehen kaulalle, repien henkitorven tuolta ulos.

Paniikki alkoi yltyä metsästäjien keskuudessa, kukaa ei saanut kunnollista tähtäystä kumpaakaan suteen, se oli yhtä kaaosta. Fergus ei jäänyt jahkailemaan vaan otti seuraavan uhrin käsittelyynsä. Jäljellä oli enää kaksi miestä ratsuineen, jotka pyrkivät perääntymään, mutta pitivät jousensa valmiia.
Janni
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja suskari » 28 Syys 2016, 16:02

Silmäpuoli pisti metsästäjien keskuudessa juhlat pystyyn kun se hyppäsi ratsastajien keskelle aiheuttaen tuhoa ja kaaosta ympärillään. Kalma seurasi sitä sivussa hetken, kunnes ryntäsi sen kaiken hässäkän keskeltä kahden pakoon yrittävän perään. Metsästäjät ampuivat nuoliaan, joita mustaturkki väisti ja ponkaisi hyppyyn toisen miehen päälle. Mies asetti kätensä leukojen väliin, jolloin Kalma jäi roikkumaan kynnet hevosessa kiinni että pysyi mukana. Kalma ravisti päätään ja maistoi miehen veren suussaan, joka innosti hukkaa vain enemmän puremaan.. kunnes kädestä kuului rasahdus ja mies huusi, mutta ei jäännyt toimettomaksi. Mies kaivoi vyöltään nylkyveitsen ja iski sen Kalmaa syvälle etujalkaan samalla kun veti sitä alas koko terältä. Kalman silmät laajenivat ja se ulvahti vinkuen kivusta pudoten maahan tömähdyksen kera, jolloin ratsastajat saivat tilaisuutensa poistua. Kalma jäi makaamaan aloillensa ja nuoli jalassaan olevaa haavaa ukuttaen hiljaa.
suskari
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 28 Syys 2016, 17:06

Fergus viimeisteli miestä, jonka kimppuun oli käynyt. Tuon ratsu pakeni jo paikalta paniikissa hirnuen. Mies veltostui harmaaniskan alla elottomaksi, samalla kun korviin kantautui korvia vihlova parahdus. Fergus nosti päänsä katsoen toverinsa suuntaan, joka oli kaatunut maahan, samalla kun kaksi ratsastajaa pakenivat paikalta. Alfa murisi mokomien perään ja olisi varmasti lähtenyt noiden perään, jos edessä lojuva mustaturkki ei olisi ollut huonossa kunnossa. Kaveria ei jätetä.
Harmaaniska kiiruhti toisen rinnalle, silmäillen mikä oikein oli hullusti. Ihmissuden veren haju täytti sieraimet voimakkaasti, vaikka sitä oli ilmassa jo muutenkin. Pari nuolta sojotti alfan omasta niskasta ja niiden hopeinen päällystys poltti inhottavasti nahan sisällä, mutta sille Fergus ei nyt suonut huomiotaan.
Tämä kumartui lipaisemaan pitkää haavaa, jonka toinen oli jalkaansa saanut, maistellen oliko se hopeisen terän tekemä.
Janni
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja suskari » 28 Syys 2016, 18:42

Jalasta valui verta pitkin Kalman etujalkaa tarhrien suden mustaturkin kauttaaltaan tumman punaiseksi, kuten sen alla olevan maan. Kalma nuoli jalkaa inisten korvat pienestui luimuun painettuna. Jalkaa sattui ja se oli hyvin hyvin kipeä.. se ei tuntunut normaalilta haavalta. Haavaa poltteli ja kipu siinä oli sietämätön, kovempi kuin edes jalassa törröttävässä nuolessa.
Kalma käänsi päätään silmäpuoleen, joka tuli katsomaan kuinka nuoremman oli oikein käynnyt. Alfa laski päänsä Kalman jalalle ja lipaisi sitä vaaleanpunaisella kielellään. Siinä vaiheessa Kalma näytti hampaitaan ja urisi uudelle kaverillensa, mutta vain kertoakseen ettei toisen nuoleminen tuntunut kovinkaan hyvältä. Kalma nosti terveen tassunsa ja läppäsi toisen pään kauemmas urahtaen ja kääntyi sitten takaisin jalkansa puoleen nuollen sitä, toivoen että haava tyrehtyisi.
suskari
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 28 Syys 2016, 19:02

Fergus tuhahti toisen murinalle ja ärähtikin pienesti, kun sai tassusta naamaansa. Uros kuitenkin nosti päänsä. Haava ei ollut tavallinen, eikä se näyttänyt tekevän mitään parantuakseen. Alfa vilkaisi vielä suuntaan minne metsästäjät olivat kadonneet ja sitten ruumiita, jotka lojuivat verisinä maassa. He eivät voisi jäädä tänne.
Harmaaniska katsahti alas mustaturkkista, kiinnittäen huomionsa nuoleen, joka oli uponnut toisen jalkaan. Se piti saada pois, siltä ainakin ne samaiset nuolet tuntuivat hänen nahassaan. Fergus kiersi toisen jalan vierelle ja mitään varoittamtta kävi repimään nuolen irti, välittämättä jos toinen osoitti mieltänsä. Sen jälkeen uros sylki revityn nuolen maahan ja kävi sitten taivuttelemaan omaa kaulaansa niskansa suuntaan, yrittäen päästä hampaillaan käsiksi omiin nuoliinsa. Ne heikensivät oloa pidemmän päälle.
Janni
 

EdellinenSeuraava

Paluu Joet ja vesistöt

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron