New wolf || Janni

Keväisin pohjoisemmat joet vyöryvät vuolaina, lumien sulaessa ja valuessa jokeen. Joki on arvaamaton ja välillä virtaa rauhallisesti, yltyen kuitenkin yllättäen pauhaavaksi koskeksi. Jokien ylitse kulkee yleensä kivisiä siltoja, joita jotkut rosvojoukot pitävät erittäin tarkasti silmällä...

Valvoja: Crimson

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja suskari » 28 Syys 2016, 21:55

Kalma nuoli haavaansa yhä kiihkeästi, mutta nosti hieman päätään kun harmaaniska kiersi mustaturkin toiselle puolelle ja vain nappasi jalassa olevasta nuolesta kiinni, riuhtaisten sen irti. Kalma ärähti nousten ylös pitäen veristä jalkaansa ylhäällä ja mulkoili pahastuneena silmäpuolta kohden, joka sylki nuolen maahan. Fergus kääntyi sitten Kalmasta välittämättä omiin niskassa törröttäviin nuoliin, joihin uroksella näytti olevan vaikeuksia yltää. Kalma seurasi sitä leikkiä hetken aikaa, kunnes urahti ja nilkutti jalkaansa ylhäällä pitäen käveli harmaaniskan luokse nappasi ensimäisestä nuolesta kiinni ja riuhtasi sen irti. Nuoli päätyi maahan ja mustaturkki nappasi seuraavasta kiinni ja repi vielä sen kolmannenkin. Se oli siinä. Kalma nuoli vielä Ferguksen verta vuotavia haavoja, kunnes asettui makaamaan siihen Ferguksen vierelle nuollen jälleen veristä etujalkaansa. Jalka tärisi pienesti kivusta ja se yhä vuoti punaista nestettä ulos.

Kalman nuoleminen kuitenkin sai keskeytyksen urahduksen myötä, ystävällisen käskevän sellaisen. Kalma nosti päätään ja katsoi silmäpuolta, joka tuuppasi päällään nuorempaa nousemaan ylös.. Kalma ärähti tähän hampaat paljastaen. Se ei halunnut ylös kipeän jalkansa kanssa! Siihen Fergus löi vastaväitettä nuoremmallensa ja tuuppasi päällään uudestaan asettuen Kalman viereen makaamaan. Kalma napitti Fergusta ja sitten tuon selkää.. Kalma nousi ylös ja nilkutti varovasti makaamaan alfan selkään. Se ei ollut mukavinta, mutta yritti pysyä uroksen selässä.
suskari
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 28 Syys 2016, 22:07

Toinen ryhtyi Fergusta vuorostaan auttamaan ja sitä uros ei pistänyt hantiin, irvisteli vain kivusta, kun nuolet revittiin irti. Olo helpottui huomattavasti. Alfa katssahti mustaturkin touhuja hetken aikaa, kunnes tuo kävi takaisin makuulle. Se ei valitettavasti nyt käynyt päinsä. Fergus ryhtyi käskemään toista nousemaan, lopulta joutuen tuota kuonollaan tuuppimaan ja asettumaan maahan. Kalma totteli ja nilkutti isompansa selkään.
Harmaaniska nousi ylös lastinsa kanssa ja lähti rauhallisin ja vakain askelin suuntaamaan pois päin ruumiiden ja veren löyhkän luota. Toki he verisen vanan jättivät perässään, mutta nyt sille ei mahtanut mitään.

Kuivat syksyn lehdet kahisivat isojen tassujen alla, Ferguksen kulkiessa eteenpäin. Jonkin matkaa kuljettuaan alkoi harmaaniska läähättämään tasaisesti, silmäillen samalla ympäristöään. Havupuusto koristi maastoa. Punainen katse löysi korkean kuusipuun, jonka pitkät alaoksat hipoivat maata, muodostaen havuisen suojan allensa. Fergus kantoi mustaturkin puun alle, asettuen makuulle, että toinen pääsi pois selästä.
Janni
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja suskari » 29 Syys 2016, 22:17

Matkan teko oli hyppivää, se ei ollut kaikkein tasaisinta kun alfa kyydisti melkein itsensä kokoista hukkaa selässä. Kalma roikkui alfaen selässä kiinni painaen kaikki tassunsa, paitsi loikkaantuneen, silmäpuolen kylkiä vasten pysyäkseen kyydissä. Fergus hölkkäsi kantamuksensa kanssa niin pitkälle kuin jaksoi, niin kauas että mahdollisesti uskoi heidän olevan edes hetken turvassa jos metsästäjät päättäisivät palata. Suuri havupuu toi ylinmääräisiltä katseilta turvaa ja suojaa kahdelle loukkaantuneelle ihmissudelle, jonne Fergus laski loukkaantuneen mustaturkkisen selästään. Kalma valui alas Ferguksen selästä ja jäi makaamaan siihen nuollen jälleen yltäpäätänsä veressä olevaa jalkaansa, josta näkyi jalan luu ulos asti. Verenvuoto oli vähentynyt, mutta niin oli Kalman vointikin huonotunu. Ihmissusi lopetti pian nuolemisen ja asettui inisten kyljellensä makaaman pitkällensä katsellen vain vierellään olevaa alfaa eriparisilla silmillään. Kalma tunsi olonsa heikoksi menetetyn veren tähden ja tärisi pienesti.

Yö oli kulunut jo pitkälle kahden suden seikkailun jälkeen oli jälleen auringon aika nousta. Ihmissusien temmellys yö oli jälleen ohi ja karvainen peto sai väistyä aamun tieltä, kummankin ihmissuden palautuessa takaisin ihmismäisemmiksi. Kalma avasi silmiään täristen paikallaan alastomana ja yltäpäätä veressä, niin omassa kuin niiden ihmis parkojen. Kalma katsoi itseään... haavojaan, auki leikattua kättään ja nousi salamana istumaan, joka sai hetkeksi päässä pyörähtämään. Kalma irvisti ja jäi pitämään kättään.. huomaten nyt Ferguksen.
"...Fergus?" Kalma sanoi hiljaa toisen nimen ja ehkä hieman perääntyi. Mitä oli tapahtunut? Miksi hän oli Ferguksen seurassa!? Miksi verta oli joka paikassa ja hän itse loukkaantunut!? Mielessä tietenkin kävi että Kalma oli tehnyt sen pahimman ja tappanut jonkun, sekä saannut maksaa siitä korkean hinnan.
suskari
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 29 Syys 2016, 22:36

Loppu yön Fergus istui kuusen juurella vahtien toista. Uros ei voinut muuta oikeastaan tehdä, toinen oli huonossa kunnossa ja tarvitsi parantajaa, mutta eihän ihmissusi sitä nyt ymmärtänyt. Yö vaihtui hiljalleen aamuksi ja taivaanrantaa hipova aurinko sai suden nuokkumaan paikallaan mielen käydessä vaihtumaan pedosta ihmiseksi, niin kuin teki ulkomuotokin. Alfa rötkähti maahan kyljelleen tajuttomana, mutta lojui siinä useita minuutteja.
Aurinko värjäsi taivasta oranssin ja keltaiset sävyillä, kun mies avasi silmänsä. Koko touhuun tottuneena ja siihen varutuneena Ferguso li täysissä pukeissaan, kiitos vaatteissaan olevan loitsun.
Mies nousi istumaan paikallaan, hieroen silmäänsä, kuin olisi herännyt makoisilta unilta. Voimakas verenhaju kuitenkin havahtutti hänet ja tämä tajusi vilkaista vierelleen. Fergus jähmettyi hetkeksi tuijjottamaan veristä ja alastonta hahmoa, mutta erotti pian kuka se oikein oli. "Kalma..?" Kulmat painuivat kurttuun, kun mies ryhtyi kaivelemaan mieltänsä siinä toivossa, että löytäisi muistoja viime yöstä.

Kalma liikahti lopulta, joten luojan kiitos tuo ei ollut kuollut. Toisella kesti pidempi tovi havahtua ympäristöönsä ja tilaansa, pian tuo huomasi hänetkin. "Huomenta... Näytätä hirveältä." Mies toivotti huomenet toiselle, irvistellen inhosta, nyt kun näki toisen käden paremmin. "Luulin, että erkanimme eri suuntiin." Fergus totesi, vaipuen äkisti muistoon, joka välähti mielessä hetkellisesti. Musta... susi ja ruumiita?
Mies näytti hämmentyneeltä ja kävi kumartumaan lähemmäs toisen kasvoja. Saadakseen selkoa tilanteeseen Fergus nuuhki hajua mikä toisesta huokui veren lisäksi. "Eiiiiih..." Mies päästi epäuskoisen äänähdyksen, mutta tämän virneeseen kaartuva suupieli kertoi selvästi innokkuudesta.
Janni
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja suskari » 29 Syys 2016, 23:11

Fergus toivotti huomenet ja Kalma tuijotti miestä suu raollaan hyvin, hyvin hämmentyneen sekaisena vailla mitään muistoja mitä oli viime yönä tapahtunut heidän kahden välillä, jos oli tapahtunut. Kalma katsoi itseään kun huomautus tuli hänen haavoistaan ja verisestä olemuksesta. Hän ei tosiaan tiennyt mitä oli tapahtunut.
"Niin... meidän piti." Kalma mutisi kun nosti katseensa Fergukseen, joka hämmästeli myös kaksikon uusinta kohtaamista. "En tiedä mitä tapahtui.. löinkö pääni?" Kalma kysyi lähinnä itseltään esittäen muka ettei tiennyt mitään ihmissusi muutoksestaan, kokeillen päätään terveellä kädellään. Ei, ei kuhmuja ja haavoja mikä viittaisi iskuun.

Fergus kumartui, näyttäen hämmentyneeltä, aavekoiran eteen ja Kalma veti itseään hieman taaemmas turhan lähelle yrittävästä alfasta. Fergus nuuhki aavekoiraa ja noh.. Kalma jäi kiinni ihmissusi piilottelustaan, josta kertoi Ferguksen epäuskoinen ääni, mutta vielä paremmin se silmäpuolen kasvoille levinnyt innokas virne.
"En haise noin hyvälle?" Kalma vitsaili Fergukselle esittäen yhä tietämätöntä samalla kun kaatui takaisin kyljellensä täristen siinä kalpeana alastomana viilessä syksy aamussa.
"Ellet aamiaista minusta meinaa?" Kalma naurahti hiljaa.
suskari
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 30 Syys 2016, 09:43

Fergus naurahti Kalman kommentiin, vai tietämätöntä toinen kävi esittämään. Mies perääntyi toisesta ja ryhtyi avaamaan harteillaan lepäävän sudentaljan solkea. "No enhän minä nyt veriveljeä syö." Mies vastasi toiselle takaisin. "Löykään ihmissudelta, turha esittää tyhmää." Mies totesi vetäen talajn päältään ja heivasi sen Kalman harteille. Virne pysytteli miehen huulilla koko sen ajan.
"Kuka sinua kävi puremaan? Sääli etten minä saanut moista kunniaa." Alfa harmitteli. "Pystytkö tekemään aavetempuillasi mitään noille haavoille? Vai lähdenkö viemään sinua parantajalle?" Mies uteli jahkailematta lainkaa auttaako toista. Pahalta toisen ruhjeet näyttivät ja niin kuin sanottu olihan Kalma nyt veriveli, veljiä ei jätetty pulaan.
Toki mies tunsi kirvelyä omassa niskassaankin, ilmeisesti oli saanut hopeasta osumaa ja kyllä ne täytyi hoitaa pois, muuten iskisi kuume.
Janni
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja suskari » 30 Syys 2016, 15:23

Fergus perääntyi aavekoiran luonta ja totesi ettei aikoisi syödä veriveljeään, johon Kalma naurahti pienesti. "Vai että veriveli? ..Minne se Pikkukaveri jäi?" Kalma kysyi virnistäen. Hän oli sitten vissiin saanut Ferguksen silmissä arvon ylennyksen kerta jo veljekseen häntä kutsui.
"Mistä tiedät ettet haista itseäsi?" Kalma tokaisi muka niin vitsikkäästi kun Fergus huomautti Kalman ihmissusi löyhkästä, joka oli jo kertonut silmäpuolelle mikä Kalma oli. Tästä hän ei enään puhunut itseään pois. Fergus riisui päällään olevan sudentaljan ja heitti sen tärisevän aavekoiran päälle. Kalma otti siitä terveellä kädellään kiinni ja kääri sen alastoman kehonsa ympärille lämmittämään.

Fergus kävikin sitten kyselemään kuka aavekoiraa oli purrut ja harmitteli kovasti ettei itse ollut saanut sitä kunniaa osakseen. Kalma huokasi hiljaa mielessään sulkien silmänsä. "Joku karvakasa se oli." Kalma valehteli. Se oli ollut Ed joka häntä oli purrut, ei raadellut kirjamellisesti, mutta itsehän Kalma oli asettunut Edin pedon ja kylän suojaksi väliin maksaen siitä nyt hyvin kalliisti. Sitten kyseltiinkin jo että pystyikö Kalma tekemään mitään haavoillensa kerta aave oli. Kalma raotti hieman silmiään ja katsoi Fergusta kuin idioottia maan tasolta kerta siellä makasi. "Olisin tehnyt sen jos pystyisin siihen." Kalma vastasi ja hiljeni, mutta vain hetkeksi. "Autatko ylös?" Kalma pyysi kuivalla äänensävyllä ja odotti että Fergus auttaisi hänet ylös seisomaan. Kalma lähti hitaasti Ferguksen tukemana kävelemään ja jaksoikin sen muutaman metrin verran kun mies horjahti ja ilman Fergusta olisi varmasti lentänyt kumoon. Kalma irvisti siristellen silmiään, jotka heittivät näkökenttää sumeaksi. Kalma ravitsi päätään ja nosti itsensä seisomaan nojaten Ferguksen olkaa vasten. Siinä Kalma keräsi hetken itseään ja nosti katseensa alfaan.
"Jaksatko kantaa?"
suskari
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 30 Syys 2016, 16:56

"Erotan kyllä oman tuoksuni ja muutenkin, jos sinä et olisi ihmissusi, olisit ollut vain tunnistamaton kasa lihaa ja verta siinä vierelläni kun heräsin." Fergus huomatti Kalman yrittäen edelleen puikkelehtia pakoon totuutta, josta alfa oli päässyt jo jyvälle.
Haavoihin ei ollut auttamista edes aavemaisilla voimilla ja se tuotiin ilmi varsin näsäviisaasti, johon Fergus hymähti. "Älä nyt, olen yllättynyt että pystyt ajattelemaan noin selkeästi tuossa tilassa." Mies totesi, antaen sitten toisen ylös, kun apua pyydettiin. Kyllä Kalma oli hatarassa tilassa ja pian sitäkin huonommassa, jos haavoille ei mitään tehtäisi. Tästä olisi jonkin verran matkaa Kelth vuorille ja muutenkin Fergus ei ollut varma olisiko Rafe paiakalla, kun he saapuisivat. Jonkun täytyisi hakea Thea lähikylästä takaisin kotiin hänen puolestaan ja jonkun täytyi jäädä vahtimaan piiloa ja sitä pientä valkeaa karvapalloa. Toki Rafe olisi parempi vaihtoehto tässä tilanteessa, olisi varsin kinkistä pyytää jotain tuntematonta parantajaa hoitamaan hopean aiheuttamat haavat. Se olisi sama asia kuin sanoa, hei tässä olisi ihmissusi vailla parannusta.

Paria askelta ei ehditty edes ottaa, kun Kalma meinasi horjahtaa. Juu ei, näin tästä ei tulisi mitään. "Haluatko ottaa riskin ja mennä lähikylän parantajalle vai jaksatko piilolleni asti?" Fergus tiedusteli, kumartuen hieman jotta Kalma pääsi hänen selkäänsä nojaamaan. Hän muuttuisi ja lähtisi liikkeelle, kunhan vastaus oli saatu.
Janni
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja suskari » 30 Syys 2016, 17:31

Kalma, Cole

Kalma katsoi Fergusta kulmiensa alta puoli tokkurassa kun mies kysyi kestäisikö aavekoira Ferguksen kotikonnuille asti vai pitäisikö ottaa riski ja mennä jollekin tuntemattomalle parantajalle. Kalma ei juuri tähän hätään muistanut, tai pystynyt ajattelemaan, missä päin oli lähin kylä jonka voisi laskea turvalliseksi hänelle ja Fergukselle.
"En.. ota riskiä." Että joku tajuaisi kahden ihmissuden hakevan parannusta paikallisesta kylästä ja no tiedä mitä siitä sitten seurasi. Kalma ei pystynyt puolustautumaan ja no Ferguksen luonteen ottaen huomioon jotakin saattaisi sattua ja paljon. Ei, sitä riskiä hän ei halunnut. Ei enempää verta ja muiden satuttamista. Kalma katsoi eteensä kumartunutta Fergusta ja kiipesi miehen selkään, jolloin silmäpuoli muuttui hänen allaan ihmissudeksi.. ja lähti kiitoon. Kalma painoi jalkansa suden kylkiä vasten ja piti yhdellä kädellä kiinni puristaen suden turkkia niin kovaan kuin vain tällä hetkellä pystyi.
"Koita.. olla hyppimättä, saatan tippua." Kalma huomautti kun maisemat vilisivät silmissä Ferguksen pistäessä parastaan. Kalma taas toivoi ettei harmaaniskainen alfa saisi päähänsä alkaa hirveästi hyppimään ja pomppimaan.. hän putoaisi varmasti silloin. Pelkässä juoksussa oli tarpeeksi kyydissä pysymistä yhden käden voimin kun toinen vain lähinnä roikkui mukana.

Kilometrit taittuivat helposti kun Fergus kantoi "veriveljeään" selässään ja Kalma lähinnä selässä roikkuessaan pyrki pysymään mukana. Välillä Kalma pyysi pysähtymään ja lepoa itselleen, mutta tauot olivat lyhyitä, sillä mies tarvitsi hoitoa samalla kun kello kävi. Hopea vaikutti kehossa yhä ja alkoi nostamaan kuumetta.
Cole istuskeli temppelin portailla ja haukotteli. Oli ollut jälleen täysikuu, jolloin pentu oli jätetty Rafen kontalle ja perään katsojaksi. Kaksikko oli käynnyt ulkonakin pyörähtämässä piilopaikan lähettyvillä, mutta olivat lähinnä pysyneet piilopaikassa Colen oman turvallisuuden tähden kerta pennulla ei ollut itsekontrollia oikein täydenkuun aikaan, kuten aikuisilla saattoi olla. Onneksi pentu oli jo oppinut tunnistamaan omat laumalaisensa täydenkuun aikaankin. Nyt pentu kuitenkin odotti Fergusta takaisin, joka oli jo eilen lähtenyt liikkeelle yksinään, mutta alfaa ei ollut vielä palannut. Se huolestutti nuorinta kovasti. Yleensä kun alfa palasi kotiinsa tai ainakin oli laumansa kanssa yhdessä täydenkuun aikaan.
Cole nousi välillä aloillaan ylös ja kävi tekemässä lenkin pihalla, kunnes palasi vartio paikallensa napittaen sisääntulo aukkoa tiiviisti keltaisilla silmillään, kunnes sieltä lopulta näkyi liikettä. Tuttu harmaaselkä ilmestyi näkökenttään, jolloin Cole pomppasi pystyyn ja juoksi Fergusta vastaan.. mutta alfa juoksi ohi. Cole pysähtyi ihmeissään katellen Ferguksen perään pää kinkallaan, mutta juoksi sitten neljällä pikku tassullaan isinsä perään sisälle.
Cole seurasi Fergusta hoitohuoneeseen asti ja jäi oven suulle seisomaan kun Fergus asetti tuntematonta veristä miestä kiveen hakattuun vuoteeseen, jotka oli pehmustettu taljoilla. Kalma irvisti kun hänet laskettiin alas.
suskari
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 30 Syys 2016, 18:27

Fergus lähti matkaa sen enmpää jahkailematta vastauksen kuultuaan. Urs kuunteli toisen toiveen, muttei voinut luvata mitään. Minuutit olivat muuttuneet tunniksi kun tuttut vuoret kohosivat edessä päin. Tottunut reitti vei solaan, joka oli jo ensilumen peitossa, kiitos pohjoisen kylmyyden.
Pienen valkean hahmon saattoi juuri ja juuri erottaa valkeuden keskeltä, kun laakso avautui heidän edessään. Ferguksella ei kuitenkaan ollut aikaa Colea tervehtiä, kun kiisi tuon ohitse kohti temppelin ovia, työntäen ne auki. Alfa päästi haukahduksen kotiin tulen toivotukseksi, sen jykevä ääni kaikui temppelin seinillä aina käytäviin asti, jonne susi nyt sukelsi.

Rafe oli ollut ruoan laitto puuhissa keittiössä, kun alfan ääni kantautui korviin ja pian tuo ilmaantuikin kallioon hakattuun ruokasaliin. "Fergus mi-" Nuorukaisen sanat katkesivat, kun tämä huomasi verisen hahmon harmaan suden selässä. Ei se vaatinut sen enämpää selityksiä, kun Rafe kiiruhti kaksikon perässä makuuhuoneeseen, joka oli omistettu vieraille. Rafe auttoi Kalman vuoteeseen Ferguksen selästä, tunnistaen tuon alfansa tuttavaksi, jonka tuo oli tuonut vierailulle toisen ihmissuden kanssa. Miehen juomakavereita Rafe muisteli.
Sillä välin kävi Fergus ottamaan ihmismäisen muotonsa. "Äh... huh... Ne täytyy hoitaa pian, hopeaaseiden jälkiä." Alfa kertoi huohottaen, selkääkin oli alkanut kivistämään, nekin haavat pitäisi hoitaa, mutta prioriteetti oli nyt Kalma. Rafe katsoi savukkeitaan esille kaivelevaa Fergusta hieman hämmästyneenä, ei hän muistanut tämän miehen olleen ihmissusi. Mitään nuorukainen ei kuitenkaan käynyt kyselemään, kun kiiruhti hakemaan hopeaa hoitavaa salvaa keittiön puolelta.
"Oletko vielä hengissä?" Fergus uteli saatuaan savukkeensa syttymään, tärinä hälveni yhdellä hengenvedolla, se myös helpotti kipua selässä.
Janni
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja suskari » 01 Loka 2016, 12:15

Kalma ei voinut sanoa oloaan parhaimmaksi, kuume puski päälle ja joka paikkaan tuntui kolottavan ja sattuvan kun keho yritti selvitä hopeasta. Tältäkö tuntui olla ihmissusi? Saada osumaa hopeasta ja kärsiä siitä näin paljon? Se oli uutta.. kalma oli tottunut tavallisiin haavoihin, mutta hopeiset haavat olivat kuin joku olisi myrkytetyllä aseella iskeneet nahkaan ja jättänyt kylmästi kuolemaan.
Kalma hikoili kylmää hikeä ja piti silmiään kiinni silkasta uupumuksesta roikkuttuaan henki hievereissä alfan selässä, sekä haavoista jyskyttävästä kivusta. Kalma kuitenkin kuuli ympärillä tapahtuvat äänet, haistoi tutun henkilön Ferguksen lisäksi, jota aavekoira ei siihen hätään muistanut. Fergus jakoi käskyjä jollekin ja pian juoksu askeleet kantautuivat pitkin käytävää hakemaan mahdollisesti jotakin. Silmäpuoli kysyi puolestaan aavekoiran vointia ja samalla ilmaan levisi se savukkeen haju, jota Ferguksella oli tapana poltella melkoisen tiuhaan tahtiin. Kalma ei heti vastanut mitään vaan muutaman raskaan, kivuliaan hengityksen jälkeen, raotti silmiään ja katsoi väsyneen näköisenä Fergusta.
"Joo.." Oli lyhyt väsynyt heikko vastaus aavekoiran suusta kun juoksu askeleet kuuluivat käytävältä ja Rafe kantoi sylissään salvapurkin lisäksi muitakin hoitoon tarvittavia välineitä, kuten lämmintä vettä pyyhkeitä ja sideharsoja. Kalma käänsi hieman päätään tunnistaen Rafen kasvojen perusteella, vaikka olikin nähnyt miehen vain sen hetken. Rafe kasasi tarvikkeensa pöydälle ja ensitöikseen ryhtyi putsaamaan haavoja.. Kalma irvisteli lämpimän veden koskiessa selässä olevia haavoja ja voi sitä laulun määrää kun Rafe, pahoitellen, alkoi putsaamaan aavekoiran ikävän näköistä kättä. Samalla tutkien sitä. Oli onni ettei valtimo ollut katkennut kädestä, muuten Kalma olisi kuollut ja kuopattu kuusen alle jo yön aikana. Kun haavat oli putsattu alkoi Rafe sivelemään niihin salvaa, joka helpottaisi hopeasta tulleiden haavojen kipua ja auttaisi niitä parantumaan, lopuksi mies vielä sideharsoilla peitti haavat. Selkä sai kevyen kerroksen sideharsoa ja käteen laitettiin lasta, joka tuki kättä ettei se vain roikkunut velttona mukana ja päälle mukava kerros sideharsoa. Ja sitten loppu oli kiinni vieraasta itsestään. Rafe oli tehnyt sen mitä oli kyennyt tähän hätään.

Cole oli seuranut tapahtumia omasta näkökulmastaan oven suulta ja tilanteen rauhoitutta pentu hiippaili Ferguksen vierelle napaten kevyesti pienillä hampaillaan isäänsä puntista kiinni nykäisten. Kun Fergus huomasi pienimmän heilutteli Cole iloisesti häntäänsä kotiin palaajalle.
suskari
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 01 Loka 2016, 13:13

"Hyvä kuulla." Fergus tokaisi Kalmalle takaisin, jääden sitten siihen sivuun polttelemaan savukettaan. Rafe palasi pian takaisin kaikkien tarpeiden kanssa ryhtyen toimeen. Parantajan virassaan nuorukainen loisti, tuo oli hiljainen ja arka, mutta kun jonkun haavoja täytyi hoitaa, tuo rohkeasti aina ryhtyi tuumasta toimeen.
Sätkä oli muuttunut pieneksi tumpiksi, kun Rafe viimeisteli Kalman käsivartta. Mies sammutti sätkän lähimmän pöydän pintaa vasten, ei täällä siisteydestä muutenkaan niin välitetty... rai ainakaan silloin kun vaimo kulta ei ollut kotona. Ferguksen katse laskeutui alas valkeaan karvapalloon, kun hän tunsi nykäisyn lahkeessaan. "No hei vain sinullekin, vahditko taloa hyvin kun olin poissa?" Alfa kysyi pienemmältään kumartun rapsuttamaan tuota korvantakaa.

"Haen Kalma sinulle jotain päälle pantavaa." Fergus totesi kääntyen jo ovensuuta kohti, mutta Rafen ääni pysäytti hänet. "Fergus, sinäkin olet haavoittunut, selkäsi." Nuorukainen huolehti nähdessään miehen paidan takaosan, joka oli nuolista aiheutuneiden haavojen veren tahrima. "Äh, niin joo." Fergus tuhahti, kuin olisi unohtanut kivut selässää.
Rafe asteli alfansa luo ja pakotti tuon istahtamaan alas tuolille vuoteen viereen, käskien vielä miestä riisumaan paitansa. Ei Fergus voinut muuta kuin totella ja antaa tohtorin huolehtia hänen selkänsä kuntoon samaan tapaan kuin Kalman käden, tosin kyseessä ei ollut niin vakavia vammoja, mutta kyllä hän mieluusti halusi vältyä kuumeelta.
Janni
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja suskari » 01 Loka 2016, 14:13

Cole heilutti iloisesti häntäänsä kun Fergus huomioi pennun ja kysyi oliko karvakasa vahtinut hyvin. Tietenkin! Kuten aina! Fergus kumartui pennun puoleen ja soi kasvatillensa muutaman rapsutuksen korvan takaa. Cole nautti siintä, mutta jäi nyt katsomaan sängyssä makaavaa täysin vierasta miestä. Cole nuuhki miehen suuntaan ja tietenkin haistoi vieraan olevan ihmissusi, kuten hänkin.. mutta kuten yleensä Cole ei ollut erityisen luottavainen vieraisiin, vaikka samaan lajia oltiinkin. Mutta ei Cole ainakaan pelännyt lajitovereitaan, kuten ihmisiä, mutta vierasti tietenkin uusia tapauksia. Aikuinen ihmissusi kuitenkin pystyi yhdellä puraisulla tappamaan pienempänsä niin halutessaan.

"Hm." Kalma äänähti hiljaa kun Fergus ilmoitti hakevansa joitakin vaatteita aavekoiralle, jolla tällä hetkellä oli vain Ferguksen sudentalja ruumiinsa peittona. Fergus ei kuitenkaan suunnitelmiaan päässyt toteuttamaan kun innokas lääkäri oli vastassa ja aikomassa hoitaa alfansa haavat kuntoon. Johon Ferguksen ei auttanut muuta kuin suostua. Kalma katseli toimitusta hiljaa sivusta kun tunsi märän kuonon vasten kättään tuhisemassa. Kalma käänsi päätään ja näki itseään napittavat keltaiset silmät vierellään, valkoisen suden pennun. Kalma hymähti.
"No hei." Kalma tervehti vaimealla käheällä äänellä ja oli ojentamassa kättään pentua kohden, joka vierastaen loikkasi alas ja jäi lattian tasolta napittamaan vierasta. Kalma katsoi pentua hetken hieman yllättyneenä, mutta hymähtäen käänsi itsensä irvistäen terveelle kyljellensä makaamaan nähdäkseen paremmin pennun. "Ei hätää.. tule vain.. en saa itseäni tästä ylös." Kalma suostutteli pentua, joka tuli lähemmäksi pää alas painettuna sängynreunalle ja nousi nojaamaan sitä vasten etujaloillaan. Kalma hymyili väsyneenä pikkuiselle ja nosti tarveen kätensä rapsuttelemaan pentua rinnasta ja kaulan seudulta.
"Milloin sinä pieniä olet saanut? Lorelai?" Kalma kysyi katsoen Fergusta.
suskari
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja Janni » 01 Loka 2016, 16:06

Fergus irvisteli Rafen levittäessä voidetta haavoihin, olihan homma käynyt varsin tutuksi, mutta ei hän siltikään voinut ymmärtää kuinka jokin parantava salva saattoi kirvellä niin paljon. Mies käänsi katsettaan Coleen, joka oli uskaltautunut mennä tutustumaan tuolle uuteen tuttavuuteen. Hyvin tuo näytti pärjäävän ja kyllä tuo varmasti vaistosi, errei haavoittuneesta ollut uhaksi.
Fergus virnisti, kun Kalma uteli häneltä milloin hän pieniä oli saanut. Virne kuitenkin peitti alleen epämukavan tunteen, joka lasten ajattelemisesta tuli. "Pari kuukautta vielä, silloin pitäisi olla vaimollani laskettu aika, mutta tämä karvapallo on kasvattini Cole. Pelastin hänet metsästäjien häkistä." Fergus kertoi, saaden nyt huokaista helpotuksesta, kun Rafe ryhtyi kietomaan sidearsoa selän suojaksi.

//Tulipa lyhyt :P //
Janni
 

Re: New wolf || Janni

ViestiKirjoittaja suskari » 01 Loka 2016, 22:57

Fergus kertoi että olisi saamassa parin kuukauden päästä lapsia, mutta tämä valkoinen karvakasa oli pelastettu metsästäjien kynsistä. Adobtoitu. Kalma katsoi edessään olevaa pentua, joka nuuhki miehen suuntaan ja vähän varovasti nuoli miehen tervettä kättä ystävällisyyden merkiksi. Kalma napitti pentua hiljaisuudessa kun silmä alkoi painamaan ja mies sulki hitaasti silmänsä. Cole nosti korviaan ja haukahti huolestuneena uuden miehen suuntaan, joka ei herännyt enään pennun räksyttämiseen. Cole katsoi huolestuneena inisten vanhempiaan ja Rafe nousi ylös katsomaan toista potilastaan.
"Ei hätää, hän nukkuu." Rafe totesi kapsuttaen ohi mennen Colen päälakea ja hoputti Fergustakin jättämään Kalman nukkumaan ja sitäpaitsi ruoka alkaisi olemaan valmista. He voisivat syödä sillä aikaa kun Kalma lepäsi huonoa oloa pois.
Cole tepsutti aikuisten perässä keittiöön, jossa ruoka valmistui liedellä vielä hetken aikaa ennenkuin päästäisiin syömään ruokaa.

Kun perhe oli ruokaillut Rafe kävi laittamassa Colen nukkumaan, kerta pentu oli yön jo painattanut hereillä sekopäisenä karvapallona ja yö unet olivat lapselta jääneet nukkumatta, joten Cole sammui sänkyyn muutamassa sekunnissa. Kalma itse heräili parhaillaan sänkynsä pohjalta aukoen silmiään ja tunsi kolottavan kivun ensinmäisenä kädessään, sitten selässään. Kalma silti nousi hieman istuvampaan asetoon jääden nojaamaan takanaan olevaan seinään jääden katsomaan missä oltiin. Fergus oli hänet tuonnut tänne, sen Kalma muisti ja sitten kaikki oli pimentynyt miehen nukahtaessa.
suskari
 

EdellinenSeuraava

Paluu Joet ja vesistöt

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron