Aksu etsii


Täällä pelaajat voivat etsiä pelaajia "orvoille hahmoille". Esimerkiksi jos hahmollasi on perheenjäseniä ja haluat niille pelaajia, niin pistät ilmoituksen tänne.
Ilmoitukset voivat olla joko pilkuntarkkoja tai vapaamuotoisia.. toisinsanottuna voit tehdä valmiin hahmoprofiilin ja etsiä sitten hahmolle pelaajan, tai voit antaa pelaajalle vapaat kädet hahmon luonnissa. Jokainen hahmo pitää kuitenkin hyväksyttää, ennen kuin niillä pääsee pelaamaan.

Valvojat: Crimson, Ivy

Avatar

Kreivi

Viestit: 1592

Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 1:40

Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Viesti Ke Heinä 31, 2013 9:15

No höh. Kauniiksi olisin kreivin pukenut Constalle.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14591

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Tammi 05, 2015 10:53

Re: Aksu etsii

Noni oke joo ehkä mä vihdoin pistän tänkin tänne, jos joku saattais kiinnostua:

Donald Scarlington, Edesmenneen kuninkaan pikkuveli, nykyisen kuninkaan setä.

- Ihminen, duh
- Iältään 40-50 wee.
- Tietää etiketin ja arvonsa, snobimaisia piirteitä alempaa kastia kohtaan. Pukeutuu arvolle sopivasti.
- Prinssi
- Sinkku, ei ole omistanut suhteita tai vaimoja (ellei pelaaja halua sellaista NPC hahmoilla menneisyyteen lisäillä. Neuvoteltavissa)
- Erittäin vahvasti ihmisten puolella. Todella taruolentovastainen.
- Asuu linnalla, voi kuitenkin omistaa asunnon jos toisenkin muualta.
- Välit Henryn kanssa kovinkin olemattomat, kylmät. Setä ei välitä veljenpoikansa näkemyksistä, eikä arvosta tuota varsinaisesti kuninkaana. Ei myöskään pidä kuningattaresta niin, sillä kuningatar on periään alempaa aateliskastia.
- Välit Prinsessa Lilyyn hyvät, erittäin lämpimät, jopa isälliset (Ellei jotain kierompaa halua kehitellä, Mutta Lily näkee setänsä lähinnä isähahmona). Donald oli rakastunut Lilyn äitiin (Elise), joka kuitenkin meni naimaan Haraldin. Rakkaus Donaldin ja Elisen välillä oli yksipuolista. Elisen kuoltua Donald otti tehtäväkseen pitää huolen Lilystä, joka äitiään alkoi muistuttamaan.
- Muiden hovin jäsenten kanssa (tai no, pelaajien kanssa) pelaaja voi itse sopia/ehdotella/miettiä välejä Donaldille, mikäli hahmot olisivat jo tavanneet hovissa asuessaan.
- Viisas ja lukenut mies. Osaa myös käsitellä asetta (pelaajan valittavissa mitä). Kuitenkin ennemmin taktikko, kuin taistelija.

Menneisyydessä olen mukana ja tarkka, autan sen kirjoittamisessa mahdollisimman paljon. Ulkonäön ja luonteen pelaaja saa päättää itse, kunhan hahmo pysyy sopivissa rajoissa. Donald on aina ollut siisti ja sivistynyt ihminen, joten toiveissa olisi, että pelaaja osaisi luoda hahmosta sen näköisen ja luonteisen.
Voin myös lähettää yksärillä kiinnostuneille edellisen pelaajan (Ros) esittelyn kyseisestä hahmosta, mutta vaadin kuitenkin uutta pelaajaa kirjoittamaan hahmoesittelyn täysin uusiksi, omalla tyylillään ja tavallaan.

Siinä oli kaiketi kaikki. Joo. Oletan.
Joten, jos kiinnostaa niin hahmon suhteen saa pistää yksäriä tai sähköpostia aksutar@thenightfantasy.com
En ota varauksia hahmosta vastaan ennen, kuin pelaaja on antanut minulle pienen tiivistelmän suunnitelmistaan hahmon suhteen.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14591

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Loka 10, 2015 3:04

Re: Aksu etsii

hoh yöpäivityksiä

"Liljan hurtat"
(yksi paikka alustavasti varauksessa)

"Koska veljellä on niin minäkin haluan" sanoi Lily Scarlington, lellityin kakara ikinä.
Eli siis, Liljan Hurtat olis tavallaan Neljä hyvää soturia, jotka Lily on määrännyt toimimaan omissa nimissään - vähän kuten Henryllä on eliittikenraalit. Mutta, Hurtat ei todellakaan oo mitenkään samoilla linjoilla eliittien kanssa määräysvallan suhteen, hyvä jos kuuluvat edes virallisesti ihmisten armeijaan. Kuitenkin omaavat "erityisen" aseman ihmisten hovissa ollessaan siniverisen "siipien suojassa".
Etsinnässä olisi siis näin alkuunsa neljä pätevää soturia, jotka kykenee vakuuttamaan siniverisen ja vannoo uskollisuutta Scarlingtonien nimeen ja täten on valmis myös toimimaan käskyjen mukaisesti. Rodulla ei varsinaisesti ole väliä, sikäli mikäli "friikki" rotuiset ovat valmiita pistämään itsensä likoon ja vakuuttelemaan sekä Lilylle että koko kansalle, että tottelevat siniveristä kuin uskollinen koira emäntäänsä.

Vaatimukset:
- Ihmisten puolella, poikkeuksetta. Lily on erittäin varovainen taruolentojen suhteen, joten jos edes on pienikin mahdollisuus siihen, että kyseessä saattaisi olla petturi, soluttautuja, vakooja tai liian puolueeton/vihollisen kanssa toimeen tuleva henkilö niin ei onnistu.
- 100% haltioita vastaan. Saa tulla toimeen ihmistenpuolella olevien taruolentojen ja jotenkuten myös puolueettomien taruolentojen kanssa, mutta ei veljeile vihollisen kanssa.
- Rotu ei mielellään täysin demoni, vampyyri tai ihmissusi.
- Saa olla kapinaluonnetta Kuningasta ja Armeijaa kohtaan, mutta kunhan on nätisti kuninkaan sisaren ja kirkon suhteen, niin ok.
- Sukupuolella ei väliä. Ikä mielellään väh. 18.
- Taitava taistelija, soturi, palkkamurhaaja, vakooja, joku edes, jonkinlaista taistelutaitoa ja tahtoa.
- Pitäisi olla vähintäänkin jotenkuten samanlainen näkökanta sotaan/vihollisiin mitä Lilyllä: Haltiat hengiltä ja haltioiden kuningassuku roviolle - kuten myös "vaaralliset ja väärät" taruolennot. Jokaisen taruolennon pitäisi alistua ihmisten vallan alla ja tyytyä osaansa "toisen luokan kansalaisina". Mikäli "hurtta" olisi itse taruolento, olisi suotavaa että tuo ainakin kannattaisi ääneen näitä aatteita, vaikka ei ehkä itse ole täysin samaa mieltä - joskin jos kuuluu Hurttiin, niin on automaattisesti siniverisen silmissä "suuremmassa" asemassa mitä muut "friikit".

Bonus:
- Olisi mukava saada jonkinlainen palkkamurhaaja viettelijätär Lilylle kaveriksi ja liittymään tähän tiimiin.


Hahmon ei tarvitse olla uusi, mutta jos haluaa varta vasten sellaisen tehdä niin onnistuu sekin. Hahmo saa olla jo olemassa oleva, kunhan sovitaan ja järjestetään asiat.
Sikäli mikäli haluaa tehdä uuden hahmon ja et ole vielä foorumilla, niin asiasta saa kysellä osoitteesta aksutar@thenightfantasy.com
Jo liittyneet, kiinnostuneet pelaajat voivat ottaa yhteyttä tässä tai yksärillä.Kontakteja (MENI JO)

Koska näin unta ja jäin miettimään, niin olisi kiva saada Blackille jonkinlainen kontakti "alamaailmaan" tai sinne "väärälle puolelle". Aikanaan herralla oli vampyyri tuttava Pimeässä paikassa, joten samanlaista tavallaan etsittäisiin nyt. Anyway, joku kontakti, joka kykenisi huomaamattomasti hankkimaan velholle pyydettäessä epäilyttäviä, kiellettyjä ja jopa vaarallisia raaka-aineita mahdollisiin taikajuomiin - kuten myös mahdollisesti verta velholle, jonka suonissa virtaa vampyyri verta.

Vaatimukset:

- Luottamuksellinen, eikä anna herraa ilmi mihinkään suuntaan tai mitenkään. Saa olla puolueellinen (niin ihmisten tai haltioiden...) tai puolueeton, kunhan osaa pitää nämä bisnekset piilossa.
- Täysi-ikäinen ja kokenut, myös valmis tappamaan pyydettäessä jos maksusta sovitaan.
- Hyvissä väleissä Hansin kanssa - sekä mielellään tuon "toisen" puolen, Sethin kanssa.Uusi tai vanha hahmo, sama se. Mikäli kyseessä on uusi hahmo, voidaan harkita mahdollisesti Demonia, jonka Black olisi manannut Cryptiin ja täten myös kykenisi tuota käskyttämään ehdoitta.
Uudet liittyjät voivat ottaa yhteyttä osoitteeseen aksutar@thenightfantasy.com
Jo liittyneet, kiinnostuneet pelaajat voivat ottaa yhteyttä tässä tai yksärillä.
Edellinen

Paluu Orvot hahmot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö