Tervetuloa luostariin

Autiot, koristelemattomat käytävät. Korkeakattoisilla käytävillä kulkevat niin munkkiluostarin asukkaat, kuin vieraatkin. Luostarista löytyy myös monia salakäytäviä. Saleja on eri kokoisia ja erinäköisiä, eri tilanteisiin.

Valvoja: Crimson

ViestiKirjoittaja Aksutar » 07 Maalis 2009, 19:20

Harald, Lily, Henry

Harald ja Lily kuuntelivat tarkkaavaisina kun Kathán puhui. Haraldin katse kieri pitkin peltoja samalla kun hän kuunteli, tosin osa hänen ajatuksistaan eksyi seilaamaan nuoruus vuosiin, kun oli tapana muiden korkea-arvoisten poikien kanssa kirmata hevosilla pitkin peltoja... oi niitä aikoja.
Henry - jälleen kerran - oli jättäytynyt taka-alalle kuuntelemaan. Hän ei sitä ääneen myöntänyt, mutta piti munkkien tavasta toimia ruoka-asioiden suhteen. Hän itse alkoi pikku hiljaa muuttua kokonaan kasvissyöjäksi, josta hänen isänsä taas ei tykännyt yhtään. Mutta prinssi kunnioitti jokaista elävää olentoa niin paljon, ettei enää pian pystynyt syömään lihaa ollenkaan.
Pian Kathán heilautti kättään, kehottaen veli Thaddeusta paikalle. Harald tervehti Thaddeusta kevyellä nyökkäyksellä ja niin teki Lilykin, kun Kathán esitteli heidät. Henry esitti poissa olevaa, mikä ei tietenkään ollut kovinkaan kohteliasta, mutta minkäs teit.
"Mukava tavata teidätkin, veli Thaddeus" Harald sanoi lopulta hymyillen iloisesti, kuten yleensä.
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Zaubares » 19 Maalis 2009, 19:14

//Lyhyt//

Kathán Hallmark

"Kiitos samoin, teidän korkeutenne", veli Thaddeus vastas hiukan epäröivästi ja kumarsi kuninkaan edessä. Kathán arveli miehen olevan aika peloissaan, kuningashan ei ollut haltioiden ystävä. Ehkäpä tämä ei ollutkaan niin hyvä idea... Kathán ajatteli. "Tuo parveke tuolla luostarin seinällä", Kathán alkoi selittää vaihtaakseen aihetta, "on minun työhuoneeni parveke. Näkymä on, suoraan sanottuna huikea. Talvisin kuutamoöinä pellon ollessa koskemattoman lumen peitossa näkymä on vielä sitäkin huikeampi", Kathán kertoi. Näköalaparveke oli yksi apotin ammatin parhaimpia puolia Kathánin mielestä.

Luostarin kulman takaa juoksi yllättäen kiireinen munkki, joka alkoi supattaa kiihdyksissään jotakin Beuregardin korvaan ja pian kaksi lähtivät kiireellä takaisin luostariin. Mitäs tämä...? Kathán ihmetteli, mutta se oli saanut Beuregardin lähtemään, joten Kathán ajatteli että turha arvostella sitä.
Zaubares
 

ViestiKirjoittaja Aksutar » 20 Maalis 2009, 13:08

Harald, Henry, Lily

Harald ei mitenkään huomioinut tai huomannut Thaddeuksen epäröivää vastausta, mutta Henry oli kiinnittänyt silmänsä tähän. Miehessä oli jotain outoa, mutta Henry ei osannut sanoa mitä.. no, sen enemmittä mietinnöittä Henry käänsä katseensa muiden mukana parvekkeelle, josta Kathán alkoi puhumaan.
Lily oli varmaan ainoa joka kuunteli haltijoissaan kuinka Kathán kuvaili näkymiä parvekkeelta. Lily itse rakasti kauniita maisemia ja olisi antanut mitä vain saadakseen nähdä kyseisen näkymän, mitä Kathán kuvaili talvisesta pellosta.
"sehän kuulostaa mukavalta, erittäin mukavalta" Harald totesi Kathánin puheisiin, eikä huomannut lainkaan kiireistä munkkia, jonka mukaan Beuregard oli lähtenyt... eikä asia hänelle nyt kuulunutkaan, ainakin hän uskoi niin.
Henry kyllä huomasi tämän lähdön, mutta ei jaksanut kiinnostua.. kiinnosti se kyllä enemmän mitä jokin parveke, mutta silti.
"...eihän täällä ole kissoja?" Lily kysyi lopulta, sen tavanomaisen kysymyksensä, jonka hän tuppasi kysymään jokaisessa uudessa paikassa.
Tuo kysymys sai kuninkaan ja jopa prinssin hymyilemään pienesti..
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Zaubares » 28 Maalis 2009, 21:27

Kathán Hallmark

"Kissoja?" Kathán yllättyi Lilyn kysymyksestä, "Kaipa niitä täällä muutama on, pitämässä hiiret poissa ruokavarastoista. Kuinka niin?" Kathán muisteli oliko tavannut näitä kissoja ja pienen muistelun jälkeen hän tuli siihen tulokseen että oli. Tuhkanharmaa kissa oli joskus ilmestynyt hänen työhuoneeseensa ja tutkinut innokkaasti Kathánin viinikaappia. Kun Kathán oli ottaut sen pois sieltä, oli kissa raapaissut häntä käteen ja tuijottanut häntä ilkeästi vihreillä silmillään, kuin yrittäen sanoa: Minä määrään täällä. Älä sinä lemmikki yritä komennella. Kathán muisteli vielä jonkun sanoneen jopa että sellaiseen tuijotukseen pystyvät kaikki kissat.

Veli Thaddeus selvitti yllättäen kurkkuaan vaivaantuneesti. "Ai niin, sinullahan oli töitä veli Thaddeus. Voit varmaan palata sen pariin", Kathán antoi vaivautuneen näköiselle Thaddeukselle omasta puolestaan luvan poistua, "ellei sitten hänen majesteettinsa halua kysyä jotakin?" Etiketti vaati kuitenkin Kathánia ottamaan kuninkaan huomioon tässä asiassa. Vaikka Kathán suhtautui etikettiin varsin leppoisasti, ei hän voinut olla kokonaan noudattamattakaan sitä. Onneksi en käy kuninkaan hovissa paljoa, Kathán ajatteli. Siellä hän joutuisi tervehtimään etiketin mukaan jokaista pikkuherraa. Kenties voisin lähettää Beuregardin hoviin edustamaan luostaria, Kathán sai idean, mutta mietti hetken ja totesi sen huonoksi. Ties mitä se omahyväinen pelle keksisi sanoa.
Zaubares
 

ViestiKirjoittaja Aksutar » 30 Maalis 2009, 12:03

Harald, Henry, Lily

Lily sai kylmänväreet kun Kathán mainitsi että täällä saattoi olla muutama kissa.
"en pidä kissoista.." Lily totesi puoliääneen mutisten kun Kathán kysyi, miksi Lily tuota oli kysynyt.
"hän pelkää niitä" Henry huomautti ohimennen sivummalta, puuttuen näin pitkästä aikaa keskusteluun.
Tottahan se oli, Lily pelkäsi kissoja monestakin syystä, mutta ei nyt halunnut siitä sen enempää vuodattaa. Olihan tässä jo muutakin tekemistä.

"kysyttävää? eei, empä usko. Veli Thaddeus voi mennä tekemään töitään, emme halua pidätellä häntä sen enempää" Harald vastasi Kathánin kysymykseen. Ei hänellä ainakaan ollut mitään kysyttävää, eikä hän uskonut että lilyllä saatika Henrylläkään oli.
"luostarilla näyttäisi menevän hyvin." Harald totesi lopulta katsellen ympärilleen. Tosiaan, näiltä seisomilta Harald uskalsi jopa tuollaista veikata. Ei hän sen paremmin kyllä tiennyt, mitä nyt välillä oli kuullut uutisia ja tilastoja, mutta hyvin se tosiaan tuntui menevän.
"onko totta että täällä käy haltijoita?" Henry kysyi yllättäen, saaden siskoltaan ja isältään erittäin murhaavan katseen. Ei henry sitä varmaksi tiennyt, hän vain oli kuullut huhuja..
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Zaubares » 06 Huhti 2009, 20:30

Kathán Hallmark

Jaahas, sääli, Kathán ajatteli kun kuuli ettei prinsessa Lily pitänyt kissoista. Kissat olivat loppujen lopuksi mukavia eläimiä ja Kathán muisteli erään vanhan ystävänsä sanoneen, että jokaisella hallitsijalla pitäisi olla kissa. Syytä tämä ei ollut kertonut, mutta hän oli vaikuttanut vakavalta asiasta puhuessaan. Tämä ystävä omisti itse melkein kymmenen kissaa... Veli Thaddeus kumarsi helpottuneena kun kuningas antoi hänelle luvan lähteä. Sitten Thaddeus juoksi takaisin pellolleen. Kathánin kävi vähän kateeksi Thaddeusta, tämän työ oli niin vapaata. Apotin piti taas pitää huolta vieraistaan, päättää luostarin tärkeistä asioista ja pitää huolta munkeistaan. Kyllä johtajan taakka on raskas... Kathán ajatteli ja katsoi kunnioittavasti kuningasta, kuningas Harald tosin näyttää pärjäävän sen kanssa hyvin. "Kyllähän tällä mukavasti menee", Kathán vahvisti kuninkaan lausahduksen. Beuregard olisi voinut sanoa tarkasti miten hyvin luostarilla meni, mutta hän ei ollut enää paikalla, eikä Kathán oikeastaan häntä kaivannutkaan. Kun prinssi Henry sitten kysyi kysymyksen, jota Kathán oli oikeastaan odottanut koko ajan, meni Kathán hetkeksi lukkoon. "Ääh, haltioita? Ehkä heitä on käynyt, ehkä ei. Jos on, he eivät ole paljoa esitelleet itseään. Mutta ymmärtäähän sen, ihmisethän ovat sodassa heidän kanssaan j-", Kathán lopetti kesken sanan. Hän oli jo meinannut lisätä: ja suurin osa munkeistani on ihmisiä. Toivottavasti kuningas ei huomannut mitään, Kathán ajatteli.
Zaubares
 

ViestiKirjoittaja Aksutar » 08 Huhti 2009, 11:31

Harald, Henry, Lily

Henryn silmät loistivat kiinnostuksesta kun päästiin puhumaan haltijoista. Haraldista ei voinut sanoa samaa. Tämä katsoi vihaisesti poikaansa, joka edes oli ottanut tuon puheenaiheeksi. Lily puolestaan oli melko neutraalina ja toivoi että koko puheenaihe olisi pian ohi.. hän ei halunnut ottaa kantaa tähän asiaan.
Kathán ei osannut varmaksi sanoa oliko haltijoita käynyt täällä. Henry veikkasi että tämä valehteli. Varmasti tuo tiesi tasan tarkkaan kuinka monta haltijaa täällä oli käynyt! Ei se nyt niin vaikeaa - ainakaan Henryn mielestä - ollut tunnistaa haltijaa ihmisestä.
Harald ei sanonut mitään ennen kuin Kathán lopetti lauseensa. Sen jälkeen kuningas tuhati pienesti, avaten jälleen suunsa.
"En minä sinua tuomitse sen perusteella kuka täällä käy. Rehti mies sinä tunnut olevan" Harald sanoi rauhoitellakseen Kathánia.. ei tässä nyt häntä hirteen oltu vetämässä syyttä suotta.
"Rehti mies joka jättää lauseen kesken" Henry lisäsi tapittaen Kathánia kuin korppikotka kuolevaa "Jatka toki, on epäkohteliasta jättää lause kesken" Henry lisäsi.
"Onko teillä puutarhaa?" Lily kysyi äkkiä keskeyttäen kaikkien ajatukset. Hän halusi mielellään vaihtaa puheenaiheen ja veikkasi että niin halusi Kathánkin.
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Zaubares » 07 Touko 2009, 21:24

//Anteeksi kesto//

Kathán Hallmark

Ensin Kathán oli tyytyväinen, kun kuningas Harald antoi haltia-asian olla, mutta sitten hän lausui mielessään muutaman vähemmän kohteliaan ilmauksen prinssi Henrystä. Mikä ääliö, luulisi hänen tietävän miten useimmat ihmiset suhtautuvat haltioihin, Kathán kirosi. Kuningas kyllä sanoi ettei sillä olisi väliä käykö luostarissa haltioita, mutta Kathán piti mieluummin tiedot haltioista ja puolihaltioista poissa kuninkaan korvista. Ja monen muunkin luostarin asukkaan, veli Beuregardin eritoten. Kathán alkoi jo miettiä uskottavaa selitystä sille mitä oli ollut sanomassa, mutta onneksi prinsessa Lily vaihtoi puheenaihetta. Älykäs tyttö, Kathán ajatteli, pitää kiittää häntä myöhemmin. "Totta kai meillä on täällä puutarha, mutta se on sisäpihalla. Kasvatamme näet siellä lääkeyrttejä sairaalasiipeä varten ja olisi ikävää, jos metsästä tulisi esimerkiksi kaneja syömään yrttejä. Kyllä siellä muutamia maustekasvejakin kasvaa. Puutarhan ympärillä on jonkinlainen pikku puisto, jossa me munkit käymme kävelemässä ja pohtimassa asioita. Myös sairaalasiivestä tuodaan vammautuneita puistoon kuntoutukseen", Kathán esitelmöi, yrittäen saada kaikki -prinssi Henryn eritoten- unohtamaan edellisen puheenaiheen, "oikeastaan, mehän voisimmekin mennä katsomaan sitä", Kathán ehdotti puheensa lopuksi.
Zaubares
 

ViestiKirjoittaja Aksutar » 09 Touko 2009, 10:56

// ei haittaa :) //

Harald, Henry, Lily

Luojan kiitos Kathán vaihtoi puheenaihetta Lilyn kysymyksen myötä. Lily kiitti tuosta onneaan ja nyt hän vain toivoi ettei Henry palaisi aiheeseen, ei ainakaan kun isä oli paikalla.
Henryn kasvoilta pystyi lukemaan närkästyneisyyden, mutta hän jätti asian sikseen niikseen, kun Lily ei näyttänyt haluavan puhua siitä.. muuten hän olisi jatkanut asiaa eteenpäin, mutta koska sisko rakas ei halunnut niin annettiin olla. Harald puolestaan ei siitä sen enempää puhunut, koska ei todellakaan halunnut kuulla yhtään sanaa suippokorvista, ei sitten kenekään suusta. Joten hän kuunteli kuinka Kathán selitti mitä kaikkea puutarhassa oli. Kuulosti siltä että munkit pitivät hyvää huolta kasveistaan ja sitä kautta hyvää huolta myös potilaistaan. Tosiaan, olihan luostarissa myös sairaalasiipi.. mutta parempi olla siellä käymättä, ties mitä rutto pesäkkeitä sielläkin makasi.
Sitten Kathán ehdotti että he menisivät käymään puutarhassa.
"mennään kaikin mokomin, ei tässä vielä hirveä kiire ole" Harald sanoi ja odotti että Kathán lähti johdattamaan heitä puutarhalle päin.
Henry taas ei voinut vähät välittää mistään puutarhasta, mutta päätti nyt seurata kun ei kerta muutakaan tekemistä ollut...
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

ViestiKirjoittaja Aksutar » 07 Kesä 2009, 20:52

// vedän hahmoni pois pelistä kun tämä on vähän "kuollut" :/ kiitos kuitenkin pelistäm joskus taas uudestaan ^^ //
Avatar
Aksutar
Monarkki
 
Viestit: 14829
Liittynyt: 23 Marras 2007, 14:47
Paikkakunta: Crypt

Edellinen

Paluu Käytävät ja salit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron