Take me home tonight || Crimm


(3) Keskellä Laurina aroja sijaitseva puolueeton kylä, joka on erikoistunut lohikäärmeiden kouluttamiseen. Briaria asuttaa sekainen joukko, josta ei voi sanoa enemmistöksi mitään. Kuitenkin, Briarista saapuvat lohikäärmeen ratsastajat. Briar pysyttelee kuitenkin puolueettomana sodan suhteen, joskin yksittäisiä asukkaita voi lahjoa puolelle tai toiselle. Briarissa asuva kansa on kuitenkin kovin ylpeää taidoistaan, sillä tiettävästi Briar on ainoa paikka, jossa osataan kouluttaa ja pyydystää elävänä lohikäärmeitä. Vankka ja kivinen kylä on raskaasti suojattu. Vierailijoita ei katsota hyvällä, oli kyseessä sitten ihmisten, haltioiden tai puolueettomien puolella oleva matkaaja. Briarin asukkaat ovat kovin ennakkoluuloisia matkalaisia kohtaan, mutta päästävät noita toki sisään. Kukapa sitä nyt lohikäärmeitä täynnä olevassa kylässä alkaisi riitaa haastaa asukkaiden kanssa?

Avatar

Jumal Velho

Viestit: 4130

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Void

Viesti To Joulu 29, 2016 8:06

Re: Take me home tonight || Crimm

Ehkä”, Iriador virnuili sijoiltaan Dariuksen toteamaan. Nyt kun sitä todellakin alkoi ajatella enemmän, saattoivat ne kotimaan kulttuurin piirteet olla hänessä niin syvälle juurtuneet, että sitä tuli elettyä niiden mukana helposti. Eikä osannut tuomita tiettyjä asioita. Olihan punapää valmiiksi niin avoin suhtautumisensa kanssa – ei hän ikään olisi tähän asetelmaan varmaan päätynyt, ellei olisi saanut sitä vastakaikua Dariukselta aikanaan, kun oli omat mietteensä vanhemmasta tuonut esille.
Oli miten oli. Iriadorille tämä kaikki oli kovin arkipäiväistä. Normaalia. Ei häntä haitannut elää yksin Winderin kanssa, tai sitten näin, että mukana oli kolmaspyörä. Tai enemmänkin. Punapää piti tärkeänä pitää silmällä vain, ettei heidän juttuunsa tarvinnut kuulua kenenkään, joka jollakin tavalla satutti yhtä tai kaikkia heistä. Siihen nuorin vetäisi rajan, jolle ei antanut antaa myöten mitenkään…

Haukansilmäisen viimeisen kommentin myötä Lorythas kuitenkin hätkähti. Hänestä tuntui oudolta, että haltiat tuolla tavoin vain hyväksyivät hänet kuvioihin mukaan! Ei se käynyt vain päinsä! Eihän Puolikäärme ollut ikinä harrastanut suhteita, etenkään niitä lähempiä, ja silloinkin jos jonkun kanssa oli vehdannut, oli hän sen laskenut satunnaiseksi ilotteluksi. Mutta kuten ääneen oli jo todennut, tunsi hän voimakkaampaa vetoa syystä tai toisesta Dariukseen ja Iriadoriin. Ja hän oli Winderille uskoutunut, ja toisin päin… mistä se kaikki johtuikaan, ei Seyr ollut osannut olla kuin… kiitollinen siitä. Että hänellä viimein oli jotain niinkin arvokasta, mitä varjella ja haluta pitää turvassa käsivarsillaan.
T-te hyväksytte sen?!”, sarvipää älähti hämmentyneenä, molemmat kätensä tuoden Winderin harteille eteenpäin nojautuakseen, ”Ihan tuosta noin vain?!”. Puolikäärme nojasi toisen hartian yli, voidakseen hieman kääntää päätään paremmin kenraalia päin nähdäkseen tuon kasvot, siinä missä hopeahapsinen vilkaisi nopeasti myös Iriadorin puoleen.
Eihän se tavatonta ole, mu-mutta…”, Seyr aloitti sopertaen, ”Ajattelin kai… että on suurikin rikos olla tuollaisessa mukana…”.
Jos se käy Dariukselle, niin se käy myös minulle”, Iriador hymyili, kaksikkoa päin sokeilla silmillään kääntyen katsomaan, ”En näe tässä mitään rikosta tai pahaa, huonoa… loukkaavaa tai epäkunnioittavaa, niin pitkään, kun meistä jokainen näkee tämän toimivan ja kunnioittaa toistaan. Minä rakastan Dariusta ylitse kaiken, mutta minä rakastan myös sinua, omalla tavallani siinä rinnalla – jos voin jakaa sen pitämiseni tällä tavoin teidän kahden kanssa keskenään, tietäen että tekin pidätte toisistanne, niin olen sujut tämän kanssa ja siitäkin, jos haluatte viettää aikaanne ihan vain keskenäänkin. Ei minua haittaa sellainen”.//NNNUUUUUUUUUUUUUU LEAVE MY PÄITSI ALONE! Trash baby (DDD No mäitsi on kyl aika trash baby. Mä oon nyt monena aamuna saanu olla takavarikoimassa siltä roskia mitä se hakee roskiksista, ettei se niihin jumalauta mee tukehtuun. Koska läpinäkyvä muovihan on parasta murkinaa ja näin, T Daichi. Tuholais duosta tulee trio, jos siihen liittää vielä Pipan messiin//
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR MIR VALDOREN - DELATHOS N'DRAYER - JACKALOPE - ARETHDRIEL CÚTHALION - ATREVAUX ARGENTEUS - SHYVANA - NOEL ARTANIA - LORYTHAS SEYR - WYRIUS - NESSAYA - QIRA A'DARUIL - OMANIRON - LOTHAR T. MORDECAI - SALRABIA ZHIERMATUI
---

Elä pelkää ottaa yhteyttä, jos peli kiinnostaa missään muodossa o7
Avatar

Monarkki

Viestit: 14491

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Pe Joulu 30, 2016 11:34

Re: Take me home tonight || Crimm

Eliitti kohotti kulmiaan pienesti ja vilkaisi jälleen Lorythaksen puoleen, sarvipäisen käydessä olan yli kurkkimaan ja kyseenalaistamaan haltioiden hyväksyvän päätöksen tilanteen suhteen. Olihan se outoa varmasti, kyllä Dariuskin tiedosti sen. Mutta juuri nyt eliittikenraali ei nähnyt syytä, miksei tämäkin voisi toimia. Olihan hän jo itsensä uudella tavalla löytänyt Iriadorin myötä, joten miksei sitä samantien myös kunnolla luopuisi niistä tutuista rajoista ja antaisi mennä vain kunnolla? Kyllä hän näki tämän toimivan, kuten Iriadorikin kävi kertomaan, vastaten Lorythasille ennen kuin Haukansilmä mitään ehätti sanoa. Lorythas olkoon rakastaja heidän suhteessaan, mikäli niin halusi - täten ei tarvinnut vastaisuudessa edes miettiä ja pohtia mikä oli väärin ja menikö joku toisen kanssa liian pitkälle. Ja kerta Iriadorkin kävi sen järjestelyn hyväksymään, ei Dariuksella ollut mitään vastaansanomista.

"Näen montakin syytä, miksi se olisi huono idea ja ei tulisi toimimaan - eikä saisi toteutuakaan", Eliitti aloitti Iriadorin perään, "Mutta olen jo päättänyt, etten aio välittää niistä syistä".
"Johan me jo tänne asti päädyimme, miksi sitä nyt alkaisi jarrutella"
, Haltia jatkoi, paremmin katsettaan Lorythasin puoleen nostaen, "Iriador on ja tulee aina olemaan minulle rakkain, se ensimmäinen, mutta en voi kiistää ettenkö kokisi myös sinua kohtaan voimakkaampia tunteita. Kaiken tapahtuneen jälkeen, olisi vain typerää olla ja unohtaa kaikki ja muka kieltää se, mitä meidän kolmen välillä on".


// NEVER. MUN MÄITSI NYT. Ja saatana, viet hänen aarteensa. Ei saa viedä mäitsin aarteita. Muovi on just parasta ja silleen! JA VOI HERRAN JUMALA EI :D EI PIPAA SIIHEN! TUHOVOIMA OLIS LIIAN SUURI //
Avatar

Jumal Velho

Viestit: 4130

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Void

Viesti Pe Joulu 30, 2016 4:26

Re: Take me home tonight || Crimm

Puolikäärme kuunteli häkeltyneenä noita kahta, jostain sen onnellisen hymyn kiriessä kasvoille kaikesta siitä ihmetyksestään huolimatta. Ei hän ollut missään välissä kuvitellut edes, että tällaista asiaa nostettaisiin pöydälle. Että he vain… olisivat, niin kuin tähänkin saakka oli oltu. Ei Lorythas vieläkään niitä satunnaisia vehtailuja pahakseen laittanut, eikä niitä tarvinnut – hänelle tärkeintä oli saada viettää aikaa Dariuksen ja Iriadorin kanssa, ja pitää nuo turvassa, jakaa oma kotinsa kaksikon kanssa ja pitää noita hyväksyttynä Briarissa. Mieltä lämmitti joka kerta nähdä parivaljakko onnellisena keskenään. Se oli sellainen tunne, joka pidemmän päälle olisi varmaan voinut tukahduttaa Seyrin vain siihen onnellisuudentunteeseen. Ja nyt hän saisi olla osana sitä kokonaisuutta…
Sarvipäinen nojautui takaisin taemmas, käsillään hellästi aluksi vain niitä Winderin hartioita silitellen ja muistellen missä olikaan menossa hierontansa suhteen. Siitä ne käpälät valahtivatkin varovaisesti alemmas, Lorythaksen näyttäen vähintäänkin kaksi kertaa niin pirteältä, kuin oli ollut ennen tänne tulemista. Tuo hymyili leveästi, aidosti, eikä jaksanut välittää enää siitä kuumotuksestakaan kasvoillaan ollessaan vain niin… tyytyväinen.

Selvä sitten”, oli Puolikäärmeen vuoro kuitata. Ei hänen tarvinnut sanoa tähän järjestelyyn mitään, ja johan hän oli tuonut oman kantansa selväksi siitä, miksi häntä saattoi haltioiden suhteessa mukana kutsua. Hän oli siihen ihan tyytyväinen, eikä tarvinnut mitään ylimääräisiä, keksittyjä nimikkeitä tai koruja merkitsemään kenelle hän kuului.
Myös Iriador hymyili hieman kauempaa. Jos tämä heistä jollekin oli täysin uudenlainen tilanne, taisi se olla joku olla Darius, joka valmiiksi oli alun alkaenkin niin rajoittunut. Kyllä he pärjäisivät tälläkin tavalla, vaikka Winder tulisi aina olemaan hänellekin se ensimmäinen, joka meni ihan kaiken muun edelle. Asioita saattaisi järjestää myöhemminkin eritavalla, mutta pääasia lieni juuri nyt kokea se ihan uudenlainen yhdistymisen tunne kolmikon välillä syvemmin.//Sun mäitsi QQ MUOVI RAPISEE KIVASTI JA SITÄ ON KIVA LAITTAA SUUHUN T MÄITSI. Hirvee muovinmussuttaja. Päitsi on se sidonia roskiksen jumala. Pelätty sellanen. PIPA ON TUHOOJAKEISARINNA. Ei ollu tuhlaajapoika :DDDDDDDD//
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR MIR VALDOREN - DELATHOS N'DRAYER - JACKALOPE - ARETHDRIEL CÚTHALION - ATREVAUX ARGENTEUS - SHYVANA - NOEL ARTANIA - LORYTHAS SEYR - WYRIUS - NESSAYA - QIRA A'DARUIL - OMANIRON - LOTHAR T. MORDECAI - SALRABIA ZHIERMATUI
---

Elä pelkää ottaa yhteyttä, jos peli kiinnostaa missään muodossa o7
Avatar

Monarkki

Viestit: 14491

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Pe Joulu 30, 2016 5:36

Re: Take me home tonight || Crimm

Haukankatse seurasi, kuinka Lorythas lopulta hymyssä suin takaisin sinne selän taa istahti kaikessa rauhassa. Mitään enää vastaan sanomatta tai ihmettelemättä, mitäpä tässä enää olisi oikeastaan enää sanonut? Jos se kaikille sopi, niin turha asiasta enempää vatvoa.
Selvä sitten. Ne sanat saivat Dariuksen naurahtamaan pienesti päätään huvittuneena pudistellen, ennen kuin kasvonsa laski taas alemmas ja jatkoi siitä puoliverisen hieronnasta, joka niin mukavalta tuntui kaiken rasituksen jälkeen.

Sen myötä kolmikko rauhoittuikin saunomaan ja keskustelemaan keskenään, ennen kuin iltaa palasviat viettämään Seyrin kartanolle, jokaisen ollen yllättävänkin iloinen ja tyytyväinen elämäänsä sinä iltana...// MINUN MÄITSINI. No ootko koskaan syöny muovia herran jestas rapisee kivasti. tekee höpöä. Päitsi on se gauna siellä roskiksessa. NO PIPA AIKALAILLA ON JOO :DDD MUTTA SE OLI SIINÄ NYT SITTE JOO NYTKÖ SAAN TONNIKALAPATONKIA //
Edellinen

Paluu Briar

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö