Darion


Tänne kaikki hahmot, jotka ovat haltioiden puolella.

Valvojat: Crimson, Ivy

Avatar

Uusi tulokas

Viestit: 3

Liittynyt: Pe Loka 11, 2019 6:19

Viesti Pe Loka 11, 2019 11:38

Darion

Nimi: Darion (ei omista sukunimeä)
Ikä: Syntynyt 8:lla aikakaudella, ulkoisesti n. 25-30
Rotu: Ihmisen ja demonin risteytymä
Puolue: Haltiat
Sukupuoli: Mies
Perhe: Äiti Dea sekä isoveli Dastan

"We dance the rhythm of the world"

Ulkonäkö: Darion on ruumiinrakenteeltaan hoikka ja jäntevä, melkein kissamainen, ja hänen koko olemus on hyvin elegantti ja kevyt, ei juurikaan lihaksikas. Pituutta miehellä on suunnilleen 186cm. Hän on enimmäkseen hyvin ihmismäinen olento, muutamia pieniä yksityiskohtia lukuun ottamatta. Silmiinpistävin asia näissä yksityiskohdissa on varmaankin tummansininen iho. Lisäksi Darionilla on suunnilleen puolitoista metriä pitkä, ruoskamainen häntä, joka toimii kuin viides raaja, pystyen kiertymään ja tarttumaan esineisiin.
Darionin kasvot ovat hiukan ovaalin muotoiset ja hänellä on selkeät ja melko terävät piirteet. Hän pyrkii olemaan rauhallisen ja helposti lähestyttävän näköinen, hymyillen muille mahdollisimman paljon. Korvat ovat suipot ja silmät purppuraiset, hiukan mantelin muotoiset. Niiden ympärillä kulkee tummahko rajaus luonnostaan. Hiukset ovat mustat, melko paksut ja ylettyvät suunnilleen hartioille. Siksi Darion pitää niitä usein pienellä ponihännällä.
Ulkoisten tekijöiden lisäksi Darion poikkeaa hieman fysiologialtaan ihmisistä. Hän on esimerkiksi luonnostaan hyvin notkea ja taipuisa, johtuen selkärangan osittaisesta rustosta. Myös hänen hampaansa, varsinkin kulmahampaat, ovat pikkuisen terävämmät kuin ihmisillä tai haltioilla. Paljaalla silmällä sitä ei näe, mutta Darionin iho on muodostunut mikroskooppisista suomuista. Se tekee hänestä säänkestävän, sulkien liian kylmän tai kuuman kehon ulkopuolelle, joten Darion pärjää hyvin vaihtelevissa olotiloissa, jopa veden alla.
Vaatetukseltaan Darion on usein melko yksinkertainen ja tavanomainen, hän käyttää hyvin minimaalisesti mitään koruja, mutta jos käyttää, niissä hän suosii hopeaa. Yleensä hänen vaatteensa koostuvat lähinnä polvipituisista housuista ja löysähköstä paidasta. Ei mitään liian ylitsevuotavaa. Väreissä Darion suosii yleensä tummia värejä, melko paljon mustaa ja vihreää.

Luonne: Darionia voisi luonnehtia yleisesti mukavaksi tyypiksi. Hän on melko rento ja hyväntuulinen, jopa huoleton, ja saattaa usein hyräillä tai laulaa itsekseen. Puoliverinen yrittää aina nähdä maailmassa jotain kaunista, ja viihtyy niin kaupungissa kuin luonnossakin. Hän ei tunnu haluavan kenellekään pahaa, oli kyseessä sitten ihminen tai haltia, ja välttelee konflikteja parhaansa mukaan. Sellaisen kohdatessaan Darion mieluusti vain poistuu mahdollisimman huomaamattomasti paikalta. Jos tarvitsee pitää puolia, omia tai jonkun toisen, Darion kyllä osaa puhua melkoisen hyvin itsensä pois epämiellyttävistä tilanteista. Taistelemaan hän ei kuitenkaan koskaan jäisi, demoniverestä huolimatta hän on taidottomin aseiden käyttäjä mitä voi olla. Perheelleen tyypillisen taistelutaitojen sijaan Darion on keskittynyt mieluummin diplomaattisiin taitoihin. Sen takia hän hyötyy nopeasta aivotoiminnasta ja hyvästä kyvystä oppia sekä sisäistää jotain uutta. Darion lukee hyvin mielellään, ja on oppinut useampaa kieltä sekä eri kansojen tyypillisimpiä käytöstapoja. Hän pitää itseään melko sivistyneenä, mutta aina on lisää tilaa oppia jotain uutta.
Darion pyrkii olemaan helposti lähestyttävä ja avoin, mutta ystävyys hänen kanssaan kaipaa hieman työstämistä kaikesta mukavuudesta huolimatta. Hän ei nimittäin täysin sinisilmäisesti luota kehenkään, vaikkei asiaa näytäkään, vaan pyrkii melko pitkään pitämään tietynlaisen etäisyyden kanssatovereihin. Darion haluaa olla varma, että tosiaan voi luottaa, ennen kuin antautuu yhtään tuttavuutta syvemmälle tasolle, sillä hän ei ole erityisen itsevarma suhteissa. Darion on kokenut lähinnä pettymyksiä niin ystävyyksien kuin rakkaudenkin saralla, joten hän ei uskalla spontaanisti vain heittäytyä mihinkään. Hän pyrkii, ettei näyttäisi liikaa negatiivisia tunteitaan ja ikäviä ajatuksia, ja pitää ne lähinnä itsellään. Mieluummin Darion vain lähtee, kuin jäisi selvittelemään pieleen mennyttä suhdetta. Mutta jos suhteen saa muodostettua, ja on sen arvoinen, Darion on kyllä uskollinen toveri. Hän ei ehkä ole rohkein kaikista, mutta ainakin luotettava ja rehellinen. Tietysti Darion osaa myös suuttua, ja kantaa kaunaa, muttei ikinä kovin pitkään. Hän pyrkii edes sietämään ikävän asian, mikäli ei voi antaa anteeksi.
Darion pärjää niin itsekseen kuin muidenkin seurassa, mutta itsevarmimmillaan hän on musiikin ja maalauksen kanssa. Siinä hän tietää, ettei voi mennä pieleen, ja taiteilee aina intohimolla, ollen ylpeä taidoistaan. Joskus Darion uppoutuu täysin taiteensa maailmaan, saattaen unohtaa vähäksi aikaa ulkopuolisen maailman. Vaikka suurin osa puolidemonin lapsuudesta on ollut vaeltamista, hänellä ei aikuisiällä ole erityistä halua liikkua enää mihinkään. Kunhan hän on löytänyt itselleen paikan, hän haluaa vain asettua aloilleen, ilman ylimääräisiä muutoksia.
Taiteen lisäksi Darion pitää kovasti eläimistä, varsinkin kissoista sekä hevosista, ja on melkoisen taitava hevosmies. Ja kissat tuntuvat puolestaan pitävän hänestä, oli kyseessä sitten tavallinen navettakissa tai jokin iso kissapeto. Syytä tähän Darion ei itse tosin tiedä.

Menneisyys: Darion on syntynyt 8:lla aikakaudella demoninaisen ja ihmismiehen lyhytaikaisesta intohimosta. Isäänsä Darion ei tiedä, ja koska hänen äitinsä on luonteeltaan vaeltaja, täysin tarkkaa synnyinpaikkaa ei ole, mutta jossain päin Quinnin metsää se kuitenkin tapahtui. Darionin äiti, Dea, eräänlainen succubus, oli ennen nuorimmaistaan saanut yhteensä seitsemän lasta, mutta vain toisiksi vanhin, Dastan, oli säilynyt hengissä, ja vaikka Dastan tuli ja meni miten huvittaa, hän vietti suurimman osan Darionin lapsuudesta perheen parissa. Dea ei ollut äideistä lempein ja rakastavin, hän tietysti huolehti hyvin lapsestaan, muttei koskaan ollut erityisen tunteellinen. Lapset pysyivät hengissä jos pysyivät. Jos eivät, sitten tehtiin uusia.
Koska Dealla on hieman kyseenalainen maine niin ihmisten kuin haltioidenkin keskuudessa, hän liikkui paljon, ja lapset liikkuivat aina mukana. Ensimmäiset vuotensa Darion vietti hevosen selässä, liikkuen paikasta toiseen melko päämäärättömästi, ja solmi läheisen suhteen veljensä kanssa. Isokokoinen ja vahvarakenteinen Dastan oli demonisuuden perikuva, ja perheen suojelija. Hän otti hyvin vakavasti varsinkin nuorimmaisen veljensä suojelemisen, ja Dastan on todennäköisesti suurin syy, miten Darion selvisi hengissä lapsuutensa läpi. Kaikesta huolimatta Darion kokee lapsuutensa olevan enimmäkseen positiivinen, vaikka jokseenkin muuttuvainen. Usein liikkumista, mahdollisia vaaroja, mutta myös seesteisiä hetkiä. Perhe vältteli melko paljon isoja keskittymiä, varsinkin ihmisten, joten aina kun he tapasivat ystävällistä väkeä, Darion halusi mahdollisimman paljon tutustua muihin. Hän oppi paljon muista kansoista jo nuorella iällä. Suurimmaksi osaksi pieni perhe sai olla rauhassa, eikä Darion muista mitään erityistä hetkeä elämässään, jolloin hänen olisi tarvinnut pelätä henkensä puolesta.
Poiketen muista perheenjäsenistä, Darionilla ei ollut erityistä halua sodankäyntiin ja taisteluun, ja hänen lapsuutensa täyttyikin enemmän musiikilla, laululla ja piirtämisellä. Niin pitkälle mitä puolidemoni itse muistaa, hän on aina taiteillut. Aluksi hän matki mahdollisimman paljon eri lintujen ääniä ja myöhemmin alkoi piirtää kaikkea kiinnostavaa mitä näki. Lähinnä eläimiä. Dea ei muuten kiinnittänyt asiaan huomiota, mutta hän tiesi, ettei Darion voisi jatkaa kyseisellä elämäntyylillä perheen muuta elämää, johon verenvuodatus kuului. Kunhan Darion oli tarpeeksi vanha selviämään yksikseen vailla äitinsä tai veljensä tukea, Dea lähetti hänet sekä Dastanin käymään haltiakaupungissa. Dea epäili Darionin viihtyvän paremmin jossain yksittäisessä paikassa kuin vaeltaen tilanteesta toiseen. Tämä oli viimeisiä hetkiä, kun Darion näki äitiään pitkään aikaan.
Dastan oli haltiakaupungissa suhteellisen tuttu, sillä hän myi metsästämiensä eläinten turkiksia, ja ihmisiin verrattuna haltiat olivat jokseenkin suvaitsevampaa väkeä. Eivät ehkä täysin, mutta sen verran, että demoniverinen saattoi pysyä hengissä ja luoda jonkinlaista elämää itselleen. Dastan auttoi omalla osuudellaan Darionin alkuun kaupungissa, jossa puolidemoni oli käynyt aikaisemmin vain pikaisilla visiiteillä. Aluksi se oli hankalaa, Darion ei tuntunut sopeutuvan ja oli outoa jäädä asumaan yksin, kun oli tottunut perheen seuraan. Varsinkin isoveljen puuttuminen elämästä teki aluksi Darionista hyvin sulkeutuneen ja epävarman, kesti jonkin aikaa, että hän uskalsi ottaa kontaktia uuteen asuinpaikkaansa. Mutta pikkuhiljaa elämä on alkanut rakentua, ja Darion on viettänyt elämänsä taiteilijana.

Mahdolliset taidot:
- Demoniveri tekee Darionista luonnostaan ihmisiä nopeamman, kestävämmän ja vahvemman, vaikkei hän erityisesti näitä taitoja käyttäisi.
- Näkee pimeässä erittäin hyvin.
- Kykenee myös pidättämään hengitystään veden alla useamman minuutin.
- Taitava kiipeilemään

Muuta: Demonirotu, jota Darionin äidin suku edustaa, ei ole nimetty millään tavalla, mutta he kaikki jakavat muutamia yhtenäisiä piirteitä;
- Väritys on aina sinertävä, vaihdellen vaaleansinisestä aina lähes violettiin asti.
- Kaikilla yksilöillä on häntä tai pyrstö, niiden ulkonäkö ja koko voi kuitenkin vaihdella suuresti.
- Miellyttävä lauluääni, niin miehillä kuin naisilla.
- Kaikki yksilöt kehräävät tyytyväisinä.
- Yleisesti ottaen erittäin pitkäikäisiä eivätkä sairastu.
Viimeksi muokannut Forte päivämäärä Ma Loka 14, 2019 4:10, muokattu yhteensä 2 kertaa

Paluu Haltioiden puolella

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö