Carmen Fireclaw


Tänne kaikki hahmot, jotka ovat puolueettomia.

Valvojat: Crimson, Ivy

Uusi tulokas
Uusi tulokas

Viestit: 1

Liittynyt: Ti Huhti 09, 2019 4:43

Viesti Ti Huhti 09, 2019 6:04

Carmen Fireclaw

Käyttäjänimi: Ling♥

Nimi: Carmen Fireclaw

Lempinimet: Karma

Ikä: 18-vuotias

Rotu: Ihmissusi

Puolue: Puolueeton

Sukupuoli: Nainen

Seksuuaalinen suuntautuminen: Hetero

Ulkonäkö: Normaali ihmismuodossaan kastanjanruskea kiharainen tukka, hieman polkkatukkaa pidempi. Hiukset aina vähän pörröiset ja hyvin tuuheat. Ohuen ohut otsatukka, joka usein peittää myös silmät. Silmät ovat aukinaiset, mutta hieman normaalia kokoa pienemmät, sekä väriltään taivaansiniset. Silmien muoto on pyöreä ja siksi ne eivät näytä kovin pieniltä. ihon väri vaalea. Ihon tekstuuri on myös pehmeä ja sileä. Pitkät tuuheat ripset, jotka yleensä erottuvat hiusten alta. Huulet tummanpunertavat, sillä hän välillä tykkää käyttää ruusun väriainetta niihin. Kasvonpiirteiltä huomaa lapsimaiset piirteet vielä. Söpöt pyöreät posket pienillä punaisuuden sävyllä tuova väriä ja eloa. Hänellä on myös jonkin verran pisamia poskilla ja nenän lähellä. Ruumiinrakenne ihmisenmuodossa on normaalia hieman lihaksikkaampi, mutta ei näkyvästi. Pituutta on 169 cm ihmisenä. Vaatteena pitkä tummanpunainen hyvin vaatimaton mekko, jota ei erota helposti niin tummassa ympäristössä. Hänellä roikkuu vanhemmiltaan saatu medaljonki, joka on valmistettu kullasta. tummat sääriin asti yltävät nahkasaappaat, joilla on helppo juosta metsissä. Hupullinen musta pikkuviitta suojaamassa sateelta ja arvostelevilta katseilta. Yleensä kasvoilla peru neutraali ilme. Harvoin hymyilee. Hänen silmistään näkee paremmin hänen tunteensa. Yleensä hieman sottainen, koska joutuu harjoittelemaan. Naiselliset muodot ja voimakkaan näköiset reidet. Keskivartalossa ja jaloissa enemmän lihasmassaa, kuin muualla. Näytää suhteellisen helpolta lähestyttäväksi ihmismuodossa, mutta susimuoto on aivan toista luokkaa.


Susimuodossa Carmenin turkin väri taittuu tummempaan ruskeaan. Hänen silmänsä alkavat kiiltää sähkönsinisinä, kun hän vaihtaa muotoa. Kynnet pitkät ja terävät. Hampaat ja leuat vahvat. Pituus on normaalia naarassutta isompi, nimittäin 125cm. Säkäkorkeutta hartiosta maahan Carmenilla on 78cm. Koko Carmenin suden ruumiinrakenne verratuna normaaliin naarassuteen on kookkaampi, mikä tekee Carmenista voimakkaan ja vaarallisen monelle aivan alfauroksellekkin.


Luonne: Hyvin varautunut uusissa tilanteissa, koska on tottunut elämään laumassa. Lähtökohtaisesti kaikki tuntematon kuitenkin enemmän kiinnostaa. Carmenista on hyvin vaikea aina huomata, mitä hän aikoo tehdä. Carmen on erittäin hyvä huijaamaan ja voittaa yleensä helposti toisten luottamuksen. Hän on kuitenkin aina taipuvainen lojaalisuuteen. Hän ei välillä tahdo oikein ymmärtää asioita, niinkuin muut yleensä ja hänen maailmankuvansa on hyvin poikkeava. Hän harvemmin edes murehtii asioista, mistä muut yleensä, eikä oikeasti ymmärrä aina, jos joku on esim surullinen. Menneisyyden takia häneltä jäi osa tuntemuksista kokematta, joten hän on oikeastaan joko vain vihainen tai neutraali. Ei ole aina heti niin innoissaan osallistumassa hauskanpitoon, mutta on aina mukana silti kaikissa. Häntä kiinnostaa paljon historia liittyen Cryptiin, ihmisiin ja haltioihin. Hän ei koskaan kuvittele liikoja itsestään ja on aika vaatimatonkin. Kylmän ulkokuorensa sisälle hän kätkee jopa huolehtivaiset äidilliset piirteet. Sisukas ja ei aio jäädä tappeluissa toiseksi. Tiettyjen asioiden suhteen hän saattaaa muuttua kostonhaluiseksi, varsinkin laumaan liittyvissä seikoissa. Pitää muiden seurasta, mutta Carmenin luottamus on ensin voitettava. Pärjää hyvin yksinkin ja vihtyy omissa oloissaan silloin tällöin, kun esimerkiksi lauman seura ei kiinnosta. Seikkailuihin taipuva persoona, ja tykkää vierailla julkisilla paikoilla. Ei siedä sitä, jos häneltä viedään vapauksia, sillä hän haluaa toteuttaa itseään eri tavalla, kuin muut sudet. Vihaisena hän aina etsii itselleen ruusuja ja välillä saattaa jutella niille, jotta hän saisi niistä jotakin lohtua. Ei halua paljastaa todellista itseään muille.

Menneisyys: Carmen kuuluu susilaumaan, joka tunnetaan maailmassa nimellä "Kuun Varjelijat", lyhennettynä KV. Carmen päätyi laumaan alunperin parin viikon ikäisenä, koska hänet oli löydetty hylättynä vuorilta. Carmenin asema laumassaan on taistelija ja hän ottaa aina tehtäviä vastaan soturien johtajalta, Jaylta. Jay on tällähetkellä yksi lauman ainoista jäsenistä, josta Carmen aidosti välittää. Laumassa on 15 yksilöä, 10 urosta ja 5 naarasta. Carmen on lauman nuorimpia. Koko lauma on perhettä, mutta Carmen joutui orpona sutena laumaan, eikä hän tiedä vanhemmistaan yhtään mitään. Laumassa hän pitää Sara nimistä sutta siskonaan ja hän on tärkeä osa Carmenin elämää. Carmen itse jo hyvin nuoresta pennusta ennustettiin, että hänestä tulisi hyvin heikko, joten hänet passitettiin oppettautumaan lauma yhdeksi parantajaksi. Hän tietää siksi niin paljon erilaisista kasveista, ja kuinka niistä voi valmistaa lääkkeitä. Hän tietää muutenkin ympäristön ja sen materiaalit erilaisissa ekosysteemeissä hyvin. Hän opetteli vapaa-ajallaan lukemaan ja käyttäytymään ihmisen tavoin. Hän saattoi mennä aina jostakin pikkuputiikista tienaamaan rahaa ja ostamaan kasvi- ja rohto kirjoja itselleen. Myöhemmin hän kiinnostui eritoten ruusuista ja linnuista. Hänen salaisena unelmanaan on ollut maalauksien ja kirjoituksien teko.Carmenia myös paljon pilkattiin laumassaan nuorempana, varsinkin alfa ja korkeammat yksilöt. Carmen joutui yleensä vahtimaan kahden pennun synnyttyä niitä ja kokkaamaan laumalle. Siitä syystä Carmen tykkää matkustaa ja löytää myös uusia ruokalajeja. Hän nauttii ruoan teosta ja oppi taidon metsässä käyviltä ihmisiltä. Vasta juuri ennen aikuisikää Carmen koki hurjan kasvupyrähdyksen ja hänen sijoitus nousi huimasti. Tällähetkellä hän pitää naaraista ykköspaikkaa ja treenaa aina muiden urosten kanssa.


Mahdolliset taidot: Osaa taistella moitteettomasti ja voiman käyttö on kova sana. On hyvin ketterä, ja osaa kiivetä puihin normaali- ja susimuodossa. Ruoan ja helppojen lääkkeiden valmistus ei tuota ongelmaa. Tuntee hyvin kasveista, jopa harvinaisiakin. Osaa yleiskieltä ja susien omaa kommunikointi kieltä.

Muuta: Lempiruokaa on mustan pahkasian liha marjojen kanssa. Juo vain vettä. Ruusut lempi kuokkia ja hyvinkin inspiroivia. Carmen on usein tutkimusmatkoilla tai treenaamassa taitojaan. Joskus lähtee metsästämään. Ei rakkauselämää atm.

"Kuun Varjelijat": 15 yksilöstä koostuva ihmissusi lauma, joka oleskelee metsikössä, lähellä ihmisten kaupunkia. Kohtuu iso reviirialue.

Jäsenet ja sijoitukset parhaimmasta huonoimpaan.


1.Alfa (lauman johtaja) : Ethan Darkin, 25-vuotias, turkki musta. Selvästi isoin yskilö. Uros

2.Beta (lauman varajohtaja) : Evan Darkin, 22-vuotias, suklaanruskea turkki. Uros

3.Gamma (vanhempi lauman johtaja) : Cleo Darkin, 35-vuotias, mustanharmaa turkki. Uros

4.Delta (lauman varavarajohtaja) : Ned Sharp, 23-vuotias, harmaa turkki. Uros

5.Zeta (Taistelijoiden/soturien johtaja) : Jay Cross, 23-vuotias, ruskeanoranssi turkki. Uros

6.Eta (taistelija ja lauman turvaaja) : Carmen Fireclaw, 18-vuotias, tummanruskea turkki. Naaras

7.Eta (taistelija ja lauman turvaaja) : Ryen Sharp, 22-vuotias, Kinuskin värinen turkki. Uros

8.Theta (ykkösparantaja laumassa) : Sara Mullins, 22-vuotias, kermainen turkki. Naaras

9.Kappa (metsästyksen johtaja) : Fane Mullins, 27-vuotias, beesi turkki. Uros

10.Lambda (metsästäjä) : Rico Cross, 28-vuotias, punertava turkki. Uros

11.Lambda (metsästäjä) : Minnie Wessex, 26-vuotias, harmaansininen turkki. Naaras

12. Xi (huolhetii lauman tarvikkeista) : Oliver Jones, 27-vuotias, tummanharmaa turkki. Uros

13.Omega (”riesa” laumalle): Linda Mullins, 20-vuotias, hopeahtava turkki. Naaras

14.Pup (pentu) : Dina Cross, 1-vuotias, harmaansininen turkki. (Ricon ja Minnien lapsi) Naaras

15.Pup (pentu) : Sander, 2-vuotias, lilahtava turkki. (Ricon ja Minnien lapsi) Uros

Paluu Puolueettomat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö